Hondenriemen

Hondenriemen

Bent u op zoek naar een goede en stevige hondenlijn? Brekz heeft een breed assortiment hondenriemen: van een leren hondenriem tot een lange hondenlijn en van hondenriempjes voor puppy's tot hondenriemen voor grote honden. 
Lees meer ..
Hondenriemen

Een goede, sterke hondenriem

Bent u op zoek naar een goede, robuuste honden riem of hondenlijn? In ons uitgebreide assortiment vindt u betaalbare en goede honden lijnen en hondenriemen in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een lange hondenlijn, een hondenriem voor een puppy of een verstelbare hondenriem; bij Brekz vindt u voor elke hond een passende hondenlijn.

Een fijne, sterke hondenriem vergroot het plezier en comfort tijdens het uitlaten van uw hond. Brekz heeft een uitgebreid assortiment riemen, zodat u de juiste riem voor de juiste situatie kunt uitzoeken. Let bij het bestellen dan ook op de specifieke eisen die u aan uw hondenlijn stelt. Wilt u bijvoorbeeld bewegingsvrijheid voor uw hond of juist niet? Dit kan met een verstelbare riem of bijvoorbeeld een Flexi hondenlijn.

Met behulp van onderstaande selectie uit ons ruime assortiment kunt u vast en zeker de juiste keuze maken!
    

Onze collectie hondenriemen

Lange lijn hond

Met een lange hondenlijn heeft uw hond veel bewegingsvrijheid. Hij kan zo goed zijn omgeving verkennen zonder dat u het risico loopt hem kwijt te raken. Lange looplijnen komen in verschillende soorten en maten. Probeer bijvoorbeeld de Lange looplijn hond, een sterke en praktische nylon hondenriem.

Hondenriem nylon

De H5D Leisure CLIC Schouderlijn voor de hond is een zeer praktische hondenlijn die gemakkelijk om de schouder gehangen kan worden. De lijn is gemaakt van hoogwaardig nylon en luxe afgewerkt. Zo kunt u uw handen vrijhouden tijdens de wandeling.

Hondenriem leer

Brekz heeft een uitgebreid assortiment leren hondenriemen. Een lederen hondenriem is sterk, praktisch en weerbaar. Deze riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en kleuren: voor elke hond en situatie is er dus wel iets te vinden. Let op dat u bij het bestellen van een hondenriem voor een grotere hond kiest voor een bredere riem. U heeft de keuze uit onder andere een leren zwarte looplijn, een leren kettinglijn of lederen politielijn.

Overige hondenriemen

Bij onze overige hondenlijnen vindt u bijvoorbeeld de Handsfree Doggybelt, een handige gordel die u om uw middel kunt doen, zodat u met uw hond kan wandelen zonder uw handen te gebruiken. Ook treft u hier de Jogging heupriem. Deze hondenriem is ideaal bij het hardlopen. U kunt uw handen vrijhouden en plotseling trekken door de hond wordt opgevangen door de schokdemper.
    

Andere hondenriem bestellen? 

Naast de hondenlijnen op deze pagina verkopen we ook Flexi hondenriemen, oftewel rollijnen. Deze handige honden rolriem biedt uw hond veel bewegingsvrijheid zonder dat u de controle verliest. Ook voorkomt deze hondenriem dat u of uw viervoeter verstrikt raken in de lijn, omdat deze nooit over de grond hangt. Voor bijpassende accessoires en andere producten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenaccessoires.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.