Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Ontworming kat

​Voor de gezondheid van uw kat en zijn/haar leefomgeving is het belangrijk om te ontwormen. Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen eenvoudig en goedkoop bestellen. Er is keuze uit diverse merken, waaronder Milbemax, Drontal, Mansonil, Exil en Panacur. Ook zijn er hulpmiddelen beschikbaar.
Lees meer ..
Beaphar
PetBox
No Worm
Milbemax
Drontal
Mansonil
Exil
Panacur
Easypill

Beaphar

PetBox

No Worm

Milbemax

Drontal

Mansonil

Exil

Panacur

Easypill

Virbac

Overige

Beaphar

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten

Productinformatie Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten is een ontwormingsmiddel geschikt voor katten vanaf de 6 weken met een lichaamsgewicht tussen 0,5 en 4 kilogram. Deze smakelijke tabletten zijn veelzijdig en makkelijk te gebruiken. 

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten werkt namelijk tegen lintwormen, vossenlintwormen, spoel- en haakwormen en hartwormziekte. De tabletten zijn speciaal gemaakt in een klein formaat en hebben een lekkere rundvleessmaak. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een link naar een virtuele versie hiervan vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.  

Ingrediënten Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten

Samenstelling: 

Milbemycine oxime (4 mg), praziquantel (10 mg). 

Productadvies Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht Aantal tabletten
0,5 kg ½ 
1 - 2 kg  1
2 - 3 kg  1½ 
3 - 4 kg

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de bijsluiter aandachtig. Deze vindt u op de verpakking. 

Bewaar gehalveerde tabletten op een temperatuur onder 25 °C. De houdbaarheidsdatum van Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Dit product is ook beschikbaar voor volwassen katten. Als u nog een ander ontwormingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat gegarandeerd vinden op onze overzichtspagina ontworming kat.https://www.brekz.nl/28064-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-kleine-kat-en-kitten.jpg
12.75 2019/01/01
Prima, geen klachten.
Goed product voor kittens makkelijk te geven
32035
15451
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 4,79
4 Tabletten
€ 8,89
6 Tabletten
€ 12,75
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Productinformatie Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat is een smakelijk en effectief middel tegen lintwormen, vossenlintwormen, haak- en spoelwormen en hartwormziekte. Het product is zeer gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. 

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat bestaat uit twee tabletten, waarvan u er maximaal anderhalf per dier nodig hebt. Het is gemakkelijk oraal toe te dienen - en heeft bovendien een verrukkelijke rundvleessmaak! Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een link naar de virtuele versie hiervan vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Samenstelling (per tablet): 

Milbemycine oxime (16 mg), praziquantel (40 mg). 

Productadvies Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht Aantal tabletten
2 - 4 kg ½ tablet
4 - 8 kg  1 tablet
Meer dan 8 kg 1½ tablet

Gebruiksaanwijzing:

Lees voor gebruik de bijsluiter aandachtig. Deze vindt u in de verpakking. Het wordt aangeraden de tabletten bij of na een maaltijd te geven. Het middel kan één maand preventief tegen hartwormziekte gebruikt worden. 

Bewaar gehalveerde tabletten op een temperatuur onder de 25 °C. De houdbaarheidsdatum van Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Dit product is er ook in veelvouden van vier tabletten. Indien u nog een ander ontwormingsmiddel voor uw kat nodig heeft, kunt u eens kijken in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/28065-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-kat.jpg
9.59 2019/01/01
32038
15452
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 9,59
4 Tabletten
€ 18,75
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Productinformatie Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten is een ontwormingsmiddel voor katten. Katten kunnen geïnfecteerd worden door verschillende soorten wormen, en hier veel last van krijgen. Om uw kat hiertegen te beschermen kunt u hem regelmatig ontwormen door middel van ontwormingspillen. U kunt uw kat deze tabletten geven wanneer hij ouder is dan 6 weken, en bij een minimaal gewicht van 0,5 kg.

Deze kleine tabletten smaken naar rundvlees, wat het toedienen zal vergemakkelijken. Deze ontwormingstabletten van Beaphar zijn een breed werkend ontwormingsmiddel en beschermen uw kat tegen spoel-, haak- en (vossen)lintworm en hartwormziekte. Dit ontwormingsmiddel werkt op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel, de meest gebruikte werkzame stoffen voor ontworming in Nederland. 

Bij Brekz kunt u Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu ontwormingsmiddelen voor uw huisdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruiksadvies Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Gewicht van uw kat Aantal tabletten
2-4 kg 1/2 tablet
4-8 kg 1 tablet
8-16 kg 2 tabletten

Het hangt af van o.a. de leeftijd en omgeving van uw kat hoe vaak een wormkuur toegepast dient te worden. Gemiddeld wordt aangeraden uw kat 4 keer per jaar te ontwormen. Indien u uw kat meeneemt op vakantie, wordt aangeraden navraag te doen of voor het betreffende land een ander advies geldt. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

Ingrediënten Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Samenstelling: Milbemycine oxime 16mg, Praziquantel 40mg.

Ander product? 

In onze kattenapotheek vindt u een groot assortiment ontwormingsmiddelen. Bent u op zoek naar een ander ontwormingsmiddel van hetzelfde merk? Van Beaphar hebben we ook ontwormingsmiddel voor kittens en kleine katten en Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat 2 tabletten.

https://www.brekz.nl/28073-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-kat-4-tabletten.jpg
44.49 2019/01/01
Is profylactisch toegediend. Aangezien de kat haar behoefte zelden in de kattenbak doet, valt wormbeval niet te controleren.
Is een prima product zo zijn ze weer worm vrij
Super product, werkt goed!
32048
15455
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 16,25
8 Tabletten
€ 31,25
12 Tabletten
€ 44,49
Beaphar Wormmiddel Totaal Kat

Beaphar Wormmiddel Totaal Kat

Beaphar Wormmiddel Totaal Kat is een ontwormingsmiddel voor katten tot 5 kg. Het middel bestrijdt spoelwormen en lintwormen. Ontworm uw kitten als hij 3, 5 en 7 weken oud is en ontworm uw volwassen kat minimaal 2 keer per jaar waarbij u steeds de behandeling na twee weken herhaalt. U kunt het middel gebruiken tijdens de dracht, maar gebruik het niet tijdens de lactatie.

 • Voor katten tot 5 kg
 • Tegen spoel- en lintwormen
 • Kittens bij 3,5 en 7 weken behandelen
 • Volwassenen 2 keer per jaar behandelen
 • Kan gebruikt worden tijdens dracht
 • Niet tijdens de lactatie gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse bestrijdingsmiddelen tegen wormen kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld Beaphar Wormmiddel Totaal Katgemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld. Gebruik Beaphar Wormmiddel Totaal Kat niet meer na het verstrijken van deze datum.

Gebruiksadvies Beaphar Wormmiddel Totaal Kat

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid tabletten die uw uw kat per dag mag geven op basis op basis van zijn lichaamsgewicht. Dien de tabletten bij voorkeur in de ochtend toe op een nuchtere maag samen met een kwart van de dagelijkse hoeveelheid voeding. Geef in de avond de rest van het voer.

Lichaamsgewicht

Aantal

Lichaamsgewicht

Aantal

Tot 0,5 kg

0,5

2,5 - 30 kg

3

0,5 - 1 kg

1

3 - 3,5 kg

3,5

1 - 1,5 kg

1,5

3,5 - 4 kg

4

1,5 - 2 kg

2

4 - 5 kg

5

2 - 2,5 kg

2,5

5 - 6 kg

6


Bewaar Beaphar Wormmiddel Totaal Kat in de oorspronkelijke verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren op een koele plaats.

Ingrediënten Beaphar Wormmiddel Totaal Kat

Piperazine adipate (180mg/tablet) en niclosamide (100,8mg/tablet)

Ander ontwormingsmiddel?

Bij Brekz kunt u ook kiezen voor Drontal Cat ontwormingsmiddel tegen haakwormen en spoelwormen of Mansonil All Worm Kat tegen spoelwormen, haakwormen en lintwormen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan ontwormingsmiddelen voor katten en bestel het beste product nu online!

https://www.brekz.nl/25859-home_default/beaphar-wormmiddel-totaal-kat.jpg
6.59 2019/01/01
Snelle levering en goed opgenomen van mijn katten
Producten zijn prima. Jammer dat het via dpd ging die bezorger had geen zin, bracht het naar depot in Berkel en Rodenrijs en ik heb een ruime week later pas ontvangen. Mysterie volgens dpd .....
Het werkt geweldig zeker een aanrader
Geen idee of het aanslaat, kan de wormen niet zien.
Niet duur en goed spul
Eenvoudige duidelijke site, fijn dat je vorige bestellingen in je account staan en het nabestellen een fluitje van een cent is. Heb dit keer iets langer op mn bestelling moeten wachten. Maar uiteindelijk.....ben nog steeds een tevreden klant. Vooral zo doorgaan
Nog niet gebruikt dus kan nog geen mening geven
De bestelling was snel binnen. Producten zijn naar tevredenheid. Onze katten vinden het voer erg lekker.
Goed product, de kat vindt het ook nog lekker.
Heb ze niet geproefd maar mn katten wel, ze gingen er met gemak in
De tabletten zijn wel wat groot
Goed middel. Keurig aangeleverd
Goed voor dat geld zeker de moeite waard ben tevreden.
29043
14732
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 Tabletten
€ 6,59
20 tabletten
€ 12,25
30 tabletten
€ 17,25

PetBox

PetBox Kitten

Productinformatie PetBox Kitten

PetBox Kitten is een preventieve kit om kittens tussen de 8-20 weken te beschermen tegen vlooien, teken en wormen. In het algemeen vangt men vaak te laat aan met een behandeling van deze parasieten. Het wordt daarom aangeraden preventieve maatregelen te nemen. 

PetBox Kitten is makkelijk te gebruiken en biedt 3 maanden bescherming. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u PetBox Kitten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies PetBox Kitten

Advies: 

Het wordt aangeraden om minimaal vier keer per jaar te ontwormen. Lees de gebruiksaanwijzing of bijsluiter voor gebruik aandachtig. 

De houdbaarheidsdatum van PetBox Kitten staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Zoekt u een ontwormingsmiddel voor uw puppy? Dan kunt u dit product van Petbox proberen. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat vast en zeker vinden in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33258-home_default/petbox-kitten.jpg
23.75 2019/01/01
35338
16465
PetBox Kitten > Meer informatie
PetBox Kitten 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 23,75
Per 2
€ 45,49
Per 3
€ 64,49
PetBox Kat 2 tot 12 kg

Productinformatie PetBox Kat 2 tot 12 kg

PetBox Kat 2 tot 12 kg is een handig combinatiepakket tegen vlooien, teken en wormen en is geschikt voor katten tussen 2 en 12 kg. Met dit pakket beschermt u uw kat zowel direct als preventief tegen vlooien, teken en wormen. Met het middel Flea Free wordt uw kat voor een periode van 5 weken tegen vlooien beschermd en 2 weken tegen teken. En met de No Worm Pro pipet verwijdert u effectief lint-, vossenlint-, haak- en spoelwormen bij uw huisdier en is uw kat hier 3 maanden tegen beschermd. De middelen zijn op basis van de stoffen milbemycine oxime en praziquantel (vlooien en teken) en fipronil (wormen). Met de handige pipet kunt u de middelen eenvoudig toedienen. Het pakket is geschikt voor katten met een gewicht tussen de 2 en 12 kg. 
De inhoud van een Petbox: 3 pipetten Flea Free, 2 tabletten No Worm Pro.

 • Handig combinatiepakket tegen vlooien, teken en wormen
 • Werkt ook preventief; 5 weken tegen vlooien, 2 weken tegen teken en 3 maanden tegen wormen
 • Handige pipet voor eenvoudig toedienen
 • Geschikt voor katten tussen 2 en 12 kg

Bij Brekz kunt u de beste antivlooi artikelen kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PetBox Kat 2 tot 12 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruik PetBox Kat 2 tot 12 kg

De PetBox bevat twee middelen: Flea Free Fipralone, tegen teken en vlooien en No Worm Pro, tegen wormen. Het antivlooienmiddel kunt u 1 keer per maand toedienen. Het ontwormingsmiddel moet iedere 3 maanden 1 keer worden toegediend. Zo is uw kat altijd beschermd. Voor de dosering van de middelen zie de onderstaande tabel.

Dosering PetBox Kat 2 tot 12 kg

Gewicht van de kat (kg) Petbox Kat Aantal pipetten Flee Free Aantal tabletten No Worm Pro
Aantal  Aantal pipetten Aantal tabletten
1-2 Petbox Kat 1-2 kg 1 1
2-4 Petbox Kat 2-12 kg 1 0,5
4-8 Petbox Kat 2-12 kg 1
8-12 Petbox Kat 2-12 kg 1 1,5

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel tegen vlooien, teken en luizen bij katten? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot on Kat.

https://www.brekz.nl/28128-home_default/petbox-kat-2-tot-12-kg.jpg
23.25 2019/01/01
Werkt niet echt genoeg
32101
15479
PetBox Kat 2 tot 12 kg > Meer informatie
PetBox Kat 2 tot 12 kg 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 23,25
Per 2
€ 44,49
Per 3
€ 63,25

No Worm

No Worm Diacur 250 voor hond en kat

Productinformatie No Worm Diacur 250 voor hond en kat

No Worm Diacur 250 voor hond en kat is een ontwormingsmiddel dat geschikt is voor katten, honden, kittens en puppy's. Het product werkt ter behandeling van rondwormen bij honden (spoel-, zweep- en haakwormen) en katten (rond- en haakwormen). Daarnaast werkt het product tegen lintwormen. 

No Worm Diacur 250 voor hond en kat kan bij puppy's en honden ook werken tegen de Giardia-parasiet. Het product komt in tabletvorm en is makkelijk te gebruiken. U kunt het meteen in de bek geven of het verkruimeld met het voer vermengen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u No Worm Diacur 250 voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten No Worm Diacur 250 voor hond en kat

Samenstelling: 

Fenbendazol. 

Productadvies No Worm Diacur 250 voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Geef één tablet No Worm Diacur 250 voor hond en kat per 5 kilogram lichaamsgewicht. Doe dit drie dagen achter elkaar. U kunt het tablet meteen in de bek geven of het verkruimeld met het voer vermengen. Doe dit eventueel met wat water. 

De houdbaarheidsdatum van No Worm Diacur 250 voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Dit product is ook beschikbaar als pasta, namelijk No Worm Pasta hond en kat. Indien u nog een ander ontwormingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat vast vinden op onze overzichtspagina ontwormingsmiddelen kat.

https://www.brekz.nl/33254-home_default/no-worm-diacur-250-voor-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
35330
16461
No Worm Diacur 250 voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 Tabletten
€ 13,25
20 tabletten
€ 24,95
30 tabletten
€ 35,75
No Worm Diacur 500 voor hond en kat

Productinformatie No Worm Diacur 500 voor hond en kat

No Worm Diacur 500 voor hond en kat is een ontwormingsmiddel dat helpt bij het tegengaan van veelvoorkomende spoel-, zweep-, haak- en lintwormen bij honden en katten. De ontwormingstabletten komen in verpakkingen van 250 en 500 mg en zijn makkelijk te gebruiken. 

U kunt No Worm Diacur 500 voor hond en kat namelijk simpelweg direct in de bek geven, of het verkruimelen en met het voer vermengen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter aandachtig. Een korte versie hiervan vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u No Worm Diacur 500 voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten No Worm Diacur 500 voor hond en kat

Werkzaam bestanddeel: 

Fenbendazol. 

Productadvies No Worm Diacur 500 voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Geef gedurende 3 dagen elke dag 50 gram fenbendazol voor iedere kilogram lichaamsgewicht; dit is gelijk aan 1 tablet per 5 kilogram lichaamsgewicht. Geef de tabletten niet aan dieren met een lichaamsgewicht onder 2,5 kilogram. U kunt de tabletten direct in de bek geven, of ze verkruimelen en ze (eventueel vermengd met wat water) met het voer mengen. 

Bewaar de tabletten buiten het bereik en zicht van kinderen op een temperatuur onder 25 °C. De houdbaarheidsdatum van No Worm Diacur 500 voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Heeft u een kleine hond of een puppy? Dan kunt u deze ontwormingskuur gebruiken. Bent u nog op zoek naar een ander ontwormingsmiddel voor uw hond? Dan kunt u dat vast en zeker vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina ontwormen hond.

https://www.brekz.nl/33256-home_default/no-worm-diacur-500-voor-hond-en-kat.jpg
8.5 2019/01/01
35332
16462
No Worm Diacur 500 voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 Tabletten
€ 21,25
€ 8,50
20 tabletten
€ 40,49
€ 16,20
No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Productinformatie No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat is een veelzijdig en effectief ontwormingsmiddel dat zowel voor honden en katten geschikt is. Dit product helpt met het bestrijden van lint-, haak-, spoel- en zweepwormen. Bovendien helpt het met het tegengaan van de Giardiaparasiet. Indien uw dier besmet is met de Giardiaparasiet, is het belangrijk een grondige ontwormingskuur te gebruiken om verdere infectie te voorkomen. 

Daardoor is No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat een essentieel product. Het bevat namelijk de werzame stof Fenbendazol die helpt bij het bestrijden van de Giardiaparasiet. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Samenstelling: 

Fenbendazol. 

Productadvies No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg fenbendazol. De zuiger heeft 18 instelbare eenheden die ieder overeenkomen met 50 mg fenbendazol. Het gewenste aantal eenheden wordt verkregen door de dosering op de zuiger te draaien. Het middel is geschikt voor dieren van iedere leeftijd met een lichaamsgewicht tot 6 kilogram. 

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht  Aantal eenheden 
Tot 2 kg 3 eenheden
2,1 - 4 kg 6 eenheden
4,1 - 6 kg 9 eenheden

Geef deze dosering gedurende twee dagen. De houdbaarheidsdatum van No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Dit ontwormingsmiddel is er ook in tabletvorm. Andere ontwormingsmiddelen voor uw hond kunt u vinden op onze overzichtspagina ontworming hond.

https://www.brekz.nl/33252-home_default/no-worm-diacur-petpaste-tegen-wormen-hond-en-kat.jpg
16.25 2019/01/01
35334
16463
No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 16,25
Per 2
€ 30,25
No Worm Pro Kleine Kat & Kitten

No Worm Pro Kleine Kat & Kitten

No Worm Pro Kleine Kat & Kitten is een handig ontwormingsmiddel en is speciaal ontwikkeld voor kleine katten en kittens. Het middel is effectief tegen wel vier soorten wormen, namelijk de lint-, spoel-, haak-, en vossenlintworm. Bovendien is het speciaal ontwikkeld voor kleine katten en kittens. De tabletten zijn dan ook te gebruiken vanaf 6 weken en bij een lichaamsgewicht van minimaal 0,5 kg. U kunt ze direct in de bek toedienen of door het voer mengen. Dankzij de lekkere smaak is toedienen extra gemakkelijk. Het middel is op basis van de werkzame stoffen milbemycine oxime en praziquantel.

 • Bestrijdt wel 4 soorten wormen, namelijk lint-, spoel-, haak- en vossenlintwormen
 • Speciaal ontwikkeld voor kleine katten en kittens
 • Eenvoudig toe te dienen dankzij smaakvolle tablet
 • Ook te mengen door het voer
 • Werkzame stoffen milbemycne oxime en praziquantel

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu No Worm Pro Kleine Kat & Kitten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik No Worm Pro Kleine Kat & Kitten

De tablet direct in de bek geven of door het voer mengen.

Gebruikstabel No Worm Pro Kleine Kat & Kitten

Gewicht (kg) Tabletten
Hoeveelheid in stuks
0,5 - 1 0,5
1 - 2 1


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een no worm pasta voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij ons No Worm Pro Kat middel.

https://www.brekz.nl/28118-home_default/no-worm-pro-kleine-kat-kitten.jpg
5.03 2019/01/01
32091
15474
No Worm Pro Kleine Kat & Kitten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 5,59
€ 5,03
4 Tabletten
€ 10,75
€ 9,67
6 Tabletten
€ 15,25
€ 13,73
No Worm Pro Kat

No Worm Pro Kat

No Worm Pro Kat is een effectief ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten en is geschikt voor iedere kat. Dit ontwormingsmiddel is speciaal gemaakt voor katten. Het is een effectieve bestrijder van lint-, haak-, vossenlint- en spoelwormen bij zowel kittens als volwassen katten. Dankzij de coating met vleessmaak is toedienen eenvoudig. Het middel is op basis van de stoffen praziquantel en milbemycine oxime en kan eenvoudig vanuit de hand gegeven worden. Eventueel ook te mengen door het voer. De verpakking bevat twee tabletten.

 • Effectief ontwormingsmiddel na 1 keer toedienen
 • Doodt lint-, haak-, vossenlint- en spoelwormen bij katten
 • Met vleessmaak voor eenvoudig toedienen uit de hand
 • Geschikt voor iedere kat
 • Bevat twee tabletten

Bij Brekz kunt u de beste ontworming kat middelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu No Worm Pro kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik No Worm Pro Kat

Zorg dat u accuraat weet wat uw kat weegt, of weeg uw kat voor gebruik. Bedoeld voor oraal gebruik. De minimale aanbevolen dosering is 2 mg milbemycine oxime en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht. Het middel kan worden toegediend met of na het eten. Afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw kat kunt u de onderstaande dosering kiezen.

Dosering No Worm Pro Kat

Gewicht van de kat (kg) No Worm Pro 4 mg/10 mg voor kleine katten en kittens No Worm 16 mg/40 mg voor katten
Aantal  Aantal
0,5-1 kg 0,5 tablet -
> 1-2 kg 1 tablet -
> 2-4 kg - 0,5 tablet
> 4-8 kg - 1 tablet
> 8 -12 - 1,5 tabletten

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingsmiddel van Milbemax voor grote katten? Kijk dan eens bij Milbemax Grote Kat.

https://www.brekz.nl/28121-home_default/no-worm-pro-kat.jpg
11.25 2019/01/01
Ja is altijd goed
Fijn product, maar 1 tablet nodig per keer. Mijn ene kan eet hem alsof het een snoepje is, de andere heeft er meer moeite mee.
makkelijk klein pilletje om aan de kat te geven
32092
15475
No Worm Pro Kat > Meer informatie
No Worm Pro Kat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 11,25
4 Tabletten
€ 21,25
6 Tabletten
€ 31,25
8 Tabletten
€ 40,49
No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

No Worm Pasta tegen wormen hond en kat is een handige ontwormingspasta en is geschikt voor zowel honden als katten. Deze effectieve anti-wormenpasta is een effectief middel tegen spoel-, lint-, haak- en zweepwormen. Het grote voordeel is dat het slechts 1 keer hoeft te worden toegediend om uw huisdier langdurig te beschermen tegen worminfecties. De pasta is geschikt voor honden en katten van alle leeftijden en is op basis van de werkzame stoffen niclosamide en oxibendazole. Nog eenmaal de voordelen op een rij:

 • Effectief middel tegen wel 4 verschillende soorten wormen; spoel-, lint-, haak- en zweepwormen
 • Toe te dienen via de bek of door het eten
 • 1 maal toedienen volstaat voor langdurige bescherming tegen worminfecties
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Ook te gebruiken voor pups en kittens

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu No Worm Pasta tegen wormen hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

Weeg uw pup of kitten voor het toedienen om de hoeveelheid te kunnen bepalen. Bij dieren lichter dan 200 gram wordt contact met de dierenarts aanbevolen.

Bewaar de pasta op kamertemperatuur. Duw het verbindingsstukje voor gebruik op de spuit en vul het met pasta. Draai het fijndoseerspuitje op het verbindingsstukje en vul dit spuitje tot 2,5 ml. Nu kunt u het fijndoseerspuitje terugdrukken tot het juiste aantal ml. De spuit van de pasta van het verbindingsstukje trekken en rechtstreeks in de bek toedienen met behulp van het fijndoseerspuitje. Direct na gebruik de spuitjes goed schoonmaken. 

Dosering No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

Een verpakking van 10 ml is te gebruiken voor totaal 20 kg. Een verpakking van 25 ml kunt u gebruiken voor 50 kg lichaamsgewicht.

Gebruikstabel No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

Gewicht (kg) Injector 10 ml Injector 25 ml
Hoeveelheid ml Hoeveelheid ml
>2 - 10 1 streepje per 2kg -
>10 - 1 streepje per 10 kg


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een anti-wormenpasta voor kleine katten en kittens? Kijk dan eens bij onze No Worm Pro Kleine Kat & Kitten ontwormingspasta.

Exil
https://www.brekz.nl/28115-home_default/no-worm-pasta-voor-hond-en-kat.jpg
16.4 2019/01/01
Prima product!
Doet zijn werk
Alles perfect
snel geholpen ,,, top
Goed spul
prima ontwormingspasta voor zowel pups;s als kittens!
Werkt prima bij de katten
Snel geleverd, goed verpakt.
7545
958
Exil No Worm Pasta > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 ml + doseerspuitje
€ 19,25 (€ 1,93/ml)
€ 17,32 (€ 1,73/ml)
25 ml
€ 23,25 (€ 0,93/ml)
2 x 25 ml
€ 44,49 (€ 889,80/l)
3 x 25 ml
€ 63,25 (€ 790,63/l)

Milbemax

Milbemax Kleine katten en kittens

Milbemax Kleine katten en kittens

Voor de gezondheid van uw kitten of kat is het belangrijk dat u hem regelmatig ontwormt. Milbemax Kleine katten en kittens is een zeer effectief middel dat werkzaam is tegen lintwormen, platwormen, haakwormen en rondwormen. De meeste ontwormingsmiddelen zijn alleen geschikt voor volwassen katten met een lichaamsgewicht boven 1 kg. Milbemax Kleine katten en kittens is een ontwormingsmiddel dat speciaal ontworpen is voor kleine katten en kittens. De werkzame stoffen Milbemycine oxime en Praziquantel zorgen ervoor dat wormen en wormenlarven effectief worden bestreden. Door uw kat te ontwormen, voorkomt u dat uw kat een ernstige wormenbesmetting oploopt.

Bij Brekz kunt u gezondheidsproducten voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu Milbemax Kleine katten en kittens tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment aan ontwormingsproducten voor de kat.
 

Over Milbemax Kleine katten en kittens

Werkzame bestanddelen Milbemax Kleine katten en kittens

Milbemycine oxime (4 mg) en Praziquantel (10 mg).

Gebruiksaanwijzing Milbemax Kleine katten en kittens

De smakelijke Milbemax tabletten zijn eenvoudig toe te dienen, op de volgende manieren:

 • Dien de tablet rechtstreeks toe, door de tablet achter in de bek van uw kat te plaatsen
 • Meng de tablet door een blikje natvoer en geef dit aan uw kat
    

Dosering Milbemax Kleine katten en kittens

Dien uw kitten of jonge kat slechts eens per behandeling een Milbemax tablet toe. De hoeveelheid die u toe moet dienen is afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw kat. Bewaar Milbemax Kleine katten en kittens bij kamertemperatuur (15-25 °C). Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.  
 

Dosering Milbemax Kleine katten en kittens
Gewicht van de kitten of kat (kg) Aantal tabletten
0,5 - 1 1/2
1 - 2 1

 

Ander gezondheidsproduct?

Zoekt u een alternatief voor Milbemax Kleine katten en kittens? Bij Brekz verkopen we diverse soorten ontwormingsmiddelen voor de kat. Tussen ons uitgebreide assortiment vindt u dus ongetwijfeld het product dat u zoekt! Daarnaast verkopen we diverse andere soorten gezondheidsproducten voor katten, die u kunt vinden in onze kattenapotheek!

Milbemax
https://www.brekz.nl/28707-home_default/milbemax-kleine-katten-en-kittens.jpg
2.73 2019/01/01
Onze kittens lusten deze niet spontaan.. Onze oudere kat at juist wel dit merk.
Snelle levering, helaas ontbraken er twee doosjes. Deze werden echter na emailcontact direct nagezonden. Zeer tevreden dus!
Goed product, ook goed gekeurd door onze dierenarts.
Betaalbare prijs en snelle levering van het product. Kittens hebben hun eerste tablet inmiddels gekregen en dit ging prima. Zeer tevreden ☺
Prima middel , goed te verdragen
Gewoon prima spul voor ons kleine meisje
De spullen waren er snel maar de verpakking was heel slecht ik had mazzel dat alles er nog in zat maar verder was het goed
Goed product en juist geleverd binnen 24 uur
Grote verpakkingen en snelle levering.
Prima! Goed spul tegen normale prijs
Bestel hier al jaren en altijd snel geleverd! Goed bedrijf!
Makkelijk om te bestellen. Prijzen zijn heel goed net als de veelzijdigheid van de producten,ruim keuzeaanbod. Keurig op tijd geleverd,ik ben erg tevreden.
jammer dat de grote verpakkingen minder lang houdbaar zijn dan de kleine
Makkelijk om te geven. Ze vinden het heerlijk!
Keurig verpakt... Snelle levering... Volop product keuze... Inmiddels al veel online besteld en zal dit zeker nog heel lang doen! ☺️
Tot nu toe de voordeligste webwinkel die ik heb kunnen vinden waar de Milbemax in grote verpakking verkrijgbaar is
Ben zeer tevreden over het product als de snelle levering!
Ik gebruik deze ontworming al jaren voor mijn twee katten . Werkt prima. De prijs is gunstiger dan bij de dierenarts .
1996
1128
Milbemax Kleine katten en kittens > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 4,59
4 Tabletten
€ 7,99
8 Tabletten
€ 15,25
16 Tabletten
€ 29,25
20 tabletten
€ 34,95
Milbemax Grote Kat

Productinformatie Milbemax Grote Kat

Milbemax Grote Kat is een ontwormingsmiddel ter preventie van hartworminfecties en ter behandeling van haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij katten. Het middel komt in de vorm van tabletten en is gebaseerd op de werkzame stoffen Praziquantel en Milbemycine.  
Katten kunnen worden geïnfecteerd met diverse soorten wormen, waarvan de spoel- en lintworm de meest voorkomende zijn. Regelmatig komt het voor dat kittens al besmet zijn met wormen, die zij overnemen via de moedermelk. Volwassen katten raken sneller besmet wanneer zij veel buiten leven en jagen. Katten kunnen veel last hebben van een wormeninfectie. Met Milbemax Grote Kat haalt u een snelwerkend middel in huis dat niet alleen ontwormd, maar uw kat ook preventief beschermt tegen hart- en longwormen.

Bij Brekz kunt u de beste middelen tegen parasieten goedkoop en eenvoudig online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs! 

De houdbaarheid van Milbemax Grote Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten

Een tablet van Milbemax Grote Kat bevat het volgende.

Werkzame stoffen: Praziquantel (40 mg), Milbemycine (16 mg)
Hulpstoffen: IJzer oxide [E172] (0,288 mg)

Gebruiksaanwijzing Milbemax Grote Kat

Tabletten toedienen met een minimum dosering van 2 mg milbemycine oxime en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht (zie ook de tabel). Eenmalig oraal toedienen met of na wat eten, voor een optimale bescherming tegen hartworm ziekte.

Dosering

Dosering Milbemax voor katten
Gewicht van de kat(kg) Milbemax voor kleine katten en kittens Milbemax Grote Katten
Tabletten Tabletten
0,5 - 1 0,5  
> 1 - 2 1  
2 - 4   0,5
> 4 - 8  
> 8 - 12   1,5


Let op! 
Milbemax voor katten nooit gebruiken bij katten jonger dan 5 weken en/of met een gewicht minder dan 0,5 kg (zie de bijsluiter). 
Milbemax Grote Kat is een maand lang preventief werkzaam tegen hartworm ziekte. De datum staat op de verpakking. Gehalveerde tabletten zijn 6 maanden houdbaar. Het dier dient voor behandeling gewogen te worden, zodat u zeker bent van de dosering. 

Middel niet toedienen aan ernstig verzwakte katten of bij katten met een verminderde nier- of leverfunctie. Risicoanalyse kan het beste worden gedaan door een dierenarts. Het middel kan worden gebruikt bij fokdieren, inclusief drachtige en lacterende katten. Zie de bijsluiter voor meer informatie.

Na toediening handen wassen! 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw kleine kat of kitten? Kijk eens bij Milbemax Kleine katten en kittens. Een overzicht van ons gehele assortiment aan ontwormingsmiddelen vindt u op de Productpagina.

Milbemax
https://www.brekz.nl/37744-home_default/milbemax-grote-kat-.jpg
6.43 2019/01/01
Super goed
Alles perfect
Prima spul snelle levering
Prettige kleine tabletjes, die makkelijk toe te dienen zijn.
Prima prijs, snelle service
Goede doelmatige ontworming van de katten
Snel geleverd goede prijs !
Goede en makkelijke ontworming. Is ook nr 1 verkocht merk bij de dierenarts.
Prima en snel ,,,
Werkt perfect en kat eet het makkelijk zonder problemen op.
Artikel netjes en op tijd bezorgd
Mijn katten eten de pillen tussen een paar harde brokjes door , dus geen kattendrama met het innemen van deze antiwormpillen .
Snelle levering
Ik kan het niet echt beoordelen ik weet niet wat mijn kat er van vind. Maar lijkt me prima.
Goed ontwormingsmidd
Gebruik dit al jaren en ben daar heel tevreden over.
werkt goed en goedkoper dan bij de dierenarts
Prima spul. Smaak wordt alleen niet erg door de katten gewaardeerd, maar met kleine overredingskracht worden ze ingenomen. Verzending van 2 kleine doosjes die in een envelop zouden passen, in een grote doos is totaal niet nodig, dit kan goedkoper en milieuvriendelijker.
Duidelijke b3schrijving websites
Kunnen katten goed verdragen en nooit last gehad van wormen
Goed product, gebruik het al jaren
Werkt goed
Product voldoet aan beschrijving en snel geleverd.
Top precies wat je ook bij de dierenwinkel koopt alleen dan stukken goedkoper!
Zeer snelle levering, ondanks de drukke feestdagen.
Ideaal formaat, nooit problemen om het de katten te geven. Ze slikken het meteen door.
Gebruik het al jaren op advies van de dierenarts.
Super snel geleverd een hele fijne site
Pil is klein en reukloos. Gemakkelijk met een paar brokjes of snoepjes in te nemen.
Goede prijs en snel levering. Aan te bevelen
Blij met het product, goed en snel aangekomen. Voordeligste bij deze winkel.
Gewoon op de kattebrokjes leggen dus geen problemen met het toedienen. Dus fijn voor kat en mens.
altijd al gebruikt voor mijn katten prima product
Prima ! Heel vlot bezorgd, goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs.
Prima prijs. Bij de dierenarts betaal je meer.
De katten aten het goed op. Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering tegen een scherpe prijs
Goed produkt en voordeliger dan de winkel
Kleine tablet makkelijk te geven.
Mooie prijs voor dit product. Vond de verpakking wel erg groot tov de inhoud.
Milbemax is een goed ontwormingsmiddel en bij Brekz betaalbaar! Snel en zorgvuldig geleverd.
Alles is prima in orde met leveren en bestellen. Geen klachten wel een vraag/opmerking Het vogelvoer(zakken van 25 kg) wordt geleverd in dozen. Deze dozen komen eigenlijk altijd kapot aan. De zakken zijn dan ook erg beschadigd en het voer ligt los in de doos, die eigenlijk niet geschikt is voor dit gewicht. Er blijft best een hoop voer achter in de bus van de chauffeur omdat dit door de scheuren uit de doos loopt. Is hier geen oplossing voor? Alvast bedankt. Groetjes Ingeborg
Milbemax doet wat verwacht mag worden, houd mijn katten worm vrij.
Kleine pilletjes waardoor ze makkelijk gegeven kunnen worden
Werkt altijd prima, enige probleem is echter het aan de katten geven.
Betrouwbaar product die de kat goed helpt
Góed antiworm product. Ik gebruik deze altijd voor mijn 4 poezen.
Zeer tevreden over de levering als ook het product!
Ik ben heel tevreden over de levering en ik was stomverbaasd toen ik op een rekening van mijn dierenarts van vorig jaar zag, hoeveel ik nu via jullie goedkoper uit ben met exact hetzelfde product: bijna de helft!
Milbemax , voor mijn Cats de nr 1 !
Dit zijn goede pillen tegen alle wormen
Laagste prijs Snelle levering
Milbemax voor een bijzonder scherpe prijs, zeker een aanrader! Ook netjes en snel geleverd.
Tot nu toe geen klachten.
Voorheen via de dierenarts en deze keer via brekz gekocht. Wel even creatief moeten zijn met innemen, want de kat trapte er niet in deze keer met de helften tussen de snoepjes. Maar het is gelukt en het werkt!
Ik ben tevreden over Brekz: snel en goed geleverd! Duidelijke site! Ik ontworm mijn katten met Milbemax omdat ik dit ook door de dierenarts gekregen zou hebben, alleen zelf bestellen is veel goedkoper. Het is werkzaam anders zou een arts het ook niet voorschrijven. Ik ontworm de katten wel gewoon 4x per jaar!
Snelle en nette levering, ik ben tevreden!
goed! prima produkt en snel in huis.
Snelle levering, goede prijs
Had ik al gedaan!! Ons poezebeest is.voorlopig verlost van kleine kriebeldiertjes!
Goed te geven in een katsnoepje. Geen bijwerkingen geen diarree. Prima middel.
Volgens mij werkt het middel voor mijn kat. Tevreden over het gemak van het plaatsen van de bestelling. Netjes op tijd bezorgd
Goed product. Klein tabletje en daarom makkelijk ingeven bij katten. Sommige katten eten het tabletje zo uit de hand. Werkzaam tegen veel wormen.
De pillen worden goed en snel toegediend. De katten zijn er een stuk minder misselijk van dan alle andere merken
De milbemax tabletten zijn goede ontwormingstabletten en een stuk goedkoper dan bij de.dierenarts.
Ik geef het al jaren aan mijn katten, werkt goed én makkelijk toe te dienen. Dat is zeker belangrijk voor de katten die moeilijk pilletjes te geven zijn.
Van begin tot het eind : Een prettige ervaring! Makkelijk te bestellen, erg goede prijs, ik werd via de mail op de hoogte gehouden wanneer mijn product bezorgd zou worden en het pakketje werd in goede staat en op tijd bij mij bezorgd. Hier ga ik zeker nog eens bestellen.
Levering tegen concurrerende prijs. Wat beloofd word, wordt gedaan.
Product is prima. Versturen in een veel te grote doos die niet door de brievenbus past en dus een stuk duurder, is onzin.
Snel en goed geleverd, had in een kleinere (brievenbus-)verpakking gekund m.i.
De ontwormingspillen hebben hun werk gedaan.
Alles is prima verlopen. Is voor herhaling vatbaar.
Al eerder gebruikt, gekocht bij dierenarts en was er tevreden over. Aanschaf online duidelijk goedkoper.
Snelle levering en een prijs die lager is dan bij de concurrentie
Lijkt goed te werken tegen de vlooien.
Thuis besteld, volgende dag in huis, katten en ik weer blij, Prima service en makkelijk!
Werkzaam tegen alle wormen,prima keus
Scherpere prijs dan bij de dierenarts, volgende dag al in huis. Service helemaal top!
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding
Besteld en de volgende dag al in huis!
Acht kleine pilletjes verstuurd in een 50x40x30cm doos... niet erg milieuvriendelijk. Levering verder ok.
Milbemax wordt aanbevolen door de dierenarts en lust mijn kat alsof het een snoepje is.
Beste ontworming, tegen een scherpe prijs bij Brekz. En snel geleverd !
geweldig wij als stichting zweren bij deze ontworming pillen.
Milbemax is een klein tabletje ,dus zeer handig in gebruik. En een stuk voordeliger als andere bedrijven
Heb dit al eerder gebruikt.
goede ontwormings kuur voor de kat voor een mooi prijsje.
Makkelijk te geven aan de kat
De medicijnen konden makkelijk worden gegeven gezien de grootte, in een stukje leverworst. Dus voor herhaling vatbaar.
PRIMA PRODUCT ,SNEL VAN VIEZE BEESTJES AF,GEEN ZIEKE KATTEN
Klein pilletje wat makkelijk kan worden toegediend
Goed product! Geen bijwerkingen!
Ik ontworm mijn katten 1x per kwartaal met milbemax en hebben nog geen wormen gehad.
Milbemax is een vertrouwd product dat door Brekz uitzonderlijk goedkoop wordt aangeboden. Geweldig voor iedereen die voor zijn kat wil zorgen zoals het hoort!
Prima medicijn tegen wormen. Goed verpakt verstuurd in iets wat te grote doos.
Deze pilletjes zijn gelukkig klein, dus ik heb ze verstopt in een balletje vlees. Mijn kat had er geen probleem mee.
Ik zou niet weten wat er van mij verwacht word dat ik hier neer moet zetten, maar je moet iets typen dus zet ik maar iets neer.
Prima ontwormingsmiddel voor de scherpste prijs bij Brekz. Gemakkelijk in tweeën te breken door de gleuf in het midden. Ik gebruik het al jaren. Nooit een worm gezien.
Het is voordeliger dan bij dierenarts en je weet ook hoe laat het bezorg word zeer tevreden
middel werkt goed, alleen lastig toedienen. Ik zit onder de krabbels.
1997
1129
> Meer informatie
Milbemax Grote Kat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 9,09
4 Tabletten
€ 14,25
8 Tabletten
€ 27,25
16 Tabletten
€ 52,49

Drontal

Drontal Cat Ontwormingsmiddel

Drontal Cat ontwormingsmiddel

Wormen zijn parasieten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van uw kat. Ze komen veel vaker in het lichaam van de kat voor dan de meeste mensen denken. Spoelwormen verplaatsen zich door het lichaam en kunnen ontstekingen veroorzaken en organen beschadigen. Andere wormen zoals lint- en haakwormen, beschadigen de darmwand en verminderen zo de opname van voedingsstoffen. Bovendien kunnen ze leiden tot diarree of braken. Ook kunnen wormen de werking van vaccinaties verminderen. Het is dus belangrijk om uw kat regelmatig te ontwormen. Drontal Cat is een breedspectrum ontwormingsmiddel dat lintwormen, haakwormen en spoelwormen bij katten van alle leeftijden in één toediening bestrijdt.

Het is aan te raden om uw kat ongeveer elke vier maanden te ontwormen. Zo voorkomt u dat kleine wormen uit kunnen groeien tot grotere wormen die veel overlast veroorzaken. Gebruik één tablet Drontal Cat ontwormingsmiddel per vier kilogram lichaamsgewicht. U kunt het tablet rechtstreeks of fijngemalen in de bek van uw kat geven, maar het is ook mogelijk om het medicijn te vermengen met wat voeding. Zo vermaskert u de smaak en vorm van de pil. Drontal Cat mag niet tegelijkertijd gebruikt worden met een ander ontwormingsmiddel dat piperazin als werkzame stof bevat. 

Dus zoekt u een geschikt ontwormingsmiddel voor uw kat? Bestel dan nu Drontal Cat goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Drontal Cat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
            

Dosering Drontal Cat

1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht

Gewicht kat

Dosering

1-2 kg 0,5 tablet
3-4 kg 1 tablet
5-6 kg 1,5 tabletten
7-8 kg 2 tabletten
9-10 kg 2,5 tabletten

          

Werkzame stoffen Drontal Cat

Pyrantelembonaat en Praziquantel.
         

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Drontal Cat ontwormingsmiddel? Bekijk dan eens totaalaanbod aan ontwormingsproducten voor katten. Heeft u een kleine kat of een kitten met wormen? Bekijk dan eens Milbemax kleine katten en kittens. Als uw kat moeite heeft met het slikken van pillen kunt u Easypill voor de kat eens proberen. Dit product heeft een aangename smaak, geur en textuur. Hiermee vermaskert u de smaak en vorm van Drontal Cat. Er zit vast een geschikt ontwormingsmiddel voor uw kat tussen. Voor honden met wormen beschikken we over Drontal Dog.

https://www.brekz.nl/29054-home_default/drontal-cat-ontwormingsmiddel.jpg
8.09 2019/01/01
Scheelde nogal wat in de prijs en we hadden het snel in huis. Prima!
32916
15699
Drontal Cat Ontwormingsmiddel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 8,09
4 Tabletten
€ 14,95
6 Tabletten
€ 21,95
10 Tabletten
€ 35,25

Mansonil

Mansonil All Worm Kat

Mansonil All Worm Kat

Mansonil All Worm Kat is een ontwormingsmiddel in tabletvorm en is geschikt voor alle soorten katten ongeachte hun leeftijd. Katten kunnen veel hinder ondervinden van wormen. Het middel is snelwerkend en doodt de bij katten veel voorkomende spoelwormen, haakwormen en lintwormen. Mansonil All Worm Kat is gebaseerd op de werkzame stoffen pyrantelembonaat en praziquantel. Het middel is verkrijgbaar in een verpakking van 2 of 4 tabletten.

Bij Brekz kunt u de beste middelen tegen parasieten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Koop het in de voordeelverpakking of maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs! 

Ingrediënten Mansonil All Worm Kat

Werkzame stoffen (1 tablet): Purantelembonaat (230 mg), praziquantel (20 mg).

Hulpstoffen: maiszetmeel, microkristallijn cellulose, polyvidone, magnesiumstearaat, collodiaal anhydrisch silliciumdioxide, hydroxypropylmethylcellulose, polyethyleenglycol 4000, titaandioxide pro comp. una.

Gebruiksaanwijzing

De tablet kan door het voer worden gemengd of in een vleesballetje worden toegediend. Het is ook mogelijk ze te pletten en in het voer te vermengen.

Dosering

Toediening is eenmalig. Aangeraden wordt om de kat eens in de 3 maanden te ontwormen. Katten kunnen namelijk erg veel last ondervinden van deze parasiet.

De houdbaarheid van Mansonil All Worm Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Let op! Niet te gebruiken in combinatie met piperazine.

Ander middel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingspasta? Kijk dan eens bij de Panacur PetPaste Ontwormingspasta. Een overzicht van al onze ontwormingsmiddelen vindt u op deze Productpagina.

Mansonil
https://www.brekz.nl/23735-home_default/mansonil-all-worm-kat.jpg
8.89 2019/01/01
Snelle levering
Werkt goed en geen herhalingspil.
Snelle levering en prima product. Zeer tevreden!!!!
het product zal ongetwijfeld z'n werk goed doen, maar schaf het alleen aan als je de pil in z'n geheel in je kat kunt krijgen. Bij die van mij lukt dat niet zonder slag of stoot. Had de pil daarom verpulverd en door nat voer gemengd. Normaal zijn ze dol op dat voer, maar de pil was kennelijk dermate vies dat ze er met een flinke boog omheen liepen.
Goede producten,goede service
Mijn katten weigeren helaas... Dus kan er weinig over zeggen...
5180
2688
> Meer informatie
Mansonil All Worm Kat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 8,89
4 Tabletten
€ 16,75
8 Tabletten
€ 32,25
12 Tabletten
€ 45,49

Exil

Exitel kat tegen wormen

Exitel voor de kat

Voor de gezondheid van uw kat is het belangrijk dat u hem regelmatig ontwormt. Volwassen katten dienen 4 keer per jaar ontwormd te worden. Exitel voor de kat is een zeer effectief middel dat werkzaam is tegen verschillende soorten wormen. Alle katten vanaf 8 weken oud en met een lichaamsgewicht van minimaal 1 kg kunnen met dit middel ontwormd worden. Onder andere spoelwormen, lintwormen en haakwormen en worden aangepakt wanneer u uw kat behandeld met Exitel voor de kat. De werkzame stoffen Pyrantel en Praziquantel zorgen ervoor dat wormen en wormenlarven effectief worden bestreden. Door uw kat te ontwormen, voorkomt u een ernstige wormbesmetting. 

Onze klanten hebben goede ervaringen met Exitel voor de kat. Bij Brekz kunt u Exitel voor de kat goedkoop online bestellen! Ook voor andere gezondheidsproducten voor uw kat bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Over Exitel voor de kat

Werkzame bestanddelen Exitel voor de kat

Pyrantel, Praziquantel.
 

Gebruiksaanwijzing Exitel voor de kat

De smakelijke minitabletten zijn eenvoudig toe te dienen, op de volgende manieren:

 • Dien de tablet rechtstreeks toe aan uw kat, door de tablet achter in de bek te plaatsen
 • Meng de tablet door het voedsel van uw kat
 • Stop de tablet in een vleesballetje en geef dit aan uw kat

 

Dosering Exitel voor de kat

Dien uw kat slechts eenmaal Exitel toe. Het aantal tabletten dat u toedient is afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw kat.
 

Dosering Exitel voor de kat
Gewicht van de kat (kg) Aantal tabletten
1-2,5 1
2,5-5 2
5-7,5 3
7,5-10 4


Let opNiet toedienen aan katten jonger dan 8 weken en/of lichter dan 1 kg. Ook niet toedienen aan honden. 

Bewaar Exitel voor de kat bij kamertemperatuur (15-25 °C). Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. 
 

Ander gezondheidsproduct?

Zoekt u een alternatief voor Exitel voor de kat? Bij Brekz verkopen we diverse soorten ontwormingsmiddelen voor de kat. Tussen ons uitgebreide assortiment vindt u dus ongetwijfeld het product dat u zoekt! Bekijk daarnaast eens alle gezondheidsproducten die wij verkopen, in onze kattenapotheek!

Exil
https://www.brekz.nl/24646-home_default/exil-no-worm-kat.jpg
15.25 2019/01/01
moeilijk toe te dienen bij katten. denk dat druppels beter zijn.
snel en volgens afspraak geleverd
1701
956
> Meer informatie
Exitel kat tegen wormen 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 8,09
4 Tabletten
€ 15,25
6 Tabletten
€ 22,25
8 Tabletten
€ 28,25

Panacur

Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat

Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat

Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat is een middel tegen spoel-, haak-, zweep- en lintwormen in de vorm van tabletten. Naast het doden van wormen kan het ook helpen bij het herstel van problemen ten gevolge van de maag-darm parasiet Giardia. Dit product is bijzonder, omdat meestal ontwormingsmiddel voor honden en katten gescheiden moeten worden. Hier is dat niet het geval én het is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden. Eén kuur duurt in totaal drie dagen en het middel moet oraal toegediend worden.

Panacur werkt tegen de volgende ongedierten:

 • Spoelwormen: Toxascara canis, Toxocara cati, Toxascaris leonina
 • Haakwormen: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Ancyclostoma tubaeforme
 • Zweepwormen hond: Trichuris vulpis
 • Lintwormen: Taenia pisiformisTaenia hydatigena, Taenia taeniaeformis
 • Voor de behandeling van de darmparasiet: Giardia spp. 


De houdbaarheid van Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste ontwormingsmiddelen voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat en bespaar vele euro's.
 

Gebruik

Een kuur duurt in totaal drie dagen. De tabletten kunnen verkruimeld worden en direct in de bek toegediend worden. Wanneer u dat moeilijk of niet praktisch vindt, kunt u het in het voer vermengen. Dit is even effectief. 

Dosering
De dosering moet altijd worden aangepast aan het gewicht van uw hond of kat. Een te kleine dosis kan niet effectief genoeg zijn. Een te grote dosis daarentegen kan gevaarlijk en giftig zijn. Het is aan te raden uw huisdier vooraf te wegen. Zo dient u u w huisdier altijd de juiste dosering toe. 
1 tablet per 5 kg van de hond of kat. 
 

Ingrediënten Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat 

Fenbendazol (500 mg)

Hulpstoffen: Lactose monohydraat, maïszetmeel, colloïdaalsiliciumdioxideanhydraat, hydroxyethylcellulose, natriumamylopectineglycolaat, magnesiumstearaat.

Bekijk voor meer informatie de gebruiksaanwijzing. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ontwormingspasta in plaats van tabletten? Bekijk dan onze Ontworming pagina. Hier verkopen we onder andere de Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat

https://www.brekz.nl/24952-home_default/panacur-kh-250-ontwormingsmiddel-voor-hond-en-kat.jpg
7.59 2019/01/01
zeer snelle en goede levering
Zeer goed
Top allemaal
Doet wat het moet. Wel redelijk grote tabletten voor katten. Maar ze hebben er minder last van dan bij de siroop
Zeer tevreden over de producten. Maar waarom kan een klein doosje panacur niet per brievenbuspost verzonden worden? Wel zo makkelijk, hoeven we ook niet thuis voor de bezorger van DPD.
Panacur werkt erg fijn en goed bij de honden. Nooit last van wormen en de honden reageren er niet slecht op, zoals je wel eens anders hoort. Het enige is is dat je het meerdere dagen achter elkaar moet geven.
Deze kuur krijgt onze hond al vanaf zijn geboorte. We hebben het van de kennel meegekregen en zijn er mee verder gegaan. De dierenarts beaamd ook dat het een goed middel is, dus zodoende gebruiken we het nog steeds. De bestelling was er snel, het was goedkoper dan in de reguliere dierenwinkel. Heel tevreden.
Goed product. Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering
Een goede wormkuur en snel bezorgd. Gewoon perfect !
1 van de beste en effectiefste ontwormkuren
Heeft goed zijn werking gedaan. Mijn hond is weer helemaal in zijn nopjes en parasietvrij!
Uitstekend produkt met een interessante prijs.
Goed product, gemakkelijk te gebruiken
Goede ervaring mee. Tevreden over het product.
Koop regelmatig hier diverse produkten hond , kat en voor vogels in een voliere . altijd snelle leveringen goede produkten
21935
13078
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 Tabletten
€ 7,59
20 tabletten
€ 14,49
50 tabletten
€ 34,25
100 tabletten
€ 65,49
Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat

Productinformatie Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat 

Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat is een effectief ontwormingsmiddel en is geschikt voor honden, katten, puppies en kittens. Het ontwormingsmiddel is op basis van fenbendazol en is behalve voor honden en katten ook geschikt voor pups en kittens. Na toedienen is het werkzaam tegen alle veelvoorkomende wormen bij honden en katten. Bij honden kan het zelfs gebruikt worden bij het herstel van protozo Giardia. Dankzij de handige pasta en de maatspuit is het middel eenvoudig toe te dienen bij alle dieren met een maximum gewicht van 6 kg. Voor een hoger gewicht is meer dan 1 maatspuit benodigd. 

 • Werkzaam tegen alle veelvoorkomende wormen bij honden en katten
 • Op basis van de werkzame stof fenbendazol
 • Werkt ook preventief
 • Handige pasta met maatspuit voor eenvoudig toedienen van de juiste hoeveelheid
 • Kan worden gebruikt bij honden voor het herstel van protozo Giardia
 • Voor huisdieren tot een gewicht van 6 kg, een hoger gewicht vereist meer dan 1 maatspuit

 

Ingrediënten Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat

Panacur Petpaste bevat 187,5 mg/g orale pasta voro hond en kat bevat de volgende werkzame en overige bestanddelen.

1 gram pasta bevat:

Werkzame stoffen: Fenbendazol (187,5 mg/gram).
Hulpstoffen: Methyl-4-hydroxybenzoaat [E 218] (1,7 mg), Propyl-4-hydroxybenzoaat [E 216] (0,16 mg).

Bij Brekz kunt u de beste ontworming kat middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen.

Gebruiksaanwijzing Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat

Panacur PetPaste na het eten direct in de bek toedienen door de pasta uit de injector op de tongbasis te brengen. U kunt de pasta ook door het voedsel mengen.

Elke injector bevat 4,8 gram pasta. Dit komt overeen met 900 mg fenbendazol. U kunt de injector op 18 eenheden instellen, waarbij elke eenheid overeenkomt met 50 mg fenbendazol. Het gewenste aantal eenheden wordt verkregen door de doseerring op de zuiger te draaien. 

Geschikt voor gebruik bij dieren met een lichaamsgewicht tot 6 kg, ongeacht de leeftijd van het dier. Indien uw huisdier zwaarder is dan 6 kg moet meer dan 1 injector worden toegediend. 

Dosering

De dosering is verschillend voor honden en katten van verschillende leeftijden. U kunt gebruik maken van de volgende doseringsschema's.

Volwassen katten
Voor volwassen katten wordt een dosering van 75 mg fenbendazol per kg lichaamsgewicht per dag geadviseerd, gedurende 2 opeenvolgende dagen. De dagelijkse dosering voor 2 kg lichaamsgewicht komt overeen met 3 eenheden op de zuiger. Zie de tabel.
 

Dosering volwassen katten - Panacur PetPaste Ontwormingspasta
Gewicht van de kat (kg) Dagelijks aantal eenheden gedurende 2 dagen
> 2 3
2,1 - 4 6
4,1 - 6 9Kittens, puppies en volwassen honden
Voor kittens, puppies en volwassen honden geldt een dosering van 50 mg fenbendazol per kg lichaamsgewicht per dag, gedurende 3 opeenvolgende dagen. Een dagelijkse dosering voor 1 kg lichaamsgewicht komt overeen met 1 eenheid op de zuiger. Zie de tabel.

Dosering kittens, puppies en volwassen honden - Panacur PetPaste Ontwormingspasta
Gewicht van uw huisdier Dagelijks aantal eenheden
3 dagen
> 0,9 kg 1
1 - 2 2
2,1 - 3 3
3,1 - 4 4
4,1 - 5 5
5,1 - 6 6Let op! Niet gebruiken bij drachtige honden tot dag 39. Voorkom direct huidcontact en was de handen na gebruik. Personen met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame stof of een van de hulpstoffen dienen contact met het geneesmiddel te vermijden.

Bewaren beneden 25 graden Celsius. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingsmiddel in tabletvorm? Kijk dan eens bij Milbemax Grote kat. Een overzicht van al onze ontwormingsmiddelen voor de kat vindt u op de Productpagina.

https://www.brekz.nl/21371-home_default/panacur-petpaste-ontwormingspasta-voor-hond-en-kat.jpg
9.39 2019/01/01
21937
13080
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 9,39
Per 2
€ 18,25
Per 3
€ 26,75

Easypill

Easypill kat - maakt pillen smakelijk
https://www.brekz.nl/5157-home_default/easypill-voor-de-kat.jpg
2.79 2019/01/01
Ik hoef mijn kat niet gestrest een pilletje proberen toe te dienen, maar voor haar is het met easypill een snoepje waar ze om komt bedelen! Fantastisch!
Een lekkere snack voor de kat die daarmee een pilletje als snoepje verorberd. Snel geleverd.
Mijn kat vindt het heerlijk en hierdoor eet hij nu zijn medicijnen.
Onze hondjes en kat vinden dit heerlijk.Zo is het geven van pillen geen strijd meer.
Prima spul, jammer dat het zo kostbaar is.
Snel geleverd Goede kwaliteit
Zijn goed vers en geen te grote hoeveelheid in een keer
Prima snel geleverd volgens de bestelling
zeer goed doet wat het moet doen
heel goed dat je er eentje kan bestellen om te kijken of ze het wel lusten. Hier allemaal hevige fan en nu zitten ze zelfs al klaar als ze hun pilletje krijgen met easy pil . Wat voorheen telkens een gevecht was is nu piece of cake of moet ik zeggen piece of easy pil :) aanrader!
Ideaal product, je verstopt er het tabletje in en onze kat(ten) eet het direct op. Op deze manier is het geven van medicijnen in tabletvorm, een feest voor onze kat(ten).
Oorspronkelijk werkte het product heel goed! De poes at meteen haar medicatie op die verstopt zat in het product. Na twee dagen wist de kat echter dat er een pilletje in verstopt zat waardoor ze ook de easypil niet meer wilde eten. Dat was jammer.
Supersnelle levering. Het enige minpuntje is dat de sachets los in de doos in plaats van in een potje of zakje. Ik heb drie katten. Een ervan trapt erin, het pilletje in een propje van dit spul. De andere twee eten weer netjes om het pilletje heen
Afhankelijk van de smaakpapillen van de katten, wordt dit goed opgenomen. Bij moeilijkere eters is het geen aanrader.
Gemakkelijke bestelling, betaling en vlotte levering (de volgende dag al). Daarbij at de kat de Easypill met veel gemak. Een goeie truc om de medicatie erin te verdoezelen zodat de poes geen argwaan heeft.
het lukt eindelijk de zeeer kieskeurige poes een pil te laten nemen !!
Bestelling en levering zoals het hoort. Product doet wat het belooft: pil is makkelijk te maskeren maar het hangt altijd nog van de kat af of ze het opeet of niet. Bij ons de eerste en tweede keer geen probleem, nadien helaas niet meer.
Mijn kat is heel erg van slag als ze een pil krijgt. Dat is nu totaal voorbij MET e Easypill: ze at hem uit mijn hand. DANK!!
Ik bestel hier al een aantal jaren. Gaat altijd goed. Netjes met 2 dagen in huis. Bezorgkosten van €2,95 en nog steeds goedkoper dan zelf naar de dierenwinkel gaan en daar producten kopen.
De Easypill voor de kat werkt echt, ik was sceptisch want een kat kun je niet misleiden. die weten ieder pilletje overal uit te halen. Ook erg makkelijk in gebruik.
Poes lust dit graag en zo kunnen we zijn medicatie goed geven.
Snelle levering. Product lijkt iets droger dan wat ik van dierenarts kreeg, maar werkt super!
Goed product. Kat vind het heerlijk en de pil wordt meteen ingeslikt. Je kan er meedere keren stukje vanaf snijden en een pil in doen. Aanbeveler!
Snelle levering. Goed verpakt. Wel in een doosje van een ander product/merk dus niet herkenbaar als afkomstig van Brekz. De afzender was maar erg klein op een adressticker vermeld, dus was even verwarrend en vond ik niet zo professioneel. Product is goed en scherp geprijsd. Ik begrijp niet dat er een minimum bestelbedrag van 15,- is want de verzendkosten betaal je als koper toch al zelf.
7091
3549
Easypill voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,79
Per 2
€ 4,99
Per 15
€ 32,25
Per 30
€ 59,49
Cestem Kat Ontwormingsmiddel

Cestem Kat Ontwormingsmiddel


Cestem Kat Ontwormingsmiddel is een breedwerkend ontwormingsmiddel tegen spoelwormen, lintwormen en haakwormen bij katten. Worminfecties kunnen de gezondheid van uw kat beïnvloeden. Tevens kunnen sommige wormen ook de mens besmetten. Daarom wordt het sterk aanbevolen om uw kat ten minste 3 - 4 keer per jaar te ontwormen. Tevens wordt het aangeraden om kittens vanaf 2 weken oud, een aantal keren preventief te ontwormen. Kittens met een worminfectie kunnen ernstig ziek worden en een groeiachterstand oplopen, wanneer zij niet worden behandeld. Tevens veroorzaken worminfecties een verlaagde weerstand, waardoor kans op andere ziekten vergroot worden. Dit middel bevat de werkzame stoffen Praziquantel en Pyrantelembonaat. Het product kan veilig worden toegediend aan drachtige poezen.

Dit ontwormingsmiddel is werkzaam tegen:

 • Spoelwormen: Toxacara cati, Toxascaris leonina; (volwassen en onrijpe vormen) 
 • Lintwormen: Dipylidium caninum, Taenia spp.. ,Echinococcus multilocularis 
 • Haakwormen: Ancylostoma tubaeforme

Dit middel niet gebruiken bij katten die behandeld zijn met Piperazine.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruiksaanwijzing van dit product.


Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cestem Kat Ontwormingsmiddel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werkzame bestanddelen Cestem Kat Ontwormingsmiddel

Praziquantel 20 mg, Pyrantelembonaat 230 mg.

Hulpstoffen
Lactose, tarwe zetmeel, talk, magnesium stearaat, natrium zetmeel glycolaat, povidon, gedroogd gist, leveraroma.

Dosering Cestem Kat Ontwormingsmiddel

Cestem is geschikt voor oraal gebruik.

 • Eenmalig 5 mg praziquantel en 57,5 mg pyrantelembonaat per kg lichaamsgewicht. Dit komt overeen met één tablet per 4 kg lichaamsgewicht.

De tabletten kunnen direct aan de kat worden gegeven of in voedsel worden verwerkt. Behandeling vlak voor de voeding wordt aanbevolen. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Bewaar Cestem op een koele, droge plek, buiten het bereik van kinderen.

Ander product?

Heeft u moeite met het toedienen van pillen aan uw kat? Probeer dan eens Easypill. Voor andere middelen tegen vlooien en teken, kunt u kijken in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31392-home_default/cestem-kat-ontwormingsmiddel.jpg
6.29 2019/01/01
33782
16013
Cestem Kat Ontwormingsmiddel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 6,29
4 Tabletten
€ 11,95
6 Tabletten
€ 17,29
Milbactor Ontwormingsmiddel Grote Kat

Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat

Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat zijn tabletten geschikt voor katten met een gewicht van ten minste 2 kg. Deze kleine tabletten hebben een smakelijke vleessmaak om dosering te vergemakkelijken. Gebruik Milbactor ontwormingsmiddel ter preventie van hart en longwormen bij uw geliefde kat. Milbactor ontwormingsmiddel is ook te gebruiken ter behandeling van onvolwassen en volwassen cestoden en nematoden. Gebruik Milbactor ter behandeling van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij uw grote kat. 

Deze tabletten van Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat worden verpakt in een doosje geleverd, met 4 tabletten in een strip. Dit ontwormingsmiddel bevat de werkzame stoffen Praziquantel en Milbemycine die de wormen doden en infectie voorkomen. Gebruik van dit product is veilig bij dracht en lactatie van uw grote kat. 

Bij Brekz bestelt u Ontwormingsmiddel voor katten goedkoop online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld bij Brekz. 

Voedingsadvies Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat

De houdbaarheid van Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingstabel:

Lichaamsgewicht Dosering
2 kg tot 4 kg ½ tablet
4 tot 8 kg 1 tablet
8 tot 12 kg 1½ tablet


Het is aan te raden om alle dieren, die in hetzelfde huishouden leven, gelijktijdig te behandelen. Bewaar de verpakking op een droge plek en sluit goed af. 

Ingrediënten Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat

Samenstelling:
• Milbemycine oxime 16 mg
• Praziquantel 40 mg

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Ontwormingsmiddelen voor katten. Hier vindt u onder andere No Worm Pro Kat.

https://www.brekz.nl/31386-home_default/milbactor-ontwormingsmiddel-grote-kat.jpg
16.75 2019/01/01
33800
16030
Milbactor Ontwormingsmiddel Grote Kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 16,75
8 Tabletten
€ 31,25
12 Tabletten
€ 44,49

Virbac

Virbac Milpro Grote Kat

Productinformatie Virbac Milpro Grote Kat

Virbac Milpro Grote Kat is een veilig en effectief ontwormingsmiddel voor katten vanaf 2 kg. Het middel is op basis van praziquantel en milbemycine en is werkzaam tegen lintwormen, spoelwormen, haakwormen en hartwormen. Dankzij de smakelijke tabletten zijn ze eenvoudig toe te dienen. Ze zijn bovendien gemakkelijk te delen, voor een passende dosering. Geschikt voor katten vanaf 2 kg.

 • Effectief tegen lintwormen, spoelwormen, haakwormen en hartwormen
 • Op basis van Milbemycine en praziquantel
 • Smakelijke tabletten
 • Eenvoudig te delen
 • Geschikt voor de volwassen kat

Bij Brekz kunt u de beste ontworming kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Milpro Grote Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Virbac Milpro Grote Kat

Eenmalig oraal toedienen. Het geneesmiddel toedienen met of na wat eten. Afhankelijk van het lichaamsgewicht kunt u de dosering aanhouden in de onderstaande tabel.

Dosering Virbac Milpro Grote Kat

Gewicht van de kat (kg)

Optimale dosering
Aantal stuks
2 - 4 kg 0,5 tablet
4 - 8 kg 1 tablet
8 - 12 kg 1,5 tablet

Samenstelling Virbac Milpro Grote Kat

Werkzame stoffen: Praziquantel, Milbemycine.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontworming van Beaphar voor de kat? Kijk dan eens bij ons Beaphar Milquestra Ontworming kat.

https://www.brekz.nl/29668-home_default/milpro-grote-kat.jpg
16.25 2019/01/01
33230
15821
Milpro Grote Kat > Meer informatie
Virbac Milpro Grote Kat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 16,25
8 Tabletten
€ 30,75
48 Tabletten
€ 181,75
96 Tabletten
€ 348,49

Overige

Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat is een oraal, breedspectrum anthelminticum in pastavorm voor honden en katten. De meest voorkomende wormen zijn lintwormen en spoelwormen. In mindere mate zijn er ook de zweepwormen en haakwormen. Virbac Vitaminthe helpt bij het bestrijden en voorkomen van deze worminfecties. Het wordt tijdens het ontwormen sterk aangeraden om uw huisdier ook te behandelen met een anti-vlooienmiddel.

Kenmerken van Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta

Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen. De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta, maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden en kan worden toegediend aan dieren tijdens de lactatieperiode. Spoelwormen (Ascariden) zijn te herkennen aan de vermicelli-achtige vorm. De spoelworm komt het meeste voor en is belangrijk om te bestrijden vanwege de schade die deze veroorzaakt in het lichaam en de extreme besmettelijkheid voor pups en (in mindere mate) voor kinderen. Volwassen dieren hebben meestal weinig last van spoelwormen. De eitjes van spoelwormen kunnen buiten het lichaam jarenlang infectieus blijven. Na opname vindt er een trektocht plaats in het lichaam en komen de wormen in de darmen terecht, waar ze als volwassen wormen weer eitjes produceren. Een gedeelte gaat in een zogenaamde rustfase in het lichaam. Ontwormen heeft geen effect op de wormen in de rustfase. Tijdens de drachtigheid worden de ‘rustende’ wormen weer geactiveerd en besmetten pups reeds in de baarmoeder. Pups en kittens worden na de geboorte via de moedermelk besmet. Vooral jonge dieren kunnen op deze wijze snel veel schade oplopen. Haakwormen (Ancylostomidae) en Zweepwormen (Trichurata) komen in Nederland over het algemeen minder voor en dan voornamelijk in kennels en pensions. Lintwormen (Dipylidium) bij volwassen honden en katten zijn meestal weinig schadelijk en worden overgebracht door vlooien. Ze zijn te herkennen in de ontlasting of rond de anus van uw huisdier als ‘rijstkorreltjes’ of ‘maden’. Dit zijn wormsegmenten die loslaten en meestal met de ontlasting mee naar buiten komen. Uw hond of kat besmet zichzelf weer door het oplikken van besmette vlooien. Herbesmetting wordt voorkomen door ook de vlooien optimaal te bestrijden. Dit geldt voor zowel het dier als de omgeving. Behandel altijd alle huisdieren tegelijkertijd! Bij Brekz kunt u ontwormingspasta's goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Bevat per ml orale pasta : Niclosamide (240 mg) Oxibendazol (30 mg) Excipiens( tot 1 ml).

Dosering Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Algemene dosering: 1 ml per 2 kg lichaamsgewicht. Raadpleeg voor gebruik eerst de verpakking en bijsluiter. Virbac Vitaminthe dient in een éénmalige dosering achter op de tong van het dier te worden gegeven. De benodigde hoeveelheid k