Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Antivlo- en tekenproducten kat

Bij Brekz vindt u verschillende producten vinden die vlooien en andere nare beestjes bestrijden en voorkomen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw kat vlooien heeft of krijgt. Ook hebben wij meerdere producten tegen teken.
Lees meer ..
Super Sale
Vlo en teek
Frontline
Advantage
Seresto
Beaphar
Duo Op
Tekenverwijderaar
Spray
Overige

Super Sale

Vlo en teek

Frontline

Advantage

Seresto

Duo Op

Tekenverwijderaar

Spray

Overige

Flea Free

Super Sale

Flea Free Spot-On Combo voor katten

Productinformatie Flea Free Spot-On Combo Kat

Flea Free Spot-On Combo Kat is een handig spot-on middel tegen vlooien en teken en is geschikt voor iedere kat. Het middel bestrijdt vlooien en teken op twee manieren. Door het onderbreken van de cyclus van voortplanting en door de aanwezige vlooien en teken op de huid te doden. Bovendien biedt het middel na behandeling tot 5 weken bescherming tegen vlooien en voor 1 week tegen teken. Flea Free Ectoline is op basis van de werkzame stoffen pyriproxyfen en fipronil. Het komt in een handige pipet en is simpelweg toe te dienen tussen de haren, in de nek van uw kat.

 • Onderbreekt de voortplantingscyclus van de vlo, voorkomt nieuwe besmettingen
 • Doodt vlooien en teken op de huid van uw kat
 • Voorkomt nieuwe besmetting voor een periode van 5 weken (vlooien) en 1 week (teken)
 • Handige pipet voor eenvoudig toedienen
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Spot-On Combo Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik Flea Free Spot-On Combo Kat

Strijk de haren in de nek opzij en druppel de inhoud van de pipet op de intacte huid. Het middel niet gebruiken wanneer uw kat overgevoelig is voor een van de werkzame stoffen of minder dan 1 kg weegt.

Gebruikstabel Flea Free Spot-On Combo Kat

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid vlooienmiddel
Aantal pipetten
1 - 6  1 pipet
> 6 - 12 2 pipetten


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een huidspray voor uw kat (of hond)? Kijk dan eens bij Exil Fipralone Huidspray voor hond en kat.

https://www.brekz.nl/40127-home_default/flea-free-spot-on-combo-kat.jpg
10.6 2019/01/01
Ik hoop dat deze pipettes goed werken
Prima denk
32085
15469
Flea Free Ectoline Duo Kat Kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 13,25 (€ 6,63/ct)
€ 10,60 (€ 5,30/ct)
4 pipetten
€ 17,95 (€ 4,49/ct)
€ 14,36 (€ 3,59/ct)
2 x 4 pipetten
€ 35,25 (€ 4,41/ct)
€ 28,20 (€ 3,53/ct)
3 x 4 pipetten
€ 51,75 (€ 4,31/ct)
€ 41,40 (€ 3,45/ct)
PetBox Kat 2 tot 12 kg

Productinformatie PetBox Kat 2 tot 12 kg

PetBox Kat 2 tot 12 kg is een handig combinatiepakket tegen vlooien, teken en wormen en is geschikt voor katten tussen 2 en 12 kg. Met dit pakket beschermt u uw kat zowel direct als preventief tegen vlooien, teken en wormen. PetBox is precies afgestemd op een driemaandelijkse behoefte tegen vlooien, teken en wormen van uw hond of kat. 1 keer per kwartaal ontwormen en 1 keer per maand behandelen tegen vlooien en teken.

Met Flea Free wordt uw kat voor een periode van 5 weken tegen vlooien beschermd en 2 weken tegen teken. Met de No Worm Pro tabletten verwijdert u effectief lint-, vossenlint-, haak- en spoelwormen bij uw huisdier. De middelen zijn op basis van de stoffen milbemycine oxime en praziquantel en fipronil. Het pakket is geschikt voor katten met een gewicht tussen de 2 en 12 kg. 
De inhoud van een Petbox: 3 pipetten Flea Free, 2 tabletten No Worm Pro.

 • Handig combinatiepakket tegen vlooien, teken en wormen
 • Werkt ook preventief; 5 weken tegen vlooien, 2 weken tegen teken.
 • Iedere 3 maanden ontwormen
 • Handige pipet voor eenvoudig toedienen
 • Geschikt voor katten tussen 2 en 12 kg

Bij Brekz kunt u de beste antivlooi artikelen kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PetBox Kat 2 tot 12 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik PetBox Kat 2 tot 12 kg

De PetBox bevat twee middelen: Flea Free Fipralone, tegen teken en vlooien en No Worm Pro, tegen wormen. Het antivlooienmiddel kunt u 1 keer per maand toedienen. Het ontwormingsmiddel moet iedere 3 maanden 1 keer worden toegediend. Zo is uw kat altijd beschermd. Voor de dosering van de middelen zie de onderstaande tabel.

Dosering PetBox Kat 2 tot 12 kg

Gewicht van de kat (kg) Petbox Kat Aantal pipetten Flee Free Aantal tabletten No Worm Pro
  Aantal pipetten Aantal tabletten
2-4 Petbox Kat 2-12 kg 1 0,5
4-8 Petbox Kat 2-12 kg 1
8-12 Petbox Kat 2-12 kg 1 1,5

   

Ander product?

Bent u op zoek naar een spray tegen vlooien en teken? Kijk dan eens naar Frontline handpompspray. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle antivlo- en tekenmiddelen voor de kat. Ook ontwormingstabletten kunt u vinden op de pagina van onze kattenapotheek. 

https://www.brekz.nl/28128-home_default/petbox-kat-2-tot-12-kg.jpg
17.44 2019/01/01
Werkt niet echt genoeg
32101
15479
PetBox Kat 2 tot 12 kg Kortingslabel > Meer informatie
PetBox Kat 2 tot 12 kg 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 23,25 (€ 23,25/ct)
€ 17,44 (€ 17,44/ct)
Per 2
€ 44,49 (€ 22,25/ct)
€ 33,37 (€ 16,69/ct)
Per 3
€ 63,25 (€ 21,08/ct)
€ 47,44 (€ 15,81/ct)

Vlo en teek

Amflee Combo Spot-On 50 mg kat

Productinformatie Amflee Combo Spot-On kat

Amflee Combo Spot-On kat (50 mg) behandelt vlooien (Ctenocephalides spp.), alleen of in combinatie met teken ((Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus) en/of bijtende luizen (Felicola subrostratus) bij zowel katten als fretten. Daarnaast werkt het preventief tegen vlooien door de ontwikkeling van eitjes, larven en poppen te remmen. Amflee Combo werkt tot 4 weken tegen nieuwe besmettingen met vlooien. Het diergeneesmiddel werkt tot 2 weken tegen teken, bij fretten tot 4 weken. Amflee Combo kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis, indien dit eerder is gediagnosticeerd door uw dierenarts.

Let op: Dit middel niet gebruiken bij kittens jonger dan 8 weken en/of die minder dan 1 kg wegen en niet gebruiken bij fretten die jonger dan 6 maanden zijn.

Eigenschappen Amflee Combo Spot-On kat

 • Werkt 4 weken tegen vlooien
 • Gaat gedurende 6 weken preventief de ontwikkeling van de vlo tegen 
 • Werkt 2 weken tegen teken (bij fretten 4 weken)
 • Werkt tegen bijtende luizen
 • Geschikt voor zowel fretten als katten
 • Een pipet bevat 50 mg.

Bij Brekz kunt u de antivlooienmiddelen voor katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Amflee Combo 50 mg Spot-on kat voor uw huisdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Amflee Combo Spot-On kat

Fipronil en S-Methopreen

Toediening en dosering Amflee Combo Spot-On kat

Dosering: Geef 1 pipet per behandeling, waarbij u minimaal 4 weken wacht voordat u de behandeling hervat.

Toediening: Draai en trek de dop van de pipet af. Duw het andere uiteinde van de dop terug op de pipet. Door te duwen en te draaien wordt de verzegeling verbroken. Druk de pipet op één plek tussen de schouderbladen leeg op de huid. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product van een ander merk? Kijk dan eens naar Frontline Comboline Spot-On kat. Voor alle overige middelen kunt u kijken in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/43559-home_default/amflee-combo-50-mg-spot-on-kat.jpg
18.49 2019/01/01
39031
17154
Amflee combo 50 mg spot-on kat 6 pipetten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 10,49 (€ 3,50/ct)
2 x 3 pipetten
€ 20,49 (€ 3,42/ct)
4 x 3 pipetten
€ 39,49 (€ 3,29/ct)
6 x 3 pipetten
€ 57,95 (€ 3,22/ct)
Vectra Felis Spot-on kat 0,6 - 10 kg (3 pipetten)

Productinformatie Vectra Felis Spot-on kat anti-vlo

Vectra Felis Spot-on kat is een anti-vlooienmiddel in pipetten om uw kat en huis te beschermen tegen een vlooienbesmetting. 1 pipet is geschikt voor alle katten en kittens vanaf 7 weken oud met een gewicht van minimaal 600 gram en max. 10 kg. Met een eenvoudige toediening via een pipet op de huid, hoeven vlooien niet eerst te bijten om dood te gaan, 97% van de vlooien sterft binnen 2 uur na toediening. Vectra Felis Spot-on beschermt uw huis gedurende 3 maanden tegen de jonge stadia van de vlo en remt dus de ontwikkeling van ei tot volwassen vlo. Eén toediening (1 pipet) voorkomt een nieuwe vlooienbesmetting gedurende 1 maand. Vectra Felis kan bovendien worden gebruikt als onderdeel van de behandelingsstrategie tegen vlooienallergie dermatitis (FAD) bij katten.

Bij Brekz kunt u de beste anti-vlooienmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vectra Felis Spot-on Kat Pipet 3 stuks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Vectra Felis

Werkzame stof

Elke 0,9 ml spot-on applicator bevat 423 mg Dinotefuran en 42,3 mg Pyriproxyfen

Gebruik Vectra Felis

Gebruik één spot-on applicator voor één toediening op één kat. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Lees vóór gebruik de bijsluiter voor informatie over dosering.

Toedienen: Duw net achter het hoofd de haren uit elkaar en breng de inhoud van de pipet aan op de huid. Gebruik de volledige inhoud van de pipet en zorg dat het middel op de huid terecht komt i.p.v. op de vacht.

Let op: Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een halsband voor de kat tegen teken en vlooien die werkzaam is gedurende 7 tot 8 maanden? Kijk dan naar Seresto Halsband voor de kat. Voor het complete aanbod kijkt u op de pagina met alle antivlo- en tekenproducten kat.

https://www.brekz.nl/40794-home_default/vectra-felis-spot-on-kat-06-10-kg-3-pipetten.jpg
17.95 2019/01/01
Goed product keurig bezorgd
Goed product, eindelijk een vlooienmiddel dat werkt voor onze poes Minoes
geen aanmerking over dit product
Zeer goede prijs, snelle verzending. Een aanrader! Minpunt: De verpakking was veel te groot voor de inhoud.
Lijkt goed te werken, ben er tevreden over. Makkelijk te gebruiken.
Echt altijd een succes bij Brekz!
Prijs / kwaliteit is prima
Heel gebruiksvriendelijk!
Hilft gut bei meiner Katze bin zufrieden.
Schnelle und unkomplizierte Lieferung, auch das Bestellen geht ohne Komplikationen.
Hilft gut gegen Zecken
Alles gut und schneller Versand
Die Lieferung kam pünktlich bei mir an. Bin sehr zufrieden. Meine Katze verträgt es sehr gut. Immer wieder gerne.
Bon produit
Super site pour nos animaux je trouve tout ce que je veux Je le recommande à tous je suis ravie d'etre cliente
Problemlose Kaufabwicklung. Sehr wirksames Medikament- kann ich wirklich empfehlen! Kaufe ich gerne wieder.
Efficace mais je trouve grosse quantité de produit dans une pipette
Top product!
Hat alles super funktioniert. Ich werde wieder bestellen.
Très bon produit, facile d’application. Livraison en temps et en heure comme d’habitude
Alles bestens. Schnellster Versand
ich bin sehr zufrieden. Die Bestellung kam pünktlich an. Ich werde immer wieder gerne bestellen.
40287
17447
Vectra Felis Spot-on kat 0,6 - 10 kg (3 pipetten) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 17,95 (€ 5,98/ct)
2 x 3 pipetten
€ 35,25 (€ 5,88/ct)
3 x 3 pipetten
€ 51,75 (€ 5,75/ct)
NL-Frontline spray tegen vlooien & teken bij hond of kat

Productinformatie Frontline handpompspray vlooien & teken bij hond / kat

Frontline handpompspray vlooien & teken bij hond / kat is een probaat middel tegen vlooien, teken en luizen voor zowel honden als katten. De spray is eenvoudig toe te dienen en doodt vlooien op uw huisdier effectief binnen 24 uur en teken binnen 48 uur. Daarnaast helpt het ook tegen aanwezige bijtende luizen. Na toediening werkt het middel 1- tot maximaal 3 maanden tegen vlooien en tot 1 maand tegen teken. De exacte werkingsduur is mede afhankelijk van de infectiedruk. De spray is ook bruikbaar bij honden en katten met een vlooienallergie. Sterker, het kan onderdeel zijn van een behandeling tegen huidontsteking, veroorzaakt door een vlooienallergie. Het middel is gebaseerd op de stof fipronil en bindt zich aan huidvet. Daardoor wordt de werking nauwelijks beïnvloed door water of wassen. De spray kan veilig worden toegediend aan kittens en puppies vanaf 2 dagen oud en aan drachtige en zogende poezen en teven.

 • Bruikbaar bij zowel honden als katten
 • Doodt vlooien, teken en bijtende luizen
 • Werkt tot 3 maanden tegen vlooien en 4 weken tegen teken
 • Ook geschikt voor puppies, kittens, dragende teven en poezen
 • Niet gevoelig voor regen of wassen
   

Het middel is verkrijgbaar in 2 varianten:


Handpompspray 100 ml: 1 x pompen = 0,5 ml
Handpompspray 250 ml: 1 x pompen = 1,5 ml

Bij Brekz kunt u de beste antivlomiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Frontline Spray tegen vlooien & teken voordelig aanschaffen? Bestel het dan nu bij Brekz. Gemakkelijk besteld en binnen een paar werkdagen in huis.

De houdbaarheid van Frontline spray staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Samenstelling 

Werkzame stof: Fipronil (2,5 mg)
Hulpstoffen: Excipiens q.s. (1 ml)
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Spray tegen vlooien & teken 

De spray kan op een eenvoudige en veilige manier worden toegediend door het vanaf 10 - 20 cm op de gehele huid van het dier te spuiten. Tegen de haargroei in spuiten. Inmasseren (vooral bij langharige dieren) zodat het middel goed door kan dringen. Gebruik van handschoenen wordt aanbevolen. 

U mag uw huisdier twee dagen voor en twee dagen na behandeling niet wassen. Voor optimale werking dient u het dier helemaal tot op de huid te bevochtigen met Frontline. Tijdens het spuiten de flacon goed rechtop houden. Om de kop van het dier te behandelen kunt u het product op een washandje spuiten, waarmee u de kop zachtjes inwrijft. Dit om te voorkomen dat het product in de ogen, de neus of in de bek van het dier komt. Katten kunnen eventueel helemaal op deze manier worden behandeld. Twee dagen na behandeling wordt de activiteit van Frontline niet meer beïnvloed door de regen, wassen of zwemmen. 

Dosering Frontline spray hond en kat

Omvang kat of hond  Flacon 100ml  Flacon 250ml
1 x pompen = 0,5ml 1 x pompen = 1,5ml
Kat, kleine hond (<5 kg) 8 x pompen per 1 kg 8 x pompen per 3 kg
Middelgrote hond, kat (5 - 10 kg) 6 x pompen per 1 kg 6 x pompen per 3 kg
Grote hond (15 - 40 kg) 4 x pompen per 1 kg 4 x pompen per 3 kg
Zeer grote honden (>40 kg)   55 keer pompen per dier


Let op! Niet te gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Contact met mond en ogen voorkomen. Niet gebruiken bij konijnen. Voor bijwerkingen, zie de bijsluiter. 

 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen vlooien, teken en luizen voor uw hond of kat? Bekijk hier het totale aanbod van Frontline hond en Frontline kat.

https://www.brekz.nl/41645-home_default/nl-frontline-spray-tegen-vlooien-teken-bij-hond-of-kat.jpg
15.49 2019/01/01
41692
17776
NL-Frontline spray tegen vlooien & teken bij hond of kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 15,49 (€ 154,90/l)
250 ml
€ 28,49 (€ 113,96/l)
2 x 250 ml
€ 55,95 (€ 111,90/l)
3 x 250 ml
€ 81,95 (€ 109,27/l)
Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels

Productinformatie Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels

Als uw kat last heeft van vlooien kan dit leiden tot irritaties en jeuk, maar ook tot vervelende ziektes. Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels helpen hiertegen door de vlooien te doden zodra deze in contact komen met het middel. De vlooiendruppels bevatten imidacloprid en gebutyleerd hydroxytolueen. De druppels verspreiden zich over de huid van uw kat en zijn veelal al werkzaam binnen 24 uur, waardoor de meeste vlooien al gedood worden voordat ze uw kat kunnen bijten. De beschermende werking van de Bolfo vlooiendruppels is drie tot vier weken actief. Een verpakking bevat 2 of 4 pipetten van 0,4 ml per pipet.

Bij Brekz kunt u Bolfo vlooiendruppels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bolfo Gold 40 kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Gebruik de Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels niet bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen. Ook niet gebruiken bij niet-gespeende katten die jonger zijn dan 8 weken. 

Gebruik Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels

Duw de vacht in de nek van uw kat bij de schedelbasis uit elkaar en druppel de inhoud van de pipet rechtstreeks op de huid.

Welke Bolfo Gold heeft mijn kat nodig? 

Gewicht Hoeveelheid
< 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 40 kat
> 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 80 kat

Uitsluitend op onbeschadigde huid aanbrengen. Probeer te voorkomen dat recent behandelde dieren elkaar aflikken. 

De houdbaarheid van Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels staat op de verpakking vermeld en is voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik, aangezien het product in één keer na openen gebruikt dient te worden.

Ander product? 

Heeft u een kat zwaarder dan 4 kg? Probeer dan Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels. Bent u op zoek naar een ander medicijn? Bekijk dan onze volledige kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/41616-home_default/bolfo-gold-40-kat-vlooiendruppels.jpg
9.95 2019/01/01
Voordelige produkt en snelle levering
Goed spul
37669
16809
Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 9,95 (€ 4,98/ct)
4 pipetten
€ 16,95 (€ 4,24/ct)
2 x 4 pipetten
€ 33,25 (€ 4,16/ct)
3 x 4 pipetten
€ 48,95 (€ 4,08/ct)
Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels

Productinformatie Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels

Als uw kat last heeft van vlooien kan dit leiden tot irritaties en jeuk, maar ook tot vervelende ziektes. Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels helpen hiertegen door de vlooien te doden zodra deze in contact komen met het middel. De vlooiendruppels bevatten imidacloprid en gebutyleerd hydroxytolueen. De druppels verspreiden zich over de huid van uw kat en zijn veelal werkzaam binnen 24 uur, waardoor de meeste vlooien al gedood worden voordat ze uw kat kunnen bijten. De beschermende werking van de Bolfo vlooiendruppels is drie tot vier weken actief. Een verpakking bevat 2 of 4 pipetten van 0,8 ml per pipet.

Bij Brekz kunt u Bolfo vlooiendruppels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bolfo Gold 80 kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Gebruik de Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels niet bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen. Ook niet gebruiken bij niet-gespeende katten die jonger zijn dan 8 weken. 

Gebruik Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels

Duw de vacht in de nek van uw kat bij de schedelbasis uit elkaar en druppel de inhoud van de pipet rechtstreeks op de huid.

Welke Bolfo Gold heeft mijn kat nodig? 

Gewicht Hoeveelheid
< 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 40 kat
> 4 kg 1 pipet Bolfo Gold 80 kat

Uitsluitend op onbeschadigde huid aanbrengen. Probeer te voorkomen dat recent behandelde dieren elkaar aflikken. 

De houdbaarheid van Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels staat op de verpakking vermeld en is voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik, aangezien het product in één keer na openen gebruikt dient te worden.

Ander product? 

Heeft u een kat lichter dan 4 kg? Probeer dan Bolfo Gold 40 kat vlooiendruppels. Bent u op zoek naar een ander medicijn? Bekijk dan onze volledige kattenapotheek.



https://www.brekz.nl/41617-home_default/bolfo-gold-80-kat-vlooiendruppels.jpg
10.13 2019/01/01
Doet wat het moet doen
Zeer snelle levering
Facile à utiliser, la tique que je n'avais pas encore pu enlever à mon chat est tombée très rapidement.
Prima service
37673
16810
Bolfo Gold 80 kat vlooiendruppels Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 11,25 (€ 5,63/ct)
€ 10,13 (€ 5,07/ct)
4 pipetten
€ 18,69 (€ 4,67/ct)
2 x 4 pipetten
€ 36,75 (€ 4,59/ct)
3 x 4 pipetten
€ 53,95 (€ 4,50/ct)
Amflee Spot-On 50 mg kat

Productinformatie Amflee Spot-On kat 50 mg

Het anti vlomiddel Amflee Spot-On kat 50 mg is een effectief middel met fipronil dat vlooien en teken helpt te voorkomen en bestrijden. Speciaal ontwikkeld voor de behandeling en preventie van vlooien- (Ctenocephalides spp) en tekeninfestaties (Dermacentor reticulatus, Ixodes ricinus), is Amflee spot-on kat geschikt voor volwassen katten en kittens vanaf 8 weken oud die minstens 1 kilo zwaar zijn. Ook te gebruiken als onderdeel van de behandeling tegen FAD.

Met de handige pipet kunt u dit middel eenvoudig toedienen. Voor een optimale bescherming tegen ongedierte, zonder gedoe.  

Let op: lees voor gebruik de bijsluiter nauwkeurig door. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. 

Bij Brekz kunt u de beste antivlooienproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Amflee Spot-On kat 50 mg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Amflee Spot-On kat 50 mg

Houd de pipet rechtop en trek de dop eraf. Draai de dop om en plaats deze aan de achterkant van de pipet. Duw en draai de dop rond op de pipet, om deze te openen. Breng dit middel aan tussen de schouderbladen van uw kat. Zorg er hierbij voor dat de huid goed zichtbaar is. Breng de inhoud aan op twee plaatsen: aan de basis van de schedel en twee of drie centimeter naar achteren. De vacht van uw huisdier kan van structuur veranderen op de plaatsen waar u Amflee 50 mg spot-on kat heeft aangebracht. Deze veranderingen horen binnen 24 uur weer te verdwijnen. 

Amflee Spot-On kat 50 mg is alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Gebruik dit middel niet bij kittens lichter dan 1 kilo en/of jonger dan twee maanden en niet ibij zieke of herstellende katten, konijnen of dieren die overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen van Amflee Spot-On kat 50 mg. 

Samenstelling Amflee Spot-On kat 50 mg:

1 pipet (0,50 ml) bevat:

Werkzaam bestanddeel: Fipronil 50 mg
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisole (E320) 0,10 mg Butylhydroxytolueen (E321) 0,05 mg
Lichtgele tot gele, heldere vloeistof

Ander product?

Ontdek het ruime assortiment antivlooien- en tekenproducten voor uw kat bij Brekz. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze Seresto vlooienband die uw huisdier tot wel 7 of 8 maanden beschermt tegen vlooien?



https://www.brekz.nl/38605-home_default/amflee-50-mg-spot-on-kat.jpg
15.65 2019/01/01
Kan er spijtig genoeg niet over oordelen omdat ik het niet ontvangen heb Niet geleverd door DPP Ik koop niks meer dat geleverd word door DPD omdat het niet aankomt Als u kunt leveren door een andere firma wil Ik graag nog aankopen doen
Komplikationslose Bestellung und schnelle Lieferung. Vielen Dank und gerne wieder!
39012
17147
Amflee 50 mg spot-on kat > Meer informatie
Amflee Spot-On 50 mg kat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 8,75 (€ 2,92/ct)
2 x 3 pipetten
€ 17,25 (€ 2,88/ct)
4 x 3 pipetten
€ 32,95 (€ 2,75/ct)
6 x 3 pipetten
€ 48,49 (€ 2,69/ct)

Frontline

NL-Frontline Combo Spot On kat

Productinformatie Frontline Combo Spot on kat 

Frontline Combo Spot on kat is een spot-on middel ter preventie en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten en fretten. Het middel is op basis van de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methropeen en wordt toegediend middels een handige pipet. Het middel doodt vlooien, teken en (bijtende) luizen en doet dat effectief binnen 24 uur (vlooien) en 48 uur (luizen). Herbesmetting wordt zoveel mogelijk voorkomen aangezien dit middel na toedienen ook preventief werkt gedurende 4 weken tegen vlooien en 2 weken tegen teken. De combinatiefunctie van dit middel is belangrijk voor het beperken van de ontwikkeling van nieuwe besmettingen; er is een stop op de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien voor een periode van zes weken. Het middel is ook bruikbaar bij de behandeling van katten met een vlooienallergie (FAD). 

 • Doodt vlooien binnen 24 uur, luizen binnen 48 uur
 • Werkt gedurende 2 weken (teken) en 4 weken (vlooien) preventief
 • Stopt de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 6 weken, zodat herbesmetting wordt voorkomen
 • Ook geschikt voor katten met een vlooienallergie
 • Ook geschikt voor behandeling van fretten


Bij Brekz kunt u de beste antivlo- en tekenproducten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Combo Spot on kat tegen de scherpste prijzen.
 

Samenstelling Frontline Combo spot on kat

Werkzame stoffen: Fipronil (50 mg), (S)-Methropeen (60 mg).
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] (0,10 mg), Butylhydroxytolueen [E321] (0,05 mg)

Excipient 0,5ml.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Combo Spot on kat

Toedienen op een plaats waar de kat, of andere katten het middel niet op kunnen likken, liefst tussen de schouderbladen, in de nek. Teken voor behandeling verwijderen met een tekentang. Het is aanbevolen de omgeving van uw kat vrij te maken van vlooien alvorens het dier te behandelen (zie onderaan deze pagina).

Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet, om te voorkomen dat de inhoud in het onderste deel blijft. Topje van de pipet afbreken. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd totdat de huid zichtbaar is. De top van de pipet op de huid plaatsen en een aantal keren drukken om de gehele pipet leeg te knijpen.

Let op! 
Niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken oud of aan kittens lichter dan 1 kg. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Vermijd contact met de ogen van het dier. Het product kan irritatie van de slijmvliezen veroorzaken. Daarom moet contact met de ogen, mond en huid vermeden worden. Indien overgevoeligheid van uw kat voor een van de werkzame stoffen of hulpstoffen bekend is, dit middel niet gebruiken. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens in ons assortiment antivlo en teken producten.

https://www.brekz.nl/41643-home_default/nl-frontline-combo-spot-on-kat.jpg
15.25 2019/01/01
Doet wat het moet doen. Prima product.
Vlekkeloos verlopen
41687
17775
NL-Frontline Combo Spot On kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 15,25 (€ 5,08/ct)
6 pipetten
€ 23,25 (€ 3,88/ct)
2 x 6 pipetten
€ 45,49 (€ 3,79/ct)
3 x 6 pipetten
€ 66,95 (€ 3,72/ct)
5 x 6 pipetten
€ 107,25 (€ 3,58/ct)

Advantage

Advantage Nr. 80 Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Productinformatie Advantage Nr. 80 (vlooienmiddel kat vanaf 4kg)

Als uw kat last heeft van vlooien kan dat erge jeuk veroorzaken. Bovendien kan een vlooienbeet zeer doen en bestaat de kans dat uw kat last van lintwormen kan krijgen. Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat is een snelwerkend middel dat vlooien en vlooienlarven doodt en voorkomt dat ze zich in de vacht van uw kat zullen nestelen. Het product is geschikt voor alle katten vanaf 8 weken oud die meer dan 4 kilogram wegen. Doordat het middel ervoor zorgt dat uw kat geen last meer zal hebben van vlooien is het bovendien erg geschikt voor katten die last hebben van een vlooienallergie.

Het gebruik van Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat zorgt ervoor dat uw kat op een snelle en stressloze manier behandeld kan worden tegen de parasieten. Binnen 24 uur worden alle vlooien op de huid van uw kat gedood en uw kat blijft 3-4 weken lang beschermd tegen nieuwe vlooien. Ook worden vlooienlarven die in de buurt van uw behandelde huisdier komen gedood.

Bij Brekz kunt u de beste Vlooienmiddel voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (kat vanaf 4kg) kat tegen de scherpste prijzen.       

Gebruiksadvies Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel kat (4+ kg)

Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) ter hoogte van de schedelbasis.

Regenwater heeft geen effect op de werkzaamheid van het product, tenzij uw kat veelvuldig blootstaat aan hevige regen. In dat geval kan een extra behandeling nodig zijn, met name wanneer er veel vlooien in de omgeving zijn. Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat mag niet vaker dan één keer per week worden toegediend. 
       

Gebruikstabel Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Gewicht (kg) Hoeveelheid vlooienmiddel
Aantal pipetten
< 4 1 Advantage 40
> 4 1 Advantage 80

    
Ander vlooienmiddel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Advantage Nr. 80? Bekijk dan eens ons totaalaanbod op de pagina met al onze antivlo- en tekenproducten. We beschikken ook over vlooienmiddelen voor katten tot 4 kg. Bestel in dit geval Advantage Nr. 40.

Advantage
https://www.brekz.nl/30979-home_default/advantage-nr-80-vlooienmiddel-voor-katten.jpg
16.49 2019/01/01
Goed product werkt goed
Gebruik al jaren naar tevredenheid dit middel voor zowel hond als kat.
Ik had twee verpakkingen antivlo besteld. Tot mijn verbazing werd dit in een grote doos bezorgd. Het had prima in een envelop door de brievenbus gekund.
Goed spul. Werkt goed.
op een kleinigheidje na best tevreden
Het werkt goed!
Heel tevreden
Handig dat ons konijn het ook mag hebben
Prima spul. Niet prettig voor mijn kat, hij krijgt het toch voor elkaar om tussen zijn schouderbladen te komen zodat hij het spul in zijn bek krijgt. Maar wel heel snel van de vlooien verlost.
Gewoon top
Dat zou ik aan de kat moeten vragen. Maar hij voelt zich er happy bij denk ik.
Snelle levering
Snelle levering, goede prijs
Goed product nooit problemen mee gehad qua allergieën van de katten
Prima spul
Goed service, duidelijk informatie, goed product, jammer voor de bezorging als je pakketje wordt bij de voordeur gedumpt, niet aanbellen nada. De bezorging kan verbeteren.
Het is hét vlooienmiddel dat bij onze katten het beste resultaat geeft.
zeer goed en super snel bezorgd
Werkt perfect
Snel geleverd en een goed product
Werkt super goed
Goed product. Laag geprijsd. Super tevreden
Goed. Alles naar behoren
Dit product is voor onze katten.het middel tegen.vlooien .wij en de katten blij
Goed product
Werkt super goed
Snelle levering, heb de bestelling in goede staat ontvangen. Dank jullie wel voor de snelle service. Groetjes Frieda
Goede en nette service leuke prijzen en snel geleverd
Zeer goedkoop op deze site. Het middel werkt goed en is in kleine volume, wat het prettiger maakt in aanbrengen
Op zich goed, voordeelprijs
Levering was mooi optijd en netjes. En ben altijd tevreden dat ze dozen recyclen! Altijd blij met Berkz!
Aangezien ik 4 katten heb is die verpakking daar mooi op afgesteld; goed merk, en werkt ook goed.
Werkt goed! Kat had ineens vlooien en na 2 x frontline te hebben gebruikt, wat ik altijd gebruik, waren ze niet weg, na Advantage te hebben gebruikt heb ik ze na een paar dagen niet meer gezien.
Prima middel tegen vlooien
Geen idee, gewoon antivlooienmiddel waar vlooien dood van gaan en de kat boos van wordt
ik ben heel tevreden over de snelle levering van jullie
helpt tegen vlooien zoals bedoeld
Prima! Service ook prima evenals kwaliteit
Levering voldeed aan verwachting
Precies wat je ervan verwacht
Goede prijs, snelle levering volgens afspraak.
Heel tevreden over product. Doordat de hoeveelheid in pipet maar 0,8 ml is, is de applicatie van het middel op de nek van je kat ook snel en efficiënt!
Had deze per ongeluk gekocht, heb altijd tot 4 kilo waar ik zeer tevreden over ben! Moest voor het eerst een product retouren, dit is een heel gedoe en kost bijna 7 euro. Moest veel mailen en hoop binnenkort mijn geld terug gestort te zien. Dus opletten! Verder al jaren zeer tevreden.
Het product geeft geen reactie af bij de katjes het bijt dus niet een goed product
Snelle levering en een mooie prijs :)
Werkt 3 tot 4 weken goed. Makkelijk aan te brengen.
Prima levering op tijd. Netjes verpakt
Bij de laatste bestelling werd een pakje Advantage Nr. 80 kat niet geleverd hoewel het op de pakbon stond. Na melding bij Brekz werd het 2 dagen later nageleverd. Top!
Sinds dit middel in de handel is, heb ik het gebruikt voor al mijn katten. Nooit vervelende ervaring mee gehad, integendeel !!!!!
Ik ken het product maar ben zeer tevreden over levering.
Doet wat het moet doen...
Snelle levering voor een lage prijs top geregeld
Het product was OK maar de levering door het bezorgingsbedrijf liet erg lang op zich wachten. Je hebt het gevoel dat de twee doosjes ook wel in een kleiner pakketje door de brievenbus hadden kunnen gegooid.
Tja wat zal ik zeggen ik ga ervanuit dat het werkt. Mijn katten hebben wel een ongelooflijke hekel aan druppels. Maar in ieder geval heb ik geen teek meer op ze gezien.
Makkelijk te bestellen en een vlotte levering.
Ik ben zeer tevreden over Advantage. Ik gebruik het al langere tijd voor mijn katten en het werkt perfect. Bovendien is de prijs bij Brekz heel redelijk.
Fijne super snelle levering
de katten liepen deze keer niet weg toen ik met de druppels kwam, normaal zijn ze in paniek, nu bleven ze rustig zitten.
Ben zeer tevreden over het product, gebruik het al jaren. Bestelling werd snel geleverd en is een stuk goedkoper dan bij de dierenarts.
Prima product aangeraden door de dierenarts bij vlooienallergie Mn opspelend in de winter en dan de veroorzaker van huidproblemen wel iedere maand geven daarom fijn wat meer pakjes in een keer te bestellen Houdbaarheid tot 2020 Ook nog gratis verzendkosten en goedkoper dan kopen bij de dierenarts
Helaas heb ik het door U geleverde product nog niet kunnen gebruiken, want onze kat is al een paar weken op de kuierlatten. Hij is van oorsprong een zwerfkat en zo nu en dan is hij een paar weken weg, maar hij komt alijd weer terug. De levering was snel en goed verzorgd.
Dit product doet wat het belooft: het werkt snel en effectief tegen vlooien
Ik gebruik dit produkt al jaren voor mijn katten. Ze hebben geen last van vlooien.
Goed werkend middel. Snelle levering.
een goed product , was tijd om eens op een ander middel over te gaan
Snelle service goede prijs !!
Snelle en correcte levering. Prijs kwaliteit verhouding meer dan oke
Op zich werkt dit produkt goed, maar het is zo snel uitgewerkt. Na twee weken had mijn kat alweer vlooien. Hij zat zich steeds weer te krabben en bij het kammen zag ik die rotbeestjes alweer.
Goede prijs kwaliteit verhouding
een heel goed product de dieren hebben nergens geen last meer van.
Zeer goedkoop en snelle levering!
Gebruiken dit al jaren en lijkt erg goed te werken. Ik vind het wel duur voor 4 pipetjes. Waarom geen idee.
Heb dit produkt al eerder gebruikt voor mijn kat. Hij reageert er goed op. Gebruik het om het bijten en kale plekken tengevolge van vlooienallergie te voorkomen.
Nog geen vlo gezien maar dat wist ik al van dit middel.
makkelijk in gebruik en doet waar het voor is.
Werkt goed en makkelijk toe te dienen
goed veilig en vertrouwd makkelijk in gebruik
Goede service en goede prijs.
Prima spul werkt goed.Onze katten zijn nu vlovrij
Goed product Mijn kat heeft van de meeste druppels last van een kale nek van dit niet
Perfect werkt snel Waar fronline niet meer werkt werkt Advantage wel onze kater Roy krapt veel minder een goed teken
Werkt goed katten hebben we geen last van
Voordelig en snel in huis. Makkelijke website, fijne ervaring.
Erg fijn product mijn kat zit hier nu bijna een jaar op en nog geen vlooie gezien bij hem en kam hem maandelijks voor dat ik hem de pipet geef.
Goed, goedkoper! Dat wil toch iedereen
Het beste antivlooienspul
Een van katten vertoont allergische reacties tegen andere middelen, met Advantage blijft ze vlo-vrij en goed in haar vacht zitten
Een middel tegen vlooien wat de vlooien niet imuun voor zijn .
Koop het intussen vaker bij Brekz. Prima tegen redelijke prijs
Snel en makelijk te bestellen en een goed product.
Snelle en correcte levering en goed betaalbaar.
Erg goed product gebruik het regelmatig. Nooit geen last van vieze beestjes
Het doet wat het moet doen.
Dit middel helpt enorm en is tevens zeer gemakkelijk aan te brengen.
Naar mijn idee het enige vlooienmiddel wat echt werkt, gemakkelijk aan te brengen. Tip wel een beetje verdelen en de kat na het opbrengen niet direct naar buiten laten als het regent. Werkt ook uitstekend tegen teken.
Werkt het beste tegen vlooien! En mijn katten worden er niet ziek van. Voordeel is dat er ook geen vlooi meer op ze springt.
De beste vlooien druppels
Goed product werkt perfect snelle levering
Snelle levering en scherpe prijs. Wat wil een mens (kat) nog meer. En met een pipet geen probleem met toedienen. Pilletjes willen ze wel eens uitspugen.
Vlooienmiddel werkt snel en effectiever dan andere vlooienmiddelen ook geen bijverschijnselen meer, zoals kwijlen
Het is een goed en makkelijk te gebruiken product. Bij brekz ook voordeliger dan bij de dierenarts!
Advantage voor de poezenbeestjes natuurlijk ook bij Brekz besteld, net zoals ze het goedkoopst zijn met hun favoriete kattenvoer Carocroc kat Lam en Rijst, dat ik in grote dubbel verpakking koop. Bestel gewoon ook voor jouw vrrienden, dan heb je al snel geen bezorgkosten te betalen en het wordt netjes geleverd. Doe jouw vrienden ook een plezier Brekz, de goedkoopste leverancier!
Het enige anti-vlooienmiddel dat werkt bij mijn katten.
We hebben vier katten en al onze katten reageren erg positief op het vlooienmiddel, de ene weliswaar wat beter als de ander maar de vlooien activiteit in hun pels is geruime tijd gereduceerd tot nul. Omdat de katten ook een actief buitenleven hebben moeten we naar verloop van tijd de behandeling herhalen.
Lijkt goed te werken, maar een kat heeft een kale plek in de nek overgehouden na toediening van het vlooienmiddel.
Werkt goed voor de kat................................
Werkt goed, mijn kat heeft geen vlooien en kan de druppels goed verdragen.
Gebruik het al 12 jaar en de de kat heeft nog nooit vlooien gehad
Mijn kat heeft vlooien alagi als ik deze druppels gebruikt voor voor zorg heeft ze nergens last van vin het een goed product en raad het mijn vrienden ook aan als ze mij vragen wat ze beter kunnen gebruiken.
Zeer tevreden over dit vlooienmiddel in combinatie met online bestellen.
Het beste middel wat er is. Fijn voor dier en medebewoners
Das Produkt hat geholfen.
Super produit efficace
site pratique, tarifs concurrentiels, livraison rapide : je recommande fortement
utilisé régulièrement . satisfaction.
Ni gratte-gratte, ni énervement, tout va bien chez mes greffiers !!!!!!!!!!!!!!!!
Super fast delivery
Gemakkelijk toe te dienen
Gewoon goed! Prima prijs
snel geleverd, prima aanrader
Produits de très bonne qualité que j’ai utilisé déjà sur mon chat depuis 2ans. Efficace puisque mon chat n’a jamais eu de parasites. En plus c’est moins cher chez Brekz et les produits que je commande arrive très rapidement.
Bestelling snel en compleet thuis bezorgt. Super en scherpe prijzen.
Je suis très satisfaite du produit et du site livraison rapide
Besteld en snel in huis. Prima levering.
Top product en snelle levering!
Mon chat et moi sommes satisfaits (produits efficace, livraison rapide )à bientôt. .!!
Super product en goede levering
Prima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prima product,snelle levering
Excellent produit je recommande !! Livraison toujours top et rapide
Snelle correcte levering in keurige verpakking!
produit conforme a mes attentes livré dans les délais;
Goede communicatie en snel geleverd
Prima,duidelijke beschrijving
Supersnel geleverd en alles in orde!!
Snel, goedkoop en betrouwbaar
Prima, goede prijs en levering
In 1 woord...... Prima!!!
Snelle levering en adequate informatie over de levering.
Snelle bezorging en keurig bezorgd
Très bon produit, livraison rapide. Je recommande
Reçu rapidement et très bien protégé. Je commanderai à nouveau sans hesiter
Goede prijs en snel bezorgd.
Prix attractif, livraison dans les délais annoncés .
Brekz est toujours rapide et fiable. Les produits sont exactement ce qu'ils devraient être.
correcte levering en scherpe prijzen!
Makkelijk besteld, snelle levering en goede prijs.
480
257
Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel voor katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 16,49 (€ 16,49/ct)
2 stuks
€ 32,25 (€ 16,13/ct)
3 stuks
€ 47,49 (€ 15,83/ct)
5 stuks
€ 75,95 (€ 15,19/ct)
Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat

Productinformatie Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg)

Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat is een kuur tegen aanwezige vlooien, maar werkt ook preventief. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn stoppen binnen enkele minuten met bijten en worden binnen een uur gedood. Elke behandeling met Advantage beschermt uw kat gedurende vier weken. Wanneer er dan nog steeds vlooien in de omgeving zijn, moet de behandeling herhaald worden.

Bij Brekz kunt u het beste vlooienmiddel voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons assortiment.

Gebruiksaanwijzing Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (kat tot 4kg)

Haal het pipet uit de verpakking en houd hem rechtop. Daarna wordt het dopje verwijderd en de zegel kan verbroken worden. Om de vloeistof aan te brengen duw je de haren tussen de schouderbladen uit elkaar. Druppel de inhoud van het pipet tussen de haren op de huid ter hoogte van de schedelbasis. Het is belangrijk om niet te veel op één plek te doen, want dan kan de vloeistof van de kat aflopen.

Soms kan het nodig zijn om een tweede behandeling te geven. Dit is bijvoorbeeld bij het overmatig zwemmen van een kat met veel luizen en vlooien in de buurt. Dit betekent echter niet dat wanneer uw kat zwemt, dat je hem meteen een nieuwe behandeling moet geven.

Waarschuwing:

Advantage Nr. 40 mag niet gebruikt worden bij kittens die minder dan acht weken oud zijn. Ook mag het middel niet gebruikt worden bij katten die overgevoelig zijn voor Imidacloprid. Dit is het werkzame bestanddeel in het vlooienmiddel.

Het oplosmiddel kan ook materialen als leder, stoffen, plastics en gelakte oppervlakken aantasten. Bij het aanbrengen van het product moet u na gebruik ook grondig uw handen wassen. Contact van het product met de ogen of mond mag namelijk niet voorkomen. Als dit toch gebeurt moeten de mond of ogen direct gespoeld worden met water.
         

Bijwerkingen: 

Bij mensen kan er een huiduitslag ontstaan na het toedienen van het middel. Soms kan er bij uw kat ook een huidreactie ontstaan, zoals haarverlies, roodheid, jeuk en huidletsel. Wanneer de kat aan de toedieningsplaats likt, kan het gebeuren dat de kat begint te speekselen. Dit verdwijnt na een aantal minuten.

Werkzame bestanddelen Advantage Nr.40     

Samenstelling: Imidacloprid (40 mg), butylhydroxytolueen (0,4 mg).

Ander vlooienmiddel?

Heeft u een kat van meer dan vier kilogram, bekijk dan eens Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel voor katten vanaf 4kg. Ook verkopen we in ons assortiment Advantage voor de hond. Zo kunt u al uw dieren een goede bescherming tegen vlooien geven.

Advantage
https://www.brekz.nl/26963-home_default/advantage-nr-40-vlooienmiddel-voor-katten.jpg
14.95 2019/01/01
Prima product, makkelijk aan te brengen.
Goed product voor een mooie prijs. Binnen 3 dagen bezorgd.
Wij zijn heel blij
Werkt perfect
Snel geleverd
Gewoon goed!
Besteld en de volgende dag was het er al fijn om zo behandeld te worden
Altijd gebruikt
Goed product voor een goede prijs.
Super goed product en snelle levering
Het product is prima, de kat heeft na 1 behandeling geen vlo of teek meer. En de bestelling ws ook supersnel geleverd
goed product, doodt echter niet de teken
Geweldig product ik zou het iedereen aanbevelen .
Prima vlooiendruppels. Geef ze al jaren en werken nog steeds naar behoren.
Handig in gebruik en zeer effectief. Prijs kwaliteit is prima
Werkt goed en mooi optijd geleverd.
Bestelling werd snel en correct geleverd!
dit middel werkt goed en onze kat heeft geen bijwerkingen. Als ik Frontline gebruik dan kwijlt onze kat al als hij het spul ruikt.
Vlooienmiddel dat doet wat het moet doen. Onze kat is allergisch voor vlooien en dit is het enige wat helpt.
prima vlooien middel stikt ook niet zo er beter dan frontline die is te veel verdund
uitstekend antivlooienmiddel. Makkelijk toe te dienen. Pipetje tussen de schouderbladen leeg knijpen. (als je kat niet wegloopt)
binnen twee dagen geleverd. Had op 1dag gerekend.
Product kende ik van de dierenarts alleen is het daar veel duurder.
Top product wij gebruiken dit al jaren
Top vlooien bestrijding werkt goed en snel. Snelle levering en bij meer verpakking goedkoper
Snelle levering. Lange houdbaarheidsdatum. Netjes!
Goed product. Gebruik het al jaren voor mijn katten. andere merken gaven nog wel eens een allergische reactie maar over dit middel ben ik zeer tevreden
Werkt goed, de pipetjes zijn handig en het mijn kat heeft er geen last van.
Prima product voor mooi prijsje en snelle levering
lijkt een goed middel. nog even afwachten
goed middel, dat zeer snel en goedkoop geleverd is
Ben tevreden over dit product. Gebruik het al een lange tijd
Werkt uitstekend alleen wel vervelend dat de levering niet goed ging.Maar na melding ervan gedaan te hebben via de mail toch nog het ene pakje nageleverd gekregen.
Het beschermd heel goed de katten tegen vlooien. Makkelijk aan te brengen.
het werkt goeden ik ben zeer tevreden over de manier van handelen van Brekz
Snel geleverd en een goed product. Vaste klant inmiddels.
Goede prijs en service. Zelfs After sale is correct
prima spul tegen prima prijs. snel geleverd ook.
Wat mij opvalt (door meerdere malen hetzelfde te bestellen) is dat jullie voor hetzelfde product Royal canin fit 10 + 2 kg steeds verschillende prijzen hanteren 2x 47,95, 51,95 en nu weer 50,95. Verder ben ik erg tevreden snelle levering maar dit vond ik wel zeer opvallend
Zeer snelle levering. En niet te duur.
zeer goed werkend product zonder bijwerkingen
Goed product, makkelijke bediening,en het belangrijkste het helpt om de vlooien te verwijderen.
Snelle levering goed verpakt
Gemakkelijk te gebruiken werkt goed. Prijs redelijk.
Advantage nr 40 is een prima middel tegen vlooien en helpt heel goed. Ik ben al heel wat jaren vlo vrij terwijl ik 4 huisdieren heb.
Middel werkt goed en bij Brekz goedkoop en snelle levering
Voordelig en een snelle levering
Werkte bij onze beestjes prima, zeer tevreden
Product is goed en onze kitten reageert er goed op. Brekz was niet alleen de voordeligste maar leverde ook zeer snel. Duidelijke uitleg op pagina's.
Mijn inziens het enige veilige en doelmatige middel teken vlooien
Na jarenlang een ander bekend middel te hebben gebruikt, maar waar de beestjes gewoon overheen liepen deze maar besteld en ik moet zeggen ik zie geen beestjes meer. Top dus.
Snelle levering. Goede actieprijs. Perfekte service.
goed spul, hen het al eerder gebruikt
Omdat Frontline niet meer helpt advantage gekozen wdt uitstekend helpt
Snelwerkend middel, waardoor vlooienallergie bijna niet meer ontstaat. Wordt goed verdragen door de kat er ontstaan geen kale plekken in de vacht, wat wel het geval was bij een eerder gebruikt product. Ben zeer tevreden.
Goed product makkelijk aan te brengen als je poes of kat tenminste een beetje meewerkt.
2 ans de commandes régulières sur ce site sans aucun soucis. Je recommande.
werkt prima
prima service
Nickel rien à redire continuez comme ça
479
258
Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel voor katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
2 stuks
€ 29,25 (€ 14,63/ct)
3 stuks
€ 42,95 (€ 14,32/ct)
5 stuks
€ 68,95 (€ 13,79/ct)

Seresto

Seresto Halsband voor de kat

Seresto Halsband voor de kat 

Seresto Halsband voor de kat is een farmaceutisch product die werkt tegen teken en vlooien. Het heeft een dodelijke werking op vlooien en teken gedurende 7 tot 8 maanden. De halsband werkt direct nadat je hem hebt aangebracht. Het werkt niet alleen op de kat zelf, ook de omgeving heeft er voordeel van. Gedurende 8 maanden is de omgeving namelijk ook beschermd tegen het ontwikkelen van vlooienlarven. Ook kan de Seresto Halsband voor de kat gebruikt worden als behandeling tegen vlooienallergiedermatitis. 

De band heeft veiligheidsgesp die los schiet wanneer de kat vast komt te zitten met de halsband. Dit voorkomt verstikkinggevaar. De band heeft nog een breekpunt voor extra veiligheid. Daarnaast is hij grijskleurig en geurloos. 

Let op: Teken moeten na behandeling nog van de huid verwijderd worden. 

 • Farmaceutisch werkende halsband tegen teken en vlooien
 • Werkt gedurende 7 tot 8 maanden 
 • De omgeving is 8 maanden beschermd tegen het ontwikkelen van vlooienlarven
 • Bevat een veiligheidsgesp tegen stikkingsgevaar
 • De halsband is grijskleurig en geurloos

Bij Brekz kunt u de beste bescherming voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Seresto Halsband voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing Seresto Halsband voor de kat 

Breng één halsband per kat aan. Dit kan het beste gedaan worden aan het begin van het vlooien- of tekenseizoen. Aangeraden wordt om aanwezige teken op uw kat te verwijderen wanneer u halsband aanbrengt. Hierna kan de halsband gedurende 8 maanden gedragen worden.

Breng de band om de nek van uw kat aan. Laat een ruimte van twee vingers tussen de halsband en de nek. Het deel dat overblijft kunt u door de lus schuiven. Knip het restant, op 2 centimeter na, af. Het is, vooral bij groeiende katten, noodzakelijk om regelmatig te controleren of de band niet te strak is. 
 

Bijwerkingen Seresto Halsband voor de kat 

Krabben aan de toedieningsplaats de eerste dagen. In zeldzame gevallen kunnen dermatitis, ontstekingen, eczeem of laesies optreden. In dit geval moet de halsband afgedaan worden. Ook kunnen in zeldzame gevallen depressie, verandering in voedselinname, speeksel, braken en diaree voorkomen. Allergie kan voorkomen bij overgevoelige dieren. 
 

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij kittens die jonger zijn dan 10 weken.
Niet gebruiken bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen

Ingrediënten Seresto Halsband voor de kat 

Werkzame bestanddelen
1,25 g Imidacloprid, 0,56 g Flumethrine 

Overige bestanddelen
Titandioxide (E 171), Zwart ijzeroxide (E 172), Dibutyladipaat, Propyleenglycoldicaprylocapraat , Geëpoxyleerde soyaboonolie, Stearinezuur, Polyvinylchloride.
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een bijbehorende tekentang? Bekijk dan onze Antivlo en teken pagina. Hier verkopen we onder andere O'Tom tekenverwijderaar hond en kat.

https://www.brekz.nl/41608-home_default/seresto-halsband-voor-de-kat.jpg
29.25 2019/01/01
Had hem vorig jaar ook voor mijn kat Geen teken meer Zo moet dat zijn Heel tevreden over jullie producten
Snelle en correcte levering. Heel tevreden!
Het werkt echt!
Product is goed,maar ontzettend duur,ondanks de lagere prijs die jullie er voor vragen
Ik heb altijd dit product voor mijn katten en ben er super blij mee ook gaan ze lang mee dus hoef ik niet zo vaak een nieuwe aan te schaffen
De Seresto halsband heeft de beste reputatie, en een fantastisch lange gebruiksduur van 7-8 maanden. Hoewel mijn katten strikt binnenhuiskatten zijn, dragen ze alle twee een Seresto halsband. Tot nu toe zijn ze vrij van alle mogelijke ongedierte dat op de een of de andere manier binnen gebracht zou kunnen zijn. Ik heb al gehoord dat de halsband de gezondheid kan schaden, maar daar heb ik tot nu toe absoluut niets van gemerkt. Zolang dat zo blijft zal ik, voor alle zekerheid en gemoedsrust, mijn katten blijven uitrusten met een Seresto halsband.
Snelle en correcte levering
Wij zijn heel tevreden met onze aankoop
Mooie prijs, helpt echt tegen vlooien én teken
Het werkt goed
Het is gewoon een heel goed product. De katten voelen zich er goed bij. Zijn lang werkzaam kan het iedereen aanbevelen.
Prima werkt goed
1x per jaar een dure, goede en niet stinkende band. Helpt ècht tegen vlooien en teken.
Goed product dat ook resultaat geeft. Had er al eerder een gekocht maar de kat is deze verloren dus een nieuwe gekocht.
erg makkelijk, 8mnd geen vlooien. en het werkt echt, al meerdere keren de band gebruikt voor alle katten.
geweldige band tot nu toe, werkt goed en de kat heeft er geen last van. ik hoop dat hij het zeker nog 7 maanden doet
Snelle levering. En tot nu de goedkoopste die ik kon vinden.
Schieten elke keer door het krabben half los... geen vlooien/teken dat dan weer wel
Beter, makkelijker aan te brengen en langer werkzaam als de capsules van Frontline
Tot zover na twee weken gebruik zijn er geen teken of vlooien meer gesignaleerd, terwijl we anders wel 4 á 5 teken per dag per poes weg moesten halen.
Heb dit artikel al eerder gehad en was daar erg tevreden over,werkt goed en je bent voor 9 maanden klaar
Onze kater zit veel in de bossen. Zodoende had hij veel last van teken. Voorheen gebruikten we altijd druppels. Maar sinds vorig jaar krijgt onze kat in maart een band van seresto om en is hij gewoon het hele jaar teken vrij. Onze kat heeft er erg veel bast bij. Geen jeuk, last en hij is voller in haar en postuur. Geen gezoek meer naar die vreselijke teken !
Fijne vlooienband met, na een aantal jaar ervaring, echt geen vlooien of teken bij onze kat. Makkelijk te verstellen, lange werking.
Deze vlooienband is weliswaar prijzig maar is het geld waard. Geschikt voor een grote kater met een dichte vacht!
ook te gebruiken met MDR1 gen defecters zoals bv. Collie-achtigen
Snel en netjes geleverd tegen een goede prijs.
Mijn kat is er ook zeer tevreden over net als ik.
We zijn zeer tevreden over seresto vlooienband zal hem zeker andere aanbevelen.
Het is een geweldig product. Het kost meer dan een vlooienhalsband in de winkel, maar het werkt 8 maanden. Dat staat ophef blik en het klopt ook. Onze kat was erg kaal en alsmaar aan het bijten en krabben van de vlooien. Op een gegeven moment hield het op en groeide het haar weer. Super qualiteit
Het product beschermt mijn huisdier goed tegen teken en vlooien voor een hele lange periode. Ook is er gedacht aan de veiligheid voor zowel mens als dier. Ik kan namelijk gewoon mijn huisdier aaien zonder schadelijke stoffen aan mijn handen te krijgen en mijn huisdier is beschermt maar zal ook niet blijven hangen en stikken door de halsband vanwege het beveiligingssysteem wat erop zit
De antiteken en antivlo band voor mijn katten. Stinkt niet, ja kan je kant gewoon aaien en werk voor 9 maanden zeer goed. Geen allergische reacties. Gebruikt niets anders meer.
Prima product voor goede prijs. Bij aankoop 2 goedkoper. Kwam goed uit.
Het product beantwoordt aan de verwachtingen. De kat is de komende 8 maanden vrij van vlooien. Super.
Het bandje voldoet aan mijn verwachtingen.
Deze halsband is super,geen vlooien,teken en andere ongewenste beestjes meer.Heb het idee dat hij langer werkt dan 8 maanden.
Wij hebben zoveel geprobeerd, maar seresto is het enige product wat echt helpt voor hond en kat.
Werkt goed en lang.. bij onze 2 katten dan..
Snelle levering en meestal goedkoper dan ergens anders. Top!
Super band voor de katten. Werkt lang en goed
Volgende dag in huis voor een redelijke prijs, prima !
gemakkelijk, betrouwbaar, gegarandeerd geen teken
Mijn kat is allergisch voor vlooien en zit dan onder de wondjes. Dit is over nu hij een seresto halsband heeft.
Snelle levering, goede prijs!
Vorig jaar ook seresto gebruikt voor hond en katten. Geen vlooie, geen teken en 8 mndwerking. Super, dus dit jaar weer besteld
De seresto vlooien en tekenband heb ik gekocht voor mijn honden en katten. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over dit product
Snelle levering. Goed product. Steeds weer mail krijgen om bedrijf/product te beoordelen ervaar ik als opdringerig.
Deze banden voldoende geweldig
voor lange tijd geen vlooien en teken meer. Het beste middel sinds wij een kat hebben. wil niet meer iets anders.
Prima! Snel geleverd en een stuk goedkoper dan andere winkels ik ga uiteraard vaker bestellen bij brekz
correcte snelle levering.
Ik heb het vorig jaar ook gebruikt en was zeer tevreden.
Ik gebruik de halsband sinds 4 jaar, en `t werkt goed! Geen vlooien, geen teken...Ook ga ik er van uit dat deze toepassing minder belastend is voor de gezondheid. Poes loopt rond met bandje, waardoor meteen duidelijk is: ze heeft een thuis! Twee vliegen in 1 klap
Product is ideaal. Werd snel voor goede prijs geleverd!
Ik b heb alles geprobeerd om mijn huisdier vlooien vrij te krijgen is me niet gelukt met heel veel andere middelen voor heel veel geld. Dus wilde ik deze toch nog als laatste uit proberen en ja na ruim 1 A 2 weken hadden mijn huisdieren geen vlooien meer oh wat was ik blij. Dus voor mij geen ander product meer. En mijn huisdieren zijn er niet ziek van geweest van de andere middelen zijn ze wel is ziek geweest. Mvg Diana sidiropoulos
gebruik het sinds vorig jaar hoef geen druppels meer die stress heb ik niet meer voor me dieren ik doe het om zodra het echt mooi en warm weer is dat laat ik meestal 7/8 maanden om zitten geen vlo teken gehad wel elk 3maanden worm kuur geven !!dus4xper jaar dus ook goedkoper!!
Prefect halsband voor de kat om met name teken tegen te gaan. Werkt echt uitstekend.
Sehr gute Wirkung
Sie Halsbänder sind super und der Preis ok. Allerdings ist der Versand mit DPD schwierig. Der mag zwar preiswerter sein, aber auch weniger empfängerfreundlich.
Verkauf nach Deutschland, aber kein Beipackzettel in Deutsch in der Packung!
Ein ganzes Jahr lang keine Zecken und Flöhe! Dieses Halsband kann ich allen Katzenfreunden nur empfehlen!
Alles bestens
Hatte lange Bedenken wegen einem Halsband aber es wirkt 100%. Seitdem haben meine Stubentiger keine lästigen Parasiten mehr
Satisfaite
Produit de qualité au meilleur prix
produit identique en tous points avec les articles disponibles en pharmacie et clinique vétérinaire mais beaucoup moins cher. Efficacité à voir à l'usage.
Collier bien toléré par mon chat qui le porte depuis 10 jours, espérons qu'il ne développe pas d'allergie...
Depuis des années, j'utilise ce produit et mes chats n ont jamais eu de tiques et de puces . C est le produit i deal
je suis satisfait de ce collier tres efficace malgre son prix
Réception rapide et sans problème
Très contente des colliers anti puces
Je ne vois jamais mon chat se gratter depuis le port de ce collier.
Très satisfaite de mon achat collier très facile à mettre à voir dans le temps son efficacité
collier très performant je l'utilise depuis trois ans sur un chat qui est toujours a l'extérieur dans les bois et de puis plus un tic ni de puce
Conforme à notre attente...
What good collars they are !
En ce qui concerne le produit, aucun problème je l'utilise depuis longtemps pour mes chats, totalement efficace dans les délais prévus. La commande et la livraison du produit ont été très rapides. Je suis très satisfait.
Fini les tiques livraison longue
article reçu rapidement et colis en bon état. ce collier est très efficace pour mes chats, le bon temps arrivant, pour les tiques et les puces. pour l'un des deux chats, j'ouvre le sachet une journée avant pour évacuer un peu l'odeur, elle l'accepte mieux. très bon produit et très efficace.
Collier parfait pour mes chats qui se promènent beaucoup dans mon jardin. Efficace protection pendant 8 mois. je recommande ce produit! Achetés chez Brekz.fr , entreprise sérieuse et reçus très rapidement.
Excellente maison je recommande vivement à tous de faire vos achats pour vos animaux chez Brek.fr et de plus rapide pour livrer quant au tarif nickel
Le collier sersto je le mets à mon chat en protection des puces et des tiques depuis déjà 4 années. Il est très efficace et dure au moins 7 à 8 mois.
Bien et le chat tres tres contant
Hallo, super, snelle levering en concurrerende prijs.
produit parfait je l'utilise depuis des années
fantastisch effect en idem prijs
Je suis satisfaite des colliers CERESTO je les utilise pour mes chats qui vivent en intérieur comme extérieur depuis deux ans qui leurs évitent tiques et puces.
Je le met moyen car rien n'est garantie concernant ce que l'on recherche. Ne désirant pas lui administrer des médicaments pas voie orale je continues par ce collier, mais je ne peut pas vous dire une garantie à 100% ça dépend beaucoup de l'animal et de sa vie de tout les jours dans son environnement.
Cela fait plus d'un an que j'utilise Ceresto collier anti parasitaire et c'est parfait . Ce site est nickel je l'ai découvert grâce a ma voisine .
Plus besoin de s'inquiéter pendant des mois. L'animal est protégé.
Très bon rapport qualité prix et une livraison très rapide comme toujours Félicitations
tres satisfaite rapide et efficace je recommanderai chez vous et le prix fut raisonnable ,d autant que les frais de port sont offert
Très bon produit conforme à l'attente que j'en avais
bravo 2ème commande dans les délais et sans frais de port
Goede band ....geen irritatie....omdoen makelijk
6603
3325
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 29,25 (€ 29,25/ct)
Per 2
€ 57,25 (€ 28,63/ct)

Duo Op

Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg)

Productinformatie Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg

Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg) werkt ter preventie en behandeling van infestaties door vlooien (Ctenocephalides felis). Vlooien zijn één van de meest voorkomende parasieten bij honden en katten. Ze zorgen voor veel jeuk en kunnen ziektes overbrengen. Konijnen krijgen meestal last van vlooien door contact met honden en katten. Bovendien kan er een vlooienplaag in uw huis ontstaan wanneer huisdieren geen behandeling krijgen met een geschikt vlooienmiddel. Duo-Op beschermt katten en kleine honden tot maximaal 4 weken tegen vlooien en konijnen gedurende 1 week. Duo-Op is het ideale product wanneer u verschillende soorten dieren in huis heeft. Het is ontwikkeld voor honden en katten vanaf 8 weken oud en konijnen vanaf 10 weken oud. Dit middel is te gebruiken ter behandeling van een vlooienallergie, bij bijtende luizen en tegen vlooienlarven. Deze variant van Duo-op is enkel geschikt voor honden, katten en konijnen tot 4 kg. In de verpakking zitten 3 pipetten. 

Bij Brekz kunt u vlooienmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op hond, kat, konijn 40 mg (tot 4 kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Duo-Op vlooienmiddel

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid 40 mg
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321) 0,4 mg

Gebruik Duo-Op vlooienmiddel

Let op: Niet gebruiken bij dieren waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of de hulpstoffen. Kittens en pups jonger dan 8 weken oud en konijnen onder de 10 weken mogen hier niet mee worden behandeld.

De pipet rechtop houden en op het smalle gedeelte van de pipet tikken om ervoor te zorgen dat de inhoud zich in het hoofdgedeelte van de pipet bevindt. Breek het topje van de pipet langs de ingekerfde lijn af. Zorg ervoor dat de inhoud rechtstreeks op de onbeschadigde huid terecht komt. Dien het middel bij de hond toe door de vacht tussen de schouderbladen opzij te duwen totdat de huid zichtbaar is. Bij katten en konijnen doet u dit bij de basis van de schedel. Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp meerdere keren stevig om de inhoud direct op de intacte huid aan te brengen. De behandeling dient na 4 weken te worden herhaald.

Ander product?

Weegt uw kat of konijn zwaarder dan 4 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor kat en konijn 80 mg (4+ kg). Voor overige varianten die geschikt zijn voor de hond kijkt u op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/39794-home_default/duo-op-hond-kat-en-konijn-40-mg-tot-4-kg.jpg
15.25 2019/01/01
Mooi product en leuke prijs!
40449
17482
Duo-Op Hond, Kat en Konijn 40 mg (tot 4 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 15,25 (€ 5,08/ct)
2 x 3 pipetten
€ 29,49 (€ 4,92/ct)
3 x 3 pipetten
€ 42,49 (€ 4,72/ct)
4 x 3 pipetten
€ 54,95 (€ 4,58/ct)
Duo-Op voor kat en konijn 80mg (4+ kg)

Productinformatie Duo-Op voor kat en konijn 80 mg 

Duo-Op voor kat en konijn 80 mg (4+ kg) is ter preventie en behandeling van infestaties door vlooien (Ctenocephalides felis) en is ideaal wanneer u verschillende huisdieren heeft. Vlooien zijn veelvoorkomende en vervelende parasieten bij katten. Konijnen krijgen meestal last van vlooien door in contact te komen met een kat of hond. Wanneer u uw huisdier niet (preventief) behandeld, kan er een vlooienplaag in uw huis ontstaan. Dit is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor uw huisdier. Ze veroorzaken namelijk veel jeuk en kunnen ziektes overbrengen. Ondanks dat vlooien het liefst op uw huisdier vertoeven, kunnen ze u wel degelijk bijten, wat voor vervelende jeukende plekjes kan zorgen. Duo-Op heeft een onmiddellijke insecticide werking en biedt bescherming gedurende maximaal 4 weken bij katten en gedurende 1 week bij konijnen. Het is ontwikkeld voor katten vanaf 8 weken oud en konijnen vanaf 10 weken oud. Dit middel is tevens te gebruiken tegen vlooienlarven. Deze variant is enkel geschikt voor katten en konijnen vanaf 4 kg. Weeg daarom van tevoren uw huisdier om er zeker van te zijn dat u de juiste variant besteld. In de verpakking zitten 3 pipetten die goed zijn voor 3 behandelingen. De behandeling dient na 4 weken te worden herhaald.

Bij Brekz kunt u bestrijdingsmiddelen tegen vlooien goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op kat en konijn 80 mg (4+ kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Duo-Op vlooienmiddel

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid 80 mg
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321) 

Gebruik Duo-Op vlooienmiddel

Let op: Niet gebruiken bij dieren waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of hulpstoffen. Kittens jonger dan 8 weken en konijnen jonger dan 10 weken niet behandelen met deze variant van Duo-Op.

Pipet rechtop houden en op het smalle gedeelte van de pipet tikken om ervoor te zorgen dat de inhoud zich in het hoofdgedeelte van de pipet bevindt. Breek het topje van de pipet langs de ingekerfde lijn af. Duw de vacht bij de basis van de schedel opzij en plaats de punt van de pipet op de onbeschadigde huid. Knijp meerdere keren om de inhoud rechtstreeks op de intacte huid aan te brengen.  

Ander product?

Weegt uw kat of konijn minder dan 4 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg). Voor overige varianten kijkt u op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor katten.

https://www.brekz.nl/39795-home_default/duo-op-kat-en-konijn-80mg-4-kg.jpg
17.25 2019/01/01
40453
17483
Duo-Op Kat en Konijn 80mg (+4 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 17,25 (€ 5,75/ct)
2 x 3 pipetten
€ 33,49 (€ 5,58/ct)
3 x 3 pipetten
€ 48,25 (€ 5,36/ct)
4 x 3 pipetten
€ 61,95 (€ 5,16/ct)

Tekenverwijderaar

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

Productinformatie O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

De O'Tom tekenverwijderaar voor de hond en kat is een tekenhaak waarmee u gemakkelijk, veilig en pijnloos teken kunt verwijderen bij uw huisdier. Een belangrijk voordeel van deze tekenhaak is dat de kans op schadelijke effecten bij het verwijderen van de teken wordt geminimaliseerd. Wanneer u een teek eruit trekt, kunnen de haakjes waarmee hij zich vasthoudt in de huid, afbreken. Het afbreken van deze haakjes en de zogenoemde kop van de teek kan een ontsteking of een infectie tot gevolg hebben. Door de teek te draaien bij het verwijderen, komen de haakjes en de kop mee zonder veel trekkracht te gebruiken. U verwijdert de teek in zijn geheel en uw hond is van zijn parasiet verlost. Een ander essentieel deel van het verwijderen van teken is dat zij niet geplet moeten worden. Wanneer dit gebeurt kan speeksel van de teek in de huid van uw hond achterblijven. De stoffen in het speeksel veroorzaken irritatie en kunnen soms tot infecties of allergieën leiden. Dankzij het ontwerp van deze tekenhaak voorkomt u dit.
Een verpakking bevat twee tekentangen; 1 x voor grote teken en 1 x voor kleine teken.

 • Snel en effectief verwijderen van teken, naar vernieuwd ontwerp
 • Voorkomt afbreken van de haakjes en kop van de teek bij het verwijderen
 • Verwijdert teken zonder deze te pletten, waardoor geen speeksel van teken kan achterblijven in de huid van uw hond
 • Twee tekentangen in de verpakking; 1 voor grote teken, 1 voor kleine teken

Bij Brekz kunt u de beste Antivlo- en tekenproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de O'Tom tekenverwijderaar voor hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Bekijk het overzicht van al onze Antivlo- en tekenproducten.

O'Tom
https://www.brekz.nl/1376-home_default/o-tom-tekenverwijderaar.jpg
4.95 2019/01/01
Heb het nog niet nodig gehad maar ziet er mij een handig ding uit.
Werkt goed en gemakkelijk.
Ik heb het product gelukkig nog niet hoeven gebruiken maar gezien de filmpjes op Youtube denk ik dat het wel handig is.
Het is een simpel tangetje dat precies doet waar het voor is aangeschaft..., teken verwijderen.
Levering is goed verlopen. Een vergeten korting werd me later terug betaald. Het product werkt goed.
Dit is een heel gemakkelijk ding beter dan al die andere tekenverwijderaars
Der Zeckenhaken ist sehr gut, leicht in der Anwendung, die Zecke wird lebend entfernt. Der Haken ist sehr klein und prima zum mitnehmen.
Fonctionnel et pratique. Bon investissement
TRÈS SATISFAIT DE CET ARTICLE
Handig in gebruik
Mit der Zange kann man gut unter die Zecke greifen, viel besser als mit einer Zange und einfach drehen. Einfache Bedienung.
Très pratique simple à utiliser je recommande
Ich bin sehr zufrieden mit der Abwicklung meiner Bestellung, einziger Schwachpunkt, wir konnten nicht nach Deutschland bestellen, so mussten wir die Ware über einen Freund nach NL liefern lassen.
1787
1026
O'Tom tekenverwijderaar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 4,95 (€ 4,95/ct)
Tekentang voor hond en kat

Productinformatie Tekentang voor hond en kat

De Tekentang voor hond en kat is een handige tang waarmee u teken kunt verwijderen bij uw hond of kat. Met deze handige tekentang kunt u teken in een handomdraai verwijderen uit de huid van uw hond of kat. De truc bij teken verwijderen is dat een draaiende beweging moet worden gemaakt zodat de teek in zijn geheel wordt verwijderd. Dankzij het slimme ontwerp van deze tang kunt u iedere teek gemakkelijk verwijderen. Hij is bruikbaar voor zowel honden als katten.

Heeft uw hond of kat een teek/teken? Aangeraden wordt om deze zo snel mogelijk te verwijderen, om te voorkomen dat hij ziektes overbrengt. 
 

Gebruiksaanwijzing Tekentang voor hond en kat

De bovenkant van de tang naar beneden duwen. De grijper over de teek heen zetten en vervolgens rustig draaien. Probeer de teek zo dicht mogelijk op de huid beet te pakken, om te voorkomen dat de kop afbreekt. Controleer voor u de teek weggooit of u de kop ook verwijderd hebt. Is deze blijven zitten? Dan is het afwachten tot hij uitzweert.

Let op! Raadpleeg bij ziekteverschijnselen na het hebben van teken altijd een dierenarts.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere tekentang? Kijk dan eens bij de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/1377-home_default/tekentang-.jpg
2.09 2019/01/01
Altijd tevreden van de leveringen die altijd correct zijn. Alsook het te volgen traject wanneer de levering zal aankomen. Enkel positieve commentaren.
zeer gemakkelijk te gebruiken.
Niets te melden. Zit nog in de verpakking
1788
1027
Tekentang > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
Tekentang met LED lampje

Trixie Tekentang met LED lampje

De Trixie Tekentang met LED lampje is een tekentang voor honden en katten waarmee u teken uit de vacht van uw dier kunt verwijderen. Maak het gebied rondom de teek vrij van haren, klik op de pen om het lampje aan te doen en verlicht daarmee het gebied rondom de teek. Schuif de pen tussen de huid van uw dier en de teek. Verwijder dan de teek door de tang opwaarts rond te draaien. Ontsmet de huid nadat u de teek verwijderd heeft. De Trixie Tekentang met LED lampje is 15 x 1,8 cm groot en gemaakt van plastic. Hij is verkrijgbaar in de kleuren groen met wit en rood met wit. 

 • Geschikt voor dieren
 • Met LED lampje
 • Verwijdert teek eenvoudig
 • 15 x 1,8 cm groot
 • Gemaakt van plastic
 • Verkrijgbaar in groen en rood

Bij Brekz kunt u de Trixie Tekentang met LED lampje gemakkelijk en goedkoop online bestellen met zeer snelle levering!

Ander product dan Trixie Tekentang met LED lampje?

Bij Brekz hebben wij ook Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat voor het doden van vlooien en teken. Ook verkopen wij de TickLess vlooien- en tekenverjager voor honden en katten die met ultrasone signalen ongewenste gasten weghoudt bij uw dier. Voor ons gehele aanbod aan bescherming tegen vlooien en teken kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/25356-home_default/tekentang-met-led-lampje.jpg
4.75 2019/01/01
28361
14564
> Meer informatie
Tekentang met LED lampje 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,75 (€ 4,75/ct)

Spray

Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo hond & kat

Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat

Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat is een effectieve spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen en is geschikt voor honden en katten. Het middel is ideaal voor het behandelen van puppy's en kittens omdat het al mag worden gebruikt vanaf 2 dagen leeftijd. Door het eenvoudig over de gehele vacht aan te brengen is het bovendien direct effectief. De spray heeft een preventieve werking van 1 maand tegen teken, 2 maanden tegen vlooien (katten) en 3 maanden tegen vlooien (honden).

 • Effectief middel tegen vlooien, teken en bijtende luizen
 • Preventief werkzaam voor 1 maand tegen teken en tegen vlooien 2 maanden katten / 3 maanden honden
 • Zowel geschikt voor hond als kat
 • Ook te gebruiken bij pup's en kittens vanaf 2 dagen
 • Handige spray

Bij Brekz kunt u de beste Beaphar producten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruik Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat

Dosering: 3-6 ml per kg lichaamsgewicht.
Spray het gehele lichaam in vanaf een afstand van 10-20 cm. Spray tegen de haargroeirichting in en zorg dat het hele dier bevochtigd wordt. Langharige dieren inmasseren. Draag bij het aanbrengen handschoenen. Voor het gedeelte bij de kop kan spray op de handschoen worden aangebracht en worden ingemasseerd. Uw hond/kat op natuurlijke wijze laten drogen, zonder gebruik van een handdoek. Voor optimaal resultaat uw hond of kat niet baden en met shampoo wassen tot 2 dagen na de behandeling. Minimale tijd tussen behandeling is 4 weken.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief anti vlooienproduct voor uw hond, bijvoorbeeld een vlooienband? Kijk eens bij onze Beaphar vlooienband hond.

https://www.brekz.nl/26837-home_default/beaphar-fiprotec-spray-100-ml-anti-vlo-hond-kat.jpg
16.25 2019/01/01
Goed product voor kittens met vlooien.
Goed, makkelijk, handig
Werkt snel gemakkelijk in gebruik
30568
15020