terug
Boxby hondensnacks

Boxby hondensnacks

Boxby maakt diverse lekkere en gezonde snacks voor honden. Boxby hondensnacks zijn natuurlijk, bevatten geen granen, zitten boordevol vlees en bevatten veel proteïne. Boxby heeft een exclusieve lijn van hondensnacks met vers vlees en natvoersnacks.
Lees meer ..
Boxby hondensnacks

Boxby hondensnacks

Boxby maakt diverse lekkere en gezonde snacks voor honden. Boxby hondensnacks zijn natuurlijk, bevatten geen granen, zitten boordevol vlees en bevatten veel proteïne. Boxby heeft een exclusieve lijn van hondensnacks met vers vlees en natvoersnacks. Door de combinatie van droogvoer- en natvoersnacks heeft Boxby voeding voor honden in alle leeftijdscategorieën: van puppy's tot seniorhonden. Alle producten bevatten alleen zeer voedzame ingrediënten waardoor het bottenstelsel en verteringsstelsel gezond blijven en de algehele gezondheid van uw hond vooruit gaat.

  • Natuurlijke snacks
  • Bevatten geen granen
  • Bevatten veel vlees of vis
  • Geschikt voor honden van diverse leeftijden
  • Houden botten en verteringsstelsel gezond

Bij Brekz kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan hondensnacks van Boxby. Bekijk hieronder welk product past bij uw hond en bestel dit gemakkelijk en goedkoop online!

Assortiment Boxby snacks voor honden

Boxby hondensnacks met kip


Boxby heeft diverse hondensnacks met kippenvlees in het assortiment. Zo zijn er de Bone Snacks van gedroogde runderhuid en kipfilet. Deze zijn goed voor het gebit en licht verteerbaar. Ook zijn er de Dogs Strips met gedroogde kip en witte koolvis voor honden van alle rassen. Of u kiest voor de Chicken Wings die veel eiwitten bevatten. Voor een snack met kip en koolvis bestelt u Original Sushi. De Chicken Bites zitten ook boordevol kip. En als laatste kunt u kiezen voor Chicken Snacks met kip.

Boxby hondensnacks met eend


Bij Brekz kunt u twee hondensnacks van Boxby kopen met eendenvlees. Zo kunt u kiezen voor Duck Trainers en Duck Slices met extra veel eiwitten voor voedselgevoelige honden.

Verder in het assortiment


Naast de producten met kip en eend verkopen wij van Boxby ook de eiwit- en calciumrijke Calcium Bone, Chew Sticks die bestaan uit met gedroogde kip omwikkelde runderstaafjes, Lamb Trainers voor honden ouder dan 4 maanden en Mini Bites en Mini Hearts met kip en vis. Kunt u niet kiezen, dan kunt u gaan voor een Multi Snack Pack met 6 zakjes met verschillende snacks.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een ander merk snacks dan Boxby hondensnacks? Bekijk ook eens Orijen hondensnacks. Voor ons gehele aanbod aan snacks (ook voor hondenkoekjes, hondenworstjes en tandverzorgende snacks) kijkt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.