Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hondenjasjes 

Hondenjasjes zijn hesjes of jasjes voor de hond. Ze beschermen, bieden warmte en verhogen met hun reflecterende materiaal de veiligheid tijdens het uitlaten. Voor sommige hesjes geldt dat ze tevens waterdicht zijn. Onze hondenjasjes- en hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor iedere hond.
Lees meer ..

Overige

Verpakking Prijs
20 cm
€ 4,99
25 cm
€ 5,25
30 cm
€ 5,50
35 cm
€ 5,75
40 cm
€ 5,99
Thundershirt voor honden

Thundershirt voor honden

Het Thundershirt voor honden is een effectieve oplossing tegen angst bij honden en is geschikt voor iedere hond. De onschuldige aard en de effectiviteit van het product maken het een uitstekende oplossing voor honden met angst. Het Thundershirt zit strak om het lichaam van uw hond. Door de continue druk die op uw huisdier wordt uitgeoefend voelt hij zich omsloten en wordt rustiger. Het product is goed bruikbaar in situaties die angstig zijn voor uw hond zoals een verhuizing, vuurwerk of autorijden. Vaak worden honden al bij het eerste gebruik merkbaar rustiger. Het product is verkrijgbaar in zes afmetingen, van XXS tot XL. 

Het Thundershirt is effectief vanwege de constante, gelijkmatige druk op het lichaam. Dit heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Het effect is bekend van het inbakeren van pasgeboren kinderen en van mensen met een angststoornis. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 85% van de honden baat had bij het product. Het Thundershirt is een uitkomst bij onder meer:

  • Angst voor onweer
  • Reisangst, bijvoorbeeld tijdens reizen met de auto
  • Verlatingsangst
  • Angst voor het hondenhok
  • Drang tot trekken tijdens het uitlaten
  • Blafproblemen

Bij Brekz kunt u middelen die rustgevend zijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Thundershirt voor honden tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing Thundershirt voor honden

Om de juiste maat Thundershirt te kopen voor uw hond kunt u het beste de borstomvang meten. Doe dit net achter de voorpoten van uw huisdier. U kunt de onderstaande tabel gebruiken voor uw keuze.

Maat van het Thundershirt Borstomvang Gewicht
Cm Kg
XXS 22 - 33 < 4 kg
XS 33 - 43 4 - 6
S 43 - 53 7 - 11
M 53 - 64 12 - 18
L 64 - 76 19 - 29
XL 76 - 94 30 - 50

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende halsband voor uw hond? Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond. Voor een overzicht van al onze rustgevende producten kijkt u op de Productpagina.

Thundershirt voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
XS
€ 34,99
XXS
€ 34,99
M
€ 39,99
XL
€ 39,99
S
€ 39,99
L
€ 39,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenjasjes assortiment

Hondenjasjes zijn hesjes of jasjes voor de hond. Ze beschermen, bieden warmte en verhogen de veiligheid tijdens het uitlaten. In ons assortiment vindt u diverse modellen hondenjasjes. Om uw keuze te vergemakkelijken vindt u hieronder een toelichting op ons assortiment.

Veiligheidshesje

Een veiligheidshesje is een reflecterend hesje voor uw hond. Het product is eenvoudig aan te doen en verhoogt de zichtbaarheid van uw hond tijdens uitlaten in het donker. Kijkt u eens bij het Veiligheidshesje voor de hond. Dit exemplaar is geel van kleur en is voorzien van een hondenpoot. Het product is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Zo is er altijd een passende maat bij voor uw hond.

Reflecterende jas

De reflecterende jas is een multifunctioneel hondenjasje dat geschikt is voor iedere hond. Het product is waterdicht en dus goed te gebruiken als regenjas. Daarnaast beschikt het over een lichte voering, wat hem dus ideaal maakt voor lange wandelingen in de winterkou. De dunne voering maakt hem tijdens de meeste zomerdagen ook prima te gebruiken. Dankzij het reflecterende materiaal is uw hond voortaan goed zichtbaar tijdens het uitlaten in het donker. De reflecterende jas is eenvoudig aan en uit te doen dankzij de drukknoopjes. En met behulp van de afsluitbare opening op de rug kunt u uw hond even gemakkelijk aanlijnen als u gewend bent. Kijkt u voor een reflecterende jas eens bij de Charly reflecterende jas voor honden - Grijs. De maten lopen uiteen van 28 cm tot 80 cm. Zo is het jasje geschikt voor iedere hond.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar hondentuigjes voor de hond? Kijk dan eens bij onze Hondentuigjes.

Terug