Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kong hondenspeelgoed

Kong is bijzonder stevig kauwspeelgoed waar erg veel honden dol op zijn. In veel varianten kunnen er brokjes of snacks in gestopt worden, waardoor de hond extra lang speelplezier heeft en bovendien ook nog eens een beloning krijgt.
Lees meer ..
Snackballen
Ballen
Knots
Overige

Snackballen

Ballen

Knots

Overige

Snackballen

Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond is een stevig rubberen hondenspeeltje van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van kleine rassen. Dit speeltje is gemaakt van stevig rubber en beschikt hierdoor over uitzonderlijke elastische kracht. Hierdoor is het product bestand tegen een zekere mate van kauwen. Wilt u een extra sterke Kong aanschaffen voor sterke kaken? Kiest u dan voor de zwarte variant, deze is nog duurzamer dan de rode. Ondanks de uitzonderlijke kracht van Kong producten zijn ze niet onverwoestbaar. 

 • Leuk en stevig rubberen speelgoed voor de hond
 • Zeer grote elastische kracht
 • Natuurlijk rubber
 • Geschikt voor honden van kleine rassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Maatvoering

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:

Maattabel Kong voor de hond 

 
Maat van het product Afmetingen 
S 7 cm
M 8,5 cm
L 10,5 cm
XL 13 cm
XXL 15,5 cm

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong in de maat large? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/461-home_default/kong-maat-s-.jpg
6.25 2019/01/01
Besteld maar niet geleverd
Het hondje waar ik de jong voor gekocht heb ,is de grootste sloopster ooit . De jong is nog helemaal heel wie wat en waar ze er ook mee doet . Ze krijgt de jong niet stuk. Kortom een uitstekend stuk Hondenspeelgoed voor de echte blaffende slopers onderons
628
343
Kong Maat S voor de hond > Meer informatie
Kong Maat S voor de hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 6,25 (€ 6,25/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 7,25 (€ 7,25/ct)
Kong Maat M voor de hond

Kong Maat M voor de hond

Kong Maat M voor de hond is een leuk en stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber dat met name geschikt is voor honden van middelgrote rassen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk stevig rubber, waardoor het elastisch is en het redelijk goed bestand is tegen kauwen. Het product is beschikbaar in twee kleuren, namelijk rood en zwart. Het zwarte exemplaar is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor honden met sterke kaken die graag kauwen. Geen enkel product is echter onverwoestbaar. Het speeltje in maat M is 8,5 cm groot en het is ook beschikbaar in andere maten.  

 • Stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber
 • Sterk door elastische kracht, dus bestand tegen kauwen
 • Voor honden van middelgrote rassen
 • In twee kleuren met verschillende sterktes rubber
 • Ook beschikbaar in andere maten

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Maat M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor Kong Maat M voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.nl/465-home_default/kong-maat-m.jpg
9.25 2019/01/01
Superspeeltje voor de hond.
alles naar wens, onze hond is er zot van.
Goede kwaliteit
Is sterk voor de hond om op te kauwen. De hond speelt er graag mee.
Ottimo gioco
Ingen problemer OK vare og alt gik som lovet ikke sidste gang jeg handler her
Super pour mon bouledogue anglais. Elle adore le mordre et jouet avec toute la journée.
J'ai commandé ce jouet pour mon cocker qui détruit tous les jouets. Il est super résistant et tient bien le choc. Par contre j'aurais dû commander la taille au dessus, je le trouver un peu petit.
633
346
Kong Maat M voor de hond > Meer informatie
Kong Maat M voor de hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 8,25 (€ 8,25/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 9,25 (€ 9,25/ct)
Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond is een zeer stevig hondenspeelgoed van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van gemiddelde rassen. Dit hondenspeeltje is gemaakt van extra sterk rubber waardoor hij ook geschikt is voor honden die speeltjes snel kapot krijgen. Het product heeft bovenop een gat die u kunt gebruiken om voer of snoep in te doen. Dit speeltje zal waarschijnlijk langer meegaan dan de meeste andere speeltjes, maar is niet onverwoestbaar. Voor sterke kauwers adviseren wij de zwarte Kong.

Het product is verkijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 7 cm
 • Medium: 8,5 cm
 • Large: 10,5 cm
 • Extra Large: 13 cm
 • Extra Extra Large: 15,5 cm
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Gemaakt van extra sterk rubber
 • Sterk dankzij zijn elasticiteit
 • Bijzonder geschikt voor honden die andere speeltjes eenvoudig kapot krijgen
 • Ook mogelijk om snoep in te doen
 • Maar L is geschikt voor honden van gemiddelde grootte
   

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong gooi- en trekspeeltje? Kijk dan eens bij de Kong Wubba L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/470-home_default/kong-maat-l-.jpg
9.95 2019/01/01
Super sterk
Goede prijs/producten. Enkel behandeling mails kan nog gewerkt worden. Ik heb een btw factuur nodig en elke keer als ik een bestelling plaats mail ik met de vraag een factuur te krijgen. Hier krijg ik jammergenoeg nooit van zelf antwoord op. Na een telefoontje wordt dit vanzelf inorde gebracht. Heb nummer op brekz.be werkt niet. Mvg Matteo
Mooi en sterk, leuk speeltje
Mijn hond vind het geweldig leuk !!
Kong nog steeds niet kapot ☺ de zwarte genomen, normaal is haar speelgoed na enkele dagen kapot. Maar hier nog steeds niet aan.
Heel leuk voor de hond. Zeer sterk
heel mooi speeltje voor hond is er superblij mee
Super blij mee, hond vindt t ook super
Stevig en leuk speeltje... Onze hond vind het geweldig. Wel een nadeel de snoepjes van Kong zelf zijn duur en de crème om erin te spuiten is maar een smerige boel in huis.
Devenu un classique
Supergoed
Très appréciés par mes deux Malous, Lou ne lâche plus le sien! Très résistant, c'est ce qui était recherché.
Premier joujou qui dure plus d une journée très résistant surtout en noir
Objet très astucieux pour les chiens lui permettant de mâchouiller, de chercher à l'intérieur des friandises pour l'amuser. Je recommande
Produit un peu lourd, difficile à évaluer sur un site, cela aurait été bien qu'il y ait les poids des différents "kong" pour faire un choix plus éclairé, car pas tellement d'infos sur les différents produits, mais notre chien joue quand même avec.
637
351
Kong Maat L > Meer informatie
Kong Maat L voor de hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 11,49 (€ 11,49/ct)
Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond is een leuk en stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber dat met name geschikt is voor honden van grote rassen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk stevig rubber, waardoor het elastisch is en het redelijk goed bestand is tegen kauwen. Het product is beschikbaar in twee kleuren, namelijk rood en zwart. Het zwarte exemplaar is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor honden met sterke kaken die graag kauwen. Geen enkel product is echter onverwoestbaar. Het speeltje in maat XL is 13 cm groot en het is ook beschikbaar in andere maten.  

 • Stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber
 • Sterk door elastische kracht, dus bestand tegen kauwen
 • Voor honden van grote rassen
 • In twee kleuren met verschillende sterktes rubber
 • Ook beschikbaar in andere maten

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Maat XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor Kong Maat XL voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.nl/473-home_default/kong-maat-xl-.jpg
14.95 2019/01/01
prima kong, aanzienlijk goedkoper dan in div. dierenspeciaalzaken, en exact hetzelfde product.
Snelle en correcte levering!
Snelle leverering zoals altijd. Betrouwbare leverancier.
Stevig speelgoed voor onze labradoodle. Enige nadeel is de vieze reuk van het materiaal .
Gebruikt door mijn hond als hersenspeeltje, werkt gut!
Ik had hem iets groter verwacht
Super rambo speelt er me goed produkt
Favoriete speeltje van onze AmStaff. Wel de zwarte rubber nemen voor honden met sterke kaken.
Heel stevig zelfs voor mijn Stafford
Très bon produits Livraison rapide
solide et super jouet pour notre berger australien
Bon produit resistent mon chien ils l'à bien aimè
très bon produit 4/5.......
640
353
Kong Maat XL > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 15,49 (€ 15,49/ct)
Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond is een speeltje voor uw hond, gemaakt van stevig natuurlijk rubber. Hij is erg sterk door zijn elastische kracht. Hier kan uw hond lekker op bijten, zonder dat het product direct kapot gaat. Hierbij is de zwarte variant nog duurzamer dan de roze variant. Bedenkt u wel dat alle speeltjes kapot kunnen gaan. Wij bieden geen garantie op onverwoestbaarheid. Deze XXL versie is geschikt voor honden van de grootste rassen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

 • Stevig en kauwbestendig speelgoed
 • Erg grote elastische kracht
 • Gemaakt van stevig, natuurlijk rubber
 • Geschikt voor de grootste rassen honden

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Giant Maat XXL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk dankzij de klassieke rubberen Kong, het meest bekende speeltje. Daarnaast heeft dit merk een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom behoefte aan verschillende speeltjes. Kong biedt producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Tenslotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 


Maten Kong Giant maat XXL voor de hond

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:
 

Maten Grootte speeltje
cm
M 8,5
L 10,5
XL 13
XXL 15,5

 

Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar hetzelfde product voor een kleinere hond? Bekijk dan ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Maat S voor de hond. Deze is geschikt voor honden van kleinere rassen. 

Kong
https://www.brekz.nl/475-home_default/kong-giant-maat-xxl.jpg
19.25 2019/01/01
Snelle levering
prima kwaliteit ,en gunstige prijs TOP!
Goed produckt , dit gaat het langste mee
Heel tevreden, goeie kwaliteit
Ideaal voor grote honden, krijgen het niet stuk en geen inslikgevaar!
Hij vind het geweldig ik vind het meer voor buitenshuis
De levering was conform de bestelling en tijdig geleverd. Gaat zo voort!!!
Ce jouet est le plus solide, notamment pour les malinois
Meilleur jouet pour les gros destructeurs
Un des "jouets" les plus résistant aux mâchoires de ma Malinoise....Il arrive à durer environ 2 mois....
642
354
Kong Giant maat XXL > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 19,25 (€ 19,25/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 20,25 (€ 20,25/ct)
Kong Wobbler voor de hond

Kong Wobbler voor de hond

De Kong Wobbler voor de hond is een speeltje waarin de dagelijkse hondenvoeding of een snack verstopt kan worden. Wanneer uw hond de wobbler aanraakt maakt het speeltje onverwachtse bewegingen over de grond. Zo verspreidt het voer zich langzaam door het 2 cm grote gat, waarna uw hond het kan opeten. Het product is een ideaal tijdverdrijf en motiveert uw hond om te bewegen. Hierdoor is het ideaal voor honden die last hebben van overgewicht. U kunt de wobbler met de schoefdop openen zodat u het speeltje kunt vullen. Ook kunt u zo de bovenkant in de vaatwasser doen. De onderkant is verzwaard zodat het speeltje rechtop kan blijven staan. Dit product is gemaakt van sterk kunststof, in tegenstelling tot de andere rubberen Kong producten.

De kleine Kong Wobbler is geschikt voor honden van 1 tot 12 kg.
De grote Kong Wobbler is geschikt voor honden boven de 12 kg.

 • Leuk speeltje dat gevuld kan worden met snacks
 • Zet aan tot bewegen
 • Bovenkant is vaatwasserbestendig
 • Gemaakt van sterk kunststof

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wobbler voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor de Kong Wobbler voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.nl/2020-home_default/kong-wobbler-voor-de-hond.jpg
17.49 2019/01/01
Een leuk speeltje, goed hanteerbaar voor mijn dwergschnauzer. Bovendien niet lawaaiig bij het gebruik en goed schoon te houden.
Heel leuk en zeer vermakelijk/vermoeiend voor de hond,dus TOP.
Super leuk ding! Ons hond is er gek op!
Snelle levering
Leuk speeltje
een super speeltje , wel voor in de tuin mee te spelen, mijn jonge rottweiler is nogal wild ermee en ziet het eerder als een soort bal. Dat er snoepjes inzitten maakt voor hem niks uit , die vliegen in het rond en hij kijkt er niet naar. Voor onze oudere hond is het zeer goed om hem tot bewegen aan te zetten, hij is er dan ook vaak mee bezig. goede kwaliteit, sterk, en gemakkelijk om proper te maken. mss wel een xxl op de markt brengen voor grote honden, nu lopen ze er te gemakkelijk mee rond.
Heel leuk als je ziet dat er slimmerikke zijn die het heel vlug door hebben en sommige niet
De hond is erg actief hiermee. Enkel maakt het veel lawaai op een houten vloer en wanneer het tegen radiatoren aan botst. Ik gebruik hem wanneer ik weet dat de buren niet thuis zijn. De hond is er super tevreden mee dat is wat telt!
Een hond met zware beet kan snel volledig openen
Leuk, had alleen iets kleiner verwacht
Goed artikel en kwaliteit
Mooi voor Bulldogs onverwoestbaar.
Es ist ein schönes Spielzeug für den Hund. Seitdem wir den Kong haben macht er weniger Quatsch wenn er allein ist. Er hat schnell begriffen,wie es funktioniert.
Correspond à ce que je voulais pour mon chien. Il a bien compris comment s'en servir.
Sehr brauchbar. Mein Hund liebt es.
Super - mein Schäfer liebt dieses Spielzeug!
Vlotte levering. Makkelijk te bestellen. Prima!
2590
1484
Kong Wobbler voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Klein
€ 13,49 (€ 13,49/ct)
Groot
€ 17,49 (€ 17,49/ct)
Kong Puppy hondenspeelgoed

Productinformatie Kong Puppy speelgoed

De Kong Puppy is een fantastisch speeltje voor jonge honden. Wat is er nou leuker dan heerlijk spelen met uw pup of uw pup geconcentreerd bezig te zien met een leuk spelletje? Met deze Kong voor puppy’s wordt kauwen, achternazitten en apporteren gecombineerd in één speeltje van stevig natuurlijk rubber. Bovendien helpt het speeltje uw pup passend kauwgedrag aanleren. Dit speeltje is hol van binnen en kan daarom gevuld worden met de heerlijkste smaakverrassingen. Zo kunt u er pindakaas in doen of de brokken van uw pup om zo de maaltijd te spreiden. U en uw pup zullen ontzettend veel plezier hebben met dit veelzijdige speeltje!

Het speeltje is verkrijgbaar in zowel een kleine als middelgrote maat en wordt in een willekeurige kleur geleverd.

Koop uw Kong Puppy speelgoed online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander speeltje voor uw pup? Omdat we bij Brekz begrijpen hoe leuk en belangrijk spelen is voor uw pup, vindt u bij ons een ruim assortiment speeltjes voor puppy’s. Kent u bijvoorbeeld de Fleece Speeltunnel voor de kat of pup al? Deze vrolijk gekleurde speeltunnel is gemaakt van zeer zacht en sterk materiaal en maakt een speels knisperend geluid wanneer uw huisdier hier doorheen loopt.

https://www.brekz.nl/38521-home_default/kong-puppy.jpg
5.95 2019/01/01
Product is prima, mooi op tijd geleverd. Mijn pup heeft er al veel plezier aan beleef.
Très bien
38905
17119
Kong Puppy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 5,95 (€ 5,95/ct)
Medium
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Kong Goodie Bone voor de hond

Productinformatie Kong Goodie Bone voor de hond

De Kong Goodie Bone voor de hond is gemaakt van een zeer sterk rubber, waardoor het een duurzaam speeltje voor uw hond is. Hij zal er lang mee kunnen spelen, zonder dat het kapot gaat. Aan de uiteinden zitten gaten die gevuld kunnen worden met voer of een snack. Dit maakt het speeltje nog aantrekkelijker om mee te spelen! De Kong Goodie Bone doet denken aan een echt bot, alleen is dan een stuk duurzamer en dus voordeliger. Hij wordt gebruikt door hondeneigenaren over de hele wereld.  

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Maten Kong Goodie Bone voor de hond

Small: honden tot 10 kilogram
Medium: honden van 7 tot 16 kilogram. 

Bij Brekz kunt u het beste Kong speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk, al is het alleen door de klassieke rubberen Kong's, hun meeste bekende speeltje. Daarnaast hebben ze een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom ook behoefte aan verschillende speeltjes. Daarom biedt Kong producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Ten slotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 

Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Rubber wordt geproduceerd uit latex. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas toen het chemisch bewerkbaar werd, werd het echt veel gebruikt. Ze konden nu het rubber ook harder maken. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.

Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar ander speelgoed van Kong? Bekijk dan de rest van ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Wubba XL voor de hond. Dit is leuk speelgoed voor gooi- en trekspelletjes en is geschikt voor honden van grote rassen.

Kong
https://www.brekz.nl/4813-home_default/kong-goodie-bone-rood-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Voldoet aan de beschreven punten.
Top product gekocht bij deze super we store brekz
Goede kwaliteit hond en eigenaar zijn er blij mee.
Goede uitdaging voor mijn hond...
Zeer tevreden
Snelle en correctie levering van het bestelde.
Ludique pour les chiens qui s'ennuient pendant votre absence
delais de livraison et qualité du produit très bien
3237
1781
Kong Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Medium
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond is een stevig, rubberen speelbot en is geschikt voor iedere hond. Het speelgoed is gemaakt van zeer duurzaam rubber waardoor u er lang plezier van hebt. Vanwege zijn handzame ontwerp is hij gemakkelijk weg te gooien en te apporteren. De uiteinden zijn te vullen met hondenkoekjes of de Kong Stuff'n waardoor het speeltje  nog aantrekkelijker wordt voor uw hond. 

 • Sterk rubberen speelbot 
 • Uiteinden kunnen gevuld met smakelijke hondenkoekjes of Kong Stuff'n
 • Handig gooien en apporteren dankzij handzaam formaat
 • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor honden met een gewicht tussen 7 en 16 kg

 

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Kong Extreme Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong voor de hond? Kijk dan eens bij de Kong Maat XL voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.nl/4812-home_default/kong-extreme-goodie-bone-voor-de-hond.jpg
11.49 2019/01/01
Zeer stevig ! onze honden zijn er dol op
Mooi speeltje voor onze boxer. Ziet er stevig en sterk uit.
De Goodie Bone, is geweldig goed ontworpen. Onze jonge Berner, is sterk, actief en speels! Plus slim! Ik stop er opgerolde plakjes boterham worst in, hij is er meestal kwartier mee bezig, en snoept dan gelukzalig z’n zelf veroverde worstjes op! Ook handig met borstelen! Hij is dat soms snel zat, ook dan de truc met z’n bot Geeft vaak net de tijd, een lastig stuk vd vacht uit te kammen
Een heel sterk speeltje dat bestand is tegen krachtige kaken en gevuld met Kong easy treat is 'ie natuurlijk helemaal super. Ik ben tevreden en mijn hond is tevreden.
erg goed speelgoed voor de grote rassen alleen jammer dat Brekz de large niet in uw assortiment heeft. En niet voor mij kunt bestellen . zo drijft u mij naar een andere shop waar je dan ook meer zal gaan bestellen. Maar Kong zwart is super
Ben tevreden hoe de bestelling is afgerond.
Ideaal om je hond aan het denken te zetten!
produit conforme a ma commande
Pas indestructible surtout pour un cocker!
3239
1782
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 11,49 (€ 11,49/ct)

Ballen

Kong Squeez Action hondenspeeltje klein - 3 stuks

Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein

Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein heeft aan de binnenkant een pieper wat deze bal nog veel interessanter maakt voor honden en het speelplezier vergroot. Deze stuiterbal is een zeer geschikt alternatief voor de tennisbal. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten, door het eenvoudig te reinigen materiaal van de bal. De Kong Squeezz Action is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Bij Brekz kunt u hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

    

Formaten Kong Squeezz Action hondenspeeltje klein

Small: diameter 5 cm, 3 ballen
Medium: diameter 6 cm, 3 ballen
Large: diameter 8 cm, 2 ballen
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van de Kong Squeezz Action? Kijk dan eens naar de Kong Squeezz Action Medium of de Kong Squeezz Action Large.

https://www.brekz.nl/27448-home_default/kong-squeez-action-hondenspeeltje-klein-3-stuks.jpg
5.95 2019/01/01
31343
15243
Kong Squeez Action hondenspeeltje klein - 3 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per Set
€ 5,95 (€ 5,95/ct)
Kong Squeez Action hondenspeeltje medium - 3 stuks

Kong Squeezz Action medium

De Kong Squeezz Action medium is een goed alternatief voor de gewone tennisbal. Aan de binnenkant van deze bal zit een pieper wat deze bal nog veel interessanter maakt het plezier in spelen vergroot. Dit speeltje is geschikt voor zowel binnen als buiten, dankzij het eenvoudig te reinigen materiaal van de bal. Deze bal is ideaal te gebruiken als apporteerspeeltje. De Kong Squeezz Action is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Squeezz Action medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Kenmerken Kong Squeezz Action Medium

In de verpakking zitten 3 ballen met een diameter van 6 cm.

 • Duurzaam en eenvoudig te reinigen
 • Met pieper
 • geschikt voor binnen en buiten

      
Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Kong Squeezz Action LargeVoor overige maten en varianten kunt u kijken op de pagina van Kong hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/27458-home_default/kong-squeez-action-hondenspeeltje-medium-3-stuks.jpg
7.49 2019/01/01
kwam 2dagen later dan was afgesproken maar dat was niet jullie schuld maar de schuld van een luie bezorger
Balles assez solides. Couleurs que l'on voit de loin, parfait pour les retrouver dans l'herbe. Le squeez est solide.
31349
15245
Kong Squeez Action hondenspeeltje medium - 3 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per Set
€ 7,49 (€ 7,49/ct)
Kong Squeez Action hondenspeeltje groot - 2 stuks

Kong Squeezz Action groot

De Kong Squeezz Action groot is een zeer geschikt alternatief voor de gewone tennisbal. Aan de binnenkant van de stuiterbal zit een pieper wat deze bal nog veel interessanter maakt voor honden en het speelplezier vergroot. Deze leuke stuiterbal is geschikt voor zowel binnen als buiten, dankzij het eenvoudig te reinigen materiaal van de bal. De Kong Squeezz Action is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Squeezz Action groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
    

Kenmerken Kong Squeezz Action groot

 • De verpakking van Kong Squeezz Action groot bevat 2 ballen met een diameter van 8 cm.
 • Duurzaam product
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Met pieper

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit speeltje? Kijk dan eens naar Kong Squeezz Action mediumVoor overige maten en varianten kunt u kijken op de pagina van Kong hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/27461-home_default/kong-squeez-action-hondenspeeltje-groot-2-stuks.jpg
7.49 2019/01/01
Leuk speelgoed voor de hond, zeker een aanrader.
Is goed hondenspeelgoed
Leuk stevig speeltje. Erg blij mee.
Hele fijne speelballen voor mijn Duitse Dog en Boerenfoxje . Zijn er heel blij mee. Goede kwaliteit!!
Très bon service Délai de livraison respectée
Les produits rien à redire par contre pour le délai de livraison on est bien loin des 2 à 4 j ouvrés... 15j et même pas à l à bonne adresse. Très decue Future ex cliente
31350
15246
Kong Squeez Action hondenspeeltje groot - 2 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per Set
€ 7,49 (€ 7,49/ct)
Kong Wubba XL voor de hond

Productinformatie Kong Wubba XL voor de hond 

Kong Wubba XL voor de hond is een interactief gooi-en trekspeeltje gemaakt van sterk nylon en is geschikt voor iedere hond. De Kong Wubba is een leuk gooi- en trekspeeltje en bestaat uit twee ballen, bedekt met een laagje nylon. De bovenste van de twee ballen is een tennisbal, de onderste een sterke bal met een piep. Dankzij de lange flappen is de Kong Wubba XL eenvoudig weg te gooien. 
Deze Kong Wubba heeft de maat XL (Extra Large). Het product is ook verkrijgbaar in de maten S en L. 

 • Een leuk nylon gooi- en trekspeeltje bestaande uit twee ballen en lange flappen
 • De onderste bal bevat een piep
 • Makkelijk weg te gooien dankzij de lange flappen
 • Geschikt voor iedere hond, maar vanwege zijn grote maat extra geschikt voor honden van wat grotere rassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wubba XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleinere Kong Wubba? Kijk dan eens bij de Kong Wubba L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.
 

Kong
https://www.brekz.nl/21241-home_default/kong-wubba-xl.jpg
11.95 2019/01/01
Hondje is er helemaal blij mee. Aantrekkelijke kleur en slierten. Ook leuk dat het piept. Lijkt goede kwaliteit.
onze hond wordt helemaal blij van zijn Kong wubba
Prima product. Kleur was een verrassing.
Leuk speeltje stevig. Gaat echt lang mee ! En kan ook nog eens in de was op 60 graden zodat hij weer helemaal schoon en ontsmet is ! Een echte aanrader!
Stevig, gaat lang mee! Favoriet speeltje! Uiteindelijk gaat alles kapot bij ons.
Solide, jouet très ludique
Gode produktet. Lidt forsinkede leveringer pga travlhed. God service.
Kong holder generelt 3x så lang tid til en Rottweiler, sammenlignet med andre produkter.
Das Produkt ist sehr gut.
1261
697
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
Kong Wubba L voor de hond

Productinformatie Kong Wubba L voor de hond

Kong Wubba L voor de hond is een gooi- en trekspeeltje dat bestaat uit twee ballen, bedekt met nylon en is geschikt voor iedere hond. Dit interactieve gooi- en trekspeeltje betekent voor uw hond gegarandeerd urenlang speelplezier. Het is gemaakt van twee met nylon bedekte ballen van verschillende grootte. De bovenste is een tennisbal, de onderste een sterke piepbal. Dankzij de lange flappen is de Kong Wubba L zowel voor uw hond als voor uzelf gemakkelijk te gooien en op te pakken.

 • Leuk interactief gooi- en trekspeeltje voor de hond
 • Speeltje met tennisbal en piepbal, bedekt met nylon
 • Gemakkelijk te gooien en op te pakken, zowel voor u als voor uw hond
 • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor gemiddelde en wat grotere hondenrassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wubba L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere rubberen Kong speeltje? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.nl/21240-home_default/kong-wubba-l.jpg
8.95 2019/01/01
Alles conform bestelling en vriendelijke en nette bezorger.
leuk stevig speeltje voor de hond en blijft lange tijd heel.
Product is ok, jammer dat de levering te lang op zich liet wachten. Deze bestelling bevatte ook voeding voor onze hond, werd pas na drie werkdagen geleverd, waardoor we onvoldoende voer in huis hadden. Was nochtans op woensdag voor 14.00u besteld en betaald, pas op maandag ontvangen.
het is stevig en voldoende groot zodat het voor de hond om inspanning vraagt.
Perfect speelgoed !
Wirklich tolles Spielzeug, was nicht gleich kaputt ist!
Det blev sendt langvejs fra og alligevel tog det ingen tid :-)
J'ai commandé des croquettes pour mon petit chien ! Excellent rapport qualité / prix ! Je lui ai aussi commandé un petit jouet (un peu cher) qu'il adore !
makkelijke site, kwaliteit zoals beschreven, vlotte levering
Mein Hund spielt gern mit dem KONG Wubba, auch sehr stabil
1262
698
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
Kong Wubba S voor de hond

Productinformatie Kong Wubba S voor de hond

Kong Wubba S voor de hond is een interactief gooi- en trekspeeltje gemaakt van sterk nylon en is geschikt voor iedere hond. De Kong Wubba bestaat uit twee ballen, bedekt met nylon. De bovenste bal is een tennisbal, de onderste is een sterke bal met een piep. Dankzij de lange flappen is de Kong Wubba eenvoudig te gooien. Deze Kong Wubba heeft de maat S (small). Het product is ook verkrijgbaar in grotere maten.

 • Leuk nylon gooi- en trekspeeltje met twee ballen en flappen
 • Met een piep in de onderste bal
 • Gemakkelijk te gooien dankzij de lange flappen
 • Geschikt voor iedere hond, maar vanwege zijn kleine afmetingen extra geschikt voor honden van wat kleinere rassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wubba S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij Kong Maat M voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/21242-home_default/kong-wubba-s.jpg
6.75 2019/01/01
Heel leuk speeltje Snoopyke is er heel gelukkig mee
Fijne overzichtelijke website Snelle levering echt top. Ben zeer tevreden. Dikke 10
De kong wubba is de grote liefde van mijn hond. Vandaar dat ik er weer 3 gekocht heb. Als ze hem kwijt raakt,door hem zelf te begraven en ze vindt hem niet meer blijft ze dagenlang de tuin op zijn kop zetten. Nu is ze weer gelukkig en hebben we er weer twee in reserve. Prima product goed sloopbestendig. Gelukkig heel snel geleverd.
Laatst een bestelling gedaan voor wat vogelvoer, een speeltje en lekkers voor onze hondjes. Duidelijke site, goeie prijs en snelle levering.
Het is een prachtig. Speeltje voor onze hond ze is helemaal gek van en is ook mooi sterk
Fijn veelzijdig duurzaam speeltje
Wird gerne zum spielen genutzt
Hunden er vild med dem. Og de er rimelig stærk.
1263
699
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,75 (€ 6,75/ct)
Kong Squeakair Balls voor de hond

Kong Squeakair Balls voor de hond

Kong Squeakair Balls voor de hond zijn slijtvaste tennisballen, speciaal geschikt gemaakt voor gebruik met de hond. De tennisballen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als een traditionele tennisbal, maar zijn bedekt met een laag slijtvast materiaal. Zo zijn ze beter geschikt voor gebruik met de hond en blijven ze langer goed dan u van tennisballen gewend bent. De ballen zijn licht en blijven drijven op het water. De Kong Squeakair Balls voor de hond zijn tevens voorzien van een piep.

 • Deze ballen zijn verkrijgbaar in de volgende diameters: XS 3cm, S 5cm, M 6cm, L 8cm.
 • Speciale tennisballen voor de hond
 • Dankzij een speciale buitenste laag extra slijtvast en geschikt voor gebruik met de hond
 • Licht van gewicht
 • Blijven drijven op het water
 • Voorzien van een piep
 • Geschikt voor iedere hond
Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
  
Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Squeakair Balls voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

      
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rubber bot voor uw hond? Kijk dan eens bij de Kong Goodie Bone voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.
 

Kong
https://www.brekz.nl/2025-home_default/kong-squeaker-balls-voor-de-hond.jpg
2.79 2019/01/01
Prima ballen, onze honden spelen er graag mee, wel na het spelen opruimen anders bijten ( mijn hondjes dan) ze kapot.
Alles was goed
Super fijn speelgoed
Echte topper
Mijn hond vind ze erg leuk!!
Leuke bal met piep, onze hond is er blij mee.
Goede stevige kwaliteit, leuk met squeakair. Is er dol op
Goed product mijn hond speelt er graag mee en producten worden snel geleverd
Prima balletjes om de hond te laten apporteren.
De bestelde kattenbrokken werden aeze snel geleverd in goede staat! Dz blikken narcoer Waren gedeukt maar wel nog bruikbaar Ik raad Brekz zeker aan!
De hond is er blij mee. De piep had ies minder luid gemogen.
Njet goedkoop wel sterk gaan kanger mee dan de goedkopere soorten
de Kong squeakerbals zijn goed voor de rest , we zijn al wat jaren klant bij Brekz Ook in de winkel bij de Meern. Het spijt me te moeten melden dat door gebrek aan service we onze spullen voor de hond elders Zullen gaan afnemen
Mon scottish et très joueur, il en raffole et les caches dans le jardin a moi de les trouver
superballen
I ordered this product with 3 other items. The 2 items (dog treats and dog kibbles) were canceled by them (not in the stock). The first item was cancelled on 4 th day after payment, and the 2nd item was cancelled 3 days after. So I received this balls more than 1 week after payment. The shop sells products are not in the stock.
Super
mon chien les adore et bcp plus solides que prévu : 3 semaines de bruit au lieu des 2 jours habituels pour ce type de jouet
God holdbarhed
Mon labrador de 8 mois adore le bruit que font ces balles.
i ordered S and indeed they're way too small for a labrador but they love it
Superschnelle Lieferung. Bestelle gerne wieder.
Prima gegaan.
Unser findet diesen Ball einfach Klasse
2597
1487
Kong Squeaker Balls voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Large
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
2 x Extra Small
€ 5,75 (€ 2,88/ct)
2 x Small
€ 7,95 (€ 3,98/ct)
Kong Wubba Ballistic Friend

Productinformatie Kong Wubba Ballistic Friend hondenspeeltje

Het Kong Wubba Ballistic Friend hondenspeeltje is een schattig interactief piep- en schudspeeltje voor honden. Het veelzijdige speeltje is perfect voor gebruik binnen- of buitenshuis en door de slingerende staart is het speeltje gemakkelijk op te pakken en te gooien.

Er zijn 4 varianten:de oranje panter, het groene konijn, het roze nijlpaard en de blauwe aap. Elk speeltje is bedekt met duurzaam en versterkt nylon voor extra stevigheid. Ondanks de stevigheid is het speeltje niet geschikt voor lange, uitgebreide kauwsessies. U kunt kiezen tussen de maten Small en Large. 

Dit product wordt aan ons assorti geleverd. Wanneer u een Ballistic Friend speeltje bestelt, ontvangt u willekeurig een van de 4 varianten. 

Let op! Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de allerleukste Kong hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Wubba Ballistic Friend hondenspeeltje voor uw viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Ander product?

Bent u op zoek naar een kauwspeeltje voor de hond? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Kong Extreme Goodie Bone. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/38527-home_default/kong-wubba-ballistic-friend.jpg
7.25 2019/01/01
Goed fijn speelgoed
38909
17121
Kong Wubba Ballistic Friend > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 7,25 (€ 7,25/ct)
Large
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Kong Signature Balls

Productinformatie Kong Signature Balls voor de hond

Kong Signature Balls zijn verpakt per twee stuks en bevatten een pieper voor extra speelplezier. De bal stuitert hoger dan bijvoorbeeld een tennisbal. Hierdoor is dit interactieve speelgoed ideaal om mee te apporteren. Ook zijn ze stevig, zodat uw viervoeter extra lang van dit speeltje kan genieten. Kong Signature Balls zijn verkrijgbaar in onderstaande maten:

 • Small: Bal Ø 5.5 cm, voor honden tot 9 kg.
 • Medium: Bal Ø 6.5 cm, voor honden tot 16 kg.
 • Large: Bal Ø 8.5 cm, voor honden van 13 tot 30 kg

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Signature Balls voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een snackspeeltje van Kong voor de hond? Kijk dan eens naar de Kong Wobbler voor de hond. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/38529-home_default/kong-signature-balls.jpg
5.95 2019/01/01
goede stevige ballen
Balles sonores toujours intactes malgré les crocs de mon dog Argentin. Cela dure déjà plus d'une semaine. Je constate la robustesse de ce jouet et le recommande.
SVP Taille et fermeté à préciser sur le site pour éviter les erreurs d'achat ! Merci
38911
17122
Kong Signature Balls > Meer informatie
Kong Signature Balls 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 5,95 (€ 5,95/ct)
Medium
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Large
€ 11,49 (€ 11,49/ct)
Kong Wubba Finz Blue

Productinformatie Kong Wubba Finz Blue hondenspeeltje

Kong Wubba Finz Blue hondenspeeltje heeft een lange, slappe staart die het makkelijk en extra leuk maakt voor uw hond om te trekken en te schudden, waardoor zijn natuurlijke instincten worden gestimuleerd. De Wubba is gemaakt met twee ballen binnenin die ervoor zorgen dat het speeltje alle kanten op zal stuiteren. Samen met het piepgeluid zorgt dit voor actief speelplezier. De Kong Wubba is ontworpen om ver weg te kunnen slingeren, waardoor dit het ideale apporteerspeeltje is voor iedere hond. Het speeltje is niet geschikt voor langdurige kauwsessies.

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Wubba Finz Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een uitdagend spel voor uw viervoeter? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Hondentrainingsspel Brain Train Apollo. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/38532-home_default/kong-wubba-finz-blue.jpg
9.49 2019/01/01
38914
17123
Kong Wubba Finz Blue > Meer informatie
Kong Wubba Finz Blue 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Large
€ 9,49 (€ 9,49/ct)
Kong Wubba Friend hondenspeeltje

Productinformatie Kong Wubba Friend hondenspeelgoed

Kong Wubba Friend hondenspeelgoed is het leukste interactieve piep- en schudspeeltje dat er bestaat. Dit veelzijdige speelgoed is ideaal voor gebruik binnens- en buitenshuis. De inktvisachtige staarten vergemakkelijken het halen en gooien. De Kong Wubba Friend is een speeltje met twee ballen binnenin. Bovenin zit een tennisbal met daaronder een piepballetje. Het Kong Wubba Friend hondenspeeltje is bedekt met zacht pluche en is daardoor ook populair als comfortabel slaapvriendje. Dit speeltje is niet geschikt voor lange kauwsessies. De Kong Wubba Friend is beschikbaar in maat L en wordt door de leverancier assorti geleverd. U ontvangt wanneer u bestelt dus een van bovenstaande uitvoeringen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de allerleukste hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Wubba Friend hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Zoekt u het ideale kauwspeeltje voor uw hond? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Kong Extreme Goodie Bone. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/38533-home_default/kong-wubba-friend.jpg
9.95 2019/01/01
Kong is altijd super kwaliteit. Via Brekz aan prima prijzen en snelle levering.
Bis jetzt hält der Kong Wubba sehr gut. Ist jetzt über 1 Woche im Gebrauch und ein Welpe wie auch eine ausgewachsene Hündin machen damit Zerr-Spiele. Hoffe er hält auch weiterhin. Die Kombination aus Quietschen, Fell und beweglichen Stücken ist sehr spielfördernd.
38915
17124
Kong Wubba Friend > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Large
€ 9,95 (€ 9,95/ct)

Knots

Kong Wild Knots voor de hond

Productinformatie Kong Wild Knots voor de hond

Kong Wild Knots voor de hond is een leuk en stevig speeltje voor uw hond. De buitenkant is gemaakt van zacht pluche, waardoor uw hond er lekker mee kan knuffelen. De binnenkant is daarentegen gemaakt van een stevig touw. Dit maakt hem geschikt om stevig in te bijten. Wanneer hij per ongeluk open gebeten wordt, zal er weinig rommel ontstaan, omdat de binnenkant grotendeels gevuld is met touw. De vogel bevat een piep, die te horen is wanneer erin geknepen wordt. Dit stimuleert uw hond nog meer om ermee te spelen!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Wild Knots voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
      

Specificaties Kong Wild Knots voor de hond

Maten
Small/medium: 20 cm
Medium/large: 30 

Kleuren
Het speelgoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zie bovenstaande afbeeldingen), alleen dit is niet vrij te kiezen. U krijgt een willekeurige kleur opgestuurd. 

     
Ander product?

Bent u op zoek naar een touw voor uw hond zonder pluche? Bekijk dan ons Flostouwen assortiment. Hier verkopen we onder andere het Beeztees Flostouw Wit 20 cm 2-knoops. Deze heeft een neutrale witte kleur. 
https://www.brekz.nl/20324-home_default/kong-wild-knots-voor-de-hond.jpg
7.75 2019/01/01
goed en stevig
Leuk zacht om te voelen maar vanbinnen stevig
Grappige knuffel....goed voor pups van grote rassen...sterk!
leuk speeltje , doek om te verscheuren , stevig touw erin , om nog lang meet te spelen , en natuurlijk een piep dingetje . Z'n geld waard .
Ziet er goed uit ,maar is nog niet in gebruik, hond is jong en sloopt nog
Leuk speeltje maar is toch nog vlug kapot te krijgen, en de vulling is echt niet leuk. De touw die erin zit is wel ok.
Ben benieuwd hoe lang het vulhoudt
De hond vermaakt zich er prima mee.
Dit artikel gekocht voor een pup. Ze heeft het speeltje vastgepakt en niet meer losgelaten...ze is er gek op. De keuze voor dit artikel was omdat de beer van Kong die wij voor onze volwassen herder hebben gekocht wonderbaarlijk genoeg na een jaar van dagelijks spelen nog steeds heel is...
Goede service. Snelle levering
Goedgekeurd door onze hond, leuk met touw binnenin!
erg fijn en niet snel kapot te krijgen.
Ik was zeer content met mijne gerief, spijtig geeft het niet lang geduurd want mijn grote Duck geeft dat speelgoed al kapot gebeten.
Hoewel de geleverde knots blauw is, is het een geweldig speeltje. Het touw in het speeltje zorgt ervoor dat de pup echt iets te kauwen heeft.
Sterk genoeg voor onze mechelse herder pup. Alleen de haartjes op het hoofd kan ze uitpluizen.
Honden vinden hem leuk, en door touw inwendig niet snel stuk. Aan te raden voor slopers
un peu long pour la livraison
Toujours aussi rapide, pour un prix concurrentiel. Dommage que les promos ne concernent jamais les croquettes préférés de mes chiens....
Godt legetøj. Meget solid
Produktet er super godt og holdbar til to store Berner Sennen hanner. Fair pris.
Hundene er meget glade for den
Mon chien aime bien jouer avec, il le fait virevolter dans tout sens ; le produit ne perd pas ses poils (pour l'instant).Surpris au début par la trompette mais s'y est habitué. Il utilise plus ce dou-dog que la ficelle qu'il avait avant (de temps en temps)
Es ist ein schönes festes Spieltier. Im Inneren befinden sich feste Stricke. Allerdings hat der Quitschton nur einen Tag gehalten. Und gerade das, war mir wichtig.
für andere hunde sicher schön, unser Wildfang hatte es in 1 Stunde "erlegt"
mes 3 sont loulous sont heureux comme tout. jouets solides malgré ce que mes chiens leur font endurer. ce n'est pas mon premier achat de cette marque ceux que j'ai acheté il y a 4 mois sont encore d'actualité
Je suis contente d'avoir trouvé ce site c'est ma deuxième commande de croquettes pour chien et rien à dire livraison conforme et rapide et je fais une economie de 6€ sur le paquet par rapport au prix chez mon veterinaire. Je recommande vivement ce site.
Pas adapté à des chiens mordilleurs !
J'apprécie la livraison extrêmement rapide des 90 kg de litière versele laga Canadiane fine entre autre. Les colis sont en parfait état et tout est conforme. Bien plus rapide que par les sites Français. Je recommande.
7381
3678
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small/medium
€ 7,75 (€ 7,75/ct)
Medium/Large
€ 10,49 (€ 10,49/ct)
Kong Wild Knots Beer

Kong Wild Knots

KONG Wild Knots zijn zachte knuffels aan de buitenkant met duurzaam en sterk geknoopt touw aan de binnenkant. Het aan de binnenkant geknoopte touw voldoet aan de natuurlijke instincten van uw hond en het versterkte pluche lichaam biedt extra duurzaamheid. KONG Wild Knots hebben een minimale hoeveelheid aan vulling voor een minimum aan zooi. Alsof dat niet genoeg was, piepen ze!

https://www.brekz.nl/38525-home_default/kong-wild-knots-beer.jpg
7.49 2019/01/01
38907
17120
Kong Wild Knots Beer > Meer informatie
Kong Wild Knots Beer 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Small/medium
€ 7,49 (€ 7,49/ct)
Medium/Large
€ 9,49 (€ 9,49/ct)
Kong Scrunchknots

Productinformatie Kong Scrunchknots hondenspeeltje

De Kong Scrunchknots is een leuk speeltje waarin uw hond vast en zeker langer in geïnteresseerd zal blijven. Het speeltje heeft een zachte vacht aan de buitenkant en stevig geknoopt touw aan de binnenkant. De Kong maakt een leuk piepgeluid, waardoor de aandacht van de hond wordt vastgehouden. Deze Scrunchknots is verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Zo kunt u kiezen uit een Medium/Large vos en een Small/Medium wasbeer. De speeltjes zijn niet bedoeld voor lange en uitgebreide kauwsessies. Deze speeltjes bevatten geen vulling, zodat er minder rommel achterblijft. 

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Scrunchknots hondenspeeltje voor uw viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een speeltje die u kunt vullen met snacks? Kijk dan naar Kong Replay Treat Dispenser voor de hond. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons Kong hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/38559-home_default/kong-scrunchknots.jpg
7.25 2019/01/01
is nog steeds heel en de 2 hondjes spelen er de hele dag mee
Jouet tro sympa et résistant.. Je recommande
38944
17132
Kong Scrunchknots > Meer informatie
Kong Scrunchknots 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Wasbeer Small/Medium
€ 7,25 (€ 7,25/ct)
Vos Medium/Large
€ 9,49 (€ 9,49/ct)

Overige

Kong Squeezz Jels

Kong Squeezz Jels

Kong Squeezz Jels zijn piepende speeltjes voor uw hond. Ze stuiteren op een onvoorspelbare manier en maken een piepend geluid als u of uw hond erin knijpt. U kunt uw hond er zowel binnen als buiten mee laten spelen. De speeltjes zijn gemaakt van rubber en verkrijgbaar in de maten medium (8 cm) en large (11 cm) en in vijf verschillende kleuren: een roze varkentje, een groene kikker, een oranje beertje, een blauw nijlpaard en een paarse koala. 

 • Speeltjes voor de hond
 • Gemaakt van rubber
 • Stuiteren onvoorspelbaar en maken piepend geluid
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Verkrijgbaar in 8 en 11 cm
 • Verkrijgbaar in roze, groen, blauw, oranje en paars

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeeltjes kopen. Bestel bijvoorbeeld Kong Squeezz Jels gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel geleverd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Andere hondenspeeltjes?

Ook voor andere hondenspeeltjes kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook een ons aanbod piepspeelgoed of pluche speelgoed. Voor ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed bekijkt u ons gehele overzicht.

https://www.brekz.nl/20442-home_default/kong-squeezz-jels.jpg
5.25 2019/01/01
Snel en goed verpakt geleverd, niks op aan te merken. Leuk piepspeleding, hopend dat het ff mee gaat.
Medium bleek achteraf wel een beetje klein. Ik had de afmetingen beter moeten bekijken, want dit durf ik aan een herderpup niet te geven.
Leuk speelgoed, jammer de webshop een minimum bestel bedrag heeft
Snel. Correct. Goedkoop.
Is wel sterk, maar het piepje was gelijk kapot
Le Berger des Pyrénées n'est pas intéressé, jouet trop dur pour le faire couiner (taille moyen). Le Berger allemand en est fou, le lance en l'air et s'amuse beaucoup !
Jouet qui rebondit dans tous les sens, ce qui stimule le chien.
Mon chien adore et en prend soin. Jouet de bonne qualité . (Résiste assez bien aux mâchoires puissantes
Conforme à la desncription
Le gros modèle reste assez petit par contre bonne matière a macher sans particules
Jouet coloré, solide mes chiens en sont fous
7542
3744
> Meer informatie
Kong Squeezz Jels 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 5,25 (€ 5,25/ct)
Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond

Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond

Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond is een hondenspeeltje dat ideaal is voor apporteren en is geschikt voor iedere hond. Deze stick is ideaal als apporteerspeelgoed. Dankzij het touw is hij namelijk gemakkelijk te gooien en hij blijft drijven in het water. Het materiaal voelt aan als bij een tennisbal, dus honden die gek zijn van tennisballen zullen zich bij dit speelgoed extra op hun gemak voelen. 

 • Ideaal als apporteerspeelgoed dankzij het touw
 • Blijft drijven
 • Extra passend voor liefhebbers van tennisballen
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Air Dog Fetch Stick voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij de Kong Wild Knots voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.
 

Kong
https://www.brekz.nl/31640-home_default/kong-squeaker-fetch-stick-voor-de-hond.jpg
8.49 2019/01/01
Snelle levering. Prima prijzen.
duidelijke site , duidelijke communicatie, alles goed verpakt en op geleverd op de beloofde dag.
Schnell und unkompliziert
2603
1490
Kong Squeaker Fetch Stick voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 6,75 (€ 6,75/ct)
Large
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Spuitbus Kong voor de hond

Spuitbus Kong voor de hond

Spuitbus Kong voor de hond is een spuitbus voor het aantrekkelijker maken van Kong speeltjes voor de hond. De inhoud van deze spuitbus ruikt en smaakt voor uw hond heerlijk. Zo maakt u uw Kong speelgoed nog aantrekkelijker. Dankzij de handige spuitbus kunt u de stof eenvoudig in een speelgoed naar keuze spuiten. Het product is verkrijgbaar in twee verschillende smaken: Puppy en Liver.

 • Ruikt en smaakt heerlijk
 • Verkrijgbaar in twee verschillende smaken: Puppy en Liver
 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij Kong hondenspeelgoed
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Spuitbus Kong voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong voor de hond? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/22861-home_default/spuitbus-kong-.jpg
7.95 2019/01/01
Spul is prima, alleen verzending kon sneller!
Mijn hond is er gek op. Houdt hem tijdje bezig met kong.
Honden zijn er dol op! Als de bus uit de frigo komt, dan heb ik twee keukenhulpjes erbij
Hondjes zijn er gek op, jammer dat er suiker in zit.
664
367
Spuitbus Kong > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Peanut Butter
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Cheddar Cheese
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Liver
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Puppy
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kong hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed is gemaakt van speciaal ontwikkeld materiaal dat nagenoeg onverwoestbaar is! Houdt uw hond ervan om overal zijn tanden in te zetten? En bijt hij hierdoor de meeste speeltjes snel kapot? Dan is Kong hondenspeelgoed hét ideale speelgoed voor uw hond. Het speelgoed is van zeer hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en uw hond lang kan blijven genieten van zijn favoriete speeltje. Kong hondenspeelgoed is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Het is dus beschikbaar voor zowel de allerkleinste- als de allergrootste honden. 

Bij Brekz kunt u Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bestel het leukste speelgoed van Kong eenvoudig op onze website en wij bezorgen het bij u thuis!
 

Voordelen Kong hondenspeelgoed

 • Extra sterk: Het hondenspeelgoed van Kong is zeer sterk, waardoor het langer meegaat. Zo kan uw hond lang van zijn favoriete speeltje genieten;
 • Veilig: Kong hondenspeelgoed is zorgvuldig ontwikkeld en vakkundig samengesteld, waardoor het aan de maximale veiligheidseisen voldoet;
 • Divers en origineel: Het speelgoed van Kong is in vele soorten en maten verkrijgbaar en afgestemd op de grootte van uw hond;
 • Voorkomt verveling en stress: Kong speelgoed houdt uw hond lekker actief, waardoor hij zich niet gaat vervelen en daardoor gaat stressen; 
 • Kauwplezier: Uw hond kauwt met veel plezier op hondenspeelgoed van Kong, waardoor hij uw andere spullen met rust laat. 


Aanbod Kong hondenspeelgoed

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte Kong speeltjes die wij verkopen:

Kong Wubba speelgoed

De Kong Wubba is een gooi en trekspeeltje, dat gemaakt is van een tennisbal en een piepende bal die bedekt zijn door extra sterk nylon. De nylon bedekking loopt bovendien uit in lange flappen, waardoor u het speeltje gemakkelijk op kunt pakken en kan gooien. Een erg leuk interactief gooi- en trekspeeltje dat in verschillende maten verkrijgbaar is, waaronder de Kong Wubba L voor grote honden.

Kong snackballen

Het klassieke kauwspeeltje van Kong, dat ideaal is voor honden die graag hun tanden ergens in zetten. Het speelgoed is gemaakt van extra stevig rubber en is geschikt voor alle volwassen honden. Ook voor de allerjongste leden van het gezin is er de Kong Puppy.

Kong ballen

Voor honden die van apporteren houden is er de Kong Squeez Action in 3 verschillende formaten. Deze bal is een goed alternatief voor de gewone tennisbal. Deze duurzame bal heeft een leuke piep voor extra speelplezier! 

Kong Knots

Kong Wild Knots heeft een leuke pluche buitenkant en stevig touw aan de binnenkant. Dit speeltje is verkrijgbaar in 2 verschillende maten en bestaat uit diverse varianten.

Overige Kong speeltjes

Zo heeft Kong, naast de welbekende snackballen, inmiddels diverse soorten hondenspeeltjes op de markt gebracht. Van sterke knuffeltjes tot rubberen ballen. Bekijk snel ons complete aanbod om hét ideale speeltje voor uw viervoeter uit te zoeken.

 

Ander product? 

Bent u benieuwd welke andere hondenspeeltjes wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan snel ons totale aanbod aan hondenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.