Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Brekz Snacks - Konijnenoren met vacht

Productinformatie
200 gram
€ 4,99 (€ 24,95/kg)
€ 4,99 (€ 24,95/kg)
Op 29 Sep weer verkrijgbaar
2 x 200 gram
€ 8,99 (€ 22,48/kg)
Meest verkocht
€ 8,99 (€ 22,48/kg)
Op 29 Sep weer verkrijgbaar

Brekz Konijnenoren met vacht hondensnack zijn gedroogde oren van het konijn met vacht en zijn perfecte gebitsreinigers voor uw hond. De oren zijn op natuurlijke wijze gedroogd.

  • 200 gram per verpakking
  • Natuurlijke gebitsreiniging
  • Geen kunstmatige toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Brekz Konijnenoren met vacht

Brekz konijnenoren met vacht is een smakelijk en natuurlijk tussendoortje voor honden. De konijnenoren zijn op natuurlijke wijze gedroogd en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Deze natuurlijke snacks zijn ideale gebitsreinigers voor uw viervoeter.

Bij Brekz kunt u hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brekz Konijnenoren met vacht voor uw geliefde viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u daarom altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift en stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. 

Samenstelling Konijnenoren met vacht

Ingrediënten: gedroogde konijnenoren met haar

Analytische bestanddelen: proteïne (59,7%), vetten (24,7%), vocht (10,5%), ruwe as (3,1%)

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke snack? Kijk eens naar Brekz Snacks - Ree oren met vacht. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondensnacks.