Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Oog- en oorverzorging hond

Honden kunnen veel last hebben van rommel in de oren of traansmeer in de ogen. Zij kunnen dit zelf niet schoonmaken, daarom vindt u bij Brekz deze verzorgingsproducten voor ogen en oren.
Lees meer ..
Oorreiniger
Oogdruppels
Beaphar
Supplementen
Overige

Oorreiniger

Oogdruppels

Beaphar

Supplementen

Overige

Overgevoeligheid

Oorreiniger

Virbac Epiotic SIS Oorreiniger voor de hond en kat
https://www.brekz.nl/27727-home_default/virbac-epiotic-sis-oorreiniger-voor-de-hond-en-kat.jpg
13.75 2019/01/01
Nog niet geprobeerd, ga ervan uit ma het lezen van de recensies dat het een goed product is
Mijn hondje met lange oren gevoelig voor oorontstekingen ik gebruik dit 2x per week op aanraden dierenarts geen last van oorontstekingen en hier veel goedkoper dan elders
Prima reiniger. Netjes verpakt en bezorgd. Brekz is een van de weinige webwinkels waar de bezorgtijd enkele dagen duurt. Op zich heb ik daar geen probleem mee maar ik zou het beter vinden als dat bij bestelling duidelijk wordt aangegeven.
Wordt ook door dierenarts gebruikt en voorgeschreven, direkt verbetering en makkelijk in gebruik. Inspuiten, masseren en schoonvegen.
6612
3334
Virbac Epi-Otic Oorreiniger voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml
€ 13,75 (€ 105,77/l)
2 x 125 ml
€ 26,25 (€ 105,00/l)
3 x 125 ml
€ 37,49 (€ 98,66/l)
MalAcetic Aural Oorreiniger

Productinformatie MalAcetic Aural Oorreiniger

MalAcetic Aural Oorreiniger is een spoelmiddel voor honden en katten dat werkt tegen bacteriën en schimmels. Dit product reinigt en draagt bij aan de gezondheid van de oren. Het product verscheen voorheen onder de naam 'Acetic Otic'.

Als u een hond heeft die ervan houdt om te zwemmen, is MalAcetic Aural Oorreiniger een uitermate geschikt product voor u. De reinigende werking helpt namelijk met het gezond houden van de oren en het voorkomen van bacteriën en schimmels. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Productadvies'. 

Bij Brekz kunt u MalAcetic Aural Oorreiniger goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten MalAcetic Aural Oorreiniger

Samenstelling: 

2% azijnzuur, 2 % boorzuur, oppervlakte-actieve stoffen in een waterige oplossing.

Productadvies MalAcetic Aural Oorreiniger

Gebruiksaanwijzing: 

Schud het flesje voor gebruik goed. Stop het flesje in het oor en druk het stevig in, opdat er een beetje spoelmiddel in het oor komt. Masseer het oor even zachtjes in. Als er oorsmeer vrijkomt, verwijder dat dan met een doekje, nooit met een wattenstaafje. Sluit de dop goed na gebruik. Herhaal deze behandeling zo lang nodig of voorgeschreven door uw dierenarts. 

De houdbaarheidsdatum van MalAcetic Aural Oorreiniger staat op de verpakking.

Ander product?

Als u een oorreiniger zoekt die ook geschikt is voor knaagdieren, kunt u deze van Beaphar proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat stellig vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33620-home_default/malacetic-aural-oorreiniger.jpg
16.49 2019/01/01
35272
16452
MalAcetic Aural Oorreiniger > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
118 ml
€ 16,49 (€ 137,42/l)
2 x 118 ml
€ 30,25 (€ 126,04/l)
3 x 118 ml
€ 44,49 (€ 127,11/l)
TrizAural Oorreiniger

Productinformatie TrizAural Oorreiniger

TrizAural Oorreiniger is een spoelmiddel dat helpt bij het herstellen van de normale flora van de gehoorgangen. Het product is zowel voor honden als katten geschikt en is makkelijk te gebruiken.

Let op: lees voor gebruik van TrizAural Oorreiniger de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u TrizAural Oorreiniger goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten TrizAural Oorreiniger

Samenstelling: 

Tromethamine USP, dinatrium EDTA dihydraat.

Productadvies TrizAural Oorreiniger

Gebruiksaanwijzing: 

Vul de fles met gedestilleerd water en schud hem goed. Laat het ongeveer een uur staat voor aanvang van de behandeling. Breng het product in het oor aan en masseer het oor vervolgens zacht maar precies. Verwijder eventuele overbodige vloeistof met een doekje of wattenstaafje. Was uw handen na het gebruik goed. U kunt deze behandeling zo vaak herhalen als uw arts nodig acht. 

Laat het product niet in contact met de ogen komen. Dit product is louter bedoeld voor uitwendig gebruik. Indien u merkt dat uw dier last van huidirritatie, zet dan het gebruik van het product per direct stop en raadpleeg een dierenarts. 

Bewaar het product op kamertemperatuur. De houdbaarheidsdatum van TrizAural Oorreiniger staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien u nog een spoelmiddel zoekt tegen bacteriën en schimmels, kunt u dit product eens uitproberen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dat kunt u dan vast en zeker vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33625-home_default/trizaural-oorreiniger.jpg
113.95 2019/01/01
35278
16455
TrizAural Oorreiniger > Meer informatie
TrizAural Oorreiniger 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 x 118 ml
€ 26,95 (€ 112,29/l)
118 ml
€ 113,95 (€ 949,58/l)
CleanAural Sensitive Oorreiniger hond

Productinformatie CleanAural Sensitive Oorreiniger voor honden

CleanAural Sensitive Oorreiniger voor honden is speciaal ontwikkeld voor zowel pups als volwassen honden met geïrriteerde, gevoelige oren. De werkzame stoffen in CleanAural verminderen irritatie en helpen de gevoelige gehoorgang te verzachten. CleanAural heeft geen negatief effect op de werking van antibiotica tijdens de behandeling van loopoor. Ondanks dat CleanAural veilig in gebruik is, wordt het aangeraden om met uw dierenarts te overleggen. Het is namelijk van groot belang dat u geen oorreiniger gebruikt, wanneer het trommelvlies geperforeerd is. Laat dit bij twijfel altijd controleren! Lees voor gebruik ook altijd eerst de gebruiksaanwijzing door.

Bij Brekz kunt u oorreinigers voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CleanAural Sensitive Oorreiniger voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling CleanAural Sensitive Oorreiniger voor honden

Water, polysorbaat 80, polysorbaat 20, glycerine, chamomilla recutita, natriumcitraat, Laureth-9, fenethylalcohol, yucca vera, natriumbenzoaat.

Ander product?

Zoekt u een oorreiniger voor uw kat? Kijk dan naar CleanAural Oorreiniger voor katten. Kijk voor andere varianten in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33613-home_default/cleanaural-sensitive-oorreiniger-hond.jpg
6.38 2019/01/01
34566
16219
CleanAural Sensitive Oorreiniger hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml OP is OP
€ 12,75 (€ 127,50/l)
€ 6,37 (€ 63,70/l)
2 x 100 ml
€ 24,25 (€ 121,25/l)
€ 12,12 (€ 60,60/l)
3 x 100 ml
€ 34,25 (€ 114,17/l)
€ 17,12 (€ 57,07/l)
CleanAural Oorreiniger hond

Productinformatie CleanAural Oorreiniger hond

CleanAural Oorreiniger is speciaal ontwikkeld voor het routinematig reinigen van de oren en het verwijderen van oorsmeer bij honden. De pH van CleanAural is afgestemd op de gevoelige gehoorgang van uw hond. De hydraterende oplosmiddelen zijn zacht voor de huid en vermindert jeuk en lichte irritatie. De samenstelling van CleanAural heeft geen negatief effect tijdens de behandeling van otitis externa. CleanAural is veilig in gebruik. Deze oorreiniger niet gebruiken indien u het vermoeden heeft dat het trommelvlies geperforeerd is. Bij twijfel altijd laten controleren door uw dierenarts.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CleanAural Oorreiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling CleanAural Oorreiniger hond

Water, propyleenglycol, isopropylalcohol, tromethamine, citroenzuur, L-menthol, chlorothymol, natriumlaurylsulfaat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een oorreiniger die ook geschikt is voor katten? Kijk dan eens naar Monoclean Oorreiniger. Voor het complete aanbod verzorgingsmiddelen voor honden kunt u kijken in onze hondenapotheek. 

https://www.brekz.nl/33612-home_default/cleanaural-oorreiniger-hond.jpg
9 2019/01/01
34567
16220
CleanAural Oorreiniger hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 18,25 (€ 73,00/l)
2 x 250 ml
€ 35,25 (€ 70,50/l)
3 x 250 ml
€ 50,49 (€ 67,32/l)
AST Oorreiniger hond en kat

AST Oorreiniger hond en kat

AST Oorreiniger hond en kat helpt bij het verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van honden en katten. Om ontstekingen te voorkomen is het belangrijk dat uw huisdier schone oren heeft. Indien uw huisdier een ontsteking heeft, is het van belang dat de oren goed schoon gehouden worden om zo het herstelproces te ondersteunen en te bevorderen. Het is belangrijk dat u AST oorreiniger niet toepast bij huisdieren met een (mogelijke) trommelvliesperforatie. AST Oorreiniger is alcoholvrij.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu AST Oorreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling AST Oorreiniger hond en kat

Bevat per ml oplossing: 25 mg melkzuur, 1 mg salicylzuur, 2 mg chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.

Toedieningswijze en dosering AST Oorreiniger hond en kat

Breng de canule verticaal in de gehoorgang, terwijl u de oorschelp voorzichtig omhoog trekt. Breng voldoende vloeistof in de gehoorgang en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor een routinematige behandeling 2 - 3 maal per week toepassen. Als voorbereiding bij het spoelen van de oren, 2 maal per dag toepassen. AST oorreiniger dient op kamertemperatuur (15-25°C) te worden bewaard in een goed afgesloten verpakking. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van geïrriteerde ogen? Kijk dan eens naar Beaphar Oogzalf voor hond en kat. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze honden- of kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31135-home_default/ast-oorreiniger-hond-en-kat.jpg
9.95 2019/01/01
33751
15982
AST Oorreiniger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
120 ml
€ 9,95 (€ 82,92/l)
2 x 120 ml
€ 19,25 (€ 80,21/l)
3 x 120 ml
€ 27,25 (€ 75,69/l)
Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Productinformatie Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat is een reinigend spoelmiddel voor het verwijderen van viezigheid en oorsmeer in de oren van honden en katten. De ophoping van oorsmeer kan ongemak en irritatie veroorzaken, waardoor het belangrijk is deze tijdig te verwijderen. Deze oorreiniger helpt met het oplossen van oorsmeer en het verwijderen van bacteriën, schimmels en gisten. 

Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat bevat bovendien de stof calendula. Deze stof draagt bij aan een gezonde gehoorgang en voorkomt dat de huid in de oren uitdroogt. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter. 

Bij Brekz kunt u Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Samenstelling: 

Propyleenglycol, cremophor, extract van calendula, basilicumolie, water.

Productadvies Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Druppel het product in de gehoorgang van uw dier. Masseer het soepele deel van het oor. Uw dier gaat vanzelf met zijn kop bewegen, waardoor alle viezigheid naar buiten stroomt. Verwijder alle viezigheid met een doekje en maak het oor schoon. 

Indien de oren van uw dier erg vervuild zijn, kunt u deze behandeling tweemaal uitvoeren. 

De houdbaarheidsdatum van Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Zoekt u nog een oogreiniger voor uw hond of kat? Dan kunt u dit product van Vétoquinol eens proberen. Bent u nog op zoek naar een ander verzorgingsmiddel voor uw kat? Dan kunt u dat ongetwijfeld vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/34002-home_default/vetoquinol-care-ear-care-voor-hond-en-kat.jpg
9.89 2019/01/01
35460
16497
Vétoquinol Care Ear Care voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 9,89 (€ 164,83/l)
2 x 60 ml
€ 18,75 (€ 156,25/l)
3 x 60 ml
€ 26,49 (€ 147,17/l)
Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml is een alcoholvrij geneesmiddelen dat helpt bij het verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van uw dier. Als uw hond of kat last heeft van oorsmeer of ander ontstekingsmateriaal, kan uw arts u een speciaal middel voorschrijven om uw dier daarbij te ondersteunen. 

Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml is makkelijk te gebruiken. De inhoud van de flacon wordt in de gehoorgangen van uw dier gespoten, waarna u de oren zachtjes masseert. Het middel verwijdert het oorsmeer en ander uitwendig ontstekingsmateriaal. 

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Zie ook onderstaand.

Bij Brekz kunt u Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu dierengeneesmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
      

Ingrediënten Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Samenstelling:
Melkuur (25 mg / ml ), salicylzuur (1 mg / ml), chloorhexideneactaat (2 mg / ml), natriumlaurylsulfaat, propyleenglycol. Het middel is volledig alcoholvrij. 
    

Gebruiksadvies Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml

Toedieningswijze en dosering:
Hou de oorschelp omhoog en breng de flacon verticaal in de gehoorgang. Breng voldoende vloeistof in de gehoorgang en masseer het oor zacht. 

Gebruik het voer voor routinematige behandelingen wekelijks 1 à 2 keer. Gebruik het middel bij het voorbereiden van oorspoelen twee keer per dag. Bij therapieën voor elke behandeling het middel gebruiken. 

Gebruik bij grote dieren een flacon van 5 ml per oor. Verdeel bij middelgrote of kleine dieren één flacon over beide oren. 

Waarschuwingen:
Het voer dient uitsluitend bij uitwendig gebruik gebruikt te worden. Vermijd contact met de ogen. Gebruik nooit wattenstokjes: hierdoor wordt het oorsmeer dieper de gehoorgang ingeduwd. Nooit gebruiken wanneer de gehoorgang van uw dier (mogelijk) geperforeerd is). 

Bewaar het middel op een koele (<25°C) en droge plek en sluit het goed af. Vries het middel nooit in. 
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander geneesmiddel dan Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml? Neem dan een kijkje op onze hondengeneesmiddelen of kattengeneesmiddelen pagina's.

https://www.brekz.nl/31133-home_default/monoclean-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
Makkelijk te openen, en de druppels geeft geen vervelend gevoel mij onze hond.
prima spul
Makkelijk toe tedienen aan uw huisdier.
33767
15998
Monoclean Oorreiniger voor hond en kat - 20 x 5ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 5 ml
€ 14,25 (€ 142,50/l)
2 x (20 x 5 ml)
€ 27,25 (€ 136,25/l)
3 x (20 x 5 ml)
€ 38,75 (€ 129,17/l)
Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel is een reinigingsmiddel waarmee u (de huid in) de oren van uw kat of hond schoon kunt maken. De gel reinigt en draagt bij aan het onderhouden en kalmeren van de huid in het oor. Zo bevat de reiniger palmolie met een verzachtende, versoepelende werking. Dankzij de toegevoegde zink is het middel tevens anti-oxiderend en neutraliseert het vreemde geurtjes. Een essentieel ingrediënt is Rhamnose. Deze suiker helpt de aanhechting van bacteriën op de huid tegen te gaan en voorkomt zo dat uw huisdier opnieuw vuile oren krijgt. De gebruiksvoordelen van Frontline Pet Care Oorreiniger Gel nog eenmaal onder elkaar.

 • Geschikt voor het reinigen van de huid in het oor bij katten en honden
 • Neutraliseert geurtjes en werkt anti-oxiderend
 • Verzorgd het oor met behulp van olie
 • Voorkomt dat het oor van uw huisdier opnieuw vervuild raakt
 • Ook te gebruiken bij een opstapeling van klevend oorsmeer en lichtrode oren
   

Een flacon Frontline Petcare Oorreiniger gel bevat 125 ml.

Bij Brekz koopt u alle verzorgingsmiddelen voor uw hond en kat gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u Frontline Pet Care Oorreiniger Gel extra voordelig kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Oorreiniger Gel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten

Palmolie, zink, rhamnose

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Til de punt van het oor op en laat enkele druppels in de uitwendige gehoorgang lopen. Na inbrengen van de druppels kunt u het oorkanaal zacht masseren. Veeg vervolgens met een doek het oor vanuit de ingang naar de punt schoon.
Let op: de punt niet te diep in het oor van uw hond duwen! 

Dosering

De gel mag een tot twee keer per maand gebruikt worden. Na gebruik de punt van de flacon reinigen om vervuiling van de vloeistof te voorkomen.

Let op: raadpleeg bij gehoorproblemen, bijvoorbeeld bij verschijnselen als plotsdoofheid, bloed uit het oor of evenwichtstoornissen, altijd een dierenarts.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een ander middel om de oren van uw kat te reinigen? Kijk dan eens bij oordruppels, bijvoorbeeld van Exil Clean Ear. Een overzicht van de reinigingsmiddelen voor oogverzorging voor de kat vindt u hier. Voor reinigingsmiddelen voor ogen en oren van uw hond kunt u bij de oog- en oorverzorging kijken.

https://www.brekz.nl/22894-home_default/frontline-pet-care-oorreiniger-gel.jpg
8.39 2019/01/01
Doet zijn werk perfect
Uitstekend product
snel en makkelijk werkt goed
Prima en op tijd geleverd
zeer goed produkt, werkt snel
Goede oorreiniger wat perfect werkt
24055
13705
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 8,39
Beschikbaar 01 jan
Per 2 verpakkingen
€ 16,25
Beschikbaar 01 jan
Trixie vingerpads oorreiniging voor hond en kat 50 st
https://www.brekz.nl/37441-home_default/oorreiningingsvingerlingen-voor-honden-en-katten-50st.jpg
6.49 2019/01/01
37574
16787
Oorreiningingsvingerlingen voor honden en katten 50St. > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,49
Beschikbaar 06 sep
Per 2
€ 11,49
Beschikbaar 06 sep
Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

Productinformatie Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

Surosolve Oorreiniger voor honden en katten is het ideale oorreinigingsproduct voor doeltreffende en verzachtende reiniging met een frisse geur. Met Surosolve houdt u de oren van uw huisdier hygiënisch schoon. 74,3 procent van de dierenartsen en huisdiereigenaren geeft aan tevreden te zijn met de reinigende eigenschappen van Surosolve. Het is belangrijk om de oren van uw huisdier te reinigen. Door het routinematig schoonmaken van de oorkanalen met Surosolve wordt het risico op de ontwikkeling van oorproblemen voorkomen. Daarnaast kan het gebruik bij huisdieren met vieze en of stinkende oren de hygiëne sterk verbeteren.

Deze oorreiniging heeft een krachtige formule met Tris-EDTA, PMCX en salicylzuur. Deze niet-irriterende oplossing heeft een lage pH (6,8) en werkt reinigend terwijl de gevoelige huid rondom het oorkanaal niet geïrriteerd wordt. Tris-EDTA beschadigt bacteriële cellen. Daarnaast zorgt Tris-EDTA voor een versterking van het effect van oormedicijnen. Breng in het oor Surosolve aan, laat dit volledig drogen en breng daarna uw specifieke medicinale behandeling aan. PCMX is een ontsmettingsmiddel dat de evenwichtige balans van de microbiële flora in het oor in stand houdt. Salicylzuur elimineert dode huidcellen en een teveel aan oorsmeer. 

Bij Brekz vindt u de beste aanbieding voor hygiënische producten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Surosolve Oorreiniger voor honden en katten tegen de scherpste prijzen. Altijd makkelijk en snel besteld.

Gebruiksadvies Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

 • Open de fles door de plastic dop te draaien.
 • Plaats het uiteinde in het oor en knijp in de fles om voldoende Surosolve in het oorkanaal te kunnen aanbrengen.
 • Masseer de uitgang van het externe oorkanaal zachtjes gedurende een paar seconden, zodat de oplossing de kans krijgt de onderkant van het kanaal te bereiken.
 • Laat de oplossing een paar minuten inwerken. 
 • Maak het buitenoor schoon en veeg teveel aan product af.

Vraag altijd uw dierenarts om advies voordat u een plaatselijk oorproduct aan uw huisdier geeft. De houdbaarheid van dit product is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar dit product bij kamertemperatuur beschermt tegen directe zon.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander oog- of oorproduct voor uw hond of kat? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtspagina voor honden en voor katten. Hier vindt u onder andere Beaphar Oogdruppels. Deze druppels hebben een verzorgende en reinigende werking op de ogen en oogleden van honden en katten.

https://www.brekz.nl/33929-home_default/surosolve-oorreiniger-voor-honden-en-katten.jpg
19.25 2019/01/01
34685
16290
Surosolve Oorreiniger voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml
€ 19,25 (€ 148,08/l)
2 x 125 ml
€ 36,49 (€ 145,96/l)
3 x 125 ml
€ 51,49 (€ 135,50/l)
Epibac Oorreiniger voor hond en kat
https://www.brekz.nl/33942-home_default/epibac-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
13.75 2019/01/01
34692
16294
Epibac Oorreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 13,75 (€ 137,50/l)
2 x 100 ml
€ 26,25 (€ 131,25/l)
3 x 100 ml
€ 37,49 (€ 124,97/l)
EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat
https://www.brekz.nl/33930-home_default/episqualan-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
17.25 2019/01/01
34693
16295
EpiSqualan Oorreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 17,25 (€ 172,50/l)
2 x 100 ml
€ 33,25 (€ 166,25/l)
3 x 100 ml
€ 47,25 (€ 157,50/l)
Hexoclean Oorreiniger voor hond en kat
https://www.brekz.nl/33940-home_default/hexoclean-oorreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
34695
16297
Hexoclean Oorreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 ml
€ 14,25 (€ 95,00/l)
2 x 150 ml
€ 27,25 (€ 90,83/l)
3 x 150 ml
€ 38,75 (€ 86,11/l)
OTO-aid oorreiniger hond en kat

OTO-aid oorreiniger hond en kat

OTO-aid oorreiniger hond en kat is een milde oorreiniger en is geschikt voor gebruik bij honden en katten. De reiniger bevat stoffen die de hoornlaag van de huid verweken. Doordat ze dit doen zonder prikkelend te werken op de gehoorgang kan een grondige reiniging van het gehoorkanaal plaatsvinden. Dit doet het middel met behulp van plantenextracten waaronder Aloe vera. Gebruik van de oorreiniger kan antibiotica bevattende zalf ondersteunen in zijn werking. Het middel is ook te gebruiken bij een gist-infectie.

 • Reinigt het gehoorkanaal grondig
 • Helpt irritatie van de huid in het gehoorkanaal verminderen
 • Vermindert probleemgevallen met het gehoor
 • Ook te gebruiken ter ondersteuning van antibiotica
 • Tevens te gebruiken bij een gist-infectie
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste oorverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu OTO-aid oorreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en dosering OTO-aid oorreiniger hond en kat

In gevallen van ernstige ophoping van oorsmeer 2x daags gedurende 7 dagen inbrengen in de gehoorgang. Bij regelmatig terugkeren 1 a 2 x per week inbrengen in de gehoorgang. Zie voor de dosering naar gewicht de onderstaande tabel

Dosering OTO-aid oorreiniger hond en kat

Gewicht van de hond of kat (kg) Dosering
Daags/druppels
< 15 2x / 4 druppels
> 15 2x / 8 druppels


Niet gebruiken wanneer het trommelvlies niet intact is. Het product na openen koel en droog bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld oordruppels van Beaphar? Kijk dan eens bij onze Beaphar oordruppels.

https://www.brekz.nl/27766-home_default/oto-aid-oorreiniger-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
Flesje was kapot gegaan tijdens bezorgproces. Brekz deed niet moeilijk, foto's gestuurd en daarna kreeg ik de aankoop vergoed. Helaas kan ik geen oordeel over het product geven.
Werkte snel tegen de jeuk, maar ik vind het ontzettend stinken.
Ik ben heel tevreden over Brekz.nl Prima service en Prima website Echt een aanrader deze website
31450
15294
OTO-aid oorreiniger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 13,25 (€ 132,50/l)
2 x 100 ml
€ 25,25 (€ 126,25/l)
3 x 100 ml
€ 35,95 (€ 119,83/l)
Otoclean hond en kat

Otoclean hond en kat

Otoclean hond en kat is een oorreinigingsmiddel voor honden en katten. U kunt het gebruiken bij oorontsteking en om de oren te reinigen. Het lost oorsmeer op en verwijdert het vuil uit de oren van uw hond of kat. Als uw dier problemen aan de oren heeft, kunt u Otoclean 1 of 2 keer per week toedienen. Bij snelle ophoping van vuil en oorsmeer kunt u het 8 dagen lang 1 keer per dag gebruiken. Zo blijven de oren van uw dier hygiënisch schoon. Gebruik Otoclean in beide oren. Bij grote dieren moet u voor elk oor een flesje van 5 ml gebruiken. Bij middelgrote of kleine dieren is één flesje voor beide oren voldoende. Bij dieren met otities kunt u het beste het vuil met Otoclean verwijderen alsvorens een therapetische oplossing te gebruiken. 

 • Geschikt voor honden en katten
 • Geschikt bij oorontsteking en reiniging van oren
 • Verwijdert vuil en oorsmeer
 • Handig als voorbehandeling van otities

Bij Brekz kunt u terecht voor diverse middelen om de oren schoon te houden. Alle producten, zoals Otoclean hond en kat zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen!

Werkzame stoffen Otoclean hond en kat

Elke verpakking Otoclean bevat 18 doseringen van 5 ml.
De werkzame stoffen zijn 2,32 mg salicylzuur, propyleenglycol, polyglycol, ethoxydiglycol, gereinigd water, glycerine, melkzuur, cucumis sativus, cetraria islandica, mimosa tenuiflora en oliezuur.

Ander product dan Otoclean hond en kat?

Ook andere oorverzorgende producten kunt u kopen bij Brekz. Bestel bijvoorbeeld Exil Clean Ear dat behalve vuil en oorsmeer ook insecten uit de oren verwijdert of Frontline Pet Care Oorreiniger Gel dat de oren soepel houdt en geurtjes neutraliseert. Bekijk ook ons gehele aanbod aan oorproducten voor honden en katten.

Janssen Animal Health
https://www.brekz.nl/27786-home_default/otoclean.jpg
14.25 2019/01/01
Een goed product zeker door de aparte verpakkingen
Snel geleverd en leuke aanbieding voor deze oor cleaner. Hygiënisch de oren reinigen van dieren. Makkelijk open te maken. Geeft geen vieze vlekken.
Altijd prima nooit problemen, zeer betrouwbaar. Alleen deze bestelling van dit product heb ik nog niet binnen.
Dit is een goed product de oren waren na een paar keer mooi schoon.
product helpt goed maakt oren goed schoon
Snel goed en goedkoop !!!!
Heel tevreden, het produkt kende ik, de prijs deed me besluiten om bij jullie te bestellen, even dacht ik ....zal wel anders zijn, nee, zelfde produkt als elders maar stukken voordeliger, mij ziet u in de toekomst weer.
het product dat u geleverd heeft gebruik ik al15 jaar en voeldot aan al mijn verwachtingen
voldoet aan de verwachting en is simpel in gebruik.
ik ben zeer tevreden alleen de doos die er om heen zit is vaak kapot ik denk dat ze er mee geworpen word
Wij zijn zeer tevreden over dit product
Snel gekregen hond weer blij
Ruime keuze aan voeding en andere benodigdheden voor mijn hond
Goede oorreiniger...in het oor druppelen, goed inmasseren en klaar...de hond schudt zo het overtollige smeer eruit.
prachtig produkt vlotte bediening
Prima, dierenarts schrijft t ook voor, en t werkt goed
Altijd een snelle levering bij Brekz! Ook mijn dierenvoeding,waarvoor dank. Leuk om samen te werken,zo'n goeie service!
Goed product om de oren van de hond schoon te maken. Onze eigen dierenarts verkoopt het ook, maar Brekz is veel goedkoper.
1718
971
> Meer informatie
Otoclean hond en kat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
18 dosis
€ 14,25
2 dozen
€ 27,25
Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat is een oogreiniger met rustgevende eigenschappen, bestemd voor de reiniging van de oogleden, traanstrepen en voor het verwijderen van een vreemd voorwerp in het oog van uw huisdier. De zuurtegraad is identiek aan die van de tranen van honden en katten en is daardoor niet irriterend voor de ogen. Bevochtig een kompres of een doek met de oplossing en reinig met zachte bewegingen rond het oog van binnen naar buiten. Het regelmatig gebruik vergemakkelijkt het schoonhouden en voorkomt het indrogen van traanstrepen. Wanneer u een vreemd voorwerp in het oog aantreft, dan is het altijd verstandig om uw dierenarts te raadplegen, omdat dit ernstige gevolgen kan hebben.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Bevat 1,75% boorzuur, 0,35% zinksulfaat en 0,02% benzalkoniumchloride.

Bewaring Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Bewaren onder de 25°C op een donkere, droge plek. Virbac is houdbaar tot 2,5 jaar na productiedatum. Geopende flacons maximaal 30 dagen in de koelkast bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel voor de oren van uw hond of kat? Kijk dan eens naar Octoclean. Voor andere merken kunt u kijken op de pagina met de oog-en oorverzorgingsproducten voor honden of katten.

https://www.brekz.nl/29675-home_default/virbac-ophta-clean-oogreiniger-hond-en-kat.jpg
8.89 2019/01/01
33236
15824
Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 8,89 (€ 88,90/l)
2 x 100 ml
€ 16,95 (€ 84,75/l)
3 x 100 ml
€ 23,95 (€ 79,83/l)

Oogdruppels

CleanOcular Oogreiniger hond en kat

Productinformatie CleanOcular Oogreiniger hond en kat

CleanOcular Oogreiniger hond en kat is uitermate geschikt voor het reinigen van de ogen van uw hond en kat. Deze licht anti-septische vloeistof kan u gebruiken om traanstrepen te verwijderen, maar natuurlijk ook ander vuil. Door de ogen regelmatig schoon te maken met dit middel, wordt de kans op infecties verkleind. CleanOcular is mild en heeft verzachtende en reinigende eigenschappen. Het heeft een neutrale pH en zal dus niet irriterend zijn voor de ogen bij regelmatig gebruik. Deze vloeistof is geschikt voor puppy's, kittens en volwassen honden en katten.

Traanstrepen ontstaan doordat overtollig traanvocht niet meer door de traanbuisjes in het oog worden weggevoerd, maar over de vacht naar beneden stroomt. Dit laat traanstrepen achter. Alle honden en katten kunnen hier last van hebben. Er zijn rassen die bekender zijn wegens hun traanstrepen, zoals Maltezers. Maar ook andere honden en katten met een witte of lichtgekleurde vacht zie je vaker traanstrepen hebben. Deze oogreiniger is perfect om deze weg te halen. 

Indien het dier tekenen vertoont van pijn of irritatie, rode en/of ontstoken ogen, dient het behandeld te worden door een dierenarts. Bij overmatige traanproductie, roodheid, troebeling, afscheiding of jeuk aan het oog dient uw dierenarts voor gebruik te worden geconsulteerd. Voor uitwendig gebruik. Uitsluitend voor dieren.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CleanOcular Oogreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing CleanOcular Oogreiniger hond en kat

Een katoenen gaasje of wattenpropje bevochtigen met CleanOcular en de zone rond de ogen voorzichtig reinigen. Aanraking met het oog vermijden. De canule na iedere toediening schoonmaken om mogelijke resten te verwijderen. Lees voor gebruik ook altijd de gebruiksvoorschriften op de verpakking. 

De houdbaarheid van CleanOcular Oogreiniger hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Samenstelling: Water, chamomilla recutita, propyleenglycol, polysorbaat 80, natrium citraat, dinatrium EDTA, natrium chloride, benzalkonium chloride.

Ander product?

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel voor de oren van uw hond of kat? kijk dan eens naar Clean Eye Oogreiniger. Voor andere merken kunt u kijken op de pagina met oog- en oorverzorgingsproducten voor honden of katten.

https://www.brekz.nl/33614-home_default/cleanocular-oogreiniger-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
34570
16222
CleanOcular Oogreiniger hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 13,25 (€ 132,50/l)
2 x 100 ml
€ 25,25 (€ 126,25/l)
3 x 100 ml
€ 35,95 (€ 119,83/l)
Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger voor hond en kat

Productinformatie Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat is een reinigingsmiddel dat dagelijks gebruikt kan worden om de ogen schoon te maken. Het product is geschikt voor honden, katten, paarden, reptielen, knaagdieren, vogels en fretten. Het is gemaakt met plantaardige bestanddelen en heeft een verzachtende werking. 

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat kan bovendien helpen met het verminderen van traanstrepen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Samenstelling: 

Rozenwater, hamamelis water, natriumboraat, boorzuur, natuurlijke plantextracten van alendula officinalis, euphrasia officinalis en matriarca recutita, methyleenblauw, gebufferde hulpstof (pH= 7.4).

Productadvies Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

De frequentie van het gebruikt ligt aan de aard van de klacht. Voor de reiniging van het gebied rondom de ogen kunt u het product op een kompres aanbrengen en dan de omgeving van de ogen schoonmaken. Voor het schoonmaken van het oog zelf kunt u een aantal druppels van het product direct op het oog druppelen. Vang druppels die niet op het oog terechtkomen op met een doekje en maak het gebied rondom het oog schoon. 

De houdbaarheidsdatum van Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Vétoquinol is er ook een handige oorreiniger. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/34004-home_default/vetoquinol-care-eye-care-oogreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
14.75 2019/01/01
35464
16499
Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml
€ 14,75 (€ 113,46/l)
2 x 125 ml
€ 28,25 (€ 113,00/l)
3 x 125 ml
€ 40,25 (€ 105,92/l)
Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Productinformatie Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml zijn oogdruppels die de ogen bevochtigen en smeren, en zijn geschikt voor de kat en hond. De druppels van Hyaluvisk bevatten een hoog moleculair natriumhyaluronaat. Dit is een natuurlijk polymeer dat aanwezig is in oogweefsel. Dankzij de waterhoudende eigenschappen van dit polymeer wordt de traanfilm op peil gehouden. De evenwichtige formule laat een aanpassing van de pH waarde en osmolariteit toe, die gelijkwaardig is aan natuurlijk traanvocht. Zo werkt het hydraterend, smerend en verzachtend voor de ogen. Omdat geen conserveermiddel is gebruikt blijft de tolerantie langdurig goed. Voor een dagelijks, regelmatig gebruik.

 • Verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak bij beperkte traanproductie
 • Vormt een soepele film op het oogopperlvak
 • Bestand tegen beweging van de oogleden
 • Langdurig actief en maximaal comfort
 • Ook geschikt voor gebruik tijdens verdovingen

Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter. Wij raden aan om voor gebruik van medicatie altijd een dierenarts te raadplegen.

Bij Brekz kunt u de beste oog- en oorverzorging voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Natriumhyaluronaat 0,4%, dibasisch natriumfosfaat, monobasisch natriumfosfaat, natriumchloride, water voor injectie.

Gebruik Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

1 tot 2 druppels in de conjunctivale zak van ieder oog indruppelen. Hyaluvisk drops mag meermaals daags gebruikt worden. Voor elk gebruik, uitvoerig de handen wassen, 1 dosis loskoppelen van de strip en openen door het dopje te draaien en los te maken. Het wordt aangeraden de oogleden of het oogoppervlak niet te raken met het uiteinde van de multidosis. De multidosis kan terug gesloten worden en het overblijvende product kan nog gebruikt worden tot 12 uur na eerste opening.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar oogdruppels van Beaphar? Kijk dan eens bij onze Beaphar Oogdruppels. Een overzicht van alle oogdruppels vindt u bij onze Oog en oorverzorging hond.

https://www.brekz.nl/32693-home_default/hyaluvisk-drops-oogdruppels-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
34602
16244
Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 0,5 ml
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
40 x 0,5 ml
€ 27,25 (€ 1,36/ml)
60 x 0,5 ml
€ 40,49 (€ 1,35/ml)
Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Lacriforte oogdruppels voor hond en kat wordt toegepast bij alle omstandigheden, waarbij er te weinig traanvocht geproduceerd wordt of wanneer er kans is op uitdrogen van de oogbol. Tevens kunnen de druppels worden gebruikt bij oogonderzoeken, voor het reinigen van de ogen en ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen. 
Lacriforte bevat een cellulosederivaat en polyvidone. Deze stoffen zorgen voor een verhoging van de viscositeit van de traanfilm. Daarnaast bevat het Calendula officinalis MT en Euphrasia officinalis MT. Deze stoffen hebben een ontsmettende en verzachtende werking op het oog hebben. Lacriforte is volkomen onschadelijk voor het oog. 

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Lacriforte oogdruppels voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Cellulosederivaat, polyvidone, calendula officinalis MT en Euphrasia officinalis MT.

Toediening en dosering Lacriforte oogdruppels voor hond en kat

Lacriforte op kamertemperatuur toepassen. De druppels worden lokaal op het oog gedruppeld met behulp van de druppelflacon. Belangrijk is dat de punt van de druppelaar niet in contact komt met het oog of de oogharen. Het dier zal dan door de oogreflex het oog dichtknijpen.

 • Bij onvoldoende traanproductie: afhankelijk van de traanproductie kan het nodig zijn om ieder uur een druppel op het oog aan te brengen.
 • Tijdens algehele anaesthesie: op ieder oog enkele druppels aanbrengen.
 • Voor het reinigen van de ogen: een of meerdere druppels in het oog druppelen.
 • Ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen: enkele keren daags een of twee druppels in het oog druppelen. 

Bewaring:

 • Lacriforte bewaren onder de 25°C.
 • Niet in de koelkast of vriezer bewaren.
 • Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.
 • De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een oorreiniger? Kijk dan eens naar Beaphar Oordruppels. Voor het complete assortiment kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek
 

https://www.brekz.nl/31128-home_default/lacriforte-oogdruppels-voor-hond-en-kat.jpg
12.25 2019/01/01
Gebruik deze al jaren ben nog steeds tevreden.
Alles precies gegaan zoals je graag zou willen
Uitsteken door dieren artsen aanbevolen middel.
Dit zijn de beste druppels voor mijn hondjes oogje dat geen traanvocht produceert.
Zoals altijd snelle levering, prima producten
Goed product en na een paar dagen wachten, omdat het niet op voorraad was, netjes thuis gekregen.
Pefect gelevert en ook nog eens snel.
33763
15994
Lacriforte oogdruppels voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 ml
€ 12,25 (€ 0,82/ml)
2 x 15 ml
€ 23,25 (€ 0,78/ml)
3 x 15 ml
€ 33,25 (€ 0,74/ml)
Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing

Productinformatie Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing

Als uw hond of kat last heeft van vuil of stof rond de ogen kan dat een oogontsteking veroorzaken. Andersom hebben honden en katten met een oogontsteking ook vaak pus of viezigheid rond het oog of in de ooghoeken. Het is dus belangrijk om de ogen van uw huisdier regelmatig schoon te maken wanneer ze vaak vies zijn. Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing is een oogreinigende oplossing voor zowel honden als katten. De oplossing bootst tranen na, wat zorgt voor een zachte verwijdering van vuil en stof rond de ogen. Het product werkt snel en effectief. U brengt de oplossing aan op een katoenen pad en haalt hiermee voorzichtig het vuil rond de ogen weg. Na vijf minuten zijn de ogen van uw huisdier weer schoon! 

 • Verwijdert vuil rond de ogen 
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Werkt snel en effectief
   

Een flacon Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing bevat 125 ml. 

Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Bent u op zoek naar een oogreiniger voor uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten op de merkpagina. 

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing

Het schoonmaken van de ogen kost ongeveer vijf minuten. Gebruik een katoenen pad om de oogoplossing op aan te brengen. 

 1. Ga comfortabel zitten en stel uw huisdier gerust door te aaien en te strelen. Breng oogoplossing aan op een katoenen pad. Neem hierbij één pad voor elk oog.

 2. Houdt het hoofd van uw dier goed vast. Begin met één oog en breng de pad aan op stof en vuil rondom de ogen om deze te verzachten. Werk hierbij van binnen naar buiten.

 3. Herhaal met het andere oog.

 4. De ogen zijn nu gereinigd. 
   

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan producten voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen!

https://www.brekz.nl/22893-home_default/frontline-pet-care-oogreiniger-oplossing.jpg
8.09 2019/01/01
Wanneer men dit dagelijks gebruikt, werkt het heel erg goed. Hond raakt er ook niet geïrriteerd van.
24053
13704
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 8,09
Per 2 verpakkingen
€ 15,25
Per 3 verpakkingen
€ 21,75
Clerapliq Oogdruppels voor hond en kat - 5 x 0,33 ml OP is OP

Productinformatie Clerapliq Oogdruppels voor hond en kat - 5 x 0,33 ml

Clerapliq Oogdruppels voor hond en kat - 5 x 0,33 ml zijn oogdruppels die helpen het hoornvlies herstellen en pijn verzachten. Het middel betreft een hygieneproduct voor het oog en is zeer geschikt bij schade van de cornea of bij zweren aan het oog. Het bevordert de genezing en helpt de pijn verzachten. Clerapliq is onder andere geschikt voor honden, katten en paarden.

 • Bevordert de genezing van het oog
 • Heeft een reinigende werking
 • Verzacht de pijn
 • Geschikt voor o.a. honden en katten
 • Eenvoudig aan te brengen

Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter. Wij raden aan om voor gebruik van medicatie altijd een dierenarts te raadplegen.

Bij Brekz kunt u de beste oog- en oorverzorging producten online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Clerapliq Oogdruppels voor hond en kat - 5 x 0,33 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Clerapliq Oogdruppels voor hond en kat - 5 x 0,33 ml

Aanbevolen wordt 1 tot 2 druppels per oog, 2 tot 3 maal per week toe te dienen. Bij milde gevallen kan 1 maal per week volstaan.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij onze Frontline Pet Care Oorreiniger Oplossing. Of kijk voor een overzicht van alle oog en oorverzorging van de hond bij onze oog- en oorverzorging hond.

https://www.brekz.nl/33629-home_default/clerapliq-oogdruppels-voor-hond-en-kat-5-x-033-ml.jpg
23.75 2019/01/01
34690
16292
Clerapliq Oogdruppels voor hond en kat - 5 x 0,33 ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 0,33 ml
€ 47,49 (€ 28,78/ml)
€ 23,75 (€ 14,39/ml)
Beschikbaar 01 jan
10 x 0,33 ml
€ 90,75 (€ 27,50/ml)
€ 45,38 (€ 13,75/ml)
Beschikbaar 01 jan
15 x 0,33 ml
€ 129,25 (€ 26,11/ml)
€ 64,63 (€ 13,06/ml)
Beschikbaar 01 jan
Duodrops Oogdruppels voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing Duodrops Oogdruppels voor hond en kat

 • Vochtig houden van de ogen: 1 of meerdere druppels op het oog aanbrengen, tot ieder uur 1 druppel
 • Bevochtiging van de ogen bij het niet sluiten van de oogleden gedurende algemene verdoving (narcose): enkele druppels op het oog aanbrengen
 • Reinigen van de ogen: 1 of meerdere druppels in het oog aanbrengen
 • Bij traanstrepen: 2 tot 3 maal daags, 1 of 2 druppels in het oog aanbrengen. Traanstreepjes kunnen verwijderd worden door Duodrops op een watje te druppelen en hiermee de omgeving van het oog schoon te maken.
https://www.brekz.nl/27799-home_default/duodrops-oogdruppels-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
Handig in gebruik
goed product ook de rubberen tuit is veilig omdat het om het druppelen van t oog vsn onze hond betreft. Wij moeten omdat ze geen traanvocht meer aanmaakt elk uur druppelen
31418
15275
Duodrops Oogdruppels voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 ml
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
2 x 10 ml
€ 27,25 (€ 1,36/ml)
3 x 10 ml
€ 38,25 (€ 1,28/ml)
Ocryl oogreiniger voor hond en kat
https://www.brekz.nl/33938-home_default/ocryl-oogreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
10.95 2019/01/01
34697
16299
Ocryl oogreiniger voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
135 ml
€ 10,95 (€ 78,21/l)
2 x 135 ml
€ 20,95 (€ 77,59/kg)
3 x 135 ml
€ 29,95 (€ 73,05/l)
Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn

Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn

Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn verwijdert de traanstrepen van uw huisdier. Bij veel tranen bij waterige ogen kunnen er bruinige traanvlekken in de ooghoeken van uw huisdier ontstaan. Deze kunnen opdrogen en korstjes veroorzaken. Trixie Traansmeerremover hond, kat en konijn verwijdert deze traanvlekken en de korstjes die hierdoor rond de ogen ontstaan. De remover ondersteunt daarnaast de verzorging en reiniging van de ogen van uw huisdier. Een flesje Trixie traansmeerremover bevat 50 ml.

 • Verwijdert traanvlekken van uw hond, kat of konijn
 • Verzorgend en reinigend
 • Verpakking bevat 50 ml.

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu TrixieTraansmeerremover hond en kat voor een voordelige prijs! Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Trixie Traansmeerremover hond, kat en konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Gebruiksaanwijzing Trixie Traansmeerremover voor hond, kat en konijn

Bevochtig een watje met de remover en reinig hiermee de betraande huid rond het oog 1-2 maal per week. Met een droog watje nadeppen. Sterk verkleurde ooghoeken / verkleurde vachtdelen dagelijks behandelen tot de vlekken verdwenen zijn. Droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter. 

Ander product?

Bent u op zoek naar aanvullende oogverzorgingsproducten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan oogverzorgingsproducten. Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de verzorgingspagina's voor honden, katten en konijnen vindt u verschillende verzorgingsproducten. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen!

https://www.brekz.nl/25395-home_default/trixie-traansmeerremover-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
3.59 2019/01/01
De traansmeerremover werkt erg goed.
Mijn hond heeft hier heel veel last van. T is ietsje verbetert maar heeft nog niet t gewenste resultaat.
Bij vieze oogjes werkt het goed en makkelijk.
Verandering van mijn produkt. Deze heeft toch wel een reactie op de ogen.
werkt perfect, ben er heel tevreden over.. Kan het iedereen aanbevelen
28426
14581
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,59

Beaphar

Beaphar Oogzalf voor hond en kat

Beaphar Oogzalf voor hond en kat

Beaphar Oogzalf voor hond en kat is een zalf om geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden te verhelpen bij honden en katten. Dit effectieve middel werkt bij oogbindweefsel- en ooglidontstekingen van uw hond of kat. Door een tekort aan vitamine A kan uw huisdier last krijgen van oogproblemen. Beaphar Oogzalf voor hond en kat bevat dan ook het werkzame bestanddeel vitamine A, waardoor de ontsteking tot rust komt. Ook zorgt dit bestanddeel in de zalf ervoor dat een eventueel tekort aan vitamine A wordt aangevuld. Na het opbrengen wordt de zalf in ieder geval snel opgenomen door de huis. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in een tube van 5 ml.

 • Geschikt voor honden en katten
 • Te gebruiken bij geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden
 • Effectief bij oogbindweefsel- en ooglidontstekingen
 • Wordt snel opgenomen
 • Bevat vitamine A
 • Verkrijgbaar in een tube van 5 ml.
 

Bij Brekz kunt u Beapharpro