Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kong Wubba L voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 9,95
€ 9,95

Kong Wubba L voor de hond is een gooi- en trekspeeltje dat bestaat uit twee ballen, bedekt met nylon en is geschikt voor iedere hond.

  • Speeltje met tennisbal en piepbal
  • Makkelijk oppakken en gooien
  • Geschikt voor iedere hond

Meer informatie

Kong Wubba L voor de hond

Kong Wubba L voor de hond is een gooi- en trekspeeltje dat bestaat uit twee ballen, bedekt met nylon en is geschikt voor iedere hond. Dit interactieve gooi- en trekspeeltje betekent voor uw hond gegarandeerd urenlang speelplezier. Het is gemaakt van twee met nylon bedekte ballen van verschillende grootte. De bovenste is een tennisbal, de onderste een sterke piepbal. Dankzij de lange flappen is de Kong Wubba L zowel voor uw hond als voor uzelf gemakkelijk te gooien en op te pakken.

  • Leuk interactief gooi- en trekspeeltje voor de hond
  • Speeltje met tennisbal en piepbal, bedekt met nylon
  • Gemakkelijk te gooien en op te pakken, zowel voor u als voor uw hond
  • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor gemiddelde en wat grotere hondenrassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wubba L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere rubberen Kong speeltje? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (4)
02-10-2018
4
4
4
4
4
leuk stevig speeltje voor de hond en blijft lange tijd heel.
18-07-2018
4
4
4
4
4
Product is ok, jammer dat de levering te lang op zich liet wachten. Deze bestelling bevatte ook voeding voor onze hond, werd pas na drie werkdagen geleverd, waardoor we onvoldoende voer in huis hadden. Was nochtans op woensdag voor 14.00u besteld en betaald, pas op maandag ontvangen.
24-08-2017
4
4
4
4
4
Het onverwoestbare speelgoed voor de hond had mijn hond in 10 miuten gesloopt
03-05-2017
4
4
4
4
4
het is stevig en voldoende groot zodat het voor de hond om inspanning vraagt.