Bolfo Gold hond

Bolfo Mand en Tapijtspray

Bolfo Mand en Tapijtspray
Bolfo Mand en Tapijtspray
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Bolfo Mand en Tapijtspray

Productinformatie
4
4
4
4
4
(8)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Bolfo Mand en Tapijtspray is een spray die is bedoeld voor het doden van aanwezige vlooien en vlooienlarven in een woonruimte.

  • Doodt vlooien en vlooienlarven
  • Werkzaamheid van 4 tot 6 weken
  • Geschikt voor manden, tapijten en meer

Meer informatie

Productinformatie Bolfo Mand en Tapijtspray

Bolfo Mand en Tapijtspray is een spray die is bedoeld voor het doden van aanwezige vlooien en vlooienlarven in een woonruimte. Na toepassing van de spray werkt het middel direct tegen alle vlooien en vlooienlarven in de behandelde omgeving. Het middel is goed geschikt voor het bespuiten van honden- en kattenmanden, tapijten, kieren, naden en andere plaatsen in de omgeving van het dier. De fabrikant raadt aan om voor een effectieve vlooienbestrijding ook honden en katten te behandelen met een geschikt product.

  • Na behandeling direct werkzaam tegen vlooien en vlooienlarven 
  • Werkzaam gedurende 4 tot 6 weken
  • Geschikt voor het bespuiten van manden, tapijten, kieren, naden en andere plaatsen in de omgeving van uw huisdier
  • Handige spray, voor gemakkelijk aanbrengen 

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bolfo Mand en Tapijtspray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Bolfo Mand en Tapijtspray

Sluit ramen en deuren van de te behandelen ruimte. Stofzuig vooraf de te behandelen plek en gooi de stofzuigerzak weg. De tapijtspray vanaf een afstand van ongeveer 20 cm op de besmette plaatsen richten en spuiten tot zij vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen van de parasiet, zoals onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Na sprayen de ruimte verlaten en de spray een half uur laten inwerken. De ruimte daarna grondig ventileren, alvorens deze weer in gebruik te nemen.

Let op! Het product is niet geschikt voor grote oppervlakken. De tapijtspray mag evenwel niet gebruikt worden in ruimten waar kinderen met een leeftijd van 0 tot 4 jaar kunnen komen. De spray mag niet in contact komen met eet en drinkwaren, of gebruikt worden op slecht ventileerbare plaatsen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spray voor behandeling van de hond of kat? Kijk dan eens bij de Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.
 


Reviews
4
4
4
4
4
3.4 / 5 (8)
13-04-2024
1
2
3
4
5
23 maart besteld. 26 maart mail ontvangen dat het product niet meer te verkrijgen is. Ze zouden binnen de 14 dagen mijn geld terugstorten. We zijn nu 18 dagen verder en ik heb mijn geld nog niet. Hier bestel ik uiteraard nooit meer.
14-07-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Snelle en correcte levering en een nette prijs
31-10-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Ik heb 2 blikken Bolfo spray besteld. Beide kwamen met gebroken toppen. Ik heb gevraagd om de goederen te wijzigen en de gratis retourzending. Ze weigerden. Ik moest betalen om het terug te sturen. De afzender en de vervoerder weigerden beiden verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van de levering. Tot nu toe hebben ze me niet terugbetaald. Het is lang genoeg geweest. Geen restitutie geen ontvangstbevestiging van mijn retour. Ik zal nooit meer bij hen bestellen en raad je af om niet bij hen te bestellen.
Ik heb 2 blikken Bolfo spray besteld. Beide kwamen met gebroken toppen. Ik heb gevraagd om de goederen te wijzigen en de gratis retourzending. Ze weigerden. Ik moest betalen om het terug te sturen. De afzender en de vervoerder weigerden beiden verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van de levering. Tot nu toe hebben ze me niet terugbetaald. Het is lang genoeg geweest. Geen restitutie geen ontvangstbevestiging van mijn retour. Ik zal nooit meer bij hen bestellen en raad je af om niet bij hen te bestellen. Ik heb 2 blikken Bolfo spray besteld. Beide kwamen met gebroken toppen. Ik heb gevraagd om de goederen te wijzigen en de gratis retourzending. Ze weigerden. Ik moest betalen om het terug te sturen. De afzender en de vervoerder weigerden beiden verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van de levering. Tot nu toe hebben ze me niet terugbetaald. Het is lang genoeg geweest. Geen restitutie geen ontvangstbevestiging van mijn retour. Ik zal nooit meer bij hen bestellen en raad je af om niet bij hen te bestellen. Ik heb 2 blikken Bolfo spray besteld. Beide kwamen met gebroken toppen. Ik heb gevraagd om de goederen te wijzigen en de gratis retourzending. Ze weigerden. Ik moest betalen om het terug te sturen. De afzender en de vervoerder weigerden beiden verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van de levering. Tot nu toe hebben ze me niet terugbetaald. Het is lang genoeg geweest. Geen restitutie geen ontvangstbevestiging van mijn retour. Ik zal nooit meer bij hen bestellen en raad je af om niet bij hen te bestellen.
11-09-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
het werkt goed
08-04-2024
1
2
3
4
5
Gut für gezielte Punktbehandlung (Körbe, liegeDecke)

Translate to English

31-07-2023
1
2
3
4
5
Le produit ne marche pas je le déconseille

Translate to English

12-07-2023
1
2
3
4
5
Très efficace

Translate to English

22-11-2017
1
2
3
4
5
Prima kwaliteit,scherpe prijs en snelle levering.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.