Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gevoelige maag en darmen hond

​Heeft uw hond last van zijn darmen of heeft hij een gevoelige maag? Hier vindt u al onze producten die honden met deze gevoeligheid ondersteunen en problemen helpen op te lossen.
Lees meer ..
Lever en blaas
Puur
Gastro-Fibre
Mini
Medium
Maxi
Maag en darm
Beaphar
Overige supplementen

Lever en blaas

Puur

Gastro-Fibre

Mini

Medium

Maxi

Maag en darm

Beaphar

Overige supplementen

Vitaminen en mineralen

Easypill

Phytonics

Lever en blaas

Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Productinformatie Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond is een smakelijk aanvullend diervoeder dat goed is voor de lever van honden en katten. Zentonil Advanced bevat naast microgeïncapsuleerde SAMe ook microgeïncapsuleerde sylibine.

SAMe wordt in het lichaam gemaakt en is zeer belangrijk voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. De concentratie van SAMe wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen aanzienlijk verlaagd. Om de reinigingsprocessen en de antioxidantenproductie te ondersteunen, is SAMe een zeer effectief bestanddeel. SAMe kan zelfs leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden op de lever.

SAMe verhoogt de glutathioneconcentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en ondersteunt het normaal functioneren van de levercel. Sylibine ondersteunt de glutathionesynthese, heeft een directe antioxidatieve werking, helpt de celmembraanstructuur te behouden en de leverregeneratie te onderhouden.

Bij Brekz kunt u aanvullende diervoeders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
         

Samenstelling Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,77%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat: Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 100 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
      

Toediening en dosering Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

 • Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond: Per 5 kg 1 tablet per dag.

Omdat SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag moet het op de nuchtere maag worden toegediend, liefst enige tijd vóór de maaltijd. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter goed door.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar Zentonil voor middelgrote honden? Kijk dan eens naar Zentonil Advanced 200 middelgrote hond. Voor grote honden is er Zentonil Advanced 400

https://www.brekz.nl/36812-home_default/zentonil-advanced-100-kat-kleine-hond.jpg
31.49 2019/01/01
35475
16504
Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 31,49
2 x 30 tabletten
€ 59,95
Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Productinformatie Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de lever bij middelgrote honden. Zentonil Advanced bevat SAMe en sylibine. SAMe is zeer belangrijk voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. De concentratie van SAMe wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen aanzienlijk verlaagd. Om de reinigingsprocessen en de antioxidantenproductie te ondersteunen, is SAMe zeer effectief. SAMe kan leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden.

Sylibine ondersteunt de glutathionesynthese, heeft een directe antioxidatieve werking, helpt de leverregeneratie te onderhouden en de celmembraanstructuur te behouden. SAMe verhoogt de glutathioneconcentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en ondersteunt het normaal functioneren van de levercel. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Samenstelling Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,77%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat, Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 200 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
       

Dosering en toediening Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

 • Zentonil Advanced 200: per 10 kg lichaamsgewicht 1 tablet per dag.

SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag en moet op de nuchtere maag worden toegediend, liefst enige tijd vóór de maaltijd. De aanbevolen gebruiksduur is ten hoogste 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw eigen dierenarts te raadplegen. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter nauwkeurig door. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 
      

Ander product?

Voor katten en kleine honden is er Zentonil Advanced 100. Voor grote honden kunt u kijken naar Zentonil Advanced 400.

https://www.brekz.nl/36813-home_default/zentonil-advanced-200-middelgrote-hond.jpg
45.95 2019/01/01
35477
16505
Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 45,95
2 x 30 tabletten
€ 89,95
Zentonil Advanced 400 Grote hond

Productinformatie Zentonil Advanced 400 Grote hond

Zentonil Advanced 400 Grote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de lever bij grote hondenrassen. Zentonil bevat SAMe en microgeïncapsuleerde sylibine. SAMe is een zeer belangrijk bestandsdeel voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. SAMe is daarnaast effectief bij het produceren van antioxidanten. SAMe kan leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden. De concentratie van SAMe in het lichaam wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen verlaagd.

Sylibine ondersteunt de glutathione-synthese en heeft een directe anti-oxidatieve werking. Tevens helpt het de leverregeneratie te onderhouden en de celmembraanstructuur te behouden. SAMe draagt bij aan de verhoging van de glutathione-concentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en zorgt voor de ondersteuning van het normaal functioneren van de levercel.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 400 Grote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Samenstelling Zentonil Advanced 400 Grote hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,61%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat, Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 400 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
      

Dosering en toediening Zentonil Advanced 400 Grote hond

 • Zentonil Advanced 400: 1 tablet per 20 kg lichaamsgewicht per dag.

Om het effect te behouden moet Zentonil Advanced op de juiste manier toegediend worden. SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag, waardoor u Zentonil het liefst enige tijd vóór de maaltijd op de nuchtere maag aan de hond dient te geven. De aanbevolen gebruiksduur is hooguit 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter goed door. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 
       

Ander product?

Voor katten en kleine honden is er Zentonil Advanced 100. Voor middelgrote honden kunt u kijken naar Zentonil Advanced 200

https://www.brekz.nl/36814-home_default/zentonil-advanced-400-grote-hond.jpg
74.95 2019/01/01
35479
16506
Zentonil Advanced 400 Grote hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 74,95
2 x 30 tabletten
€ 144,95

Puur

Puur Intestine (darmen) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Intestine voor hond, kat en paard

Puur Intestine voor hond, kat en paard biedt verlichting bij dunne ontlasting en ondersteunt een goede darmwerking. U kunt Puur Intestine toedienen aan honden, katten en paarden. Soms hebben de darmen van uw huisdier extra ondersteuning nodig. Dit kan zijn na het binnenkrijgen van de verkeerde voeding of na bijvoorbeeld een wormbesmetting. Vaak zal uw huisdier last hebben van dunne ontlasting. Puur Intestine kan dan verlichting bieden. Daarnaast draagt dit product bij aan een gezonde darmwand en darmslijmvlies. 

Puur Intestine bevat onder andere blauwe bes, kamille en fenegriek. Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus) is een sterk anti-oxidant en draagt bij aan het immuunsysteem. Echte kamille (Chamomilla) draagt bij aan een goede balans in de darmen, en Fenegriek (Trigonella foenum graecum) stimuleert deze.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Intestine voor hond, kat en paard tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Puur Intestine voor hond, kat en paard

Geef uw hond 1 à 2 keer daags 10 tot 15 druppels. Geef uw kat 1 à 2 keer daags 5 a 10 druppels. 1 ml staat gelijk aan 20 druppels. Zorg dat u dit product goed schudt voor gebruik. Wanner u dit product aan uw paard of pony geeft, geef hem dan 1 à 2 eer daags 20 - 30 druppels.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Zorg altijd voor voeding van een goede kwaliteit. Een kuur duurt zeven dagen, als de dunne ontlasting eerder verdwenen is, maak dan toch de kuur van zeven dagen af. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten Puur Intestine voor hond, kat en paard

Verdunde extracten van Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus), Echte kamille (Chamomilla), Fenegriek (Trigonella foenum graecum) en Tormentil (Potentilla erecta). Een verdunning van Houtskool (Carbo vegetabilis). Alcohol 20% v/v.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander voedingssupplement? Bekijk dan onze overzichtspagina's voor honden en voor katten. Hier vindt u onder andere Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat, wat probiotica ter ondersteuning van de spijsvertering bevat.

https://www.brekz.nl/33097-home_default/puur-intestine-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.75 2019/01/01
35152
16405
Puur Intestine voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,75 (€ 275,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Puur Gastri (maag) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Gastri

Puur Gastri ondersteunt een goede darmfunctie bij katten, honden en paarden. Dit supplement draagt bij aan een gezonde spijsvertering en is tevens inzetbaar bij een opgeblazen gevoel en gasvorming. Het helpt een opgeblazen gevoel bij honden die veel gras eten te verminderen en de eetlust op te wekken. Puur Gastri is een vloeibaar aanvullend diervoeder en is eenvoudig toe te dienen. U kunt het rechtstreeks via de bek toedienen of in het water druppelen.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Gastri tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Gastri

Verdunde Rosmarinus officinalis, Absinthium, Clamus aromaticus en Passiflora incarnata.

Gebruik Puur Gastri

Geef onderstaande hoeveelheden 1 - 2 x daags:

Hond 5 - 10 druppels
Kat 5 - 10 druppels
Paard 20 - 30 druppels


Het product kan rechtstreeks of via het drinkwater in de bek gegeven worden. Eventueel kunt u het op iets lekkers druppelen. Voor een optimale werking wordt het aangeraden om Puur Gastri niet tegelijkertijd met een maaltijd te geven. Bij verbetering kunt u geleidelijk aan gaan afbouwen naar een onderhoudsdosering. Dit is de helft van de gebruikelijke aanbevolen dosering. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater beschikbaar heeft. Vraag bij langdurige, ernstige klachten altijd uw dierenarts om advies. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ander product?

Kan het afweersysteem van uw hond of kat wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijk dan eens naar Puur Echina. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33100-home_default/puur-gastri-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.25 2019/01/01
35158
16408
Puur Gastri voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,25 (€ 171,25/l)
3 x 100 ml
€ 48,75 (€ 162,50/l)
Puur Stomac (maag) voor hond en kat

Productinformatie Puur Stomac voor hond en kat

Puur Stomac voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm dat de maagfunctie ondersteunt en helpt met het verminderen van overmatige gasvorming. Als uw dier last heeft van een gevoelige maag, kan dat een negatieve invloed op zijn leven hebben. Dit product bevordert een gezonde, goedwerkende maag, zodat uw dier zich weer goed en kwiek voelt als altijd. 

Daarnaast stimuleert Puur Stomac voor hond en kat de eetlust. Het draagt bij aan het behoud van een normale zuurgraad in de maag en bestaat uit gunstige mineralen en kruiden. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Stomac voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Stomac voor hond en kat

Samenstelling: 

Grote engelwortel (Angelica archangelica), zoethout (Glycyrrhiza glabra), hop (Humulus lupulus), ijslandmos (Lichen islandicus), echte kamille (Matricaria chamomilla), pepermunt (Mentha piperita), silybum marianum, paardenbloem (Taraxacum officinale), gember (Zingiber officinale), magnesiumcitraat. 

Productadvies Puur Stomac voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 maatschep is ongeveer gelijk aan 0,5 gram. 

Honden (> 25 kg) 3 maatscheppen
Honden (10 - 25 kg) 2 maatscheppen
Honden (< 10 kg) en katten 1 maatschep

Geef deze dosis 1-2 maal per dag, tenzij uw arts een andere frequentie heeft aangegeven. Overleg eerst met uw arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het middel kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Mocht het lastig voor u zijn meerdere malen per dag een dosis te geven, volstaat een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Het kan dat er een verheviging van de symptomen optreedt. Dit is normaal en gaat na een tijd weg. Mocht uw dier echter zeer heftig op het product reageren, halveer de dosering dan of stop helemaal met het geven van het product. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

U kunt het poeder simpelweg met het voer vermengen. Mix het poeder eventueel met wat water, zodat uw dier tijdens het eten het poeder niet wegblaast. 

Bewaar op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Stomac voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander product zoekt dat de werking van de darmen ondersteunt, kunt u dit product van Phytonics eens proberen. Als u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat zeker vinden op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33114-home_default/puur-stomac-voor-hond-en-kat.jpg
13.95 2019/01/01
35186
16420
Puur Stomac voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 gram
€ 13,95 (€ 139,50/kg)
2 x 100 gram
€ 26,25 (€ 131,25/kg)
3 x 100 gram
€ 37,49 (€ 124,97/kg)
Puur Parasitus voor hond en kat

Productinformatie Puur Parasitus

Puur Parasitus is een supplement voor honden en katten die de weerstand helpt te verhogen. Een goedwerkende darmflora is de basis van een gezonde weerstand. Puur Parasitus kan parasitaire infecties en de vermenigvuldiging van parasieten en ongunstige micro organismen in de darmflora helpen voorkomen. Dit middel maakt het maagdarmkanaal minder aantrekkelijk voor ongenode bacteriën en schimmels.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Parasitus tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Parasitus

Samenstelling per capsule:

Absintalsem (Artemisia absinthium), Citroenkruid (Artemisia abrotanum), Curcuma (Curcumaxanthorrhiza), Fenegriek (Trigonella foenum-graecum), Grapefruitzaad extract (Citrus paradisi), Kruidnagel (Caryophyllus aromaticus), Tijm (Thymus vulgaris), 62 mg Caprylzuur (als natriumcaprylaat), 6 mg Magnesium (als -citraat).

Dosering en toediening Puur Parasitus

Aanbevolen dosering tenzij uw dierenarts anders adviseert:

 • Hond/kat < 10 kilogram: 1 - 2 capsules per dag
 • Hond 10-25 kilogram: 2 - 3 capsules per dag
 • Hond > 25 kilogram: 3 - 4 capsules per dag
  1 capsule bevat 610 mg

Puur Parasitus kan over het voer gegeven worden. De capsules kunnen geopend worden om deze vervolgens goed met het voer te vermengen. Bevochtig bij droogvoer het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. U kunt de capsules ook via natvoeding geven. Het is ook mogelijk om de capsules te openen en te mengen met water om het vervolgens met een doseerspuitje rechtstreeks in de bek te spuiten. Geef Puur Parasitus gedurende 10 dagen per kwartaal achter elkaar. Bij een hoog besmettingsrisico geeft u Puur Parasitus 10 dagen per 2 maanden. Bij een geringe besmettingsgevaar kunt u Puur Parasitus 2 a 3 x per jaar aan uw huisdier geven. Dit dient te worden gecombineerd met een ontlastingsonderzoek. Bij een daadwerkelijke worminfectie dient u de reguliere ontworming toe te passen.
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater beschikbaar heeft. 

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van verstopping in de darmen? Probeer dan eens Puur Psyllium. Voor alle overige supplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33124-home_default/puur-parasitus-voor-hond-en-kat.jpg
16.95 2019/01/01
35204
16429
Puur Parasitus voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 Tabletten
€ 16,95
2 x 60 tabletten
€ 32,95
3 x 60 Tabletten
€ 47,95
Puur Plantago Ovata voor hond en kat

Productinformatie Puur Plantago Ovata hond en kat

Puur Plantago Ovata hond en kat is een aanvullend diervoer dat bijdraagt aan de werking van de darmen. Dit supplement bestaat psylliumvliesjes en -zaadjes. Het helpt met het verdikken van de ontlasting wanneer deze te dun is of met het omvangrijker maken van de darminhoud. 

Bovendien heeft Puur Plantago Ovata hond en kat een reinigende werking en helpt het met het stabiel houden van het bloedsuikerspiegel. Het product stimuleert een vol gevoel bij uw huisdier na de maaltijd en vermindert dus eventuele hongergevoelens. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter. 

Bij Brekz kunt u Puur Plantago Ovata hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Plantago Ovata hond en kat

Samenstelling: 

Plantago ovata (Psylliumzaadjes- en vliesjes) (100%). 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (11,4%), ruwe celstof (17,0%), ruw vet (2,7%), ruwe as (2,8%), natrium (0,05%). 

Voedingsadvies Puur Plantago Ovata hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Eén maatschep van 5 ml is ongeveer gelijk aan 3 gram.

Honden (> 25 kg) 1½ maatschep
Honden (10 - 15 kg) 1 maatschep
Honden (< 10 kg) en katten ½ maatschep

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie voorschrijft. 

Schud de pot voor gebruik goed. U kunt het product met het reguliere voer vermengen. Doe dat eventueel vermengd met wat water, zodat het niet uit de bak valt of weggeblazen wordt. Indien u de ontlasting wil verdikken, wordt het aangeraden dit product met weinig water te geven. Indien u de darminhoud omvangrijker wil maken, wordt het aangeraden dit product met veel water te geven. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op kamertemperatuur. De houdbaarheidsdatum van Puur Plantago Ovata voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u nog een supplement zoekt voor de spijsvertering, kunt u Puur Digest voor hond en kat eens proberen. Mocht u nog op zoek zijn naar een ander verzorgingsmiddel voor uw hond, dan kunt u dat gegarandeerd vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33127-home_default/puur-plantago-ovata-voor-hond-en-kat.jpg
11.49 2019/01/01
35208
16431
Puur Plantago Ovata voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 gram
€ 11,49 (€ 114,90/kg)
2 x 100 gram
€ 21,75 (€ 108,75/kg)
3 x 100 gram
€ 30,75 (€ 102,50/kg)
Puur Psyllium (darmen) voor hond en kat

Productinformatie Puur Psyllium voor hond en kat

Puur Psyllium voor hond en kat is een poedervormig aanvullend diervoer dat helpt bij het reinigen van de darmen. Heeft uw hond of kat last van dikke ontlasting of van constipatie? Dan kan dit product wellicht helpen. 

Puur Psyllium voor hond en kat bevordert namelijk een gezonde en goede werking van de darmen. Het poeder bestaat grotendeels uit vliesjes van vlozaad, die bijdragen aan de darmfunctie en helpen bij het bewerkstelligen van een gezonde en zachte ontlasting. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Psyllium voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Psyllium voor hond en kat

Samenstelling: 

Psyllium husk - vlozaad (Plantago ovata). 

Productadvies Puur Psyllium voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Één maatschep is ongeveer gelijk aan 2 gram. 

Honden (> 25 kg) 1,5 maatschep
Honden 10-25 kg 1 maatschep
Honden (< 10 kg) en katten 0,5 maatschep

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij een arts u anders voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden. 

Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan het nodig zijn een hogere dosis te geven. Het is dan veilig een dubbele te geven. Verlaag de dosis bij verbetering langzaamaan naar een zo laag mogelijke. 

Bewaar het voer op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Psyllium voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Zoekt u nog een product om de nervositeit van uw kat te verminderen? Dan kunt u deze kauwstokjes van Puur eens proberen. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat zeker vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33186-home_default/puur-psyllium-voor-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
35220
16433
Puur Psyllium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 gram
€ 13,25 (€ 88,33/kg)
2 x 150 gram
€ 25,25 (€ 84,17/kg)
3 x 150 gram
€ 35,25 (€ 78,33/kg)
Puur Digest (spijsvertering) voor hond en kat

Productinformatie Puur Digest

Puur Digest neemt overtollig darmvocht op bij een dunne ontlasting en maakt de darminhoud zachter bij verstopping. Het zorgt voor een goede consistentie van de ontlasting, stimuleert de darmwerking en neutraliseert gifstoffen die in de darmen aanwezig zijn. Het draagt daarmee bij aan een goede opbouw van een gezonde darmflora. Puur Digest helpt spijsverteringsklachten te verminderen en draagt bij aan een optimale weerstand. Dit product is geschikt voor katten en honden. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Digest tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Digest

Per 3 gram: 2085 mg Psyllium Husk, 626 mg Methylsulfonylmethaan, 104 mg Bentonite, 60 mg N-Acetyl-Glucosamine, 8,1 mg Magnesium (als -citraat) en een verdunning van Magnesium phosphoricum.

Dosering en toediening Puur Digest

Tenzij uw dierenarts anders voorschrijft geeft u 2 x daags onderstaande hoeveelheden:

 • Hond en kat < 10 kg: 1 maatschep
 • Hond 10-25 kg: 1½ maatschep
 • Hond > 25 kg:  2 maatscheppen
  1 maatschep bevat ongeveer 3 gram.

Indien het lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. 
U geeft dan de maximale dosering van één dag. Het product is dan nog steeds effectief maar de mogelijkheid bestaat dat de reactie iets langer uitblijft. Bij verbetering kunt u overgaan op de helft van de aangegeven dosering. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Dit is geen probleem. U kunt dit product veilig verdubbelen. Verlaag de dosering geleidelijk bij zichtbare verbetering. 
Dit supplement kan door het voer gegeven worden. Vanwege de toegevoegde kruiden in dit product wordt het aanbevolen om te starten met een geringe hoeveelheid om het dier te laten wennen aan de smaak. Bevochtig het poeder zodat het aan het droogvoer blijft kleven. Geef het in geval van obstipatie met voldoende water en zorg dat er altijd genoeg vers drinkwater beschikbaar is. Bij acute klachten is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Het is aan te raden om bij verbetering nog enkele dagen door te gaan met het toedienen van Puur Digest. Bij langdurige klachten kan het 1 tot 3 weken duren voordat het effect zichtbaar is. Dit supplement kan blijvend aan uw huisdier worden gegeven. Stop na 6 tot 8 weken een week met het toedienen van dit product. Na deze stopweek kunt u Puur Digest opnieuw aan uw huisdier aanbieden. Het is aan te raden om uw dierenarts om advies te vragen, wanneer de klachten aanhouden. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter door.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van hevige diarree? Dan kunt u Virbac Enterogelan proberen. Voor het complete assortiment aan voedingssupplementen kunt u kijken in bijvoorbeeld onze honden- of kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33195-home_default/puur-digest-voor-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
35246
16443
Puur Digest voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 gram
€ 13,25 (€ 132,50/kg)
2 x 100 gram
€ 25,25 (€ 126,25/kg)
3 x 100 gram
€ 35,95 (€ 119,83/kg)
Puur Probiotic (darmflora) voor hond en kat

Productinformatie Puur Probiotic voor hond en kat

Puur Probiotic voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm dat bijdraagt aan de darmflora en voedselvertering. Het bevat namelijk goedaardige darmbacteriën, die helpen met het zorgen voor een lagere zuurgraad. Daarnaast stimuleert het door de aanmaak van enzymen een goede en gezonde voedselvertering. 

Puur Probiotic voor hond en kat kan simpelweg met het reguliere voer vermengd worden, waardoor het makkelijk toe te dienen is. Voorheen verscheen dit product onder de naam 'Puur probiotica'. Bij dit nieuwe product is aan de oude samenstelling extra FOS (probiotica) en een vanille-extract toegevoegd, waardoor het nu een zoetere smaak dan voorheen heeft. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Probiotic voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Probiotic voor hond en kat

Samenstelling: 

Maltodextrine, maiszetmeel, fructo oligo-sacchariden (FOS).

Bacterieculturen:

Één gram Puur Probiotic bevat bij productie 0,85 miljard CFU (Colony forming unit).

Bifidobacterium infantis, bifidobacterium lactis, bifidobacterium longum, enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus paracasei, lactobacillus plantarum en lactococcus lactis. 

Productadvies Puur Probiotic voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Gewicht hond/ kat Hoeveelheid poeder
< 10 kg 0,5 gram
10-25 kg 1 gram
25-80 kg 1,5 gram
> 80 kg 2,5 gram

Geef deze dosering de eerste week tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aanraadt. Verlaag deze hoeveelheid de tweede week naar eenmaal per dag. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. 

Vermeng het poeder met de reguliere maaltijd. Doe dit het liefst met wat water, zodat uw dier het poeder bij het eten niet wegblaast. Voor de beste werking van het product, kunt u het eerst met wat lauw water vermengen en dat een kwartier tot een half uur laten staan. U kunt het daarna met het voer vermengen. 

Bewaar het product op een koele droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Probiotic voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien uw dier last heeft van zijn gewrichten of botten, kan dit product van Puur hem wellicht helpen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dat kunt u vast vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek!

https://www.brekz.nl/33240-home_default/puur-probiotic-voor-hond-en-kat.jpg
19.95 2019/01/01
35284
16458
Puur Probiotic voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 gram
€ 19,95 (€ 399,00/kg)
2 x 50 gram
€ 38,95 (€ 389,50/kg)
3 x 50 gram
€ 55,95 (€ 373,00/kg)

Gastro-Fibre

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer is een speciale gezondheidsvoeding van Royal Canin die helpt om de spijsvertering van uw hond te ondersteunen. Heeft uw hond last van diarree, of heeft hij juist moeite met zijn ontlasting? Op advies van uw dierenarts kunt u uw hond in dat geval Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal High Fibre hondenvoer geven. Deze voeding heeft een hoog gehalte aan vezels en bevat speciaal geselecteerde voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. De vezels stimuleren dat de ontlasting van uw hond zachter en consistenter wordt, terwijl omega-3-vetzuren bevorderen dat de spijsvertering van uw hond verbeterd. Ook draagt Royal Canin Fibre Response hondenvoer bij aan het gezond houden van cellen en weefsels in de darmen. Zo verbeterd de spijsvertering van uw hond, terwijl hij met smaak van zijn maaltijd geniet! 

 • Verrijkt met hoogwaardige vezels die de ontlasting helpen verbeteren
 • Bevordert de spijsvertering van uw hond
 • Ondersteunt de darmflora van uw hond
 • Bevat een verhoogd gehalte aan omega-3-vetzuren
 • Beschermt gezonde cellen en weefsels
   

Bij Brekz kunt u het beste Veterinary Diet hondenvoer van Royal Canin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Normaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 66 58 50
4 112 98 85
6 151 133 115
8 188 165 143
10 222 195 169
15 301 264 228
20 373 328 284
25 441 388 335
30 506 445 384
40 627 552 477
50 742 653 564
60 850 748 646
70 955 840 725
80 1055 929 802

     

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Rijst, plantaardige vezels, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, gedehydreerd varkenseiwit, tarwegluten, bietenpulp, sojaolie, visolie, gist, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (23%), ruw vet (16%), ruwe celstof (11,1%), ruwe as (7,3%). 

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (11.300 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), [E1] ijzer (42 mg/kg), [E2] jodium (3,3 mg/kg), [E4] koper (8 mg/kg), [E5] mangaan (55 mg/kg), [E6] zink (180 mg/kg), [E8] selenium (0,08 mg/kg). 
      

Ander product?

Misschien zoekt u een alternatieve gezondheidsvoeding van Royal Canin voor uw hond? Neem dan een kijkje in ons overzicht Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer. Neem daarnaast eens een kijkje in onze hondenapotheek!

https://www.brekz.nl/36802-home_default/royal-canin-fibre-response-hondenvoer.jpg
75.95 2019/01/01
Sinds 2 weken gebruikt mijn hond dit dieet voer. Darm klachten over. In de eerste 10 vond ze het ook erg lekker maar nu eet ze weer slecht. Ga er wel mee door.
We hebben deze voeding aangekocht op aanraden van de dierenarts en ons hondje heeft nu inderdaad geen last meer van zachte, bloederige stoelgang. Ik moet er wel bij vermelden dat ze nog steeds medicatie krijgt.
Makkelijk bestellen en snel in huis.
Prima product, mijn hond doet het er goed op.
zoals gewoonlijk prima service en snelle levering, complimenten voor het hele team.
Aangeraden door dierenarts. Hond in topvorm. Veel goedkoper dan bij apoteker.
Prima produkt voorgeschreven door dierenarts maar bij jullie veel goedkoper
Het is gewoon geweldig voer, maar vooral ook omdat ik hem bij jullie tegen korting kan kopen. Bij de dierenarts had ik dit niet kunnen volhouden ivm de kosten, Thanks brekz Heb al menigeen jullie site doorgegeven, ook bij HULPHOND.nederland waar mijn lieve adl- hond vandaan komt!
21216
2125
Royal Canin Fibre Response hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 17,95 (€ 8,98/kg)
2 x 2 kg
€ 34,75 (€ 8,69/kg)
3 x 2 kg
€ 50,95 (€ 8,49/kg)
7,5 kg
€ 52,95 (€ 7,06/kg)
14 kg
€ 75,95 (€ 5,43/kg)
Beschikbaar 21 may
2 x 14 kg
€ 144,95 (€ 5,18/kg)
Beschikbaar 21 may
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal hondenvoer is een volledig uitgebalanceerd dieetvoer dat uw hond ondersteuning biedt wanneer hij kampt met spijsverteringsproblemen. Bij spijsverteringsproblemen nemen de darmen onvoldoende water en voedingsstoffen op. Resultaten hiervan kunnen diarree zijn en een ondervoede hond. Om deze problemen te verhelpen, kan uw dierenarts Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal voorschrijven. Deze voeding helpt de spijsvertering van uw hond weer normaal te functioneren. Bovendien bevat het voer een hoog energiegehalte, waardoor uw hond er minder van hoeft te eten. Daarnaast is het voer erg lekker, waardoor uw hond met plezier zijn bak weer leeg eet.

 • Speciale gezondheidsvoeding die helpt bij spijsverteringsproblemen
 • Speciaal geselecteerde voedingsstoffen verbeteren de opname van voedingsstofen
 • Een hoog energiegehalte zorgt ervoor dat de spijsvertering minder belast wordt
 • Extra smakelijke voeding die de eetlust stimuleert

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bestel nu Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer en krijg het snel en gemakkelijk thuis bezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 65 55 40
4 110 90 65
6 145 115 90
8 180 145 110
10 215 170 130
15 285 230 170
20 355 285 210
25 415 335 250
30 475 380 285
35 530 425 320
40 585 470 350
50 690 550 415
60 790 630 475
70 880 705 530
80 970 780 585

          
Ingrediënten Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gist, eipoeder, bietenpulp, sojaolie, mineralen, plantaardige vezels, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

Gemiddelde analyse
Overige koolhydraten (37%), zetmeel (32,4%), eiwit (25%), vetten (20%), vocht (9,5%), mineralen (6,9%), voedingsvezels (6,2%), ruwe celstof (1,6%), EPA/DHA (0,3%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (11.400 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), [E1] ijzer (42 mg/kg), [E2] jodium (3,3 mg/kg), [E4] koper (8 mg/kg), [E5] mangaan (55 mg/kg), [E6] zink (181 mg/kg), [E8] selenium (0,08 mg/kg).
 

Ander product?

Wij verkopen ook Royal Canin Veterinary Gastrointestinal in blik, voor als u uw hond liever natvoer geeft. Bekijk ook andere varianten van Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer die wij verkopen.

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/36807-home_default/royal-canin-gastro-intestinal-hondenvoer.jpg
68.95 2019/01/01
Product doet wat het beloofd. Prijs/kwaliteit is goed.
Dit product is niets mis mee bezorging was prima zonals altijd, Naast dit product ook sruzzy besteld van de 24 blikken waren er 8 in beschadigd door transport dus weg kunnen gooien Later 2 andere smaken besteld van stuzzy, hond is er goed ziek van geweest dus lekkere kosten weer bij de dierenarts Stuzzy raad ik dus ook niet aan. zit lucht in de blikken onder de deksel niet de kwaliteit die ik van stuzzy ken Heb jaren geleden deze klachten niet gehad bij mijn andere hond verpakking toen ander uiterlijk en rook ook lekkerder dan nu Royal canin perfect en een aanrader Maar stuzzy raad ik niet aan Dit is misschien iets voor breks om te bespreken met de firma agrras petfoods in genova Die als zoveel bedrijven de productie verhuizen naar goedkope loon landen waardoor kwaliteit niet meer is wat het was ( ik ben geen leek mijn vriend heeft een paar jaar gelden dit merk in zijn pakket gehad samen met shessir voor een firma waar hij destijds als vertegenwoordiger werkzaam was )
prima prijs kwaliteit verhouding
Goed voer ivm darmklachten - ook als hond te mager is - snelle levering - goede prijs.
aangewezen voeding voor maagproblemen bij honden
Correcte levering zoals steeds
Het is fantastisch voer. Dit honden voer is geschikt voor alle honden die problemen hebben met de maag en darmen. Dit droog voer samen met het zelfde voer dan in nat voer zit in blik. Dit is geadviseerd door het DIERENKLINIK in HOCHMOOR Duitsland. Mijn hond die tweede maal vergiftigd is geweest en behandeld door het DIERENKLINIK te HOCHMOOR is ze er weer helemaal bovenop gekomen. De brokjes die zeer klein zijn moet je bij behandeling van ziekte aan maag of darmen weken in heet water. Laat dat ongeveer een half uur weken. Het water moet wel goed afgekoeld zijn. Je kunt het voer samen geven of om en om. Maar eerst is het beter om nat voer te geven. Als het wat beter gaat, kun je het droge voer geweekt erbij geven.
Goede promotie en perfecte levering.
goed voor de lijn van nesty en lust er lekker van
snelle en korekte levering
Zeer goed product mijn hond eet het graag en de resultaten zijn er !!!
Het is het enige voer dat mijn hond nog verdraagt
Prima levering!
Onze hond had ineens last van maag en darm problemen(11 jaar oudje) . Overgegaan op dit voer en ze heeft weer prima ontlasting en ook belangrijk ze vind het lekker,onze fijnproever!
Online bij Brekz je hondenvoer bestellen is echt ideaal! Simpel te bestellen en snel in huis.
Op tijd bezorgd
Top. Snel en goed verpakt geleverd.
Ik geloof niet dat het gastro intestinal dieetvoer van Royal Canin nou echt veel voordeliger is, maar het werd snel thuis afgeleverd. Wel zo comfortabel.
Tevreden over dit product
Prima voer, ons hondje heeft darmproblemen, gebruikt dit nu ongeveer 5 jaar nooit geen last meer
Mijn hond was onmiddellijk aangesterkt. Hij vindt deze brokken ook veel lekkerder.
Super om bij Breks te kopen. Snelle levering, en goed verpakt. Deze brokken heeft de dierenarts voorgeschreven, en aan de hand van een kleine testzak gelijk weer bij breks besteld.
Snelle bezorging. Goede prijs.
Goede levering en dus correct
Topmerk hondenvoer aan goede prijs, gemakkelijk te bestellen en snelle bezorging
Het product is prima. Honden vinden ze erg lekker
Snel geleverd, uitstekende service
Snel geleverd,heel gemakkelijk,super service
Goedemiddag, Heb voor de eerste keer een bestelling bij jullie gedaan, en dat is me goed bevallen, jullie zijn niet duur, dat is voor mij al een pre met een WIA uitkering Dus de volgende keer als ik het weer nodig heb, kunt u op mij rekenen dat ik het weer bij u bestel.
Mijn 2 jaar oude hond krijgt dit voor al vanaf de puppietijd omdat hij last had van chronische Giardia met alle gevolgen van dien. Maag- en darmproblemen. Zijn buik is nu rustig en hij heeft een prachtig glanzende vacht.
Heel goed produkt mijn hond is er zeer goed mee en een goede bediening
Onze hond heeft maag/darm problemen. Ze reageert goed op deze brok.
Ik heb het idee dat de krrelvorm anders is kleiner dan bij aankoo rechtstreeks bij dierenarts
Ideale voeding voor mijn hondje die wat gevoelig maag en darmen heeft
Niks op aan te merken Super
Dit gaat goed bij ouder wordende hond met maag/darmproblemen.
Zeer goede producten, snelle levering, perfecte site. Zal hier steeds mijn hondenvoer bestelken
Voeding is prima en de prijs hiervoor is heel aantrekkelijk. Ben alleen niet te spreken over de bezorging, de belofte dat het met 2 dagen binnen is is helaas niet waar. Woensdag besteld en dinsdag binnen.
Ik ben zeer tevreden want mijn hondje heeft zeer flauwe darmpjes en met dit gaat alles perfect en een zeer snelle levering En de prijs is zeker niet te duur
Volgens verwachting.Uitstekend.
Prima voer omdat mijn hond gevoelig is
Mijn hond had last van chronische diarree. Na tal van voeding geprobeerd te hebben bracht Royal Canin de correcte voeding. Onze hond is terug gezond dus wij tevreden!
Aanbevolen door onze dierenarts en zeer lekker bevonden door onze boerenfox. Top ! Snel geleverd aan een prima prijs !
Goede service en snelle levering
Was Door de dierenarts aanbevolen maar bij jullie veel goedkoper en snelle service
Veel goedkoper dan bij de dierenarts...
Altijd in orde...snelle levering...ook naar Belgie...en via earnieland nog extra terug
Snelle levering, de goedkoopste op de markt en genieten van de extra aanbiedingen
Helemaal blij met dit voer voor onze Golden Retriever die snel last heeft van zijn maag en darmen.
correcte opvolging en oplossing van probleem ! hartelijk dank
Al verschillende keren een bestelling geplaatst en alle keren snel geleverd. Alleen de laatste keer heb ik erachter aan moeten bellen. Na dit telefoontje werd de bestelling snel geleverd.
Supersnel geleverd geen verzendkosten betaald en een stuk goedkoper dan de Dierenarts bij ons
Prima voor onze hond wordt er levendiger van ondanks zijn leeftijd
De bestelling verliep vlot en werd 's anderdaags al geleverd. De persoon die het leverde was zeer behulpzaam en zette de 14 kilo zware doos boven op de trap(ook de vorige keer). De prijs is zeer aanvaardbaar en zeker lager dan bij de dierenarts. Ik zal de volgende keer echter beter moeten opletten, want ik vergiste mij in het type voeding: vergat te kijken of het Low Fat betrof. Dit is voor mijn conto.
Het is een overzichtelijke site en de bestelling wordt ook snel bezorgd aan huis.
Hij doet het er goed op Heeft geen diarree meer
Eenvoudig te bestellen, snelle levering. En nog goedkoper ook!
Zeer goede brokjes voor hondjes met maagproblemen
snelle levering en veel lagere prijs dan ergens anders, zeer tevreden, bestel altijd alles voor de hond bij jullie.
op aanraden van de dierenarts het voer gekocht de hond heeft een gevoelige maag en darm.
bestelling werd netjes op tijd en onbeschadigd afgeleverd. Prima voer. Ik koop het voer altijd bij de dierenarts, maar daar betaal ik per kilo veel meer.
correkte levering en goeie service
goede service geen problemen
een goed product voor mijn hond, die de laatste tijd last had van maag en darmen. op aanraden van de dierenarts. mijn hond is weer prima in orde en actief.
Bestelling geplaatst en de dag nadien mijn zending stipt ontvangen ! Goede service !
Voor de hond met darm klachten is dit product geweldig maar qua prijs is het veel te duur,jullie hebben regelmatig korting op andere producten maar nooit op dit artikel.
Uiterst tevreden! Een grote aanrader..
Goede voeding voor mijn hond
Onze hond eet met smaak zijn brokken op. Ze zijn goed voor zijn darmstelsel.
Snelle levering..goedkoop!!
Gemakkelijk, snelle levering!
Levering snel,en veilig ingepakt, en het juiste product , super !
Zeer goed product gebruik het al jaren voor mijn hond.
Net zoals vorige keer, correct afgehandeld
Heb het gekocht op advies van de dierenarts mijn rico was zwaar aan de diaree en spugen. Sinds hij dit voer gebruikt gaat het gelukkig weer goed. Het zachte voer is zijn favoriet. Als ik het uitde koelkast pakt zit hij al bij mij . Gebruik het nog niet zo lang maar hoop dat het goed blijf gaan
Mijn, bijna 14-jarige, hondje gebruikt dit hondenvoer al heel veel jaren! Zeer goed voor honden met maag/darmklachten! Kocht het altijd bij de dierenarts, maar sinds ik constateerde dat het bij Brekz meer dan €20,- scheelde, was de keuze gauw gemaakt.
bekend merk, goede prijs, snelle correcte levering
Happy eet de brokjes heel graag en voelt er zich ook een pak beter bij, gezien hij een gevoelige maag heeft. De service en levering waren ook dik oké! Wij kunnen het iedereen aanraden om te kiezen voor jullie!
Mijn boxer reu had last als puppy van diarree. Met Royal Canin gebeld en deze kwamen op de Gastro Intestinaal.. nu bijna een jaar later eet hij nog steeds Gastro Intestinaal. Dit wordt wel aangevuld met Gastro Intestinaal vlees. Geen problemen ten aanzien van de ontlasting. Wel heeft hij zijn eigen idee hoe laat hij zijn ontbijt neemt.
snel geleverd, prima prijs, product voldoet aan de verwachting, blije hond en blije baas.
Product eerst voorgeschreven gekregen voor de hond door de dierenarts. Mijn hond heeft nu een betere gesteldheid van zijn maag en darmen. Bij Brekz besteld en dit tegen een betere prijs en altijd de volgende dag in huis. Toppie
Mijn hond, Berner Sennen, heeft een gevoelig maag-darmstelsel. Met de door mij gekozen hondenvoer beperk ik de problemen zoals diarree, tot een minimum
De fokker van mijn pup heeft mij Brekz aanbevolen vanwege de aantrekkelijkste aanbiedingen van hondenvoer. Zij hadden vergelijkingen gedaan en Brekz kwam als beste uit de bus. Ik ben zeer tevreden: snelle en accurate afhandeling + kortingen. Mijn honden eten: Fokker-puppy-M-brokken en Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal (was bij dierenarts veel duurder). Een tevreden klant.
Onze hond is zeer content met dit product,(gevoelige maag en darm)
mijn hond doet het heel goed op deze brokken, bij ander voer had hij altijd last om zijn ontlasting kwijt te raken ,maar dat is nu perfect, er zit ook veel meer beweging in hem, een teken dat hij zich prettig voelt.ik hou hem dus aan dit voer ,
3973
2126
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 16,49 (€ 8,25/kg)
2 x 2 kg
€ 32,25 (€ 8,06/kg)
7,5 kg
€ 45,25 (€ 6,03/kg)
15 kg
€ 79,95 (€ 5,33/kg)
2 x 15 kg
€ 155,49 (€ 5,18/kg)
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat hondenvoer is een voeding gericht op maag-darm aandoeningen en is geschikt voor iedere volwassen hond. Het maag-darmkanaal is een gevoelig orgaan dat voor veel gezondheidsproblemen kan zorgen. Voor sommige honden die hiervan last hebben kan een verandering van het voer een uitkomst zijn. Deze voeding van Royal Canin Veterinary Diet heeft een verlaagd vetgehalte en beschikt over zeer goed verteerbare eiwitten. Dit bevordert de spijsvertering bij honden met bijvoorbeeld hyperlipidaemie of een acute pancreatititus. Tevens beschikt het voer over een laag vezelgehalte, wat helpt voor een optimale voedingsstofopname en een hogere verteerbaarheid. Het gepatenteerde antioxidanten-complex helpt het immuunsysteem en de weerbaarheid van het maag-darmstelsel verbeteren.  

 • Dankzij een verlaagd vetgehalte en goed verteerbare eiwitten wordt de vertering van het voer vergemakkelijkt
 • Een laag vezelgehalte bevordert een optimale voedingsstofopname
 • Helpt tegen acute absorptiestoornissen
 • Bevat een verhoogd gehalte aan essentiële vetzuren
 • Beschermt gezonde cellen en weefsels
 • Geschikt voor volwassen honden met maag-darmaandoeningen of een moeilijke spijsvertering

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Normaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 54 46 39
4 90 78 65
6 122 105 89
8 151 131 110
10 179 155 130
15 243 210 176
20 301 260 219
25 356 307 259
30 408 352 297
40 506 437 368
50 598 517 435
60 686 593 499
70 770 665 560
80 851 735 619

              
Ingrediënten Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, gist, dierlijke vetten, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, visolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (22%), ruw vet (7%), ruwe celstof (1,7%), ruwe as (6,6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.700 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), [E1] ijzer (43 mg/kg), [E2] jodium (3,4 mg/kg), [E4] koper (9 mg/kg), [E5] mangaan (57 mg/kg), [E6] zink (186 mg/kg), [E8] selenium (0,08 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met overgewicht? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier. 


 

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/36792-home_default/royal-canin-gastro-intestinal-low-fat-hondenvoer.jpg
135.95 2019/01/01
Goed om je hond op gewicht te houden. Bij Brekz altijd snel geleverd.
een heel goed product, op aanraden van onze dierenarts
sedert dat we deze voedingsprodukten aan onze hond geven is hij van de problemen met overgeven zo goed als verlost
Beste brok
Uitstekend hondenvoer voor de honden die op dieet staan, én voor een schappelijke prijs !
Snelle levering
Honden hebben het graag
Vertrouwd product zeer snel en verzorgd geleverd aan een zéér competitieve prijs. Top !
Onze hond had heel vaak dunne ontlasting, aanbevolen door dierenarts dit hondenvoer gegeven en probleem is opgelost, ontlasting terug normaal, we zijn zeer tevreden over dit hondenvoer.
Prima voer voor mijn hond die haar galblaas kwijt is.
ons Yorkske eet hiervan zowel de droge brokken als blikvoer en haar gezondheid is hierdoor beter, geen krampjes of last v d darmen meer !
Onze hond heeft pancriacities gehad en kan enkel deze broken eten ze zijn heel goed en de schop is ook goedkoop Dus een succes prijs beterkoop buiten bij de dierendokter
Prima voer voor hond met alvleesklier ontsteking.
ben blij met dit eten mijn hond eet het graag en verteerd het heel goed daar hij het aan zijn pancreias heeft
Zeer tevreden over aankoop. Snelle correcte afhandeling en levering. Ik maak zeker reclame!
Zeer tevreden van bestelling,zeer vlotte afhandeling.
Guus vindt het net zo smakelijk als de gewone Royal Canin Gastro intestinal.
Deze keer zijn de honden dol op hun voeding en wat er mis was met het vorig merk dat ik al tientallen jaren aankocht, heeft Brekz.be voortreffelijk opgelost! Bedankt, Brekz!
Het was gemakkelijk om een bestelling online te doen. De levering gebeurde snel en deze was in orde. Ga in de toekomst alle hondenartikelen die ik nodig heb via deze weg bestellen.
zolang de hond dit zo graag lust is dit een must om te kopen
evenwichtige voeding, op maat van onze hond zijn dieet
het gevraagde product werd snel en vriendelijk afgeleverd.
Goed op dokters advies groetjes
Het product is goed alleen de levering is niet helemaal in orde. De 1ste keer was de doos beschadigd en was het al een gebruikte reclame doos en de 2de keer waren was het een gebruikte te grote doos
Goede producten goede prijs perfecte bezorging
Nu heb ik tenminste een hondje dat mojn vloer niet meer onder kotsts
Zeer goede voeding met weinig vet misschien ietske meer ruk in brengen van vlees doe hond vlugger eten
Zeer snelle en correcte levering
Makkelijk besteld, en een goede snelle levering.
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en dat het veel goedkoper is dan bij de dierearts. Maar ik vindt het niet netjes dat de brokken buiten bij de voordeur stonden omdat we niet thuis waren. Het had ook bij de buren kunnen worden afgeleverd die waren wel thuis
Brekz.be is mijn favoriete website voor hondenvoer, sterke merken aan prima prijzen, perfecte levering!
Uitstekende hondenbrokken welke mijn hond prima verdraagt.
Jammer dat er leveringsproblemen waren, waardoor de continuïteit in gevaar kwam. Na een telefoontje toch goed opgelost. Verder zeer goed tevreden over product en service.
Dit product kocht ik anders bij de dierenarts maar nu bij jullie. Ten eerste scheelt het behoorlijk in de prijs en ten tweede wordt het netjes thuis gebracht. Al met al dik tevreden!
super vlug geleverd ! niks aan te merken
Uitstekende voeding. Prima levering aan huis.
Perfect reuk vetgehalte mijne cavalier is er zot van ,alleen de korrels zouden wat groter mogen worden ,mijne Pinky is nogal een slokkop . Dus zou liever hebben dat hij op de korrels kan bijten voor de rest alles ok
De hond doet het er prima op!
ideaal voor de hond en een eerlijke prijs
Super - snelle levering! Heel tevreden
Op voorschrift van de DA dit hondenvoer voor onze oudere hond (Grote Munsterlander van bijna 11 jaar). Krijgt dit uitstekende voer nu al meer dan een jaar. Sedertdien geen noemenswaardige spijsverteringsklzchten meer (pancreatitis). Fido is nog altijd heel vitaal en krachtig, en toont absoluut zijn leeftijd niet. Perfect gewicht ook. Iets duurder voer, maar in dit specifiek geval meer dan zijn geld waard. Eet niets anders meer, ook geen snoep of wat dan ook, op aanraden van de DA.
3976
2127
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 12,25 (€ 8,17/kg)
2 x 1,5 kg
€ 23,49 (€ 7,83/kg)
3 x 1,5 kg
€ 34,95 (€ 7,77/kg)
6 kg
€ 38,95 (€ 6,49/kg)
12 kg
€ 69,95 (€ 5,83/kg)
2 x 12 kg
€ 135,95 (€ 5,66/kg)
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Puppy hondenvoer

Dierenartsvoeding waarschuwing

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Puppy hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Puppy hondenvoer is een dieetvoer voor pups met maag-darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. Heeft uw pup last van braken of diaree? Wanneer uw dierenarts deze aandoeingen vaststelt kan hij deze voeding voorschrijven om uw pup van de nodige ondersteuning te voorzien.

De voeding bevat zeer goed verteerbare voedingsstoffen, zodat een optimale spijsvertering en een gezonde darmflora kunnen worden verkregen. Het energiegehalte is aangepast op de behoefte van de opgroeiende pup en is daarom bewust hoog gehouden. Hierdoor hoeft hij tevens minder te eten, wat de belasting van de spijvertering weer verminderd. De brokjes zijn zeer geschikt om te weken, zodat u voor een pup met weinig eetlust een papje kunt maken. De voeding is verder zeer volledig en bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn om uw huisdier veilig op te laten groeien. 

 • Speciaal voor pups met maag-darmaandoeningen en spijsverteringsproblemen
 • Bevat zeer goed verteerbare voedingsstoffen, voor een optimale spijsvertering
 • Hoog energiegehalte, speciaal voor pups
 • Minder grote porties nodig, verlaagt de belasting van het maag-darmstelsel
 • Brokjes zijn geschikt voor het maken van een papje

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van