Ontworming kat

Ontworming kat

​Voor de gezondheid van uw kat en zijn/haar leefomgeving is het belangrijk om uw kat regelmatig te ontwormen. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment ontwormingsmiddelen kat.
Lees meer ..
Ontworming kat

Ontwormingsmiddelen kat

Het ontwormen van katten is belangrijk voor de gezondheid van uw kat. Er zijn verschillende veel voorkomende soorten wormen waar katten last van kunnen krijgen. Ze kunnen een grote aanslag zijn op de gezondheid van uw kat. De bekendste wormen zijn de spoelworm en de lintworm. Andere wormen die voorkomen zijn zweepwormen en haakwormen.

Omdat het lastig is om vast te stellen of uw kat last van wormen heeft, is het gebruikelijk om preventief te ontwormen. Zo weet u zeker dat uw kat gezond blijft en niet stilletjes last heeft van deze vervelende parasieten. Brekz' uitgebreide assortiment ontwormingsmiddelen kat biedt u een ruime keuze van verschillende merken.

Let op!
Ook binnenkatten kunnen een worminfectie oplopen. Infectie verloopt in zulke gevallen door wormeieren die via het schoeisel van mensen of een ander huisdier naar binnen worden gedragen. Verder kunnen wormen ook een gevaar vormen voor mensen. Het is dan ook altijd zinvol te zorgen dat er periodiek preventief ontworming van uw kat plaatsvindt.

Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste producten om uw kat te ontwormen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment ontwormingsmiddelen kat

Het ontwormen van uw kat kunt u doen met diverse middelen, zoals tabletten, een pasta of spot-on pipetten. Het uitgebreide aanbod van Brekz omvat ontwormingsmiddelen van verschillende merken. Hieronder vindt u een beknopt overzicht.

Milprazon

In ons assortiment vindt u Milprazon ontwormingstabletten voor kittens en kleine volwassen katten en voor volwassen katten met een gewicht boven de 2 kg. Zo kunt u veilig en eenvoudig de juiste dosering aan uw kat geven. De Milprazon Chewable varianten hebben een heerlijke leversmaak om de inname te vergemakkelijken.

No Worm

No Worm biedt u meerdere manieren om uw kat te ontwormen. Zo vindt u naast ontwormingstabletten ook een makkelijk doseerbare ontwormingspasta voor katten. No Worm Diacur PetPaste bestrijdt niet alleen haak-, spoel- en zweepwormen, het helpt bovendien met het tegengaan van de Giardia parasiet.

Dronspot

Is het een ware strijd om uw kat een pilletje te geven? Dan biedt de ontworming van Dronspot een ware uitkomst. Deze handige spot-on pipetten druppelt u eenvoudig in de nek van uw kleine of grote kat. Ontwormen was nog nooit zo makkelijk!

Milbactor

Milbactor biedt breedwerkende ontwormingstabletten voor katten van alle gewichtsklassen. Zo kunt u Milbactor Ontwormingsmiddel kat vanaf 2 kg inzetten tegen zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen én ter preventie van hartworm infecties en longwormen bij uw kat.

Overige ontwormingsmiddelen kat

In ons assortiment vindt u nog verschillende andere merken ontwormingsmiddelen, waaronder ontwormingstabletten van Milbemax. Ook Panacur, Virbac, Strantel, Mansonil, Beaphar MilquestraExil en Pet Box behoren tot het aanbod. Ons uitgebreide, volledige assortiment met alle anti wormproducten voor uw kat vindt u op deze pagina.

Ander product?

Uw kat ook direct behandelen tegen tegen vlooien en teken? Kijk dan eens bij de antivlo- en tekenproducten in onze kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.