terug
Oog- en oorverzorging hond

Oog- en oorverzorging hond

Honden kunnen veel last hebben van rommel in de oren of traansmeer in de ogen. Zij kunnen dit zelf niet schoonmaken, daarom vindt u bij Brekz deze verzorgingsproducten voor ogen en oren.
Lees meer ..
Oog- en oorverzorging hond

Oog- en oorverzorging voor honden 

Honden kunnen veel last hebben van rommel in de oren of traansmeer in de ogen. Zij kunnen dit zelf niet schoonmaken, daarom vindt u bij Brekz deze verzorgingsproducten voor ogen en oren. Vuile ogen ontstaan vaak door een gebrekkig zelfreinigend vermogen van de ogen. Druppels helpen het oog om te tranen, verzorgen de ogen en hebben een pijnstillend effect. Soms ook tranen ogen juist te veel, een traansmeerremover kan dan helpen. In de oren komen soortgelijke problemen voor. Zo wordt soms overtollig oorsmeer aangemaakt, die de oren van binnen vervuild. Ook kan in sommige hondenoren de oormijt voorkomen. Beiden kunnen worden bestreden met de oorreinigers van Brekz. Hieronder vindt u een korte inleiding in onze producten, voor het maken van de juiste keuze voor uw hond.

Oogverzorging

Er is keuze uit diverse middelen voor oogverzorging bij uw hond, waaronder:

Oorverzorging

Ook voor de oren zijn diverse producten verkrijgbaar, waaronder:

Bij Brekz kunt u de beste artikelen uit de hondenapotheek goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu oog- en oorverzorging tegen de scherpste prijzen te kopen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld producten voor vachtverzorging? Kijk dan eens bij onze producten voor Huid- en vachtproblemen. Een overzicht van al onze producten uit de Hondenapotheek vindt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.