Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Zwemvesten voor honden 

Bent u een echte zeiler of houdt u ervan om in de zomer een boot te huren voor een tocht over het water? Uw huisdier brengt de gezelligheid mee, u de veiligheid. Met deze hondenzwemvesten is de hond goed beschermd tegen de gevaren van het water.
Lees meer ..
Zwemvest XS voor de hond

Zwemvest XS voor de hond

Het Zwemvest XS voor de hond is een zwemvest voor kleine en zeer kleine honden. Dit zwemvest is een ideaal product om mee te nemen wanneer u uw hond meeneemt op een boottochtje, of wanneer uw hond graag ronddobbert in het water. Dit zwemvest zorgt ervoor dat uw huisdier blijft drijven in het water, waardoor hij niet verdrinkt. De opvallende oranje kleur zorgt er bovendien voor dat uw hond goed zichtbaar is. Zo kunt u goed zien waar uw hond in het water zwemt, en kunnen andere boten gemakkelijker rekening met hem houden.

Het zwemvest is in de rug (van staart naar hoofd) 14,6cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 26,9 cm.

Ook als u niet van plan bent om uw hond in het water te laten, biedt het zwemvest veiligheid. Wanneer u bijvoorbeeld wandelt in een waterrijke omgeving, kan uw huisdier ongewild in het water springen of vallen. Dit zwemvest biedt dan bescherming. Deze maat is geschikt voor honden van kleine rassen met een gewicht tot 7 kilogram. 

 • Laat kleine honden drijven in het water
 • Beschermt uw hond voor als hij te water gaat
 • Zeer goed zichtbaar dankzij de felle oranje kleur
 • Geschikt voor honden van (zeer) kleine rassen (gewicht tot 7 kg)
   

Bij Brekz kunt u zwemvesten voor uw hond goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zwemvest XS voor de hond tegen de scherpste prijs. Makkelijk besteld en snel in huis! 
 

Ander zwemvest?

Bent u op zoek naar een zwemvest met een andere maat? Bekijk dan ons Zwemvesten assortiment. Hier verkopen we hetzelfde vest in verschillende maten, bijvoorbeeld het Zwemvest XL voor de hond.

Zwemvest XS voor de hond > Meer informatie
Zwemvest XS voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,99
Zwemvest S voor de hond

Zwemvest S voor de hond

Zwemvest S voor de hondis een ideaal product om mee te nemen wanneer u boottochtjes met uw hond maakt. Met dit zwemvest blijft uw huisdier namelijk drijven in het water. De opvallende oranje kleur zorgt voor goede zichtbaarheid. Niet alleen u, maar ook bestuurders van andere boten, kunnen uw hond zo altijd zien zwemmen. Ook als u niet van plan bent om uw hond in het water te laten, biedt het zwemvest veiligheid. Bijvoorbeeld wanneer uw huisdier ongewild in het water springt of valt. Deze maat S is geschikt voor honden van kleine rassen met een gewicht van 7 tot 9 kilogram. 

Het zwemvest S voor de hond is in de rug (van staart naar hoofd) 24,5cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 33,4cm.

 • Dit vest laat honden drijven in het water
 • Veilig wanneer uw hond gewild of ongewild te water raakt
 • Duidelijk zichtbaar door de felle oranje kleur
 • Geschikt voor honden van kleine rassen met een gewicht van 7-9 kg
   

Bij Brekz kunt u de beste zwemvesten voor uw hond goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zwemvest S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander zwemvest?

Bent u op zoek naar een zwemvest met een andere maat? Bekijk dan ons Zwemvesten assortiment. Hier verkopen we hetzelfde vest in verschillende maten. De kleinste is het Zwemvest XS voor de hond. De grootste is het Zwemvest XL voor de hond.

Zwemvest S voor de hond > Meer informatie
Zwemvest S voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,99
Zwemvest M voor de hond

Zwemvest M voor de hond

Zwemvest M voor de hond is een opvallend oranje vest waardoor uw hond zichtbaar is en in het water blijft drijven. Dit opvallende zwemvest is ideaal wanneer u met uw hond het water op gaat. Uw huisdier blijft hiermee namelijk drijven. Daarnaast is hij wanneer hij zwemt goed zichtbaar voor u en voor andere boten. Het zwemvest biedt complete veiligheid voor wanneer uw hond ongewild te water raakt. Het Zwemvest M voor de hond is van de maat Medium en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 9 tot 23 kg.

Het zwemvest m voor de hond is in de rug (van staart naar hoofd) 29cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 41,5cm.

 • Het zwemvest laat uw hond drijven
 • Extra zichtbaarheid tijdens het zwemmen dankzij felle oranje kleur
 • Complete veiligheidwanneer uw hond ongewild te water raakt
 • Geschikt voor middelgrote honden met een lichaamsgewicht tussen 9 en 23 kg
   

Bij Brekz kunt u de beste zwemvesten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zwemvest M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter zwemvest voor uw hond? Kijk dan eens bij ons Zwemvest L voor de hond. Een overzicht van al onze Zwemvesten vindt u hier.

Zwemvest M voor de hond > Meer informatie
Zwemvest M voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 13,49
Zwemvest L voor de hond

Het zwemvest l voor de hond is in de rug (van staart naar hoofd) 35,3cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 45,2cm.

Zwemvest L voor de hond > Meer informatie
Zwemvest L voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,99
Zwemvest XL voor de hond

Zwemvest XL voor de hond

Zwemvest XL voor de hond is een oranje zwemvest en is geschikt voor honden van wat grotere rassen. Het zwemvest is ideaal wanneer u uw hond meeneemt aan boord van uw boot. Uw hond blijft er eenvoudiger mee drijven wanneer hij, al dan niet uit eigen beweging, in het water is. Dankzij de heldere oranje kleur van het vest is hij ook beter zichtbaar en kunnen andere boten uw hond vanaf een afstand zien zwemmen. Het Zwemvest XL voor de hond is geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg.

Het zwemvest XL voor de hond is in de rug (van staart naar hoofd) 41cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 52,6cm.

 • Laat uw hond gemakkelijker drijven
 • Veilig wanneer uw hond ongewild te water raakt
 • Betere zichtbaarheid tijdens het zwemmen voor andere watersporters
 • Geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg
   

Bij Brekz kunt u de beste zwemvesten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zwemvest XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner zwemvest? Kijk dan eens bij ons Zwemvest M voor de hond. Een overzicht van al onze Zwemvesten vindt u hier.

Zwemvest XL voor de hond > Meer informatie
Zwemvest XL voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Brekz heeft een breed assortiment  aan zwemvesten voor uw hond in iedere maat. Ideaal voor honden die meegaan op een boot, maar ook wanneer uw hond gaat zwemmen in dieper water. Naast de veiligheid is de kleur extra opvallend, zodat de hond altijd opvalt voor andere varenden of andere waterliefhebbers. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, belangrijk is dat u de hond meet vanaf de schoft tot aan het begin van de staart. Veel spetterplezier gewenst!

Terug