Kattenluiken

Kattenluiken

In ons assortiment vindt u niet zomaar kattenluiken, maar ook kattenluiken met vele opties, zoals een kattenluik met chip. Het is noodzakelijk om de dikte van uw deur op te meten, zodat u weet welke kattenluiken geschikt zijn bij u thuis. Op basis daarvan kunt u uw keuze maken.
Lees meer ..
Kattenluiken

Kattenluiken

In ons assortiment vindt u vele soorten kattenluiken met diverse opties, zoals een kattenluik met chip. Bij uw keuze voor een kattenluik zijn een paar zaken belangrijk. Zo is het goed om de afmetingen van het luik goed op te nemen, zodat u zeker weet dat hij past in uw deur of wand. Verder speelt de vraag wat het luik allemaal moet kunnen. U vindt hier een ruime keuze aan klassieke kattenluiken, handmatige 4 way kattenluiken, elektromagnetische luiken en geavanceerde kattenluiken van de merken Staywell en Cat Mate. Tevens zijn er diverse losse onderdelen en accessoires voor verschillende soorten kattenluiken.

Petsafe - Staywell kattenluik

U bent ongetwijfeld bekend met het klassieke kattenluik; een luik in uw deur dat simpelweg uw kat zijn eigen deur verschaft in huis. De Staywell Original Small Pet Door is een luikje voor zowel katten als kleine honden. Staywell 420 is een magnetisch kattenluik dat geschikt is voor katten en honden tot 7 kilogram. Het laat geen tocht door en is weerbestendig. Dit luik kan alleen geopend worden met een magnetische sleutel. Deze wordt aan de halsband om de nek van uw huisdier bevestigd. Zo voorkomt u dat onbekende dieren het huis binnenkomen.

Handmatig instelbare kattenluiken, zoals de Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap zijn gemaakt zodat uw kat op bepaalde tijden van de dag niet naar buiten, of juist niet naar binnen kan. Ze kunnen vaak ook ingesteld worden op geheel gesloten of geheel vrij te openen. 

Staywell Microchip Kattenluik is een geavanceerd kattenluik dat werkt op de identificatiechip van uw kat en is geschikt voor in diverse deuren. Het luik verleend toegang aan de hand van de identificatiechip van uw kat. Daardoor is het niet langer nodig om met halsbandjes te werken en is dit tevens het ideale kattenluik om andere katten eenvoudig buiten te houden.

Cat mate kattenluik

Een ander merk in ons assortiment is Cat Mate. Cat Mate kattenluik 309 is een eenvoudig en robuust kattenluik dat uitermate geschikt is voor montage in paneeldeuren. Dit kattenluik is voorzien van vier standen; helemaal open, helemaal dicht, alleen naar buiten open en alleen naar binnen open. Met borstelrand tegen de tocht en magnetische sluiting. 

Cat Mate 221 Large Cat Flap is een kattenluik dat speciaal gericht is op grote katten. Het kattenluik is geschikt voor katten met een schofthoogte tot circa 36 cm en heeft en magnetische veiligheidsslot met 4 instellingen. 

Accessoires en losse onderdelen

Omdat zelfs bij het beste kattenluik weleens iets kapot gaat biedt Brekz diverse losse onderdelen aan, variërend van deurtjes voor het kattenluik tot tunnels voor het binnenwerk. Ook zijn er accessoires verkrijgbaar, zoals nieuwe magneetjes voor aan het halsbandje bij een Cat Mate luik of een nieuw magnetisch halsbandje voor bepaalde Petsafe Staywell kattenluiken. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een stevig kattenluik tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Voor andere producten kunt u kijken op de pagina met al onze kattenaccessoires

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.