terug
Antivlo- en tekenproducten kat

Antivlo- en tekenproducten kat

Bij Brekz vindt u verschillende producten vinden die vlooien en andere nare beestjes bestrijden en voorkomen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw kat vlooien heeft of krijgt. Ook hebben wij meerdere producten tegen teken.
Lees meer ..
Antivlo- en tekenproducten kat

Antivlo en teken voor katten

Katten zijn regelmatig op avontuur. Onderweg komen ze vanalles tegen, waaronder teken en vlooien. Op onze website vindt u talrijke soorten antivlo en teken voor kattenom onaangename bezoekers van uw kat te kunnen bestrijden. Behalve de beestjes zelf zijn er ook regelmatig eitjes en larven op de huid van uw kat te vinden. Om te voorkomen dat uw kat met de vlooien en teken rond blijft lopen kunt u de dieren gemakkelijk bestrijden. Dankzij onze acties kunt u deze producten het beste bij ons online bestellen.

Assortiment antivlo en teken voor katten

Op deze pagina vindt u verschillende middelen die u helpen met het verwijderen van vlooien en teken op uw kat. U heeft keuze uit verschillende merken en middelen als halsbanden, pipetten, tabletten en overige middelen. Dit zijn een paar van onze producten die u kunt gebruiken. U kunt hoger op deze pagina al onze producten zien.

Frontline

Frontline biedt verschillende mogelijkheden om vlooien en teken bij uw kat te bestrijden. U kunt gebruik maken van de pipetten van frontline of van de omgevingsspray.

Seresto

Bij Seresto kunt u een halsband bestellen die past op elke volwassen kat.

  • Seresto biedt u een universele halsband die uw kat 7 maanden lang beschermt tegen vlooien, teken en luizen.

Advantage

Wanneer u liever met pipetten werkt kunt u kijken naar het assortiment van Advantage. Dit merk maakt onderscheid in twee gewichtsklasses om vlooien te kunnen bestrijden.

Beaphar

Wanneer u uw kat liever via een tablet beschermd kunt u gebruik maken van de producten van Beaphar. Dit merk biedt een uitgebreid assortiment aan tabletten tegen vlooien voor allerlei verschillende soorten katten. 

Overig

Bij ons vindt u  ook verschillende andere middelen om vlooien en teken te bestrijden.


Andere klacht?

Bent u in plaats van antivlo en teken voor katten op zoek naar een ander middel voor uw kat, neem dan een kijkje in onze online kattenapotheek!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.