Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zwemvesten voor honden 

Bent u een echte zeiler of houdt u ervan om in de zomer een boot te huren voor een tocht over het water? Uw huisdier brengt de gezelligheid mee, u de veiligheid. Met deze hondenzwemvesten is de hond goed beschermd tegen de gevaren van het water.
Lees meer ..
Zwemvest voor de hond
https://www.brekz.nl/32173-home_default/zwemvest-voor-de-hond.jpg
11.99 2019/01/01
Goed prima netjes past goed zoals beschreven en snel verzonden
Stevig zwemvest prima product voor goede prijs. Aanrader
Onze hond kan goed zwemmen maar dit vest geeft een veilig gevoel als hij onverhoopt van boord valt op ruw water of in een sluis. Mooie heldere signaalkleur en handvat maken dat je hem weer snel uit het water kunt krijgen. We zijn er heel blij mee.
Ideaal zwemvest voor de hond.
Heel snel inlevering
Geweldig vest, zit fantastisch, hij is er super blij mee
Exact zoals omschreven, not niet kunnen uitproberen enkel aangedaan. Past perfect
33679
15949
Zwemvest voor de hond > Meer informatie
Zwemvest voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
XS
€ 11,99
S
€ 13,99
M
€ 15,99
L
€ 17,99
XL
€ 18,99
Zwemvest XL voor de hond OP is OP

Zwemvest XL voor de hond

Zwemvest XL voor de hond is een oranje zwemvest en is geschikt voor honden van wat grotere rassen. Het zwemvest is ideaal wanneer u uw hond meeneemt aan boord van uw boot. Uw hond blijft er eenvoudiger mee drijven wanneer hij, al dan niet uit eigen beweging, in het water is. Dankzij de heldere oranje kleur van het vest is hij ook beter zichtbaar en kunnen andere boten uw hond vanaf een afstand zien zwemmen. Het Zwemvest XL voor de hond is geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg.

Het zwemvest XL voor de hond is in de rug (van staart naar hoofd) 41cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 52,6cm.

  • Laat uw hond gemakkelijker drijven
  • Veilig wanneer uw hond ongewild te water raakt
  • Betere zichtbaarheid tijdens het zwemmen voor andere watersporters
  • Geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg
     

Bij Brekz kunt u de beste zwemvesten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zwemvest XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner zwemvest? Kijk dan eens bij ons Zwemvest M voor de hond. Een overzicht van al onze Zwemvesten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/2387-home_default/zwemvest-xl-voor-de-hond.jpg
14.39 2019/01/01
3143
1744
Zwemvest XL voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Brekz heeft een breed assortiment  aan zwemvesten voor uw hond in iedere maat. Ideaal voor honden die meegaan op een boot, maar ook wanneer uw hond gaat zwemmen in dieper water. Naast de veiligheid is de kleur extra opvallend, zodat de hond altijd opvalt voor andere varenden of andere waterliefhebbers. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, belangrijk is dat u de hond meet vanaf de schoft tot aan het begin van de staart. Veel spetterplezier gewenst!

Terug