Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed

Kong is bijzonder stevig kauwspeelgoed waar erg veel honden dol op zijn. In veel varianten kunnen er brokjes of snacks in gestopt worden, waardoor de hond extra lang speelplezier heeft en bovendien ook nog eens een beloning krijgt.
Lees meer ..
Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed is gemaakt van speciaal ontwikkeld materiaal dat nagenoeg onverwoestbaar is! Houdt uw hond ervan om overal zijn tanden in te zetten? En bijt hij hierdoor de meeste speeltjes snel kapot? Dan is Kong hondenspeelgoed hét ideale speelgoed voor uw hond. Het speelgoed is van zeer hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en uw hond lang kan blijven genieten van zijn favoriete speeltje. Kong hondenspeelgoed is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Het is dus beschikbaar voor zowel de allerkleinste- als de allergrootste honden. 

Bij Brekz kunt u Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bestel het leukste speelgoed van Kong eenvoudig op onze website en wij bezorgen het bij u thuis!
 

Voordelen Kong hondenspeelgoed

  • Extra sterk: Het hondenspeelgoed van Kong is zeer sterk, waardoor het langer meegaat. Zo kan uw hond lang van zijn favoriete speeltje genieten;
  • Veilig: Kong hondenspeelgoed is zorgvuldig ontwikkeld en vakkundig samengesteld, waardoor het aan de maximale veiligheidseisen voldoet;
  • Divers en origineel: Het speelgoed van Kong is in vele soorten en maten verkrijgbaar en afgestemd op de grootte van uw hond;
  • Voorkomt verveling en stress: Kong speelgoed houdt uw hond lekker actief, waardoor hij zich niet gaat vervelen en daardoor gaat stressen; 
  • Kauwplezier: Uw hond kauwt met veel plezier op hondenspeelgoed van Kong, waardoor hij uw andere spullen met rust laat. 


Aanbod Kong hondenspeelgoed

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte Kong speeltjes die wij verkopen:

Kong Wubba speelgoed

De Kong Wubba is een gooi en trekspeeltje, dat gemaakt is van een tennisbal en een piepende bal die bedekt zijn door extra sterk nylon. De nylon bedekking loopt bovendien uit in lange flappen, waardoor u het speeltje gemakkelijk op kunt pakken en kan gooien. Een erg leuk interactief gooi- en trekspeeltje dat in verschillende maten verkrijgbaar is, waaronder de Kong Wubba L voor grote honden.

Kong snackballen

Het klassieke kauwspeeltje van Kong, dat ideaal is voor honden die graag hun tanden ergens in zetten. Het speelgoed is gemaakt van extra stevig rubber en is geschikt voor alle volwassen honden. Ook voor de allerjongste leden van het gezin is er de Kong Puppy.

Kong ballen

Voor honden die van apporteren houden is er de Kong Squeez Action in 3 verschillende formaten. Deze bal is een goed alternatief voor de gewone tennisbal. Deze duurzame bal heeft een leuke piep voor extra speelplezier! 

Kong Knots

Kong Wild Knots heeft een leuke pluche buitenkant en stevig touw aan de binnenkant. Dit speeltje is verkrijgbaar in 2 verschillende maten en bestaat uit diverse varianten.

Overige Kong speeltjes

Zo heeft Kong, naast de welbekende snackballen, inmiddels diverse soorten hondenspeeltjes op de markt gebracht. Van sterke knuffeltjes tot rubberen ballen. Bekijk snel ons complete aanbod om hét ideale speeltje voor uw viervoeter uit te zoeken.

 

Ander product? 

Bent u benieuwd welke andere hondenspeeltjes wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan snel ons totale aanbod aan hondenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.