Bolfo Gold hond

Bolfo Gold hond

Bolfo Gold voor de hond is een effectief spot-on middel tegen vlooien en vlooienlarven. Verkrijgbaar voor honden van klein tot groot.
Lees meer ..
Bolfo Gold hond

Bolfo Gold hond: effectief en snelwerkend!

Vlooien kunnen uw huisdier veel ongemak bezorgen, bijvoorbeeld in de vorm van hevige jeuk. Regelmatig uw hond ontvlooien is dan ook erg belangrijk. Bolfo Gold hond doodt vlooien en vlooienlarven effectief en snel!

De handige spot-on pipetten zijn verkrijgbaar voor honden van ieder gewicht en maken uw hond snel weer vlo-vrij. Dankzij de snelwerkende middelen Imidacloprid en Gebutyleerd Hydroxytolueen, worden de meeste vlooien al gedood voordat ze uw hond kunnen bijten. Daarnaast blijft uw geliefde viervoeter tot wel drie à vier weken beschermd tegen vlooien.

Met de Bolfo omgevingsspray is ook uw huis binnen de kortste keren vrij van deze nare parasieten. Een vlo-vrij leven voor u én uw hond!

Bij Brekz kunt u Bolfo Gold voor de hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste anti-vlo middelen voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Waarom Bolfo Gold spot-on kiezen?

  • Werkt tegen vlooien én vlooienlarven

  • Eenvoudig toe te dienen

  • Beschermt uw hond gedurende 3 tot 4 weken

  • Snelwerkend: dood de meeste vlooien voordat ze bijten

  • Beschikbaar voor honden van klein tot groot

Assortiment Bolfo Gold voor de hond

In ons assortiment vindt u Bolfo Gold spot-on pipetten voor verschillende gewichtsklassen:

Wilt u niet alleen uw hond maar ook uw huis behandelen tegen vlooien? Bolfo Mand en Tapijtspray is een spray die is bedoeld voor het doden van aanwezige vlooien en vlooienlarven in een woonruimte. Na toepassing van de spray werkt het middel direct tegen vlooien en vlooienlarven in de behandelde omgeving en blijft deze werkzaam gedurende vier tot zes weken. Ideaal voor het behandelen van honden- en kattenmanden, tapijten, kieren, naden en andere plaatsen in de omgeving van het dier! Let op, deze spray is niet geschikt om uw huisdier mee te behandelen.

Ander product?

Wanneer u uw hond een anti-vlooienmiddel toedient is het handig om uw hond gelijktijdig te ontwormen. Op onze overzichtspagina ontworming voor de hond vindt u een uitgebreid aanbod aan ontwormingsmiddelen voor honden van alle leeftijden en gewichtsklassen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.