Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Brekz Snacks - Runderoren met vacht

Productinformatie
Per verpakking
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Per 2 verpakkingen
€ 8,99 (€ 4,50/ct)
€ 8,99 (€ 4,50/ct)

Brekz Runderoren met vacht hondensnack zijn gedroogde oren van runderen met vacht en zijn perfecte gebitsreinigers voor uw hond. De oren zijn op natuurlijke wijze gedroogd.

  • 5 stuks per verpakking
  • Natuurlijke gebitsreiniging
  • Geen kunstmatige toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Brekz Runderoren met vacht

Brekz Runderoren met vacht is een heerlijk, natuurlijk tussendoortje voor honden. In de verpakking zitten 5 runderoren die op natuurlijke wijze gedroogd zijn. De runderoren zijn ideale gebitsreinigers voor honden en bevatten geen kunstmatige toevoegingen.

Bij Brekz kunt u kauwsnacks voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brekz Runderoren met vacht voor uw viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u daarom altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift en stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. 

Samenstelling Runderoren met vacht

Ingrediënten: gedroogde runderoren met haar

Analytische bestanddelen: proteïne (64,4%), vetten (2,1%), vocht (11%), ruwe as (1,6%)

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product? Kijk eens naar Brekz Snacks - Reeoren met vacht. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondensnacks.