Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar

Productinformatie
S
€ 21,95 (€ 21,95/ct)
€ 21,95 (€ 21,95/ct)
M
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
L
€ 32,75 (€ 32,75/ct)
€ 32,75 (€ 32,75/ct)

De FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar is ideaal om losse haren uit de ondervacht van kortharige honden te verwijderen. De FURminator Undercoat DeShedding Tool verwijdert tot wel 99% van de losse haren zonder de huid of dekvacht te beschadigen.

  • Voor kortharige honden
  • Eenvoudig verwijderen van losse haren
  • Veilig en gemakkelijk te gebruiken

Meer informatie

Productinformatie FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar

De roestvrijstalen FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar is de ideale kam voor kortharige honden. Het beweegt moeiteloos door de vacht om losse haren veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder de bovenvacht of huid te beschadigen. De Skin-Guard glijdt soepel over de huid heen en zorgt ervoor dat de kam niet blijft steken en de randen niet snijden. De gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het lichaam van uw huisdier en zorgt daarmee voor extra comfort tijdens het verzorgen van de vacht. Met de handige knop kunt u het verwijderde haar gemakkelijk opruimen. De rand aan de zijkant beschermt de tandjes van de kam om te voorkomen dat deze beschadigen terwijl het opgeborgen ligt. De FURminator heeft een ergonomisch handvat zodat u comfort en gebruiksgemak kunt ervaren tijdens het kammen. De FURminator is verkrijgbaar voor kleine honden, middelgrote honden en grote honden.

Bij Brekz kunt u goede vachtverzorgingsproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu FURminator Undercoat DeShedding Tool hond korthaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen FURminator Undercoat DeShedding Tool

  • Handige knop om haren gemakkelijk uit de furminator te verwijderen
  • Kamt door het dekhaar heen om losse haren en ondervacht veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder de bovenvacht of huid te beschadigen (bij gebruik volgens de voorschriften)
  • De gebogen kam volgt de natuurlijke vormen van uw huisdier voor optimaal comfort
  • Ergonomisch handvat voor comfort en gebruiksgemak
  • De Skin Guard glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de kam niet blijft steken
  • De veilige rand beschermt de tanden terwijl het opgeborgen is

Gebruik FURminator Undercoat DeShedding Tool

Gebruik de FURminator 1-2 keer per week voor 10 tot 20 minuten per keer op droog haar. Lees alle instructies goed door voordat u de vacht gaat verzorgen met de FURminator.

Ander product?

Heeft uw hond een langharige vacht? Kijk dan naar de FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
30-07-2020
1
2
3
4
5
idéal pour brosser les chiens

Translate to English