Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zichtbaar in het donker

Om u en uw huisdier te helpen goed zichtbaar te blijven, heeft Brekz een selectie gemaakt van verlichtingsproducten zoals lichtgevende halsbanden en lampjes. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over de veiligheid van uw huisdier. Koop uw verlichtingsproducten online tot wel 40% goedkoper. Bij bestellingen vanaf €28 krijgt u gratis verzending!
Lees meer ..
Accessoires
Reflecterend
Lichthalsbanden

Accessoires

Lichthalsbanden

Doggybag

Nylon

Accessoires

Flexi LED Light System

Flexi LED Light System

Het Flexi LED Light System is een ledlamp die u kunt bevestigen aan verschillende hondenlijnen van Flexi. De lamp is handig voor wandelingen met uw hond in het donker, omdat deze licht geeft dat al van ver gezien kan worden. De lamp bestaat uit een wit permanent licht en een rood knipperlicht die afwisselend aangezet kunnen worden. De lamp is geschikt voor lijnen S, M en L van de New Classic, New Comfort en Black Design-series en kan gemakkelijk met een klittenbandring bevestigd worden aan de lijn. Als de lamp niet gebruikt wordt, kunt u deze afdekken met een beschermkapje dat vuil tegenhoudt. Het Flexi LED Light System is ongeveer 7 cm breed en gemaakt van kunststof. Bij de lamp worden 2 batterijen AAA geleverd.

 • Lamp voor Flexi-hondenlijn
 • Geschikt voor wandelen in donker
 • Heeft wit permanent en rood knipperlicht
 • Geschikt voor voor lijnen S, M en L van de New Classic, New Comfort en Black Design-series
 • Gemakkelijk te bevestigen met klittenband
 • Gemakkelijk af te dekken tegen vuil
 • 7 cm breed
 • Gemaakt van kunststof
 • Geleverd met 2 AAA-batterijen

Bij Brekz kunt u verschillende accessoires voor uw Flexi-hondenlijn kopen. Zo bestelt u bij ons het Flexi LED Light System gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling wordt snel bij uw thuis afgeleverd!

Ander accessoire dan het Flexi LED Light System?

Bij Brekz kuntu u voor uw Flexi-hondenlijn ook de Flexi Multibox kopen waarin u snoepjes en poepzakjes voor onderweg kunt meenemen. Daarnaast verkopen wij een extra riem voor extra licht 

https://www.brekz.nl/37707-home_default/flexi-led-ligth-system-vario.jpg
11.49 2019/01/01
Super handig
ideaal in de donkere dagen
Tevreden !
heel handig!!
Het Flexi licht systeem werkt uit stekend
Alles voor de veiligheid van ons en ons vriendje
Goede service en snel, volgende dag bezorgd
Pratique lors de ramassage de nuit et sécurisant
Lave priser, fin kvalitet og hurtig forsendelse. FULDT TILFREDS!
26337
14149
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 11,49 (€ 11,49/ct)
Lichtgrijs
€ 11,49 (€ 11,49/ct)

Lichthalsbanden

Safety Blinker voor de hond

Safety Blinker voor de hond

Safety Blinker voor de hond is een veiligheidslampje met LED voor aan de halsband of het tuig van uw hond. Het felle LED lampje knippert in de kleur rood en maakt uw hond in een omtrek van circa 800 meter zichtbaar. Hij is tevens waterbestendig, een ideaal product voor veilig uitlaten en voor onderweg dus.
Dit product wordt geleverd inclusief een setje batterijen.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Safety Blinker voor de hond tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een lichtbuisje? Kijk dan eens bij de Veiligheidslichtbuis. Een overzicht van al onze artikelen voor op reis en onderweg vindt u hier.

https://www.brekz.nl/22501-home_default/beeztees-safety-blinker-voor-de-hond.jpg
3.09 2019/01/01
Werkt goed en niet te groot
De honden zijn goed zichtbaar in het donker ook erg grappig dat blauw/rood geknipper de honden worden er gelukkig niet onrustig van dus ik vind hem geweldig
Zoals altijd perfecte service!
Heel goed zichtbaar.gemakkelijk te gebruiken
Voor een teckel een prima lichtje in het donker! Werkt goed, batterijen gaan lang mee en zijn nog eens extra bijgeleverd. Prima prijs/kwaliteit.
Super schnelle Lieferung und gut verpackt!
Un peu petit, mais très efficace.
Snelle levering, beste prijs
23795
13650
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,25 (€ 2,63/ct)
Veiligheidslampje voor de hond

Veiligheidslampje voor de hond

Veiligheidslampje voor de hond is een knipperend led-lampje dat u voor meer veiligheid kunt bevestigen aan de halsband van uw hond. U kunt uw hond met dit product voortaan zorgeloos in het donker uitlaten. De led-lampjes zijn zuinig, waardoor de batterijen lang mee gaan. En dankzij de stevige musketon kunt u het lampje eenvoudig en stevig vastmaken aan de halsband van uw hond. De lampjes zijn al voorzien van een batterij.

Bij Brekz kunt u de leukste accessoires goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Wilt u het Veiligheidslampje voor de hond extra voordelig kopen? Koop hem tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief product? Kijk voor een nylon halsband van Beeztees eens bij de Beeztees Nylon Halsband Uni Donkergrijs voor de hond. De overzichtspagina voor hondenhalsbanden vindt u hier.

https://www.brekz.nl/29642-home_default/veiligheidslampje-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
Handig in gebruik. Geeft veel licht.
23796
13651
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond

Productinformatie Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond

Gebruik tijdens donkere dagen de Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond. Met deze nieuwe technologie is uw hond altijd goed zichtbaar tijdens avondwandelingen of in de vroege ochtend. De 2 LED-lampen bieden namelijk voldoende licht om uw viervoeter van relatief grote afstand te kunnen zien. Het beschikt over sterke accu’s en is gemaakt van TPU kunststof. Mocht de accu leeg zijn, dan kunt u de halsband eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB kabel. De halsband functioneert ongeveer 14 branduren in de knipperlichtstand en circa 6 uur in de constante lichtstand. De halsband is spatwaterbestendig en eenvoudig passend te maken door de zijkanten in te korten.

Bij Brekz koopt u de Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond goedkoop online. Bestel nu uw hondenhalsband en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond

 • Spatwaterbestendig
 • Sterke oplaadbare accu's
 • Materiaal: TPU kunststof
 • De twee LED-lampen geven een hoge lichtsterkte
 • Inkorten mogelijk aan beide kanten
 • Inclusief USB kabel
 • Ø 65 cm

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u de halsband liever in de kleur blauw? Kijk dan naar de Flash lichthalsband 65 cm blauw. Voor andere kleuren kunt u kijken op de pagina met al onze hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/37849-home_default/flash-lichthalsband-65-cm-groen-voor-de-hond.jpg
12.99 2019/01/01
Al eens probleem gehad,maar wordt telkens netjes rechtgezet. Prima service
37706
16826
Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,99 (€ 12,99/ct)
Per 2
€ 22,99 (€ 11,50/ct)
Per 3
€ 29,99 (€ 10,00/ct)
Flash lichthalsband 65 cm rood voor de hond

Productinformatie Flash lichthalsband 65 cm rood voor de hond

De Flash lichthalsband 65 cm rood voor de hond is een sterk lichtgevende halsband met 2 LED-lampen. Hiermee is uw hond goed zichtbaar in het donker. De halsband heeft een sterke, oplaadbare accu en kan in knipperlichtstand tot wel 14 branduren aaneengesloten mee. In de continu stand zal dit zo’n 6 uur zijn. Wanneer de accu leeg is kunt u deze met de bijgeleverde USB kabel weer opladen. De halsband maakt u passend dankzij de eenvoudig in te korten uiteinden. Deze Flash lichthalsband is ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en multicolor.

Bij Brekz koopt u een Flash lichthalsband voor de hond goedkoop online. Bestel nu de beste verlichting voor uw hond en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Flash lichthalsband 65 cm rood voor de hond

 • Spatwaterbestendig
 • Sterke oplaadbare accu's
 • De twee LED-lampen geven een hoge lichtsterkte
 • 65 cm, in te korten aan beide kanten
 • Inclusief USB kabel
 • Circa 14 branduren knipperlicht en ongeveer 6 branduren continu-licht

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Wilt u de halsband graag met meerdere kleuropties? Kijk dan naar de Flash lichthalsband 65 cm multicolor. Voor alle andere kleurmogelijkheden kunt u kijken op de pagina met al onze hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/37854-home_default/flash-lichthalsband-65-cm-rood-voor-de-hond.jpg
12.99 2019/01/01
37711
16827
Flash lichthalsband 65 cm rood voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,99 (€ 12,99/ct)
Per 2
€ 22,99 (€ 11,50/ct)
Per 3
€ 29,99 (€ 10,00/ct)
Flash lichthalsband 65 cm blauw voor de hond

Productinformatie Flash lichthalsband 65 cm blauw voor de hond

Met de Flash lichthalsband 65 cm blauw voor de hond raakt u uw hond niet kwijt in het donker! Deze lichtband is gemaakt van TPU kunststof en is spatwaterbestendig. Het bevat sterke accu’s en heeft tot circa 14 knipperlicht branduren en ongeveer 6 constante branduren. Is de accu leeg? Dan laadt u deze eenvoudig op met de USB kabel. De 2 LED-lampjes geven een hoge lichtsterkte zodat uw hond altijd goed zichtbaar is in het donker. De band is Ø 65 cm, maar is aan beide kanten in te korten, zodat het passend te maken is voor de nek van uw hond. 

Bij Brekz koopt u de Flash lichthalsband 65 cm blauw voor de hond goedkoop online. Bestel nu uw hondenbenodigdheden en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Flash lichthalsband 65 cm voor de hond

 • Gemaakt van TPU kunststof
 • Tot circa 14 branduren knipperlicht, tot circa. 6 branduren continu-licht
 • Spatwaterbestendig
 • Sterke accu's
 • Oplaadbaar
 • De twee LED-lampen geven een hoge lichtsterkte
 • In te korten aan beide kanten
 • Inclusief USB kabel

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u de halsband liever in een groene kleur? Kijk dan naar Flash lichthalsband 65 cm groen. Voor de andere kleurvarianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/37855-home_default/flash-lichthalsband-65-cm-blauw-voor-de-hond.jpg
12.99 2019/01/01
37714
16828
Flash lichthalsband 65 cm blauw voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,99 (€ 12,99/ct)
Per 2
€ 22,99 (€ 11,50/ct)
Per 3
€ 29,99 (€ 10,00/ct)
Flash lichthalsband 65 cm multicolor voor de hond

Productinformatie Flash lichthalsband 65 cm multicolor voor de hond

Raak uw hond ‘s avonds of ‘s ochtends vroeg niet meer kwijt met de Flash lichthalsband 65 cm multicolor voor de hond. Deze lichtgevende halsband heeft ongeveer 14 branduren in knipperlichtstand en circa 6 branduren in de constante verlichtstand. De LED-lampjes bieden een zeer hoge lichtsterkte. Met de bijgeleverde USB kabel laadt u de band eenvoudig en snel weer op. Maak de halsband passend bij uw hond door deze in te korten via de zijkanten van de band. Deze lichthalsband is gemaakt van TPU kunststof en is spatwaterdicht.

Bij Brekz koopt u de Flash lichthalsband 65 cm multicolor voor de hond goedkoop online. Bestel nu uw hondenhalsband en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd! 

Kenmerken Flash lichthalsband 65 cm multicolor voor de hond

 • Spatwaterbestendig
 • Gemaakt van TPU kunststof
 • 65 cm, eenvoudig in te korten aan beide kanten
 • Sterke accu's, oplaadbaar
 • De twee LED-lampen geven een hoge lichtsterkte
 • Inclusief USB kabel

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Wilt u de halsband liever in een blauwe kleur? Kijk dan naar Flash lichthalsband 65 cm blauw. Voor alle overige kleurvarianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/37859-home_default/flash-lichthalsband-65-cm-multicolor-voor-de-hond.jpg
13.99 2019/01/01
37720
16830
Flash lichthalsband 65 cm multicolor voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,99 (€ 13,99/ct)
Per 2
€ 24,99 (€ 12,50/ct)
Per 3
€ 34,99 (€ 11,66/ct)

Doggybag

USB Flash lampje voor de hond

Productinformatie USB Flash voor de hond

Met de Trixie USB Flash voor de hond zorgt u ervoor dat uw hond zichtbaar is in het donker door middel van uitermate helder LED-licht. Zichtbaarheid is ontzettend belangrijk en draagt bij aan de veiligheid van uw hond tijdens wandelingen in de avond of bijvoorbeeld dichte mist. Dit handige USB flash hondenlampje van ø 3 × 8 cm is op te laden via een meegeleverde USB kabel, zodat u dus niet steeds op zoek hoeft naar batterijen. Handig! Dit lampje heeft twee standen: knipperlicht en standlicht. Volledig opgeladen gaat het lampje ca. 10 uur mee op knipperlicht, en ca. 5 uur op standlicht. Gemaakt van stevig kunststof en siliconen, is het lampje spatwaterbestendig. 

Koop uw USB Flash voor de hond online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ander product? 

Bent u op zoek naar een andere verlichtingsproducten voor uw hond? Bij Brekz vindt u een ruim assortiment hondenaccessoires. Kent u bijvoorbeeld Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond al? Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond is een handige lichtgevende halsband voor wanneer u uw hond uitlaat in de donkere dagen.

https://www.brekz.nl/38764-home_default/usb-flash-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
39470
17261
Trixie USB Flash voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
USB Flash voor de hond er stuk
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
USB Flash voor de hond per 2
€ 16,95 (€ 8,48/ct)

Nylon

Cavo Reflecterende hondenlijn zwart 100cm

Productinformatie Cavo Reflecterende hondenlijn 

De Trixie Cavo Reflecterende hondenlijn (zwart) is een korte lijn met een lengte en dikte van 100 cm x 12 mm of 100 cm x 18 mm. Deze ronde hondenriem is van gevlochten nylon met reflecterende elementen. Bij weersomstandigheden met verminderd zicht, zoals mist of in de avond wanneer de zon onder is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u en uw hond goed zichtbaar zijn tijdens de wandeling. Een reflecterende hondenriem kan u daarbij helpen. Deze zwarte rond gevlochten singelband wordt aanbevolen voor korte wandelingen, om uw hond op een veilige manier dicht bij u te houden. 

Koop uw Cavo Reflecterende hondenlijn 100cmx12 mm, zwart online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ander product?

Bij Brekz vinden wij de zichtbaarheid van uw hond belangrijk. Daarom vindt u op onze website een ruim assortiment verlichtingsproducten voor uw hond. Kent u bijvoorbeeld de Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond al? De Flash lichthalsband 65 cm groen voor de hond is een handige lichtgevende halsband voor wanneer u uw hond uitlaat in het donker.

https://www.brekz.nl/38767-home_default/cavo-reflecterende-hondenlijn-zwart.jpg
7.95 2019/01/01
Helemaal tevreden goede kwaliteit riemen
39476
17263
Trixie Cavo Reflecterende hondenlijn zwart voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 cm x 12 mm
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
100 cm x 18 mm
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Trixie Cavo Reflecterende politielijn zwart

Productinformatie Cavo Reflecterende politielijn 200cm, zwart

De Trixie Cavo Reflecterende zwarte politielijn is een ronde politielijn van gevlochten nylon met reflecterende elementen. Bij weersomstandigheden met verminderd zicht, zoals mist of in de avond wanneer de zon onder is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u en uw hond goed zichtbaar zijn tijdens de wandeling.

Een reflecterende politielijn kan u daarbij helpen. Deze zwarte rond gevlochten, verstelbare politielijn van 200 cm x 12 mm of 200cm x 18 mm wordt aanbevolen voor wandelingen in het donker. Door de handige ringen en haken is deze riem op 3 manieren te verstellen, zodat u deze kan aanpassen naar gelang situatie en uw voorkeur.

Koop uw Cavo Reflecterende politielijn 200cm zwart online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ander product?

Bij Brekz vinden wij de zichtbaarheid van uw hond belangrijk. Daarom vindt u op onze website een ruim assortiment verlichtingsproducten voor uw hond. Kent u bijvoorbeeld de Flash lichthalsband 65 cm blauw voor de hond al? De Flash lichthalsband 65 cm blauw voor de hond is een handige lichtgevende halsband voor wanneer u uw hond uitlaat in de donkere dagen.

https://www.brekz.nl/38768-home_default/trixie-cavo-reflecterende-politielijn-zwart.jpg
8.96 2019/01/01
39490
17264
Trixie Cavo Reflecterende politielijn zwart voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 cm x 12 mm
€ 8,96 (€ 8,96/ct)
200 cm x 18 mm
€ 12,57 (€ 12,57/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Verlichting hond voor zichtbaarheid in het donker

Wanneer de dagen weer korter worden zal u vaker met uw hond in het donker wandelen. Om de wandeling veilig te houden is het belangrijk dat niet alleen u, maar ook uw trouwe viervoeter zichtbaar is in het verkeer. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw kat zichtbaar blijft. Een buitenkat zal in het donker heel wat wegen oversteken, zichtbaarheid is dan essentieel voor zijn veiligheid. Bij Brekz vindt u een selectie van verlichtingsproducten die helpen op te vallen in het donker! 

Reflecterende producten

Een manier om zichtbaar te zijn in het donker is door het dragen van reflecterende kleding en het gebruik van reflecterende halsbanden en riemen. Bij Brekz kunt u een fantastisch reflecterend veiligheidsvestje voor uw hond kopen. Dit opvallende gele vestje is voorzien van reflecterende hondenpoten. Bij Brekz bieden we ook de NiteDawg, een reflecterende halsband. Daarnaast biedt de band ook geïntegreerde verlichting en geeft een helder rood licht.

Verlichting voor de hond

Bij Brekz vind u een uitgebreid aanbod lichtgevende elementen voor uw hond én kat. Zo bieden we de Visio Light Veiligheidslichtbuis. Deze buis is waterdicht en op maat te maken voor katten en kleine honden. Deze band past om de nek en zorgt ervoor dat uw huisdier zichtbaar is tot op 500 meter afstand! Daarnaast is de band waterdicht, én USB-oplaadbaar. Daarnaast bieden we ook een veiligheidslichtbuis voor grotere honden. We bieden ook verschillende lampjes die aan het tuigje of halsband van uw hond of kat te klippen zijn.

Verlichtingsproducten hond online kopen?

Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over het proces van verlichtingsproducten online kopen, of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Koop uw verlichtingsproducten online tot wel 40% goedkoper. Bij bestellingen vanaf €28 krijgt u gratis verzending!

Terug