Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Oog- en oorverzorging hond

Honden kunnen veel last hebben van rommel in de oren of traansmeer in de ogen. Zij kunnen dit zelf niet schoonmaken, daarom vindt u bij Brekz deze verzorgingsproducten voor ogen en oren.
Lees meer ..
Overgevoeligheid
Oorreiniger
Oogdruppels
Beaphar
Overige supplementen
Overige

Overgevoeligheid

Oorreiniger

Oogdruppels

Beaphar

Overige supplementen

Overige

Zwemmen

Overgevoeligheid

Trixie oogreinigingspads voor hond en kat 100 st

Productinformatie Trixie oogreinigingspads voor hond en kat

Trixie oogreinigingspads voor hond en kat zijn pads voor de milde reiniging van de ogen van honden, katten en andere kleindieren. De pads bevatten een verzorgende reinigingslotion met ingrediënten als Aloë vera en provitamine B5. Deze wegwerp pads zijn ideaal voor de verwijdering van vuil en traanstrepen en zitten in een handige hersluitbare verpakking. De pads zijn geschikt voor eenmalig gebruik. 

Bij Brekz koopt u Trixie oogreinigingspads voor hond en kat goedkoop online. Bestel nu uw verzorgingsproducten voor ogen en oren en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Trixie oogreinigingspads voor hond en kat

 • Handige hersluitbare verpakking
 • 100 stuks
 • Geschikt voor eenmalig gebruik
 • Voor het reinigen van de ogen bij honden, katten en andere kleindieren
 • Pads met milde, verzorgende reinigingslotion (Aloë vera en provitamine B5)
 • Helpt vuil bij de ogen te verwijderen

Ander product?

Heeft uw hond last van vuil in de oren? Met de Trixie oorreiniger vingerpads maakt u eenvoudig de oren van uw viervoeter schoon. Toch liever oor- of oogdruppels? Kijk dan eens in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/37430-home_default/oogreinigingsspads-voor-honden-en-katten-100st.jpg
5.84 2019/01/01
37540
16775
Oogreinigingsspads voor honden en katten 100St. > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,49 (€ 6,49/ct)
€ 5,84 (€ 5,84/ct)
Per 2
€ 11,49 (€ 5,75/ct)
€ 10,34 (€ 5,17/ct)

Oorreiniger

Virbac Epiotic SIS Oorreiniger voor de hond en kat

Productinformatie Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat

Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat is een indrogende oorreiniger die de aanhechting van bacteriën en gisten in de gehoorgang helpt te verminderen door een combinatie van monosacchariden en alkylpolyglucoside. Dit heet ook wel Glycotechnologie. Deze reiniger lost oorsmeer en vuil op. Hierdoor maken verwekkers van oorontsteking minder kans en wordt de kans op irritaties en het ontstaan of verergeren van een oorontsteking ook beter voorkomen. Daarnaast helpen de monosacchariden bij het kalmeren van de wand van de gehoorgang.

Deze reiniger kenmerkt zich door de Defensine technologie, die bestaat uit een combinatie van de twee plantenextracten; Peumus boldus en Spiraea ulmaria. Dit stimuleert de aanmaak van antimicrobiële peptiden die het natuurlijke afweersysteem van de huid helpen. De glycotechnologie samen met de nieuwe defensine technologie bevorderen het verdedigingsmechanisme van de huid in de gehoorgang. 

 • Helpt de aanhechting van bacteriën en/of gisten voorkomen (Glycotechnologie)
 • Stimuleert de natuurlijke afweer van de huid in de gehoorgang (Defensine technologie)
 • Geschikt voor honden, katten, pups en kittens

Bij Brekz kunt u het beste Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat

Zachte reinigende basen, acetylsalicylzuur, natriumdocusaat, PCMX, EDTA, monosachariden Neutrale pH.

Gebruiksadvies Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat

Vraag uw dierenarts om advies, in het bijzonder bij oorproblemen en evenwichtsstoornissen van uw huisdier. 

Draai de witte afsluitdop van de canule open. Trek de oorschelp omhoog en breng de canule verticaal in. Dien een voldoende hoeveelheid toe in de gehoorgang en masseer vervolgens voorzichtig het oor. 

Dosering

Voor routinematige behandeling kan Epiotic 2 tot 3 keer per week worden toegepast. Als voorbehandeling voor het oorspoelen 2 keer per dag toepassen. Als ondersteuning bij therapie, voorafgaand aan elke behandeling.

Ander product?

Wilt u ook de ogen van uw hond of kat op dezelfde effectieve manier reinigen? Kijk dan eens naar Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat.

https://www.brekz.nl/27727-home_default/virbac-epiotic-sis-oorreiniger-voor-de-hond-en-kat.jpg
12.69 2019/01/01
Nog niet geprobeerd, ga ervan uit ma het lezen van de recensies dat het een goed product is
Mijn hondje met lange oren gevoelig voor oorontstekingen ik gebruik dit 2x per week op aanraden dierenarts geen last van oorontstekingen en hier veel goedkoper dan elders
Prima reiniger. Netjes verpakt en bezorgd. Brekz is een van de weinige webwinkels waar de bezorgtijd enkele dagen duurt. Op zich heb ik daar geen probleem mee maar ik zou het beter vinden als dat bij bestelling duidelijk wordt aangegeven.
Wordt ook door dierenarts gebruikt en voorgeschreven, direkt verbetering en makkelijk in gebruik. Inspuiten, masseren en schoonvegen.
très bon produit
Produit utilisé de puis longtemps et très efficace
6612
3334
Virbac Epi-Otic Oorreiniger voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml
€ 12,69 (€ 0,10/ml)
2 x 125 ml
€ 25,49 (€ 101,96/l)
3 x 125 ml
€ 36,95 (€ 97,24/l)
Puur Auris (oren) voor hond en kat

Productinformatie Puur Auris voor hond en kat

Puur Auris voor hond en kat is een voedingssupplement dat bijdraagt aan de gezondheid van de oren. Het product is gemaakt voor honden en katten en kan ook gebruikt worden wanneer uw dier last heeft van een rode en tedere huid. 

De oordruppels Puur Auris voor hond en kat helpen met het zorgen voor frisse en gezonde oren. Dit product heette voorheen 'Puur Oor', de samenstelling is echter hetzelfde gebleven. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Auris voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Auris voor hond en kat

Samenstelling: 

Smalle purperhoed (Echinacea angustifolia), moerasrozemarijn (Ledum palustre), echte kamille (Matricaria chamomilla), mentholum). 

Productadvies Puur Auris voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Honden 2 - 5 druppels
Katten 1 - 2 druppels

Druppel het product twee- à driemaal per dag in de uitwendige gehoorgang, behalve als uw arts u een andere frequentie heeft voorgeschreven. Bij preventief of onderhoudend gebruik kunt u het product 1-3 keer per week gebruiken. Overleg eerst met een arts voordat u het product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het kan aanhoudend gebruikt worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Als het moeilijk is om het product meerdere malen per dag te gebruiken, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Schud het flesje goed voor gebruik. Het product wordt met een pipet geleverd, die u kunt gebruiken om de druppels in de uitwendige gehoorgang te druppelen. Maak eventueel oorsmeer schoon met een watje. 

Als uw dier gehoorproblemen vertoont, of als u merkt dat er bloed uit zijn oor komt, wordt het aangeraden een arts te raadplegen. Het wordt ook aangeraden om bij gehoorproblemen een arts te consulteren, om te kijken of uw dier geen beschadigd trommelvlies heeft.

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Auris voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Als uw dier last heeft van hotspots, kunt u Puur Hotspot eens proberen. Als u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden tussen de producten van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33122-home_default/puur-auris-voor-hond-en-kat.jpg
11.25 2019/01/01
35200
16427
Puur Auris voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 ml
€ 11,25 (€ 0,38/ml)
2 x 30 ml
€ 21,25 (€ 354,17/l)
3 x 30 ml
€ 29,95 (€ 332,78/l)
Sonotix Oorreiniger voor hond en kat

Productinformatie Sonotix Oorreiniger voor hond en kat

Met Sonotix Oorreiniger voor hond en kat kunt u snel en effectief de oren van uw hond of kat reinigen. Deze reiniger bevat oorsmeer oplossende stoffen en verzorgende ingrediënten voor de huid. Het heeft een zachte citroengeur en 2 verschillende opzetstukjes voor optimaal gebruiksgemak. Het bevat tevens calendula en glycerine ter ondersteuning van de natuurlijke huidbarrière. De reiniger heeft een unieke combinatie van oorsmeeroplossende stoffen, is pH neutraal en bevat geen parabenen.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sonotix oorreiniger hond kat (120ml) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Sonotix Oorreiniger

Etoxydiglycol, PEG-8 Caprylic/Capric glyceriden, Propaan-2-ol., Capryloyl glycine, Undecylenoyl glycine,
Trometamine, Polysorbaat 80, Glycerol, Calendula officinalis, Synthetische parfum van citroen en water.

Gebruik Sonotix Oorreiniger

Vul het oorkanaal volledig met Sonotix. Masseer het oor zachtjes gedurende 5 minuten van onder naar boven, zodat de viezigheid losgemaakt wordt. Laat uw hond zijn hoofd schudden en verwijder indien nodig het overvloedige product met een watje (geen wattenstaafje). De behandeling kunt u herhalen als het oor erg vuil is. Daarnaast is het advies om eerst uw dierenarts te raadplegen voordat u gebruik maakt van Sonotix.

Ander product?

Bent u op zoek naar oogdruppels voor honden en katten? Kijkt u dan eens naar Lacriforte oogdruppels. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina van de hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/38704-home_default/sonotix-sol-ext-voor-hond-en-kat.jpg
19.3 2019/01/01
39281
17212
Sonotix sol ext voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
120 ml
€ 19,30 (€ 160,83/l)
2 x 120 ml
€ 37,45 (€ 156,04/l)
3 x 120 ml
€ 55,04 (€ 152,89/l)
MalAcetic Aural Oorreiniger

Productinformatie MalAcetic Aural Oorreiniger

MalAcetic Aural Oorreiniger is een spoelmiddel voor honden en katten dat werkt tegen bacteriën en schimmels. Dit product reinigt en draagt bij aan de gezondheid van de oren. Het product verscheen voorheen onder de naam 'Acetic Otic'.

Als u een hond heeft die ervan houdt om te zwemmen, is MalAcetic Aural Oorreiniger een uitermate geschikt product voor u. De reinigende werking helpt namelijk met het gezond houden van de oren en het voorkomen van bacteriën en schimmels. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Productadvies'. 

Bij Brekz kunt u MalAcetic Aural Oorreiniger goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten MalAcetic Aural Oorreiniger

Samenstelling: 

2% azijnzuur, 2 % boorzuur, oppervlakte-actieve stoffen in een waterige oplossing.

Productadvies MalAcetic Aural Oorreiniger

Gebruiksaanwijzing: 

Schud het flesje voor gebruik goed. Stop het flesje in het oor en druk het stevig in, opdat er een beetje spoelmiddel in het oor komt. Masseer het oor even zachtjes in. Als er oorsmeer vrijkomt, verwijder dat dan met een doekje, nooit met een wattenstaafje. Sluit de dop goed na gebruik. Herhaal deze behandeling zo lang nodig of voorgeschreven door uw dierenarts. 

De houdbaarheidsdatum van MalAcetic Aural Oorreiniger staat op de verpakking.

Ander product?

Als u een oorreiniger zoekt die ook geschikt is voor knaagdieren, kunt u deze van Beaphar proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat stellig vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33620-home_default/malacetic-aural-oorreiniger.jpg
16.49 2019/01/01
35272
16452
MalAcetic Aural Oorreiniger > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
118 ml
€ 16,49 (€ 137,42/l)
2 x 118 ml
€ 30,25 (€ 126,04/l)
3 x 118 ml
€ 44,49 (€ 127,11/l)
TrizAural Oorreiniger

Productinformatie TrizAural Oorreiniger

TrizAural Oorreiniger is een spoelmiddel dat helpt bij het herstellen van de normale flora van de gehoorgangen. Het product is zowel voor honden als katten geschikt en is makkelijk te gebruiken.

Let op: lees voor gebruik van TrizAural Oorreiniger de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u TrizAural Oorreiniger goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten TrizAural Oorreiniger

Samenstelling: 

Tromethamine USP, dinatrium EDTA dihydraat.

Productadvies TrizAural Oorreiniger

Gebruiksaanwijzing: 

Vul de fles met gedestilleerd water en schud hem goed. Laat het ongeveer een uur staat voor aanvang van de behandeling. Breng het product in het oor aan en masseer het oor vervolgens zacht maar precies. Verwijder eventuele overbodige vloeistof met een doekje of wattenstaafje. Was uw handen na het gebruik goed. U kunt deze behandeling zo vaak herhalen als uw arts nodig acht. 

Laat het product niet in contact met de ogen komen. Dit product is louter bedoeld voor uitwendig gebruik. Indien u merkt dat uw dier last van huidirritatie, zet dan het gebruik van het product per direct stop en raadpleeg een dierenarts. 

Bewaar het product op kamertemperatuur. De houdbaarheidsdatum van TrizAural Oorreiniger staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien u nog een spoelmiddel zoekt tegen bacteriën en schimmels, kunt u dit product eens uitproberen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dat kunt u dan vast en zeker vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33625-home_default/trizaural-oorreiniger.jpg
15.95 2019/01/01
35278
16455
TrizAural Oorreiniger > Meer informatie
TrizAural Oorreiniger 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
118 ml
€ 15,95 (€ 132,92/l)
2 x 118 ml
€ 30,95 (€ 128,96/l)
Otodine voor hond en kat

Productinformatie Otodine voor hond en kat

Otodine voor hond en kat (100 ml) is speciaal gemaakt om overtollig oorsmeer in de oren van honden en katten te verwijderen. Ook helpt het ter behandeling van chronische oorontstekingen. De combinatie van chloorhexidine en Tris-EDTA gaat de ontwikkeling van ongewenste bacteriën en gisten tegen. Door deze stoffen te combineren wordt het effect van het tegengaan van ongewenste micro-organismen versterkt.

Bij Brekz kunt u de beste oorreinigingsmiddelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Otodine voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Otodine voor hond en kat

Chloorhexidine digluconaat 0,15%, Tris-EDTA bij pH 8, propyleen glycol, gezuiverd water.

Gebruik Otodine voor hond en kat

Gebruik Otodine tweemaal per dag gedurende ten minste 14 dagen.
Spoel en reinig de gehoorgang en de oorschelp met Otodine. Raak hierbij nooit de huid aan met de punt van de flacon. Breng Otodine ook in de gehoorgang aan, tot deze volledig gevuld is. Masseer vervolgens de basis van het oor (kraakbeen) ten minste één minuut zodat de oplossing tot onder in de gehoorgang komt. Laat het middel 10 minuten inwerken. Droog het oor met een in vinger gewikkeld katoenen gaasje of een wattenschijfje en verwijder al het verzamelde vuil. Gebruik geen wattenstaafje!

Ander product?

Heeft uw huisdier last van traanstrepen of vuil bij de ogen? Kijk dan eens naar Trixie oogreinigingspads. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/38719-home_default/otodine-voor-hond-en-kat.jpg
24.79 2019/01/01
39321
17224
Otodine voor hond en kat > Meer informatie
Otodine voor hond en kat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 24,79 (€ 247,90/l)
2 x 100 ml
€ 48,34 (€ 241,70/l)
3 x 100 ml
€ 71,33 (€ 237,77/l)
CleanAural Oorreiniger hond

Productinformatie CleanAural Oorreiniger hond

CleanAural Oorreiniger is speciaal ontwikkeld voor het routinematig reinigen van de oren en het verwijderen van oorsmeer bij honden. De pH van CleanAural is afgestemd op de gevoelige gehoorgang van uw hond. De hydraterende oplosmiddelen zijn zacht voor de huid en vermindert jeuk en lichte irritatie. De samenstelling van CleanAural heeft geen negatief effect tijdens de behandeling van otitis externa. CleanAural is veilig in gebruik. Deze oorreiniger niet gebruiken indien u het vermoeden heeft dat het trommelvlies geperforeerd is. Bij twijfel altijd laten controleren door uw dierenarts.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CleanAural Oorreiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling CleanAural Oorreiniger hond

Water, propyleenglycol, isopropylalcohol, tromethamine, citroenzuur, L-menthol, chlorothymol, natriumlaurylsulfaat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een oorreiniger die ook geschikt is voor katten? Kijk dan eens naar Monoclean Oorreiniger. Voor het complete aanbod verzorgingsmiddelen voor honden kunt u kijken in onze hondenapotheek. 

https://www.brekz.nl/33612-home_default/cleanaural-oorreiniger-hond.jpg
9 2019/01/01
34567
16220
CleanAural Oorreiniger hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 18,25 (€ 73,00/l)
2 x 250 ml
€ 35,25 (€ 70,50/l)
3 x 250 ml
€ 50,49 (€ 67,32/l)
AST Oorreiniger hond en kat

AST Oorreiniger hond en kat

AST Oorreiniger hond en kat helpt bij het verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van honden en katten. Om ontstekingen te voorkomen is het belangrijk dat uw huisdier schone oren heeft. Indien uw huisdier een ontsteking heeft, is het van belang dat de oren goed schoon gehouden worden om zo het herstelproces te ondersteunen en te bevorderen. Het is belangrijk dat u AST oorreiniger niet toepast bij huisdieren met een (mogelijke) trommelvliesperforatie. AST Oorreiniger is alcoholvrij.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu AST Oorreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling AST Oorreiniger hond en kat

Bevat per ml oplossing: 25 mg melkzuur, 1 mg salicylzuur, 2 mg chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.

Toedieningswijze en dosering AST Oorreiniger hond en kat

Breng de canule verticaal in de gehoorgang, terwijl u de oorschelp voorzichtig omhoog trekt. Breng voldoende vloeistof in de gehoorgang en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor een routinematige behandeling 2 - 3 maal per week toepassen. Als voorbereiding bij het spoelen van de oren, 2 maal per dag toepassen. AST oorreiniger dient op kamertemperatuur (15-25°C) te worden bewaard in een goed afgesloten verpakking. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van geïrriteerde ogen? Kijk dan eens naar Beaphar Oogzalf voor hond en kat. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze honden- of kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31135-home_default/ast-oorreiniger-hond-en-kat.jpg
10.49 2019/01/01
Gebruik het standaard 1x per week. Als mijn hond aan zijn oren krabt een paar keer meer. Werkt perfect.
33751
15982
AST Oorreiniger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
120 ml
€ 10,49 (€ 87,42/l)
2 x 120 ml
€ 19,95 (€ 83,13/l)
3 x 120 ml
€ 27,95 (€ 77,64/l)
Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Productinformatie Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat is een reinigend spoelmiddel voor het verwijderen van viezigheid en oorsmeer in de oren van honden en katten. De ophoping van oorsmeer kan ongemak en irritatie veroorzaken, waardoor het belangrijk is deze tijdig te verwijderen. Deze oorreiniger helpt met het oplossen van oorsmeer en het verwijderen van bacteriën, schimmels en gisten. 

Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat bevat bovendien de stof calendula. Deze stof draagt bij aan een gezonde gehoorgang en voorkomt dat de huid in de oren uitdroogt. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter. 

Bij Brekz kunt u Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Samenstelling: 

Propyleenglycol, cremophor, extract van calendula, basilicumolie, water.

Productadvies Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Druppel het product in de gehoorgang van uw dier. Masseer het soepele deel van het oor. Uw dier gaat vanzelf met zijn kop bewegen, waardoor alle viezigheid naar buiten stroomt. Verwijder alle viezigheid met een doekje en maak het oor schoon. 

Indien de oren van uw dier erg vervuild zijn, kunt u deze behandeling tweemaal uitvoeren. 

De houdbaarheidsdatum van Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Zoekt u nog een oogreiniger voor uw hond of kat? Dan kunt u dit product van Vétoquinol eens proberen. Bent u nog op zoek naar een ander verzorgingsmiddel voor uw kat? Dan kunt u dat ongetwijfeld vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/34002-home_default/vetoquinol-care-ear-care-voor-hond-en-kat.jpg
9.89 2019/01/01
35460
16497
Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 9,89 (€ 164,83/l)
2 x 60 ml
€ 18,75 (€ 156,25/l)
3 x 60 ml
€ 26,49 (€ 147,17/l)
Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml is een alcoholvrij geneesmiddelen dat helpt bij het verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van uw dier. Als uw hond of kat last heeft van oorsmeer of ander ontstekingsmateriaal, kan uw arts u een speciaal middel voorschrijven om uw dier daarbij te ondersteunen. 

Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml is makkelijk te gebruiken. De inhoud van de flacon wordt in de gehoorgangen van uw dier gespoten, waarna u de oren zachtjes masseert. Het middel verwijdert het oorsmeer en ander uitwendig ontstekingsmateriaal. 

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Zie ook onderstaand.

Bij Brekz kunt u Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu dierengeneesmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
      

Ingrediënten Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Samenstelling:
Melkuur (25 mg / ml ), salicylzuur (1 mg / ml), chloorhexideneactaat (2 mg / ml), natriumlaurylsulfaat, propyleenglycol. Het middel is volledig alcoholvrij. 
    

Gebruiksadvies Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Toedieningswijze en dosering:
Hou de oorschelp omhoog en breng de flacon verticaal in de gehoorgang. Breng voldoende vloeistof in de gehoorgang en masseer het oor zacht. 

Gebruik het voer voor routinematige behandelingen wekelijks 1 à 2 keer. Gebruik het middel bij het voorbereiden van oorspoelen twee keer per dag. Bij therapieën voor elke behandeling het middel gebruiken. 

Gebruik bij grote dieren een flacon van 5 ml per oor. Verdeel bij middelgrote of kleine dieren één flacon over beide oren. 

Waarschuwingen:
Het voer dient uitsluitend bij uitwendig gebruik gebruikt te worden. Vermijd contact met de ogen. Gebruik nooit wattenstokjes: hierdoor wordt het oorsmeer dieper de gehoorgang ingeduwd. Nooit gebruiken wanneer de gehoorgang van uw dier (mogelijk) geperforeerd is). 

Bewaar het middel op een koele (<25°C) en droge plek en sluit het goed af. Vries het middel nooit in. 
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander geneesmiddel dan Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml? Neem dan een kijkje op onze hondengeneesmiddelen of kattengeneesmiddelen pagina's.

https://www.brekz.nl/31133-home_default/monoclean-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
14.59 2019/01/01
Makkelijk te openen, en de druppels geeft geen vervelend gevoel mij onze hond.
prima spul
Makkelijk toe tedienen aan uw huisdier.
33767
15998
Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 5 ml
€ 14,59 (€ 145,90/l)
2 x (20 x 5 ml)
€ 27,95 (€ 139,75/l)
3 x (20 x 5 ml)
€ 39,95 (€ 133,17/l)
Trixie vingerpads oorreiniging voor hond en kat 50 st

Productinformatie Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat 

Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat zijn handige wegwerppads in de vorm van een 'vingerhoedje' die speciaal zijn ontworpen om de oren van uw hond of kat schoon te houden. De pad plaatst u eenvoudig over uw vinger, zodat u gemakkelijk en voorzichtig de oren kunt reinigen. De pads bevatten een milde, verzorgende reinigingslotion met Aloë vera en Toverhazelaar. Toverhazelaar heeft een heilzame werking en kan huidirritaties verminderen. Daarnaast heeft Aloë vera een kalmerende en verzachtende werking. Verpakt per 50 stuks. 

Bij Brekz koopt u Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat goedkoop online. Bestel nu uw verzorgingsproducten voor honden en katten en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Ander product?

Heeft uw huisdier last van traanstrepen of vuil in de ogen? Probeer dan eens de oogreinigingspads voor honden en katten. Maakt u liever gebruik van oog- of oordruppels? Kijk dan in onze hondenapotheek voor het complete assortiment.

https://www.brekz.nl/37441-home_default/oorreiningingsvingerlingen-voor-honden-en-katten-50st.jpg
5.84 2019/01/01
Fijn en handig om de hondenoren schoon te maken
37574
16787
Oorreiningingsvingerlingen voor honden en katten 50St. > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,49 (€ 6,49/ct)
€ 5,84 (€ 5,84/ct)
Per 2
€ 11,49 (€ 5,75/ct)
€ 10,34 (€ 5,17/ct)
Douxo Care Oorreiniger hond en kat

Douxo Care Oorreiniger hond en kat 

Douxo Care Oorreiniger hond en kat is een product voor het ontvetten van de oren of huidplooien van honden en katten. De reiniger kan gebruikt worden voor het verwijderen van oorsmeer en het reinigen van huidplooien. Het is daarnaast ook geschikt om het oor schoon te maken voorgaand aan een medicamenteuze behandeling van een oorontsteking. 

De reiniger is gemaakt op basis van micellair water. Micellen zijn structuren die ervoor zorgen dat vetten oplossen als ze in aanraking met water komen. Douxo Care Oorreiniger hond en kat helpt met het verwijderen van vetten in de oren en laat een aangename geur achter. 

Bij Brekz kunt u Douxo Care Oorreiniger hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Care Oorreiniger hond en kat

Samenstelling: 
Phytosphingosine, rhamnosoft, hydraterende en ontvettende bestanddelen, groene thee-extract. 
Douxo Care Oorreiniger hond en kat is volledig vrij van alcohol en parabenen. 

Productadvies Douxo Care Oorreiniger hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 
Lees de gebruiksaanwijzing en bijsluiter voor gebruik aandachtig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Het is geschikt voor gebruik in de gehoorgang, op de oorschelp en in huidplooien. Gebruik het product nooit wanneer uw dier (vermoedelijk) een beschadigd trommelvlies heeft. Als u twijfelt, raadpleeg dan een dierenarts. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Care Ooreiniger hond en kat? Bekijk voor andere hygiënische producten eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31385-home_default/douxo-care-oorreiniger-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
33790
16020
Douxo Care Oorreininger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml OP = OP
€ 13,25 (€ 0,11/ml)
2 x 125 ml
€ 25,25 (€ 101,00/l)
3 x 125 ml
€ 35,95 (€ 94,61/l)
Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

Productinformatie Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

Surosolve Oorreiniger voor honden en katten is het ideale oorreinigingsproduct voor doeltreffende en verzachtende reiniging met een frisse geur. Met Surosolve houdt u de oren van uw huisdier hygiënisch schoon. 74,3 procent van de dierenartsen en huisdiereigenaren geeft aan tevreden te zijn met de reinigende eigenschappen van Surosolve. Het is belangrijk om de oren van uw huisdier te reinigen. Door het routinematig schoonmaken van de oorkanalen met Surosolve wordt het risico op de ontwikkeling van oorproblemen voorkomen. Daarnaast kan het gebruik bij huisdieren met vieze en of stinkende oren de hygiëne sterk verbeteren.

Deze oorreiniging heeft een krachtige formule met Tris-EDTA, PMCX en salicylzuur. Deze niet-irriterende oplossing heeft een lage pH (6,8) en werkt reinigend terwijl de gevoelige huid rondom het oorkanaal niet geïrriteerd wordt. Tris-EDTA beschadigt bacteriële cellen. Daarnaast zorgt Tris-EDTA voor een versterking van het effect van oormedicijnen. Breng in het oor Surosolve aan, laat dit volledig drogen en breng daarna uw specifieke medicinale behandeling aan. PCMX is een ontsmettingsmiddel dat de evenwichtige balans van de microbiële flora in het oor in stand houdt. Salicylzuur elimineert dode huidcellen en een teveel aan oorsmeer. 

Bij Brekz vindt u de beste aanbieding voor hygiënische producten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Surosolve Oorreiniger voor honden en katten tegen de scherpste prijzen. Altijd makkelijk en snel besteld.

Gebruiksadvies Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

 • Open de fles door de plastic dop te draaien.
 • Plaats het uiteinde in het oor en knijp in de fles om voldoende Surosolve in het oorkanaal te kunnen aanbrengen.
 • Masseer de uitgang van het externe oorkanaal zachtjes gedurende een paar seconden, zodat de oplossing de kans krijgt de onderkant van het kanaal te bereiken.
 • Laat de oplossing een paar minuten inwerken. 
 • Maak het buitenoor schoon en veeg teveel aan product af.

Vraag altijd uw dierenarts om advies voordat u een plaatselijk oorproduct aan uw huisdier geeft. De houdbaarheid van dit product is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar dit product bij kamertemperatuur beschermt tegen directe zon.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander oog- of oorproduct voor uw hond of kat? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtspagina voor honden en voor katten. Hier vindt u onder andere Beaphar Oogdruppels. Deze druppels hebben een verzorgende en reinigende werking op de ogen en oogleden van honden en katten.

https://www.brekz.nl/33929-home_default/surosolve-oorreiniger-voor-honden-en-katten.jpg
19.49 2019/01/01
Weet het nog niet.
Immer korrekt, und super schnell!
34685
16290
Surosolve Oorreiniger voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml OP = OP
€ 19,49 (€ 0,16/ml)
2 x 125 ml
€ 37,49 (€ 149,96/l)
3 x 125 ml
€ 52,95 (€ 139,34/l)
Epibac Oorreiniger voor hond en kat OP is OP

Productinformatie Epibac Oorreiniger voor hond en kat

Epibac Oorreiniger voor hond en kat is een oorreiniger die goed verdragen wordt. Vooral bij ongewenste micro-organismen en behandeling daarvan is het belangrijk dat u de uitwendige gehoorgang regelmatig schoonmaakt. Door de oren grondig te reinigen wordt de zichtbaarheid van de binnenkant van het oor bevorderd en kunnen geneesmiddelen beter inwerken. Epibac Oorreiniger voor hond en kat bevat een minimale hoeveelheid chloorhexidine, hierdoor is de kans dat de oren zullen prikken minimaal. De toegevoegde Aloë Vera heeft een verzachtende en kalmerende werking.

Let op: lees voor gebruik van Epibac oorreiniger voor hond en kat de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Gebruiksadvies'.

Bij Brekz vindt u de beste aanbieding voor hygiënische producten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Epibac oorreiniger voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Altijd makkelijk en snel besteld.

Gebruiksadvies Epibac Oorreiniger voor hond en kat

 • De oplossing in de gehoorgang aanbrengen
 • Het oor masseren om oorsmeer en cellulair debris op te lossen
 • Hierna het oor schoonmaken met een gaasje of watje om opgelost materiaal te verwijderen.
 • Deze kuur kan herhaald worden

Ingrediënten Epibac Oorreiniger voor hond en kat

Samenstelling:

Chloorhexidine digluconaat, Propyleenglycol, Tris-EDTA, Aloe Vera, Hamameliswater, weegbree-extract.

Vraag altijd uw dierenarts om advies voordat u een plaatselijk oorproduct aan uw huisdier geeft.

Houdbaarheid

De houdbaarheid van dit product is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar dit product bij kamertemperatuur beschermd tegen directe zon.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander oorverzorgingsproduct, kijk dan eens naar Beaphar OorreinigerBent u op zoek naar een ander oor- of oogverzorgingsproduct voor uw hond of kat? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtspagina voor honden en voor katten

https://www.brekz.nl/33942-home_default/epibac-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
11 2019/01/01
34692
16294
Epibac Oorreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 100 ml
€ 26,25 (€ 131,25/l)
€ 21,00 (€ 105,00/l)
Beschikbaar 01 jan
3 x 100 ml
€ 37,49 (€ 124,97/l)
€ 29,99 (€ 99,97/l)
Beschikbaar 01 jan
EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat

Productinformatie EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat 100 ml

De EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat 100 ml heeft een olieachtige samenstelling en een hoge verspreidbaarheid. Hierdoor helpt het oorsmeer en lipiden oplossen en helpt het zelfs zeer taai en droog oorsmeer te verwijderen. De verzorgende eigenschappen van EpiSqualan bevorderen tegelijkertijd een zachte en soepele onderliggende huid.

EpiSqualan bevat geen ototoxische eigenschappen, dit betekent dat er geen beschadigende werking van (genees- of schoonmaak)-middelen op het gehoor zijn. In tegenstelling tot vele andere producten kan EpiSqualan dus wel ingezet worden bij honden en katten waar het trommelvlies niet meer intact is. Door de verzorgende en verzachtende werking kan EpiSqualan veelvuldig worden gebruikt.

Bij Brekz kunt u EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat 100 ml voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat 100 ml

Samenstelling:
Squalaan 25%, Triglyceride, Arachis hypogea, Vitamine E, o.b.v. een olieachtige oplossing

Gebruik EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat 100 ml

Gebruiksaanwijzing:

 1. Breng de Episqualan oorreiniger aan in de gehoorgang
 2. Masseer het oor om oorsmeer op te lossen
 3. Maak het oor schoon door het opgeloste oorsmeer te verwijderen

Andere producten

Is EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat 100 ml niet helemaal wat u zoekt? Brekz biedt meerdere oorverzorgingsproducten, zoals Virbac Epiotic SIS Oorreiniger voor de hond en kat. Bent u nog op zoek naar een ander verzorgingsmiddel voor uw hond of kat? Dan kunt u dat ongetwijfeld vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33930-home_default/episqualan-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
15.95 2019/01/01
34693
16295
EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 15,95 (€ 159,50/l)
2 x 100 ml
€ 31,25 (€ 156,25/l)
3 x 100 ml
€ 45,95 (€ 153,17/l)
Hexoclean Oorreiniger voor hond en kat

Productinformatie Hexoclean oorreiniger voor hond en kat

Hexoclean Oorreiniger voor hond en kat is een goed verdraagbare oorreiniger voor de normale dagelijkse reiniging van de oren van uw viervoeter. De speciale formule helpt bij het verwijderen van oorsmeer, dode cellen, vuil en vet. Door de lichtzure pH-waarde van 3,5 wordt de natuurlijke bacteriële flora van de huid gestabiliseerd en de groei van bacteriën en gisten verminderd.

Bij Brekz kunt u oorreinigers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hexoclean oorreiniger voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Hexoclean oorreiniger

Chloorhexidine, Salicylzuur, Propyleenglycol, Aloe Vera, Hamamelis. O.b.v. een aqueuze oplossing.

Gebruik Hexoclean oorreiniger

Breng de oplossing in de gehoorgang aan. Masseer het oor om oorsmeer op te lossen. Maak het oor schoon met een watje of gaasje om opgelost materiaal te verwijderen. Eventueel 1 à 2 keer per dag of volgens aanbevelingen van dierenarts.

Ander product?

Zoekt u een handig hulpmiddel om bij deze oorreiniger te gebruiken? Kijk dan eens naar Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat (50 stuks). Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met alle oog- en oorreinigers.

https://www.brekz.nl/33940-home_default/hexoclean-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
34695
16297
Hexoclean Oorreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 ml
€ 14,25 (€ 95,00/l)
2 x 150 ml
€ 27,25 (€ 90,83/l)
3 x 150 ml
€ 38,75 (€ 86,11/l)
OTO-aid oorreiniger hond en kat

Productinformatie OTO-aid oorreiniger hond en kat

OTO-aid oorreiniger hond en kat is een milde oorreiniger en is geschikt voor gebruik bij honden en katten. De reiniger bevat stoffen die de hoornlaag van de huid verweken. Doordat ze dit doen zonder prikkelend te werken op de gehoorgang kan een grondige reiniging van het gehoorkanaal plaatsvinden. Dit doet het middel met behulp van plantenextracten waaronder Aloe vera. Gebruik van de oorreiniger kan antibiotica bevattende zalf ondersteunen in zijn werking. Het middel is ook te gebruiken bij een gist-infectie.

 • Reinigt het gehoorkanaal grondig
 • Helpt irritatie van de huid in het gehoorkanaal verminderen
 • Vermindert probleemgevallen met het gehoor
 • Ook te gebruiken ter ondersteuning van antibiotica
 • Tevens te gebruiken bij een gist-infectie
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste oorverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu OTO-aid oorreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en dosering OTO-aid oorreiniger hond en kat

In gevallen van ernstige ophoping van oorsmeer 2x daags gedurende 7 dagen inbrengen in de gehoorgang. Bij regelmatig terugkeren 1 a 2 x per week inbrengen in de gehoorgang. Zie voor de dosering naar gewicht de onderstaande tabel

Dosering OTO-aid oorreiniger hond en kat

Gewicht van de hond of kat (kg) Dosering
Daags/druppels
< 15 2x / 4 druppels
> 15 2x / 8 druppels


Niet gebruiken wanneer het trommelvlies niet intact is. Het product na openen koel en droog bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld oordruppels van Beaphar? Kijk dan eens bij onze Beaphar oordruppels.

https://www.brekz.nl/27766-home_default/oto-aid-oorreiniger-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
Flesje was kapot gegaan tijdens bezorgproces. Brekz deed niet moeilijk, foto's gestuurd en daarna kreeg ik de aankoop vergoed. Helaas kan ik geen oordeel over het product geven.
Werkte snel tegen de jeuk, maar ik vind het ontzettend stinken.
Ik ben heel tevreden over Brekz.nl Prima service en Prima website Echt een aanrader deze website
31450
15294
OTO-aid oorreiniger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 13,25 (€ 132,50/l)
2 x 100 ml
€ 25,25 (€ 126,25/l)
3 x 100 ml
€ 35,95 (€ 119,83/l)
Otoclean hond en kat

Productinformatie Otoclean hond en kat

Otoclean hond en kat is een oorreinigingsmiddel voor honden en katten. U kunt het gebruiken bij oorontsteking en om de oren te reinigen. Het lost oorsmeer op en verwijdert het vuil uit de oren van uw hond of kat. Als uw dier problemen aan de oren heeft, kunt u Otoclean 1 of 2 keer per week toedienen. Bij snelle ophoping van vuil en oorsmeer kunt u het 8 dagen lang 1 keer per dag gebruiken. Zo blijven de oren van uw dier hygiënisch schoon. Gebruik Otoclean in beide oren. Bij grote dieren moet u voor elk oor een flesje van 5 ml gebruiken. Bij middelgrote of kleine dieren is één flesje voor beide oren voldoende. Bij dieren met otities kunt u het beste het vuil met Otoclean verwijderen alsvorens een therapetische oplossing te gebruiken. 

 • Geschikt voor honden en katten
 • Geschikt bij oorontsteking en reiniging van oren
 • Verwijdert vuil en oorsmeer
 • Handig als voorbehandeling van otities

Bij Brekz kunt u terecht voor diverse middelen om de oren schoon te houden. Alle producten, zoals Otoclean hond en kat zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen!

Werkzame stoffen Otoclean hond en kat

Elke verpakking Otoclean bevat 18 doseringen van 5 ml.
De werkzame stoffen zijn 2,32 mg salicylzuur, propyleenglycol, polyglycol, ethoxydiglycol, gereinigd water, glycerine, melkzuur, cucumis sativus, cetraria islandica, mimosa tenuiflora en oliezuur.

Ander product dan Otoclean hond en kat?

Ook andere oorverzorgende producten kunt u kopen bij Brekz. Bestel bijvoorbeeld Exil Clean Ear dat behalve vuil en oorsmeer ook insecten uit de oren verwijdert of Frontline Pet Care Oorreiniger Gel dat de oren soepel houdt en geurtjes neutraliseert. Bekijk ook ons gehele aanbod aan oorproducten voor honden en katten.

Janssen Animal Health
https://www.brekz.nl/27786-home_default/otoclean.jpg
13.75 2019/01/01
Goed spul snelle verzending
Een goed product zeker door de aparte verpakkingen
Snel geleverd en leuke aanbieding voor deze oor cleaner. Hygiënisch de oren reinigen van dieren. Makkelijk open te maken. Geeft geen vieze vlekken.
Altijd prima nooit problemen, zeer betrouwbaar. Alleen deze bestelling van dit product heb ik nog niet binnen.
Dit is een goed product de oren waren na een paar keer mooi schoon.
product helpt goed maakt oren goed schoon
Snel goed en goedkoop !!!!
Heel tevreden, het produkt kende ik, de prijs deed me besluiten om bij jullie te bestellen, even dacht ik ....zal wel anders zijn, nee, zelfde produkt als elders maar stukken voordeliger, mij ziet u in de toekomst weer.
het product dat u geleverd heeft gebruik ik al15 jaar en voeldot aan al mijn verwachtingen
voldoet aan de verwachting en is simpel in gebruik.
ik ben zeer tevreden alleen de doos die er om heen zit is vaak kapot ik denk dat ze er mee geworpen word
Wij zijn zeer tevreden over dit product
Snel gekregen hond weer blij
Ruime keuze aan voeding en andere benodigdheden voor mijn hond
Goede oorreiniger...in het oor druppelen, goed inmasseren en klaar...de hond schudt zo het overtollige smeer eruit.
prachtig produkt vlotte bediening
Prima, dierenarts schrijft t ook voor, en t werkt goed
Altijd een snelle levering bij Brekz! Ook mijn dierenvoeding,waarvoor dank. Leuk om samen te werken,zo'n goeie service!
Goed product om de oren van de hond schoon te maken. Onze eigen dierenarts verkoopt het ook, maar Brekz is veel goedkoper.
levering was ok
Facile d'emploi et efficace.
Gutes Produkt ,meine Katze verträgt es super .Gerne mal wieder
Makkelijk te gebruiken en effectief
Les dosettes sont pratiques et j'apprécie ce produit nettoyant
1718
971
> Meer informatie
Otoclean hond en kat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
18 dosis
€ 13,75 (€ 0,76/ct)
2 dozen
€ 26,95 (€ 13,48/ct)

Oogdruppels

Tvm Twelve oogdruppels

Productinformatie Tvm Twelve oogdruppels voor huisdieren

Tvm Twelve oogdruppels (10 ml) zijn verzachtende oogdruppels die een optimale bescherming van het hoornvlies ondersteunen. Deze oogdruppels werken hydraterend en kunnen gebruikt worden bij honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren en reptielen. De oogdruppels bevatten vitamine B12, magnesium, kalium en hyaluronzuur. Vitamine B12 is nodig voor de celvermenigvuldiging en hyaluronzuur verbetert de aanhechting van de tranen bij de buitenste laag van het hoornvlies.

Bij Brekz kunt u de beste oogdruppels voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tvm Twelve oogdruppels (10 ml) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Tvm Twelve collyre

Vitamine B12, Hyaluronzuur, Magnesium, Kalium

Dosering en houdbaarheid Tvm Twelve oogdruppels

Twee keer per dag 1 tot 2 druppels in de ogen druppelen. Tvm is tot ca. 60 dagen na openen houdbaar. Kijk voor de exacte houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van vieze oren? Probeer dan eens Sonotix Oorreiniger voor hond en kat (120ml). Voor overige oogdruppels en oorreinigers kunt u kijken op de pagina van onze honden- of kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/38668-home_default/twelve-oogdruppels-collyre-voor-hond-kat-en-paard.jpg
14.25 2019/01/01
39202
17200
Twelve oogdruppels / collyre voor hond, kat en paard > Meer informatie
Tvm Twelve oogdruppels 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
10 ml
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
2 x 10 ml
€ 27,75 (€ 1,39/ml)
3 x 10 ml
€ 40,75 (€ 1,36/ml)
CleanOcular Oogreiniger hond en kat

Productinformatie CleanOcular Oogreiniger hond en kat

CleanOcular Oogreiniger hond en kat is uitermate geschikt voor het reinigen van de ogen van uw hond en kat. Deze licht anti-septische vloeistof kan u gebruiken om traanstrepen te verwijderen, maar natuurlijk ook ander vuil. Door de ogen regelmatig schoon te maken met dit middel, wordt de kans op infecties verkleind. CleanOcular is mild en heeft verzachtende en reinigende eigenschappen. Het heeft een neutrale pH en zal dus niet irriterend zijn voor de ogen bij regelmatig gebruik. Deze vloeistof is geschikt voor puppy's, kittens en volwassen honden en katten.

Traanstrepen ontstaan doordat overtollig traanvocht niet meer door de traanbuisjes in het oog worden weggevoerd, maar over de vacht naar beneden stroomt. Dit laat traanstrepen achter. Alle honden en katten kunnen hier last van hebben. Er zijn rassen die bekender zijn wegens hun traanstrepen, zoals Maltezers. Maar ook andere honden en katten met een witte of lichtgekleurde vacht zie je vaker traanstrepen hebben. Deze oogreiniger is perfect om deze weg te halen. 

Indien het dier tekenen vertoont van pijn of irritatie, rode en/of ontstoken ogen, dient het behandeld te worden door een dierenarts. Bij overmatige traanproductie, roodheid, troebeling, afscheiding of jeuk aan het oog dient uw dierenarts voor gebruik te worden geconsulteerd. Voor uitwendig gebruik. Uitsluitend voor dieren.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CleanOcular Oogreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing CleanOcular Oogreiniger hond en kat

Een katoenen gaasje of wattenpropje bevochtigen met CleanOcular en de zone rond de ogen voorzichtig reinigen. Aanraking met het oog vermijden. De canule na iedere toediening schoonmaken om mogelijke resten te verwijderen. Lees voor gebruik ook altijd de gebruiksvoorschriften op de verpakking. 

De houdbaarheid van CleanOcular Oogreiniger hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Samenstelling: Water, chamomilla recutita, propyleenglycol, polysorbaat 80, natrium citraat, dinatrium EDTA, natrium chloride, benzalkonium chloride.

Ander product?

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel voor de oren van uw hond of kat? kijk dan eens naar Clean Eye Oogreiniger. Voor andere merken kunt u kijken op de pagina met oog- en oorverzorgingsproducten voor honden of katten.

https://www.brekz.nl/33614-home_default/cleanocular-oogreiniger-hond-en-kat.jpg
12.49 2019/01/01
34570
16222
CleanOcular Oogreiniger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 12,49 (€ 124,90/l)
2 x 100 ml
€ 23,95 (€ 119,75/l)
3 x 100 ml
€ 35,95 (€ 119,83/l)
Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger voor hond en kat

Productinformatie Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat is een reinigingsmiddel dat dagelijks gebruikt kan worden om de ogen schoon te maken. Het product is geschikt voor honden, katten, paarden, reptielen, knaagdieren, vogels en fretten. Het is gemaakt met plantaardige bestanddelen en heeft een verzachtende werking. 

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat kan bovendien helpen met het verminderen van traanstrepen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Samenstelling: 

Rozenwater, hamamelis water, natriumboraat, boorzuur, natuurlijke plantextracten van alendula officinalis, euphrasia officinalis en matriarca recutita, methyleenblauw, gebufferde hulpstof (pH= 7.4).

Productadvies Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

De frequentie van het gebruikt ligt aan de aard van de klacht. Voor de reiniging van het gebied rondom de ogen kunt u het product op een kompres aanbrengen en dan de omgeving van de ogen schoonmaken. Voor het schoonmaken van het oog zelf kunt u een aantal druppels van het product direct op het oog druppelen. Vang druppels die niet op het oog terechtkomen op met een doekje en maak het gebied rondom het oog schoon. 

De houdbaarheidsdatum van Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Vétoquinol is er ook een handige oorreiniger. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/34004-home_default/vetoquinol-care-eye-care-oogreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
13.95 2019/01/01
35464
16499
Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml OP = OP
€ 13,95 (€ 0,11/ml)
2 x 125 ml
€ 27,49 (€ 109,96/l)
3 x 125 ml
€ 40,49 (€ 106,55/l)
Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Productinformatie Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml zijn oogdruppels die de ogen bevochtigen en smeren, en zijn geschikt voor de kat en hond. De druppels van Hyaluvisk bevatten een hoog moleculair natriumhyaluronaat. Dit is een natuurlijk polymeer dat aanwezig is in oogweefsel. Dankzij de waterhoudende eigenschappen van dit polymeer wordt de traanfilm op peil gehouden. De evenwichtige formule laat een aanpassing van de pH waarde en osmolariteit toe, die gelijkwaardig is aan natuurlijk traanvocht. Zo werkt het hydraterend, smerend en verzachtend voor de ogen. Omdat geen conserveermiddel is gebruikt blijft de tolerantie langdurig goed. Voor een dagelijks, regelmatig gebruik.

 • Verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak bij beperkte traanproductie
 • Vormt een soepele film op het oogopperlvak
 • Bestand tegen beweging van de oogleden
 • Langdurig actief en maximaal comfort
 • Ook geschikt voor gebruik tijdens verdovingen

Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter. Wij raden aan om voor gebruik van medicatie altijd een dierenarts te raadplegen.

Bij Brekz kunt u de beste oog- en oorverzorging voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Natriumhyaluronaat 0,4%, dibasisch natriumfosfaat, monobasisch natriumfosfaat, natriumchloride, water voor injectie.

Gebruik Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

1 tot 2 druppels in de conjunctivale zak van ieder oog indruppelen. Hyaluvisk drops mag meermaals daags gebruikt worden. Voor elk gebruik, uitvoerig de handen wassen, 1 dosis loskoppelen van de strip en openen door het dopje te draaien en los te maken. Het wordt aangeraden de oogleden of het oogoppervlak niet te raken met het uiteinde van de multidosis. De multidosis kan terug gesloten worden en het overblijvende product kan nog gebruikt worden tot 12 uur na eerste opening.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar oogdruppels van Beaphar? Kijk dan eens bij onze Beaphar Oogdruppels. Een overzicht van alle oogdruppels vindt u bij onze Oog en oorverzorging hond.

https://www.brekz.nl/32693-home_default/hyaluvisk-drops-oogdruppels-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
34602
16244
Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 0,5 ml
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
40 x 0,5 ml
€ 27,25 (€ 1,36/ml)
60 x 0,5 ml
€ 40,49 (€ 1,35/ml)
Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Lacriforte oogdruppels voor hond en kat wordt toegepast bij alle omstandigheden, waarbij er te weinig traanvocht geproduceerd wordt of wanneer er kans is op uitdrogen van de oogbol. Tevens kunnen de druppels worden gebruikt bij oogonderzoeken, voor het reinigen van de ogen en ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen. 
Lacriforte bevat een cellulosederivaat en polyvidone. Deze stoffen zorgen voor een verhoging van de viscositeit van de traanfilm. Daarnaast bevat het Calendula officinalis MT en Euphrasia officinalis MT. Deze stoffen hebben een ontsmettende en verzachtende werking op het oog hebben. Lacriforte is volkomen onschadelijk voor het oog. 

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Lacriforte oogdruppels voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Cellulosederivaat, polyvidone, calendula officinalis MT en Euphrasia officinalis MT.

Toediening en dosering Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Lacriforte op kamertemperatuur toepassen. De druppels worden lokaal op het oog gedruppeld met behulp van de druppelflacon. Belangrijk is dat de punt van de druppelaar niet in contact komt met het oog of de oogharen. Het dier zal dan door de oogreflex het oog dichtknijpen.

 • Bij onvoldoende traanproductie: afhankelijk van de traanproductie kan het nodig zijn om ieder uur een druppel op het oog aan te brengen.
 • Tijdens algehele anaesthesie: op ieder oog enkele druppels aanbrengen.
 • Voor het reinigen van de ogen: een of meerdere druppels in het oog druppelen.
 • Ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen: enkele keren daags een of twee druppels in het oog druppelen. 

Bewaring:

 • Lacriforte bewaren onder de 25°C.
 • Niet in de koelkast of vriezer bewaren.
 • Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.
 • De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een oorreiniger? Kijk dan eens naar Beaphar Oordruppels. Voor het complete assortiment kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek
 

https://www.brekz.nl/31128-home_default/lacriforte-oogdruppels-voor-hond-en-kat.jpg
12.25 2019/01/01
Gebruik deze al jaren ben nog steeds tevreden.
Alles precies gegaan zoals je graag zou willen
Uitsteken door dieren artsen aanbevolen middel.
Dit zijn de beste druppels voor mijn hondjes oogje dat geen traanvocht produceert.
Zoals altijd snelle levering, prima producten
Goed product en na een paar dagen wachten, omdat het niet op voorraad was, netjes thuis gekregen.
Pefect gelevert en ook nog eens snel.
33763
15994
Lacriforte oogdruppels voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 ml
€ 12,25 (€ 0,82/ml)
2 x 15 ml
€ 23,25 (€ 0,78/ml)
3 x 15 ml
€ 33,25 (€ 0,74/ml)
Duodrops Oogdruppels voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing Duodrops Oogdruppels voor hond en kat

 • Vochtig houden van de ogen: 1 of meerdere druppels op het oog aanbrengen, tot ieder uur 1 druppel
 • Bevochtiging van de oge