terug
Zichtbaar in het donker

Zichtbaar in het donker

Om u en uw huisdier te helpen goed zichtbaar te blijven, heeft Brekz een selectie gemaakt van verlichtingsproducten zoals lichtgevende halsbanden en lampjes. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over de veiligheid van uw huisdier. Koop uw verlichtingsproducten online tot wel 40% goedkoper. Bij bestellingen vanaf €28 krijgt u gratis verzending!
Lees meer ..
Zichtbaar in het donker

Verlichting hond voor zichtbaarheid in het donker

Wanneer de dagen weer korter worden zal u vaker met uw hond in het donker wandelen. Om de wandeling veilig te houden is het belangrijk dat niet alleen u, maar ook uw trouwe viervoeter zichtbaar is in het verkeer. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw kat zichtbaar blijft. Een buitenkat zal in het donker heel wat wegen oversteken, zichtbaarheid is dan essentieel voor zijn veiligheid. Bij Brekz vindt u een selectie van verlichtingsproducten die helpen op te vallen in het donker! 

Reflecterende producten

Een manier om zichtbaar te zijn in het donker is door het dragen van reflecterende kleding en het gebruik van reflecterende halsbanden en riemen. Bij Brekz kunt u een fantastisch reflecterend veiligheidsvestje voor uw hond kopen. Dit opvallende gele vestje is voorzien van reflecterende hondenpoten. Bij Brekz bieden we ook de NiteDawg, een reflecterende halsband. Daarnaast biedt de band ook geïntegreerde verlichting en geeft een helder rood licht.

Verlichting voor de hond

Bij Brekz vind u een uitgebreid aanbod lichtgevende elementen voor uw hond én kat. Zo bieden we de Visio Light Veiligheidslichtbuis. Deze buis is waterdicht en op maat te maken voor katten en kleine honden. Deze band past om de nek en zorgt ervoor dat uw huisdier zichtbaar is tot op 500 meter afstand! Daarnaast is de band waterdicht, én USB-oplaadbaar. Daarnaast bieden we ook een veiligheidslichtbuis voor grotere honden. We bieden ook verschillende lampjes die aan het tuigje of halsband van uw hond of kat te klippen zijn.

Verlichtingsproducten hond online kopen?

Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over het proces van verlichtingsproducten online kopen, of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Koop uw verlichtingsproducten online tot wel 40% goedkoper. Bij bestellingen vanaf €28 krijgt u gratis verzending!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.