Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Antivlo- en tekenproducten kat

Bij Brekz vindt u verschillende producten vinden die vlooien en andere nare beestjes bestrijden en voorkomen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw kat vlooien heeft of krijgt. Ook hebben wij meerdere producten tegen teken.
Lees meer ..
Vlo en teek
Frontline
Advantage
Seresto
Beaphar
Duo Op
Tekenverwijderaar
Spray
Overige

Vlo en teek

Frontline

Advantage

Seresto

Beaphar

Duo Op

Tekenverwijderaar

Spray

Overige

Flea Free

PetBox

Vlo en teek

Amflee Combo Spot-On 50 mg kat

Productinformatie Amflee Combo Spot-On kat

Amflee Combo Spot-On kat (50 mg) behandelt vlooien (Ctenocephalides spp.), alleen of in combinatie met teken ((Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus) en/of bijtende luizen (Felicola subrostratus) bij zowel katten als fretten. Daarnaast werkt het preventief tegen vlooien door de ontwikkeling van eitjes, larven en poppen te remmen. Amflee Combo werkt tot 4 weken tegen nieuwe besmettingen met vlooien. Het diergeneesmiddel werkt tot 2 weken tegen teken, bij fretten tot 4 weken. Amflee Combo kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis, indien dit eerder is gediagnosticeerd door uw dierenarts.

Let op: Dit middel niet gebruiken bij kittens jonger dan 8 weken en/of die minder dan 1 kg wegen en niet gebruiken bij fretten die jonger dan 6 maanden zijn.

Eigenschappen Amflee Combo Spot-On kat

 • Werkt 4 weken tegen vlooien
 • Gaat gedurende 6 weken preventief de ontwikkeling van de vlo tegen 
 • Werkt 2 weken tegen teken (bij fretten 4 weken)
 • Werkt tegen bijtende luizen
 • Geschikt voor zowel fretten als katten
 • Een pipet bevat 50 mg.

Bij Brekz kunt u de antivlooienmiddelen voor katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Amflee Combo 50 mg Spot-on kat voor uw huisdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Amflee Combo Spot-On kat

Fipronil en S-Methopreen

Toediening en dosering Amflee Combo Spot-On kat

Dosering: Geef 1 pipet per behandeling, waarbij u minimaal 4 weken wacht voordat u de behandeling hervat.

Toediening: Draai en trek de dop van de pipet af. Duw het andere uiteinde van de dop terug op de pipet. Door te duwen en te draaien wordt de verzegeling verbroken. Druk de pipet op één plek tussen de schouderbladen leeg op de huid. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product van een ander merk? Kijk dan eens naar Frontline Comboline Spot-On kat. Voor alle overige middelen kunt u kijken in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/38612-home_default/amflee-combo-50-mg-spot-on-kat.jpg
18.49 2019/01/01
39031
17154
Amflee combo 50 mg spot-on kat 6 pipetten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 10,95 (€ 3,65/ct)
Beschikbaar 05 oct
Vectra Felis Spot-on kat 0,6 - 10 kg (3 pipetten)

Productinformatie Vectra Felis Spot-on kat anti-vlo

Vectra Felis Spot-on kat is een anti-vlooienmiddel in pipetten om uw kat en huis te beschermen tegen een vlooienbesmetting. 1 pipet is geschikt voor alle katten en kittens vanaf 7 weken oud met een gewicht van minimaal 600 gram en max. 10 kg. Met een eenvoudige toediening via een pipet op de huid, hoeven vlooien niet eerst te bijten om dood te gaan, 97% van de vlooien sterft binnen 2 uur na toediening. Vectra Felis Spot-on beschermt uw huis gedurende 3 maanden tegen de jonge stadia van de vlo en remt dus de ontwikkeling van ei tot volwassen vlo. Eén toediening (1 pipet) voorkomt een nieuwe vlooienbesmetting gedurende 1 maand. Vectra Felis kan bovendien worden gebruikt als onderdeel van de behandelingsstrategie tegen vlooienallergie dermatitis (FAD) bij katten.

Bij Brekz kunt u de beste anti-vlooienmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vectra Felis Spot-on Kat Pipet 3 stuks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Vectra Felis

Werkzame stof

Elke 0,9 ml spot-on applicator bevat 423 mg Dinotefuran en 42,3 mg Pyriproxyfen

Gebruik Vectra Felis

Gebruik één spot-on applicator voor één toediening op één kat. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Lees vóór gebruik de bijsluiter voor informatie over dosering.

Toedienen: Duw net achter het hoofd de haren uit elkaar en breng de inhoud van de pipet aan op de huid. Gebruik de volledige inhoud van de pipet en zorg dat het middel op de huid terecht komt i.p.v. op de vacht.

Let op: Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een halsband voor de kat tegen teken en vlooien die werkzaam is gedurende 7 tot 8 maanden? Kijk dan naar Seresto Halsband voor de kat. Voor het complete aanbod kijkt u op de pagina met alle antivlo- en tekenproducten kat.

https://www.brekz.nl/40794-home_default/vectra-felis-spot-on-kat-06-10-kg-3-pipetten.jpg
18.79 2019/01/01
40287
17447
Vectra Felis Spot-on kat 0,6 - 10 kg (3 pipetten) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 18,79 (€ 6,26/ct)
2 x 3 pipetten
€ 35,95 (€ 5,99/ct)
3 x 3 pipetten
€ 52,49 (€ 5,83/ct)
Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels

Productinformatie Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels

Als uw kat last heeft van vlooien kan dit leiden tot irritaties en jeuk, maar ook tot vervelende ziektes. Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels helpen hiertegen door de vlooien te doden zodra deze in contact komen met het middel. De vlooiendruppels bevatten imidacloprid en gebutyleerd hydroxytolueen. De druppels verspreiden zich over de huid van uw kat en zijn veelal al werkzaam binnen 24 uur, waardoor de meeste vlooien al gedood worden voordat ze uw kat kunnen bijten. De beschermende werking van de Bolfo vlooiendruppels is drie tot vier weken actief. Een verpakking bevat 2 of 4 pipetten van 0,4 ml per pipet.

Bij Brekz kunt u Bolfo vlooiendruppels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bolfo Gold 40 kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Gebruik de Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels niet bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen. Ook niet gebruiken bij niet-gespeende katten die jonger zijn dan 8 weken. 

Gebruik Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels

Duw de vacht in de nek van uw kat bij de schedelbasis uit elkaar en druppel de inhoud van de pipet rechtstreeks op de huid.

Welke Bolfo Gold heeft mijn kat nodig? 

Gewicht Hoeveelheid
< 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 40 kat
> 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 80 kat

Uitsluitend op onbeschadigde huid aanbrengen. Probeer te voorkomen dat recent behandelde dieren elkaar aflikken. 

De houdbaarheid van Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels staat op de verpakking vermeld en is voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik, aangezien het product in één keer na openen gebruikt dient te worden.

Ander product? 

Heeft u een kat zwaarder dan 4 kg? Probeer dan Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels. Bent u op zoek naar een ander medicijn? Bekijk dan onze volledige kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/37482-home_default/bolfo-gold-40-kat-vlooiendruppels.jpg
10.49 2019/01/01
Goed spul
37669
16809
Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 10,49 (€ 5,25/ct)
4 pipetten
€ 16,95 (€ 4,24/ct)
2 x 4 pipetten
€ 33,25 (€ 4,16/ct)
3 x 4 pipetten
€ 47,95 (€ 4,00/ct)
Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels

Productinformatie Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels

Als uw kat last heeft van vlooien kan dit leiden tot irritaties en jeuk, maar ook tot vervelende ziektes. Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels helpen hiertegen door de vlooien te doden zodra deze in contact komen met het middel. De vlooiendruppels bevatten imidacloprid en gebutyleerd hydroxytolueen. De druppels verspreiden zich over de huid van uw kat en zijn veelal werkzaam binnen 24 uur, waardoor de meeste vlooien al gedood worden voordat ze uw kat kunnen bijten. De beschermende werking van de Bolfo vlooiendruppels is drie tot vier weken actief. Een verpakking bevat 2 of 4 pipetten van 0,8 ml per pipet.

Bij Brekz kunt u Bolfo vlooiendruppels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bolfo Gold 80 kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Gebruik de Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels niet bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen. Ook niet gebruiken bij niet-gespeende katten die jonger zijn dan 8 weken. 

Gebruik Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels

Duw de vacht in de nek van uw kat bij de schedelbasis uit elkaar en druppel de inhoud van de pipet rechtstreeks op de huid.

Welke Bolfo Gold heeft mijn kat nodig? 

Gewicht Hoeveelheid
< 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 40 kat
> 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 80 kat

Uitsluitend op onbeschadigde huid aanbrengen. Probeer te voorkomen dat recent behandelde dieren elkaar aflikken. 

De houdbaarheid van Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels staat op de verpakking vermeld en is voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik, aangezien het product in één keer na openen gebruikt dient te worden.

Ander product? 

Heeft u een kat lichter dan 4 kg? Probeer dan Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels. Bent u op zoek naar een ander medicijn? Bekijk dan onze volledige kattenapotheek.https://www.brekz.nl/37483-home_default/bolfo-gold-80-kat-vlooiendruppels.jpg
11.49 2019/01/01
Zeer snelle levering
37673
16810
Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 11,49 (€ 5,75/ct)
4 pipetten
€ 18,75 (€ 4,69/ct)
2 x 4 pipetten
€ 36,75 (€ 4,59/ct)
3 x 4 pipetten
€ 53,95 (€ 4,50/ct)
Dronspot 30 mg/7,5 mg Spot-on oplossing voor katten (0,5 - 2 kg)

Productinformatie Dronspot 30 mg/7,5 mg Spot-on kat

Dronspot 30 mg/7,5 mg Spot-on oplossing voor katten (0,5 - 2 kg) is een ontwormingsmiddel voor de kleine kat. Het is belangrijk uw kat regelmatig te ontwormen. Zeker wanneer uw kat regelmatig buiten komt, is de kans groot dat uw kat in contact komt met wormen in de grond. Een infectie met wormen kan vervelende gevolgen hebben voor uw kat.

Door uw kat regelmatig preventief te ontwormen kunt u worminfecties voorkomen en een bestaande worminfectie bestrijden. Dronspot spot-on is ideaal voor katten die moeilijk pillen nemen. Met Dronspot spot-on druppelt u vloeistof op de huid tussen de nekharen van uw kat. Via de huid worden de werkzame stoffen opgenomen in het lichaam.

Dronspot beschermt uw kat tegen alle soorten darmwormen (lintwormen, spoelwormen, haakwormen) die veel voorkomen in Nederland. Ook werkt Dronspot tegen verschillende stadia van de Toxocara rondworm (L3 en L4 larven). Deze verpakking van Dronspot is speciaal geschikt voor katten van 0,5 tot 2 kg en mag gebruikt worden vanaf 8 weken. Bovendien kunt u Dronspot gerust toedienen tijdens dracht en lactatie.

N.B. Indien uw kat medicatie krijgt, neem dan contact op met de behandelend dierenarts voordat u Dronspot gaat gebruiken.

Dit ontwormingsmiddel is niet geschikt voor dieren met een overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen. Ook wordt ontraden om dit aan zieke of verzwakte dieren te geven.

U vindt bij Brekz ook de andere varianten van Dronspot Spot-on:

Koop uw Dronspot 30 mg/7,5 mg Spot-on oplossing voor katten (0,5 - 2 kg) online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ingrediënten Dronspot 30 mg/7,5 mg Spot-on oplossing kat 

Actieve ingrediënten: emodepside en praziquantel

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander ontwormingsmiddel? Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment ontwormingsmiddelen voor katten! 

https://www.brekz.nl/39095-home_default/dronspot-30-mg75-mg-spot-on-oplossing-voor-katten-05-2-kg.jpg
13.95 2019/01/01
Top bedrijf! Genoeg assortiment en mooie aanbiedingen!
39871
17358
Dronspot 30 mg/7,5 mg Spot-on oplossing voor katten (0,5 - 2 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 13,95 (€ 6,98/ct)
3 x 2 pipetten
€ 40,95 (€ 6,83/ct)
5 x 2 pipetten
€ 66,95 (€ 6,70/ct)
Dronspot 60 mg/15 mg Spot-on oplossing voor katten (2,5 - 5 kg)

Productinformatie Dronspot 60 mg/15 mg Spot-on kat (2,5 - 5 kg)

Dronspot 60 mg/15 mg Spot-on kat is een ontwormingsoplossing voor katten met een gewicht tussen 2,5 en 5 kilogram. Door uw kat regelmatig preventief te ontwormen kunt u worminfecties voorkomen en bestaande worminfectie bestrijden. Een infectie met wormen kan vervelende gevolgen hebben voor uw kat. Wanneer uw kat regelmatig buiten komt, is de kans groot dat uw kat in contact komt met wormen in de grond.

Dronspot beschermt uw kat tegen alle soorten darmwormen (lintwormen, spoelwormen, haakwormen) die veel voorkomen in Nederland. Ook werkt Dronspot tegen verschillende stadia van de Toxocara rondworm (L3 en L4 larven). Dit middel mag gebruikt worden voor katten en kittens vanaf 8 weken. Dronspot spot-on is ideaal voor katten die moeilijk pillen nemen. Met Dronspot spot-on druppelt u vloeistof op de huid in de nek van uw kat. Via de huid worden de werkzame stoffen opgenomen in het lichaam. Bovendien kunt u Dronspot gerust toedienen tijdens dracht en lactatie. 

N.B. Indien uw kat medicatie krijgt, neem dan contact op met de behandelend dierenarts voordat u Dronspot gaat gebruiken.

Dit ontwormingsmiddel is niet geschikt voor dieren met een overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen. Ook wordt ontraden om dit aan zieke of verzwakte dieren te geven.

U vindt bij Brekz ook de andere varianten van Dronspot Spot-on:

Koop uw Dronspot 60 mg/15 mg Spot-on oplossing voor  katten (2,5 - 5 kg) online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ingrediënten Dronspot Dronspot 60 mg/15 mg Spot-on oplossing voor  katten (2,5 - 5 kg)

Actieve ingrediënten: emodepside en praziquantel

Ander product?

Bent u op zoek naar een anti-vlomiddel? Bij Brekz vindt u ook een uitgebreid assortiment antivlo-producten voor katten! Kent u bijvoorbeeld Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat al? 

https://www.brekz.nl/39096-home_default/dronspot-60-mg15-mg-spot-on-oplossing-voor-katten-25-5-kg.jpg
16.95 2019/01/01
39874
17359
Dronspot 60 mg/15 mg Spot-on oplossing voor katten (2,5 - 5 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 16,95 (€ 8,48/ct)
3 x 2 pipetten
€ 49,75 (€ 8,29/ct)
5 x 2 pipetten
€ 81,25 (€ 8,13/ct)
Dronspot 96 mg/24 mg Spot-on oplossing voor katten (5- 8 kg)

Productinformatie Dronspot 96 mg/24 mg Spot-on oplossing voor katten (5- 8 kg)

Dronspot 96 mg/24 mg Spot-on oplossing voor grote katten is een spot-on ontwormingsoplossing voor katten met een gewicht tussen de 5 en 8 kilogram. Omdat uw grote kat, bijvoorbeeld buiten, in contact kan komen met wormen in de grond, is het belangrijk uw kat regelmatig te ontwormen. Zo kunt u worminfecties voorkomen en bestaande worminfecties bestrijden. Een infectie met wormen kan vervelend en ongezond zijn voor uw kat.

Dronspot spot-on is ideaal voor katten die moeilijk pillen nemen. Met Dronspot spot-on druppelt u vloeistof op de huid in de nek van uw kat. Via de huid worden de werkzame stoffen opgenomen in het lichaam.

Dronspot beschermt uw grote kat tegen alle soorten darmwormen (lintwormen, spoelwormen, haakwormen) die veel voorkomen in Nederland. Ook werkt Dronspot tegen verschillende stadia van de Toxocara rondworm (L3 en L4 larven).

U kunt Dronspot gerust toedienen tijdens dracht en lactatie.

N.B. Indien uw kat medicatie krijgt, neem dan contact op met de behandelend dierenarts voordat u Dronspot gaat gebruiken.

Dit ontwormingsmiddel is niet geschikt voor kittens jonger dan 8 weken of voor dieren met een overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen. Ook wordt ontraden om dit aan zieke of verzwakte dieren te geven.

U vindt bij Brekz ook de andere varianten van Dronspot Spot-on:

Koop uw Dronspot 96 mg/24 mg Spot-on oplossing voor katten (5- 8 kg) online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Actieve ingrediënten: emodepside en praziquantel

Gebruiksvoorschrift Dronspot Spot-on oplossing kat

Neem 1 pipet uit de verpakking. Houd de pipet rechtop, draai het dopje los en draai deze om. Gebruik het omgekeerde dopje vervolgens om het zegel te verbreken. Druk de haren van de kat in de nek ter hoogte van de schedelbasis uit elkaar totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp de pipet enkele malen stevig samen om de inhoud direct op de huid aan te brengen. Vermijd direct contact met de nog vochtige plaats van toediening. Houd kinderen en andere dieren uit de buurt van behandelde dieren en vermijd daarnaast langdurig intensief contact (bijvoorbeeld door slapen) met behandelde katten gedurende de eerste 24 uur na toediening van het middel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander ontwormingsmiddel? Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment ontwormingsmiddelen voor katten! 

 

 

https://www.brekz.nl/39097-home_default/dronspot-96-mg24-mg-spot-on-oplossing-voor-katten-5-8-kg.jpg
20.95 2019/01/01
39877
17360
Dronspot 96 mg/24 mg Spot-on oplossing voor katten (5- 8 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 20,95 (€ 10,48/ct)
3 x 2 pipetten
€ 61,75 (€ 10,29/ct)
5 x 2 pipetten
€ 100,75 (€ 10,08/ct)
Amflee Spot-On 50 mg kat

Productinformatie Amflee Spot-On kat 50 mg

Het anti vlomiddel Amflee Spot-On kat 50 mg is een effectief middel met fipronil dat vlooien en teken helpt te voorkomen en bestrijden. Speciaal ontwikkeld voor de behandeling en preventie van vlooien- (Ctenocephalides spp) en tekeninfestaties (Dermacentor reticulatus, Ixodes ricinus), is Amflee spot-on kat geschikt voor volwassen katten en kittens vanaf 8 weken oud die minstens 1 kilo zwaar zijn. Ook te gebruiken als onderdeel van de behandeling tegen FAD.

Met de handige pipet kunt u dit middel eenvoudig toedienen. Voor een optimale bescherming tegen ongedierte, zonder gedoe.  

Let op: lees voor gebruik de bijsluiter nauwkeurig door. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. 

Bij Brekz kunt u de beste antivlooienproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Amflee Spot-On kat 50 mg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Amflee Spot-On kat 50 mg

Houd de pipet rechtop en trek de dop eraf. Draai de dop om en plaats deze aan de achterkant van de pipet. Duw en draai de dop rond op de pipet, om deze te openen. Breng dit middel aan tussen de schouderbladen van uw kat. Zorg er hierbij voor dat de huid goed zichtbaar is. Breng de inhoud aan op twee plaatsen: aan de basis van de schedel en twee of drie centimeter naar achteren. De vacht van uw huisdier kan van structuur veranderen op de plaatsen waar u Amflee 50 mg spot-on kat heeft aangebracht. Deze veranderingen horen binnen 24 uur weer te verdwijnen. 

Amflee Spot-On kat 50 mg is alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Gebruik dit middel niet bij kittens lichter dan 1 kilo en/of jonger dan twee maanden en niet ibij zieke of herstellende katten, konijnen of dieren die overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen van Amflee Spot-On kat 50 mg. 

Samenstelling Amflee Spot-On kat 50 mg:

1 pipet (0,50 ml) bevat:

Werkzaam bestanddeel: Fipronil 50 mg
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisole (E320) 0,10 mg Butylhydroxytolueen (E321) 0,05 mg
Lichtgele tot gele, heldere vloeistof

Ander product?

Ontdek het ruime assortiment antivlooien- en tekenproducten voor uw kat bij Brekz. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze Seresto vlooienband die uw huisdier tot wel 7 of 8 maanden beschermt tegen vlooien?https://www.brekz.nl/38605-home_default/amflee-50-mg-spot-on-kat.jpg
15.65 2019/01/01
39012
17147
Amflee 50 mg spot-on kat > Meer informatie
Amflee Spot-On 50 mg kat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 8,75 (€ 2,92/ct)
6 pipetten OP is OP
€ 15,65 (€ 2,61/ct)
2 x 6 pipetten OP = OP
€ 30,75 (€ 102,50/ct)
3 x 6 pipetten OP = OP
€ 45,25 (€ 100,56/ct)

Frontline

Frontline Comboline (Spot On) kat

Productinformatie Frontline Comboline (Spot On) kat 

Frontline Comboline kat is een spot-on middel ter preventie en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten en fretten. Het middel is op basis van de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methropeen en wordt toegediend middels een handige pipet. Het middel doodt vlooien, teken en (bijtende) luizen en doet dat effectief binnen 24 uur (vlooien) en 48 uur (luizen). Herbesmetting wordt zoveel mogelijk voorkomen aangezien dit middel na toedienen ook preventief werkt gedurende 4 weken tegen vlooien en 2 weken tegen teken. De combinatiefunctie van dit middel is belangrijk voor het beperken van de ontwikkeling van nieuwe besmettingen; er is een stop op de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien voor een periode van zes weken. Het middel is ook bruikbaar bij de behandeling van katten met een vlooienallergie (FAD). 

 • Doodt vlooien binnen 24 uur, luizen binnen 48 uur
 • Werkt gedurende 2 weken (teken) en 4 weken (vlooien) preventief
 • Stopt de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 6 weken, zodat herbesmetting wordt voorkomen
 • Ook geschikt voor katten met een vlooienallergie
 • Ook geschikt voor behandeling van fretten


Bij Brekz kunt u de beste antivlo- en tekenproducten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Combo Spot on kat tegen de scherpste prijzen.
 

Samenstelling Frontline Combo (spot on middel) kat

Werkzame stoffen: Fipronil (50 mg), (S)-Methropeen (60 mg).
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] (0,10 mg), Butylhydroxytolueen [E321] (0,05 mg)

Excipient 0,5ml.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Comboline kat

Toedienen op een plaats waar de kat, of andere katten het middel niet op kunnen likken, liefst tussen de schouderbladen, in de nek. Teken voor behandeling verwijderen met een tekentang. Het is aanbevolen de omgeving van uw kat vrij te maken van vlooien alvorens het dier te behandelen (zie onderaan deze pagina).

Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet, om te voorkomen dat de inhoud in het onderste deel blijft. Topje van de pipet afbreken. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd totdat de huid zichtbaar is. De top van de pipet op de huid plaatsen en een aantal keren drukken om de gehele pipet leeg te knijpen.

Let op! 
Niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken oud of aan kittens lichter dan 1 kg. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Vermijd contact met de ogen van het dier. Het product kan irritatie van de slijmvliezen veroorzaken. Daarom moet contact met de ogen, mond en huid vermeden worden. Indien overgevoeligheid van uw kat voor een van de werkzame stoffen of hulpstoffen bekend is, dit middel niet gebruiken. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens in ons assortiment antivlo en teken producten.

Frontline
https://www.brekz.nl/36826-home_default/frontline-combo-3-pipetten.jpg
16.95 2019/01/01
Vroeger ook al gebruikt. Werkt goed en is makkelijker dan een tabletje als je vurige kat hebt
Is efficiënt middel als m’n katers buiten lopen.
Snel verzonden en geleverd voor een nette prijs!
snelle levering wij bestellen nog
Vind het wel een goed produkt. Ook gemakkelijk op te brengen
gewoon prima.
goed op tijd en volgens mij ook goede spul voor de katten
Snel te bestellen en super snel geleverd.Top!
Snel en netjes geleverd. Helemaal goed.
Gewoon goed.
Het zou fijn zijn te weten of dit product voldoende gekoeld bewaard is.
Geen vlo te zien. Jippie!
Voldoet aan de eisen
Dit product werkt echt goed ik heb weleens een ander merk gebruikt maar dit beviel niet
Altijd zeer tevreden over de werking van frontline combo voor de kat.
Ik gebruik dit product al jaren voor mijn katten. Niks over te klagen.
Het product is bekend, bevalt goed. De reden om het bij Brekz te bestellen is dat het erg voordelig is.
Het product doet wat het moet doen.
we hebben de katten met frontline behandeld maar het resultaat is niet als we hadden verwacht. we hebben in het verleden tabletten gebruikt en het werkte beter . dus voor mij hoef ik geen frontline meer.
Zeer tevreden gebruik het al paar jaar
goed product doet wat het belooft
Snelle levering, produkt goed ontvangen
Snelle levering en stukken goedkoper dan in een dierenwinkel!
Prima werking, minder agressief als concurrerende producten.
Werkt bij mijn katten goed tegen vlooien helaas maar 2 weken werkzaam tegen teken
Snel en goedkoop in huis 2 stuks van 6 pipetten gekocht gedeeld met iemand anders. Goedkoper dan bij iemand anders.
Heb onze 4 katten vorige week behandeld omdat ze thuis kwamen met de eerste teken Helaas heb ik er deze week nog een paar moeten verwijderen. Ik heb meteen voor een heel jaar besteld omdat ik in het verleden wel goede ervaringen met het product heb. Hoop dat het een incident is en de volgende beter word opgenomen.
het was voor de eerste keer dat ik iets besteld heb bij jullie, ben zeer tevreden over de afhandeling, het product was een stuk goedkoper dan in de winkel, en het was een goede kwaliteit, ook de bezorging was snel. dus ik ben zeer tevreden.
Mijn kat gaat meerdere keren per dag naar buiten en komt zo in kontakt met andere katten in de omgeving. Daarom wil ik haar goed beschermen
Ik had 6 pipetten frontline besteld en er per abuis maar 3 ontvangen. Ik heb gebeld en het is meteen opgelost en er zijn 3 pipetten nagestuurd. Topservice.
Snelle levering, duidelijk informatief website
Heb 2 katten voor een helpt het prima bij de ander niet
goede prijs kwaliteit verhouding.
Product is prima, maar waarom in zo'n idioot grote doos verstuurd, terwijl het ook als brievenbuspost kan? Dit weerhoudt mij om nogmaals bij u een bestelling te plaatsen.
Het werkt goed bij vlooien en teken. Makkelijk aan te brengen. Je moet het wel elke 4 weken toepassen. En het is bijna de helft goedkoper als in de dierenwinkel bij ons in het dorp.
Word goed op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang van de bestelling..super
zeer goed ben zeer tevreden
Afwachten wat het resultaat zal zijn.
Het was snel en goed geleverd.
Prima product en tegen een zeer goede prijs
Voor onze beide katten is dit een middel wat uitstekend werkt tegen vlooien, teken etc.
Prima product, makkelijk aan te brengen
Geen vlooien of teken bij de poes te vinden prima spul
Vlotte bezorging. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar de bestelling "uithangt'.
Het product was mij bekend, de webwinkel nog niet, levering goed, compleet en voordeliger dan bij de collega's. Derhalve tevreden..
Na bestellen, de volgende dag al in huis. Voor mijn honden ook tegelijk Frontline besteld. Makkelijk vanuit huis te bestellen en het wordt thuis gebracht. Heel fijn!
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Ben erg tevreden met Frontline Combo Spot on Kat Gebruik het al jaren bij mijn kat en geen vlo meer te vinden
ik ben al jaren klant van brekz en het is telkens een hele snelle en accurate afhandeling
Het doet wat het beloofd.
Goede prijs, snelle levering.
Het werkt goed en mijn kat heeft er geen last van.
Altijd gebruikt. Vind ik een orima middel
Tot nu toe geen vlooien en teken waargenomen.
Ik heb het product enkele dagen geleden toegepast en resultaat is even afwachten.
zeer tevreden ,werkt heel goed
De katten begonnen het jaar al vroeg met teken. Maar na de behandeling heb ik geen teek meer kunnen vinden. Dus voor zo ver als mijn expertise gaat moet ik oordelen dat het product prima z'n werk doet !
Zelfde kwaliteit als overal, echter beduidend goedkoper bij Brekz
Voldoet aan de verwachting!
Het product werd niet thuis afgeleverd maar bij een depot verzorgd
Goed product en zeer snelle levering
Perfekt, alles bestens.
Très efficace
Produit efficace pour mes deux chats
RAS produit déjà acheté
Efficace et protege votre chat
Traitement Efficace
je ne connais depuis peux ce produit je le recommande
4 semaines pur êtres livrée !!!
merci. cordialement
Prima. Snelle bezorging, geen enkel probleem ondervonden.
Très bien !
Makkelijke en duidelijke website
Brekz offre un service client exceptionnel. Je leur ai commandé depuis des années. Ils sont fiables et répondent rapidement aux requêtes.
Snel geleverd en netjes verpakt.
je l'utilise depuis des années, un site sérieux, rapidité d'expédition, vraiment je recommande.
Snelle levering en stukken goedkoper als in de winkel
Livraison rapide et trés bon produit
Top pour le produit, pour le site et le prix toutefois la livraison via Chronopost n’est pas satisfaisante. Cela fait deux livraisons.. toujours autant dessus
Produit très efficace, livraison rapide
Bon produit à juste prix, et livraison hyper rapide, le top du net, et nos amis les animaux sont très content. Cdt
Le produite est conforme à ma demande et la livraison est rapide
Prompt en correct; prompt en correct
Très satisfaite.Produits livrés en bon état et à l'heure indiquée.Un grand merçI;
Commande reçue très rapidement
Rien à redire produit conforme. Mon chat n'a pas de parasite ...
Très bon produit, conseiller par les véterinaires
Prima! snelle levering, goede prijs!
Reçu en temps indiqué. Mes chats sont heureux de ne plus se gratter.
Produit conforme à ce que l’on trouve chez le vétérinaire et moins chère
Très bien, je recommande ce site
Très bon produit. Mais je je l'ai pas encore utilisé. J'en avais acheté chez mon véto à double tarif. Très satisfaite de BRETZ. Livraison, rapidité.
livraison dans les temps, produit correspondant, prix attractif
Produit conforme à mes attentes
Très bon produit, les mêmes que chez le véto , livré à domicile en 48 heures.
Excellent produit pour protéger nos animaux des puces et tiques
très rapide et bon.Je vous remercie
Prima! Snelle levering. Makkelijke bestelsite.
Très bien, application pratique. Efficace à renouveler tous les mois entre mars et octobre
Produit déjà connu. Excellente efficacité
Produit efficace et facile à appliquer
Délai respecté ainsi que le descriptif du produit. Bon rapport qualité prix. Je recommande.
Goede prijs en snelle bezorging.
Produit efficace pour l'instant.
Parfait conforme à mes attentes
je connais ce produit depuis très longtemps j'en suis toujours aussi satisfait avec un prix compétitif.
tres bon produit , livraison rapide ,prix tres interessant
produit conforme à mes attentes, livraison dans les temps, trés bien
Très bon produit à un prix raisonnable chez Brekz
Snelle en korrekte levering.
Jusqu'à présent le plus efficace que j'ai trouvé.
Goede prijs en supersnel geleverd!
très bon produit que j'utilise régulièrement pour mes chats.
Produit recu rapidement moins chere qu en pharmacie Tres sastisfaite
SEUL produit de ce type sur le marché français, avec un double effet chat+environnement et sans beaucoup d'effets secondaires indésirables. Très efficace pendant 4/5 semaines et jusque 6 semaines l'hiver ou si le chat ne sort pas... Par contre très cher HELAS, les labos ne sont pas des entreprises de charité... HEUREUSEMENT sur le site BREKZ en achetant par 5 boites de 6 on peut faire une économie imbattable (j'ai 6 chats, je sais de quoi je parle....) MERCI BERKZ c'est une véritable promo efficace comme j'aime...
A ce jour parfait pour ma petite MOUNETTE de 5 ans
Je l'utilise depuis des années pour ma chatte Caline, je suis très satisfaite du produit, efficace.
Commande facile Livraison rapide Articles satisfaisants Très pratique Très bien
ce produit est très satisfaisant
livraison à temps, produit excellent pour un de mes chats mais rejeté par le deuxième
Mes animaux sont habitués à ce produit et ce fournisseur livre très rapidement, en conséquence je suis très satisfaite.
Satisfaisant Sans problème
Bons produits et raisonnables en prix car pour nourrir et entretenir six chats abandonnés, le budget devient compliqué, avec Brekz j'ai t'rouvé une solution.
Tres bon produit A recommander
Je ne suis pas vétérinaire pour me prononcer sur l’efficacité, mais je fais confiance et j'espère qu'il soit bien
tres bien, tres bon service et prix tres interressants, je recommande BREKZ.fr
Bon produit et prix compétitif
343
255
Frontline Combo Spot on Kat 3 pipetten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
6 pipetten
€ 24,95 (€ 4,16/ct)
2 x 6 pipetten
€ 48,95 (€ 24,48/ct)
3 x 6 pipetten
€ 71,95 (€ 4,00/ct)
5 x 6 pipetten
€ 116,95 (€ 3,90/ct)

Advantage

Advantage Nr. 80 Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Als uw kat last heeft van vlooien kan dat erge jeuk veroorzaken. Bovendien kan een vlooienbeet zeer doen en bestaat de kans dat uw kat last van lintwormen kan krijgen. Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat is een snelwerkend middel dat vlooien en vlooienlarven doodt en voorkomt dat ze zich in de vacht van uw kat zullen nestelen. Het product is geschikt voor alle katten vanaf 8 weken oud die meer dan 4 kilogram wegen. Doordat het middel ervoor zorgt dat uw kat geen last meer zal hebben van vlooien is het bovendien erg geschikt voor katten die last hebben van een vlooienallergie.

Het gebruik van Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat zorgt ervoor dat uw kat op een snelle en stressloze manier behandeld kan worden tegen de parasieten. Binnen 24 uur worden alle vlooien op de huid van uw kat gedood en uw kat blijft 3-4 weken lang beschermd tegen nieuwe vlooien. Ook worden vlooienlarven die in de buurt van uw behandelde huisdier komen gedood.

Bij Brekz kunt u de beste Vlooienmiddel voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Advantage Nr. 80 vlooienmiddel voor katten vanaf 4kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Gebruiksadvies Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Gebruiksadvies 

Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) ter hoogte van de schedelbasis.

Regenwater heeft geen effect op de werkzaamheid van het product, tenzij uw kat veelvuldig blootstaat aan hevige regen. In dat geval kan een extra behandeling nodig zijn, met name wanneer er veel vlooien in de omgeving zijn. Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat mag niet vaker dan één keer per week worden toegediend.
       

Gebruikstabel Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Gewicht (kg) Hoeveelheid vlooienmiddel
Aantal pipetten
< 4 1 Advantage 40
> 4 1 Advantage 80

    
Ander vlooienmiddel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Advantage producten op onze website. We beschikken ook over vlooiendodende middelen voor katten tot 4 kg.

Advantage
https://www.brekz.nl/30979-home_default/advantage-nr-80-vlooienmiddel-voor-katten.jpg
16.49 2019/01/01
op een kleinigheidje na best tevreden
Het werkt goed!
Heel tevreden
Handig dat ons konijn het ook mag hebben
Prima spul. Niet prettig voor mijn kat, hij krijgt het toch voor elkaar om tussen zijn schouderbladen te komen zodat hij het spul in zijn bek krijgt. Maar wel heel snel van de vlooien verlost.
Gewoon top
Dat zou ik aan de kat moeten vragen. Maar hij voelt zich er happy bij denk ik.
Snelle levering
Snelle levering, goede prijs
Goed product nooit problemen mee gehad qua allergieën van de katten
Prima spul
Goed service, duidelijk informatie, goed product, jammer voor de bezorging als je pakketje wordt bij de voordeur gedumpt, niet aanbellen nada. De bezorging kan verbeteren.
Het is hét vlooienmiddel dat bij onze katten het beste resultaat geeft.
zeer goed en super snel bezorgd
Werkt perfect
Snel geleverd en een goed product
Werkt super goed
Goed product. Laag geprijsd. Super tevreden
Goed. Alles naar behoren
Dit product is voor onze katten.het middel tegen.vlooien .wij en de katten blij
Goed product
Werkt super goed
Snelle levering, heb de bestelling in goede staat ontvangen. Dank jullie wel voor de snelle service. Groetjes Frieda
Goede en nette service leuke prijzen en snel geleverd
Zeer goedkoop op deze site. Het middel werkt goed en is in kleine volume, wat het prettiger maakt in aanbrengen
Op zich goed, voordeelprijs
Levering was mooi optijd en netjes. En ben altijd tevreden dat ze dozen recyclen! Altijd blij met Berkz!
Aangezien ik 4 katten heb is die verpakking daar mooi op afgesteld; goed merk, en werkt ook goed.
Werkt goed! Kat had ineens vlooien en na 2 x frontline te hebben gebruikt, wat ik altijd gebruik, waren ze niet weg, na Advantage te hebben gebruikt heb ik ze na een paar dagen niet meer gezien.
Prima middel tegen vlooien
Geen idee, gewoon antivlooienmiddel waar vlooien dood van gaan en de kat boos van wordt
ik ben heel tevreden over de snelle levering van jullie
helpt tegen vlooien zoals bedoeld
Prima! Service ook prima evenals kwaliteit
Levering voldeed aan verwachting
Precies wat je ervan verwacht
Goede prijs, snelle levering volgens afspraak.
Heel tevreden over product. Doordat de hoeveelheid in pipet maar 0,8 ml is, is de applicatie van het middel op de nek van je kat ook snel en efficiënt!
Had deze per ongeluk gekocht, heb altijd tot 4 kilo waar ik zeer tevreden over ben! Moest voor het eerst een product retouren, dit is een heel gedoe en kost bijna 7 euro. Moest veel mailen en hoop binnenkort mijn geld terug gestort te zien. Dus opletten! Verder al jaren zeer tevreden.
Het product geeft geen reactie af bij de katjes het bijt dus niet een goed product
Snelle levering en een mooie prijs :)
Werkt 3 tot 4 weken goed. Makkelijk aan te brengen.
Prima levering op tijd. Netjes verpakt
Bij de laatste bestelling werd een pakje Advantage Nr. 80 kat niet geleverd hoewel het op de pakbon stond. Na melding bij Brekz werd het 2 dagen later nageleverd. Top!
Sinds dit middel in de handel is, heb ik het gebruikt voor al mijn katten. Nooit vervelende ervaring mee gehad, integendeel !!!!!
Ik ken het product maar ben zeer tevreden over levering.
Doet wat het moet doen...
Snelle levering voor een lage prijs top geregeld
Het product was OK maar de levering door het bezorgingsbedrijf liet erg lang op zich wachten. Je hebt het gevoel dat de twee doosjes ook wel in een kleiner pakketje door de brievenbus hadden kunnen gegooid.
Tja wat zal ik zeggen ik ga ervanuit dat het werkt. Mijn katten hebben wel een ongelooflijke hekel aan druppels. Maar in ieder geval heb ik geen teek meer op ze gezien.
Makkelijk te bestellen en een vlotte levering.
Ik ben zeer tevreden over Advantage. Ik gebruik het al langere tijd voor mijn katten en het werkt perfect. Bovendien is de prijs bij Brekz heel redelijk.
Fijne super snelle levering
de katten liepen deze keer niet weg toen ik met de druppels kwam, normaal zijn ze in paniek, nu bleven ze rustig zitten.
Ben zeer tevreden over het product, gebruik het al jaren. Bestelling werd snel geleverd en is een stuk goedkoper dan bij de dierenarts.
Prima product aangeraden door de dierenarts bij vlooienallergie Mn opspelend in de winter en dan de veroorzaker van huidproblemen wel iedere maand geven daarom fijn wat meer pakjes in een keer te bestellen Houdbaarheid tot 2020 Ook nog gratis verzendkosten en goedkoper dan kopen bij de dierenarts
Helaas heb ik het door U geleverde product nog niet kunnen gebruiken, want onze kat is al een paar weken op de kuierlatten. Hij is van oorsprong een zwerfkat en zo nu en dan is hij een paar weken weg, maar hij komt alijd weer terug. De levering was snel en goed verzorgd.
Dit product doet wat het belooft: het werkt snel en effectief tegen vlooien
Ik gebruik dit produkt al jaren voor mijn katten. Ze hebben geen last van vlooien.
Goed werkend middel. Snelle levering.
een goed product , was tijd om eens op een ander middel over te gaan
Snelle service goede prijs !!
Snelle en correcte levering. Prijs kwaliteit verhouding meer dan oke
Op zich werkt dit produkt goed, maar het is zo snel uitgewerkt. Na twee weken had mijn kat alweer vlooien. Hij zat zich steeds weer te krabben en bij het kammen zag ik die rotbeestjes alweer.
Goede prijs kwaliteit verhouding
een heel goed product de dieren hebben nergens geen last meer van.
Zeer goedkoop en snelle levering!
Gebruiken dit al jaren en lijkt erg goed te werken. Ik vind het wel duur voor 4 pipetjes. Waarom geen idee.
Heb dit produkt al eerder gebruikt voor mijn kat. Hij reageert er goed op. Gebruik het om het bijten en kale plekken tengevolge van vlooienallergie te voorkomen.
Nog geen vlo gezien maar dat wist ik al van dit middel.
makkelijk in gebruik en doet waar het voor is.
Werkt goed en makkelijk toe te dienen
goed veilig en vertrouwd makkelijk in gebruik
Goede service en goede prijs.
Prima spul werkt goed.Onze katten zijn nu vlovrij
Goed product Mijn kat heeft van de meeste druppels last van een kale nek van dit niet
Perfect werkt snel Waar fronline niet meer werkt werkt Advantage wel onze kater Roy krapt veel minder een goed teken
Werkt goed katten hebben we geen last van
Voordelig en snel in huis. Makkelijke website, fijne ervaring.
Erg fijn product mijn kat zit hier nu bijna een jaar op en nog geen vlooie gezien bij hem en kam hem maandelijks voor dat ik hem de pipet geef.
Goed, goedkoper! Dat wil toch iedereen
Het beste antivlooienspul
Een van katten vertoont allergische reacties tegen andere middelen, met Advantage blijft ze vlo-vrij en goed in haar vacht zitten
Een middel tegen vlooien wat de vlooien niet imuun voor zijn .
Koop het intussen vaker bij Brekz. Prima tegen redelijke prijs
Snel en makelijk te bestellen en een goed product.
Snelle en correcte levering en goed betaalbaar.
Erg goed product gebruik het regelmatig. Nooit geen last van vieze beestjes
Het doet wat het moet doen.
Dit middel helpt enorm en is tevens zeer gemakkelijk aan te brengen.
Naar mijn idee het enige vlooienmiddel wat echt werkt, gemakkelijk aan te brengen. Tip wel een beetje verdelen en de kat na het opbrengen niet direct naar buiten laten als het regent. Werkt ook uitstekend tegen teken.
Werkt het beste tegen vlooien! En mijn katten worden er niet ziek van. Voordeel is dat er ook geen vlooi meer op ze springt.
De beste vlooien druppels
Goed product werkt perfect snelle levering
Snelle levering en scherpe prijs. Wat wil een mens (kat) nog meer. En met een pipet geen probleem met toedienen. Pilletjes willen ze wel eens uitspugen.
Vlooienmiddel werkt snel en effectiever dan andere vlooienmiddelen ook geen bijverschijnselen meer, zoals kwijlen
Het is een goed en makkelijk te gebruiken product. Bij brekz ook voordeliger dan bij de dierenarts!
Advantage voor de poezenbeestjes natuurlijk ook bij Brekz besteld, net zoals ze het goedkoopst zijn met hun favoriete kattenvoer Carocroc kat Lam en Rijst, dat ik in grote dubbel verpakking koop. Bestel gewoon ook voor jouw vrrienden, dan heb je al snel geen bezorgkosten te betalen en het wordt netjes geleverd. Doe jouw vrienden ook een plezier Brekz, de goedkoopste leverancier!
Het enige anti-vlooienmiddel dat werkt bij mijn katten.
We hebben vier katten en al onze katten reageren erg positief op het vlooienmiddel, de ene weliswaar wat beter als de ander maar de vlooien activiteit in hun pels is geruime tijd gereduceerd tot nul. Omdat de katten ook een actief buitenleven hebben moeten we naar verloop van tijd de behandeling herhalen.
Lijkt goed te werken, maar een kat heeft een kale plek in de nek overgehouden na toediening van het vlooienmiddel.
Werkt goed voor de kat................................
Werkt goed, mijn kat heeft geen vlooien en kan de druppels goed verdragen.
Gebruik het al 12 jaar en de de kat heeft nog nooit vlooien gehad
Mijn kat heeft vlooien alagi als ik deze druppels gebruikt voor voor zorg heeft ze nergens last van vin het een goed product en raad het mijn vrienden ook aan als ze mij vragen wat ze beter kunnen gebruiken.
Zeer tevreden over dit vlooienmiddel in combinatie met online bestellen.
Het beste middel wat er is. Fijn voor dier en medebewoners
Ni gratte-gratte, ni énervement, tout va bien chez mes greffiers !!!!!!!!!!!!!!!!
Super fast delivery
Gemakkelijk toe te dienen
Gewoon goed! Prima prijs
snel geleverd, prima aanrader
Produits de très bonne qualité que j’ai utilisé déjà sur mon chat depuis 2ans. Efficace puisque mon chat n’a jamais eu de parasites. En plus c’est moins cher chez Brekz et les produits que je commande arrive très rapidement.
Bestelling snel en compleet thuis bezorgt. Super en scherpe prijzen.
Je suis très satisfaite du produit et du site livraison rapide
Besteld en snel in huis. Prima levering.
Top product en snelle levering!
Mon chat et moi sommes satisfaits (produits efficace, livraison rapide )à bientôt. .!!
Super product en goede levering
Prima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prima product,snelle levering
Excellent produit je recommande !! Livraison toujours top et rapide
Snelle correcte levering in keurige verpakking!
produit conforme a mes attentes livré dans les délais;
Goede communicatie en snel geleverd
Prima,duidelijke beschrijving
Supersnel geleverd en alles in orde!!
Snel, goedkoop en betrouwbaar
Prima, goede prijs en levering
In 1 woord...... Prima!!!
Snelle levering en adequate informatie over de levering.
Snelle bezorging en keurig bezorgd
Très bon produit, livraison rapide. Je recommande
Reçu rapidement et très bien protégé. Je commanderai à nouveau sans hesiter
Goede prijs en snel bezorgd.
Prix attractif, livraison dans les délais annoncés .
Brekz est toujours rapide et fiable. Les produits sont exactement ce qu'ils devraient être.
correcte levering en scherpe prijzen!
Makkelijk besteld, snelle levering en goede prijs.
480
257
Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel voor katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 16,49 (€ 16,49/ct)
2 stuks
€ 32,25 (€ 16,13/ct)
3 stuks
€ 47,49 (€ 15,83/ct)
5 stuks
€ 77,49 (€ 15,50/ct)
Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat

Productinformatie Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg)

Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat is een kuur tegen aanwezige vlooien, maar werkt ook preventief. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn stoppen binnen enkele minuten met bijten en worden binnen een uur gedood. Elke behandeling met Advantage beschermt uw kat gedurende vier weken. Wanneer er dan nog steeds vlooien in de omgeving zijn, moet de behandeling herhaald worden.

Bij Brekz kunt u het beste vlooienmiddel voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons assortiment.
       

Gebruiksaanwijzing Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg)

Haal het pipet uit de verpakking en houd hem rechtop. Daarna wordt het dopje verwijderd en de zegel kan verbroken worden. Om de vloeistof aan te brengen duw je de haren tussen de schouderbladen uit elkaar. Druppel de inhoud van het pipet tussen de haren op de huid ter hoogte van de schedelbasis. Het is belangrijk om niet te veel op één plek te doen, want dan kan de vloeistof van de kat aflopen.

Soms kan het nodig zijn om een tweede behandeling te geven. Dit is bijvoorbeeld bij het overmatig zwemmen van een kat met veel luizen en vlooien in de buurt. Dit betekent echter niet dat wanneer uw kat zwemt, dat je hem meteen een nieuwe behandeling moet geven.
     

Samenstelling 

Imidacloprid (40 mg), butylhydroxytolueen (0,4 mg).
      

Waarschuwing

Advantage Nr. 40 mag niet gebruikt worden bij kittens die minder dan acht weken oud zijn. Ook mag het middel niet gebruikt worden bij katten die overgevoelig zijn voor Imidacloprid. Dit is het werkzame bestanddeel in het vlooienmiddel.

Het oplosmiddel kan ook materialen als leder, stoffen, plastics en gelakte oppervlakken aantasten. Bij het aanbrengen van het product moet u na gebruik ook grondig uw handen wassen. Contact van het product met de ogen of mond mag namelijk niet voorkomen. Als dit toch gebeurt moeten de mond of ogen direct gespoeld worden met water.
         

Bijwerkingen

Bij mensen kan er een huiduitslag ontstaan na het toedienen van het middel. Soms kan er bij uw kat ook een huidreactie ontstaan, zoals haarverlies, roodheid, jeuk en huidletsel. Wanneer de kat aan de toedieningsplaats likt, kan het gebeuren dat de kat begint te speekselen. Dit verdwijnt na een aantal minuten.
       

Ander vlooienmiddel?

Heeft u een kat van meer dan vier kilogram, bekijk dan eens Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel voor katten vanaf 4kg. Ook verkopen we in ons assortiment Advantage voor de hond. Zo kunt u al uw dieren een goede bescherming tegen vlooien geven.

Advantage
https://www.brekz.nl/39535-home_default/advantage-nr-40-vlooienmiddel-voor-katten.jpg
14.25 2019/01/01
Werkt perfect
Snel geleverd
Gewoon goed!
Besteld en de volgende dag was het er al fijn om zo behandeld te worden
Altijd gebruikt
Goed product voor een goede prijs.
Super goed product en snelle levering
Het product is prima, de kat heeft na 1 behandeling geen vlo of teek meer. En de bestelling ws ook supersnel geleverd
goed product, doodt echter niet de teken
Geweldig product ik zou het iedereen aanbevelen .
Prima vlooiendruppels. Geef ze al jaren en werken nog steeds naar behoren.
Handig in gebruik en zeer effectief. Prijs kwaliteit is prima
Werkt goed en mooi optijd geleverd.
Bestelling werd snel en correct geleverd!
dit middel werkt goed en onze kat heeft geen bijwerkingen. Als ik Frontline gebruik dan kwijlt onze kat al als hij het spul ruikt.
Vlooienmiddel dat doet wat het moet doen. Onze kat is allergisch voor vlooien en dit is het enige wat helpt.
prima vlooien middel stikt ook niet zo er beter dan frontline die is te veel verdund
uitstekend antivlooienmiddel. Makkelijk toe te dienen. Pipetje tussen de schouderbladen leeg knijpen. (als je kat niet wegloopt)
binnen twee dagen geleverd. Had op 1dag gerekend.
Product kende ik van de dierenarts alleen is het daar veel duurder.
Top product wij gebruiken dit al jaren
Top vlooien bestrijding werkt goed en snel. Snelle levering en bij meer verpakking goedkoper
Snelle levering. Lange houdbaarheidsdatum. Netjes!
Goed product. Gebruik het al jaren voor mijn katten. andere merken gaven nog wel eens een allergische reactie maar over dit middel ben ik zeer tevreden
Werkt goed, de pipetjes zijn handig en het mijn kat heeft er geen last van.
Prima product voor mooi prijsje en snelle levering
lijkt een goed middel. nog even afwachten
goed middel, dat zeer snel en goedkoop geleverd is
Ben tevreden over dit product. Gebruik het al een lange tijd
Werkt uitstekend alleen wel vervelend dat de levering niet goed ging.Maar na melding ervan gedaan te hebben via de mail toch nog het ene pakje nageleverd gekregen.
Het beschermd heel goed de katten tegen vlooien. Makkelijk aan te brengen.
het werkt goeden ik ben zeer tevreden over de manier van handelen van Brekz
Snel geleverd en een goed product. Vaste klant inmiddels.
Goede prijs en service. Zelfs After sale is correct
prima spul tegen prima prijs. snel geleverd ook.
Wat mij opvalt (door meerdere malen hetzelfde te bestellen) is dat jullie voor hetzelfde product Royal canin fit 10 + 2 kg steeds verschillende prijzen hanteren 2x 47,95, 51,95 en nu weer 50,95. Verder ben ik erg tevreden snelle levering maar dit vond ik wel zeer opvallend
Zeer snelle levering. En niet te duur.
zeer goed werkend product zonder bijwerkingen
Goed product, makkelijke bediening,en het belangrijkste het helpt om de vlooien te verwijderen.
Snelle levering goed verpakt
Gemakkelijk te gebruiken werkt goed. Prijs redelijk.
Advantage nr 40 is een prima middel tegen vlooien en helpt heel goed. Ik ben al heel wat jaren vlo vrij terwijl ik 4 huisdieren heb.
Middel werkt goed en bij Brekz goedkoop en snelle levering
Voordelig en een snelle levering
Werkte bij onze beestjes prima, zeer tevreden
Product is goed en onze kitten reageert er goed op. Brekz was niet alleen de voordeligste maar leverde ook zeer snel. Duidelijke uitleg op pagina's.
Mijn inziens het enige veilige en doelmatige middel teken vlooien
Na jarenlang een ander bekend middel te hebben gebruikt, maar waar de beestjes gewoon overheen liepen deze maar besteld en ik moet zeggen ik zie geen beestjes meer. Top dus.
Snelle levering. Goede actieprijs. Perfekte service.
goed spul, hen het al eerder gebruikt
Omdat Frontline niet meer helpt advantage gekozen wdt uitstekend helpt
Snelwerkend middel, waardoor vlooienallergie bijna niet meer ontstaat. Wordt goed verdragen door de kat er ontstaan geen kale plekken in de vacht, wat wel het geval was bij een eerder gebruikt product. Ben zeer tevreden.
Goed product makkelijk aan te brengen als je poes of kat tenminste een beetje meewerkt.
prima service
Nickel rien à redire continuez comme ça
479
258
Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel voor katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 14,25 (€ 14,25/ct)
2 stuks
€ 27,95 (€ 13,98/ct)
3 stuks
€ 40,95 (€ 13,65/ct)
5 stuks
€ 66,95 (€ 13,39/ct)

Seresto

Seresto Halsband voor de kat

Seresto Halsband voor de kat 

Seresto Halsband voor de kat is een farmaceutisch product die werkt tegen teken en vlooien. Het heeft een dodelijke werking op vlooien en teken gedurende 7 tot 8 maanden. De halsband werkt direct nadat je hem hebt aangebracht. Het werkt niet alleen op de kat zelf, ook de omgeving heeft er voordeel van. Gedurende 8 maanden is de omgeving namelijk ook beschermd tegen het ontwikkelen van vlooienlarven. Ook kan de Seresto Halsband voor de kat gebruikt worden als behandeling tegen vlooienallergiedermatitis. 

De band heeft veiligheidsgesp die los schiet wanneer de kat vast komt te zitten met de halsband. Dit voorkomt verstikkinggevaar. De band heeft nog een breekpunt voor extra veiligheid. Daarnaast is hij grijskleurig en geurloos. 

Let op: Teken moeten na behandeling nog van de huid verwijderd worden. 

 • Farmaceutisch werkende halsband tegen teken en vlooien
 • Werkt gedurende 7 tot 8 maanden 
 • De omgeving is 8 maanden beschermd tegen het ontwikkelen van vlooienlarven
 • Bevat een veiligheidsgesp tegen stikkingsgevaar
 • De halsband is grijskleurig en geurloos

Bij Brekz kunt u de beste bescherming voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Seresto Halsband voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing Seresto Halsband voor de kat 

Breng één halsband per kat aan. Dit kan het beste gedaan worden aan het begin van het vlooien- of tekenseizoen. Aangeraden wordt om aanwezige teken op uw kat te verwijderen wanneer u halsband aanbrengt. Hierna kan de halsband gedurende 8 maanden gedragen worden.

Breng de band om de nek van uw kat aan. Laat een ruimte van twee vingers tussen de halsband en de nek. Het deel dat overblijft kunt u door de lus schuiven. Knip het restant, op 2 centimeter na, af. Het is, vooral bij groeiende katten, noodzakelijk om regelmatig te controleren of de band niet te strak is. 
 

Bijwerkingen Seresto Halsband voor de kat 

Krabben aan de toedieningsplaats de eerste dagen. In zeldzame gevallen kunnen dermatitis, ontstekingen, eczeem of laesies optreden. In dit geval moet de halsband afgedaan worden. Ook kunnen in zeldzame gevallen depressie, verandering in voedselinname, speeksel, braken en diaree voorkomen. Allergie kan voorkomen bij overgevoelige dieren. 
 

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij kittens die jonger zijn dan 10 weken.
Niet gebruiken bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen

Ingrediënten Seresto Halsband voor de kat 

Werkzame bestanddelen
1,25 g Imidacloprid, 0,56 g Flumethrine 

Overige bestanddelen
Titandioxide (E 171), Zwart ijzeroxide (E 172), Dibutyladipaat, Propyleenglycoldicaprylocapraat , Geëpoxyleerde soyaboonolie, Stearinezuur, Polyvinylchloride.
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een bijbehorende tekentang? Bekijk dan onze Antivlo en teken pagina. Hier verkopen we onder andere O'Tom tekenverwijderaar hond en kat.

https://www.brekz.nl/26949-home_default/seresto-halsband-voor-de-kat.jpg
24.95 2019/01/01
Snelle en correcte levering
Wij zijn heel tevreden met onze aankoop
Mooie prijs, helpt echt tegen vlooien én teken
Het werkt goed
Het is gewoon een heel goed product. De katten voelen zich er goed bij. Zijn lang werkzaam kan het iedereen aanbevelen.
Prima werkt goed
1x per jaar een dure, goede en niet stinkende band. Helpt ècht tegen vlooien en teken.
Goed product dat ook resultaat geeft. Had er al eerder een gekocht maar de kat is deze verloren dus een nieuwe gekocht.
erg makkelijk, 8mnd geen vlooien. en het werkt echt, al meerdere keren de band gebruikt voor alle katten.
geweldige band tot nu toe, werkt goed en de kat heeft er geen last van. ik hoop dat hij het zeker nog 7 maanden doet
Snelle levering. En tot nu de goedkoopste die ik kon vinden.
Schieten elke keer door het krabben half los... geen vlooien/teken dat dan weer wel
Beter, makkelijker aan te brengen en langer werkzaam als de capsules van Frontline
Tot zover na twee weken gebruik zijn er geen teken of vlooien meer gesignaleerd, terwijl we anders wel 4 á 5 teken per dag per poes weg moesten halen.
Heb dit artikel al eerder gehad en was daar erg tevreden over,werkt goed en je bent voor 9 maanden klaar
Onze kater zit veel in de bossen. Zodoende had hij veel last van teken. Voorheen gebruikten we altijd druppels. Maar sinds vorig jaar krijgt onze kat in maart een band van seresto om en is hij gewoon het hele jaar teken vrij. Onze kat heeft er erg veel bast bij. Geen jeuk, last en hij is voller in haar en postuur. Geen gezoek meer naar die vreselijke teken !
Fijne vlooienband met, na een aantal jaar ervaring, echt geen vlooien of teken bij onze kat. Makkelijk te verstellen, lange werking.
Deze vlooienband is weliswaar prijzig maar is het geld waard. Geschikt voor een grote kater met een dichte vacht!
ook te gebruiken met MDR1 gen defecters zoals bv. Collie-achtigen
Snel en netjes geleverd tegen een goede prijs.
Mijn kat is er ook zeer tevreden over net als ik.
We zijn zeer tevreden over seresto vlooienband zal hem zeker andere aanbevelen.
Het is een geweldig product. Het kost meer dan een vlooienhalsband in de winkel, maar het werkt 8 maanden. Dat staat ophef blik en het klopt ook. Onze kat was erg kaal en alsmaar aan het bijten en krabben van de vlooien. Op een gegeven moment hield het op en groeide het haar weer. Super qualiteit
Het product beschermt mijn huisdier goed tegen teken en vlooien voor een hele lange periode. Ook is er gedacht aan de veiligheid voor zowel mens als dier. Ik kan namelijk gewoon mijn huisdier aaien zonder schadelijke stoffen aan mijn handen te krijgen en mijn huisdier is beschermt maar zal ook niet blijven hangen en stikken door de halsband vanwege het beveiligingssysteem wat erop zit
De antiteken en antivlo band voor mijn katten. Stinkt niet, ja kan je kant gewoon aaien en werk voor 9 maanden zeer goed. Geen allergische reacties. Gebruikt niets anders meer.
Prima product voor goede prijs. Bij aankoop 2 goedkoper. Kwam goed uit.
Het product beantwoordt aan de verwachtingen. De kat is de komende 8 maanden vrij van vlooien. Super.
Het bandje voldoet aan mijn verwachtingen.
Deze halsband is super,geen vlooien,teken en andere ongewenste beestjes meer.Heb het idee dat hij langer werkt dan 8 maanden.
Wij hebben zoveel geprobeerd, maar seresto is het enige product wat echt helpt voor hond en kat.
Werkt goed en lang.. bij onze 2 katten dan..
Snelle levering en meestal goedkoper dan ergens anders. Top!
Super band voor de katten. Werkt lang en goed
Volgende dag in huis voor een redelijke prijs, prima !
gemakkelijk, betrouwbaar, gegarandeerd geen teken
Mijn kat is allergisch voor vlooien en zit dan onder de wondjes. Dit is over nu hij een seresto halsband heeft.
Snelle levering, goede prijs!
Vorig jaar ook seresto gebruikt voor hond en katten. Geen vlooie, geen teken en 8 mndwerking. Super, dus dit jaar weer besteld
De seresto vlooien en tekenband heb ik gekocht voor mijn honden en katten. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over dit product
Snelle levering. Goed product. Steeds weer mail krijgen om bedrijf/product te beoordelen ervaar ik als opdringerig.
Deze banden voldoende geweldig
voor lange tijd geen vlooien en teken meer. Het beste middel sinds wij een kat hebben. wil niet meer iets anders.
Prima! Snel geleverd en een stuk goedkoper dan andere winkels ik ga uiteraard vaker bestellen bij brekz
correcte snelle levering.
Ik heb het vorig jaar ook gebruikt en was zeer tevreden.
Ik gebruik de halsband sinds 4 jaar, en `t werkt goed! Geen vlooien, geen teken...Ook ga ik er van uit dat deze toepassing minder belastend is voor de gezondheid. Poes loopt rond met bandje, waardoor meteen duidelijk is: ze heeft een thuis! Twee vliegen in 1 klap
Product is ideaal. Werd snel voor goede prijs geleverd!
Ik b heb alles geprobeerd om mijn huisdier vlooien vrij te krijgen is me niet gelukt met heel veel andere middelen voor heel veel geld. Dus wilde ik deze toch nog als laatste uit proberen en ja na ruim 1 A 2 weken hadden mijn huisdieren geen vlooien meer oh wat was ik blij. Dus voor mij geen ander product meer. En mijn huisdieren zijn er niet ziek van geweest van de andere middelen zijn ze wel is ziek geweest. Mvg Diana sidiropoulos
gebruik het sinds vorig jaar hoef geen druppels meer die stress heb ik niet meer voor me dieren ik doe het om zodra het echt mooi en warm weer is dat laat ik meestal 7/8 maanden om zitten geen vlo teken gehad wel elk 3maanden worm kuur geven !!dus4xper jaar dus ook goedkoper!!
Prefect halsband voor de kat om met name teken tegen te gaan. Werkt echt uitstekend.
Ein ganzes Jahr lang keine Zecken und Flöhe! Dieses Halsband kann ich allen Katzenfreunden nur empfehlen!
Alles bestens
Hatte lange Bedenken wegen einem Halsband aber es wirkt 100%. Seitdem haben meine Stubentiger keine lästigen Parasiten mehr
Satisfaite
Produit de qualité au meilleur prix
produit identique en tous points avec les articles disponibles en pharmacie et clinique vétérinaire mais beaucoup moins cher. Efficacité à voir à l'usage.
Collier bien toléré par mon chat qui le porte depuis 10 jours, espérons qu'il ne développe pas d'allergie...
Depuis des années, j'utilise ce produit et mes chats n ont jamais eu de tiques et de puces . C est le produit i deal
je suis satisfait de ce collier tres efficace malgre son prix
Réception rapide et sans problème
Très contente des colliers anti puces
Je ne vois jamais mon chat se gratter depuis le port de ce collier.
Très satisfaite de mon achat collier très facile à mettre à voir dans le temps son efficacité
collier très performant je l'utilise depuis trois ans sur un chat qui est toujours a l'extérieur dans les bois et de puis plus un tic ni de puce
Conforme à notre attente...
What good collars they are !
En ce qui concerne le produit, aucun problème je l'utilise depuis longtemps pour mes chats, totalement efficace dans les délais prévus. La commande et la livraison du produit ont été très rapides. Je suis très satisfait.
Fini les tiques livraison longue
article reçu rapidement et colis en bon état. ce collier est très efficace pour mes chats, le bon temps arrivant, pour les tiques et les puces. pour l'un des deux chats, j'ouvre le sachet une journée avant pour évacuer un peu l'odeur, elle l'accepte mieux. très bon produit et très efficace.
Collier parfait pour mes chats qui se promènent beaucoup dans mon jardin. Efficace protection pendant 8 mois. je recommande ce produit! Achetés chez Brekz.fr , entreprise sérieuse et reçus très rapidement.
Excellente maison je recommande vivement à tous de faire vos achats pour vos animaux chez Brek.fr et de plus rapide pour livrer quant au tarif nickel
Le collier sersto je le mets à mon chat en protection des puces et des tiques depuis déjà 4 années. Il est très efficace et dure au moins 7 à 8 mois.
Bien et le chat tres tres contant
Hallo, super, snelle levering en concurrerende prijs.
produit parfait je l'utilise depuis des années
fantastisch effect en idem prijs
Je suis satisfaite des colliers CERESTO je les utilise pour mes chats qui vivent en intérieur comme extérieur depuis deux ans qui leurs évitent tiques et puces.
Je le met moyen car rien n'est garantie concernant ce que l'on recherche. Ne désirant pas lui administrer des médicaments pas voie orale je continues par ce collier, mais je ne peut pas vous dire une garantie à 100% ça dépend beaucoup de l'animal et de sa vie de tout les jours dans son environnement.
Cela fait plus d'un an que j'utilise Ceresto collier anti parasitaire et c'est parfait . Ce site est nickel je l'ai découvert grâce a ma voisine .
Plus besoin de s'inquiéter pendant des mois. L'animal est protégé.
Très bon rapport qualité prix et une livraison très rapide comme toujours Félicitations
tres satisfaite rapide et efficace je recommanderai chez vous et le prix fut raisonnable ,d autant que les frais de port sont offert
Très bon produit conforme à l'attente que j'en avais
bravo 2ème commande dans les délais et sans frais de port
Goede band ....geen irritatie....omdoen makelijk
6603
3325
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
Per 2
€ 48,95 (€ 24,48/ct)

Beaphar

Beaphar FiproTec Combo kat Anti-Vlo

Beaphar FiproTec Combo kat Anti-Vlo

Beaphar FiproTec Combo kat Anti-Vlo is een vlooiendruppel ter bestrijding van vlooien, teken en luizen en is geschikt voor iedere kat. Door de combinatie tussen Fipronil en een insecten groeiregulator (S-Methopreen) is de vlooienplaag sneller onder controle. Het doodt vlooien tot 4 weken en voorkomt voor een periode van 6 weken dat nieuwe eitjes, larven en poppen tot ontwikkeling kunnen komen. Het middel doodt behalve vlooien ook teken voor een periode van 2 weken. Het is tevens geschikt tegen bijtende luizen. U kunt het middel gebruiken voor katten met een gewicht vanaf 1 kg en een leeftijd vanaf 8 weken.

 • Effectief middel tegen vlooien, teken en luizen
 • Ook preventief werkzaam, 4 weken tegen vlooien, 2 weken tegen teken
 • Voorkomt het uitkomen van nieuwe eitjes, poppen en larven
 • Geschikt voor katten vanaf een gewicht van 1 kg en 8 weken oud en is ook te gebruiken voor fretten
 • Op basis van fipronil en (S)-Methopreen

Bij Brekz kunt u de beste Beaphar kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar FiproTec Combo kat Anti-Vlo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
        

Gebruik Beaphar FiproTec Combo kat Anti-Vlo

Haal de pipet uit de verpakking. Houdt het rechtop en draai/trek de dop van de pipet. Draai de dop om en plaats het er aan de achterkant weer op. Duwen en draaien om de verzegeling te breken, vervolgens de dop verwijderen. 

Spreid de haren van uw huisdier aan de basis van de nek, net voor de schouderbladen. Zorg dat de huid goed zichtbaar is en plaats de punt van de pipet direct op de huid. Leeg de pipet door meerdere malen in de pipet te knijpen.
      

Samenstelling Beaphar FiproTec Combo kat Anti-Vlo

Werkzame stoffen: Fipronil (50 mg), (S)-Methopreen (60 mg). 
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisole (0,1 mg), Butylhydroxytolueen (0,05 mg).

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vlooienmiddel in ampulvorm van Beaphar? Kijk dan eens bij onze Beaphar Vlooien Anti-Conceptie (tot 4,5 kg) kat.

https://www.brekz.nl/26838-home_default/beaphar-fiprotec-combo-kat-anti-vlo.jpg
14.95 2019/01/01
Geen rare bijverschijnselen
Werkt prima , ben tevreden.
Gebruiksvriendelijk, kleine pipetjes makkelijk om te geven.
J’ai utilisé ce produit en prévention sur mes 3 chats. Le produit est facile à appliquer et aucun de mes chat n’a eu d’effet indésirable notoire
utilisation facile efficacité à voir à l'usage
Prima service!!
30556
15016
Beaphar FiproTec Combo kat Anti-Vlo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 27,95 (€ 13,98/ct)
Beschikbaar 01 jan

Duo Op

Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg)

Productinformatie Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg

Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg) werkt ter preventie en behandeling van infestaties door vlooien (Ctenocephalides felis). Vlooien zijn één van de meest voorkomende parasieten bij honden en katten. Ze zorgen voor veel jeuk en kunnen ziektes overbrengen. Konijnen krijgen meestal last van vlooien door contact met honden en katten. Bovendien kan er een vlooienplaag in uw huis ontstaan wanneer huisdieren geen behandeling krijgen met een geschikt vlooienmiddel. Duo-Op beschermt katten en kleine honden tot maximaal 4 weken tegen vlooien en konijnen gedurende 1 week. Duo-Op is het ideale product wanneer u verschillende soorten dieren in huis heeft. Het is ontwikkeld voor honden en katten vanaf 8 weken oud en konijnen vanaf 10 weken oud. Dit middel is te gebruiken ter behandeling van een vlooienallergie, bij bijtende luizen en tegen vlooienlarven. Deze variant van Duo-op is enkel geschikt voor honden, katten en konijnen tot 4 kg. In de verpakking zitten 3 pipetten. 

Bij Brekz kunt u vlooienmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op hond, kat, konijn 40 mg (tot 4 kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Duo-Op vlooienmiddel

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid 40 mg
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321) 0,4 mg

Gebruik Duo-Op vlooienmiddel

Let op: Niet gebruiken bij dieren waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of de hulpstoffen. Kittens en pups jonger dan 8 weken oud en konijnen onder de 10 weken mogen hier niet mee worden behandeld.

De pipet rechtop houden en op het smalle gedeelte van de pipet tikken om ervoor te zorgen dat de inhoud zich in het hoofdgedeelte van de pipet bevindt. Breek het topje van de pipet langs de ingekerfde lijn af. Zorg ervoor dat de inhoud rechtstreeks op de onbeschadigde huid terecht komt. Dien het middel bij de hond toe door de vacht tussen de schouderbladen opzij te duwen totdat de huid zichtbaar is. Bij katten en konijnen doet u dit bij de basis van de schedel. Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp meerdere keren stevig om de inhoud direct op de intacte huid aan te brengen. De behandeling dient na 4 weken te worden herhaald.

Ander product?

Weegt uw kat of konijn zwaarder dan 4 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor kat en konijn 80 mg (4+ kg). Voor overige varianten die geschikt zijn voor de hond kijkt u op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/39794-home_default/duo-op-hond-kat-en-konijn-40-mg-tot-4-kg.jpg
14.95 2019/01/01
40449
17482
Duo-Op Hond, Kat en Konijn 40 mg (tot 4 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 14,95 (€ 4,98/ct)
2 x 3 pipetten
€ 25,95 (€ 4,33/ct)
3 x 3 pipetten
€ 42,49 (€ 4,72/ct)
4 x 3 pipetten
€ 54,95 (€ 4,58/ct)
Duo-Op voor kat en konijn 80mg (4+ kg)

Productinformatie Duo-Op voor kat en konijn 80 mg 

Duo-Op voor kat en konijn 80 mg (4+ kg) is ter preventie en behandeling van infestaties door vlooien (Ctenocephalides felis) en is ideaal wanneer u verschillende huisdieren heeft. Vlooien zijn veelvoorkomende en vervelende parasieten bij katten. Konijnen krijgen meestal last van vlooien door in contact te komen met een kat of hond. Wanneer u uw huisdier niet (preventief) behandeld, kan er een vlooienplaag in uw huis ontstaan. Dit is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor uw huisdier. Ze veroorzaken namelijk veel jeuk en kunnen ziektes overbrengen. Ondanks dat vlooien het liefst op uw huisdier vertoeven, kunnen ze u wel degelijk bijten, wat voor vervelende jeukende plekjes kan zorgen. Duo-Op heeft een onmiddellijke insecticide werking en biedt bescherming gedurende maximaal 4 weken bij katten en gedurende 1 week bij konijnen. Het is ontwikkeld voor katten vanaf 8 weken oud en konijnen vanaf 10 weken oud. Dit middel is tevens te gebruiken tegen vlooienlarven. Deze variant is enkel geschikt voor katten en konijnen vanaf 4 kg. Weeg daarom van tevoren uw huisdier om er zeker van te zijn dat u de juiste variant besteld. In de verpakking zitten 3 pipetten die goed zijn voor 3 behandelingen. De behandeling dient na 4 weken te worden herhaald.

Bij Brekz kunt u bestrijdingsmiddelen tegen vlooien goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op kat en konijn 80 mg (4+ kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Duo-Op vlooienmiddel

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid 80 mg
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321) 

Gebruik Duo-Op vlooienmiddel

Let op: Niet gebruiken bij dieren waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of hulpstoffen. Kittens jonger dan 8 weken en konijnen jonger dan 10 weken niet behandelen met deze variant van Duo-Op.

Pipet rechtop houden en op het smalle gedeelte van de pipet tikken om ervoor te zorgen dat de inhoud zich in het hoofdgedeelte van de pipet bevindt. Breek het topje van de pipet langs de ingekerfde lijn af. Duw de vacht bij de basis van de schedel opzij en plaats de punt van de pipet op de onbeschadigde huid. Knijp meerdere keren om de inhoud rechtstreeks op de intacte huid aan te brengen.  

Ander product?

Weegt uw kat of konijn minder dan 4 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg). Voor overige varianten kijkt u op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor katten.

https://www.brekz.nl/39795-home_default/duo-op-kat-en-konijn-80mg-4-kg.jpg
16.95 2019/01/01
40453
17483
Duo-Op Kat en Konijn 80mg (+4 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
2 x 3 pipetten
€ 32,95 (€ 5,49/ct)
3 x 3 pipetten
€ 47,95 (€ 5,33/ct)
4 x 3 pipetten
€ 59,95 (€ 5,00/ct)

Tekenverwijderaar

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

Productinformatie O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

De O'Tom tekenverwijderaar voor de hond en kat is een tekenhaak waarmee u gemakkelijk, veilig en pijnloos teken kunt verwijderen bij uw huisdier. Een belangrijk voordeel van deze tekenhaak is dat de kans op schadelijke effecten bij het verwijderen van de teken wordt geminimaliseerd. Wanneer u een teek eruit trekt, kunnen de haakjes waarmee hij zich vasthoudt in de huid, afbreken. Het afbreken van deze haakjes en de zogenoemde kop van de teek kan een ontsteking of een infectie tot gevolg hebben. Door de teek te draaien bij het verwijderen, komen de haakjes en de kop mee zonder veel trekkracht te gebruiken. U verwijdert de teek in zijn geheel en uw hond is van zijn parasiet verlost. Een ander essentieel deel van het verwijderen van teken is dat zij niet geplet moeten worden. Wanneer dit gebeurt kan speeksel van de teek in de huid van uw hond achterblijven. De stoffen in het speeksel veroorzaken irritatie en kunnen soms tot infecties of allergieën leiden. Dankzij het ontwerp van deze tekenhaak voorkomt u dit.
Een verpakking bevat twee tekentangen; 1 x voor grote teken en 1 x voor kleine teken.

 • Snel en effectief verwijderen van teken, naar vernieuwd ontwerp
 • Voorkomt afbreken van de haakjes en kop van de teek bij het verwijderen
 • Verwijdert teken zonder deze te pletten, waardoor geen speeksel van teken kan achterblijven in de huid van uw hond
 • Twee tekentangen in de verpakking; 1 voor grote teken, 1 voor kleine teken

Bij Brekz kunt u de beste Antivlo- en tekenproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de O'Tom tekenverwijderaar voor hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Bekijk het overzicht van al onze Antivlo- en tekenproducten.

O'Tom
https://www.brekz.nl/1376-home_default/o-tom-tekenverwijderaar.jpg
5.39 2019/01/01
Heb het nog niet nodig gehad maar ziet er mij een handig ding uit.
Werkt goed en gemakkelijk.
Ik heb het product gelukkig nog niet hoeven gebruiken maar gezien de filmpjes op Youtube denk ik dat het wel handig is.
Het is een simpel tangetje dat precies doet waar het voor is aangeschaft..., teken verwijderen.
Levering is goed verlopen. Een vergeten korting werd me later terug betaald. Het product werkt goed.
Dit is een heel gemakkelijk ding beter dan al die andere tekenverwijderaars
Fonctionnel et pratique. Bon investissement
TRÈS SATISFAIT DE CET ARTICLE
Handig in gebruik
Mit der Zange kann man gut unter die Zecke greifen, viel besser als mit einer Zange und einfach drehen. Einfache Bedienung.
Très pratique simple à utiliser je recommande
Ich bin sehr zufrieden mit der Abwicklung meiner Bestellung, einziger Schwachpunkt, wir konnten nicht nach Deutschland bestellen, so mussten wir die Ware über einen Freund nach NL liefern lassen.
1787
1026
O'Tom tekenverwijderaar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 5,39 (€ 5,39/ct)
Tekentang voor hond en kat

Tekentang voor hond en kat

De Tekentang voor hond en kat is een handige tang waarmee u teken kunt verwijderen bij uw hond of kat. Met deze handige tekentang kunt u teken in een handomdraai verwijderen uit de huid van uw hond of kat. De truc bij teken verwijderen is dat een draaiende beweging moet worden gemaakt zodat de teek in zijn geheel wordt verwijderd. Dankzij het slimme ontwerp van deze tang kunt u iedere teek gemakkelijk verwijderen. Hij is bruikbaar voor zowel honden als katten.

Heeft uw hond of kat een teek/teken? Aangeraden wordt om deze zo snel mogelijk te verwijderen, om te voorkomen dat hij ziektes overbrengt. 
 

Gebruiksaanwijzing Tekentang voor hond en kat

De bovenkant van de tang naar beneden duwen. De grijper over de teek heen zetten en vervolgens rustig draaien. Probeer de teek zo dicht mogelijk op de huid beet te pakken, om te voorkomen dat de kop afbreekt. Controleer voor u de teek weggooit of u de kop ook verwijderd hebt. Is deze blijven zitten? Dan is het afwachten tot hij uitzweert.

Let op! Raadpleeg bij ziekteverschijnselen na het hebben van teken altijd een dierenarts.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere tekentang? Kijk dan eens bij de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/1377-home_default/tekentang-.jpg
2.09 2019/01/01
Altijd tevreden van de leveringen die altijd correct zijn. Alsook het te volgen traject wanneer de levering zal aankomen. Enkel positieve commentaren.
zeer gemakkelijk te gebruiken.
Niets te melden. Zit nog in de verpakking
1788
1027
Tekentang > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)