Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gevoelige maag en darmen hond

​Heeft uw hond last van zijn darmen of heeft hij een gevoelige maag? Hier vindt u al onze producten die honden met deze gevoeligheid ondersteunen en problemen helpen op te lossen.
Lees meer ..
Lever en blaas
Puur
Gastro-Fibre
Mini
Medium
Maxi
Maag en darm
Beaphar
Overige supplementen

Lever en blaas

Puur

Gastro-Fibre

Mini

Medium

Maxi

Maag en darm

Beaphar

Overige supplementen

Vitaminen en mineralen

Easypill

Lever en blaas

Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden

Productinformatie Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden

Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden zijn tabletten ter ondersteuning van de lever- en  galreiniging voor katten en kleine honden. Silycure stimuleert de vorming en de afscheiding van gal en de algehele ondersteuning van de stofwisseling. Silycure bevat silybine, wat enzymen activeert die de reinigende werking van de lever stimuleren. Door de krachtige anti-oxiderende werking worden vrije radicalen effectief geneutraliseerd. Verder bevat Silycure glutathion, dat de celmembranen stabiliseert en de afname van peroxidatie van vetten bevordert. Silycure komt in makkelijk breekbare smaakvolle tabletten, wat toediening zal vergemakkelijken.

Bij Brekz kunt u de beste voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden

U dient 1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht per dag te geven, bij voorkeur verdeeld over 2 innames, gedurende minimaal 10 dagen. Bij chronische aandoeningen mag dit verlengt worden tot 30 dagen. Dit mag eventueel herhaald worden. Indien nodig mag de dosis gedurende de eerste 7 dagen verdubbeld worden. De verdeling van de dagelijkse dosis op verschillende momenten verhoogt de doeltreffendheid. De tabletten kunnen worden gegeven met of zonder voedsel. De tabletten zijn klein en smakelijk. Ze kunnen direct worden toegediend via de mond of (al dan niet verplet) gemengd worden met voedsel. Bewaren dit product bij kamertemperatuur. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Ingrediënten Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden

Silybine phytosome 40 mg / 150 mg, excipient q.s. 1 co.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product voor de ondersteuning van de stofwisseling van uw geliefde huisdier? Bekijk dan eens onze uitgebreide dierenapotheek voor katten en voor honden. Hier vindt u onder andere Phytonix Detox comp. Dit is een aanvullend diervoeder en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam door ondersteunen van de blaas, nieren, lever, maag-darmkanaal en het lymfestelsel.

https://www.brekz.nl/33314-home_default/silycure-40-mg-tabletten-voor-katten-en-kleine-honden.jpg
28.95 2019/01/01
35287
16387
Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 Tabletten
€ 28,95 (€ 0,48/ct)
2 x 60 tabletten
€ 56,75 (€ 0,47/ct)
3 x 60 Tabletten
€ 83,25 (€ 0,46/ct)
Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Productinformatie Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond is een smakelijk aanvullend diervoeder dat goed is voor de lever van honden en katten. Zentonil Advanced bevat naast microgeïncapsuleerde SAMe ook microgeïncapsuleerde sylibine.

SAMe wordt in het lichaam gemaakt en is zeer belangrijk voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. De concentratie van SAMe wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen aanzienlijk verlaagd. Om de reinigingsprocessen en de antioxidantenproductie te ondersteunen, is SAMe een zeer effectief bestanddeel. SAMe kan zelfs leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden op de lever.

SAMe verhoogt de glutathioneconcentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en ondersteunt het normaal functioneren van de levercel. Sylibine ondersteunt de glutathionesynthese, heeft een directe antioxidatieve werking, helpt de celmembraanstructuur te behouden en de leverregeneratie te onderhouden.

Bij Brekz kunt u aanvullende diervoeders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
         

Samenstelling Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,77%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat: Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 100 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
      

Toediening en dosering Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

 • Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond: Per 5 kg 1 tablet per dag.

Omdat SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag moet het op de nuchtere maag worden toegediend, liefst enige tijd vóór de maaltijd. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter goed door.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar Zentonil voor middelgrote honden? Kijk dan eens naar Zentonil Advanced 200 middelgrote hond. Voor grote honden is er Zentonil Advanced 400

https://www.brekz.nl/36812-home_default/zentonil-advanced-100-kat-kleine-hond.jpg
29.95 2019/01/01
35475
16504
Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 29,95 (€ 1,00/ct)
2 x 30 tabletten
€ 58,75 (€ 0,98/ct)
Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Productinformatie Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de lever bij middelgrote honden. Zentonil Advanced bevat SAMe en sylibine. SAMe is zeer belangrijk voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. De concentratie van SAMe wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen aanzienlijk verlaagd. Om de reinigingsprocessen en de antioxidantenproductie te ondersteunen, is SAMe zeer effectief. SAMe kan leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden.

Sylibine ondersteunt de glutathionesynthese, heeft een directe antioxidatieve werking, helpt de leverregeneratie te onderhouden en de celmembraanstructuur te behouden. SAMe verhoogt de glutathioneconcentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en ondersteunt het normaal functioneren van de levercel. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Samenstelling Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,77%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat, Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 200 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
       

Dosering en toediening Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

 • Zentonil Advanced 200: per 10 kg lichaamsgewicht 1 tablet per dag.

SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag en moet op de nuchtere maag worden toegediend, liefst enige tijd vóór de maaltijd. De aanbevolen gebruiksduur is ten hoogste 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw eigen dierenarts te raadplegen. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter nauwkeurig door. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 
      

Ander product?

Voor katten en kleine honden is er Zentonil Advanced 100. Voor grote honden kunt u kijken naar Zentonil Advanced 400.

https://www.brekz.nl/36813-home_default/zentonil-advanced-200-middelgrote-hond.jpg
50.95 2019/01/01
goedkoper dan op andere plaatsen
Rasche Lieferung. Keine Problem
35477
16505
Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 50,95 (€ 1,70/ct)
2 x 30 tabletten
€ 99,95 (€ 1,67/ct)
Zentonil Advanced 400 Grote hond

Productinformatie Zentonil Advanced 400 Grote hond

Zentonil Advanced 400 Grote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de lever bij grote hondenrassen. Zentonil bevat SAMe en microgeïncapsuleerde sylibine. SAMe is een zeer belangrijk bestandsdeel voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. SAMe is daarnaast effectief bij het produceren van antioxidanten. SAMe kan leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden. De concentratie van SAMe in het lichaam wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen verlaagd.

Sylibine ondersteunt de glutathione-synthese en heeft een directe anti-oxidatieve werking. Tevens helpt het de leverregeneratie te onderhouden en de celmembraanstructuur te behouden. SAMe draagt bij aan de verhoging van de glutathione-concentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en zorgt voor de ondersteuning van het normaal functioneren van de levercel.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 400 Grote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Samenstelling Zentonil Advanced 400 Grote hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,61%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat, Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 400 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
      

Dosering en toediening Zentonil Advanced 400 Grote hond

 • Zentonil Advanced 400: 1 tablet per 20 kg lichaamsgewicht per dag.

Om het effect te behouden moet Zentonil Advanced op de juiste manier toegediend worden. SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag, waardoor u Zentonil het liefst enige tijd vóór de maaltijd op de nuchtere maag aan de hond dient te geven. De aanbevolen gebruiksduur is hooguit 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter goed door. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 
       

Ander product?

Voor katten en kleine honden is er Zentonil Advanced 100. Voor middelgrote honden kunt u kijken naar Zentonil Advanced 200

https://www.brekz.nl/36814-home_default/zentonil-advanced-400-grote-hond.jpg
78.95 2019/01/01
35479
16506
Zentonil Advanced 400 Grote hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 78,95 (€ 2,63/ct)
2 x 30 tabletten
€ 154,75 (€ 2,58/ct)

Puur

Puur Intestine (darmen) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Intestine voor hond, kat en paard

Puur Intestine voor hond, kat en paard biedt verlichting bij dunne ontlasting en ondersteunt een goede darmwerking. U kunt Puur Intestine toedienen aan honden, katten en paarden. Soms hebben de darmen van uw huisdier extra ondersteuning nodig. Dit kan zijn na het binnenkrijgen van de verkeerde voeding of na bijvoorbeeld een wormbesmetting. Vaak zal uw huisdier last hebben van dunne ontlasting. Puur Intestine kan dan verlichting bieden. Daarnaast draagt dit product bij aan een gezonde darmwand en darmslijmvlies. 

Puur Intestine bevat onder andere blauwe bes, kamille en fenegriek. Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus) is een sterk anti-oxidant en draagt bij aan het immuunsysteem. Echte kamille (Chamomilla) draagt bij aan een goede balans in de darmen, en Fenegriek (Trigonella foenum graecum) stimuleert deze.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Intestine voor hond, kat en paard tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Puur Intestine voor hond, kat en paard

Geef uw hond 1 à 2 keer daags 10 tot 15 druppels. Geef uw kat 1 à 2 keer daags 5 a 10 druppels. 1 ml staat gelijk aan 20 druppels. Zorg dat u dit product goed schudt voor gebruik. Wanner u dit product aan uw paard of pony geeft, geef hem dan 1 à 2 eer daags 20 - 30 druppels.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Zorg altijd voor voeding van een goede kwaliteit. Een kuur duurt zeven dagen, als de dunne ontlasting eerder verdwenen is, maak dan toch de kuur van zeven dagen af. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten Puur Intestine voor hond, kat en paard

Verdunde extracten van Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus), Echte kamille (Chamomilla), Fenegriek (Trigonella foenum graecum) en Tormentil (Potentilla erecta). Een verdunning van Houtskool (Carbo vegetabilis). Alcohol 20% v/v.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander voedingssupplement? Bekijk dan onze overzichtspagina's voor honden en voor katten. Hier vindt u onder andere Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat, wat probiotica ter ondersteuning van de spijsvertering bevat.

https://www.brekz.nl/33097-home_default/puur-intestine-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.25 2019/01/01
Alles correct bezorgd! En snelle levering!
Die Bestellung der Ware und Lieferung erfolgte problemlos.
35152
16405
Puur Intestine voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,25 (€ 0,27/ml)
2 x 50 ml
€ 25,95 (€ 259,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Puur Gastri (maag) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Gastri

Puur Gastri ondersteunt een goede darmfunctie bij katten, honden en paarden. Dit supplement draagt bij aan een gezonde spijsvertering en is tevens inzetbaar bij een opgeblazen gevoel en gasvorming. Het helpt een opgeblazen gevoel bij honden die veel gras eten te verminderen en de eetlust op te wekken. Puur Gastri is een vloeibaar aanvullend diervoeder en is eenvoudig toe te dienen. U kunt het rechtstreeks via de bek toedienen of in het water druppelen.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Gastri tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Gastri

Verdunde Rosmarinus officinalis, Absinthium, Clamus aromaticus en Passiflora incarnata.

Gebruik Puur Gastri

Geef onderstaande hoeveelheden 1 - 2 x daags:

Hond 5 - 10 druppels
Kat 5 - 10 druppels
Paard 20 - 30 druppels


Het product kan rechtstreeks of via het drinkwater in de bek gegeven worden. Eventueel kunt u het op iets lekkers druppelen. Voor een optimale werking wordt het aangeraden om Puur Gastri niet tegelijkertijd met een maaltijd te geven. Bij verbetering kunt u geleidelijk aan gaan afbouwen naar een onderhoudsdosering. Dit is de helft van de gebruikelijke aanbevolen dosering. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater beschikbaar heeft. Vraag bij langdurige, ernstige klachten altijd uw dierenarts om advies. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ander product?

Kan het afweersysteem van uw hond of kat wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijk dan eens naar Puur Echina. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33100-home_default/puur-gastri-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.25 2019/01/01
35158
16408
Puur Gastri voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 35,75 (€ 178,75/l)
3 x 100 ml
€ 52,49 (€ 174,97/l)
Puur Stomac (maag) voor hond en kat

Productinformatie Puur Stomac voor hond en kat

Puur Stomac voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm dat de maagfunctie ondersteunt en helpt met het verminderen van overmatige gasvorming. Als uw dier last heeft van een gevoelige maag, kan dat een negatieve invloed op zijn leven hebben. Dit product bevordert een gezonde, goedwerkende maag, zodat uw dier zich weer goed en kwiek voelt als altijd. 

Daarnaast stimuleert Puur Stomac voor hond en kat de eetlust. Het draagt bij aan het behoud van een normale zuurgraad in de maag en bestaat uit gunstige mineralen en kruiden. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Stomac voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Stomac voor hond en kat

Samenstelling: 

Grote engelwortel (Angelica archangelica), zoethout (Glycyrrhiza glabra), hop (Humulus lupulus), ijslandmos (Lichen islandicus), echte kamille (Matricaria chamomilla), pepermunt (Mentha piperita), silybum marianum, paardenbloem (Taraxacum officinale), gember (Zingiber officinale), magnesiumcitraat. 

Productadvies Puur Stomac voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 maatschep is ongeveer gelijk aan 0,5 gram. 

Honden (> 25 kg) 3 maatscheppen
Honden (10 - 25 kg) 2 maatscheppen
Honden (< 10 kg) en katten 1 maatschep

Geef deze dosis 1-2 maal per dag, tenzij uw arts een andere frequentie heeft aangegeven. Overleg eerst met uw arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het middel kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Mocht het lastig voor u zijn meerdere malen per dag een dosis te geven, volstaat een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Het kan dat er een verheviging van de symptomen optreedt. Dit is normaal en gaat na een tijd weg. Mocht uw dier echter zeer heftig op het product reageren, halveer de dosering dan of stop helemaal met het geven van het product. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

U kunt het poeder simpelweg met het voer vermengen. Mix het poeder eventueel met wat water, zodat uw dier tijdens het eten het poeder niet wegblaast. 

Bewaar op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Stomac voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander product zoekt dat de werking van de darmen ondersteunt, kunt u dit product van Phytonics eens proberen. Als u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat zeker vinden op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33114-home_default/puur-stomac-voor-hond-en-kat.jpg
13.95 2019/01/01
Het heeft een week geduurd voordat het bezorgd was.
35186
16420
Puur Stomac voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 gr
€ 13,95 (€ 139,50/kg)
2 x 100 gram
€ 27,49 (€ 137,45/kg)
3 x 100 gram
€ 40,25 (€ 134,17/kg)
Puur Parasitus voor hond en kat

Productinformatie Puur Parasitus

Puur Parasitus is een supplement voor honden en katten die de weerstand helpt te verhogen. Een goedwerkende darmflora is de basis van een gezonde weerstand. Puur Parasitus kan parasitaire infecties en de vermenigvuldiging van parasieten en ongunstige micro organismen in de darmflora helpen voorkomen. Dit middel maakt het maagdarmkanaal minder aantrekkelijk voor ongenode bacteriën en schimmels.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Parasitus tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Parasitus

Samenstelling per capsule:

Absintalsem (Artemisia absinthium), Citroenkruid (Artemisia abrotanum), Curcuma (Curcumaxanthorrhiza), Fenegriek (Trigonella foenum-graecum), Grapefruitzaad extract (Citrus paradisi), Kruidnagel (Caryophyllus aromaticus), Tijm (Thymus vulgaris), 62 mg Caprylzuur (als natriumcaprylaat), 6 mg Magnesium (als -citraat).

Dosering en toediening Puur Parasitus

Aanbevolen dosering tenzij uw dierenarts anders adviseert:

 • Hond/kat < 10 kilogram: 1 - 2 capsules per dag
 • Hond 10-25 kilogram: 2 - 3 capsules per dag
 • Hond > 25 kilogram: 3 - 4 capsules per dag
  1 capsule bevat 610 mg

Puur Parasitus kan over het voer gegeven worden. De capsules kunnen geopend worden om deze vervolgens goed met het voer te vermengen. Bevochtig bij droogvoer het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. U kunt de capsules ook via natvoeding geven. Het is ook mogelijk om de capsules te openen en te mengen met water om het vervolgens met een doseerspuitje rechtstreeks in de bek te spuiten. Geef Puur Parasitus gedurende 10 dagen per kwartaal achter elkaar. Bij een hoog besmettingsrisico geeft u Puur Parasitus 10 dagen per 2 maanden. Bij een geringe besmettingsgevaar kunt u Puur Parasitus 2 a 3 x per jaar aan uw huisdier geven. Dit dient te worden gecombineerd met een ontlastingsonderzoek. Bij een daadwerkelijke worminfectie dient u de reguliere ontworming toe te passen.
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater beschikbaar heeft. 

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van verstopping in de darmen? Probeer dan eens Puur Psyllium. Voor alle overige supplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33124-home_default/puur-parasitus-voor-hond-en-kat.jpg
17.75 2019/01/01
35204
16429
Puur Parasitus voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 Tabletten
€ 17,75 (€ 0,30/ct)
2 x 60 tabletten
€ 34,75 (€ 0,29/ct)
3 x 60 Tabletten
€ 51,25 (€ 0,28/ct)
Puur Plantago Ovata voor hond en kat

Productinformatie Puur Plantago Ovata hond en kat

Puur Plantago Ovata hond en kat is een aanvullend diervoer dat bijdraagt aan de werking van de darmen. Dit supplement bestaat psylliumvliesjes en -zaadjes. Het helpt met het verdikken van de ontlasting wanneer deze te dun is of met het omvangrijker maken van de darminhoud. 

Bovendien heeft Puur Plantago Ovata hond en kat een reinigende werking en helpt het met het stabiel houden van het bloedsuikerspiegel. Het product stimuleert een vol gevoel bij uw huisdier na de maaltijd en vermindert dus eventuele hongergevoelens. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter. 

Bij Brekz kunt u Puur Plantago Ovata hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Plantago Ovata hond en kat

Samenstelling: 

Plantago ovata (Psylliumzaadjes- en vliesjes) (100%). 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (11,4%), ruwe celstof (17,0%), ruw vet (2,7%), ruwe as (2,8%), natrium (0,05%). 

Voedingsadvies Puur Plantago Ovata hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Eén maatschep van 5 ml is ongeveer gelijk aan 3 gram.

Honden (> 25 kg) 1½ maatschep
Honden (10 - 15 kg) 1 maatschep
Honden (< 10 kg) en katten ½ maatschep

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie voorschrijft. 

Schud de pot voor gebruik goed. U kunt het product met het reguliere voer vermengen. Doe dat eventueel vermengd met wat water, zodat het niet uit de bak valt of weggeblazen wordt. Indien u de ontlasting wil verdikken, wordt het aangeraden dit product met weinig water te geven. Indien u de darminhoud omvangrijker wil maken, wordt het aangeraden dit product met veel water te geven. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op kamertemperatuur. De houdbaarheidsdatum van Puur Plantago Ovata voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u nog een supplement zoekt voor de spijsvertering, kunt u Puur Digest voor hond en kat eens proberen. Mocht u nog op zoek zijn naar een ander verzorgingsmiddel voor uw hond, dan kunt u dat gegarandeerd vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33127-home_default/puur-plantago-ovata-voor-hond-en-kat.jpg
10.49 2019/01/01
Stukken goedkoper dan op andere plaatsen.
35208
16431
Puur Plantago Ovata voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 gr
€ 10,49 (€ 104,90/kg)
2 x 100 gram
€ 20,49 (€ 102,45/kg)
3 x 100 gram
€ 30,25 (€ 100,83/kg)
Puur Psyllium (darmen) voor hond en kat

Productinformatie Puur Psyllium voor hond en kat

Puur Psyllium voor hond en kat is een poedervormig aanvullend diervoer dat helpt bij het reinigen van de darmen. Heeft uw hond of kat last van dikke ontlasting of van constipatie? Dan kan dit product wellicht helpen. 

Puur Psyllium voor hond en kat bevordert namelijk een gezonde en goede werking van de darmen. Het poeder bestaat grotendeels uit vliesjes van vlozaad, die bijdragen aan de darmfunctie en helpen bij het bewerkstelligen van een gezonde en zachte ontlasting. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Psyllium voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Psyllium voor hond en kat

Samenstelling: 

Psyllium husk - vlozaad (Plantago ovata). 

Productadvies Puur Psyllium voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Één maatschep is ongeveer gelijk aan 2 gram. 

Honden (> 25 kg) 1,5 maatschep
Honden 10-25 kg 1 maatschep
Honden (< 10 kg) en katten 0,5 maatschep

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij een arts u anders voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden. 

Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan het nodig zijn een hogere dosis te geven. Het is dan veilig een dubbele te geven. Verlaag de dosis bij verbetering langzaamaan naar een zo laag mogelijke. 

Bewaar het voer op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Psyllium voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Zoekt u nog een product om de nervositeit van uw kat te verminderen? Dan kunt u deze kauwstokjes van Puur eens proberen. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat zeker vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33186-home_default/puur-psyllium-voor-hond-en-kat.jpg
12.95 2019/01/01
Prima artikel, we hebben goede ervaringen met zowel de honden als de katten. Goed om te gebruiken voor dat je naar een da gaat.
35220
16433
Puur Psyllium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 gram
€ 12,95 (€ 86,33/kg)
2 x 150 gram
€ 25,49 (€ 84,97/kg)
3 x 150 gram
€ 37,25 (€ 82,78/kg)
Puur Digest (spijsvertering) voor hond en kat

Productinformatie Puur Digest

Puur Digest neemt overtollig darmvocht op bij een dunne ontlasting en maakt de darminhoud zachter bij verstopping. Het zorgt voor een goede consistentie van de ontlasting, stimuleert de darmwerking en neutraliseert gifstoffen die in de darmen aanwezig zijn. Het draagt daarmee bij aan een goede opbouw van een gezonde darmflora. Puur Digest helpt spijsverteringsklachten te verminderen en draagt bij aan een optimale weerstand. Dit product is geschikt voor katten en honden. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Digest tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Digest

Per 3 gram: 2085 mg Psyllium Husk, 626 mg Methylsulfonylmethaan, 104 mg Bentonite, 60 mg N-Acetyl-Glucosamine, 8,1 mg Magnesium (als -citraat) en een verdunning van Magnesium phosphoricum.

Dosering en toediening Puur Digest

Tenzij uw dierenarts anders voorschrijft geeft u 2 x daags onderstaande hoeveelheden:

 • Hond en kat < 10 kg: 1 maatschep
 • Hond 10-25 kg: 1½ maatschep
 • Hond > 25 kg:  2 maatscheppen
  1 maatschep bevat ongeveer 3 gram.

Indien het lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. 
U geeft dan de maximale dosering van één dag. Het product is dan nog steeds effectief maar de mogelijkheid bestaat dat de reactie iets langer uitblijft. Bij verbetering kunt u overgaan op de helft van de aangegeven dosering. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Dit is geen probleem. U kunt dit product veilig verdubbelen. Verlaag de dosering geleidelijk bij zichtbare verbetering. 
Dit supplement kan door het voer gegeven worden. Vanwege de toegevoegde kruiden in dit product wordt het aanbevolen om te starten met een geringe hoeveelheid om het dier te laten wennen aan de smaak. Bevochtig het poeder zodat het aan het droogvoer blijft kleven. Geef het in geval van obstipatie met voldoende water en zorg dat er altijd genoeg vers drinkwater beschikbaar is. Bij acute klachten is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Het is aan te raden om bij verbetering nog enkele dagen door te gaan met het toedienen van Puur Digest. Bij langdurige klachten kan het 1 tot 3 weken duren voordat het effect zichtbaar is. Dit supplement kan blijvend aan uw huisdier worden gegeven. Stop na 6 tot 8 weken een week met het toedienen van dit product. Na deze stopweek kunt u Puur Digest opnieuw aan uw huisdier aanbieden. Het is aan te raden om uw dierenarts om advies te vragen, wanneer de klachten aanhouden. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter door.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van hevige diarree? Dan kunt u Virbac Enterogelan proberen. Voor het complete assortiment aan voedingssupplementen kunt u kijken in bijvoorbeeld onze honden- of kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33195-home_default/puur-digest-voor-hond-en-kat.jpg
12.95 2019/01/01
35246
16443
Puur Digest voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 gr
€ 12,95 (€ 129,50/kg)
2 x 100 gram
€ 25,49 (€ 127,45/kg)
3 x 100 gram
€ 37,25 (€ 124,17/kg)
Puur Probiotic (darmflora) voor hond en kat

Productinformatie Puur Probiotic voor hond en kat

Puur Probiotic voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm dat bijdraagt aan de darmflora en voedselvertering. Het bevat namelijk goedaardige darmbacteriën, die helpen met het zorgen voor een lagere zuurgraad. Daarnaast stimuleert het door de aanmaak van enzymen een goede en gezonde voedselvertering. 

Puur Probiotic voor hond en kat kan simpelweg met het reguliere voer vermengd worden, waardoor het makkelijk toe te dienen is. Voorheen verscheen dit product onder de naam 'Puur probiotica'. Bij dit nieuwe product is aan de oude samenstelling extra FOS (probiotica) en een vanille-extract toegevoegd, waardoor het nu een zoetere smaak dan voorheen heeft. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Probiotic voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Probiotic voor hond en kat

Samenstelling: 

Maltodextrine, maiszetmeel, fructo oligo-sacchariden (FOS).

Bacterieculturen:

Één gram Puur Probiotic bevat bij productie 0,85 miljard CFU (Colony forming unit).

Bifidobacterium infantis, bifidobacterium lactis, bifidobacterium longum, enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus paracasei, lactobacillus plantarum en lactococcus lactis. 

Productadvies Puur Probiotic voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Gewicht hond/ kat Hoeveelheid poeder
< 10 kg 0,5 gram
10-25 kg 1 gram
25-80 kg 1,5 gram
> 80 kg 2,5 gram

Geef deze dosering de eerste week tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aanraadt. Verlaag deze hoeveelheid de tweede week naar eenmaal per dag. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. 

Vermeng het poeder met de reguliere maaltijd. Doe dit het liefst met wat water, zodat uw dier het poeder bij het eten niet wegblaast. Voor de beste werking van het product, kunt u het eerst met wat lauw water vermengen en dat een kwartier tot een half uur laten staan. U kunt het daarna met het voer vermengen. 

Bewaar het product op een koele droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Probiotic voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien uw dier last heeft van zijn gewrichten of botten, kan dit product van Puur hem wellicht helpen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dat kunt u vast vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek!

https://www.brekz.nl/33240-home_default/puur-probiotic-voor-hond-en-kat.jpg
19.49 2019/01/01
Ik weet niet of het goed werkt, heb gewoon vertrouwen dat het ons hondje goed doet, net als bij mensen als je antibiotica hebt geslikt
Ik gebruik Puur Probiotic voor mijn 3 honden: Als hun darmen van slag zijn of na gebruik van antibiotica (belangrijk!) krijgt hun darmflora weer de goede samenstelling om gezond te blijven. In een klein beetje lauw water oplossen, 15 min laten staan. Ik prak een héél klein stukje nat-voer door de oplossing waardoor het gretig wordt opgelikt. Neutraal van smaak. Ben er heel tevreden mee :-)
Tot nu toe prettige ervaringen
Een goed product wat mijn hond helpt om op kracht te komen.
Prima product
35284
16458
Puur Probiotic voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 gram
€ 19,49 (€ 389,80/kg)
2 x 50 gr
€ 38,25 (€ 382,50/kg)
3 x 50 gr
€ 55,95 (€ 373,00/kg)

Gastro-Fibre

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer is een speciale gezondheidsvoeding van Royal Canin die helpt om de spijsvertering van uw hond te ondersteunen. Heeft uw hond last van diarree, of heeft hij juist moeite met zijn ontlasting? Op advies van uw dierenarts kunt u uw hond in dat geval Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal High Fibre hondenvoer geven. Deze voeding heeft een hoog gehalte aan vezels en bevat speciaal geselecteerde voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. De vezels stimuleren dat de ontlasting van uw hond zachter en consistenter wordt, terwijl omega-3-vetzuren bevorderen dat de spijsvertering van uw hond verbeterd. Ook draagt Royal Canin Fibre Response hondenvoer bij aan het gezond houden van cellen en weefsels in de darmen. Zo verbeterd de spijsvertering van uw hond, terwijl hij met smaak van zijn maaltijd geniet! 

 • Verrijkt met hoogwaardige vezels die de ontlasting helpen verbeteren
 • Bevordert de spijsvertering van uw hond
 • Ondersteunt de darmflora van uw hond
 • Bevat een verhoogd gehalte aan omega-3-vetzuren
 • Beschermt gezonde cellen en weefsels
   

Bij Brekz kunt u het beste Veterinary Diet hondenvoer van Royal Canin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Normaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 66 58 50
4 112 98 85
6 151 133 115
8 188 165 143
10 222 195 169
15 301 264 228
20 373 328 284
25 441 388 335
30 506 445 384
40 627 552 477
50 742 653 564
60 850 748 646
70 955 840 725
80 1055 929 802

     

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer

Rijst, plantaardige vezels, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, gedehydreerd varkenseiwit, tarwegluten, bietenpulp, sojaolie, visolie, gist, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (23%), ruw vet (16%), ruwe celstof (11,1%), ruwe as (7,3%). 

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (11.300 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), [E1] ijzer (42 mg/kg), [E2] jodium (3,3 mg/kg), [E4] koper (8 mg/kg), [E5] mangaan (55 mg/kg), [E6] zink (180 mg/kg), [E8] selenium (0,08 mg/kg). 
      

Ander product?

Misschien zoekt u een alternatieve gezondheidsvoeding van Royal Canin voor uw hond? Neem dan een kijkje in ons overzicht Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer. Neem daarnaast eens een kijkje in onze hondenapotheek!

https://www.brekz.nl/36802-home_default/royal-canin-fibre-response-hondenvoer.jpg
78.95 2019/01/01
Goed product
Sinds 2 weken gebruikt mijn hond dit dieet voer. Darm klachten over. In de eerste 10 vond ze het ook erg lekker maar nu eet ze weer slecht. Ga er wel mee door.
We hebben deze voeding aangekocht op aanraden van de dierenarts en ons hondje heeft nu inderdaad geen last meer van zachte, bloederige stoelgang. Ik moet er wel bij vermelden dat ze nog steeds medicatie krijgt.
Makkelijk bestellen en snel in huis.
Prima product, mijn hond doet het er goed op.
zoals gewoonlijk prima service en snelle levering, complimenten voor het hele team.
Aangeraden door dierenarts. Hond in topvorm. Veel goedkoper dan bij apoteker.
Prima produkt voorgeschreven door dierenarts maar bij jullie veel goedkoper
Het is gewoon geweldig voer, maar vooral ook omdat ik hem bij jullie tegen korting kan kopen. Bij de dierenarts had ik dit niet kunnen volhouden ivm de kosten, Thanks brekz Heb al menigeen jullie site doorgegeven, ook bij HULPHOND.nederland waar mijn lieve adl- hond vandaan komt!
Prodotto buono x il mio Husky con problemi intestinali dovuti al suo handicap.
Immer wider gerne
Délai respecté et bon produit
Futter wird gut angenommen seitdem ist der Magen wieder in Ordnung. wir freuen uns!
Je recommande cette boutique très sérieuse dans les délais
Har købt Hundefoder til en rigtig god pris
super livré dans les délai en point relais
Gut, gesund aber nicht billig
Très bon produit ! Beaucoup de choix et à des prix très compétitif . Je recommande fortement ce site et la livraison rapide !
Bonjour je voulais vous dire que mon colis va vous été renvoyé car j ai eu un problème de boîte mail et je n est pas pu réceptionner mon colis alors permis malin à Melun l’a renvoyé et chrono poste m’a dit qui était en douane pour le retour chez vous j aimerait récupérer mon colis réf 05217979736133 croquettes pour chien pouvez vous me l envoyer directement à mon domicile 38 Camille Flammarion Melun 77000 cordialement Mme david
bj , alors cela fait trop fois que je les commandes sur ce site , rapide pour les deux première commande et la troisième qui tarde a arrivé ! c'est dommage , surtout que Chronopost est d'habitude efficace !
Prima verzorgd en...bezorgd
Sehr gern wieder.Qualität gut und Lieferung sehr schnell
alles lief schnell und günstig!
Schnelle Lieferung! Meine Hündin verträgt dieses Futter sehr gut!
PRODUIT TRES SATISFAISANT MAIS LA LIVRAISON ARCHI NUL. NOUS DEMANDONS LIVRAISON A DOMICILE ET CE N'EST PAS LE CAS. OBLIGER D'ALLER AU RELAIS, QUAND ON EST HANDICAPE, CE N' EST PAS EVIDENT..........
Mein Hund hat seit der Umstellung auf das neue Futter keinen Durchfall mehr!
Dieses Futter ist einwandfrei und hilft meinen Hunden
Alles bestens und super schneller Versand!
Très satisfaite. Très bon produits, fournisseur sérieux.
21216
2125
Royal Canin Fibre Response hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 18,69 (€ 9,35/kg)
2 x 2 kg
€ 35,95 (€ 8,99/kg)
3 x 2 kg
€ 52,95 (€ 8,83/kg)
7,5 kg
€ 54,75 (€ 7,30/kg)
14 kg
€ 78,95 (€ 5,64/kg)
2 x 14 kg
€ 154,95 (€ 5,53/kg)
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal hondenvoer is een volledig uitgebalanceerd dieetvoer dat uw hond ondersteuning biedt wanneer hij kampt met spijsverteringsproblemen. Bij spijsverteringsproblemen nemen de darmen onvoldoende water en voedingsstoffen op. Resultaten hiervan kunnen diarree zijn en een ondervoede hond. Om deze problemen te verhelpen, kan uw dierenarts Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal voorschrijven. Deze voeding helpt de spijsvertering van uw hond weer normaal te functioneren. Bovendien bevat het voer een hoog energiegehalte, waardoor uw hond er minder van hoeft te eten. Daarnaast is het voer erg lekker, waardoor uw hond met plezier zijn bak weer leeg eet.

 • Speciale gezondheidsvoeding die helpt bij spijsverteringsproblemen
 • Speciaal geselecteerde voedingsstoffen verbeteren de opname van voedingsstofen
 • Een hoog energiegehalte zorgt ervoor dat de spijsvertering minder belast wordt
 • Extra smakelijke voeding die de eetlust stimuleert

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bestel nu Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer en krijg het snel en gemakkelijk thuis bezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 65 55 40
4 110 90 65
6 145 115 90
8 180 145 110
10 215 170 130
15 285 230 170
20 355 285 210
25 415 335 250
30 475 380 285
35 530 425 320
40 585 470 350
50 690 550 415
60 790 630 475
70 880 705 530
80 970 780 585

          
Ingrediënten Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gist, eipoeder, bietenpulp, sojaolie, mineralen, plantaardige vezels, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

Gemiddelde analyse
Overige koolhydraten (37%), zetmeel (32,4%), eiwit (25%), vetten (20%), vocht (9,5%), mineralen (6,9%), voedingsvezels (6,2%), ruwe celstof (1,6%), EPA/DHA (0,3%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (11.400 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), [E1] ijzer (42 mg/kg), [E2] jodium (3,3 mg/kg), [E4] koper (8 mg/kg), [E5] mangaan (55 mg/kg), [E6] zink (181 mg/kg), [E8] selenium (0,08 mg/kg).
 

Ander product?

Wij verkopen ook Royal Canin Veterinary Gastrointestinal in blik, voor als u uw hond liever natvoer geeft. Bekijk ook andere varianten van Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer die wij verkopen.

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/36807-home_default/royal-canin-gastro-intestinal-hondenvoer.jpg
68.95 2019/01/01
geleverd volgens het boekje
Alles oke weer
Snelle levering, product is juist, aanrader
Snelle levering.
Product doet wat het beloofd. Prijs/kwaliteit is goed.
Dit product is niets mis mee bezorging was prima zonals altijd, Naast dit product ook sruzzy besteld van de 24 blikken waren er 8 in beschadigd door transport dus weg kunnen gooien Later 2 andere smaken besteld van stuzzy, hond is er goed ziek van geweest dus lekkere kosten weer bij de dierenarts Stuzzy raad ik dus ook niet aan. zit lucht in de blikken onder de deksel niet de kwaliteit die ik van stuzzy ken Heb jaren geleden deze klachten niet gehad bij mijn andere hond verpakking toen ander uiterlijk en rook ook lekkerder dan nu Royal canin perfect en een aanrader Maar stuzzy raad ik niet aan Dit is misschien iets voor breks om te bespreken met de firma agrras petfoods in genova Die als zoveel bedrijven de productie verhuizen naar goedkope loon landen waardoor kwaliteit niet meer is wat het was ( ik ben geen leek mijn vriend heeft een paar jaar gelden dit merk in zijn pakket gehad samen met shessir voor een firma waar hij destijds als vertegenwoordiger werkzaam was )
prima prijs kwaliteit verhouding
Goed voer ivm darmklachten - ook als hond te mager is - snelle levering - goede prijs.
aangewezen voeding voor maagproblemen bij honden
Correcte levering zoals steeds
Het is fantastisch voer. Dit honden voer is geschikt voor alle honden die problemen hebben met de maag en darmen. Dit droog voer samen met het zelfde voer dan in nat voer zit in blik. Dit is geadviseerd door het DIERENKLINIK in HOCHMOOR Duitsland. Mijn hond die tweede maal vergiftigd is geweest en behandeld door het DIERENKLINIK te HOCHMOOR is ze er weer helemaal bovenop gekomen. De brokjes die zeer klein zijn moet je bij behandeling van ziekte aan maag of darmen weken in heet water. Laat dat ongeveer een half uur weken. Het water moet wel goed afgekoeld zijn. Je kunt het voer samen geven of om en om. Maar eerst is het beter om nat voer te geven. Als het wat beter gaat, kun je het droge voer geweekt erbij geven.
Goede promotie en perfecte levering.
goed voor de lijn van nesty en lust er lekker van
snelle en korekte levering
Zeer goed product mijn hond eet het graag en de resultaten zijn er !!!
Het is het enige voer dat mijn hond nog verdraagt
Prima levering!
Onze hond had ineens last van maag en darm problemen(11 jaar oudje) . Overgegaan op dit voer en ze heeft weer prima ontlasting en ook belangrijk ze vind het lekker,onze fijnproever!
Online bij Brekz je hondenvoer bestellen is echt ideaal! Simpel te bestellen en snel in huis.
Op tijd bezorgd
Top. Snel en goed verpakt geleverd.
Ik geloof niet dat het gastro intestinal dieetvoer van Royal Canin nou echt veel voordeliger is, maar het werd snel thuis afgeleverd. Wel zo comfortabel.
Tevreden over dit product
Prima voer, ons hondje heeft darmproblemen, gebruikt dit nu ongeveer 5 jaar nooit geen last meer
Mijn hond was onmiddellijk aangesterkt. Hij vindt deze brokken ook veel lekkerder.
Super om bij Breks te kopen. Snelle levering, en goed verpakt. Deze brokken heeft de dierenarts voorgeschreven, en aan de hand van een kleine testzak gelijk weer bij breks besteld.
Snelle bezorging. Goede prijs.
Goede levering en dus correct
Topmerk hondenvoer aan goede prijs, gemakkelijk te bestellen en snelle bezorging
Het product is prima. Honden vinden ze erg lekker
Snel geleverd, uitstekende service
Snel geleverd,heel gemakkelijk,super service
Goedemiddag, Heb voor de eerste keer een bestelling bij jullie gedaan, en dat is me goed bevallen, jullie zijn niet duur, dat is voor mij al een pre met een WIA uitkering Dus de volgende keer als ik het weer nodig heb, kunt u op mij rekenen dat ik het weer bij u bestel.
Mijn 2 jaar oude hond krijgt dit voor al vanaf de puppietijd omdat hij last had van chronische Giardia met alle gevolgen van dien. Maag- en darmproblemen. Zijn buik is nu rustig en hij heeft een prachtig glanzende vacht.
Heel goed produkt mijn hond is er zeer goed mee en een goede bediening
Onze hond heeft maag/darm problemen. Ze reageert goed op deze brok.
Ik heb het idee dat de krrelvorm anders is kleiner dan bij aankoo rechtstreeks bij dierenarts
Ideale voeding voor mijn hondje die wat gevoelig maag en darmen heeft
Niks op aan te merken Super
Dit gaat goed bij ouder wordende hond met maag/darmproblemen.
Zeer goede producten, snelle levering, perfecte site. Zal hier steeds mijn hondenvoer bestelken
Voeding is prima en de prijs hiervoor is heel aantrekkelijk. Ben alleen niet te spreken over de bezorging, de belofte dat het met 2 dagen binnen is is helaas niet waar. Woensdag besteld en dinsdag binnen.
Ik ben zeer tevreden want mijn hondje heeft zeer flauwe darmpjes en met dit gaat alles perfect en een zeer snelle levering En de prijs is zeker niet te duur
Volgens verwachting.Uitstekend.
Prima voer omdat mijn hond gevoelig is
Mijn hond had last van chronische diarree. Na tal van voeding geprobeerd te hebben bracht Royal Canin de correcte voeding. Onze hond is terug gezond dus wij tevreden!
Aanbevolen door onze dierenarts en zeer lekker bevonden door onze boerenfox. Top ! Snel geleverd aan een prima prijs !
Goede service en snelle levering
Was Door de dierenarts aanbevolen maar bij jullie veel goedkoper en snelle service
Veel goedkoper dan bij de dierenarts...
Altijd in orde...snelle levering...ook naar Belgie...en via earnieland nog extra terug
Snelle levering, de goedkoopste op de markt en genieten van de extra aanbiedingen
Helemaal blij met dit voer voor onze Golden Retriever die snel last heeft van zijn maag en darmen.
correcte opvolging en oplossing van probleem ! hartelijk dank
Al verschillende keren een bestelling geplaatst en alle keren snel geleverd. Alleen de laatste keer heb ik erachter aan moeten bellen. Na dit telefoontje werd de bestelling snel geleverd.
Supersnel geleverd geen verzendkosten betaald en een stuk goedkoper dan de Dierenarts bij ons
Prima voor onze hond wordt er levendiger van ondanks zijn leeftijd
De bestelling verliep vlot en werd 's anderdaags al geleverd. De persoon die het leverde was zeer behulpzaam en zette de 14 kilo zware doos boven op de trap(ook de vorige keer). De prijs is zeer aanvaardbaar en zeker lager dan bij de dierenarts. Ik zal de volgende keer echter beter moeten opletten, want ik vergiste mij in het type voeding: vergat te kijken of het Low Fat betrof. Dit is voor mijn conto.
Het is een overzichtelijke site en de bestelling wordt ook snel bezorgd aan huis.
Hij doet het er goed op Heeft geen diarree meer
Eenvoudig te bestellen, snelle levering. En nog goedkoper ook!
Zeer goede brokjes voor hondjes met maagproblemen
snelle levering en veel lagere prijs dan ergens anders, zeer tevreden, bestel altijd alles voor de hond bij jullie.
op aanraden van de dierenarts het voer gekocht de hond heeft een gevoelige maag en darm.
bestelling werd netjes op tijd en onbeschadigd afgeleverd. Prima voer. Ik koop het voer altijd bij de dierenarts, maar daar betaal ik per kilo veel meer.
correkte levering en goeie service
goede service geen problemen
een goed product voor mijn hond, die de laatste tijd last had van maag en darmen. op aanraden van de dierenarts. mijn hond is weer prima in orde en actief.
Bestelling geplaatst en de dag nadien mijn zending stipt ontvangen ! Goede service !
Voor de hond met darm klachten is dit product geweldig maar qua prijs is het veel te duur,jullie hebben regelmatig korting op andere producten maar nooit op dit artikel.
Uiterst tevreden! Een grote aanrader..
Goede voeding voor mijn hond
Onze hond eet met smaak zijn brokken op. Ze zijn goed voor zijn darmstelsel.
Snelle levering..goedkoop!!
Gemakkelijk, snelle levering!
Levering snel,en veilig ingepakt, en het juiste product , super !
Zeer goed product gebruik het al jaren voor mijn hond.
Net zoals vorige keer, correct afgehandeld
Heb het gekocht op advies van de dierenarts mijn rico was zwaar aan de diaree en spugen. Sinds hij dit voer gebruikt gaat het gelukkig weer goed. Het zachte voer is zijn favoriet. Als ik het uitde koelkast pakt zit hij al bij mij . Gebruik het nog niet zo lang maar hoop dat het goed blijf gaan
Mijn, bijna 14-jarige, hondje gebruikt dit hondenvoer al heel veel jaren! Zeer goed voor honden met maag/darmklachten! Kocht het altijd bij de dierenarts, maar sinds ik constateerde dat het bij Brekz meer dan €20,- scheelde, was de keuze gauw gemaakt.
bekend merk, goede prijs, snelle correcte levering
Happy eet de brokjes heel graag en voelt er zich ook een pak beter bij, gezien hij een gevoelige maag heeft. De service en levering waren ook dik oké! Wij kunnen het iedereen aanraden om te kiezen voor jullie!
Mijn boxer reu had last als puppy van diarree. Met Royal Canin gebeld en deze kwamen op de Gastro Intestinaal.. nu bijna een jaar later eet hij nog steeds Gastro Intestinaal. Dit wordt wel aangevuld met Gastro Intestinaal vlees. Geen problemen ten aanzien van de ontlasting. Wel heeft hij zijn eigen idee hoe laat hij zijn ontbijt neemt.
snel geleverd, prima prijs, product voldoet aan de verwachting, blije hond en blije baas.
Product eerst voorgeschreven gekregen voor de hond door de dierenarts. Mijn hond heeft nu een betere gesteldheid van zijn maag en darmen. Bij Brekz besteld en dit tegen een betere prijs en altijd de volgende dag in huis. Toppie
Mijn hond, Berner Sennen, heeft een gevoelig maag-darmstelsel. Met de door mij gekozen hondenvoer beperk ik de problemen zoals diarree, tot een minimum
De fokker van mijn pup heeft mij Brekz aanbevolen vanwege de aantrekkelijkste aanbiedingen van hondenvoer. Zij hadden vergelijkingen gedaan en Brekz kwam als beste uit de bus. Ik ben zeer tevreden: snelle en accurate afhandeling + kortingen. Mijn honden eten: Fokker-puppy-M-brokken en Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal (was bij dierenarts veel duurder). Een tevreden klant.
Onze hond is zeer content met dit product,(gevoelige maag en darm)
mijn hond doet het heel goed op deze brokken, bij ander voer had hij altijd last om zijn ontlasting kwijt te raken ,maar dat is nu perfect, er zit ook veel meer beweging in hem, een teken dat hij zich prettig voelt.ik hou hem dus aan dit voer ,
prodotto ottimo che già conoscevo, azienda seria, affidabile, consegna in tempi giusti, buon prezzo
Très bon produit. Notre petite chienne avait des problèmes de transit et depuis tout est rentré dans l'ordre
Ottimo prodotto
Ottimo prodotto, consigliato dal nostro veterinario. Consegna veloce
Ma petite chienne adore cette nourriture.
Satisfaite. Envoi rapide.
Je pense mettre des étoiles sur le produits lorsqu'il me parviendra. commande passée le 15 mars. toujours pas livrée et pas de nouvelle de Brekz malgré plusieurs mails.
Die Lieferung kam wie vorher angekündigt.
Angebots- Vielfalt , Bestell- und Bezahl- Möglichkeit sind / waren sehr gut . Lieferung erfolgte sehr zeitnah . Ob die Qualität des Futtermittels für unsere Hunde paßt / verträglich ist , wird sich erst zeigen . Danke !
Très bien
La qualité des croquettes vendues chez le vétérinaire à un prix défiant toute concurrence comme si on les avait achetées au supermarché du coin !!!... Et côté livraison, nickel, on esr prévenue à l'avance avec un colis suivi, on a à faire à des transporteurs professionnels, contrairement à d'autres e-vendeurs qui font appel à des livreurs nuls et incompétents (site GROUPON par exemple et pour ne pas le nommer, et où, au bout de 5 tentatives de livraison, j'ai fini par abdiquer et annuler la commande que j'avais passée chez eux !...). Là, mon livreur que j'avais raté de 5 mn, est même revenu sur ses pas pour me livrer les croquettes sur simple appel de ma part !!!... C'est autre chose !!! Je suis ravie de mon achat !!....
convient parfaitement à mon chien
depuis que je donne ces croqettes à mon chien il n'a plus de trouble digestif
Bon produit. Mon caniche a goûté 6 échantillons différents et c’est celui qu’il a préféré.
Prezzo sempre iteressante e servizio ancora più veloce dello scorso acquisto
Très bonne croquettes pour mon chien un peu indécis pour le changement d alimentation il ne voulait pas les manger puis 10mn plus tard il les a dévorer elles sont excellente pour sa santé je les recommande
Top Service, wie immer
Super produit pour intestin fragile de mon braque de weimar
Et godt foder til hunde med sart mave.
Correspond à ma commande je suis très satisfaite et mon ami à 4 pattes également.
Entreprise top. Rien à dire . En revanche, problème de livraison dû au transporteur car je ne pouvais pas réceptionner la commande chez moi les jours proposés par DPD.
Fin service hurtig levering
Molto buono e adatto alle difficoltà gastro intestinali della mia piccola Breton!
Très satisfaite de ce produit
Wie immer perfekt abgewickelt. Vielen Dank
produit conforme à prix compétitif , livraison rapide
Super produit
Schnell und gut
Prodotto di qualità. Servizio puntuale.
Produit parfait sauf aucune adresse sur mon produit du coup 12 jour avant de recevoir mon article bravo pour les étiquette d’expédition. !!!
Ottimo prezzo e puntualità.
Es wurde vom Tierarzt empfohlen, ist gut, die Wirkung hält zur zeit noch an. Kein Durchfall.
Au top....
Il migliore
J’ai un jeune whippet très fragile des intestins , mon vétérinaire m’a conseillé ces croquettes et j’en suis satisfaite.
Prodotto ottimo. Venditore super affidabile. Spedizione veloce.
Wie immer super Service und schnelle Lieferung
Mein Hund hatte immer wieder Durchfall -seit dem er dieses Futter frisst, geht es ihm wunderbar.
Skånsom ernæring for sarte mave
Sehr gesundes Futter und schnelle Lieferung
Lieferung schnell und unversehrt geliefert. Produkt war mir schon bekannt.
Super fin service - hurtig betjening
Das Produkt ist für erstklassig, unserem Hund bekommt es sehr gut und er hat keine Schmerzen und Probleme mehr (Bauchspeicheldrüsenentzündung) Bei der Lieferung sollten mehr Tage für die Zustellung angegeben werden, da es doch etwas länger gedauert hat, war aber noch im Rahmen.
Top, Preisleistung passt, schnelle Lieferung
helt okay, hundene spiser det, så det må smage tilpas
Il y a un peu trop de pourcentage en sucre dommage
Reçu en 2 jours. Très bien emballé. Produit le moins cher d'internet. Tres bon produit, ma chienne ayant eut une ablation de la vésicule biliaire et une tumeur à l'estomac, elle doit manger le moins de matières grasses et manger des croquettes facilement digestibles et celles-ci sont vraiment top.
Ottimo prodotto. Da quando lo utilizzo (circa un anno) il mio cane non ha più problemi intestinali !!
rapide et efficace
Ottimo prodotto
Mein Hund hatte ständig Durchfall. Durch das Futter wurde der Darm geheilt und der Durchfall ist nach kürzester Zeit Geschichte, bis heute.
Nem hjemmeside og hurtig levering
Hurtig levering og gode priser. Vil helt sikkert bestille igen
Ottimo x i cani con problemi di diarrea
Super schneller Versand.Alles top.Danke
Fin handel og hurtig forsendelse, ingen problemer..
Il prodotto è conforme.. il prezzo ottimo.. Sono molto soddisfatta
Unserem Hund geht es damit gut. Keine Beanstandungen.
Sehr gut bei Magenproblemen wie Durchfall, etc
alles bestens und schnell
Alles bestens
Bonjour Contrairement à ce qui est prescrit sur la fiche ces croquettes ne sont pas appétentes "pour mon chien" il les boude, obligé de lui mélanger du paté pour qu'il les mange je ne remets pas en cause la qualité de ces croquettes bien sûr j'ai cru bien faire en les essayant car il a des problèmes intestinaux... désolé !!! Cordialement D.Bunel
Hurtige og effektive
Hilft sehr gut bei Magen- und Darmproblemen. Ware ist schnell gekommen.
Tutto ok veloci perfetti
Très bon produit
Gute Ware Schneller Versand
Sehr schnelle Lieferung bin sehr zufrieden. Immer wieder gerne. Und Geld gespart. Super Dankeschön
Lækker hjemmeside og overskuelig. Hundemad lige til døren
Canin Gastro Instal, hjælper Hunden med en nervøs maven og tarm. Vi er megt tilfreds.
Consegna veloce.
Wir sind sehr Zufrieden alles bestens..
Gutes hochwertiges Futter
Mein Hund verträgt es sehr gut - endlich SEIN Futter :_) !
super futter, immer wieder.
excellent produit qui permet de restructurer la flore intestinale d'un chien
excellent pour chien fragile
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg af hundemad og hurtig levering lige til døren.
Det er super til hunde med dårlig mave
Hat unserem Magen- Darm empfindlichen Australien Silky (13) sehr zur Verbesserung der Verdauung geholfen. Kein Übergeben mehr und kein Durchfall mehr. Endlich...nach all den Jahren endlich ein Futter welches er verträgt. 12 Jahre hat es gedauert...probiert es aus
Goede prijs kwaliteit en snelle levering!
La mia golden non può farne a meno! Abbiamo risolto i problemi intestinali e di assorbimento!
Très bon produit pour les petits et gros chiens , je recommande
Ces croquettes ont été donné sur instruction du vétérinaire Nous avons un Berger australien qui a des difficultés à digérer certaines marques de croquettes
Produit utilisé depuis5jours je ne peux encore dire pour l'avenir mais mon chien adoré ces croquettes et semble mieux digerer
Hurtig levering. Ingen problemer
Professionali e precisi come sempre
Min hund elsker dette foder, og så lugter det dejligt. God, hurtig og præcis levering!
Mon Berger Allemand allait très mal il ne voulait plus s'alimenter et avait terriblement maigrit. Il adore ces nouvelles croquettes.Grâce à elles, pour le moment ses graves problèmes de santé (crises de diarrhées avec du sang, vomissements à répétition) (alliées avec un médicament à vie) ne se manifestent plus. Produit excellent, livraison rapide, service client réactif pour toute demande d'information et prix très compétitif. Merci beaucoup R. d'Indre et Loire
conseillé par le vétérinaire, a cause de la perte de poids de mon chien, les effets positifs se font sentir petit a petit. l'appétit est revenu et il semble qu'il reprenne un peu de poids a suivre dans le temps , mais l'effet a l'air bénéfique
Nourriture que je donne depuis plusieurs années à mon chien shih tzu et cela lui convient parfaitement. Tout changement le rend malade.
J ai été livrée dans les temps Le plus pratique c est que je n ai pas à porter car j ai aussi commandé les boîtes. ..
Je connais ce produit il est très bien. Le seul problème c'est que vous ne m'avez pas envoyé ma commande!Commandé du 11/09 de 75,43euros encaissés par vous via Paypal. Je vous ai contacté par deux fois via Paypal ;aucune réponse de votre part c'est pas bien... J'ai donc signalé ce litige et chargé Paypal de le résoudre. Cest bien dommage d'en arriver là pour des croquettes.
Super fairer Preis und schnelle Lieferung!
Pakken kom hurtigt, dog det forkerte fodder de sendte.
Très bien ! Ma chienne adore
Mon petit chien a des soucis de santé digestive et intestinal, chronique, et ces croquettes gastro intestinal lui permettent d'avoir une vie quasi normale. Je les recommande vivement.
Schnelle Lieferung, reichhaltiges Angebot. Bin sehr zufrieden
alles correct en vlug geleverd
Super Produkt! Meinem Vizsla schmeckt es sehr gut, normalerweise sehr heikel beim Futter. Bis jetzt super Ergebnisse erzielt. Versand wie immer super schnell! Gerne wieder!!!
Fantastische prijs kwaliteit verhouding Snel besteld en snel geleverd
Schnelle und unbeschadete Lieferung. Bin sehr zufrieden
Promote Lieferung. Angemessener Preis. Alles optimal.
wir sind mit dem Produkt und dem Lieferservice zufrieden
Service très satisfaisant, la livraison très rapide, je reviendrai merci à toute équipe de Brekz Cordialement Mme delcluze
Produits de qualité. Pas de gaspillage.
Goede prijs en variatie in ht assortiment.
Mein Hund hat schon längere Zeit intestinal. Das Futter ist das beste für ihn, was er je hatte. vor allem keine durchfälle. Mir scheint auch er ist ruhiger als vorher. Für ihn keine Kompromisse mehr.
Prima product voor gunstige prijs.
très bon produit. livraison rapide.
das war eine unkomplizierte Abwicklung. Vielen Dank
Super schnelle Lieferung. Danke!
Die Ware wurde schnell geliefert. Da ein Transportschaden vorlag, wurde im Handumdrehen der Kaufpreis erstattet. Hier scheint der Kunde noch König zu sein. Ich werde auch in Zukunft weiter bei dieser Firma einkaufen.
Très satisfaite de vos prestations produits et livraison
Aucun problème livraison en temps et en heure emballage propre je suis satisfaite
Snelle levering en prima in doos verpakt
un produit de qualité livraison dans les délais je recommande ce site très professionnel
Identique à celle chez mon vétérinaire mais a 8euros MOINS CHER !!!!ce qui en reste loin d être négligeable ...
Schnelle Lieferung , alles top
Lever op til, hvad der loves
Superschnelle Lieferung, danke!
Ich gebe das Futter schon seit 7 Jahren meine kleinen Mini Yorki. Es bekommt ihm sehr gut da er einen sehr empfindlichen Magen/Darm hat. Kann es also als Diätfutter bei Magen/Darm Krankheiten nur weiter empfehlen.
guter hauf, gute erfahrungen mit der magen-/darmnahrung für unsere hunde. werde wieder bestellen!
Super produit mon chien va beaucoup mieux depuis qu’il mange ses croquettes . Merci à Brekz pour la rapidité de l’expédition .
Schnelle, gut verpackte Lieferung. Das Hundefutter von Royal Canin hatte auch noch langes MHD.
snelle levering dit keer. Hond blij, baasje blij
Nemt og hurtigt. God letforståelig hjemmeside!!
Mes chihuahua à la digestion difficile le prennent très bien, cela limite mais ne résolue pas leurs problèmes de diarrhées.
Für sensible Hundemägen/-därme z.B. bei akuter Gastrenteritis oder Colitis ideal. Kann länger gefüttert werden, ist aber kein Dauerfutter!
Gastrointestinal un ottimo prodotto , consigliato dal veterinario alla mia cagnolina di 9 anni il prezzo a cui ho acquistato ottimo.
Nous sommes satisfaits de votre service, efficace et rapide .
Ma petite chienne a des problèmes digestifs, c'est pour ça que je lui donne ces croquettes après recommandation du vétérinaire. Elles sont très adaptées à son problème et sont, de plus, très apétantes. Je les recommande à tous ceux qui ont des chiens aux intestins délicats.
Notre chien avait des problèmes de digestion. Grace à ces croquettes mélangées aux anciennes, tout est rentré dans l'ordre.
Sehr gut für Hunde die Probleme mit Magen haben
Gutes Produkt, Lieferung umgehend - gerne wieder
Très bon suivi de votre colis les délais sont respectés et le produit correspond bien dans un emballage conforme et non ouvert ou cassé
Immer wieder Hilfe in der Not bei Durchfall oder nach Erbrechen meines Hundes.
produit très efficace que je recommande pour les chiots ayant des problèmes intestinaux.
Super schnelle Lieferung, und super Service. Vielen dank und weiter So. Familie Haus
Emballage parfait , sans problème pour la livraison
Schnelle Lieferung ohne Probleme. Kann ich nur empfehlen!
Aus Erfahrung
Goedkoop en super snelle levering!
Produit parfait pour mon chien qui a de gros problèmes intestinaux
Excellent produit conseillé par mon vétérinaire pour ma petite chichi qui a une antérite chronique, heureusement que celle-ci les aime ! ceci dit ces croquettes sont moins chères que chez mon véto, donc site à recommander pour leur service et surtout pour le prix !
Alles OK, wie immer. Danke
tres bien pour chien à problemes intestins
tres bon produit je recomande se produit
Schnelle und problemlose abwicklung meiner Bestellung
Mit dem Hundefutter bin ich super zufrieden. Einen Stern muss ich leider wegen der langen Lieferzeit abziehen.
A chaque commande tout est parfait Produit emballage rapidite de livraison et prix tres competitif Je recommande+++
Bin zufrieden, ohne Beanstandungen!
Livraison rapide et produits top Prix vraiment avantageux À recommander
Super -unsere ältere Hündin hat Probleme mit der Verdaung- mit dem Futter klappt es wunderbar kein Durchfall etc.
je suis particulierement satisfaite de cet achat : qualité du produit , prix et réception le lendemain de ma commande , merci
Le vétérinaire m'a conseillé ce produit pour ma chienne dont le transit semble tout à fait régulé.
Schnelle Lieferung. Hat alles super geklappt. Gerne wieder.
KLEO meint - fünf Pfoten für Royal Canin!
Alles Bestens immer wieder gerne
Perfect and good price, quality
Erst Falschlieferung...aber dann korrekte Nachlieferung.
100% top, snelle levering, scherpe prijs!!!
3973
2126
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal hondenvoer > Meer informatie