Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Boxby hondensnacks 

Boxby maakt diverse lekkere en gezonde snacks voor honden. Boxby hondensnacks zijn natuurlijk, bevatten geen granen, zitten boordevol vlees en bevatten veel proteïne. Boxby heeft een exclusieve lijn van hondensnacks met vers vlees en natvoersnacks.
Lees meer ..

Kauwproducten

Boxby for dogs Bone Snack

Boxby for dogs Bone Snack

Boxby for dogs Bone Snack zijn snackbotjes van gedroogde runderhuid en kipfilet en zijn geschikt voor honden van alle rassen. De smakelijke botjes bestaan uit gedroogde runderhuid met aan beide zijden knotsen van gedroogde kipfilet. Het kauwen van de botjes is goed voor de tanden en doordat de botjes licht verteerbaar zijn, vormen ze een ideaal tussendoortje voor uw hond. De Bone Snack kan ook dienen als aanvullende (dieet) voeding.
Dit product bevat per verpakking: 360 gram.

 • Met runderhuid en gedroogde kipfilet
 • Goed voor het gebit
 • Rijk aan eiwitten en licht verteerbaar
 • Lekkere snack voor tussendoor
 • Ook te gebruiken als aanvullende (dieet) voeding

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Boxby for dogs Bone Snack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Boxby for dogs Bone Snack staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Boxby for dogs Bone Snack

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Boxby for dogs Bone Snack 

 
Grootte hondenras Aantal snacks
Stuks
Kleine hond
Middelgrote hond 1 - 2
Grote hond 1 - 2

 


Ingrediënten Boxby for dogs Bone Snack

Vlees en dierlijke bijproducten (65% kip), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (60%), ruw vet (3%), zetmeel (0,5%), ruwe as (7%), calcium (4%), ruwe celstof (1%), vocht (18%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Antioxidanten, conserveringsmiddelen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groot bot van buffelhuid? Kijk dan eens bij de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

 

 

Boxby for dogs Bone Snack > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,29
Valuebag 360 gram
€ 8,95
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Calcium Bone

Boxby for dogs Calcium Bone

Boxby for dogs Calcium Bone is een heerlijke snack, geschikt voor kleine honden. De Boxby Bone bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, met onder andere kippenvlees en calciumbot. Het gedroogde kippenvlees zit om het botje heengedraaid. Het kippenvlees is een bron van eiwitten, wat goed is voor de opbouw en het onderhoud van spieren. Het toegevoegde calcium ondersteunt het behoud van sterke botten en tanden. Het is dus niet alleen lekker, maar ook heel gezond, met name omdat het een toevoeging is aan een gevarieerd dieet. Het assortiment van Proline Petfood bestaat uit een groot aantal snacks die 100% natuurlijk zijn. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

 • Een heerlijke snack voor kleine honden
 • Gemaakt van slechts natuurlijke ingrediënten, met name kip
 • Met eiwitten voor spieren en calcium voor botten en tanden
 • Toevoeging aan een gezond en gevarieerd dieet. 
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boxby for dogs Calcium Bone tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Boxby for dogs Calcium Bone staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Boxby for dogs Calcium Bone 

Aan te raden is om uw hond een stuk per dag te geven. Honden van meer dan 25 kg kunt u ook twee stuks geven. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Boxby for dogs Calcium Bone 

Vlees en dierlijke bijproducten (100% kip), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen

Toegevoegde voedingsmiddelen
Antioxidanten, conserveringsmiddelen

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (38,0%) ruw vet (2,0%), ruwe vezels (0,2%) ruwe as (10,0%) vocht (18,0%), calium (4,0%), zetmeel (20,0%)
 

Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een groot kauwproduct voor uw hond, waar hij langer op kan kauwen? Bekijk dan ons Kauwproducten assortiment. Hier verkopen we onder andere de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond.

Boxby for dogs Calcium Bone > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Valuebag 360 gram
€ 9,49
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Strips

Boxby for dogs Strips

Boxby for dogs Strips zijn smakelijke snacks van gedroogde kip en witte koolvis en zijn geschikt voor honden van alle rassen. De strips bestaan vrijwel volledig uit kip en hebben een randje van witte koolvis. Daarmee zijn ze niet alleen zeer smakelijk maar ook verantwoord. De strips zijn eenvoudig op te delen en kunnen daarom ook worden gebruikt als training treat. Voor honden vanaf 9 maanden. 

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Boxby for dogs Strips tegen de scherpste prijzen.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Voedingsadvies Boxby for dogs Strips

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Boxby for dogs strips 

Grootte hondenras Aantal snacks
Stuks
Kleine hond 1 - 2
Middelgrote hond 3 - 4
Grote hond 5 - 6

 


Ingrediënten Boxby for dogs Strips

Vlees en dierlijke bijproducten (100% kip), Vis en bijproducten (90% koolvis), plantaardige eiwitextracten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (28%), ruw vet (2%), ruwe as (3,5%), ruwe celstof (0,4%), vocht (35%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Bevat antioxidanten en conserveringsmiddelen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld snacks met kip en wortel? Kijk dan eens bij Boxby for dogs sticks Kip & Wortel. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.
 

Boxby for dogs Strips > Meer informatie
Boxby for dogs Strips 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Chicken Wings

Boxby for dogs Chicken Wings

Boxby for dogs Chicken Wings is een heerlijke snack, geschikt voor alle soorten honden. De Boxby Chicken Wings bevatten 100% kippenvlees. Dit is een bron van hoogwaardige eiwitten, wat goed is voor de opbouw en het onderhoud van spieren. Ook is kip licht verteerbaar, wat de gezondheid en het energielevel van uw hond ondersteunt. Deze Chicken Wings zijn dus niet alleen lekker, maar ook heel gezond, met name omdat het een toevoeging is aan een gevarieerd dieet. Het assortiment van Proline Petfood bestaat uit een groot aantal snacks die 100% natuurlijk zijn. Een verpakking van Boxby for dogs Chicken Wings bevat 100 gram. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

 • Een heerlijke snack voor alle soorten honden
 • Bevatten vooral 100% kippenvlees, wat goed verteerbaar is
 • Bevat eiwitten voor de opbouw en het onderhoud van spieren 
 • Toevoeging aan een gezond en gevarieerd dieet. 
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boxby for dogs Chicken Wings tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Boxby for dogs Chicken Wings staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Boxby for dogs Chicken Wings 

De snack is niet geschikt voor honden tot 9 maanden. Aan te raden is om uw hond een stuk per dag te geven. Honden van meer dan 25 kg kunt u ook twee stuks geven. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten  Boxby for dogs Chicken Wings 

Vlees en dierlijke bijproducten (100% kip), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen

Toegevoegd bestanddelen
Antioxidanten, conserveringsmiddelen

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (58,0%), ruw vet (1,5%), ruwe as (7,5%), ruwe celstof (1,0%), vocht (18,0%) 
 

Andere kauwproduct? 

Bent u op zoek naar en kauwproduct met meer calcium, voor de verzorging van botten en tanden? Bekijk dan onze Kauwproducten pagina. Hier verkopen we onder andere de Boxby for dogs Calcium Bone.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Valuebag 360 gram
€ 9,75
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Duck Trainers

Boxby for dogs Duck Trainers

Boxby for dogs Duck Trainers zijn heerlijke hondensnacks en zijn ideaal om tijdens een training te gebruiken als beloning. De kleine snacks bevatten onder meer eend en zijn een zeer smakelijke beloning voor de goede prestaties van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Broxby for dogs Duck Trainers nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Boxby for dogs Duck Trainers staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Boxby for dogs Duck Trainers

Let op! Niet geschikt voor honden jonger dan 4 maanden.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Voedingstabel Boxby for dogs Duck Trainers
Formaat hond Aantal snacks
Per dag
Kleine hond 2 - 10
Gemiddelde hond 10 - 20
Grote hond 20 - 30

 

Ingrediënten Boxby for dogs Duck Trainers

Vlees en vleesderivaten (31,5% eend, 9% kip), plantaardige proteïne extracten, derivaten van plantaardige oorsprong, gisten, oliën en vetten, suikers, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruwe proteïne (29%), ruw vet (12%), ruwe as (3,5%), ruwe vezels (1%), vocht (24%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Kleurstoffen en door de EU goedgekeurde anti-oxidanten, vitamine E (0,21 mg/kg).
  

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hondensnacks met lam? Kijk dan eens bij Orijen Alberta Lamb Treat Hondensnacks. Voor een overzicht van al onze Kauwproducten kijkt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Chew Sticks met Kip

Boxby for dogs Chew Sticks met Kip

Boxby for dogs Chew Sticks met Kip zijn lekkere natuurlijke kauwstaven voor uw hond. Ze zijn omwikkeld met gedroogde kip en beschermen de tanden tegen tandplak en tandsteen als uw hond erop kauwt. De sticks zijn geschikt als tussendoortje, traktatie of beloning. De grote hoeveelheid eiwitten en het lage vetpercentage maken de kauwsticks behalve lekker ook erg gezond!

 • Natuurlijke kauwstaven voor uw hond
 • Omwikkeld met gedroogde kip
 • Beschermt tegen tandplak en tandsteen
 • Geschikt voor tussendoor, als traktatie of als beloning
 • Bevat weinig vet en veel gezonde eiwitten

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij een kauwsnack eet.

Bij Brekz kunt u diverse hondensnacks zoals de Boxby for dogs Chew Sticks met Kip gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt dan razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de kauwsticks staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Boxby for dogs Chew Sticks met Kip

Een kleine hond geeft u maximaal 1 stick, een middelgrote hond 1 of 2 sticks en een grote hond 2 of 3 sticks per dag.

Ingrediënten Boxby for dogs Chew Sticks met Kip

Samenstelling
Vlees en vleesbijproducten (67% kip en 30% rawhide), oliën en vetten, vegetarische bijproducten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (88%), ruw vet (2%), ruwe as (2%), ruwe celstof (1%) en vocht (18%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Glycerine

Andere kauwsnack voor uw hond?

Ook voor diverse andere kauwsnacks kunt u bij Brekz terecht. Van het merk Boxby verkopen wij ook botten met veel calcium, kipvleugels en kiprolletjes. Voor ons gehele aanbod van Boxby kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
80 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Lamb Trainers

Samenstelling:
 Vlees en dierlijke bijproducten (29,5% lam, 11% kip), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, gist, oliën en vetten, suikers, mineralen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Valuebag 360 gram
€ 8,95
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Chicken Snacks
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Puppy Snacks Mini Bites
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Puppy Snacks Mini Hearts
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs sticks Kip & Wortel

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Boxby for dogs sticks:

 

Kleine honden(rassen): 1 tot 2 stuks per dag.

Middelgrote honden(rassen): 3 tot 4 stuks per dag.

Grote honden(rassen): 5 tot 6 stuks per dag.

Boxby for dogs sticks > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Boxby for dogs Chicken Bites
> Meer informatie
Verpakking Prijs
90 gram
€ 3,29
Per 5
€ 14,95
Per 15
€ 39,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Per 3
€ 7,99
Per 12
€ 29,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Per 3
€ 7,99
Per 12
€ 29,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,25
Per 3
€ 8,99
Per 12
€ 32,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,25
Per 3
€ 8,99
Per 12
€ 32,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,25
Per 3
€ 8,99
Per 12
€ 32,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,25
Per 12
€ 32,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Boxby hondensnacks

Boxby maakt diverse lekkere en gezonde snacks voor honden. Boxby hondensnacks zijn natuurlijk, bevatten geen granen, zitten boordevol vlees en bevatten veel proteïne. Boxby heeft een exclusieve lijn van hondensnacks met vers vlees en natvoersnacks. Door de combinatie van droogvoer- en natvoersnacks heeft Boxby voeding voor honden in alle leeftijdscategorieën: van puppy's tot seniorhonden. Alle producten bevatten alleen zeer voedzame ingrediënten waardoor het bottenstelsel en verteringsstelsel gezond blijven en de algehele gezondheid van uw hond vooruit gaat.

 • Natuurlijke snacks
 • Bevatten geen granen
 • Bevatten veel vlees of vis
 • Geschikt voor honden van diverse leeftijden
 • Houden botten en verteringsstelsel gezond

Bij Brekz kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan hondensnacks van Boxby. Bekijk hieronder welk product past bij uw hond en bestel dit gemakkelijk en goedkoop online!

Assortiment Boxby snacks voor honden

Boxby hondensnacks met kip
Boxby heeft diverse hondensnacks met kippenvlees in het assortiment. Zo zijn er de Bone Snacks van gedroogde runderhuid en kipfilet. Deze zijn goed voor het gebit en licht verteerbaar. Ook zijn er de Dogs Strips met gedroogde kip en witte koolvis voor honden van alle rassen. Of u kiest voor de Chicken Wings die veel eiwitten bevatten. Daarnaast verkopen wij in handige staafjes de Chicken Rolls. Voor een snack met kip en koolvis bestelt u Original Sushi. De Chicken Bites zitten ook boordevol kip. En als laatste kunt u kiezen voor Chicken Snacks met kip.


Boxby hondensnacks met eend
Bij Brekz kunt u twee hondensnacks van Boxby kopen met eendenvlees. Zo kunt u kiezen voor Duck Trainers en Duck Slices met extra veel eiwitten voor voedselgevoelige honden.

Verder in het assortiment
Naast de producten met kip en eend verkopen wij van Boxby ook de eiwit- en calciumrijke Calcium Bone, Chew Sticks die bestaan uit met gedroogde kip omwikkelde runderstaafjes, Lamb Trainers voor honden ouder dan 4 maanden en Mini Bites en Mini Hearts met kip en vis. Kunt u niet kiezen, dan kunt u gaan voor een Multi Snack Pack met 6 zakjes met verschillende snacks.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een ander merk snacks dan Boxby hondensnacks? Bekijk ook eens Orijen hondensnacks of Farm Food hondensnacks. Voor ons gehele aanbod aan snacks (ook voor hondenkoekjes, hondenworstjes en tandverzorgende snacks) kijkt u hier.

Terug