terug
Zichtbaar in het donker

Zichtbaar in het donker

Het belang van een goede zichtbaarheid in het donker kan niet genoeg worden benadrukt. Het is niet alleen een kwestie van gemak, maar vooral van veiligheid. Om u en uw huisdier te helpen goed zichtbaar te blijven, heeft Brekz producten zoals lichtgevende halsbanden en lampjes. 
Lees meer ..
Zichtbaar in het donker

Verlichting voor zichtbaarheid in het donker

Een goede zichtbaarheid in het donker is erg belangrijk voor de veiligheid van u en uw viervoeter. Zeker tijdens de wintermaanden wanneer het al vroeg donker wordt, bent u veel minder goed zichtbaar. Of het nu een rustige wandeling door de buurt is of een wandeling in het park, extra zichtbaarheid is essentieel om goed gezien te worden. Zo bent u voldoende zichtbaar voor andere voetgangers en andere weggebruikers. Ook tijdens het kamperen of andere buitenactiviteiten in het donker kan het een uitdaging zijn uw hond in het donker terug te vinden.

Zichtbaarheid in het donker is makkelijk geregeld met de lichtgevende accessoires van Brekz. Koop nu uw reflecterende producten of verlichting voor tijdens de wandelingen in donker.

Assortiment voor zichtbaarheid in het donker

Er zijn verschillende opties om de zichtbaarheid in het donker te verbeteren. 

Reflecterende producten

Looplijnen met reflecterende strips zorgen ervoor dat zowel u als uw hond beter zichtbaar zijn voor anderen, zelfs zonder extra verlichting. Ook kunt u bij het kopen van bijvoorbeeld een hondentuigje of jas voor uzelf rekening houden met de aanwezigheid van reflecterende elementen.

Halsbanden

Met de Flash lichthalsband voor honden hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vinden van uw viervoeter in het donker. Gemaakt van duurzaam TPU-kunststof, is deze halsband bestand tegen spatwater. Uitgerust met krachtige accu's biedt de halsband tot wel 14 uur knipperlicht en ongeveer 6 uur continu licht. Is de accu leeg? Geen probleem. U kunt deze moeiteloos opladen met behulp van de handige USB-kabel. Dankzij de twee LED-lampjes straalt de halsband een intense lichtsterkte uit, waardoor uw hond altijd zichtbaar is, zelfs in de meest donkere omgevingen. Met een diameter van 65 cm kan de halsband eenvoudig worden aangepast aan de nek van uw hond. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en multicolor.

Overige verlichting voor de hond

Kleine lichtjes die u aan de halsband of het tuigje van uw hond kunt bevestigen zijn zeer eenvoudig in gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en manieren van bevestigen, zoals een clip of een musketonhaak. Ze zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor extra zichtbaarheid. Speciaal voor de Flexi lijn koopt u een Flexi LED Lightning systeem. Dit is een innovatief verlichtingssysteem om altijd de perfecte hoeveelheid licht binnen handbereik te hebben. Dit systeem geeft u de volledige controle over uw lichtbundel. Pas de sterkte en breedte van het licht aan naar behoeften en omstandigheden, zodat u altijd het beste zicht hebt.

Bestellen bij Brekz

Een goede zichtbaarheid in het donker tijdens uw wandelingen in de vroege of late uren? Bij Brekz vindt u alles wat u nodig heeft tegen de scherpste prijzen. Zo bestelt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig een neonkleurige Flexi New Neon Tape of de Flexi Giant M neon hondenriem.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.