Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(4)

FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar

Productinformatie
S
€ 19,69 (€ 19,69/ct)
€ 19,69 (€ 19,69/ct)
M
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
L
€ 29,49 (€ 29,49/ct)
€ 29,49 (€ 29,49/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

De FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar is het ideale hulpmiddel om eenvoudig losse haren uit de ondervacht van langharige honden te verwijderen. Het verwijdert tot wel 99% van de losse haren zonder de dekvacht te beschadigen.

  • Geschikt om de vacht van langharige honden mee te verzorgen
  • Eenvoudig verwijderen van losse haren
  • Veilig en gemakkelijk te gebruiken

Meer informatie

Productinformatie FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar

De FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar is de perfecte kam voor het verwijderen van losse haren uit de ondervacht van kleine-, middelgrote- en grote langharige honden. Het verwijdert veilig en gemakkelijk tot wel 99% van de losse haren zonder de dekvacht of huid te beschadigen. De Skin Guard zorgt er bij goed gebruik voor dat de randen niet in de huid snijden en dat de kam moeiteloos door de vacht heen beweegt zonder te blijven steken. Met de handige FURejector- knop kunt u het verwijderde haar gemakkelijk opruimen. De gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het lichaam en zorgt daarmee voor extra comfort tijdens het verzorgen van de vacht. De FURminator heeft een ergonomisch handvat zodat ook u extra comfort en gebruiksgemak kunt ervaren tijdens het kammen.

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu FURminator Undercoat DeShedding Tool hond langhaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen FURminator Undercoat DeShedding Tool

  • Handige FURejector-knop om haren gemakkelijk uit de borstel te verwijderen
  • Kamt door het dekhaar heen om losse haren en ondervacht veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder de bovenvacht of huid te beschadigen (bij gebruik volgens de voorschriften)
  • De gebogen kam volgt de natuurlijke vormen van het lichaam voor optimaal comfort
  • Dankzij het ergonomisch handvat ligt de FURminator extra fijn in de hand
  • De Skin Guard glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de kam niet in de vacht blijft steken
  • De veilige rand beschermt de tanden van de kam terwijl het opgeborgen ligt

Gebruik FURminator Undercoat DeShedding Tool

Gebruik de FURminator 1-2 keer per week 10 tot 20 minuten per keer op droog haar. Lees alle instructies goed door voordat u de vacht gaat verzorgen. Gebruik de FURminator DeShedding Tool voor de ondervacht alleen volgens de voorschriften.

Stap 1
DeShedding van de ondervacht kunt u op elk moment doen bij een volledig droge vacht, maar voor het beste resultaat wordt aanbevolen om het onmiddellijk na het wassen en drogen te doen. 
Stap 2
Onderzoek het hele lichaam van uw huisdier voordat u de DeShedding Tool voor de ondervacht gebruikt. Let op wonden, blauwe plekken en huidaandoeningen die verborgen zijn onder de vacht van uw huisdier. Als uw huisdier hier last van heeft, ga dan eerst naar de dierenarts voordat u gaat borstelen. Verwijder klitten en viltplekken met de FURminator Ontviltingskam of Vachthark voordat u de DeShedding Tool voor de ondervacht gebruikt.
Stap 3
U gebruikt de DeShedding Tool voor de ondervacht net als een borstel. Borstel uw huisdier in de richting van de haargroei, waarbij u de roestvrijstalen tanden naar de vacht toe kantelt. Begin bij de kop van uw huisdier en werk naar achteren toe. Wees extra voorzichtig bij de buik, poten, geslachtsdelen en het achterwerk. Borstel niet te veel op één plek maar met lange, voorzichtige halen naar boven, van de huid van uw huisdier af. Hoewel het Skinguard-ontwerp ervoor zorgt dat de DeShedding Tool niet blijft steke,n maar over de huid glijdt, kan te hard of te ruw borstelen de huid toch irriteren. Druk dus niet te hard tijdens het borstelen. Stop direct als u merkt dat de huid rood of geïrriteerd wordt.
Stap 4
De verzamelde haren kunt u uit de tanden verwijderen door op de FURejector-knop te drukken.

Ander product?

Heeft uw hond een kortharige vacht? Kijk dan naar de FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar. Voor alle andere varianten kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor honden. 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
18-05-2022
1
2
3
4
5
Gekocht voor kammen van Maltezer. Super tevreden, trekt niet en de hond vindt het geweldig.
08-07-2022
1
2
3
4
5
Parfait….!!

Translate to English

01-12-2021
1
2
3
4
5
très efficace et pas du tout désagréable pour le chien

Translate to English

16-05-2021
1
2
3
4
5
Excellent produit , un peut cher , sinon livraison comme d’habitude dans les délais et bien emballé

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.