Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Phytonics Strezz

Productinformatie
50 ml
€ 28,25 (€ 565,00/l)
€ 28,25 (€ 565,00/l)

Phytonics Strezz is een aanvullend diervoer dat rustgevend werkt en helpt om stress te verminderen. Het kan gebruikt worden tijdens situaties waarin uw dier onrustig, nerveus of bang is en veroorzaakt geen sufheid.

  • Werkt rustgevend
  • Tijdens stressvolle situaties
  • Maakt niet suf

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Strezz

Phytonics Strezz is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm voor honden, katten en paarden, dat een rustgevende werking heeft. Het kan gebruikt worden in situaties waarin uw dier onrustig is en zich niet op zijn gemak voelt. Moet uw hond naar de hondentraining, of is uw kat erg bang voor vuurwerk? Dan kan dit product wellicht zorgen voor wat kalmering. 

Daarnaast kan Phytonics Strezz ook gebruikt worden bij het herstel van operaties. Het middel wordt bovendien simpel toegediend en veroorzaakt geen sufheid, zodat uw dier kwiek maar kalm zijn leven kan leiden. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'. 

Bij Brekz kunt u Phytonics Strezz goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productinformatie Phytonics Strezz

Samenstelling: 

Bitterzoet (Dulcamara), grote wolfsklauw (Lycopodium clavatum), saffraan (Crocus sativa), Sint-janskruid (Hypericum perforatum), valkruid (Arnica montana), walnoot (Juglans), houtskool (Carbo vegetabilis), natrium muriaticum, zincum metallicum, bentonite-montmorillonite, alcohol (33,0%). 

Productadvies Phytonics Strezz

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Paarden 8 - 15 druppels
Honden 3 - 8 druppels
Katten 1 - 4 druppels

1 ml is ongeveer 20 druppels. Geef deze dosering twee keer per dag, behalve als uw arts u een andere frequentie heeft voorgeschreven. Voor dieren jonger dan zes maanden geldt een andere dosering. Neem voor advies daarover contact op met uw arts of met Phytonics. Het product kan aanhoudend gegeven worden, op voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens dracht of lactatie gebruikt.

Als het lastig is om het middel meerdere malen per dag te toedienen, voldoet één maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Stap bij verbetering over op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn; het is dan veilig om een dubbele te geven. In het begin van de behandeling kan er een verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Als er echter een zeer heftige reactie is, kunt u de dosis halveren of helemaal stoppen met geven van het product. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

In dringende gevallen kunt u het product vóór een mogelijk stressvolle situatie toedienen, zoals een operatie of wedstrijd.

U kunt het product direct in de bek spuiten met een spuitje, eventueel vermengd met wat water. Geef het product niet tijdens een maaltijd, hierdoor werkt het namelijk minder goed. Als uw dier het vies vindt, kunt u het product op een kleine lekkernij druppelen en het dan geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Phytonics Strezz staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u ook nog op zoek naar een goede multivitamine voor uw hond of kat? Dan is dit product van Phytonics wellicht geschikt voor u. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat beslist vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina kattenapotheek.