Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Tandverzorgende hondensnacks 

​Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan tandverzorgende hondensnacks. Deze botten en kauwstaven houden de tanden, kiezen en het tandvlees schoon doordat ze tandplak en tandsteen verwijderen. Daarnaast hebben ze een lekkere smaak waardoor uw hond wil blijven kauwen. ​
Lees meer ..

Dentastix

Dentastix Mini hondensnack tot 10 kg

Pedigree Dentastix Mini tot 10kg

Natuurlijk wilt u uw hond zo nu en dan trakteren met een smakelijke snack. Hoewel uw hond ongetwijfeld graag een hapje van uw eten wil, zoals een plakje worst of een stukje kaas, is het aan te raden om hem een snack te geven die speciaal voor honden is ontwikkeld. De meeste hondensnacks zijn namelijk volkomen verantwoord en gezond, zoals bijvoorbeeld Pedigree Dentastix Mini. Deze heerlijke kluiven met een unieke X-vorm zijn een ideale manier om uw hond te verwennen. Het is namelijk klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik de speciale textuur van de Pedigree Dentastix Mini helpt het gebit van uw hond te reinigen. Samen met de actieve ingrediënten waaruit de snack bestaat, kan de vorming van tandsteen tot maar liefst 80% verminderen. Daarnaast zijn Pedigree Dentastix vetvrij, zonder toegevoegde suiker en volledig vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Pedigree Dentastix Mini is een heerlijk tussendoortje voor uw hond dat goed is voor zijn gebit. Bij Brekz kunt u Pedigree Dentastix Mini goedkoop online kopen.

De houdbaarheid van Pedigree Dentastix Mini staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Pedigree Dentastix Mini

Granen, plantaardige bijproducten, mineralen (o.a. 2,5% natriumtripolyfosfaat), vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige proteïne-extracten, olie en vetten.

Analytische bestanddelen:

Ruwe proteïnen 9%, ruwe vetten 1,8%, ruwe as 5,8%, ruwe vezels 2,3%, calcium 0,69%, fosfor 0,58%, vocht 10,5%, metaboliseerbare energie 312 kcal/100 g.

Toevoegingsmiddelen per kg:

zinksuflaat (heptahydraat) 1045 mg, rund aroma 843 mg, kip aroma 572 mg, zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen.
 

Voedingsadvies

Kleine honden (type Teckel) 1 stick per dag. Deze kauwsnack is enkel geschikt voor honden tussen 5 kg en 10 kg. Niet geschikt voor puppy’s jonger dan 4 maanden.

Voor middelgrote honden (tot 10kg) verkopen wij Pedigree Dentastix Medium, en heeft u een grote hond dan kunt u hem een plezier doen met Pedigree Dentastix Maxi (voor honden boven de 25 kg).Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
 

Ander product?

Zoekt u een andere Pedigree snack? Verwen uw hond bijvoorbeeld met de Pedigree Jumbone! Een heerlijke krokante rol met een malse vleesvulling. Of zoekt u misschien Pedigree hondenvoer?

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Pakje 7 stuks
€ 1,99
Omdoos (28 stuks)
€ 5,95
56 stuks
€ 10,95
100 + 12 gratis
€ 21,90
€ 19,55
Dentastix Medium hondensnack 10-25 kg

Pedigree Dentastix Medium hondensnack

Natuurlijk wilt u uw hond zo nu en dan belonen, door hem lekker te verwennen met een smakelijke snack. Hoewel uw hond ongetwijfeld graag een hapje van uw eten wil, zoals een plakje worst of een stukje kaas, is het beter hem een snack te geven die speciaal voor honden ontwikkeld is. Vaak zijn hondensnacks namelijk gezond voor uw hond, zoals bijvoorbeeld Pedigree Dentastix Medium. Deze heerlijke kluiven met de unieke X-vorm zijn de perfecte traktatie voor uw hond. Het is namelijk klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik de speciale textuur van de Pedigree Dentastix Medium, en de actieve ingrediënten waaruit de snack bestaat de vorming van tandsteen tot maar liefst 80% kan verminderen. Daarnaast zijn Pedigree Dentastix vetvrij, zonder toegevoegde suiker en volledig vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Pedigree Dentastix Medium: een heerlijke snack voor uw hond die goed is voor zijn gebit. Bij ons kunt u Pedigree Dentastix Medium goedkoop online bestellen.

De houdbaarheid van Pedigree Dentastix Medium staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Pedigree Dentastix Medium

Granen, plantaardige bijproducten, mineralen (o.a. 2,5% natriumtripolyfosfaat), vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige proteïne-extracten, olie en vetten.

Analytische bestanddelen:

Ruwe proteïnen 8,5%, ruwe vetten 1,8%, ruwe as 5,3%, ruwe vezels 2,3%, calcium 0,69%, fosfor 0,58%, vocht 13,5%, metaboliseerbare energie 302 kcal/100 g

Toevoegingsmiddelen per kg:

Zinksuflaat (heptahydraat) 1045 mg, rund aroma 842 mg, kip aroma 286 mg, zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen.
 

Voedingsadvies

Middelgrote honden (type Cocker Spaniel) 1 stuk per dag. Deze kauwsnack is enkel geschikt voor honden tussen 10 kg en 25 kg. Niet geschikt voor puppy’s jonger dan 4 maanden.

Voor kleine honden (tot 10 kg) verkopen wij Pedigree Dentastix Mini, en heeft u een grote hond dan kunt u hem een plezier doen met Pedigree Dentastix Maxi (voor honden boven de 25 kg). Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren. 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
 
  

Ander product?

Zoekt u een andere Pedigree snack? Wat dacht u van de Pedigree Jumbone? Een heerlijke krokante rol met een malse vleesvulling. En bekijk ook eens het Pedigree hondenvoer dat wij voor zeer scherpe prijzen verkopen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Pakje 7 stuks
€ 2,49
Omdoos (28 stuks)
€ 7,25
56 stuks
€ 11,95
100 + 12 gratis
€ 23,90
€ 21,34
Dentastix Large hondensnack vanaf 25 kg

Dentastix voor boven de 25 kg voor de hond

Dentastix voor boven de 25 kg voor de hond zijn verantwoorde snacks voor honden van een groot ras. De sticks hebben een unieke X-vorm waardoor de tanden gereinigd worden tijdens het kauwen. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik de speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kunnen verminderen. Dit bevordert een goede mondhygiëne bij uw hond. De sticks zijn vetarm, suikervrij en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dentastix voor boven de 25 kg voor de hond zijn dus een goede keuze als u uw hond eens op een gezonde manier wilt verwennen, en het is daarnaast door de speciale gebitsondersteunende formule een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding.

Dus zoekt u een gezonde snack voor uw hond waarmee u tandplak kunt verminderen? Koop dan nu Dentastix voor boven de 25 kg voor de hond goedkoop online op Brekz. Uw hond zal hier zeker van kunnen genieten!

De houdbaarheid van Dentastix voor boven de 25 kg voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Dentastix voor boven de 25 kg voor de hond

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen (waarvan 2,4% natriumtripolyfosfaat), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (1,8%), ruwe celstof (2,3%), anorganische stoffen (5,3%), vocht (13,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Heptagehydrateerd zinksulfaat (1045 mg/kg), Rundvleessmaak (14 mg/kg), Kipsmaak (25 mg/kg).

Voedingsadvies

Het wordt aangeraden om grote honden één stick per dag te geven. Pas eventueel de hoofdmaaltijd aan als u uw hond een tussendoortje geeft. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Dentastix voor boven de 25 kg voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Pedigree hondenvoer op onze website. We beschikken onder andere over Pedigree Jumbone Maxi Rund, een met vlees gevulde snack voor honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Pakje 7 stuks
€ 3,29
Omdoos (28 stuks)
€ 8,75
56 stuks
€ 13,95
100 + 12 gratis
€ 27,90
€ 24,91

Kauwproducten

Cerea Mini Tandenborstels voor de hond

Cerea Mini Tandenborstels voor de hond

Cerea Mini Tandenborstels voor de hond zijn heerlijke en plantaardige hondensnacks met een gebitsverzorgende werking.  Doordat de snacks plantaardig zijn bevatten ze veel vezels. Dit stimuleert de spijsvertering en de darmwerking. Bovendien hebben deze plantaardige snacks een laag vetgehalte en zijn ze goed verteerbaar. De snacks bevatten alleen plantaardige eiwitten. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. Door de speciale samenstelling dragen Cerea Mini Tandenborstels voor de hond bij aan een gezond en sterk gebit en zorgen ze voor een frisse adem. Ook wordt door het nuttigen van deze minitandenborstels de bacteriegroei geremd. Zo worden de tanden van uw hond gereinigd tijdens het kauwen op een heerlijke snack

Deze 100% natuurlijke snacks zijn beschikbaar in de smaken naturel, verde, calcium en paprika. Ze zijn 7 cm lang.

 • Draagt bij aan een gezond gebit
 • Stimuleert de spijsvertering en darmwerking
 • Plantaardig en 100% natuurlijk
 • Ook geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten
 • Vetarm en goed verteerbaar
   

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Mini Tandenborstels voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Mini Tandenborstels voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Koel en droog bewaren.
 

Voedingsadvies Cerea Mini Tandenborstels voor de hond 

U kunt uw hond gerust een paar stuks per dag geven. Cerea Medium voor de hond is een aanvullende voeding. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cerea Mini Tandenborstels voor de hond

Tarwezetmeel, glycerine, plantaardige vezels, lecithine, plantaardige smaakstof.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (1.9%), Ruw vet (3,0%), Ruwe celstof (8,1%), Ruwe as (0,9%), Vocht (5,8%). 
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cerea Mini Tandenborstels voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor de hond. Hier vindt u onder andere de Dentastix Medium hondensnack 10-25 kg en de Pedigree Medium Jumbone KIP. Er zit vast een smakelijke hondensnack voor uw huisdier tussen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 5
€ 1,25
Per 10
€ 2,25
Bonzo Dental Fresh 3 in 1 Sticks Medium

Bonzo Dental Fresh 3 in 1 Sticks Medium

Bonzo Dental Fresh 3 in 1 Sticks Medium zijn smaakvolle kauwsnacks voor honden van 10 tot 25 kg. De snack heeft een geribbelde vorm en heeft een schurende werking die zorgt voor vermindering van tandsteen en verwijdering van tandplak. De structuur van de snack zorgt ervoor dat het tandvlees gemasseerd wordt tijdens het kauwen. Daarnaast heeft de snack een heerlijke mintsmaak voor een frisse adem.

 • Met geribbelde vorm
 • Vermindert tandsteen
 • Verwijdert tandplak
 • Masseert tandvlees
 • Verfrist de adem

Bij Brekz kunt u diverse tandverzorgende snacks gemakkelijk en goedkoop online kopen. Bestel Bonzo Dental Fresh 3 in 1 Sticks Mediumen uw bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Bonzo Dental Fresh 3 in 1 Sticks Medium

Geef uw hond van 10 - 25 kg 1 stick per dag. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid snacks aan. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater bij het eten en zorg ervoor dat uw hond geen kleine stukjes geheel inslikt.

Ingrediënten Bonzo Dental Fresh 3 in 1 Sticks Medium

Samenstelling
Granen, glycerol, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten, sorbitol, groenten, oliën, vetten en plantaardige bijproducten (peterselie 0,2%).

Analytische bestanddelen
Eiwit (8,3%), vetgehalte (2,9%), ruwe as (11,5%), ruwe celstof (2,1%) en vocht (16,0%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Mintaroma (570 mg/kg), bentoniet (15.600 mg/kg) en antioxidanten.

Andere tandverzorgende snack voor uw hond?

Bij ons kunt u ook kiezen voor Purina Dentalife Sticks Medium die tandsteen en tandplak verminderen en voor Farm Food Rawhide Dental Impressed met hetzelfde effect. Bekijk ons gehele aanbod aan tandverzorgende snacks en ontdek ook de snacks van Cerea.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
6 x 7 sticks
€ 12,95
12 x 7 sticks
€ 24,49
Verpakking Prijs
1 x 7 sticks
€ 1,99
3 x 7 sticks
€ 5,75
5 x 7 sticks
€ 9,25
Beaphar Dental Sticks middel / grote hond
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 7 sticks
€ 2,99
3 x 7 sticks
€ 8,75
5 x 7 sticks
€ 13,75
Dental Hondensnack Tandenborstel maat L 20st/1kg

Dental Hondensnack Tandenborstels maat L

Deze gezonde Dental Hondensnack Tandenborstels zijn gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten die het spijsverteringssysteem ondersteunen en het gebit reinigen. De structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees en helpt een slechte adem te voorkomen. De groeven helpen tandplak en tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen. Deze kauwsnacks zijn dus niet alleen zeer smakelijk, maar ook erg goed voor de gezondheid van uw hond. Deze licht verteerbare snacks zijn tarwe- en glutenvrij en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunnen zelfs de meest gevoelige honden genieten van dit heerlijke tussendoortje. Daarnaast bevat deze snack geen kleur- en smaakstoffen en zijn er ook geen conserveringsmiddelen toegevoegd. De vezels zorgen voor een sterker product. 

Bij Brekz kunt u diverse gezonde hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels

 • Uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van granen, tarwe, gluten, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak, helpt vorming van tandsteen tegengaan
 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar

Ingrediënten Dental Hondensnack Tandenborstels

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.


Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)


Ander product?
Bent u op zoek naar andere tandverzorgende hondensnacks? Kijk bijvoorbeeld eens naar Dentastix van Pedigree. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze tandverzorgende hondensnacks.
Dental Hondensnack Tandenborstel maat L 20st/1kg > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 16,95 (€ 16,95 /kg)
Cerea Mini voor de hond

Cerea Mini voor de hond 

Cerea Mini voor de hond zijn kleine sticks waar uw hond op kan kauwen. Het zijn snacks met verschillende vormpjes die allemaal hetzelfde formaat hebben. Wel hebben ze verschillende kleuren. Ze zijn klein (12,5 cm) en daardoor geschikt voor alle rassen honden, ook de kleinste soorten. De sticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn allemaal vegetarisch. Er zijn ook slechts natuurlijke smaak- en kleurstoffen aan toegevoegd. De Cerea Mini voor de hond hebben een gebitsverzorgende werking.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Mini voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Mini voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Cerea Mini voor de hond

Tarwezetmeel, plantaardige vezels, glycerine, lecithine, natuurlijke smaak- en kleurstoffen

Analytische bestanddelen
Ruwe celstof 11.1%, vocht 7.1%, ruw vet 2.9%, ruw eiwit 1.6%, ruwe as 0.7%

Andere snacks voor uw hond?

Bent u niet op zoek naar kleine snacks, maar naar tussendoortjes waar uw hond lang mee doet? Bekijk dan ons Kauwproducten assortiment. Hier verkopen we onder andere de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond.
> Meer informatie
Cerea Mini voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,39
Per 10
€ 3,49
Cerea Medium voor de hond

Cerea Medium voor de hond

De Cerea Medium voor de hond zijn heerlijke kauwsticks. De snacks zijn 100% natuurlijk en geheel plantaardig, dus uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. De plantaardige snack heeft een hoog vezelgehalte. Dit stimuleert de spijsvertering. Door het kauwen vermindert de snack tandplak en wordt het ontstaan van nieuw tandplak beperkt. Daarnaast stimuleert de snack een frisse adem en een sterk gebit. De kauwstick is vezelrijk en draagt bij aan een gezond gebit bij uw hond.

Deze kauwstaven zijn beschikbaar in de kleuren groen, rood, bruin en wit en worden per stuk geleverd. Deze medium variant is 18 cm lang. De kluif wordt in Nederland geproduceerd en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Met deze kauwsticks kunt u uw hond op een verantwoorde manier verwennen met een smakelijk tussendoortje!

 • Lekker kauwstaafje voor de hond
 • 100% natuurlijk
 • Geen dierlijke ingrediënten
 • Voor een gezond gebit
 • Stimuleert de spijsvertering
 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
   

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Medium voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Medium voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Koel en droog bewaren.
 

Voedingsadvies Cerea Medium voor de hond 

Cerea Medium voor de hond is een aanvullende voeding. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cerea Medium voor de hond

Tarwezetmeel, glycerine, plantaardige vezels, lecithine, natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (1.6%), Ruw vet (2.9%), Ruwe celstof (11.1%), Ruwe as (0.7%), Vocht (7.1%). 
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cerea Medium voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor de hond. Hier vindt u onder andere de Dentastix Medium hondensnack 10-25 kg en de Pedigree Medium Jumbone KIP. Er zit vast een smakelijke hondensnack voor uw huisdier tussen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,99
Per 5
€ 4,49
Cerea Large voor de hond

Cerea Large voor de hond

Cerea Large voor de hond zijn heerlijke kauwsticks en zijn geschikt voor alle soorten honden. Dankzij het plantaardige karakter van de snacks zijn zij uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. De ingrediënten zijn puur natuurlijk en hebben een gebitsverzorgende werking. Hierdoor is Cerea Large een gezonde traktatie voor alle speciale momenten. 

De afmetingen van de sticks zijn allemaal gelijk en hebben een lengte van 26,5 cm.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Large voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Cerea Large voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
 

Ingrediënten Cerea Large voor de hond

Tarwezetmeel, plantaardige vezels, glycerine, lecithine, natuurlijke smaak- en kleurstoffen.

Analytische bestanddelen
Ruwe celstof (11,1%), vocht (7,1%), ruw vet (2,9%), ruw eiwit (1,6%), ruwe as (0,7%). 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden terwijl uw hond kluift.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een sticks voor uw hond? Kijk dan eens bij Dentastix Large hondensnack vanaf 25 kg. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

> Meer informatie
Cerea Large voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,49
Per 3
€ 4,25

Dentastix

Pedigree Dentastix Fresh Mini hondensnack tot 10 kg

Pedigree Dentastix Fresh Mini hondensnack tot 10 kg

Pedigree Dentastix Fresh Mini hondensnack tot 10 kg is een tandverzorgende hondensnack voor middelgrote honden tot 10 kg. De Dentastix zorgen tijdens het kauwen voor reiniging van de tanden en het tandvlees. Tandsteen wordt zo tot wel 80% verminderd. Door de unieke X-vorm reinigt de hond ook moeilijk bereikbare plekken. Ook de adem van uw hond verbetert door de toevoeging van eucalyptus en groene-thee-extracten. De snack is volledig verteerbaar zodat er niets van over blijft.

 • Voor honden tot 10 kg
 • Reinigt tanden en tandvlees
 • Vermindert tandsteen tot 80%
 • Reinigt ook moeilijke bereikbare plekken
 • Verbetert de adem
 • Volledig verteerbaar

Bij Brekz kunt u de Pedigree Dentastix Fresh Mini hondensnack tot 10 kg gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Voedingsadvies Pedigree Dentastix Fresh Mini hondensnack tot 10 kg

Geef uw hond maximaal één stick per dag. Deze Dentastix zijn niet geschikt voor honden tot 5 kg lichaamsgewicht en ook niet voor puppy's jonger dan 4 maanden. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft.

Ingrediënten Pedigree Dentastix Fresh Mini hondensnack tot 10 kg

Samenstelling
Granen, plantaardige bijproducten (o.a. 0.20% entkoffeinierter groene thee-extract en 0.06% eucalyptus olie), vlees en dierlijke bijproducten, mineralen (o.a. 2.4% natrium tripolyfosfaat), plantaardige eiwitextracten, olie en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,4%), ruw vet (1,3%), ruwe vezel (2,8%) en ruwe as (5,4%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Zinksulfaat-heptahydraat (1.045 mg/kg) en kiparoma (45 mg/kg).

Ander kauwproduct dan Pedigree Dentastix Fresh Mini hondensnack tot 10 kg?

Bij ons kunt u deze snack ook kopen voor honden van 10 tot 25 kg. U kunt ook kiezen voor de kauwsticks van Cerea die de spijsvertering stimuleren, zoals de Cerea Medium voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod aan tandverzorgdende hondensnacks en bestel de beste snack voor uw hond online!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 7 sticks
€ 2,29
2 x 7 sticks
€ 4,45
4 x 7 sticks
€ 7,95
Pedigree Dentastix Fresh Medium hondensnack 10-25 kg

Pedigree Dentastix Fresh Medium hondensnack 10-25 kg

Pedigree Dentastix Fresh Medium hondensnack 10-25 kg is een tandverzorgende kauwsnack voor middelgrote honden van tussen de 10 en 25 kg. De snack houdt de tanden en het tandvlees van uw hond gezond en verbetert de adem door de toevoeging van eucalyptus en groene-thee-extracten. Bij dagelijks gebruik kunnen de Dentastix het ontstaan van tandsteen tot wel 80% verminderen. De X-vorm zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare delen van het gebit gereinigd worden. 

 • Tandverzorgende kauwsnack
 • Houdt tanden en tandvlees gezond
 • Verbetert de adem
 • Vermindert tandsteen tot 80%
 • Reinigt ook moeilijk bereikbare plekken

Bij Brekz kunt u diverse gezonde kauwsnacks voor uw hond kopen. Zo bestelt u Pedigree Dentastix Fresh Medium hondensnack 10-25 kg eenvoudig en voordelig met een zeer snelle levering.

De houdbaarheid van de snacks is na opening maximaal 14 dagen. 

Voedingsadvies Pedigree Dentastix Fresh Medium hondensnack 10-25 kg

Geef uw hond maximaal 1 stick per dag en zorg ervoor dat hij altijd schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft. Bewaar de sticks op een koele en droge plaats.

Ingrediënten Pedigree Dentastix Fresh Medium hondensnack 10-25 kg

Samenstelling
Granen, plantaardige bijproducten (o.a. 0.20% entkoffeinierter groene thee-extract en 0.06% eucalyptus olie), vlees en dierlijke bijproducten, mineralen (o.a. 2.4% natrium tripolyfosfaat), plantaardige eiwitextracten, olie en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,4%), ruw vet (1,3%), ruwe vezel (2,8%) en ruwe as (5,4%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Zinksulfaat-heptahydraat (1.045 mg/kg) en kiparoma (45 mg/kg).

Ander tandverzorgd kauwproduct voor honden?

U kunt bij ons ook voor diverse andere tandverzorgende kauwproducten kiezen. Zo verkopen wij ook Farm Food Rawhide Dental Impressed tegen tandplak en tandsteen en zonder chemische toevoegingen en Purina Dentalife Sticks Medium zonder suikers en kleurstoffen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan tandverzorgende kauwproducten.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 7 sticks
€ 2,59
2 x 7 sticks
€ 4,99
4 x 7 sticks
€ 8,95
Dental Hondensnack Tandenborstel met Mint maat S 10st/100gr

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint maat S 10st/100gr is een tandverzorgende hondensnack waar uw hond ongetwijfeld achteraan gaat. Dental hondensnack Tandenborstels zijn zeer smakelijk en erg goed voor de gezondheid van uw huisdier. De ingrediënten ondersteunen het spijsverteringssysteem en reinigen het gebit op grondige wijze. De vezels zorgen voor een sterker product. De structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees en helpt een slechte adem te voorkomen. De groeven in deze snack helpen tandplak en tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen. 

Deze snacks zijn licht verteerbaar en daarnaast ook zijn tarwe- en glutenvrij. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen er voor dat zelfs de meest gevoelige honden van dit heerlijke, gezonde tussendoortje kunnen genieten. Deze snack bevat geen kleur- en smaakstoffen en er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd. De ingrediënten en de structuur van deze snacks zorgen voor een schoon en gezond gebit.

Bij Brekz kunt u diverse gezonde hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

 • Uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Granen-, tarwe- en glutenvrij 
 • Zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak dankzij de groeven, voorkomt vorming van tandsteen
 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar
 • De vezels zorgen voor een sterker product
 • Gezond tussendoortje
 • 7,5 cm groot

Ingrediënten

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.

Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)Ander product?
Bent u op zoek naar een groter formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint maat M. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met hondensnacks.

Dental Hondensnack Tandenborstel met Mint maat S 10st/100gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Beschikbaar 30 jun
Per 3
€ 5,49
Beschikbaar 30 jun
Dental Hondensnack Tandenborstel maat M 40st/1kg

Dental Hondensnack Tandenborstels maat M

Dental Hondensnack Tandenborstels zijn niet alleen zeer smakelijk, maar ook erg goed voor een sterk en gezond gebit van uw hond. Deze licht verteerbare snacks zijn tarwe- en glutenvrij en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunnen zelfs voedingsgevoelige honden genieten van deze heerlijke beloning. De snack bevat geen kleur- en smaakstoffen en er zijn ook geen conserveringsmiddelen toegevoegd. De natuurlijke ingrediënten in deze snacks ondersteunen het spijsverteringssysteem en dragen bij aan een schoon en sterk gebit. De structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees en helpt een slechte adem te voorkomen. De groeven helpen tandplak en tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen. Daarnaast zorgen de vezels voor een sterker product.

Bij Brekz kunt u diverse gezonde hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels

 • 100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

 • Vrij van granen, tarwe en gluten

 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak, helpt vorming van tandsteen tegengaan

 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar

 • Ondersteunt het spijsverteringssysteem

 • Structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees


Ingrediënten Dental Hondensnack Tandenborstels

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.

Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)Ander product?
Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit product? Kijk dan eens naar Dental Hondensnack Tandenborstels maat S. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondensnacks.

Dental Hondensnack Tandenborstel maat M 40st/1kg > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 16,95 (€ 16,95 /kg)
Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden
Brekz Surprise Box Limited Edition til hunde > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 24,95

Kauwproducten

Verpakking Prijs
8 cm 20 stuks
€ 4,99
16.5 cm, 10 stuks
€ 8,99
12.5 cm, 20 stuks
€ 10,99
20 cm, 10 stuks
€ 15,49
30 cm 5 stuks
€ 16,49
Verpakking Prijs
13 cm, 25 stuks
€ 12,99
37 cm, 5 stuks
€ 13,99
26 cm, 10 stuks
€ 17,99
Verpakking Prijs
12.5 cm, 20 stuks
€ 5,99
25 cm 10stuks
€ 8,99
Verpakking Prijs
11 cm 10 stuks
€ 6,25
29 cm 3 stuks
€ 6,75
Dental Chew mix voor honden
Dental Chew mix voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
kleine honden
€ 3,99
medium honden
€ 10,49
grote honden 9 stuks
€ 27,99
Mini Week snacks voor honden
Mini Week snacks voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
7.5 cm 7 stuks
€ 2,49
Verpakking Prijs
12.5 cm, 10 stuks
€ 4,99
7.5 cm 25 stuks
€ 5,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Per 2
€ 14,99
Per 3
€ 19,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,99
Per 3
€ 5,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,75
Per 3
€ 7,75
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Per 3
€ 5,49
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Per 3
€ 5,49
Dental Hondensnack Tandenborstel maat S 100st/1kg

Dental Hondensnack Tandenborstels maat S

Met Dental Hondensnack Tandenborstels wordt het gebit van uw hond goed schoongemaakt en helpt een slechte adem te voorkomen. Deze gezonde snacks zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De ingrediënten ondersteunen het spijsverteringssysteem en reinigen het gebit. De structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees. De groeven helpen tandplak en tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen. Deze kauwsnacks zijn niet alleen zeer smakelijk, maar dus ook erg goed voor het gebit van uw hond. Deze licht verteerbare snacks zijn tarwe- en glutenvrij waardoor zelfs de meest voedingsgevoelige honden kunnen genieten van dit heerlijke tussendoortje. Daarnaast zorgen de vezels voor een sterker product. 

Bij Brekz kunt u diverse gezonde tandverzorgende hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels

 • Met 100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Vrij van granen, tarwe en gluten
 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak, helpt vorming van tandsteen tegengaan
 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar
 • Draagt bij aan een gezond en sterk gebit

Ingrediënten Dental Hondensnack Tandenborstels

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.

Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)

Ander product?


Bent u op zoek naar een grotere maat van dit product? Dan kunt u kijken naar Dental Hondensnack Tandenborstels maat M. Voor alle varianten en maten kunt u kijken op onze pagina van tandverzorgende hondensnacks.

Dental Hondensnack Tandenborstel maat S 100st/1kg > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 16,95 (€ 16,95 /kg)
Dental Hondensnack Tandenborstel maat S 10st/100gr

Dental Hondensnack Tandenborstels maat S

Dental Hondensnack Tandenborstels zijn niet alleen smakelijk, maar ook zeer effectief in het verwijderen en voorkomen van tandplak en tandsteen. Deze licht verteerbare snacks zijn tarwe- en glutenvrij en slechts gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn tijdens de productie dus geen kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Hierdoor kunnen zelfs de meest gevoelige honden genieten van dit heerlijke en gezonde tussendoortje. De ingrediënten en de structuur van deze snacks zorgen voor een schoon en gezond gebit en ondersteunen het spijsverteringssysteem van uw hond. Daarnaast zorgen de vezels voor een sterker product. Door de structuur van deze snack wordt de bloedsomloop in het tandvlees gestimuleerd en voorkomt daardoor een slechte adem. 

Bij Brekz kunt u diverse gezonde tandverzorgende hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels

 • Uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen
 • Granen-, tarwe- en glutenvrij, geschikt voor voedingsgevoelige honden
 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak, helpt vorming van tandsteen tegengaan
 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar
 • Helpt het spijsverteringssysteem te ondersteunen
      

Ingrediënten Dental Hondensnack Tandenborstels

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.

Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)

Ander product?

Zoekt u een groter formaat van dit product? Dan kunt u kijken naar Dental Hondensnack Tandenborstels maat M. Voor alle formaten en varianten kunt u kijken op de pagina van tandverzorgende hondensnacks

Dental Hondensnack Tandenborstel maat S 10st/100gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Per 3
€ 5,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 2
€ 10,99

Snacks

Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,99
Per 3 verpakkingen
€ 5,75
Per 6 verpakkingen
€ 10,95

Rodeo

Pedigree Rodeo Kip hondensnack

Pedigree Rodeo Kip hondensnack

Pedigree Rodeo Kip hondensnack is een heerlijke en gezonde kauwsnack met kip voor honden vanaf 5 kg. De snack bevat omega-3-vetzuren die helpen uw hond in een goede conditie te houden, calcium om de botten sterk te houden en vitaminen en mineralen die het afweersysteem versterken. De snack heeft een malse textuur, lekkere vleessmaak en mooie gedraaide vorm. Elke portie bevat 7 gram.

 • Geschikt voor honden vanaf 5 kg
 • Houdt uw hond in goede conditie
 • Houdt de botten sterk
 • Verbetert het afweersysteem
 • Malse textuur en gedraaide vorm
 • Lekkere vleessmaak

Bij Brekz kunt u de lekkerste hondensnacks gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Pedigree Rodeo Kip hondensnack per 1,2,3 of 4 stuks en uw aankoop staat razendsnel bij u voor de deur.

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 

Voedingsadvies Pedigree Rodeo Kip hondensnack

Geef kleine honden maximaal 1 stick per dag, middelgrote honden maximaal 2 sticks per dag en grote honden maximaal 3 sticks per dag.  Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten en bewaar de snack op een koele en droge plaats. 

Ingrediënten Pedigree Rodeo Kip hondensnack

Plantaardige bijproducten, granen, suikers, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), plantaardige eiwitextracten, zaden, oliën en vetten en kruiden.

Andere hondensnack dan Pedigree Rodeo Kip hondensnack?

Bij Brekz kunt u ook diverse andere hondensnacks van Pedigree kopen. Zo heeft Pedigree ook de tandverzorgende Dentastix Mini hondensnack en de Pedigree Jumbone Maxi Kip. Bekijk ook ons gehele assortiment tandverzorgende hondensnacks en bestel de beste snack snel!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,39
Per 2
€ 2,59
Per 4
€ 4,59

Dentastix

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,49
Per 3
€ 4,29
Per 5
€ 6,95
Pedigree DentaStix Medium 10-25 kg

Pedigree DentaStix Medium 10-25 kg

Pedigree DentaStix Medium 10-25 kg is een snack met tandverzorgende werking en is geschikt voor honden met een gewicht tussen de 10 en 25 kg. De smakelijke snacks hebben een speciale X-vorm meegekregen, waarvan klinisch is bewezen dat zij de vorming van tandsteen bij honden tot wel 80% verminderd. Bovendien bevatten zij hoogwaardige ingrediënten en zijn ze vetarm, suikervrij en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De DentaStix zijn geschikt voor honden met een gewicht tussen 10 en 25 kg.

 • Verminderd de vorming van tandsteen tot wel 80%
 • Uitstekende smaak
 • Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • Vetarm en suikervrij
 • Geschikt voor honden tussen 10 en 25 kg

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pedigree DentaStix Medium 10-25 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Pedigree DentaStix Medium 10-25 kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Pedigree DentaStix Medium 10-25 kg

Middelgrote honden: 1 per dag

Alleen geschikt voor honden tussen 10 en 25 kg. Niet geschikt voor puppy's jonger dan 4 maanden.

Zorg altijd dat er voldoende drinkwater beschikbaar is. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tandverzorgende mini tandenborstel voor uw hond? Kijk eens bij Cerea Mini Tandenborstels voor de hond.

Pedigree DentaStix Medium 10-25 kg > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,99
Per 3
€ 5,29
Per 5
€ 8,29
Purina Dentalife Sticks Medium

Purina Dentalife Sticks Medium

Purina Dentalife Sticks Medium zijn tandverzorgende kauwsticks die geschikt zijn voor medium honden van 12-25 kg. De sticks hebben een unieke flexibele kauwbare textuur en een een geribbeld ontwerp. Hiermee reinigen ze zelfs de moeilijk te bereiken tanden die het meest gevoelig zijn voor tandplak- en tandsteenvorming. Dit draagt bij aan een goede mondgezondheid en heeft een positief effect op het algemene welzijn. Het product bevat mais en tarwe, heeft een laag vetgehalte en is vrij van toegevoegde suikers, kleurstoffen of aroma's. Daarnaast hebben de sticks een heerlijke kipsmaak, waar uw hond vast van zal kunnen genieten. De kauwsnacks zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Het product is ook beschikbaar voor kleine en grote honden.

 • Flexibele textuur
 • Vermindert tandsteenvorming
 • Voor dagelijks gebruik
 • Met lekkere kipsmaak

LET OP: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Purina Dentalife Sticks Medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Purina Dentalife Sticks Medium staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Purina Dentalife Sticks Medium

Deze sticks zijn geschikt voor honden van 12-25 kg. U kunt uw hond één stick per dag geven. Pas de hoofdvoeding hier eventueel overeenkomstig op aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Purina Dentalife Sticks Medium

Granen (60% geëxtrudeerd maïsmeel, 5% tarwemeel), glycerol, mineralen, gisten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten (1,2%*). *equivalent van 4% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten (4% kip).

Analytische bestanddelen
Vocht (14,0%), Eiwit (7,0%), Vetgehalte (2,5%), Ruwe as (4,5%), Ruwe celstof (0,7%), Calcium (1,1%).  

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8500 IE/kg), Vitamine D3 (570 IE/kg), Vitamine E (60 IE/kg), Calciumjodaat, watervrij (2,2 mg/kg), Mangaan(II)sulfaat-monohydraat (12,5 mg/kg), Zinksulfaat-monohydraat (280 mg/kg), Natriumseleniet (0,31 mg/kg), Antioxidanten.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Purina Dentalife Sticks? Bekijk dan eens ons totaalaabod kauwproducten. Hier vindt u onder andere de Pedigree Jumbone Mini Rund en de Dentastix Mini hondensnack tot 10 kg.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 5 sticks
€ 1,59
2 x 5 sticks
€ 2,99
Purina Dentalife Sticks Mini

Purina Dentalife Sticks Mini

Purina Dentalife Sticks Mini zijn tandverzorgende kauwsticks, geschikt voor honden van 7 tot 12 kg. Door het kauwen op een kauwstick reinigt de hond zijn tanden en worden tandplak en tandsteen voorkomen. Door de flexibele structuur reinigt de stick ook moeilijk bereikbare plekken, zoals de kiezen. De sticks bevatten alleen gezonde en vetarme ingrediënten en geen toegevoegde suiker en kleur-, geur- of smaakstoffen. Daardoor zijn de Purina Dentalife Sticks Mini de ideale snack voor uw hond!

 • Geschikt voor honden van 7 tot 12 kg
 • Verwijdert tandplak en tandsteen 
 • Reinigt ook moeilijk bereikbare plekken
 • Bevat alleen gezonde vetarme ingrediënten 
 • Bevat geen toegevoegde suiker en kleur-, geur- of smaakstoffen
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

Bij Brekz kunt u kiezen uit een veelzijdig aanbod aan tandverzorgende producten. Bestel ze gemakkelijk en voordelig online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Purina Dentalife Sticks Mini staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Voedingsadvies Purina Dentalife Sticks Mini

Dagelijks een stick is aanbevolen.

Ingrediënten Purina Dentalife Sticks Mini

Ingrediënten 
Graan (60% geextrudeerd maismeel, 5% tarwemeel), glycerine, mineraalstoffen, gist, vlees- en dierlijke nevenproducten (1,2%), olie en vet.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7%), ruw vet (2,5%), ruwe vezel (0,7%), ruwe as (4,5%), calcium (1,1%) en vocht (14,5%).

Toegevoegde stoffen:
Vitamine A (8.500 IE/kg), vitamine D3 (570 IE/kg), vitamine E (60 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (2,2 mg/kg), mangaansulfaat monohydraat (12,5 g/kg), zinksulfaat monohydraat (280 mg/kg), natriumseleniet (0,31 IE/kg) en antioxidanten.

Ander hondensticks?

Ook voor andere tandverzorgende hondenproducten kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Boxby for dogs Dental Sticks en Farm Food Rawhide Dental Impressed. Voor een geheel overzicht van tandverzorgende hondensnacks kijk u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 7 sticks
€ 1,59
2 x 7 sticks
€ 2,99
Purina Dentalife Sticks Maxi

Purina Dentalife Sticks Maxi

Purina Dentalife Sticks Maxi zijn smaakvolle kauwsnacks voor honden van 25 tot 40 kg. Door het kauwen op de sticks zal tandplak en tandsteen van de tanden van uw hond verwijderd worden. De sticks hebben een flexibele vorm en reinigen daardoor ook moeilijk bereikbare plekken, zoals de kiezen. Aan de sticks zijn geen suiker en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd. Purina Dentalife Sticks Maxi bestaan alleen uit gezonde vetarme ingrediënten en zijn daarmee geschikt voor dagelijks gebruik. 

 • Verwijdert tandplak en tandsteen
 • Door flexibele vorm worden ook moeilijk bereikbare plekken gereinigd
 • Bevat geen suiker en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Bestaat alleen uit gezonde vetarme ingrediënten 
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

Bij Brekz kunt u kiezen uit een veelzijdig aanbod aan tandverzorgende producten. Bestel ze gemakkelijk en voordelig online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Purina Dentalife Sticks Maxi staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Voedingsadvies Purina Dentalife Sticks Maxi

U kunt uw hond elke dag een stick geven.

Ingrediënten Purina Dentalife Sticks Maxi

Ingrediënten 
Graan (60% geextrudeerd maismeel, 5% tarwemeel), glycerine, mineraalstoffen, gist, vlees- en dierlijke nevenproducten (1,2%), olie en vet.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7%), ruw vet (2,5%), ruwe vezel (0,7%), ruwe as (4,5%), calcium (1,1%) en vocht (14,5%).

Toegevoegde stoffen:
Vitamine A (8.500 IE/kg), vitamine D3 (570 IE/kg), vitamine E (60 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (2,2 mg/kg), mangaansulfaat monohydraat (12,5 g/kg), zinksulfaat monohydraat (280 mg/kg), natriumseleniet (0,31 IE/kg) en antioxidanten.

Ander hondensticks?

Ook voor andere tandverzorgende hondenproducten kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Dentastix Large hondensnack vanaf 25 kg en Cerea Large voor de hond. Voor een geheel overzicht van tandverzorgende hondensnacks kijk u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 4 sticks
€ 1,59
2 x 4 sticks
€ 2,99
5 x 4 sticks
€ 6,49
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Per 3
€ 5,49
Purina Dentalife Sticks Small (Maxi Pack)
Purina Dentalife Sticks Small (Maxi Pack) > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 21 sticks
€ 3,75
2 x 21 sticks
€ 7,25
3 x 21 sticks
€ 10,49
4 x 21 sticks
€ 13,75
5 x 21 sticks
€ 16,25
Purina Dentalife Sticks Large (Maxi Pack)
Purina Dentalife Sticks Large (Maxi Pack) > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 x 12 sticks
€ 3,75
2 x 12 sticks
€ 7,25
3 x 12 sticks
€ 10,49
4 x 12 sticks
€ 13,75
5 x 12 sticks
€ 16,25
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Assortiment tandverzorgende hondensnacks

Dentastix
Wij verkopen diverse soorten Dentastix van het merk Pedigree. Door de plusvorm van deze sticks kan uw hond ook moeilijk bereikbare plekken in de bek schoon houden. De sticks zijn vetarm en bevatten geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Kies voor Dentastix Mini bij honden tot 10 kg, Dentastix Medium bij honden van 10 tot 25 kg en Dentastix Large bij honden vanaf 25 kg. Of kies bij honden van 5 tot 10 kg voor Dentastix Fresh Mini en voor honden van 10 tot 25 kg voor Dentastix Fresh Medium met toevoeging van groene-thee-extracten en eucalyptus.

Cerea Chews
Van het merk Cerea Chews van Antos kunt u ook kauwsticks bestellen op basis van de grootte van uw hond. Alle sticks zijn volledig natuurlijk en vegetarisch, bevatten weinig vet en veel vezels en stimuleren de spijsvertering. Bestel bijvoorbeeld voor kleine honden Cerea Mini, voor middelgrote honden Cerea Medium en voor grote honden Cerea Large. Daarnaast hebben wij ook Cera Mini Tandenborstels.

Farm Food
Van Farm Food hebben wij een groot assortiment botten en rollen. De producten van Farm Food zijn allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en ook geen kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten. Zo kunt u kiezen voor Rawhide Dental Impressed in allerlei maten of bekijk ons gehele aanbod aan snacks van Farm Food.

Boxby
Het merk Boxby verkoopt hondensnacks zonder granen, boordevol vlees en met veel proteïne. U kunt kiezen uit botjes, strips, vleugeltjes, sticks en nog veel meer! Bestel bijvoorbeeld Dental Sticks of een van de vele andere producten van Boxby.

Dentalife
Dentalife maakt hondenkauwsticks met een speciale tandwielachtige vorm, waardoor ook tandplak en tandsteen op moeilijk bereikbare plekken verwijderd wordt. Ze zorgen voor een frissere adem, bevatten een heerlijke kipsmaak en zijn verder vrij van kunstmatig toegevoegde stoffen. Kies voor honden van 7 tot 12 kg voor Dentalife Sticks Mini, voor honden van 12 tot 25 kg voor Dentalife Sticks Medium en voor honden van 25 tot 40 kg voor Dentalife Sticks Maxi

Alle producten kunt u bij Brekz gemakkelijk en goedkoop online bestellen waarna uw bestelling razendsnel wordt thuisbezorgd!

Andere hondensnacks?

Naast al deze lekkere en gezonde tandverzorgende hondensnacks heeft Brekz ook andere hondensnacks, zoals botten en rollen van onder ander het merk Tastybone en hondenkoekjes van onder andere Jack Doggies.

Terug