terug
Verkoeling voor honden

Verkoeling voor honden

Tijdens de warme zomerdagen is een plekje in de schaduw en een grote bak met drinkwater niet altijd voldoende voor uw hond om af te koelen. Daarom biedt Brekz verschillende producten die voor veel verkoeling zorgen om zo de zomer beter door te komen!
Lees meer ..
Verkoeling voor honden

Verkoeling voor de hond

Honden kunnen het tijdens warme zomerdagen behoorlijk heet krijgen. Soms is dan een plekje in de schaduw of voldoende koud water niet genoeg om af te koelen. Om de warme zomerdagen zo aangenaam mogelijk te maken voor uw viervoeter, kunt u kiezen uit diverse producten die verkoeling voor de hond bieden.

Bij Brekz kunt u hondenzwembaden en koelmatten goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment verkoeling voor de honden en koop nu de beste verkoelende hondenartikelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment verkoeling voor de hond

Ons assortiment biedt heerlijk verkoelende slaapplekken, verfrissende versnaperingen en urenlang waterpret. Hieronder vindt u een overzicht van alle verkoelende producten voor de hond.

Verkoeling in een hondenzwembad

Een fijne manier om snel verkoeling te vinden is door gebruik te maken van een zwembadje. Honden verliezen warmte via de pootjes en door te hijgen. Door in een zwembad met verfrissend water te staan, kan uw viervoeter snel wat warmte verliezen. Het zwembad voor de hond is een veilige manier om uw hond af te laten koelen en is verkrijgbaar in verschillende maten. Probeer het zwembadje bij voorkeur ergens in de schaduw te zetten, zodat de hond niet volop in de zon staat wanneer hij gebruik maakt van het badje.

Het hondenzwembad langer schoon houden? Dek het zwembad na gebruik dan altijd af met een speciale afdekhoes. Deze kunt u tevens in ons assortiment terugvinden.

Sproeiers: verkoeling en plezier

Een alternatief voor een hondenzwembad kan een sproeier zijn. CoolPets Splash Pool Sproeier is speciaal ontworpen om uw hond plezier en verkoeling te brengen op warme zomerdagen. Sluit simpelweg de tuinslang aan en het plezier kan beginnen! Ook de CoolPets Splash Water Fountain brengt veel waterpret met zich mee. Deze fontein voorziet uw hond van verkoeling, vers drinkwater én plezier.

Koelmatten

Een koelmat biedt uw hond een heerlijk verkoelende plek om uit te rusten. Ideaal voor in huis maar bijvoorbeeld ook onderweg in de auto, neemt u de koelmat eenvoudig overal mee naartoe. De koelmat is verkrijgbaar in verschillende maten en activeert door middel van druk op de mat. De verkoelende gel koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur gedurende maximaal 3 uur bij constant gebruik. Perfect voor wat extra verkoeling, zonder dat u gebruik hoeft te maken van water.

Verfrissende versnaperingen

In de zomer eten we graag een ijsje voor een beetje verkoeling. Vanaf nu kunt u uw viervoeter eindelijk mee laten genieten van een verfrissend ijsje, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele suikers die hij binnenkrijgt van een gewoon ijsje. Met de Smoofl ijs- en koekvormpjes voor honden maakt u snel en gemakkelijk de lekkerste hondenijsjes.

Speciale waterbakken

Voldoende vers drinkwater voor uw hond is natuurlijk altijd van groot belang. Maar zeker tijdens de warme zomerdagen kan uw hond meer behoefte hebben om te drinken. De zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten is de ideale drinkbak wanneer uw hond of kat graag langere tijd buiten is. U kunt deze drinkbak namelijk aansluiten op uw waterslang. Wanneer de waterstand laag is, wordt het water direct automatisch bijgevuld.

Ander product?

Op zoek naar een ander onmisbaar product voor tijdens de zomerdagen? Wellicht zoekt u een zwemvest voor de hond om samen veilig te kunnen gaan zwemmen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.