Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Antiblaf en training

Het assortiment Antiblaf en training artikelen bevat alle soorten producten die u helpen met het trainen van uw hond. Met deze artikelen kunt u zowel positief gedrag aanleren als negatief gedrag afleren.
Lees meer ..
Antiblafband
Antiblafband
Trainingsmiddelen
Super Sale
Beaphar
Spray
Batterijen
Trainingsbanden
Ultrasoon
Omheining
Overige

Antiblafband

Trainingsmiddelen

Beaphar

Spray

Batterijen

Ultrasoon

Overige

Trainers

Antiblafband

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Productinformatie Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond (PBC19-16370) is een waterdichte, verstelbare halsband. Het helpt het blaffen af te leren met spray die reageert op het geluid en de vibraties van het blaffen van uw hond. De halsband werkt met zowel de geurloze als de citronella-spray. Citronella is een unieke geur die de meeste honden niet prettig vinden. Beide varianten zijn veilig in gebruik en zullen enkel uw hond afleiden en het ongewenste blaffen onderbreken.

De halsband is oplaadbaar en wordt geleverd met 2 vervangbare spraypatronen. De spray is goed voor 35 – 40 sprays per patroon en ontmoedigt blaffen, waardoor u dit ongewenste gedrag eenvoudig kunt afleren, ook wanneer u zelf niet in de buurt bent. Wanneer het sprayniveau laag is, zal het controlelampje gaan branden. Hierdoor weet u wanneer u een nieuwe spraypatroon moet plaatsen. Deze halsband is geschikt voor honden vanaf 3,6 kg. 

Bij Brekz kunt u Petsafe artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Antiblafband met spray voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

         

Productkenmerken Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

 • Vervangbare spraypatronen
 • 35–40 sprays per patroon
 • Waterdicht
 • Controlelicht voor laag sprayniveau
 • PBC19-16370

Het systeem bevat:

 • Blafhalsband met spray
 • USB-lader
 • Oplaadbare lithiumion-batterij
 • 2 patronen met spray – citronella en geurloos
 • Producthandleiding
       

Ander product?

Bent u op zoek naar de navulling voor de Petsafe Antiblafband? Dan kunt u kijken naar de Petsafe Navulling Spray. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenbenodigdheden.

https://www.brekz.nl/32155-home_default/petsafe-antiblafband-met-spray-voor-de-hond.jpg
96.75 2019/01/01
34499
16211
Petsafe antiblafband met spray voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 96,75 (€ 96,75/ct)
Petsafe Remote Vibratietrainer VT-100 voor de hond

Productinformatie Petsafe Vibratie Remote Trainer VT-100 voor de hond

De Petsafe Remote Vibratietrainer VT-100 hond is een van afstand bedienbare halsband voor het trainen en onder controle houden van uw hond. Via een afstandsbediening kunt u over een afstand van 100 meter de halsband laten vibreren, zodat u er vanuit uw stoel voor kunt zorgen dat uw hond zich gedraagt. 

Petsafe Vibratie Remote Trainer hond is bovendien waterdicht. Deze halsband is geschikt voor honden boven de 3,5 kilogram waarvan de omtrek van de nek tussen de 15-71 centimeter is. De halsband heeft 16 verschillende soorten vibraties, waardoor u hem perfect op uw hond kan afstellen. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Vibratie Remote Trainer hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Vibratie Remote Trainer hond

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig. Deze vindt u in de doos of op de site van Petsafe.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Van Petsafe is er ook dit anti-blafsysteem vermomd als een vogelhuisje. Indien u nog een andere halsband voor uw hond zoekt, kunt u die vast en ze

https://www.brekz.nl/31178-home_default/petsafe-vibratie-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
127.95 2019/01/01
34043
16082
Petsafe VT-100 Vibratie Remote Trainer PDT19-14680 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 127,95 (€ 127,95/ct)
Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond

Productinformatie Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor honden

Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond gebruikt ultrasone geluidssignalen die door u worden geactiveerd, zodat uw hond leert welk gedrag gewenst is en welke niet. De afstandsbediening heeft twee knoppen met zowel een positieve als een negatieve toon, zodat uw viervoeter niet alleen weet wanneer hij ongewenst gedrag vertoont, maar ook wanneer hij braaf is.  Het systeem werkt op een batterij, tot een maximale afstand van 9 meter en vereist geen ontvangershalsband. De Petsafe Ultrasone afstandsbediening is waterbestendig en geschikt voor iedere hond.

Bij Brekz kunt u de beste trainingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Blaft uw hond erg veel en bent u op zoek naar een manier om dit ongewenste gedrag af te leren? Probeer dan eens Petsafe Outdoor Bark Control. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze antiblaf- en trainingsmiddelen.

https://www.brekz.nl/33695-home_default/petsafe-ultrasone-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
37.95 2019/01/01
34044
16083
Petsafe Ultrasone Remote Trainer PUPT-10019 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 37,95 (€ 37,95/ct)
Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Productinformatie Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond is het ideale product om u te helpen bij het trainen van uw hond. Deze halsband helpt namelijk met het voorkomen dat uw hond veelvuldig blaft. Dat doet hij door bij elke keer dat uw hond blaft, te reageren met een kleine vibratie. Hierdoor zal uw hond vanzelf leren dat hij niet vaak achtereen moet blaffen.

Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond is voor honden met een lichaamsgewicht boven de 3,6 kilogram. Het is op een duurzame manier geproduceerd en volledig waterdicht. Er is bij het maken van de halsband ook goed met de veiligheid rekening gehouden. Als uw hond meer dan 15 keer blaft in anderhalve minuut, gaat de halsband namelijk een minuut uit. Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing aandachtig.

Bij Brekz kunt u Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu accessoires voor uw hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

Het is belangrijk om de antiblafband bij het spelen af te doen. Uw hond kan tijdens het spelen gaan blaffen en het moet voorkomen worden dat hij spelen gaat associëren met de vibraties. 

Het is belangrijk de antiblafband correct om te doen en hem goed te testen. Lees daarom voor gebruik de gebruiksaanwijzing aandachtig. Een papieren gebruiksaanwijzing vindt u in de doos. Voor een online-versie van de gebruiksaanwijzing kunt u op deze link klikken. 

Ander product?

Als u nog een andere antiblafband van Petsafe zoekt, kunt u deze band met spray eens proberen. Zoekt u nog andere antiblafproducten of producten voor de hondentraining? Dan kunt u vast en zeker het juiste product vinden op onze overzichtspagina antiblaf en training.

https://www.brekz.nl/31185-home_default/petsafe-antiblafband-met-vibratie-voor-de-hond.jpg
58.95 2019/01/01
het geeft niet de gewenst uitvoering
TRÈS SATISFAIT
34046
16085
Petsafe antiblafband met vibratie PBC45-13339 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 58,95 (€ 58,95/ct)
Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Productinformatie Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond is de perfecte manier om uw hond op een afstand af te richten. Deze handige trainingsband heeft een ingebouwd spraysysteem dat u van een maximale afstand van 300 meter kunt activeren. Met deze band hoeft u uw hond dus niet meer aan de riem te houden om hem in toom te houden! 

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond komt met twee soorten spray, die u beide kunt uitproberen om de meest geschikte voor uw hond te vinden. Patronen gaan 35 tot 40 sprays mee en kunnen makkelijk bijbesteld worden. De band is waterdicht en heeft bovendien een oplaadbare batterij die meer dan veertig uur meegaat!

Bij Brekz kunt u Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Productadvies Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

De band is geschikt voor honden vanaf 3,5 kilogram met een nek van maximaal 68 centimeter. Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed. Deze vindt u in de doos of virtueel via deze link.
   

Ander product?

Van het merk Petsafe hebben wij ook deze trainingshalsband die door middel van vibraties werkt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31192-home_default/petsafe-remote-spray-trainer-300-meter-voor-de-hond.jpg
154.95 2019/01/01
34049
16088
Petsafe Remote Spray Trainer 300 mtr PDT19-16397 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 154,95 (€ 154,95/ct)
Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Productinformatie Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond is een hondentrainingssysteem dat door middel van ultrasone tonen helpt met het afleren van blaffen. Het systeem detecteert hondengeblaf en zendt daarop een ultrasoon geluid dat alleen door honden gehoord kan worden. Uw hond zal blaffen al snel gaan associëren met dit onaangename geluid. 

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond is geschikt voor honden vanaf 3,6 kilogram met een nekgrootte tot maximaal 71 cm. De halsband is verstelbaar en waterdicht en kan ook vastgemaakt worden aan een andere halsband, wat ideaal is als uw hond een favoriete halsband heeft. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

Het product is geschikt voor honden vanaf 3,6 kilogram met een maximale nekgrootte van 71 cm. Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig; deze vindt u in de verpakking of virtueel via deze link.

Ander product?

Van het merk Petsafe hebben wij ook deze halsband die met vibraties werkt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires, kunt u eens kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31352-home_default/petsafe-ultrasone-antiblafband-voor-de-hond.jpg
32.49 2019/01/01
34052
16089
Petsafe Ultrasone antiblafband PBC45-14035 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 32,49 (€ 32,49/ct)

Trainingsmiddelen

Puppy Trainingsmat S

Productinformatie Puppy Trainingsmat S

De Puppy Trainingsmat S is een handig hulpmiddel bij het zindelijk maken van uw pup. 
De trainingpads hebben een vochtbestendige onderkant en afgedichte rand met lekkage bescherming. De pads zijn bedoeld om pups te leren hun behoeften te doen op een plaats waar u dat wilt. Zodra de pup plast op de zindelijkheidsmat wordt het vocht geabsorbeerd en zal de omgeving droog en schoon blijven. Heeft u geen pup, maar een oudere hond die zijn plasje niet altijd meer kan ophouden? Dan zijn deze absorptiematten ook zeer geschikt!

Bij Brekz kunt u trainingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Puppy Trainingsmat S tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Puppy Trainingsmat S

 • Houdt uw vloer / tapijt schoon en droog
 • De mat absorbeert vocht en helpt doorlekken te voorkomen dankzij de afgedichte randen en vochtbestendige onderzijde
 • Geschikt voor pups en kleine hondenrassen
 • Ook geschikt voor oudere, incontinente honden

Ander product?

Heeft u een grotere maat nodig voor uw hond? Kijk dan eens naar de Puppy Trainingsmat M. Voor al onze overige producten kunt u kijken op de pagina met onze trainingsproducten.

https://www.brekz.nl/29043-home_default/puppy-trainingsmat-s.jpg
3.27 2019/01/01
Snel en goed
32893
15686
Puppy Trainingsmat S > Meer informatie
Puppy Trainingsmat S 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per 40
€ 10,95 (€ 0,27/ct)
€ 9,31 (€ 0,23/ct)
Per 100
€ 28,95 (€ 0,29/ct)
€ 24,61 (€ 0,25/ct)
Puppy Trainingsmat M

Productinformatie Puppy Trainingsmat M

De Puppy Trainingsmat M is een ideaal hulpmiddel bij het zindelijk maken van uw pup of voor gebruik bij oudere incontinente honden. 
De trainingpads hebben een vochtbestendige onderkant en een anti-lekkage bescherming, dankzij de waterdichte randen. De trainingspads zijn bedoeld om uw pup te leren zijn behoeften te doen op een plaats waar u dat graag wilt. Dit helpt te voorkomen dat uw kleine maatje op uw mooie vloer of nieuwe tapijt plast. Zodra de pup plast op de zindelijkheidsmat wordt het vocht goed geabsorbeerd en blijft de omgeving mooi droog en schoon. 

Bij Brekz kunt u trainingsmatten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Puppy Trainingsmat M tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Puppy Trainingsmat M

 • Geschikt voor pups van kleine- tot middelgrote rassen én incontinente honden
 • Vochtbestendige onderzijde en waterdichte randen om lekkage te voorkomen
 • Helpt de omgeving droog en schoon te houden
 • Verkrijgbaar in verschillende maten

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere maat? Kijk dan eens naar de Trainingsmat maat S. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen.

https://www.brekz.nl/29044-home_default/puppy-trainingsmat-m.jpg
14.41 2019/01/01
Zeer goede kwaliteit. Rapper levering.
Prima product voor een goede prijs.
Bonne dimension prix raisonnable
Envoi rapide et conforme. Prix défiant toute concurance. Je recommande ! Merci
32896
15687
Puppy Trainingsmat M > Meer informatie
Puppy Trainingsmat M 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per 20
€ 8,95 (€ 0,45/ct)
€ 7,61 (€ 0,38/ct)
Per 40
€ 16,95 (€ 0,42/ct)
€ 14,41 (€ 0,36/ct)
Per 100
€ 42,95 (€ 0,43/ct)
€ 36,51 (€ 0,37/ct)

Beaphar

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Perfect, een echte aanrader!
helpt echt wel, ik heb een heel nerveuse hond, en die is nu toch kalmer geworden
Het werkt goed maar stinkt vreselijk heb hem eerst na eerste nacht buiten gehangen nu ruikt hij minder zelfs me hond vond het niet zo prettig nu is hij oke
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
odeur agréable...efficacité 80 pour cent pour une chienne berger allemand de 3 ans adoptée il y a 3 mois hyper active...prix imbattable!
Snelle en correcte levering
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Per 2
€ 13,49 (€ 6,75/ct)

Spray

Pet Corrector Stops Barking

Pet Corrector Stops Barking

Pet Corrector Stops Barking maakt een hard sissend geluid om uw hond af te leiden en ongewenst gedrag te stoppen. Hieronder verstaan we niet alleen blaffen, maar ook opspringen, stelen en mensen achterna lopen. Om dit af te leren en gewenst gedrag te stimuleren is het noodzakelijk om de inzet van dit product goed te timen. Lees daarom altijd voor gebruik de trainingsgids. De werking berust op een gecomprimeerd gas in de flacon, dat een geluid maakt wanneer het ontsnapt bij gebruik. Dit geluid doet de hond denken aan slangen of insecten, waardoor zijn instinct hem daar op laat focussen. Het gas is geurloos en veilig en dit product is volledig diervriendelijk. In een verpakking zit 50 ml. Dit is genoeg om ongeveer 50 keer te sprayen.

 • Bevat gas dat een hard sissend geluid maakt wanneer het ontsnapt
 • Leert vervelend gedrag af op een diervriendelijke manier
 • Lees voor gebruik altijd de trainingsgids
 • Volledig geurloos en veilig
 • Bevat 50 ml = ongeveer 50 keer sprayen

Bij Brekz kunt u de beste anti-blaf en trainingsproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Corrector Stops Barking tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Pet Corrector Stops Barking

Test voor het gebruik eerst of uw hond gevoelig is voor het middel. Dit doet u door op een meter afstand één keer te sprayen. Kijk hoe de hond reageert. De juiste timing is bij herhaling erg belangrijk. Gebruik het alleen wanneer uw huisdier ernstig ongewenst gedrag vertoont. Beloon hem direct nadat zijn foute gedrag gestopt is en corrigeer één soort ongewenst gedrag per keer. Dit maakt het gebruik van Pet Corrector Stops Barking effectiever. Spray altijd zo kort mogelijk. Lees voor verdere instructies de handleiding.


Let op

Spray nooit op de hond, maar alleen naast hem.
Houd afstand tot uw huisdier en spuit in een andere richting.
Niet in de zon zetten of blootstellen aan temperaturen boven de 50°C


Andere anti-blaf?

Bent u op zoek naar andere manieren om uw hond te laten stoppen met blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Een voorbeeld is de Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond. Dit is een halsband die het geluid van blaffen detecteert en vervolgens een statische correctie geeft.
 

https://www.brekz.nl/21895-home_default/pet-corrector-stops-barking.jpg
12.25 2019/01/01
Prima! Doet exact en meer dan verwacht!
Het product werkt goed, maar pas het toe met mate! Een keer spuiten en de hond weet dat hij iets ECHT NIET mag. Goede en snelle levering.
Het wordt zo snel bezorgd, en goede prijzen.
Wist niet wat ik ervan moest verwachten! Maar bij de 1e x gebruiken schrok ze al zo dat ze meteen stil was. Dag 2 Had ze het al door ik mag niet onnodig blaffen, bij het oppakken zonder gebruiken is ze al stil... heerlijk! Gebruik het niet bij visite dan blaft ze van blijdschap
Mijn hond blaft minder door het gebruik van dit toestel
Tient bien son rôle pour 2 de mes femelles par contre mes mâles ça ne leur fait rien du tout.
De dinsdag besteld en de maandagmiddag gekregen
22739
13320
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 ml
€ 8,89 (€ 0,30/ml)
50 ml
€ 12,25 (€ 0,25/ml)
Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Beaphar Anti Knabbel voor de hond is een middel dat gebruikt wordt om ongewenst knaaggedrag van honden te verminderen. Het komt namelijk vaak voor dat honden de neiging hebben om meubels, schoenen en tapijt te bijten. Het product wordt op de objecten waar niet aan geknabbeld mag morgen gesprayd en de hond zal vervolgens niet meer de behoefte hebben om er aan te gaan bijten. U zult geen last meer hebben van kapotte meubels en schoenen.

Ingrediënten

De werkzame stof in het product is citroenolie. Honden vinden de zure smaak van citroen niet lekker en daarom zullen ze niet meer aan de objecten gaan bijten die behandeld zijn met Beaphar Anti Knabbel. De zure smaak gaat na een tijdje wel van het voorwerp af, maar uw hond zal nog steeds een negatieve associatie hebben met het voorwerp en de kans is daarom klein dat hij nog aan het voorwerp zal gaan bijten. Wanneer hij dat toch wel opnieuw gaat doen moeten de voorwerpen opnieuw ingesprayd worden om de 'training' voort te zetten. Citroenolie is een natuurlijk middel en daarom kan het ook niet schadelijk of gevaarlijk voor het huisdier zijn.

Een andere naam voor citroenolie is namelijk limoneen, scheikundig gezegd: (R)-P-MENTHA-1,8-DIEEN. Dit is een kleurloze vloeistof met een citrusactige geur. Het wordt door middel van stoomdestillatie uit de schil van een sinaasappel gehaald.

Bij Brekz is een verpakking Beaphar Anti Knabbel voor de hond van 100 ml goedkoop verkrijgbaar! Koop het nu bij ons online en ontvang je product gemakkelijk en snel binnen een paar dagen.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Tijdens de behandling moeten dieren, voer en drinkbakken verwijderd worden uit de omgeving. Gedurende drie dagen besprayt u de voorwerpen op een afstand van 30 cm een aantal keer. Anti Knabbel mag niet gebruikt worden op huisdieren of in de buurt van dieren worden neergezet. Het product is ook geschikt om te gebruiken bij de training van pups.

Let op: het is aan te raden om de spray eerst te testen op een onopvallende plaats, voor u het toepast op materialen en meubels. Ook kunt u het beste niet meteen het gehele object insprayen, maar eerst een klein deel ervan.
 

Ander product?

Heeft u een puppy en bent u bezig met het opvoeden van hem? Bekijk dan eens onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we bijvoorbeeld ook een hondenfluit.

https://www.brekz.nl/24062-home_default/beaphar-anti-knabbel-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
6117
3136
Beaphar Anti Knabbel voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 8,95 (€ 89,50/l)
2 x 100 ml
€ 16,49 (€ 82,45/l)
3 x 100 ml
€ 22,49 (€ 74,97/l)
Blafband Navulling Citronella voor de hond

Blafband Navulling Citronella voor de hond

Blafband Navulling Citronella voor de hond is een navulling voor blafbanden van de merken Petsafe (voor 2018), Innotek en Multivet. Deze navulling heeft de geur citronella.

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Blafband Navulling Citronella voor de hond tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een naturel navulling? Kijk dan eens bij de Blafband Navulling Naturel voor de hond. Een overzicht van al onze antiblafartikelen vindt u hier.

Petsafe
https://www.brekz.nl/615-home_default/blafband-navullign-citronella.jpg
9.95 2019/01/01
werkt zoals men het ook beschrijft
werkt perfect zonder schade aan te richten
836
479
Blafband Navulling Citronella > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
2 stuks
€ 18,95 (€ 9,48/ct)

Batterijen

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden is een batterij voor de volgende blafbanden en trainingsmiddelen:

De batterijen zijn per twee stuks verpakt en dit kost €10,99.

Bij Brekz kunt u de beste batterijen voor uw antiblaf- en trainingsmiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Batterij RFA67 voor de blafband voor honden tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere batterijen?

Bent u niet op zoek naar batterijen voor een van deze producten, maar voor een ander product? Bekijk dan onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we onder andere de Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden. Deze is geschikt voor de Nano Deluxe en voor de Deluxe Big Dog Bark Control.

Petsafe
https://www.brekz.nl/871-home_default/batterij-prfa67.jpg
10.75 2019/01/01
Zag deze 2dgn later in onze plaatselijke petshop staan voor 9,50€ voor 2 identieke batterijen zelfs van hetzelfde merk. Voelde mij dus wel erg bedrogen !!!!!
We zijn tevreden over de batterijen !
Zoals gewoonlijk weer snel geleverd, tegen een scherpe prijs
1175
645
Batterij PRFA67 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
PRFA67
€ 10,75 (€ 10,75/ct)
Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

De Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden is een batterij geschikt voor blafbanden en trainingsmiddelen. De batterij past bij twee producten, namelijk de Nano Deluxe en de Deluxe Big Dog Bark Control. De batterijen zijn per stuk verpakt.

Bij Brekz kunt u de beste dierbenodigdheden voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een antiblaf band? Kijk dan eens bij de Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond. Voor een volledig overzicht kijkt u in ons assortiment Antiblaf artikelen.

Petsafe
https://www.brekz.nl/872-home_default/batterij-prfa188.jpg
9.95 2019/01/01
Gemakkelijk te vervangen , gemakkelijk om te bestellen en zeker als je weet waar je het product hebt gekocht
1176
646
Batterij PRFA188 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
PRFA188
€ 9,95 (€ 9,95/ct)

Ultrasoon

Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar

Productinformatie Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar

Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar is een klein, metalen fluitje dat u kunt gebruiken tijdens de gehoorzaamheidstraining. Het product heeft een frequentiebescherming, waardoor het altijd dezelfde toonfrequentie heeft. 

Bovendien is Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar individueel instelbaar. Het fluitje is in twee maten beschikbaar: zowel klein als groot. Een handig product voor bij de hondentraining! 

Bij Brekz kunt u Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Wij hebben in ons assortiment ook nog deze hondenfluit die twee tonen heeft en in twee maten beschikbaar is. Voor een handig overzicht van de overige accessoires in ons uitgebreide assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30685-home_default/hoogfrequente-hondenfluit-verstelbaar.jpg
3.09 2019/01/01
prima doeltreffend product
Goed, kwalitatief en stevig fluitje
Ik heb mn hondenfluitje ontvangen en hij werkt goed bij mn hond ze reageert er goed op dus dat is top maar de grote ervan viel me tegen terwijl ik toch de grote maat had besteld
Dommage, dévissé et perdu.... au bout de 5 jours. Mon chien a été très réactif.
Parfait merci
Bonne qualité.
33553
15915
Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Klein
€ 3,09 (€ 3,09/ct)
Groot
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Productinformatie Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat overmatig blaffen door honden helpt tegen te gaan. De werking berust op het maken van een hoge ultrasone piep. Wanneer uw hond deze veilige, maar voor hem onprettige piep hoort, zal hij gestimuleerd worden om te stoppen met blaffen.

Deze piep is niet hoorbaar voor mensen en heeft een bereik tot 15 meter. Het apparaat detecteert alleen blafgeluiden wanneer uw hond zich voor het apparaat bevindt. Het is dus van belang om de bark control op een goede locatie te plaatsen. Voor een groter oppervlak is het mogelijk om meerdere apparaten te plaatsen.

Deze Petsafe Outdoor Bark Control is in te stellen op vier verschillende niveaus. De unieke vormgeving van een vogelhuisje zorgt ervoor dat het apparaat niet opvalt en er zelfs leuk uitziet. Hij is gemakkelijk op te hangen aan een schutting of boom.

Het product is veilig en effectief voor alle soorten en maten honden. Ook zal dit apparaat niet snel beschadigen door het weer. Werkt op een batterij van 9 volt. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Outdoor Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander trainingsmiddel?

Bent u op zoek naar een andere manier waarop uw hond stopt met overmatig blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we ook sprays die uw hond laat stoppen met blaffen. Een voorbeeld hiervan is de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Deze geeft uw hond een onschadelijke en natuurlijke spray bij het slechte gedrag.

Petsafe
https://www.brekz.nl/866-home_default/petsafe-outdoor-bark-control.jpg
54.25 2019/01/01
Het produkt aangeschaft na enorme overlast van de hond van de buren. Voor onze eigen rust het apparaat aangeschaft, indien we tegen dovemans oren praten. Maar we zijn serieus genomen. Het apparaat daar reageert onze eigen hond meteen op. Maar die blijft niet blaffen dus voor hem hebben we t niet nodig. De buurhond, deze week één keer geprobeerd. Mijn inziens reageert die er niet op. Dus kan geen zinnige beoordeling geven. In elk geval alles geprobeerd om het leefklimaat voor ons hier aangenaam te houden en de rust ons dierbaar is. Dus nog even afwachten.................
Huisje pas geplaatst, dus nog geen idee of het effect heeft. Het functioneert in elk geval.
Onze hond blaft voor ongeveer alles wat beweegt en dank zij dit toestel is dit gedaan. Overdag schakel ik het toestel uit en is het geblaf ook veel minder dan vroeger. Ik heb goede buren en wil dit ook zo houden! Het toestel overtreft de verwachting.
Vlugge levering, prima verpakt, beantwoord aan de omschrijving. Aanrader !
Tolles Gerät brachte sofort das erwünschte Resultat. Der Hund knurrt noch was beim Fremden deutlich mehr Respekt erzeugt.
1170
640
Petsafe Outdoor Bark Control > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Outdoor Bark Control
€ 54,25 (€ 54,25/ct)
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack voor de hond

Productinformatie Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack hond is een anti-blafsysteem voor binnenshuis gebruik. Het systeem detecteert over een afstand van 8 meter hondengeblaf en zendt daarop een ultrasone toon uit. Deze weerhoudt uw hond ervan om veel en langdurig te blaffen.

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack hond is een goed alternatief op de anti-blafband. Uw hond hoeft dit systeem niet de hele tijd om zijn nek te dragen en de mens hoeft geen afstandbediening te gebruiken. Het systeem kan simpelweg op een muur of deur bevestigd worden. Zo nodig, kunnen om het bereik te vergroten er meerdere systemen in één huis worden geïnstalleerd.

Bij Brekz kunt u Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack hond

Gebruiksaanwijzing: 

Lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. Deze vindt u in de doos of op de site van Petsafe. Het wordt aangeraden het systeem eens in de zoveel tijd een periode uit te zetten, om te voorkomen dat uw hond aan de ultrasone toon gewend raakt. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Voor buitenshuis is er van Petsafe dit handige anti-blafsysteem vermomd als een vogelhuisje. Indien u nog een ander anti-blafproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat gegarandeerd vinden op onze overzichtspagina anti-blafproducten.

https://www.brekz.nl/31187-home_default/petsafe-bark-indoor-control-ultrasonic-single-pack-voor-de-hond.jpg
30.49 2019/01/01
Werkt goed, netjes verpakt en snel bezorgd
Das produkt ist einwandfrei und es funktioniert. Meine Hunde bellen nicht. die Lieferung war reibungslos.Vielen Dank!
En un mot SUPER !!
34047
16086
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack PBC19-14780 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 30,49 (€ 30,49/ct)
Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond

Productinformatie Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond

Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond is een geavanceerd antiblafsysteem vermomd als een vogelhuis. Houdt uw hond vaak heel de buurt wakker met zijn geblaf en vindt u het moeilijk daaraan iets te doen? Wellicht is dit product van Petsafe dan de oplossing!

In Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond zit namelijk een microfoon die hondengeblaf detecteert en daarop een ultrasoon geluid uitzendt. Dit geluid is voor de meeste mensen niet hoorbaar, terwijl honden er absoluut niet tegen kunnen. Doordat uw hond blaffen gaat associëren met nare geluiden, zal hij dit hopelijk minder snel gaan doen. Het product is bovendien geheel weerbestendig en kan makkelijk aan een boom of een muur gehangen worden, waardoor het ook nog eens weinig opvalt! 

Bij Brekz kunt u Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond

Productadvies: 

Lees de papieren gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig. Plaats het product ongeveer anderhalve meter boven de grond, met de voorkant van het product richting de hond. Als u veel land heeft, kunnen meerdere producten nodig zijn (ongeveer 1 per 100 meter). Let erop dat er geen grote objecten tussen het product en de hond zijn, zoals hekken of bomen. Deze kunnen storend werken. Als uw hond slechthorend of doof is, wordt het aangeraden het product niet te gebruiken, aangezien uw hond de ultrasone toon niet kan horen. Zet het product uit wanneer u het niet gebruikt, zodat uw hond niet aan de toon gewend raakt. Gebruik dit product nooit binnenshuis. 

Hoewel het product weerbestendig is, wordt het aangeraden het niet in water onder te dompelen. Dat kan er voor zorgen dat de microfoon (tijdelijk) niet werkt. 

Ander product?

Deze antiblafband van Petsafe kan u misschien ook helpen als u last heeft van het geblaf van uw hond. Indien u nog een andere hondenaccessoire zoekt, kunt u eens kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

https://www.brekz.nl/31189-home_default/petsafe-outdoor-bark-control-deluxe-voor-de-hond.jpg
51.16 2019/01/01
34048
16087
Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe PBC45-13476 voor de hond Op = Op > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 63,95 (€ 63,95/ct)
€ 51,16 (€ 51,16/ct)
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond schept een blafvrije zone en is geschikt voor gebruik bij één hond. Het product zendt wanneer hij zich binnen het bereik van een blaffende hond bevindt ultrasoon geluid uit. Deze frequentie kunnen honden wel horen maar zijn voor de meeste mensen onhoorbaar. Uw hond zal van het geluid schrikken en stoppen met blaffen. Zo gauw uw hond stil is, stopt ook het apparaat met uitzenden. Binnen korte tijd zal uw hond het verband leggen tussen zijn blaffen en het onplezierige geluid en is het probleem opgelost. Het voordeel van dit product is dat er geen halsband bij nodig is. Het product is uitsluitend voor gebruik binnenshuis. 
De toon werkt tot een maximale afstand van 8 meter. Een verpakking bevat 2 stations.

 • Apparaat creert blafvrije zone met behulp van ultrasoon geluid
 • Wordt automatisch geactiveerd bij blaffen en corrigeerd uw hond direct
 • Werkt tot een afstand van max. 8 meter
 • Geen halsband bij nodig
 • Voor gebruik binnenshuis
 • Geschikt voor gebruik bij één hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Petsafe-trainingsmiddel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Alleen te gebruiken bij één hond, anders wordt de andere hond nodeloos gecorrigeerd en verliest het apparaat zijn werking. Tevens af te raden te gebruiken bij hele eigenwijze of zeer luide honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblaf apparaat voor buiten? Kijk dan eens bij de Petsafe Outdoor Bark Controle voor honden. Voor een overzicht van al ons Petsafe-trainingsmiddel kijkt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.nl/21881-home_default/petsafe-bark-control-ultrasonic.jpg
47.95 2019/01/01
862
504
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Bark Control Ultrasonic
€ 47,95 (€ 47,95/ct)

Overige

Hondenfluit

Hondenfluit

De Hondenfluit kunt u gebruiken om gehoorzaamheid te oefenen, bijvoorbeeld tijdens de hondentraining. De fluit beschikt over 2 tonen en is verkrijgbaar in 2 maten, medium en large. Deze fluiten zijn een onmisbare hulp voor tijdens de hondentraining.

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training producten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Hondenfluit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainingssnack voor de hond? Kijk dan eens bij Delisnacks Training Stick Rund. Een overzicht van alle antiblaf en training producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/37312-home_default/hondenfluit.jpg
7.95 2019/01/01
Een fluit is een fluit. Gewoon goed
Het product voldoet aan de verwachtingen .
Levering was niet compleet, mail gestuurd. Probleem is super opgelost. Paar dGen later hadden we de fluit. Erg tevreden.
Prima. En goede service! Gewoon doorgaan zo!!!
hondenfluitje nog niet geprobeerd maar klinkt luid en duidelijk
Een zak 15 kg Acana senior brokken gekocht voor mijn hond + varkensoren + hondenfluitje. Alles netjes verpakt en binnen 2 dagen thuis. De bezorging via DPD is reuze; je krijgt op de beloofde dag een SMSje met het een opgaaf dat ze binnen het aangegeven uur langskomen. Ook top.
4934
2562
Hondenfluit > Meer informatie
Hondenfluit 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 8,75 (€ 8,75/ct)
Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk

Productinformatie Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk

De Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk is een muilkorf die voorkomt dat uw hond blaft, bijt of straatvuil eet. Hij is gemaakt van zeer licht en stevig polyester en nylon dat zich aan de vorm van de kop aanpast en drukplekken voorkomt. De muilkorf heeft een eenvoudige sluiting en traploos verstelbare riempjes. Het gaasgedeelte draagt bij aan een goede warmtewisseling en helpt tegen knelling en problemen met de bloedsomloop. Het is voor uw hond wel mogelijk met de muilkorf te drinken en te hijgen. De Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk is verkrijgbaar in de maten:

Size: M

Bijv.: Border Collie
Nekkoord: 22-38 cm
Omtrek muilkorf: 19-26 cm

Size: L
Bijv.: Golden Retriever
Nekkoord: 26-42 cm
Omtrek muilkorf: 23-31 cm

Let op:deze muilkorf is alleen geschikt om te dragen gedurende een korte tijd. Gebruik hem als een hulpmiddel en niet als straf.

 • Voorkomt bijten en blaffen
 • Licht gewicht
 • Polyester en nylon
 • Eenvoudig te sluiten
 • Heeft goede warmtewisseling
 • Drinken en hijgen zijn mogelijk

Bij Brekz kunt u diverse soorten antiblaf- en trainingsproducten voor uw hond eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Ander product?

Ook tegen blaffen en voor training van uw hond hebben wij diverse producten. Bekijk hier ons veelzijdige aanbod en bestel uw product snel online!

https://www.brekz.nl/26574-home_default/trixie-muilkorf-met-gaas-inzetstuk.jpg
2.07 2019/01/01
Zoals verwacht
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
is een redelijk goede muilkorf, maar hond haalt hem er met zijn voorpoten weer vanaf.
Zeer goed overzicht vlotte bestelling en snelle kievering.
Heel goede muilband...gemakkelijk aan en uit te doen. Goede kwaliteit ook. Een echte aanrader.
Goede en snelle service zeer tevreden
Deze muilkorf moeten kopen vanwege buitenlandse vakantie met onze hond, onze hond vind het niks maar hij is ruim genoeg om goed te kunnen ademen en warmte te verliezen, makkelijk in gebruik.
trisie muilkorf valt klein uit. Had een ander merk bij de dierenarts gepast en daar had onze duitse scheper een L. Maar bij Trixie muilkorf zou dat en XL geweest moeten zijn.
Wellicht handig om het ras te vermelden bij het product
Meer danntevreden over aankoop. Goede service, snel en prima prijs
Produit conforme et économique.
Super fast and good product
29613
14871
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
M-L
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
M
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Sporting Clicker voor de hond

Productinformatie Sporting Clicker voor de hond

Sporting Clicker voor de hond is het ideale hulpmiddel voor clickertraining met de hond. Door te trainen met een clicker kan de hond nieuwe oefeningen en/of commando's sneller leren. Wanneer de hond het gewenste gedrag vertoond, klikt u met de clicker. Zodra uw hond eenmaal begrijpt dat er na het klikgeluid een beloning volgt, zal het makkelijker worden om nieuwe dingen aan te leren. Het heeft een praktische spiraallus, waarmee u de clicker om de pols kunt dragen en dus altijd bij de hand heeft. Dit product is leverbaar in de kleuren blauw en zwart en zal in een willekeurige kleur geleverd worden.

Bij Brekz kunt u Sporting Clicker voor de hond snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel handige trainingshulpmiddelen tegen de scherpste prijzen!

Ander product?

Bent u op zoek naar speelgoed om de hond mee uit te dagen? Kijk eens op de pagina met onze trainingsspeeltjes voor honden

https://www.brekz.nl/29013-home_default/sporting-clicker-voor-de-hond.jpg
4.49 2019/01/01
Klikker klikt luid, mijn hond reageert direct.
Degelijke clicker!!
perfecte levering
Duurde een beetje lang
Zeer handig
32875
15678
Sporting Clicker > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Petsafe Navulling Spray

Productinformatie Petsafe Navulling Spray

De Petsafe Navulling Spray is een navulling voor de antiblaf- en trainingshalsbanden met spray van Petsafe. U kunt kiezen tussen de varianten geurloos en Citronella. Deze spray ontmoedigt hinderlijk blaffen en helpt dit ongewenste gedrag bij uw huisdier af te leren. Tevens kan de spray gebruikt worden voor de trainingshalsband van Petsafe. De spray helpt u om uw hond gemakkelijker te trainen op afstand. De spray is volledig onschadelijk voor uw hond en helpt enkel uw viervoeter ongewenst gedrag af te leren. Een spray patroon is goed voor ongeveer 35 – 40 sprays. 

Bij Brekz kunt u Petsafe artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Navulling Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Kenmerken Petsafe Navulling Spray

 • Veilig in gebruik
 • Helpt ongewenst gedrag af te leren
 • Draagt bij aan het trainen op afstand
 • 2 beschikbare varianten: Citronella en geurloos
 • Geschikt voor de Petsafe antiblafband en trainingshalsband
        

Ander product?

Zoekt u de halsbanden waarbij deze spray gebruikt kan worden? Kijk dan eens naar de Petsafe Antiblafband en trainingshalsband. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze honden accessoires.

https://www.brekz.nl/32180-home_default/petsafe-navulling-spray.jpg
16.49 2019/01/01
34500
16212
Petsafe Navulling Spray > Meer informatie
Petsafe Navulling Spray 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Navulling Citronella
€ 16,49 (€ 16,49/ct)
Navulling Geurloos
€ 16,49 (€ 16,49/ct)

Trainers

Puppy Trainingsmat L

Productinformatie Puppy Trainingsmat L

De Puppy Trainingsmat L is een zeer handig hulpmiddel bij het zindelijk maken van uw pup. Het houdt de omgeving droog en schoon en is ook prima te gebruiken bij incontinente honden. De trainingpads hebben een vochtbestendige onderzijde en waterdichte rand met lekkage bescherming. Met de pads kunt u uw pup leren om zijn behoeften te doen op een plaats waar u dat wilt. Zo helpt u te voorkomen dat uw geliefde huisdier op uw mooie vloer of tapijt plast. Zodra de pup plast op de zindelijkheidsmat, wordt het vocht geabsorbeerd en blijft de omgeving droog en schoon, dankzij de afgedichte randjes.

Bij Brekz kunt u de meest handige trainingshulpmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Puppy Traingsmat L tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Puppy Trainingsmat L

 • Sterk absorberende matten met anti-lekkage randen
 • Helpt de omgeving droog en schoon te houden
 • Geschikt voor pups en grotere honden
 • Verkrijgbaar in diverse maten
 • Ook zeer geschikt voor oudere, incontinente honden

Ander product?

Zoekt u een andere maat? Kijk dan eens naar de Puppy Trainingsmat maat M. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/29046-home_default/puppy-trainingsmat-l.jpg
16.49 2019/01/01
32899
15690
Puppy Trainingsmat L > Meer informatie
Puppy Trainingsmat L 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per 20
€ 16,49 (€ 0,82/ct)
Per 50
€ 39,95 (€ 0,80/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Antiblaf en training assortiment

Ons assortiment Antiblaf en training artikelen bevat diverse soorten artikelen die u helpen met het trainen van uw hond en producten tegen ongewenst blafgedrag. Het assortiment is breed en omvat diverse soorten halsbanden, hondenfluitjes en trainingsmatjes voor pups. Om u te helpen bij het maken van een keuze vindt u hieronder een beknopte omschrijving van de verkrijgbare artikelen.

Trainingsbanden

Trainingsbanden zijn halsbanden die een geur, geluid of trilling afgeven wanneer uw hond zich misdraagt. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden als hulpmiddel om uw huisdier op afstand te trainen. De trainingshalsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Spray

De trainingshalsband met spray wordt in feite ingezet om ongewenst blafgedrag af te leren. Wanneer uw viervoeter veelvuldig blaft kan dit erg vervelend zijn voor u en bijvoorbeeld uw buren. 

De Petsafe Antiblafband met spray is een waterdichte, verstelbare halsband. De band reageert op het geluid en de vibraties van het blaffen van uw hond. De halsband kan worden gebruikt met zowel de geurloze- als de citronella-spray. Citronella is een unieke geur die de meeste honden niet prettig vinden. Beide varianten zijn veilig in gebruik en zullen enkel uw hond afleiden en het ongewenste blaffen onderbreken.

Ultrasoon

Een andere manier om uw hond bij te sturen is middels een ultrasoon geluid. Dit is een uitermate effectieve manier om ongewenst blaffen te onderbreken. Wanneer u liever geen halsband bij uw viervoeter omdoet wanneer u er niet bent, kunt u kiezen voor een systeem dat in huis kan worden opgehangen. De Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack is een anti-blafsysteem voor binnenshuis en ontmoedigt overmatig blaffen door ultrasone geluiden uit te zenden tot een afstand van 8 meter. Buitenshuis kunt u de Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond gebruiken.

Ook kunt u kiezen voor de Petsafe Ultrasone Remote Trainer. Deze waterbestendige afstandsbediening dient als hulpmiddel voor het trainen zonder dat de hond daarvoor een ontvangershalsband om moet hebben. Het bereik van deze afstandsbediening is maximaal 9 meter. Het beschikt over positieve en negatieve tonen om zo het gewenste gedrag aan- en af te leren.

Overige producten

Naast bovenstaande producten zijn er ook nog handige hulpmiddelen voor tijdens trainingen. Een hondenfluitje, clicker of muilkorf kan in sommige gevallen ook erg handig zijn. Ook de puppy trainingsmatjes zijn onmisbare producten tijdens de zindelijkheidstraining van uw kleine viervoeter. 

Andere trainingsmiddelen bestellen?

Zoekt u een andere manier om uw viervoeter te trainen? Kijk eens op de pagina met onze leuke training speeltjes voor honden

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.