Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Antiblaf en training

Het assortiment Antiblaf en training artikelen bevat alle soorten producten die u helpen met het trainen van uw hond en artikelen tegen ongewenst blafgedrag. U vindt hier onder andere producten als slip-halsbanden, trainingsdummy's, blafbandartikelen en andere halsbandartikelen.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Spray
Trainingsbanden
Ultrasoon
Anti-trek
Batterijen
Omheining
Wandelen
Overige

Spray

Trainingsbanden

Ultrasoon

Anti-trek

Batterijen

Omheining

Wandelen

Overige

Spray

Pet Corrector Stops Barking

Pet Corrector Stops Barking

Pet Corrector Stops Barking maakt een hard sissend geluid om uw hond af te leiden en ongewenst gedrag te stoppen. Hieronder verstaan we niet alleen blaffen, maar ook opspringen, stelen en mensen achterna lopen. Om dit af te leren en gewenst gedrag te stimuleren is het noodzakelijk om de inzet van dit product goed te timen. Lees daarom altijd voor gebruik de trainingsgids. De werking berust op een gecomprimeerd gas in de flacon, dat een geluid maakt wanneer het ontsnapt bij gebruik. Dit geluid doet de hond denken aan slangen of insecten, waardoor zijn instinct hem daar op laat focussen. Het gas is geurloos en veilig en dit product is volledig diervriendelijk. In een verpakking zit 50 ml. Dit is genoeg om ongeveer 50 keer te sprayen.

 • Bevat gas dat een hard sissend geluid maakt wanneer het ontsnapt
 • Leert vervelend gedrag af op een diervriendelijke manier
 • Lees voor gebruik altijd de trainingsgids
 • Volledig geurloos en veilig
 • Bevat 50 ml = ongeveer 50 keer sprayen

Bij Brekz kunt u de beste anti-blaf en trainingsproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Corrector Stops Barking tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Pet Corrector Stops Barking

Test voor het gebruik eerst of uw hond gevoelig is voor het middel. Dit doet u door op een meter afstand één keer te sprayen. Kijk hoe de hond reageert. De juiste timing is bij herhaling erg belangrijk. Gebruik het alleen wanneer uw huisdier ernstig ongewenst gedrag vertoont. Beloon hem direct nadat zijn foute gedrag gestopt is en corrigeer één soort ongewenst gedrag per keer. Dit maakt het gebruik van Pet Corrector Stops Barking effectiever. Spray altijd zo kort mogelijk. Lees voor verdere instructies de handleiding.


Let op

Spray nooit op de hond, maar alleen naast hem.
Houd afstand tot uw huisdier en spuit in een andere richting.
Niet in de zon zetten of blootstellen aan temperaturen boven de 50°C


Andere anti-blaf?

Bent u op zoek naar andere manieren om uw hond te laten stoppen met blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Een voorbeeld is de Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond. Dit is een halsband die het geluid van blaffen detecteert en vervolgens een statische correctie geeft.
 

https://www.brekz.nl/21895-home_default/pet-corrector-stops-barking.jpg
11.99 2019/01/01
Het product werkt goed, maar pas het toe met mate! Een keer spuiten en de hond weet dat hij iets ECHT NIET mag. Goede en snelle levering.
Het wordt zo snel bezorgd, en goede prijzen.
Wist niet wat ik ervan moest verwachten! Maar bij de 1e x gebruiken schrok ze al zo dat ze meteen stil was. Dag 2 Had ze het al door ik mag niet onnodig blaffen, bij het oppakken zonder gebruiken is ze al stil... heerlijk! Gebruik het niet bij visite dan blaft ze van blijdschap
Mijn hond blaft minder door het gebruik van dit toestel
22739
13320
> Meer informatie
Verpakking Prijs
30 ml
€ 8,75
50 ml
€ 11,99
Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Beaphar Anti Knabbel voor de hond is een middel dat gebruikt wordt om ongewenst knaaggedrag van honden te verminderen. Het komt namelijk vaak voor dat honden de neiging hebben om meubels, schoenen en tapijt te bijten. Het product wordt op de objecten waar niet aan geknabbeld mag morgen gesprayd en de hond zal vervolgens niet meer de behoefte hebben om er aan te gaan bijten. U zult geen last meer hebben van kapotte meubels en schoenen.

Ingrediënten

De werkzame stof in het product is citroenolie. Honden vinden de zure smaak van citroen niet lekker en daarom zullen ze niet meer aan de objecten gaan bijten die behandeld zijn met Beaphar Anti Knabbel. De zure smaak gaat na een tijdje wel van het voorwerp af, maar uw hond zal nog steeds een negatieve associatie hebben met het voorwerp en de kans is daarom klein dat hij nog aan het voorwerp zal gaan bijten. Wanneer hij dat toch wel opnieuw gaat doen moeten de voorwerpen opnieuw ingesprayd worden om de 'training' voort te zetten. Citroenolie is een natuurlijk middel en daarom kan het ook niet schadelijk of gevaarlijk voor het huisdier zijn.

Een andere naam voor citroenolie is namelijk limoneen, scheikundig gezegd: (R)-P-MENTHA-1,8-DIEEN. Dit is een kleurloze vloeistof met een citrusactige geur. Het wordt door middel van stoomdestillatie uit de schil van een sinaasappel gehaald.

Bij Brekz is een verpakking Beaphar Anti Knabbel voor de hond van 100 ml goedkoop verkrijgbaar! Koop het nu bij ons online en ontvang je product gemakkelijk en snel binnen een paar dagen.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Tijdens de behandling moeten dieren, voer en drinkbakken verwijderd worden uit de omgeving. Gedurende drie dagen besprayt u de voorwerpen op een afstand van 30 cm een aantal keer. Anti Knabbel mag niet gebruikt worden op huisdieren of in de buurt van dieren worden neergezet. Het product is ook geschikt om te gebruiken bij de training van pups.

Let op: het is aan te raden om de spray eerst te testen op een onopvallende plaats, voor u het toepast op materialen en meubels. Ook kunt u het beste niet meteen het gehele object insprayen, maar eerst een klein deel ervan.
 

Ander product?

Heeft u een puppy en bent u bezig met het opvoeden van hem? Bekijk dan eens onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we bijvoorbeeld ook een hondenfluit.

https://www.brekz.nl/24062-home_default/beaphar-anti-knabbel-voor-de-hond.jpg
7.99 2019/01/01
6117
3136
Beaphar Anti Knabbel voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 7,99
2 x 100 ml
€ 14,95
Petsafe ssscat Afweerspray Trainer voor de kat en hond
https://www.brekz.nl/31177-home_default/petsafe-ssscat-afweerspray-trainer-voor-de-kat-en-hond.jpg
59.95 2019/01/01
34041
16081
Petsafe ssscat Afweerspray Trainer PDT45-14119 voor de kat en hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Navulling
€ 17,95
Per stuk
€ 59,95
Blafband Navulling Citronella voor de hond

Blafband Navulling Citronella voor de hond

Blafband Navulling Citronella voor de hond is een navulling voor blafbanden van de merken Petsafe, Innotek en Multivet. Deze navulling heeft de geur citronella.

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Blafband Navulling Citronella voor de hond tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een naturel navulling? Kijk dan eens bij de Blafband Navulling Naturel voor de hond. Een overzicht van al onze antiblafartikelen vindt u hier.

Petsafe
https://www.brekz.nl/615-home_default/blafband-navullign-citronella.jpg
10.99 2019/01/01
werkt zoals men het ook beschrijft
werkt perfect zonder schade aan te richten
836
479
Blafband Navulling Citronella > Meer informatie
Verpakking Prijs
Citronella
€ 10,99
Blafband Navulling Naturel voor de hond

Blafband Navulling Naturel voor de hond

Blafband Navulling Naturel voor de hond is een spray die dient om de antiblafband van uw hond bij te vullen. De spray is geschikt voor antiblafbanden van de merken Petsafe, Innotek en Multivet. Per bus kunt u 400 tot 500 keer sprayen en ongeveer 10 tot 15 keer bijvullen. De spray brengt op geen enkele manier schade of gezondheidsproblemen toe aan uw hond, kat of ander huisdier. Daarnaast is de spray vlekvrij en milieuvriendelijk.

Voordelen Blafband Navulling Naturel voor de hond

 • Navulling voor antiblafband 
 • Geschikt voor de merken Petsafe, Innotek en Multivet
 • 10 tot 15 keer bijvullen mogelijk per bus
 • Is niet schadelijk voor mens of dier
 • Vlekvrij en milieuvriendelijk

Andere spray dan Blafband Navulling Naturel voor de hond?

Deze spray kunt u ook kopen met citroengeur. Bekijk hier ook ons overzicht aan antiblaf- en traininsproducten voor honden.

Petsafe
https://www.brekz.nl/616-home_default/blafband-navulling-naturel.jpg
10.99 2019/01/01
837
480
Blafband Navulling Naturel > Meer informatie
Verpakking Prijs
Naturel
€ 10,99

Trainingsbanden

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Productinformatie Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond (PBC19-16370) is een waterdichte, verstelbare halsband. Het helpt het blaffen af te leren met spray die reageert op het geluid en de vibraties van het blaffen van uw hond. De halsband werkt met zowel de geurloze als de citronella-spray. Citronella is een unieke geur die de meeste honden niet prettig vinden. Beide varianten zijn veilig in gebruik en zullen enkel uw hond afleiden en het ongewenste blaffen onderbreken.

De halsband is oplaadbaar en wordt geleverd met 2 vervangbare spraypatronen. De spray is goed voor 35 – 40 sprays per patroon en ontmoedigt blaffen, waardoor u dit ongewenste gedrag eenvoudig kunt afleren, ook wanneer u zelf niet in de buurt bent. Wanneer het sprayniveau laag is, zal het controlelampje gaan branden. Hierdoor weet u wanneer u een nieuwe spraypatroon moet plaatsen. Deze halsband is geschikt voor honden vanaf 3,6 kg. 

Bij Brekz kunt u Petsafe artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Antiblafband met spray voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

         

Productkenmerken Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

 • Vervangbare spraypatronen
 • 35–40 sprays per patroon
 • Waterdicht
 • Controlelicht voor laag sprayniveau
 • PBC19-16370

Het systeem bevat:

 • Blafhalsband met spray
 • USB-lader
 • Oplaadbare lithiumion-batterij
 • 2 patronen met spray – citronella en geurloos
 • Producthandleiding
       

Ander product?

Bent u op zoek naar de navulling voor de Petsafe Antiblafband? Dan kunt u kijken naar de Petsafe Navulling Spray. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenbenodigdheden.

https://www.brekz.nl/32155-home_default/petsafe-antiblafband-met-spray-voor-de-hond.jpg
86.95 2019/01/01
34499
16211
Petsafe antiblafband met spray voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 86,95
Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer voor de hond
https://www.brekz.nl/31173-home_default/petsafe-deluxe-remote-spray-trainer-voor-de-hond.jpg
139.95 2019/01/01
34040
16080
Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer PDT19-14596 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 139,95
Petsafe Vibratie Remote Trainer voor de hond
https://www.brekz.nl/31178-home_default/petsafe-vibratie-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
119.95 2019/01/01
34043
16082
Petsafe VT-100 Vibratie Remote Trainer PDT19-14680 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 119,95
Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond
https://www.brekz.nl/31181-home_default/petsafe-ultrasone-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
34.95 2019/01/01
34044
16083
Petsafe Ultrasone Remote Trainer PUPT-10019 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,95
Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond
https://www.brekz.nl/31185-home_default/petsafe-antiblafband-met-vibratie-voor-de-hond.jpg
59.95 2019/01/01
34046
16085
Petsafe antiblafband met vibratie PBC45-13339 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 59,95
Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond
https://www.brekz.nl/31192-home_default/petsafe-remote-spray-trainer-300-meter-voor-de-hond.jpg
169.95 2019/01/01
34049
16088
Petsafe Remote Spray Trainer 300 mtr PDT19-16397 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 169,95

Ultrasoon

Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar
https://www.brekz.nl/30685-home_default/hoogfrequente-hondenfluit-verstelbaar.jpg
2.99 2019/01/01
33553
15915
Hoogfrequente hondenfluit verstelbaar > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 2,99
Groot
€ 3,99
Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat overmatig blaffen door honden tegengaat. De werking berust op het maken van een hoge ultrasone piep, waardoor de hond stopt met blaffen. Deze piep is niet hoorbaar voor mensen en heeft een bereik tot 15 meter. Hij is in te stellen op vier verschillende niveaus. De unieke vormgeving van een vogelhuisje zorgt ervoor dat het apparaat niet opvalt en er zelfs leuk uitziet. Hij is gemakkelijk op te hangen aan een schutting of boom. Het product is veilig en effectief voor alle soorten en maten honden. Ook zal dit duurzame apparaat niet snel beschadigen door het weer. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Outdoor Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Ander trainingsmiddel?

Bent u op zoek naar een andere manier waarop uw hond stopt met overmatig blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we ook sprays die uw hond laat stoppen met blaffen. Een voorbeeld hiervan is de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Deze geeft uw hond een onschadelijke en natuurlijke spray bij het slechte gedrag.

Petsafe
https://www.brekz.nl/866-home_default/petsafe-outdoor-bark-control.jpg
49.99 2019/01/01
Huisje pas geplaatst, dus nog geen idee of het effect heeft. Het functioneert in elk geval.
Onze hond blaft voor ongeveer alles wat beweegt en dank zij dit toestel is dit gedaan. Overdag schakel ik het toestel uit en is het geblaf ook veel minder dan vroeger. Ik heb goede buren en wil dit ook zo houden! Het toestel overtreft de verwachting.
Vlugge levering, prima verpakt, beantwoord aan de omschrijving. Aanrader !
1170
640
Petsafe Outdoor Bark Control > Meer informatie
Verpakking Prijs
Outdoor Bark Control
€ 49,99
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack voor de hond
https://www.brekz.nl/31187-home_default/petsafe-bark-indoor-control-ultrasonic-single-pack-voor-de-hond.jpg
27.95 2019/01/01
34047
16086
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack PBC19-14780 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,95
Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond
https://www.brekz.nl/31189-home_default/petsafe-outdoor-bark-control-deluxe-voor-de-hond.jpg
64.95 2019/01/01
34048
16087
Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe PBC45-13476 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 64,95
Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond
https://www.brekz.nl/31352-home_default/petsafe-ultrasone-antiblafband-voor-de-hond.jpg
29.95 2019/01/01
34052
16089
Petsafe Ultrasone antiblafband PBC45-14035 voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 29,95
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond schept een blafvrije zone en is geschikt voor gebruik bij één hond. Het product zendt wanneer hij zich binnen het bereik van een blaffende hond bevindt ultrasoon geluid uit. Deze frequentie kunnen honden wel horen maar zijn voor de meeste mensen onhoorbaar. Uw hond zal van het geluid schrikken en stoppen met blaffen. Zo gauw uw hond stil is, stopt ook het apparaat met uitzenden. Binnen korte tijd zal uw hond het verband leggen tussen zijn blaffen en het onplezierige geluid en is het probleem opgelost. Het voordeel van dit product is dat er geen halsband bij nodig is. Het product is uitsluitend voor gebruik binnenshuis. 
De toon werkt tot een maximale afstand van 8 meter. Een verpakking bevat 2 stations.

 • Apparaat creert blafvrije zone met behulp van ultrasoon geluid
 • Wordt automatisch geactiveerd bij blaffen en corrigeerd uw hond direct
 • Werkt tot een afstand van max. 8 meter
 • Geen halsband bij nodig
 • Voor gebruik binnenshuis
 • Geschikt voor gebruik bij één hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Petsafe-trainingsmiddel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Alleen te gebruiken bij één hond, anders wordt de andere hond nodeloos gecorrigeerd en verliest het apparaat zijn werking. Tevens af te raden te gebruiken bij hele eigenwijze of zeer luide honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblaf apparaat voor buiten? Kijk dan eens bij de Petsafe Outdoor Bark Controle voor honden. Voor een overzicht van al ons Petsafe-trainingsmiddel kijkt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.nl/21881-home_default/petsafe-bark-control-ultrasonic.jpg
43.99 2019/01/01
Mijn hond blafte volgens mijn buurvrouw lang en dat was heel vervelend. Ik heb dit systeem besteld en het helpt echt. Ik ben er blij mee.
Werkt goed je heb er 2 om een zone te maken zijn goed te plaatsen.
862
504
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bark Control Ultrasonic
€ 43,99

Anti-trek

Beeztees Gentle Walker XL (Retriever) OP is OP

Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond

Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond is een tuig voor grote honden en wordt gebruikt als alternatief voor de halsband. Met dit tuig is het mogelijk uw hond met minder kracht onder controle te houden. Ideaal dus voor honden die zelf over veel fysieke kracht beschikken en geneigd zijn om zo hun baasje op sleeptouw te nemen. Het is tevens een goede oplossing wanneer u uw hond op een diervriendelijke manier wilt kunnen corrigeren. In tegenstelling tot de slipketting wordt uw hond bij het tuig namelijk niet gestraft wanneer u hem corrigeert, omdat het tuig hem niet om de nek zit. Dit is belangrijk voor zijn vervolgreactie en het helpt u bij een gezonde leercurve van uw hond. Geef in het vervolg duidelijke signalen af op een diervriendelijke manier met dit tuig van Gentle Walker. 

Het bevestigen van het tuig is eenvoudig dankzij de twee karbijnsluitingen. Het product is verstelbaar en is geschikt voor honden met een nekomvang tussen 56 en 80 cm.

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste accessoires voor uw hond online kopen. Wilt u Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties en koop dit product tegen de scherpste prijs.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld tegen overmatig blaffen van uw hond? Voor een overzicht van antiblaf en trainingsartikelen kijkt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/1552-home_default/beeztees-gentle-walker-xl-retriever-op-is-op.jpg
8.24 2019/01/01
het product was niet wat ik zocht en voor mijn hond niet geschikt maar toch ben ik super geholpen zonder problemen en zelfs direct mijn geld teruggekregen
De Gentle Walker is een fijn product om met je huisdier te wandelen. Als je hond niet gaat steigeren aan de riem zodra hij een andere hond ziet. Dan is een slip ketting makkelijker.Wij wisselen die twee af en dat gaat prima. Er is een makkelijke manier om hem om te doen maar dat is ff een weetje. De hond kan zich prettig vrij bewegen maar het lijkt mij niet geschikt voor een hond met een snel geïrriteerde huid.De Geltle Walker gaat onder de oksels door en dat kan irritatie opleveren, omdat die riempjes vrij smal zijn. Al met al een fijn product als t bij je huisdier past
2043
1173
Control Leader XL (Retriever) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,99
€ 8,24

Batterijen

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden is een batterij voor de volgende blafbanden en trainingsmiddelen:

De batterijen zijn per twee stuks verpakt en dit kost €10,99.

Bij Brekz kunt u de beste batterijen voor uw antiblaf- en trainingsmiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Batterij RFA67 voor de blafband voor honden tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere batterijen?

Bent u niet op zoek naar batterijen voor een van deze producten, maar voor een ander product? Bekijk dan onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we onder andere de Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden. Deze is geschikt voor de Nano Deluxe en voor de Deluxe Big Dog Bark Control.

Petsafe
https://www.brekz.nl/871-home_default/batterij-prfa67.jpg
10.49 2019/01/01
We zijn tevreden over de batterijen !
Zoals gewoonlijk weer snel geleverd, tegen een scherpe prijs
1175
645
Batterij PRFA67 > Meer informatie
Verpakking Prijs
PRFA67
€ 10,49
Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

De Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden is een batterij geschikt voor blafbanden en trainingsmiddelen. De batterij past bij twee producten, namelijk de Nano Deluxe en de Deluxe Big Dog Bark Control. De batterijen zijn per stuk verpakt.

Bij Brekz kunt u de beste dierbenodigdheden voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een antiblaf band? Kijk dan eens bij de Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond. Voor een volledig overzicht kijkt u in ons assortiment Antiblaf artikelen.

Petsafe
https://www.brekz.nl/872-home_default/batterij-prfa188.jpg
9.99 2019/01/01
Gemakkelijk te vervangen , gemakkelijk om te bestellen en zeker als je weet waar je het product hebt gekocht
1176
646
Batterij PRFA188 > Meer informatie
Verpakking Prijs
PRFA188
€ 9,99
Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden

Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden

Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden is een batterij voor de volgende blafbanden en trainingsmiddelen:

De batterijen zijn per stuk verpakt en één stuk kost €5,75.

Bij Brekz kunt u de beste batterijen voor uw antiblaf- en trainingsmiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere batterijen?

Bent u niet op zoek naar batterijen voor een van deze producten, maar voor een ander product? Bekijk dan onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we onder andere de Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11. Deze is geschikt voor de afstandsbediening van de Petsafe Small en Big Dog Trainers.

Brekz
https://www.brekz.nl/873-home_default/batterij-rfa-18.jpg
4.95 2019/01/01
Ik gebruik deze batterijen in een spraycontroller voor mijn Jack Russell. Ze werken prima en gaan lang mee.
1177
647
Batterij RFA-18 > Meer informatie
Verpakking Prijs
RFA-18
€ 4,95
Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11

Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11

De Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11 is een batterij die u voor diverse producten kunt gebruiken. De verpakking bevat twee kleine muntvormige batterijen van drie volt. Deze zijn ongeveer 1 tot 3 maanden bruikbaar.

Overzicht producten voor de Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11 

 • 100m Little Dog Remote Trainer (PDT20-10644)
 • 100m Big Dog Remote Trainer (PDT20-10645)
 • ST-100-LD Little Dog Remote Trainer (PDT17-13471, PDT45-13472)
 • ST-100-BD Big Dog Remote Trainer (PDT17-13473, PDT45-13474)
 • ST-70 70 m Basic Remote Trainer (PDT17-13480, PDT45-13481)
 • Deluxe In-Ground Cat Fence™ (model purchased before August 2010, PCF-1000-20)
 • Deluxe In-Ground Cat Fence™ Extra Receiver Collar (model purchased before August 2010, PCF-275-19)
 • PetSafe RFA-377 PawzAway Receiver Collar
 • PetSafe PDLDT-305 Deluxe Little Dog Trainer
 • PetSafe PDBDT-305 Deluxe Big Dog Trainer
 • PetSafe ZND-1025 Indoor Receiver Collar
 • PetSafe ZND-1200 Indoor Pet Barrier
 • PetSafe PDT20-10644 Deluxe Little Dog Trainer
 • PetSafe PDT20-10645 Deluxe Big Dog Trainer
 • PetSafe PCF-1000-20 In-Ground Cat Fence
 • PetSafe PCF-275-19 In-Ground Cat Fence Collar
 • Innotek ZND-1025 Indoor Receiver Collar
 • Innotek ZND-1200 Indoor Pet Barrier
 • Innotek SD-70 Lap Dog Remote Trainer
 • SportDOG SD-105 Yard Trainer
 • SportDOG SD-105S Stubborn Yard Trainer

Ander product dan Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11?

Naast de Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11 verkopen wij ook Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden, Batterij RFA67 voor de blafband voor honden en Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden. Voor de bijbehorende halsbanden bekijk u ons overzicht aan antiblafartikelen.

https://www.brekz.nl/20971-home_default/petsafe-3-volt-batterij-rfa-35-11.jpg
4.95 2019/01/01
21088
12744
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,95

Omheining

Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband OP is OP

Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband

De Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband is een losse ontvanger/halsband die hoort bij de Petsafe In Ground Fence serie. Dit is een ondergrondse onzichtbare draadafscheiding waarbij uw hond via de halsband een statische prikkeling ontvangt wanneer hij buiten het terrein dreigt te komen. Deze specifieke halsband is geschikt voor alle systemen van deze serie, en beschikt over één correctieniveau. Deze Petsafe ontvanger/halsband kunt u los bestellen, bijvoorbeeld wanneer uw oude halsband kapot is. Zo hoeft u geen nieuwe set aan te schaffen.

 • Geschikt voor alle systemen in de serie
 • Eén correctieniveau
 • Voor kleine en grotere honden 
 • Ideaal wanneer u alleen een losse ontvanger nodig heeft

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf- en trainingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander antiblaf- of trainingsproduct?

Zoekt u een alternatief voor de Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband? Bekijk dan eens ons totaalaanbod antiblaf- en trainingsproducten. Hier vindt u onder andere de Petsafe In Ground Fence kleine en middelgrote honden en de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat.

https://www.brekz.nl/28183-home_default/petsafe-ontvangerhalsband-in-ground-fence.jpg
62.04 2019/01/01
23002
13434
> Meer informatie
Verpakking Prijs
PIG 10763
€ 72,99
€ 62,04

Wandelen

Trixie Snacktas voor de hond

Trixie Snacktas voor de hond

De Trixie Snacktas voor de hond is een handig zakje waarmee u hondenkoekjes of -snoepjes mee kunt nemen tijdens bijvoorbeeld een wandeling. Zo blijven uw broekzak en jaszak schoon. Het zakje is gemaakt van polyester en heeft een suède-uitstraling. Met de clip en lus kunt u hem gemakkelijk aan uw broek vastmaken en met het trektouwtje kunt u het zakje gemakkelijk sluiten. De Trixie Snacktas voor de hond heeft een doorsnede van 10 cm en hoogte van 14 cm.

 • Voor meenemen hondensnoepjes
 • Houdt broek- en jaszak schoon
 • Gemaakt van polyester
 • Aan broek te bevestigen
 • Sluitbaar met trektouwtje
 • 10 x 14 cm groot

Deze snacktas is verkrijgbaar in de kleuren groen, roze, paars, zwart en bruin en zal in een willekeurige kleur geleverd worden.

Bij Brekz kunt u kiezen uit verschillende snackzakjes voor honden. Koop bijvoorbeeld de Trixie Snacktas voor de hond en uw bestelling wordt snel bij u bezorgd!

Ander snackzakje dan Trixie Snacktas voor de hond?

Bij ons kunt u ook het Beeztees Beloningszakje voor de hond of het Trixie Beloningszakje voor de hond bestellen. Bekijk hierons gehele assortiment producten voor tijdens wandelingen met uw hond en ontdek ook alle handige poepzakjes.

https://www.brekz.nl/25324-home_default/trixie-snacktas-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
28277
14551
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99

Overige

Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk

Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk

De Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk is een muilkorf die voorkomt dat uw hond blaft, bijt of straatvuil eet. Hij is gemaakt van zeer licht en stevig polyester en nylon dat zich aan de vorm van de kop aanpast en drukplekken voorkomt. De muilkorf heeft een eenvoudige sluiting en traploos verstelbare riempjes. Het gaasgedeelte zorgt voor een goede warmetewisseling, voorkomt knelling en voorkomt problemen met de bloedsomloop. Het is voor uw hond wel mogelijk met de muilkorf te drinken en te hijgen. De Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk is verkrijgbaar in 5 maten:

Size: S
Bijv: Jack Russell Terrier
nekkoord: 12-31 cm
Omtrek muilkorf: 14-18 cm

Size: S-M
Bijv.: Poodle
nekkoord: 18-39 cm
Omtrek muilkorf: 14-20 cm

Size: M
Bijv.: Border Collie
nekkoord: 22-38 cm
Omtrek muilkorf: 16-24 cm

Size: L
Bijv.: Golden Retriever
nekkoord: 26-42 cm
Omtrek muilkorf: 18-28 cm

Size: L-XL
Bijv.: Great Dane
nekkoord: 28-46 cm
Omtrek muilkorf: 22-34 cm

Let op:deze muilkorf is alleen geschikt om te dragen gedurende een korte tijd. Gebruik hem als een hulpmiddel en niet als straf.

 • Voorkomt bijten en blaffen
 • Licht gewicht
 • Polyester en nylon
 • Eenvoudig te sluiten
 • Heeft goede warmtewisseling
 • Drinken en hijgen zijn mogelijk
 • Verkrijgbaar in 5 maten

Bij Brekz kunt u diverse soorten antiblaf- en trainingsproducten voor uw hond eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Ander product dan Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk?

Ook tegen blaffen en voor training van uw hond hebben wij diverse producten. Bekijk hier ons veelzijdige aanbod en bestel uw product snel online!

https://www.brekz.nl/26574-home_default/trixie-muilkorf-met-gaas-inzetstuk.jpg
2.49 2019/01/01
is een redelijk goede muilkorf, maar hond haalt hem er met zijn voorpoten weer vanaf.
Zeer goed overzicht vlotte bestelling en snelle kievering.
Heel goede muilband...gemakkelijk aan en uit te doen. Goede kwaliteit ook. Een echte aanrader.
Goede en snelle service zeer tevreden
Deze muilkorf moeten kopen vanwege buitenlandse vakantie met onze hond, onze hond vind het niks maar hij is ruim genoeg om goed te kunnen ademen en warmte te verliezen, makkelijk in gebruik.
trisie muilkorf valt klein uit. Had een ander merk bij de dierenarts gepast en daar had onze duitse scheper een L. Maar bij Trixie muilkorf zou dat en XL geweest moeten zijn.
Wellicht handig om het ras te vermelden bij het product
Meer danntevreden over aankoop. Goede service, snel en prima prijs
29613
14871
> Meer informatie
Verpakking Prijs
S-M
€ 2,49
S
€ 2,49
L
€ 4,25
M
€ 4,25
L-XL
€ 4,25
TRACTIVE GPS Tracker voor honden met activity monitoring

TRACTIVE GPS Tracker voor honden met activity monitoring

Met de TRACTIVE GPS Tracker voor honden met activity monitoring kunt u de locatie van uw huisdier altijd en overal in realtime bekijken. U kunt de GPS tracker van uw hond verbinden met de gratis Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie gebruiken om uw huisdier te volgen in realtime. De functie Virtuele omheining stuurt u een melding wanneer uw hond het veilige gebied verlaat dat u heeft ingesteld. Met deze GPS krijgt u ook inzicht in de activiteit van uw hond en kunt u zien hoeveel uw huisdier gedurende de dag beweegt, zodat u uw trouwe viervoeter zo gezond en fit mogelijk kunt houden. Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van locatietracering. Deze Tractive GPS halsband voor honden is waterdicht, zodat uw huisdier in alle weersomstandigheden kan rennen, zwemmen en spelen.

 • Abonnement: vanaf slechts € 3,75/maand voor uw GPS tracker voor honden.
 • LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis: start de gratis Tractive GPS-app om uw hond in realtime te vinden en bekijk alle plekken waar uw hond is geweest. Download hier de app: Apple of Android
 • Bekijk hier de verschillende abonnements optie's: https://tractive.com/en/c/plans
 • Virtuele omheining: ontvang direct een melding als uw hond het aangepaste veilige gebied betreedt of verlaat.
 • Activiteitstracking: de GPS tracker registreert en biedt inzicht in de activiteit van uw hond, waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw trouwe viervoeter gezond en actief blijft.
 • Wereldwijd uw hond traceren: gebruik de Tractive GPS voor honden in meer dan 150 landen.
 • Delen: deel de tracker met uw vrienden en familie.
 • Oplaadbare GPS tracker voor huisdieren: batterijduur van 2-5 dagen, volledig opgeladen in slechts 2 uur.

Laag maandabonnement
De Tractive GPS tracker voor honden brengt een abonnementsbedrag in rekening vanaf slechts €3,75/maand dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van GPS-tracking voor uw huisdier. Tractive maakt gebruik van een gsm-netwerk met meerdere netwerkproviders in elk land, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over internationale roaming-met deze vaste prijs kunt u de locatie van uw huisdier 24/7 volgen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsopties om aan uw behoeften te voldoen.

LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis
U kunt de locatie van uw hond in realtime bekijken in de gebruiksvriendelijke GPS-app (beschikbaar voor iOS en Android) of online op uw pc. U kunt zelfs alle plekken zien waar uw huisdier is geweest.

Virtuele omheining
Stel een gebied in (bijvoorbeeld uw achtertuin of buurt) door een virtuele omheining te maken in de Tractive GPS-app en ontvang een melding wanneer uw huisdier dit gebied betreedt of verlaat.

Activiteitstracking
De Tractive GPS honden tracker registreert de dagelijkse activiteit van uw trouwe viervoeter en biedt handige informatie waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw hond gezond en actief blijft. Bovendien kunt u activiteitsdoelen instellen voor uw huisdier.

Overal ter wereld uw hond traceren
Vind uw verloren hond weer terug, waar u ook bent-De Tractive honden GPS werkt in meer dan 150 landen.

Robuust, waterdicht en oplaadbaar
Deze GPS tracker voor huisdieren is eenvoudig, duurzaam, 100% waterdicht en zeer robuust. De tracker kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Bent u op zoek naar een TRACTIVE GPS Tracker voor uw kat? Kijk dan eens bij de TRACTIVE GPS Tracker voor katten met activity monitoring.

https://www.brekz.nl/31867-home_default/tractive-gps-tracker-voor-honden-met-activity-monitoring.jpg
49.95 2019/01/01
34301
16167
TRACTVE GPS Tracker voor honden met acitvity monitoring > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,95
Deli Snacks Training Stick Rund

Deli Snacks Training Stick Rund

Deli Snacks Training Stick Rund is een likbare lekkernij voor gebruik tijdens de training en is geschikt voor iedere hond. Dit innovatieve product zorgt ervoor dat uw hond wel beloond wordt met een lekkere smaak, maar niet de calorieën binnenkrijgt van een hondenkoekje. Dit maakt het een ideale traktatie voor gebruik tijdens de training. 
Zorg ervoor dat uw hond niet kan kauwen op het flesje. Houd altijd toezicht tijdens gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Deli Snacks Training Stick Rund tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld sticks met kip voor uw hond? Kijk dan eens bij Antos Kipsticks groot voor de hond. Een overzicht van al onze hondenkoekjes vindt u hier.

https://www.brekz.nl/21954-home_default/delisnacks-training-stick-rund.jpg
3.5 2019/01/01
22855
13373
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 3,50
Sporting Clicker voor de hond

Sporting Clicker voor de hond

Dit product is leverbaar in de kleuren blauw en zwart en zal in een willekeurige kleur geleverd worden.

https://www.brekz.nl/29013-home_default/sporting-clicker-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
Duurde een beetje lang
Zeer handig
32875
15678
Sporting Clicker > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Puppy Trainingsmat S

Productinformatie Puppy Trainingsmat S

De Puppy Trainingsmat S is een handig hulpmiddel bij het zindelijk maken van uw pup. 
De trainingpads hebben een vochtbestendige onderkant en afgedichte rand met lekkage bescherming. De pads zijn bedoeld om pups te leren hun behoeften te doen op een plaats waar u dat wilt. Zodra de pup plast op de zindelijkheidsmat wordt het vocht geabsorbeerd en blijft de omgeving droog en schoon. Heeft u geen pup, maar een oudere hond die zijn plasje niet altijd meer kan ophouden? Dan zijn deze absorptiematten ook zeer geschikt!

Bij Brekz kunt u trainingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Puppy Trainingsmat S tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Puppy Trainingsmat S

 • Houdt uw vloer / tapijt schoon en droog
 • De mat absorbeert vocht en voorkomt doorlekken dankzij de afgedichte randen en vochtbestendige onderzijde
 • Geschikt voor pups en kleine hondenrassen
 • Ook geschikt voor oudere, incontinente honden

Ander product?

Heeft u een grotere maat nodig voor uw hond? Kijk dan eens naar de Puppy Trainingsmat M. Voor al onze overige producten kunt u kijken op de pagina met onze trainingsproducten.

https://www.brekz.nl/29043-home_default/puppy-trainingsmat-s.jpg
3.99 2019/01/01
32893
15686
Puppy Trainingsmat S > Meer informatie
Puppy Trainingsmat S 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
20 stuks
€ 3,99
Per 40
€ 6,99
Per 100
€ 16,25
Puppy Trainingsmat M

Productinformatie Puppy Trainingsmat M

De Puppy Trainingsmat M is een ideaal hulpmiddel bij het zindelijk maken van uw pup of voor gebruik bij oudere incontinente honden. 
De trainingpads hebben een vochtbestendige onderkant en een anti-lekkage bescherming, dankzij de waterdichte randen. De trainingspads zijn bedoeld om uw pup te leren zijn behoeften te doen op een plaats waar u dat graag wilt. Dit om te voorkomen dat uw kleine maatje op uw mooie vloer of nieuwe tapijt plast. Zodra de pup plast op de zindelijkheidsmat wordt het vocht goed geabsorbeerd en blijft de omgeving mooi droog en schoon. 

Bij Brekz kunt u trainingsmatten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Puppy Trainingsmat M tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Puppy Trainingsmat M

 • Geschikt voor pups van kleine- tot middelgrote rassen én incontinente honden
 • Vochtbestendige onderzijde en waterdichte randen om lekkage te voorkomen
 • Houdt de omgeving droog en schoon
 • Verkrijgbaar in verschillende maten

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere maat? Kijk dan eens naar de Trainingsmat maat S. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen.

https://www.brekz.nl/29044-home_default/puppy-trainingsmat-m.jpg
10.75 2019/01/01
Prima product voor een goede prijs.
32896
15687
Puppy Trainingsmat M > Meer informatie
Puppy Trainingsmat M 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 20
€ 6,99
Per 40
€ 10,75
Per 100
€ 22,99
Puppy Trainingsmat L

Productinformatie Puppy Trainingsmat L

De Puppy Trainingsmat L is een zeer handig hulpmiddel bij het zindelijk maken van uw pup. Het houdt de omgeving droog en schoon en is ook prima te gebruiken bij incontinente honden. De trainingpads hebben een vochtbestendige onderzijde en waterdichte rand met lekkage bescherming.  Met de pads kunt u uw pup leren om zijn behoeften te doen op een plaats waar u dat wilt. Zo voorkomt u dat uw geliefde huisdier op uw mooie vloer of tapijt plast. Zodra de pup plast op de zindelijkheidsmat, wordt het vocht geabsorbeerd en blijft de omgeving droog en schoon, dankzij de afgedichte randjes.

Bij Brekz kunt u de meest handige trainingshulpmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Puppy Traingsmat L tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Puppy Trainingsmat L

 • Sterk absorberende matten met anti-lekkage randen
 • Houdt de omgeving goed droog en schoon
 • Geschikt voor pups en grotere honden
 • Verkrijgbaar in diverse maten
 • Ook zeer geschikt voor oudere, incontinente honden

Ander product?

Zoekt u een kleinere maat? Kijk dan eens naar de Puppy Trainingsmat M. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/29046-home_default/puppy-trainingsmat-l.jpg
9.99 2019/01/01
32899
15690
Puppy Trainingsmat L > Meer informatie
Puppy Trainingsmat L 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 5
€ 3,99
Per 20
€ 9,99
Per 50
€ 23,49
Petsafe Navulling Spray

Productinformatie Petsafe Navulling Spray

De Petsafe Navulling Spray is een navulling voor de antiblaf- en trainingshalsbanden met spray van Petsafe. U kunt kiezen tussen de varianten geurloos en Citronella. Deze spray ontmoedigt hinderlijk blaffen en helpt dit ongewenste gedrag bij uw huisdier af te leren. Tevens kan de spray gebruikt worden voor de trainingshalsband van Petsafe. De spray helpt u om uw hond gemakkelijker te trainen op afstand. De spray is volledig onschadelijk voor uw hond en helpt enkel uw viervoeter ongewenst gedrag af te leren. Een spray patroon is goed voor ongeveer 35 – 40 sprays. 

Bij Brekz kunt u Petsafe artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Navulling Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Kenmerken Petsafe Navulling Spray

 • Veilig in gebruik
 • Helpt ongewenst gedrag af te leren
 • Draagt bij aan het trainen op afstand
 • 2 beschikbare varianten: Citronella en geurloos
 • Geschikt voor de Petsafe antiblafband en trainingshalsband
        

Ander product?

Zoekt u de halsbanden waarbij deze spray gebruikt kan worden? Kijk dan eens naar de Petsafe Antiblafband en trainingshalsband. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze honden accessoires.

https://www.brekz.nl/32180-home_default/petsafe-navulling-spray.jpg
14.95 2019/01/01
34500
16212
Petsafe Navulling Spray > Meer informatie
Petsafe Navulling Spray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Navulling Geurloos
€ 14,95
Navulling Citronella
€ 14,95
Thundershirt voor honden

Thundershirt voor honden

Het Thundershirt voor honden is een effectieve oplossing tegen angst bij honden en is geschikt voor iedere hond. De onschuldige aard en de effectiviteit van het product maken het een uitstekende oplossing voor honden met angst. Het Thundershirt zit strak om het lichaam van uw hond. Door de continue druk die op uw huisdier wordt uitgeoefend voelt hij zich omsloten en wordt rustiger. Het product is goed bruikbaar in situaties die angstig zijn voor uw hond zoals een verhuizing, vuurwerk of autorijden. Vaak worden honden al bij het eerste gebruik merkbaar rustiger. Het product is verkrijgbaar in zes afmetingen, van XXS tot XL. 

Het Thundershirt is effectief vanwege de constante, gelijkmatige druk op het lichaam. Dit heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Het effect is bekend van het inbakeren van pasgeboren kinderen en van mensen met een angststoornis. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 85% van de honden baat had bij het product. Het Thundershirt is een uitkomst bij onder meer:

 • Angst voor onweer
 • Reisangst, bijvoorbeeld tijdens reizen met de auto
 • Verlatingsangst
 • Angst voor het hondenhok
 • Drang tot trekken tijdens het uitlaten
 • Blafproblemen

Bij Brekz kunt u middelen die rustgevend zijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Thundershirt voor honden tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing Thundershirt voor honden

Om de juiste maat Thundershirt te kopen voor uw hond kunt u het beste de borstomvang meten. Doe dit net achter de voorpoten van uw huisdier. U kunt de onderstaande tabel gebruiken voor uw keuze.

Maat van het Thundershirt Borstomvang Gewicht
Cm Kg
XXS 22 - 33 < 4 kg
XS 33 - 43 4 - 6
S 43 - 53 7 - 11
M 53 - 64 12 - 18
L 64 - 76 19 - 29
XL 76 - 94 30 - 50

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende halsband voor uw hond? Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond. Voor een overzicht van al onze rustgevende producten kijkt u op de Productpagina.

Thundershirt
https://www.brekz.nl/2924-home_default/thundershirt-voor-honden.jpg
34.99 2019/01/01
Shirt is perfect! Mijn honden waren er zeer blij mee en ik ook!
Precies datgene gekregen wat besteld is. Goed geregeld
Ziet er erg goed en degelijk uit.
Prima product. Lijkt iets te helpen
Werkt uitstekend ! Hond moest in het begin even wennen ( wat heb ik nou aan ? ) maar ging uitstekend tijdens het uitlaten rond de jaarwisseling. Product werkt fijn vanwege de klittenband sluitingen en is makkelijk aan te doen bij de hond , die dus aanmerkelijk rustiger wordt. Top product !
zo als altijd SUPER SERVICE bedankt in name Jack thundershirt hef goed geholpen
Goede prijs kwaliteit verhouding
Fijne stof en sluit mooi aan. Snel geleverd
mijn hondje heeft angst en al dies meer, hopelijk gaat het hier wat beter mee, we moeten het nu uitproberen maar het zit als gegoten
Hond is rustig met dit product aan. Geen irritaties
snelle levering, goede producten
we zullen dat in het toekomst kunnen zeggen :-)
Voor onze Flatcoated Retriever een maat L thundershirt aangeschaft. Het spreekt snel voor zich hoe het shirt aan te doen. Ik het wel zeggen dat het materiaal me wat tegen viel. Ik dacht dat het wat stugger zou zijn, maar het is "gewoon" jersey. Ik heb het shirt een week voor oud-en-nieuw aan gedaan om te laten wennen. Onze hond leek het allemaal prima te vinden. (kwispelen) Normaal gaat ze om 00.00 uur met de staart tussen de poten op zoek naar een veilige plek in de kamer en blijft onrustig heen en weer lopen en piepen. Nu, met thundershirt aan, bleef ze aan je voeten liggen. Ze keek wel alert rond. Voor ons is het dus een succesvolle aankoop geweest.
De hond lijkt er rustiger van te worden.
Tot mijn grote verbazing werkte dit thundershirt zó goed tegen de vuurwerkpaniek van mijn alaskan malamute. Normaal ligt zij bij de knallen rillend opgerold in een hoekje van de bank, nu lag zij met het shirt aan languit aan mijn voeten te slapen en slechts bij de "bominslagen" keek zij mij even aan en ontspande daarna weer. Ik vind het een fantastische uitvinding en heb het al aan diverse vrienden met angstige honden aanbevolen.
Het duurt even.maar indd het helpt. Is nu rustiger geeft zich gauwer neer als ze weer aan het knappen zijn
3997
2136
Thundershirt voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
XXS
€ 34,99
XS
€ 34,99
S
€ 39,99
L
€ 39,99
M
€ 39,99
XL
€ 39,99
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Beaphar No Stress Spot On Hond

Beaphar No Stress Spot On Hond

Verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen uw hond veel stress bezorgen. Met Beaphar No Stress Spot On Hond is stress bij honden eenvoudig te verminderen. Het middel bevat valeriaanextract dat van nature een kalmerende werking heeft door het valereenzuur, isovalereenzuur en isovaleriaanzuur dat erin zit. Na het aanbrengen komen deze stoffen langzaam vrij waardoor het middel een week lang werkt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Geschikt voor alle rassen 
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Werkt een week lang
 • Veilig en langdurig te gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse producten bestellen die stress bij honden verminderen. Koop bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot On Hond eenvoudig en goedkoop online met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Spot On Hond

Geef uw hond per keer één pipet. Ontdoe de pipet van de verpakking, knip het topje eraf en plaats het pipet op de huid tussen de oren zodat uw hond de druppels niet kan oplikken. Na een uur begint het middel te werken. U kunt Beaphar No Stress Spot On Hond langdurig en veilig gebruiken.

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

U kunt bij ons ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen met een werking van 6 tot 8 uur werkt zonder uw hond uit te putten. Voor grote honden is er Sanal Relax Grote Hond. Voor bange honden verkopen wij een Thundershirt. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek het kalmerende voer dat u eenvoudig voor uw hond kunt bestellen. 

https://www.brekz.nl/25837-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-hond.jpg
6.75 2019/01/01
29019
14714
> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 pipetten
€ 6,75
6 pipetten
€ 12,95
9 pipetten
€ 18,75
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Antiblaf en training assortiment

Antiblaf en training artikelen bevat alle soorten artikelen die u helpen met het trainen van uw hond en artikelen tegen ongewenst blafgedrag. Het assortiment antiblaf en training is breed en loopt van diverse soorten corrigerende halsbanden tot omheining en trainingsdummy's. Om u te helpen bij het maken van een keuze vindt u hieronder een korte beschrijving van de verkrijgbare artikelen.

Trainingsbanden

Trainingsbanden zijn halsbanden die een geurspray, geluid of trilling geven wanneer uw hond zich slecht gedraagt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Spray

Zoekt u een trainingsproduct met een spray? In ons assortiment vindt u spray antiblafbanden voor honden en diverse accessoires. Een korte toelichting:

 • De Petsafe Antiblafband met spray voor de hond helpt het blaffen af te leren door middel van een spray al dan niet met een geur.
 • Blafband navulling nodig? Kies uit onze verschillende navulproducten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Blafband Navulling Naturel voor de hond
 • Er is ook een zelfde navulling in de geur citronella
 • Zoekt u ander accessoires, zoals een batterij voor uw blafband? Kijk dan eens bij de Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden.

Ultrasoon

Ultrasoon geluid is een uitermate effectieve manier om honden bij te sturen. Kijkt u eens bij onze Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond, voor een versie binnenshuis. Buitenshuis kunt u de Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond gebruiken.

Zoekt u een andere geluidscorrector, kijk dan eens bij onze Pet Corrector. Deze maakt een sissend geluid om uw hond af te leiden en ongewenst gedrag te stoppen. 

Antiblafband met vibratie

Nog een alternatief om ongewenst blafgedrag af te leren is de Petsafe antiblafband met vibratie. Deze is met name geschikt voor gevoelige honden.

Overige producten

Er zijn nog een aantal zeer vernuftige artikelen verkrijgbaar voor het trainen en onder controle houden van uw hond. Zo is er een onder meer een omheining, een thundershirt, zijn er hondenfluiten en handige deli snacks voor uw hond. Ook een trainingsdummy en een slip halsband mogen niet ontbreken.

 • Op zoek naar een dummy om mee te trainen? Kijk eens bij onze Dummy 500 gram voor de hond
 • Een omheining nodig om uw tuin af te bakenen? Met de Petsafe In Ground Fence kleine en middelgrote honden kunt u uit de voeten.
 • Kijk ook eens bij het Thundershirt, een slimme oplossing voor honden die angstig zijn.
 • Of bij onze trainingssnacks, zoals de Deli Snacks Training Stick Rund.

Trainingsmiddelen voor de hond bestellen?

Bij Brekz kunt u goedkope antiblaf- en trainingsproducten voor de hond kopen voor een gegarandeerde lage prijs! Van antiblafbanden tot omheining, wij verkopen alle voorkomende trainingsmiddelen voor uw trouwe viervoeter.

U kunt veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. En bij een bestelling leuke hondenspullen vanaf 

€ 28  krijgt u altijd een gratis verzending!

Terug