Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hondenjasjes 

Hondenjasjes zijn hesjes of jasjes voor de hond. Ze beschermen, bieden warmte en verhogen met hun reflecterende materiaal de veiligheid tijdens het uitlaten. Voor sommige hesjes geldt dat ze tevens waterdicht zijn. Onze hondenjasjes- en hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor iedere hond.
Lees meer ..

Overige

Verpakking Prijs
20 cm
€ 4,99
25 cm
€ 5,25
30 cm
€ 5,50
35 cm
€ 5,75
40 cm
€ 5,99

Verpakking Prijs
28 cm
€ 22,99
€ 17,24
32 cm
€ 24,99
€ 18,74
48 cm
€ 43,99
€ 32,99
Verpakking Prijs
XS
€ 34,99
XXS
€ 34,99
XL
€ 39,99
S
€ 39,99
L
€ 39,99
M
€ 39,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenjasjes assortiment

Hondenjasjes zijn hesjes of jasjes voor de hond. Ze beschermen, bieden warmte en verhogen de veiligheid tijdens het uitlaten. In ons assortiment vindt u diverse modellen hondenjasjes. Om uw keuze te vergemakkelijken vindt u hieronder een toelichting op ons assortiment.

Veiligheidshesje

Een veiligheidshesje is een reflecterend hesje voor uw hond. Het product is eenvoudig aan te doen en verhoogt de zichtbaarheid van uw hond tijdens uitlaten in het donker. Kijkt u eens bij het Veiligheidshesje voor de hond. Dit exemplaar is geel van kleur en is voorzien van een hondenpoot. Het product is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Zo is er altijd een passende maat bij voor uw hond.

Reflecterende jas

De reflecterende jas is een multifunctioneel hondenjasje dat geschikt is voor iedere hond. Het product is waterdicht en dus goed te gebruiken als regenjas. Daarnaast beschikt het over een lichte voering, wat hem dus ideaal maakt voor lange wandelingen in de winterkou. De dunne voering maakt hem tijdens de meeste zomerdagen ook prima te gebruiken. Dankzij het reflecterende materiaal is uw hond voortaan goed zichtbaar tijdens het uitlaten in het donker. De reflecterende jas is eenvoudig aan en uit te doen dankzij de drukknoopjes. En met behulp van de afsluitbare opening op de rug kunt u uw hond even gemakkelijk aanlijnen als u gewend bent. Kijkt u voor een reflecterende jas eens bij de Charly reflecterende jas voor honden - Grijs. De maten lopen uiteen van 28 cm tot 80 cm. Zo is het jasje geschikt voor iedere hond.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar hondentuigjes voor de hond? Kijk dan eens bij onze Hondentuigjes.

Terug