Hondenluiken

Hondenluiken

​Niet alleen voor katten, maar ook voor honden zijn er diverse soorten luiken te koop waarmee u uw hond de vrijheid kan geven zelf te bepalen wanneer hij binnen of buiten is. Bij Brekz kunt u kiezen uit diverse hondenluiken van de merken Staywell en Dog Mate.
Lees meer ..
Hondenluiken

Hondenluiken

Niet alleen katten hebben baat bij een luikje. Voor honden zijn er diverse hondenluikjes te bestellen, zodat uw viervoeter de keus heeft om naar binnen of buiten te gaan wanneer hij of zij dat graag wilt. De luikjes zijn verkrijgbaar voor zowel kleine honden als grotere honden. 

Hondenluiken van Staywell

De hondenluiken van Staywell geven uw hond vrijheid naar binnen en naar buiten te gaan wanneer hij wil. De luiken hebben diverse standen waarmee u uw hond binnen of buiten kunt houden of hem alleen naar binnen of buiten kunt laten gaan. De luiken hebben een stabiele frame dat op verschillende plekken, zoals ramen, deuren en muren te installeren is. Elk luik heeft een flexibele en geruisloze flap die vuil buiten houdt. Bij Brekz kunt u kiezen uit vier verschillende maten.

Small is geschikt voor katten en kleine honden tot 7 kg. De afmetingen van het frame zijn 236 x 198 mm en de maten van de opening 178 x 152 mm.

Medium heeft een grootte van 40 x 27,8 cm en een uitsnedemaat van 35 x 22,5 cm. Dit luik is geschikt voor dieren met een maximale schouderbreedte van 21 cm en een gewicht van maximaal 18 kg. 

Large heeft een formaat van 32,9 x 50,2 cm en een uitsnedemaat van 26 x 41,3 cm. Dit luik is geschikt voor dieren met een maximale schouderbreedte van 26 cm en een gewicht van maximaal 45 kg. 

Extra large heeft een grootte van 69,3 x 41,7 cm en een uitsnedemaat van 64,2 x 36,6 cm. Dit luik is geschikt voor dieren met een schouderbreedte tot 35 cm en voor deuren tot 5 cm dik.

Hondenluiken van Dog Mate

De hondenluiken van Dog Mate zijn robuust en veilig. Ze hebben een zeer sterke en lichtgewicht flap die magnetisch sluit en volledig waterbestendig is. Ook deze luiken kunt u op verschillende manieren instellen om uw hond binnen of buiten te laten. U kunt ook andere dieren gemakkelijk buiten houden doordat uw hond een magneetje draagt waarop het luik reageert. Bij Brekz kunt u kiezen uit drie verschillende maten hondenluiken.

Small heeft een afmeting van 25,2 x 23,5 cm en een uitsnedemaat van 22,7 x 21 cm. Dit luik is geschikt voor dieren met een schouderhoogte tot 36 cm en een gewicht tot 10 kg.

Medium heeft een formaat van 35 x 29 cm en een uitsnedemaat van 30 x 24,2 cm. Dit luik is geschikt voor dieren met een schouderhoogte tot 46 cm en een gewicht tot 18 kg.

Large heeft grootte van 44,1 x 36,6 cm en een uitsnedemaat van 39,1 x 31,8 cm. Dit luik is geschikt voor dieren met een schouderhoogte tot 63 cm en een gewicht tot 40 kg.

Ander dierenluik?

Ook voor katten hebben wij een uitgebreid aanbod aan luiken. Bekijk hier ons assortiment en bestel het luik dat bij uw dier past!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.