Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hondenriemen

Bent u op zoek naar een goede en goedkope hondenriem, hondenlijn of politielijn? Bij Brekz kunt u snel en makkelijk een hondenriem kopen. Wij hebben een breed assortiment hondenriemen: van een leren hondenriem tot een lange hondenlijn en van hondenriempjes voor puppy's tot hondenriemen voor grote honden. U vindt alles bij Brekz! Neem een kijkje ...
Lees meer ..
Wolfgang
Nylon
Leer
Lange Lijnen
Overige

Nylon

Leer

Lange Lijnen

Overige

Tape

Nylon

Nylon Hondenriem Rood

Nylon Hondenriem Rood

De Nylon Hondenriem Rood is een stevige hondenriem die u met het chroomen haakje gemakkelijk aan de halsband van uw hond kunt vastmaken. De riem is gemaakt van stevig nylon en verkrijgbaar in de kleur rood en in diverse maten. U kunt kiezen voor 120 x 10 cm, 120 x 15 cm, 120 x 20 cm en 120 x 25 cm. 

 • Gemaakt van stevig nylon
 • Met chroomen haakje
 • In diverse maten verkrijgbaar

Bij Brekz kunt u diverse soorten riemen voor honden gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Nylon Hondenriem Rood eenvoudig en goedkoop online bij Brekz!

Andere hondenriem dan Nylon Hondenriem Rood?

Bij ons kunt u deze riem ook in het zwart bestellen of kies voor een van onze politielijnen, zoals de Beeztees Nylon Politielijn Uni Roze voor de hond bestellen. Deze lijn kan in de lengte versteld worden. Bekijk daarnaast ook ons gehele aanbod en ontdek welke flexibele hondenlijnen wij verkopen voor extra wandelcomfort.

https://www.brekz.nl/25573-home_default/nylon-hondenriem-rood.jpg
2.79 2019/01/01
Prima riem om mee te nemen tijdens een wandeling op plaatsen waar de hond ook los kan lopen.
28585
14608
> Meer informatie
Nylon Hondenriem Rood 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
120 cm x 10 mm OP = OP
€ 2,79
120 cm x 25 mm OP = OP
€ 5,39
Beschikbaar 01 jan
Nylon Hondenriem Zwart

Nylon Hondenriem Zwart

De Nylon Hondenriem Zwart geeft uw hond vrijheid, terwijl u hem of haar ook op elk gewenst moment kort kunt houden. De lijn is geschikt voor honden van elke grootte en ras. Over het algemeen geldt dat hoe actiever en groter uw huisdier is, hoe beter u voor een bredere riem kunt kiezen. Aan de riem zit een haak die u gemakkelijk aan de halsband van uw hond kunt bevestigen. Ook beschikt de hondenriem over een goed handvat wat u comfortabel vast kunt houden. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en stevige riem die makkelijk is in gebruik, dan is de Nylon Hondenriem Zwart voor u!

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nylon Hondenrriem Zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Voor een volledig overzicht van ons assortiment aan hondenriemen kunt u terecht op de pagina van de riemen. Hier vind u bijvoorbeeld dit product in een andere kleur, namelijk de Nylon Hondenriem Rood.

https://www.brekz.nl/25574-home_default/nylon-hondenriem-zwart.jpg
2.23 2019/01/01
Zeer licht in de hand maar stevig
is precies wat het is een nylon hondenriem zwart
Riem is 20 cm te kort en snijdt een beetje in je vingers. Een ronde is wat lekkerder. Verder wel goede kwaliteit en sterk.
28591
14609
> Meer informatie
Nylon Hondenriem Zwart 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
120 cm x 15 mm
€ 4,09 (€ 0,03/cm)
Beschikbaar 29 sep
120 cm x 25 mm
€ 5,39 (€ 0,04/cm)
H5D Leisure Clic Leiband voor de hond

Productinformatie H5D Leisure Clic Leiband voor de hond

H5D Leisure Clic Leiband voor de hond is een makkelijk te gebruiken schouderlijn waarmee u uw hond uit kunt laten. Door middel van een uniek kliksysteem is het met deze hondenlijn erg gemakkelijk om uw hond aan te leggen. 

H5D Leisure Clic Leiband voor de hond is beschikbaar in drie kleuren met een dikte van 7 of 13 mm. Bovendien is de lijn gemaakt van hoogwaardig nylon. Lengte 1,40 m. Een gemakkelijke en sterke hondenlijn! 

Bij Brekz kunt u H5D Leisure Clic Leiband voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ander product?

Als u nog een andere hondenlijn zoekt, kunt u deze leren politielijn eens bekijken. Een overzicht van onze overige accessoires voor uw hond vindt u op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/32045-home_default/h5d-leisure-clic-leiband-voor-de-hond.jpg
10.5 2019/01/01
34439
16187
H5D Leisure Clic Leiband voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart 7mm x 140cm OP = OP
€ 26,25
€ 10,50
Blauw - 7mm x 140cm
€ 26,25 (€ 0,19/cm)
€ 10,50 (€ 0,08/cm)
H5D Leisure Clic Schouderlijn voor de hond

Productinformatie H5D Leisure CLIC Schouderlijn voor de hond

H5D Leisure CLIC Schouderlijn voor de hond is een zeer praktische hondenlijn die gemakkelijk om de schouder gehangen kan worden. De lijn is gemaakt van hoogwaardig nylon en luxe afgewerkt. 

H5D Leisure CLIC Schouderlijn voor de hond is beschikbaar in drie kleuren en met een dikte van 7 of 13 mm. Een gebruiksvriendelijke en handige hondenlijn! 

Bij Brekz kunt u H5D Leisure CLIC Schouderlijn voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ander product? 

Als u een kortere hondenlijn zoekt, is deze H5D Leisure Clic Leiband wellicht geschikt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires, kunt u eens kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/32059-home_default/h5d-leisure-clic-schouderlijn-voor-de-hond.jpg
29.25 2019/01/01
Fantastische riem, ligt goed in de hand en erg stevig.
34443
16194
H5D Leisure Clic Schouderlijn voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Blauw - 7mm x 250cm
€ 29,25 (€ 0,12/cm)
Zwart - 7mm x 250cm
€ 29,25 (€ 0,12/cm)
Oranje - 13mm x 250cm
€ 30,25 (€ 0,12/cm)
Blauw - 13 mm X 250 cm
€ 30,25 (€ 0,12/cm)
Zwart - 13mm x 250cm
€ 30,25 (€ 0,12/cm)
Ronde Nylon Sliplijn Gestreept voor de hond

Ronde Nylon Sliplijn Gestreept voor de hond

De Ronde Nylon Sliplijn Gestreept voor de hond is een stevige ronde nylon riem van 170 cm voor uw hond en is voorzien van een handig slipsysteem. De lijnen hebben een dikte van bijna 1 cm en liggen dankzij hun ronde vorm lekker in de hand. Ze zijn verder voorzien van een handig slipsysteem. Hierbij is een stevige ring om de lijn bevestigd, die de riem aantrekt wanneer uw hond trekt. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de controle te houden wanneer uw hond trekgedrag vertoont. De looplijn is gemakkelijk om de hals van uw hond te bevestigen. Het product is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Ronde Nylon Sliplijn Gestreept voor de hond kunt u eenvoudig en goedkoop online bestellen bij uw online dierenwinkel, Brekz. Ook voor al uw andere artikelen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Nylon Politielijn. Kijk eens bij de Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw. Een overzicht van al onze hondenriemen vindt u op de productpagina.

https://www.brekz.nl/28284-home_default/ronde-nylon-sliplijn-voor-de-hond.jpg
9.95 2019/01/01
Geeft een beetje elastisch mee wat ik persoonlijk minder vind. Verder oke
Uitstekende sliplijn. Houd mijn hond goed op z'n plek, als het moet. Netjes en snel geleverd. Dank je wel Brekz.nl :-)
Sorry verkeerde mail naar de jullie toe. Julilie hebben een goed service
Prima sliplijn en halsband ineen. Het zwarte plastic houdertje bij het handvat heeft wat speling en kan je heen en weer schuiven. Dit zou wat strakker mogen. Dit is echter geen beperking in het gebruik van de riem.
Prima laten in, zoals omschreven. Lekker soepel. De prijs is okee.
sterk , minpuntje de afwerking van het handvat is niet stevig (plastiek komt rap los)
Het product werd in goede staat op een snelle manier afgeleverd.
5792
2994
Ronde Nylon Sliplijn voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 9,95
Zwart
€ 9,95
Nylon Sliplijn 150 cm Effen voor de hond

Nylon Sliplijn 150 cm Effen voor de hond

De Nylon Sliplijn 150 cm Effen voor de hond is gemaakt van stevig nylon, en is voorzien van een handig slipsysteem. Zo'n systeem zorgt er namelijk voor dat je meer controle hebt, zelfs bij grote en sterke honden. Er zit een ring rond de lijn, waarmee u de lijn aan de hals van uw hond kunt vastmaken. Dit stuk om zijn hals zit 'los' waardoor de halsband aantrekt wanneer de hond aan de lijn trekt. Dit geeft hem een vervelend gevoel en daardoor zal hij stoppen met aan de lijn trekken. Ook is de lijn gemakkelijk te bevestigen om de hals van uw hond, omdat je geen haak of kliksysteem hoeft vast te maken. 
 

Specificaties Nylon Sliplijn 150 cm Effen voor de hond

Lengte: 150 cm 
Breedte: 10 mm 
Kleur: groen en rood
 

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige riem die dus niet snel kapot zal gaan.

Bij Brekz kunt u de beste riemen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bij ons de Sliplijn 150 cm Effen voor de hond voor de scherpste prijs.
 

Andere lijn? 

Bent u niet op zoek naar een sliplijn, maar naar een Flexi lijn? Bekijk dan onze Riemen Flexi pagina. Hier vindt u onder andere de Flexi Classic Cord 8 meter Medium.

https://www.brekz.nl/4148-home_default/nylon-sliplijn-150-cm-voor-de-hond.jpg
9.09 2019/01/01
Goede prijs kwaliteit verhouding
Super, heb kleine hondjes, werkt perfect. Later van plan om een grotere hond te kopen, ben er vrij zeker van dat het daarbij ook goed zal werken. Ook snelle levering.
prima product. Precies wat ik zocht.
5834
3007
Nylon Sliplijn 150 cm voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 9,09
Groen
€ 9,09
Beschikbaar 29 sep
Rood
€ 9,09
H5D Leisure Rope Walker Tuigje Blauw

Productinformatie H5D Leisure Rope Walker Tuigje Blauw

H5D Leisure Rope Walker Tuigje Blauw is een handig tuigje voor uw hond dat beschikbaar is in een groot aantal maten. Bij dit tuigje kan een hondenlijn zowel aan de rug als aan de borst bevestigd worden. Daardoor kunt u het H5D Leisure Rope Walker Tuigje Blauw makkelijk en snel aanpassen.

De borstbevestiging zorgt er voor dat u meer controle over uw hond heeft, erg handig wanneer u uw hond op een drukke plaats in toom moet houden. Al met al een erg praktisch product - geschikt voor iedere hond!

Bij Brekz kunt u H5D Leisure Rope Walker Tuigje Blauw goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Een ander tuigje dat het onder controle houden van uw hond vergemakkelijkt, is deze Easy Walk Tuig voor de hond. Ons overige aanbod hondenaccessoires kunt u vinden op onze handige overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/32849-home_default/h5d-leisure-rope-walker-tuigje-blauw.jpg
12.15 2019/01/01
34940
16352
H5D Leisure Rope Walker Tuigje Blauw > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
XXS - 7 mm X 29-37cm
€ 20,25 (€ 0,55/cm)
€ 12,15 (€ 0,33/cm)
H5D Leisure Rope Walker Tuigje Zwart

Productinformatie H5D Leisure Rope Walker Tuigje Zwart

H5D Leisure Rope Walker Tuigje Zwart is een zeer comfortabel en stevig tuigje voor de hond. Bij een halsband loopt u meer risico om de hond fysiek letsel toe te brengen. Een hondentuig is een zeer goed alternatief voor de halsband, omdat deze de druk goed over de hele rug verdeeld. Het is natuurlijk van groot belang dat uw hond geen hinder ondervind van het tuigje. Het is erg storend voor de hond wanneer een hondentuig knelt of schuurt. Het mag absoluut geen druk geven op de oksels, nek en rug. Daarom is het erg belangrijk dat u de juiste maat voor uw huisdier koopt. 

Bij Brekz kunt u hondentuigjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu H5D Leisure Rope Walker Tuigje Zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken H5D Leisure Rope Walker Tuigje Zwart

 • Een zeer goede drukverdeling over de rug
 • Beschikbaar in verschillende maten
 • Duurzaam en stevig materiaal
 • Eenvoudig in gebruik
 • Met bevestigingspunten bij de borst en rug

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere kleur? Kijk dan eens naar H5D Leisure Rope Walker Tuigje Oranje. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondentuigjes.

https://www.brekz.nl/32851-home_default/h5d-leisure-rope-walker-tuigje-zwart.jpg
10.95 2019/01/01
Perfect! Nu trekt mijn hond niet meer aan de lijn.
34946
16353
H5D Leisure Rope Walker Tuigje Zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
XXS - 7 mm X 29-37cm
€ 18,25 (€ 0,49/cm)
€ 10,95 (€ 0,30/cm)
XS - 7 mm X 36-43cm
€ 19,25 (€ 0,45/cm)
€ 11,55 (€ 0,27/cm)

Leer

Leren Looplijn Cognac

Productinformatie Leren looplijn Cognac

Leren looplijn Cognac is een hoogwaardige cognackleurige looplijn. Deze elegante looplijn is in verschillende breedtes beschikbaar en is gemaakt van soepel vetleer van extra dikke kwaliteit. 

Leren looplijn Cognac is bovendien makkelijk te combineren met andere halsbanden, kettinglijnen in ons assortiment. Een prachtige, sterke looplijn voor uw trouwe hond! 

Bij Brekz kunt u Leren looplijn Cognac goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Andere accessoire?

U kunt dit product bijvoorbeeld combineren met deze mooie leren halsband. Een overzicht van ons assortiment hondenaccessoires vindt u op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

https://www.brekz.nl/35584-home_default/leren-looplijn-cognac.jpg
7.09 2019/01/01
35937
16544
Leren Looplijn Cognac > Meer informatie
Leren Looplijn Cognac 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
130 cm x 12 mm
€ 7,09 (€ 0,05/cm)
130 cm x 16 mm
€ 9,95 (€ 0,08/cm)
160 cm x 16 mm
€ 11,25 (€ 0,07/mm)
130 cm x 20 mm
€ 11,95 (€ 0,09/cm)
160 cm x 20 mm
€ 13,75 (€ 0,09/mm)
130 cm x 25 mm
€ 14,25 (€ 0,11/cm)
Leren Korthouder Cognac
https://www.brekz.nl/35579-home_default/leren-korthouder-cognac.jpg
8.89 2019/01/01
35951
16545
Leren Korthouder Cognac > Meer informatie
Leren Korthouder Cognac 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
40 cm x 25 mm
€ 8,89 (€ 0,22/cm)
Kettinglijn Leder Cognac
https://www.brekz.nl/35575-home_default/kettinglijn-leder-cognac.jpg
7.59 2019/01/01
35952
16546
Kettinglijn Leder Cognac > Meer informatie
Kettinglijn Leder Cognac 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
110 cm x 18 mm/3.5mm
€ 7,59 (€ 0,07/cm)
110 cm x 20 mm / 3.5 mm
€ 8,39 (€ 0,08/cm)
Beschikbaar 01 nov
Leren Korthouder Bruin
https://www.brekz.nl/35581-home_default/leren-korthouder-bruin.jpg
4.45 2019/01/01
35954
16547
Leren Korthouder Bruin > Meer informatie
Leren Korthouder Bruin 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
40cm x 25mm OP = OP
€ 8,89 (€ 0,22/cm)
€ 4,44 (€ 0,11/cm)
Leren Looplijn Bruin
https://www.brekz.nl/28831-home_default/leren-looplijn-bruin.jpg
7.09 2019/01/01
supermooie en degelijke riem voor een klein prijsje! super!
zeer mooie lijn van dik leer. De lengte is ook perfect. Ik heb ook de halsband gekocht super gewoon past goed. Snelle levering ook.
32427
15555
Leren Looplijn Bruin > Meer informatie
Leren Looplijn Bruin 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
130 cm x 12 mm
€ 7,09 (€ 0,05/cm)
130 cm x 16 mm
€ 9,95 (€ 0,08/cm)
160 cm x 16 mm
€ 11,25 (€ 0,07/mm)
130 cm x 20 mm
€ 11,95 (€ 0,09/cm)
160 cm x 20 mm
€ 13,75 (€ 0,09/mm)
130 cm x 25 mm
€ 14,25 (€ 0,11/cm)
Leren Looplijn Zwart
https://www.brekz.nl/28835-home_default/leren-looplijn-zwart.jpg
7.09 2019/01/01
32432
15556
Leren Looplijn Zwart > Meer informatie
Leren Looplijn Zwart 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
130 cm x 12 mm
€ 7,09 (€ 0,05/cm)
130 cm x 16 mm
€ 9,95 (€ 0,08/cm)
160 cm x 16 mm
€ 11,25 (€ 0,07/mm)
130 cm x 20 mm
€ 11,95 (€ 0,09/cm)
160 cm x 20 mm
€ 13,75 (€ 0,09/mm)
130 cm x 25 mm
€ 14,25 (€ 0,11/cm)
Leren Politielijn Bruin
https://www.brekz.nl/28824-home_default/leren-politielijn-bruin.jpg
25.25 2019/01/01
Zeer tevreden!
ik ben zeer tevreden met mijn aankoop
Goede Riem goed materiaal
Super fijne leren riem voor weinig geld
Mooi afgewerkte soepele riem. Aanrader !!!
Fijne lijn soepele kwaliteit
Hele goed en stevige riem voor mijn hond
32488
15568
Leren Politielijn Bruin > Meer informatie
Leren Politielijn Bruin 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
200 cm x 18 mm
€ 17,25 (€ 0,09/cm)
200 cm x 22 mm
€ 20,25 (€ 0,10/cm)
250 cm x 22 mm
€ 25,25 (€ 0,10/cm)
Leren Politielijnen Zwart
https://www.brekz.nl/28520-home_default/leren-politielijnen-zwart.jpg
25.25 2019/01/01
Mooie riem, moet nog door het gebruik soepel worden.
Goede riem hele schappelijke prijs we zijn er erg blij mee hoop er lang plezier van te hebben
Snel geleverd, goede kwaliteit
Prima artikel. Aanrader!
Top riem stevig
Prima leren riem,goede kwaliteit,tegen een goede prijs.
Prima riem, snelle bezorging. Top!
Soepel leer en makkelijk in gebruik
Soepel leer, ligt fijn en snijd niet in je hand. Voor de prijs een super riem !!! Aanrader
Snelle levering en de prijs/kwaliteit is boven verwachting
Super!!!!!
Heel mooi, mals leder. Hebben ook een bredere, maar die is niet zo zacht. Zeker aan te bevelen.
Mooie riem, snelle levering
Fantastische hondenlijn. Snel geleverd.
Een goede degelijke riem voor onze rottweiler.
mooie halsbanf voor de hond. tot nu toe zeer tevreden erover
Fijne riem ligt goed in de hand mijn hond trekt heel erg maar sinds ik deze lijn heb kan ik hem beter onder controle houden Ik heb alleen wel bijna 2 weken gewacht op mijn bestelling
Goede kwaliteit riem. Snelle levering
goede kwaliteit tegen een verantwoorde prijs
Super mooie riem. Ongelofelijk dat het voor die prijs verkocht kan worden. Echt leer . Ik heb ze wel duurder gezien.
Super sterke lijn. Ook in lengte te verstellen.
De politielijn zelf is echt super. Ik heb daar helemaal niks op aan te merken. Echter de bezorging en leveringstijd ben ik zwaar ontevreden over. Op de website staat dat ze binnen 1-2 werkdagen bezorgen. Ik heb helaas meer dan een week moeten wachten op mijn bestelling.
Prachtige riemen mooi zacht leer. En de prijs waanzinnig goedkoop, heb ze duurder gezien en slechte kwaliteit. Deze riemen zijn een aanrader.
32491
15569
Leren Politielijnen Zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 cm x 18 mm
€ 17,25 (€ 0,09/cm)
200 cm x 22 mm
€ 20,25 (€ 0,10/cm)
250 cm x 22 mm
€ 25,25 (€ 0,10/cm)
Leren Korthouder Zwart
https://www.brekz.nl/28551-home_default/leren-korthouder-zwart.jpg
6.39 2019/01/01
Goed product werkt na behoren
32501
15574
Leren Korthouder Zwart > Meer informatie
Leren Korthouder Zwart 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
25 cm x 20 mm
€ 6,39 (€ 0,26/cm)
40 cm x 25 mm
€ 8,89 (€ 0,22/cm)
Kettinglijn Leder Zwart

Productinformatie Kettinglijn Leder Zwart

Kettinglijn Leder Zwart is een kwaliteitsvolle riem voor uw hond die gemaakt is van hoogwaardig zwart leer. De riem heeft een ketting met daaraan een praktische gesp, die gemakkelijk aan een halsband vastgemaakt kan worden. 

Kettinglijn Leder Zwart is verkrijgbaar in twee verschillende breedtematen: 18 mm of 22 mm. Een fijne riem voor uw hond!

Bij Brekz kunt u Kettinglijn Leder Zwart goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenriemen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
              

Ander product?

Wij hebben deze mooie hondenriem ook nog in de kleur bruin. Bent u op zoek naar een andere hondenriem? Op onze overzichtspagina hondenriemen vindt u een handig overzicht van alle hondenriemen in ons assortiment. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/28815-home_default/kettinglijn-leder-zwart.jpg
6.07 2019/01/01
32503
15575
Kettinglijn Leder Zwart > Meer informatie
Kettinglijn Leder Zwart 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
110cm x 18mm / 3.5mm OP = OP
€ 7,59
€ 6,07
Beschikbaar 01 jan
110cm x 20mm / 4.0mm
€ 8,39 (€ 0,08/cm)
Kettinglijn Leder Bruin

Productinformatie Kettinglijn Leder Bruin

Kettinglijn Leder Bruin is een kettinglijn voor uw hond met een lederen handvat en een handige gesp. Het handvat is gemaakt met hoogwaardig bruin leer en vastgemaakt aan een kwaliteitsvolle ketting. 

Kettinglijn Leder Bruin is 110 cm lang en verkrijgbaar in twee verschillende breedtematen: 18 of 20 mm breed. Een hoogwaardige kettinglijn voor uw hond. 

Bij Brekz kunt u Kettinglijn Leder Bruin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
         

Andere accessoire?

In ons assortiment hebben wij ook nog deze elegante Leren Politielijn Bruin. Een overzicht van onze overige hondenaccessoires kunt u vinden op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel. 

https://www.brekz.nl/28812-home_default/kettinglijn-leder-bruin.jpg
3.8 2019/01/01
32505
15576
Kettinglijn Leder Bruin > Meer informatie
Kettinglijn Leder Bruin 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
110cm x 18mm / 3.5mm OP = OP
€ 7,59
€ 3,79
110cm x 20mm / 4.0mm
€ 8,39 (€ 0,08/cm)
Leren Koppellijn
https://www.brekz.nl/28521-home_default/leren-koppellijn.jpg
6.09 2019/01/01
Mooie riem, goede greep
Mooi mat zacht leer.
32512
15579
Leren Koppellijn > Meer informatie
Leren Koppellijn 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
12 mm
€ 6,09 (€ 0,51/mm)
18 mm
€ 9,95 (€ 0,55/mm)
Beschikbaar 29 sep
Leren Korthouder Zwart met Musketonhaak
https://www.brekz.nl/28514-home_default/leren-korthouder-zwart-met-musketonhaak.jpg
9.95 2019/01/01
het was prachtig en goed koop
32539
15587
Leren Korthouder Zwart met Musketonhaak > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50cm x 25mm
€ 9,95 (€ 0,20/cm)
Soft Leren looplijn

Soft Leren Looplijn

Deze mooie Soft Leren Looplijn is gemaakt van soepel vetleer van extra dikke kwaliteit. Deze looplijn past bij de zwarte softleren halsband Asher en de bruine softleren halsband Topaz. De looplijn is van hoogwaardige, duurzame kwaliteit en heeft een gevoerd handvat. Deze looplijn gaat ongetwijfeld jarenlang mee.

Bij Brekz kunt u looplijnen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soft Leren Looplijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Soft Leren Looplijn

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Zeer duurzaam materiaal voor langdurig plezier
 • Stevig, maar soepel vetleer
 • Bijpassende looplijn voor de halsbanden Asher en Topaz

Ander product?

Zoekt u de bijpassende halsbanden van deze looplijn? Kijk dan naar de Softleren halsband Topaz of naar de Softleren halsband Asher.

https://www.brekz.nl/28542-home_default/soft-leren-looplijn.jpg
18.25 2019/01/01
32540
15589
Soft Leren looplijn > Meer informatie
Soft Leren looplijn 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Asher 150 cm x 20mm
€ 18,25 (€ 0,12/cm)
Topaz 150 cm x 20mm
€ 18,25 (€ 0,12/cm)

Lange Lijnen

Zwarte Nylon lange Weblijn voor de hond

Nylon lange Weblijn voor de hond

Nylon lange Weblijn voor de hond is een zwarte hondenriem van vijf of tien meter lang en 25 mm breed. Met een riem van deze lengte kan uw hond gemakkelijk bewegen en om zich heen kijken zonder dat u hem kwijtraakt. De lijn bevat een handige musketonhaak waarmee u de riem gemakkelijk aan een bijpassende halsband kunt vastmaken. Nylon is een sterk en praktisch materiaal en daarom is het uitermate geschikt voor een hondenriem. 

 • In twee verschillende lengtematen
 • Van sterk en praktisch nylon
 • Met handige musketonhaak
   

Zoekt u een sterke en praktische riem voor uw hond? Bestel dan nu Nylon lange Weblijn voor de hond goedkoop online bij Brekz! Neem ook eens een kijkje bij onze andere hondenriemen.
 

Andere hondenlijn?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Nylon lange Weblijn voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenlijnen. We beschikken over allerlei lijnen in verschillende prijsklassen, maten en kleuren. Er zit daarom vast een geschikt product voor uw hond tussen! Wat dacht u van deze mooie blauwe nylon hondenriem van Beeztees?

Brekz
https://www.brekz.nl/3193-home_default/nylon-lange-weblijn-voor-de-hond.jpg
12.75 2019/01/01
Materiaal voldoet volledig aan de verwachtingen.
Handige lijn voor op het strand,hond kan ver los lopen zonder andere honden en mensen te verwonden.
goed, deze bestelling is naar wens
Ziet er heel mooi uit. Hij past goed
product voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
Prima lange lijn. Ziet er precies zo uit als ik had verwacht.
Perfect was een goede keuze
4484
2321
Nylon lange Weblijn voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 meter
€ 12,75
10 meter
€ 20,25
Lange Looplijn met muskaton voor de hond

Lange Looplijn met muskaton voor de hond

Lange Looplijn met muskaton voor de hond is een lange looplijn van vijf meter of tien meter. Deze lijn is extra handig, omdat het uw hond extra veel loopruimte kan geven. Op deze manier kunt u uw huisdier extra veel beweging, en dus plezier gunnen. De lijn is gemaakt van stevig nylon. Hij is 5 tot 10 meter lang, 10 mm breed en bevat een muskatonhaak. 
 

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige looplijn die dus niet snel kapot zal gaan.

Bij Brekz kunt u de beste looplijnen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Lange Looplijn met muskaton voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere lijn? 

Bent u niet op zoek naar een lange lijn, maar naar een lijn die u in lengte kunt verstellen? Bekijk dan onze Riemen pagina. Hier verkopen we onder andere de Flexi Classic Tape 5 meter Small.

Brekz
https://www.brekz.nl/29601-home_default/lange-looplijn-met-muskaton-voor-de-hond.jpg
14.25 2019/01/01
Voor een power breed is dit niks. Te dunne lijn.
Correcte levering stipt op tijd
3466
1844
Lange Looplijn met muskaton voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 meter
€ 14,25
10 meter OP = OP
€ 22,25
€ 16,69
Beschikbaar 01 jan
Lange Looplijn voor honden zwart

Lange Looplijn voor honden zwart

Lange Looplijn voor honden zwart is een sterke en praktische hondenriem van vijf, tien of vijftien meter lang, gemaakt van nylon. Met een lijn van deze lengte kan uw hond gemakkelijk bewegen en om zich heen kijken zonder dat u hem kwijtraakt. De lijn bevat een handige musketonhaak waarmee u de riem eenvoudig aan een bijpassende halsband kunt bevestigen. Nylon is een sterk en praktisch materiaal en daarom is het uitermate geschikt voor een hondenriem. 

 • In drie verschillende lengtematen
 • Van sterk en praktisch nylon
 • Met handige musketonhaak
   

Zoekt u een sterke en praktische riem voor uw hond? Koop dan nu Lange Looplijn voor honden goedkoop online bij Brekz! Neem ook eens een kijkje bij onze andere hondenriemen en looplijnen.
 

Andere hondenlijn?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Lange Looplijn voor honden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenlijnen. We beschikken over allerlei lijnen in verschillende prijsklassen, maten en kleuren. Er zit daarom vast een geschikt product voor uw hond tussen! Wat dacht u van deze mooie blauwe nylon hondenriem van Beeztees? Zoekt u toch een iets kortere lijn of een riem van leer? Bekijk dan eens deze Leren Politielijn Zwart van 200 cm lang.

Brekz
https://www.brekz.nl/29597-home_default/lange-looplijn-voor-honden-zwart.jpg
5.09 2019/01/01
prima kwaliteit
zeer tevreden
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een hele snelle levering.
Om eerlijk te zijn heeft de hond een paar keer aan deze lijn gelopen. De reden is dat de hond af en toe een flinke ruk aan de lijn geeft en dat mijn handen het pijnlijk vond.
Lange looplijn, gemakkelijk in gebruik, en de hond krijgt hierdoor gemakkelijk en veel ruimte om te lopen, de lijn is ideaal voor honden tot 20 kg, lijn is volgens mij wel niet stevig genoeg voor honden van hoger gewicht dan 20 - 25 kg
Product komt overeen met afbeelding. Makkelijk op pin te bevestigen.
Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.
4854
2524
Lange Looplijn groen voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 meter
€ 5,09
10 meter
€ 7,09
15 meter
€ 9,09

Overige

Coralpina looplijn zwart

Productinformatie Coralpina looplijn zwart

Deze Coralpina looplijn zwart is een hondenriem gemaakt van zacht, waterbestendig materiaal. De reflecterende stof zorgt ervoor dat u deze looplijn ook  's avonds goed kunt gebruiken en zichtbaar bent.

De voordelen van de Coralpina looplijn zwart op een rij:

 •     Waterbestendig
 •     Reflecterende naden
 •     Kan met de hand gewassen worden op 30 graden

Bij Brekz kunt u de beste riemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Coralpina looplijn zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon hondenriem met vaste lengte? Of een Flexi looplijn? Kijk dan eens bij de Flexi Classic Tape XS 3 meter. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31781-home_default/coralpina-looplijn-zwart.jpg
19.25 2019/01/01
34252
16151
Coralpina looplijn zwart > Meer informatie
Coralpina looplijn zwart 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
10 mm x 110 cm
€ 19,25 (€ 0,18/cm)
18 mm x 110 cm
€ 20,25 (€ 0,18/cm)
Coralpina looplijn rood

Productinformatie Coralpina Looplijn Rood

Deze Coralpina Looplijn Rood is een hondenriem gemaakt van zacht, waterbestendig materiaal. De reflecterende stof zorgt ervoor dat u deze looplijn ook 's avonds goed kunt gebruiken en u goed zichtbaar bent. De Coralpina Looplijn Rood kan met de hand gewassen worden op 30 graden en is in 2 verschillende maten beschikbaar. 

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Coralpina Looplijn Rood tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zwarte hondenriem? Of een Flexi looplijn? Kijk dan eens bij de Flexi New Classic M Tape 5 meter. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/31782-home_default/coralpina-looplijn-rood.jpg
15.4 2019/01/01
34254
16152
Coralpina looplijn rood > Meer informatie
Coralpina looplijn rood 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
18 mm x 110 cm OP = OP
€ 20,25
€ 10,12
Trixie Handsfree Doggybelt voor de hond

Handsfree Doggybelt voor de hond

Handsfree Doggybelt voor de hond is een speciaal soort lijn om je hond mee uit te laten. Het is namelijk een gordel die je bij jezelf om kunt doen, om daar vervolgens de lijn aan vast te maken. Zo kunt u de hond meenemen op stap zonder zelf uw handen te hoeven gebruiken. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld wil hardlopen en uitlaten tegelijk, of wanneer u uw handen niet kunt gebruiken of wil gebruiken voor fotograferen. 

De nylon band is omgeven door een laag fleece, wat het comfortabel draagbaar maakt. Op de band zit ook een fluoriserende streep, waardoor u ook zichtbaar bent in het donker. 

Specificaties Handsfree Doggybelt voor de hond

Omtrek: 70 cm tot 120 cm.
Kliksysteem: hiermee is de lijn los te maken van de heupgordel
Met 2 D-ringenom bijvoorbeeld een poepzakhouder of snacktasje aan te hangen.
Door het elastieken deel in de riem wordt onverwacht trekken van de hond opgevangen.
Kleur: rood 


Bij Brekz koopt u online de goedkoopste riemen van de beste kwaliteit. Bestel extra voordelig de Handsfree Doggy-Belt voor de hond en kijk rustig verder in de rest van ons assortiment!
 

Andere lijn? 

Heeft u liever een gewone lijn? Bekijk dan onze Riemen pagina. Hier verkopen we onder andere de Nylon Sliplijn 150 cm Effen voor de hond. Verkrijgbaar in de kleuren rood en groen.

https://www.brekz.nl/25502-home_default/handsfree-doggy-belt-voor-de-hond.jpg
25.25 2019/01/01
6094
3119
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 25,25
Jogging heupriem met lijn

Jogging heupriem

De Jogging heupriem met lijn is een handige riem die ideaal is bij het hardlopen. Met deze heupriem houdt u uw handen vrij tijdens het joggen en kunt u uw hond toch probleemloos bij u houden. Onverwachts trekgedrag van uw hond wordt opgevangen door een schokdemper zodat u hier geen last van ondervindt. De heupriem en lijn hebben reflecterende randen en strepen waardoor u beter zichtbaar bent voor uw omgeving.

U kunt deze heupriem goed gebruiken wanneer u wilt gaan hardlopen in een gebied waar honden aangelijnd moeten blijven, maar u toch uw viervoeter graag mee wilt nemen.Uiteraard kunt u deze riem ook gebruiken voor de normale dagelijkse wandeling. De lijn beschikt over een handvat, waardoor u het ook kunt gebruiken als een gewone riem. De heupriem is verstelbaar, zodat u deze kunt aanpassen aan uw middel.

Bij Brekz kunt u diverse varianten hondenriemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Jogging heupriem met lijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

   

Afmetingen Jogging heupriem

Medium

Heupriem: 75-120cm lang x 9cm breed

Looplijn: 1,20-1,50m lang x 25mm breed
    

Lang

Heupriem: 90-135cm lang x 9cm breed

Looplijn: 1,20-1,50m lang x 25mm breed
      

Kenmerken Jogging heupriem

 • Plotseling trekken van de hond wordt opgevangen door de schokdemper
 • Voor middelgrote en grote honden
 • Lijn met handvat, waardoor deze ook geschikt is voor normaal gebruik
 • Met reflecterende randen en strepen
 • Verstelbaar
    

Ander product?

Zoekt u een passend tuigje om uw hond zo veel mogelijk te ontlasten tijdens het hardlopen? Kijk dan eens naar de Hurtta Padded HarnessVoor overige maten kunt u kijken op onze pagina met hondentuigjes.

https://www.brekz.nl/27714-home_default/jogging-heupriem-met-lijn.jpg
18.25 2019/01/01
Prima kwaliteit. Hond reageert erg goed op het elastische stuk van de riem. Prima musketonhaken en afwerking van de riem. Binnen een dag geleverd
31581
15337
Jogging heupriem met lijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 18,25
Large
€ 20,25
Petstages Intrekbare oprollijn voor de hond

Productinformatie Petstages Intrekbare rollijn voor de hond

Petstages Intrekbare rollijn voor de hond is een handige hondenlijn die u in de grond kan zetten zodat uw hond vrij los kan lopen. Het product heeft een grondpin die u in de aarde kan steken, zodat uw hond in uw achtertuin, op een grasveld of in de natuur op zijn gemak kan rondlopen, zonder dat u op hem moet letten. 

Petstages Intrekbare rollijn voor de hond is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Een handig product voor iedereen met een hond die graag buiten speelt! 

Bij Brekz kunt u Petstages Intrekbare rollijn voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ander product?

Wellicht vindt u deze lange looplijn groen voor de hond ook handig. Voor een overzicht van ons aanbod hondenaccessoires, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/29622-home_default/intrekbare-oprollijn-voor-de-hond.jpg
34.95 2019/01/01
Altijd op tijd perfect
goed voor een lastige teckel
Super kwaliteit, gemaakt van metaal. Makkelijk mee te nemen op vakantie en te plaatsen. Werkt zeer goed.
Mooi product voor een goede prijs
Prima aankoop. Aanrader
Fantastisch product. Een aanrader!! En super snel in huis.
Super, snel geleverd en werkt goed. We gebruiken de rollijn op vakantie
Een sterke hond van 32 kg/1 jaar oud trekt de zwaarste pin toch nog licht krom. De pin had een grotere diameter moeten hebben.
33347
15863
Intrekbare oprollijn voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 34,95
Medium
€ 35,95
Large
€ 37,95

Tape

Flexi Giant XL 8 meter voor de hond

Flexi Giant XL voor de hond

De Flexi Giant XL voor de hond is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een 8 meter lange bandlijn heeft. Deze bandlijn zorgt voor extra stevigheid. Hierom is de Flexi Giant XL voor de hond extra geschikt voor zeer grote en sterke honden. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, zonder dat u controle over hem verliest. Met deze hondenriem kunt u uw grote en sterke hond op een veilige manier uitlaten. Bovendien heeft de Flexi Giant XL voor de hond speciale reflecterende neonkleur, waardoor de zichtbaarheid van uw hond vergroot. Deze riem is slijtvast, en heeft aan het uiteinde een verchroomde haak. De handgreep is van zacht materiaal gemaakt, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele greep. Een ideale riem om uw grote hond mee uit te laten. 

Bij Brekz kunt u goedkoop de Flexi Giant XL voor de hond online bestellen! Behalve hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Bij ons vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Voor de Flexi Giant XL geldt geen maximaal gewicht zolang de Flexi en de lijn volledig onbeschadigd zijn. Wanneer één van de twee beschadigd is kan deze sterkte niet meer worden gegarandeerd.
 

Flexi Giant XL voor de hond

Eigenschappen Flexi Giant XL voor de hond

 • Een bandlijn met een lengte van 8 meter
 • Geschikt voor sterke honden en honden van zeer grote rassen
 • Een stabiele, zachte handgreep zorgt voor optimaal draagcomfort
 • Een verchroomde haak
 • Een slijtvaste opvallend gekleurde neonriem
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen

Voordelen van de Flexi XL voor de hond

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 8 meter, biedt de Flexi XL Neo voor de hond uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De riemlijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor uw hond ongestoord geniet wanneer u hem uitlaat. Dit bevordert zijn gezondheid en levensvreugde.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande bandlijn, heeft u continu controle over uw hond. Zo weet u zeker dat uw hond veilig is, terwijl het voor hem voelt alsof hij vrij rondloopt.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Flexi biedt haar klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Heeft u een kleinere hond en zoekt u daarom een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. Natuurlijk vindt u bij ons ook het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

https://www.brekz.nl/37885-home_default/flexi-giant-xl-neo-voor-de-hond.jpg
39.49 2019/01/01
Mooie lange sterke lijn maar wel een beetje zwaar
Super snel geleverd en fijne riem
Oké vlot verlopen allemaal!
Goede zaak, snelle levering, maar wil niet achtervogt worden met vragen en reviews. dank u en een prettig weekend.
Super handig super kwaliteit
Fantasche product. Snel opgeleverd.
Een goede beschrijving van het product, zodanig direct het goede kwalitatieve product besteld met een snelle levering zoals opgegeven op de website.
Geweldig, stevig en de lijn is reflecterend. Echt top en snel geleverd.
Degelijk en sterk. Ligt prettig in de hand.
Zeer mooie en sterke riem. Mijn hond vindt t zeer fijn. De levering was zeer snel en goed.
Goede en duidelijke info.zeer snelle levering! Onlangs iets verkeerds besteld ... terug opgestuurd in retour en 2 dagen later geld teruggestort gekregen.Dus kort gezegd fantastisch....eerlijk....vlug geleverd. Bedankt BREAK
Prima uitloopriem met goede rem een must voor de echte hondenliefhebber en voor een hele mooie prijs
goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle bezorging via DPD. Deze laatste ging wel even de fout in maar dat is buiten Brekz om (onmacht). Later door Brekz na contact met de klantenservice supersnel recht getrokken!!!
super sterk voor onze stafford
heb er 2 gekocht. ben er erg blij mee en de honden ook!!!! en 2 voor de prijs van 1 in de winkel. top.....
Goed produkt en zijn geld waard
Heel snel geleverd en de prijs scheelt echt heel veel met de andere winkels, blijf zeker bij jullie kopen
Top product en zeer snelle levering!
24178
13722
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 39,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenriem nodig?

Bent u op zoek naar een goede, robuuste honden riem of hondenlijn? In ons uitgebreide assortiment vindt u betaalbare en goede honden lijnen en hondenriemen in alle soorten en maten. Of het nu om een lange hondenlijn, een hondenriem puppy, een verstelbare hondenriem of andere hondenriemen en halsbanden gaat; bij Brekz vindt u voor elke hond wat wils. 

Een fijne, sterke hondenriem vergroot het plezier van het uitlaten van uw hond. Brekz heeft een uitgebreid assortiment riemen, zodat u de juiste riem voor de juiste situatie kunt uitzoeken. Let bij het bestellen dan ook op de specifieke eisen die u aan uw hondenlijn stelt. Wilt u bijvoorbeeld bewegingsvrijheid voor uw hond of juist niet? Dit kan met een verstelbare riem.

Voor het trainen van honden, het uitlaten in het donker of het 'handsfree' uitlaten van uw metgezel - handig bij bijvoorbeeld hardlopen - zijn verschillende riemen verkrijgbaar. Met behulp van onderstaande selectie uit ons groot assortiment kunt u vast en zeker de juiste keuze maken!
    

De complete collectie riemen voor honden

Lange lijn hond

Met een lange hondenlijn heeft uw hond veel bewegingsvrijheid. Hij kan zo goed zijn omgeving verkennen zonder dat u het risico loopt hem kwijt te raken. Lange looplijnen komen in verschillende soorten en maten. Probeer bijvoorbeeld de Lange looplijn hond, een sterke en praktische nylon hondenriem.

Hondenriem nylon

Nylon hondenriemen zijn sterk en weerbaar en zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Probeert u de praktische, zwarte nylon hondenriem of deze jogging heupriem met lijn, een handige handsfree hondenriem waardoor u met uw hond kunt hardlopen zonder iets in uw handen te hebben. 

Hondenriem leer

Brekz heeft een uitgebreid assortiment leren hondenriemen. Een lederen hondenriem is sterk, praktisch en weerbaar. Deze riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en kleuren: voor elke hond en situatie is er dus wel iets te vinden. Let op dat u bij het bestellen van een hondenriem voor een grotere hond kiest voor een bredere riem. Probeer bijvoorbeeld deze leren politielijn hond of deze leren kettinglijn

Overige hondenriemen

Bij overige vindt u bijvoorbeeld de Handsfree Doggybelt, een handige gordel die u om uw middel kunt doen, zodat u met uw hond kan wandelen zonder uw handen te gebruiken. Ook treft u hier de intrekbare oprollijn aan, die u in de grond kan steken zodat uw hond in een tuin of veld vrijelijk kan bewegen, zonder dat u hem steeds in de gaten hoeft te houden. Ook altijd handig is het adreskokertje, dat helpt om uw hond te identificeren voor het geval hij weggelopen is. 
    

De beste hondenriem kopen bij Brekz.nl

Wilt u graag een nieuwe hondenriem kopen? Dan bent u bij Brekz.nl aan het juiste adres! We hebben riemen geschikt voor honden van verschillende maten en rassen. En bij iedere bestelling vanaf €28 krijgt u van ons een gratis verzending. Heeft u vragen over ons assortiment hondenriemen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag.

Naast de riemen voor honden op deze pagina verkopen we ook Flexi hondenriemen, oftewel rollijnen. Onze aanraders zijn de Flexi New Classic met neon kleur voor een goede zichtbaarheid en de Flexi New comfort rollijn.

Bent u ook op zoek naar een halsband voor uw hond? Op onze overzichtspagina halsbanden vindt u bijvoorbeeld de hondenhalsband leer. Een leren halsband met een nylon looplijn is altijd een goede combinatie. Op zoek naar een andere accessoire? Zie onze hondenaccessoires pagina voor leuke nieuwe producten. 

Terug