Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kong hondenspeelgoed 

Kong is bijzonder stevig kauwspeelgoed waar alle honden dol op zijn. Er kan vulling in gestopt worden zodat de hond extra lang kauwplezier heeft en zichzelf kan belonen.
Lees meer ..

Snackballen

Ballen

Pluche

Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond

Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond

Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond is een hondenspeeltje dat ideaal is voor apporteren en is geschikt voor iedere hond. Deze stick is ideaal als apporteerspeelgoed. Dankzij het touw is hij namelijk gemakkelijk te gooien en hij blijft drijven in het water. Het materiaal voelt aan als bij een tennisbal, dus honden die gek zijn van tennisballen zullen zich bij dit speelgoed extra op hun gemak voelen. 

 • Ideaal als apporteerspeelgoed dankzij het touw
 • Blijft drijven
 • Extra passend voor liefhebbers van tennisballen
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij de Kong Wild Knots voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.
 

Kong
https://www.brekz.nl/31640-home_default/kong-squeaker-fetch-stick-voor-de-hond.jpg
8.99 2019/01/01
duidelijke site , duidelijke communicatie, alles goed verpakt en op geleverd op de beloofde dag.
2603
1490
Kong Squeaker Fetch Stick voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 6,49
Large
€ 8,99

Snackballen

Kong Goodie Bone voor de hond

Kong Goodie Bone voor de hond

De Kong Goodie Bone voor de hond is gemaakt van een zeer sterk rubber, waardoor het een duurzaam speeltje voor uw hond is. Hij zal er lang mee kunnen spelen, zonder dat het kapot gaat. Aan de uiteinden zitten gaten die gevuld kunnen worden met voer of een snack. Dit maakt het speeltje nog aantrekkelijker om mee te spelen! De Kong Goodie Bone doet denken aan een echt bot, alleen is dan een stuk duurzamer en dus voordeliger. Hij wordt gebruikt door hondeneigenaren over de hele wereld.  

Let op: het speeltje is stevig, maar niet onverwoestbaar. 


Maten Kong Goodie Bone voor de hond

Small: honden tot 10 kilogram
Medium: honden van 7 tot 16 kilogram. 

Bij Brekz kunt u het beste Kong speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk, al is het alleen door de klassieke rubberen Kong's, hun meeste bekende speeltje. Daarnaast hebben ze een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom ook behoefte aan verschillende speeltjes. Daarom biedt Kong producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Ten slotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 


Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Rubber wordt geproduceerd uit latex. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas toen het chemisch bewerkbaar werd, werd het echt veel gebruikt. Ze konden nu het rubber ook harder maken. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.


Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar ander speelgoed van Kong? Bekijk dan de rest van ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Wubba XL voor de hond. Dit is leuk speelgoed voor gooi- en trekspelletjes en is geschikt voor honden van grote rassen.

Kong
https://www.brekz.nl/4813-home_default/kong-goodie-bone-rood-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Goede uitdaging voor mijn hond...
Zeer tevreden
Snelle en correctie levering van het bestelde.
3237
1781
Kong Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 6,95
Medium
€ 10,99
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond is een stevig, rubberen speelbot en is geschikt voor iedere hond. Het speelgoed is gemaakt van zeer duurzaam rubber waardoor u er lang plezier van hebt. Vanwege zijn handzame ontwerp is hij gemakkelijk weg te gooien en te apporteren. De uiteinden zijn te vullen met hondenkoekjes of de Kong Stuff'n waardoor het speeltje  nog aantrekkelijker wordt voor uw hond. 

 • Sterk rubberen speelbot 
 • Uiteinden kunnen gevuld met smakelijke hondenkoekjes of Kong Stuff'n
 • Handig gooien en apporteren dankzij handzaam formaat
 • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor honden met een gewicht tussen 7 en 16 kg

 

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Kong Extreme Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong voor de hond? Kijk dan eens bij de Kong Maat XL voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.nl/4812-home_default/kong-extreme-goodie-bone-voor-de-hond.jpg
10.49 2019/01/01
Mooi speeltje voor onze boxer. Ziet er stevig en sterk uit.
De Goodie Bone, is geweldig goed ontworpen. Onze jonge Berner, is sterk, actief en speels! Plus slim! Ik stop er opgerolde plakjes boterham worst in, hij is er meestal kwartier mee bezig, en snoept dan gelukzalig z’n zelf veroverde worstjes op! Ook handig met borstelen! Hij is dat soms snel zat, ook dan de truc met z’n bot Geeft vaak net de tijd, een lastig stuk vd vacht uit te kammen
Een heel sterk speeltje dat bestand is tegen krachtige kaken en gevuld met Kong easy treat is 'ie natuurlijk helemaal super. Ik ben tevreden en mijn hond is tevreden.
erg goed speelgoed voor de grote rassen alleen jammer dat Brekz de large niet in uw assortiment heeft. En niet voor mij kunt bestellen . zo drijft u mij naar een andere shop waar je dan ook meer zal gaan bestellen. Maar Kong zwart is super
Ben tevreden hoe de bestelling is afgerond.
Ideaal om je hond aan het denken te zetten!
3239
1782
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 10,49
Kong Wobbler voor de hond

Kong Wobbler voor de hond

De Kong Wobbler voor de hond is een speeltje waarin de dagelijkse hondenvoeding of een snack verstopt kan worden. Wanneer uw hond de wobbler aanraakt maakt het speeltje onverwachtse bewegingen over de grond. Zo verspreidt het voer zich langzaam door het 2 cm grote gat, waarna uw hond het kan opeten. Het product is een ideaal tijdverdrijf en motiveert uw hond om te bewegen. Hierdoor is het ideaal voor honden die last hebben van overgewicht. U kunt de wobbler met de schoefdop openen zodat u het speeltje kunt vullen. Ook kunt u zo de bovenkant in de vaatwasser doen. De onderkant is verzwaard zodat het speeltje rechtop kan blijven staan. Dit product is gemaakt van sterk kunststof, in tegenstelling tot de andere rubberen Kong producten.

De kleine Kong Wobbler is geschikt voor honden van 1 tot 12 kg.
De grote Kong Wobbler is geschikt voor honden boven de 12 kg.

 • Leuk speeltje dat gevuld kan worden met snacks
 • Zet aan tot bewegen
 • Bovenkant is vaatwasserbestendig
 • Gemaakt van sterk kunststof

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wobbler voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor de Kong Wobbler voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.nl/2020-home_default/kong-wobbler-voor-de-hond.jpg
17.95 2019/01/01
Leuk speeltje
een super speeltje , wel voor in de tuin mee te spelen, mijn jonge rottweiler is nogal wild ermee en ziet het eerder als een soort bal. Dat er snoepjes inzitten maakt voor hem niks uit , die vliegen in het rond en hij kijkt er niet naar. Voor onze oudere hond is het zeer goed om hem tot bewegen aan te zetten, hij is er dan ook vaak mee bezig. goede kwaliteit, sterk, en gemakkelijk om proper te maken. mss wel een xxl op de markt brengen voor grote honden, nu lopen ze er te gemakkelijk mee rond.
Heel leuk als je ziet dat er slimmerikke zijn die het heel vlug door hebben en sommige niet
De hond is erg actief hiermee. Enkel maakt het veel lawaai op een houten vloer en wanneer het tegen radiatoren aan botst. Ik gebruik hem wanneer ik weet dat de buren niet thuis zijn. De hond is er super tevreden mee dat is wat telt!
Een hond met zware beet kan snel volledig openen
Leuk, had alleen iets kleiner verwacht
Goed artikel en kwaliteit
2590
1484
Kong Wobbler voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 13,49
Groot
€ 17,95
Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond is een zeer stevig hondenspeelgoed van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van gemiddelde rassen. Dit hondenspeeltje is gemaakt van extra sterk rubber waardoor hij ook geschikt is voor honden die speeltjes snel kapot krijgen. Het product heeft bovenop een gat die u kunt gebruiken om voer of snoep in te doen. Dit speeltje zal waarschijnlijk langer meegaan dan de meeste andere speeltjes, maar is niet onverwoestbaar. Voor sterke kauwers adviseren wij de zwarte Kong.

Het product is verkijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 7 cm
 • Medium: 8,5 cm
 • Large: 10,5 cm
 • Extra Large: 13 cm
 • Extra Extra Large: 15,5 cm
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Gemaakt van extra sterk rubber
 • Sterk dankzij zijn elasticiteit
 • Bijzonder geschikt voor honden die andere speeltjes eenvoudig kapot krijgen
 • Ook mogelijk om snoep in te doen
 • Maar L is geschikt voor honden van gemiddelde grootte
   

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong gooi- en trekspeeltje? Kijk dan eens bij de Kong Wubba L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/470-home_default/kong-maat-l-.jpg
9.95 2019/01/01
Mijn hond vind het geweldig leuk !!
Kong nog steeds niet kapot ☺ de zwarte genomen, normaal is haar speelgoed na enkele dagen kapot. Maar hier nog steeds niet aan.
Heel leuk voor de hond. Zeer sterk
heel mooi speeltje voor hond is er superblij mee
Super blij mee, hond vindt t ook super
Stevig en leuk speeltje... Onze hond vind het geweldig. Wel een nadeel de snoepjes van Kong zelf zijn duur en de crème om erin te spuiten is maar een smerige boel in huis.
637
351
Kong Maat L > Meer informatie
Kong Maat L voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Rood
€ 9,95
Zwart
€ 10,95
Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond is een stevig rubberen hondenspeeltje van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van kleine rassen. Dit speeltje is gemaakt van stevig rubber en beschikt hierdoor over uitzonderlijke elastische kracht. Hierdoor is het product bestand tegen een zekere mate van kauwen. Wilt u een extra sterke Kong aanschaffen voor sterke kaken? Kiest u dan voor de zwarte variant, deze is nog duurzamer dan de rode. Ondanks de uitzonderlijke kracht van Kong producten zijn ze niet onverwoestbaar. 

 • Leuk en stevig rubberen speelgoed voor de hond
 • Zeer grote elastische kracht
 • Natuurlijk rubber
 • Geschikt voor honden van kleine rassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik


Maatvoering

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:

Maattabel Kong voor de hond 

 
Maat van het product Afmetingen 
S 7 cm
M 8,5 cm
L 10,5 cm
XL 13 cm
XXL 15,5 cm

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong in de maat large? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/461-home_default/kong-maat-s-.jpg
5.95 2019/01/01
Het hondje waar ik de jong voor gekocht heb ,is de grootste sloopster ooit . De jong is nog helemaal heel wie wat en waar ze er ook mee doet . Ze krijgt de jong niet stuk. Kortom een uitstekend stuk Hondenspeelgoed voor de echte blaffende slopers onderons
628
343
Kong Maat S voor de hond > Meer informatie
Kong Maat S voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Rood
€ 5,95
Zwart
€ 6,95
Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond is een leuk en stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber dat met name geschikt is voor honden van grote rassen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk stevig rubber, waardoor het elastisch is en het redelijk goed bestand is tegen kauwen. Het product is beschikbaar in twee kleuren, namelijk rood en zwart. Het zwarte exemplaar is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor honden met sterke kaken die graag kauwen. Geen enkel product is echter onverwoestbaar. Het speeltje in maat XL is 13 cm groot en het is ook beschikbaar in andere maten.  

 • Stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber
 • Sterk door elastische kracht, dus bestand tegen kauwen
 • Voor honden van grote rassen
 • In twee kleuren met verschillende sterktes rubber
 • Ook beschikbaar in andere maten

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Maat XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor Kong Maat XL voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.nl/473-home_default/kong-maat-xl-.jpg
14.99 2019/01/01
Snelle en correcte levering!
Snelle leverering zoals altijd. Betrouwbare leverancier.
Stevig speelgoed voor onze labradoodle. Enige nadeel is de vieze reuk van het materiaal .
Gebruikt door mijn hond als hersenspeeltje, werkt gut!
Ik had hem iets groter verwacht
Super rambo speelt er me goed produkt
Favoriete speeltje van onze AmStaff. Wel de zwarte rubber nemen voor honden met sterke kaken.
Heel stevig zelfs voor mijn Stafford
640
353
Kong Maat XL > Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 14,99
Zwart
€ 15,49
Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond is een speeltje voor uw hond, gemaakt van stevig natuurlijk rubber. Hij is erg sterk door zijn elastische kracht. Hier kan uw hond lekker op bijten, zonder dat het product direct kapot gaat. Hierbij is de zwarte variant nog duurzamer dan de roze variant. Bedenkt u wel dat alle speeltjes kapot kunnen gaan. Wij bieden geen garantie op onverwoestbaarheid. Deze XXL versie is geschikt voor honden van de grootste rassen.

Let op: Dit speeltje is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik

 • Stevig en kauwbestendig speelgoed
 • Erg grote elastische kracht
 • Gemaakt van stevig, natuurlijk rubber
 • Geschikt voor de grootste rassen honden

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Giant Maat XXL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk dankzij de klassieke rubberen Kong, het meest bekende speeltje. Daarnaast heeft dit merk een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom behoefte aan verschillende speeltjes. Kong biedt producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Tenslotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 


Maten Kong Giant maat XXL voor de hond

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:
 

Maten Grootte speeltje
cm
M 8,5
L 10,5
XL 13
XXL 15,5

 

Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar hetzelfde product voor een kleinere hond? Bekijk dan ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Maat S voor de hond. Deze is geschikt voor honden van kleinere rassen. 

Kong
https://www.brekz.nl/475-home_default/kong-giant-maat-xxl.jpg
18.95 2019/01/01
prima kwaliteit ,en gunstige prijs TOP!
Goed produckt , dit gaat het langste mee
Heel tevreden, goeie kwaliteit
Ideaal voor grote honden, krijgen het niet stuk en geen inslikgevaar!
Hij vind het geweldig ik vind het meer voor buitenshuis
De levering was conform de bestelling en tijdig geleverd. Gaat zo voort!!!
642
354
Kong Giant maat XXL > Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 18,95
Zwart
€ 19,95
Kong Maat M voor de hond

Kong Maat M voor de hond

Kong Maat M voor de hond is een leuk en stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber dat met name geschikt is voor honden van middelgrote rassen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk stevig rubber, waardoor het elastisch is en het redelijk goed bestand is tegen kauwen. Het product is beschikbaar in twee kleuren, namelijk rood en zwart. Het zwarte exemplaar is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor honden met sterke kaken die graag kauwen. Geen enkel product is echter onverwoestbaar. Het speeltje in maat M is 8,5 cm groot en het is ook beschikbaar in andere maten.  

 • Stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber
 • Sterk door elastische kracht, dus bestand tegen kauwen
 • Voor honden van middelgrote rassen
 • In twee kleuren met verschillende sterktes rubber
 • Ook beschikbaar in andere maten

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Maat M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor Kong Maat M voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.nl/465-home_default/kong-maat-m.jpg
8.95 2019/01/01
Is sterk voor de hond om op te kauwen. De hond speelt er graag mee.
633
346
Kong Maat M voor de hond > Meer informatie
Kong Maat M voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Rood
€ 7,95
Zwart
€ 8,95

Ballen

Kong Squeez Action hondenspeeltje groot - 2 stuks

Kong Squeezz Action groot

De Kong Squeezz Action groot is een zeer geschikt alternatief voor de gewone tennisbal. Aan de binnenkant van de stuiterbal zit een pieper wat deze bal nog veel interessanter maakt voor honden en het speelplezier vergroot. Deze leuke stuiterbal is geschikt voor zowel binnen als buiten, dankzij het eenvoudig te reinigen materiaal van de bal. De Kong Squeezz Action is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Squeezz Action groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
    

Kenmerken Kong Squeezz Action groot

 • De verpakking van Kong Squeezz Action groot bevat 2 ballen met een diameter van 8 cm.
 • Duurzaam product
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Met pieper

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit speeltje? Kijk dan eens naar Kong Squeezz Action mediumVoor overige maten en varianten kunt u kijken op de pagina van Kong hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/27461-home_default/kong-squeez-action-hondenspeeltje-groot-2-stuks.jpg
8.95 2019/01/01
Is goed hondenspeelgoed
Leuk stevig speeltje. Erg blij mee.
Hele fijne speelballen voor mijn Duitse Dog en Boerenfoxje . Zijn er heel blij mee. Goede kwaliteit!!
31350
15246
Kong Squeez Action hondenspeeltje groot - 2 stuks > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Set
€ 8,95
Kong Squeez Action hondenspeeltje klein - 3 stuks

Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein

Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein heeft aan de binnenkant een pieper wat deze bal nog veel interessanter maakt voor honden en het speelplezier vergroot. Deze stuiterbal is een zeer geschikt alternatief voor de tennisbal. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten, door het eenvoudig te reinigen materiaal van de bal. De Kong Squeezz Action is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Bij Brekz kunt u hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

    

Formaten Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein

Small: diameter 5 cm, 3 ballen
Medium: diameter 6 cm, 3 ballen
Large: diameter 8 cm, 2 ballen
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van de Kong Squeezz Action? Kijk dan eens naar de Kong Squeezz Action Medium of de Kong Squeezz Action Large.

https://www.brekz.nl/27448-home_default/kong-squeez-action-hondenspeeltje-klein-3-stuks.jpg
6.49 2019/01/01
31343
15243
Kong Squeez Action hondenspeeltje klein - 3 stuks > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Set
€ 6,49
Kong Squeez Action hondenspeeltje medium - 3 stuks

Kong Squeezz Action medium

De Kong Squeezz Action medium is een goed alternatief voor de gewone tennisbal. Aan de binnenkant van deze bal zit een pieper wat deze bal nog veel interessanter maakt het plezier in spelen vergroot. Dit speeltje is geschikt voor zowel binnen als buiten, dankzij het eenvoudig te reinigen materiaal van de bal. Deze bal is ideaal te gebruiken als apporteerspeeltje. De Kong Squeezz Action is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Squeezz Action medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Kenmerken Kong Squeezz Action Medium

In de verpakking zitten 3 ballen met een diameter van 6 cm.

 • Duurzaam en eenvoudig te reinigen
 • Met pieper
 • geschikt voor binnen en buiten

      
Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Kong Squeezz Action LargeVoor overige maten en varianten kunt u kijken op de pagina van Kong hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/27458-home_default/kong-squeez-action-hondenspeeltje-medium-3-stuks.jpg
8.95 2019/01/01
31349
15245
Kong Squeez Action hondenspeeltje medium - 3 stuks > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Set
€ 8,95

Pluche

Kong Tugga Otter hondenspeeltje - Groot

Kong Tugga Otter

De Kong Tugga Otter is een interessante speelgoedknuffel voor honden. Tussen het hoofd en het lichaam van dit knuffelbeest zit een verborgen elastische touw waardoor het speeltje heen en weer bungelt en het leuk wordt voor uw hond om er aan te trekken. Het speelplezier wordt nog extra vergroot door de leuke piepers in de knuffel. Het speeltje is ook verkrijgbaar als struisvogel. 

Bij Brekz kunt u diverse leuke kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Tugga Otter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
      

Kenmerken Kong Tugga Otter

 • Verborgen elastische touw voor extra trekplezier
 • Dubbele piepers
 • Geschikt knuffelspeelgoed voor actief spelen
 • Ook verkrijgbaar als Struisvogel
 • Maat L: 30 cm
   

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
    

Ander product?

Heeft u liever een trek- en gooispeeltje van Kong? Kijk dan eens naar Kong Wubba LVoor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/27466-home_default/kong-tugga-otter-hondenspeeltje-groot.jpg
9.95 2019/01/01
Voor een Kong speeltje vind ik wel dat hij snel kapot ging Onze Rottweiler pup heeft er 30 minuten plezier van gehad toen lag hij helemaal uit mekaar
31354
15249
Kong Tugga Otter hondenspeeltje - Groot > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,95
Kong Tugga Struisvogel hondenspeeltje - Groot

Kong Tugga Struisvogel

Kong Tugga Struisvogel is een leuk knuffelbeest voor de hond om mee te spelen. Door de piep blijft uw hond geïnteresseerd in dit speeltje. Tussen het hoofd en het lichaam van dit knuffeldier zit een verborgen elastisch touwtje waardoor het speeltje heen en weer bungelt en uw hond gestimuleerd wordt om er aan te trekken. Door de leuke piepers in de knuffel wordt de aandacht van uw hond vast gehouden, waardoor hij urenlang met dit speeltje wil spelen.

Bij Brekz kunt u diverse leuke hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Tugga Struisvogel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

      

Kenmerken Kong Tugga Struisvogel

 • Verborgen elastisch touw
 • Dubbele piepers voor extra speelplezier
 • Voor actief speelplezier

     
Ander product?

Zoekt u een ander soort speeltje van Kong? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kong Goodie Bone, voor uitgebreid kauwplezier. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspeeltjes.

https://www.brekz.nl/27462-home_default/kong-tugga-struisvogel-hondenspeeltje-groot.jpg
9.95 2019/01/01
31351
15247
Kong Tugga Struisvogel hondenspeeltje - Groot > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,95
Spuitbus Kong voor de hond

Spuitbus Kong voor de hond

Spuitbus Kong voor de hond is een spuitbus voor het aantrekkelijker maken van Kong speeltjes voor de hond. De inhoud van deze spuitbus ruikt en smaakt voor uw hond heerlijk. Zo maakt u uw Kong speelgoed nog aantrekkelijker. Dankzij de handige spuitbus kunt u de stof eenvoudig in een speelgoed naar keuze spuiten. Het product is verkrijgbaar in twee verschillende smaken: Puppy en Liver.

 • Ruikt en smaakt heerlijk
 • Verkrijgbaar in twee verschillende smaken: Puppy en Liver
 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij Kong hondenspeelgoed
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Spuitbus Kong voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong voor de hond? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/22861-home_default/spuitbus-kong-.jpg
7.95 2019/01/01
Honden zijn er dol op! Als de bus uit de frigo komt, dan heb ik twee keukenhulpjes erbij
Hondjes zijn er gek op, jammer dat er suiker in zit.
664
367
Spuitbus Kong > Meer informatie
Verpakking Prijs
Liver
€ 7,95
Cheddar Cheese
€ 7,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed is gemaakt van speciaal ontwikkeld natuurlijk materiaal dat nagenoeg onverwoestbaar is! Houdt uw hond ervan om overal zijn tanden in te zetten? En bijt hij hierdoor de meeste speeltjes snel kapot? Dan is Kong hondenspeelgoed het speelgoed voor uw hond waar u naar op zoek bent! Het speelgoed is van een zeer hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat zodat uw hond kan blijven genieten van zijn favoriete speeltje. Bovendien is het speelgoed zeer veilig en voldoet het aan de strengste veiligheidseisen. Kong hondenspeelgoed is verkrijgbaar diverse soorten, die bovendien aangepast zijn aan de grootte van uw hond. Het is dus beschikbaar voor zowel de allerkleinste honden als de allergrootste honden. 

Bij Brekz kunt u Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bestel het leukste speelgoed van Kong eenvoudig op onze website en wij bezorgen het bij u thuis!
 

Voordelen Kong hondenspeelgoed

 • Extra sterk: Het hondenspeelgoed van Kong is zeer sterk, waardoor het langer meegaat. Zo kan uw hond lang van zijn favoriete speeltje genieten;
 • Veilig: Kong hondenspeelgoed is zorgvuldig ontwikkeld en vakkundig samengesteld, waardoor het aan de maximale veiligheidseisen voldoet;
 • Divers en origineel: Het speelgoed van Kong is in vele soorten en maten verkrijgbaar en afgestemd op de grootte van uw hond;
 • Voorkomt verveling en stress: Kong speelgoed houdt uw hond lekker actief, waardoor hij niet verveeld of gestresst raakt; 
 • Kauwplezier: Uw hond kauwt met veel plezier op hondenspeelgoed van Kong, waardoor hij uw andere spullen met rust laat. 


Aanbod Kong hondenspeelgoed

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte Kong speeltjes die wij verkopen:

Kong Wubba speelgoed

De Kong Wubba is een gooi en trek speeltje, dat gemaakt is van een tennisbal en een piepende bal die bedekt zijn door extra sterk nylon. De nylon bedekking loopt bovendien uit in lange flappen, waardoor u het speeltje gemakkelijk op kunt pakken en weg kan gooien. Een erg leuk interactief gooi en trek speeltje dat in verschillende maten verkrijgbaar is, waaronder de Kong Wubba L voor grote honden.

Kong Classic speelgoed

Het klassieke kauwspeeltje van Kong, dat ideaal is voor honden die graag hun tanden ergens in zetten. Het speelgoed is gemaakt van extra stevig rubber en is geschikt voor alle volwassen honden. Bovendien draagt het speelgoed bij aan de reiniging van de tanden en het tandvlees van uw hond. Heeft u een kleine hond? Ook hem doet u een groot plezier met de Kong Classic Maat S.

Kong Goodie Bone

 • Kong Goodie Bone voor de hond: Een sterk rubberen bot waar u koekjes of snoep in kunt doen om het spelen extra aantrekkelijk te maken voor uw hond!
 • Kong Extreme Goodie Bone: Een extra sterk Goodie Bone van Kong, met een zwarte kleur.

 

Ander product? 

Bent u benieuwd naar hondenspeeltjes van andere fabrikanten? Bekijk dan ons totale aanbod aan Hondenspeelgoed. Of zoekt u andere accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden pagina!

Terug