Antivlo en teken hond

Beaphar Omgevingsspray anti-vlo

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Omgevingsspray anti-vlo doodt vlooien, teken en muggen in de omgeving van uw huisdier, waardoor parasitaire (her)besmetting wordt voorkomen.

  • Directe werking
  • Geschikt voor de behandeling van onder andere tapijt, vloerkleden, parketvloeren, banken en dierenmanden
  • Voor de behandeling van een oppervlakte van ca. 70m2

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Omgevingsspray anti-vlo

Beaphar Omgevingsspray anti-vlomiddel bestrijdt parasieten zoals vlooien, teken en muggen in de leefomgeving van uw hond of kat. Ook eitjes en vlooienlarven zullen worden gedood met Beaphar Omgevingsspray. De spray is tot 6 maanden actief en heeft een onmiddellijk effect. Met de spray kunt u een oppervlak van circa 70m² behandelen. Beaphar omgevingsspray gebruikt u dus niet op uw huisdier, maar spuit u op al die plekken waar uw hond of kat is geweest en waar zich parasieten of eitjes/larven kunnen bevinden. Hierbij kunt u denken aan onder andere het tapijt, vloerkleden, parketvloeren, banken, manden.

Bij Brekz kunt u bestrijdingsmiddelen tegen vlooien snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Beaphar Omgevingsspray anti-vlo tegen de scherpste prijzen!

Gebruik van Beaphar Omgevingsspray

Let op: Gebruik Beaphar Omgevingsspray niet om uw huisdier rechtstreeks te behandelen! Hiervoor zijn speciale spot-on pipetten.

Haal uw huisdieren uit de kamer en sluit de ramen voordat u met de behandeling begint. Begin bij voorkeur eerst met het stofzuigen van de te behandelen oppervlakken.
De spuitbus goed schudden en eerst testen op een klein onzichtbaar oppervlak. Spuit vervolgens van op een afstand van 30cm van het oppervlak, waarbij u de spray verticaal houdt.
Verlaat de ruimte en laat het middel minimaal een uur inwerken alvorens te ventileren. Besteed extra aandacht aan gebieden waar uw huisdier vaak komt. Was behandelde oppervlakken niet met water om de effectiviteit van het product te behouden.

Ander product?

Op zoek naar geschikte middelen om uw hond of kat mee te behandelen? Neem dan een kijkje op de antivlo/tekenpagina's voor katten en honden.


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
21-10-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Aangezien dit gebruik preventief was en niet om te bestrijden, kan ik niet echt een oordeel geven over kwaliteit
29-07-2023
1
2
3
4
5
Très bien

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.