Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed is bekend over de hele wereld. De stevige hondenspeeltjes zorgen voor langdurig speelplezier. Kies voor de Kong Classic, de Wubba, Wild Knots of één van de andere robuuste hondenspeeltjes.
Lees meer ..
Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed is misschien wel het meest bekende hondenspeelgoed ter wereld. De speeltjes zijn gemaakt van zeer sterk en natuurlijk materiaal van hoge kwaliteit. Kong speeltjes voor honden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Voor vrijwel iedere leeftijd of hondenras is er dus wel een passend speeltje te vinden. Kong speelgoed voor honden biedt langdurig speelplezier voor uw trouwe viervoeter.

Het bedrijf is al sinds 1976 aan het innoveren met hondenspeeltjes om het leven van onze huisdieren te verrijken. Door die jarenlange inspanningen biedt het bedrijf nu speeltjes van hoge kwaliteit. De verschillende producten stimuleren de mentale en/of fysieke inspanning.

De meeste Kong producten zijn gemaakt van rubber, en daarmee robuust en gemaakt om alle weersomstandigheden te weerstaan. Het is speciaal ontworpen om er veilig op te kauwen en langer mee te gaan.

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Kong hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen!

Voordelen Kong hondenspeelgoed

  • De Classic Kong hondenspeeltjes zijn gemaakt van stevig rubber, waardoor ze beter bestand zijn tegen kauwen en bijten.

  • De unieke vorm en structuur van Kong speeltjes zorgen voor langdurige bezigheid voor uw hond.

  • Kauwen op een Kong kan helpen bij het reinigen van het gebit en het verminderen van tandplak.

  • U kunt Kong speeltjes vullen met de favoriete traktaties van uw hond, waardoor het speelgoed nog aantrekkelijker wordt.

  • Kong biedt diverse maten en varianten, geschikt voor kleine tot grote honden.

  • Het kauwen op een Kong kan stress verminderen en uw hond kalmeren.

  • Kong moedigt interactief spelen aan tussen u en uw hond, wat de band versterkt.

  • Kong hondenspeelgoed is ontworpen met de veiligheid van uw huisdier in gedachten, zonder schadelijke stoffen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Assortiment Kong hondenspeelgoed

Kong Classic

Kong Classic is gemaakt van duurzaam rubber en biedt langdurig speelplezier voor uw hond. Het speelgoed is ideaal om te vullen met traktaties, wat het kauwplezier stimuleert en bijdraagt aan een goede tandhygiëne. De Kong Classic is verkrijgbaar in verschillende maten. Zorg dat u altijd de juiste maat kiest voor het formaat van uw hond. Voor puppy's is er de speciaal ontworpen Kong Puppy, met zachter rubber om gezond kauwgedrag te bevorderen en tandpijn te verlichten. Voor krachtige kauwers is er de Kong Extreme, gemaakt van extra sterk rubber voor intensief kauwplezier.

Kong Goodie Bone

De Kong Goodie Bone heeft een langwerpige vorm met ruimte voor traktaties, waardoor het zowel kauwen als mentale uitdaging biedt door traktaties te verstoppen. Verkrijgbaar in een reguliere variant, een extreme versie en in een puppy variant.

Kong Wild Knots

Kong Wild Knots combineert pluche knuffelbaarheid met de stevigheid van geknoopt touw aan de binnenkant, terwijl Kong Scrunchknots extra speelplezier biedt met dierengeluiden en duurzaam kauwplezier dankzij het geknoopte touw.

Kong Wubba

Voor interactief spelen is er de Kong Wubba, een combinatie van lange, zachte stof en een rubberen onderkant, perfect om mee te gooien en trekspelletjes te spelen. Wubba Ballistic biedt extra stevigheid met versterkte stof, terwijl Wubba Finz het natuurlijke jachtgedrag van uw hond kan stimuleren.

Kong ballen

Kong ballen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, met diverse texturen en geluiden zoals stuiterend, piepend en knisperend, voor afwisselend speelplezier. Voorbeelden zijn de Kong Signature Balls of de Kong Squeakair Balls.

Overige Kong speeltjes en accessoires

Kong Air Dog Fetch Stick is stuiterend rubber met een tennisbaltextuur, ideaal voor apporteerplezier en zacht voor het gebit. De Kong Wobbler geeft traktaties vrij tijdens het rollen en wiebelen, wat mentale stimulatie biedt en langzaam eten bevordert. De Kong Spuitbus maakt het gemakkelijk om Kong speelgoed te vullen met lekkernijen, hierdoor wordt het vullen van uw Kong een fluitje van een cent.

Ander product?

Nieuwsgierig geworden naar het complete aanbod? Neem dan ook eens een kijkje bij het andere speelgoed voor honden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.