Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Brekz Snacks - Ree oren met vacht

Productinformatie
Per verpakking
€ 6,99 (€ 6,99/ct)
€ 6,99 (€ 6,99/ct)
Per 2 verpakkingen
€ 11,99 (€ 6,00/ct)
€ 11,99 (€ 6,00/ct)

Brekz Ree oren met vacht hondensnack zijn gedroogde oren van reeën met vacht en zijn perfecte gebitsreinigers voor uw hond. De oren zijn op natuurlijke wijze gedroogd.

  • 5 stuks per verpakking
  • Natuurlijke gebitsreiniging
  • Geen kunstmatige toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Brekz Ree oren met vacht

Brekz Ree oren met vacht zijn heerlijke, natuurlijke gebitsreinigers voor honden. De oren zijn op natuurlijke wijze gedroogd en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De oren zijn het ideale tussendoortje voor extra veel kauwplezier.

Bij Brekz kunt u kauwsnacks voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brekz Ree oren met vacht voor uw hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u daarom altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift en stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Samenstelling Ree oren met vacht

Ingrediënten: gedroogde ree oren met haar

Analytische bestanddelen: proteïne (54,3%), vetten (11,3%), vocht (7,1%), ruwe as (6,4%)

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product? Kijk eens naar Brekz Snacks - Runderoren met vacht. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondensnacks.