terug
Tandverzorgende hondensnacks

Tandverzorgende hondensnacks

Tandverzorgende hondensnacks houden de tanden, kiezen en het tandvlees schoon en helpen tandplak en tandsteen te verminderen.
Lees meer ..
Tandverzorgende hondensnacks

Tandverzorgende snacks voor de hond

Heeft uw hond last van tandplak? Of wilt u het ontstaan van tandplak zoveel mogelijk beperken? Dan is het een goed idee om uw hond regelmatig tandverzorgende snacks te geven. Deze hondensnacks zijn speciaal ontworpen om het gebit van uw hond schoon te helpen houden. Het kauwen op kauwsnacks werkt zoals een tandenborstel. Door het kauwen op een snack, worden de tanden schoongewreven. Zo krijgt het ontstaan van tandplak en tandsteen minder kans. Ook stimuleert het kauwmateriaal het tandvlees, waardoor dit goed doorbloed en gezond blijft.

Tandplak kan erg moeilijk te verwijderen zijn. Hoe langer uw hond op een snack kauwt, hoe beter het gebit wordt verzorgd. Kauwsnacks en andere tandverzorgende producten zijn te koop in vele maten, smaken en varianten. Ontdek samen met uw hond welke variant het beste bij hem past. Houdt uw hond van puur natuurlijke producten, zoals oren met vacht? Of voelt u zelf meer voor het geven van een dental stick? Een heerlijke rol van runderhuid? Bij Brekz vindt u deze en vele andere varianten altijd zeer voordelig in onze webshop.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kauwsnacks snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel tandverzorgende hondensnacks tegen de scherpste prijzen!

Voordelen tandverzorgende hondensnacks

  • Gezonde en natuurlijke manier om het gebit van uw hond te verzorgen

  • Vermindert de vorming van tandplak en tandsteen

  • Bevordert gezond tandvlees en een frisse adem

  • Een lekkere traktatie voor uw hond met gezondheidsvoordelen

  • Het kauwen op snacks geeft honden een voldaan, ontspannen en blij gevoel

Assortiment tandverzorgende hondensnacks

Dental sticks: Dental sticks helpen de gezondheid van het gebit te onderhouden, doordat het kauwen op de sticks het ontstaan van tandplak helpt te verminderen. Dit is te danken aan de ingrediënten, speciale vorm en zachte structuur van dental sticks. Bekende varianten van de dental sticks zijn de Pedigree Dentastix. Maar wist u dat Brekz ook een eigen assortiment dental sticks heeft? De Brekz Dental Sticks Small, Brekz Dental Sticks Medium met kip en Brekz Dental Sticks Large. Goed en voordelig!

Dental kauwsnacks zonder granen: Voor honden met een gevoeligheid voor gluten of granen zijn er gelukkig ook voldoende opties in tandverzorgende hondensnacks. Ook vorm en structuur van deze producten dragen bij aan het verzorgen van het gebit. Daarnaast bevatten de snacks over het algemeen ingrediënten die bijdragen aan een goede mondgezondheid. Een voorbeeld van een gluten- en suikervrije tandverzorgende hondensnack zijn de Papillon Dental Snacks krokodillen. U kunt ook kiezen voor een variant op basis van rijst, zoals de kleurrijke Brekz Rice Dental Sticks.

Rawhide: Rawhide snacks zijn gemaakt van gedroogde runderhuid. Runderhuid staat garant voor lekker lang kauwplezier. Door het kauwen op de huid zal de wrijvende werking de tanden schoonmaken en wordt de doorbloeding van het tandvlees gestimuleerd. Langdurig kauwen komt tegemoet aan de natuurlijke kauwbehoeften van uw hond. Een voorbeeld van een lekkere rawhide snack is de Farm Food Dental Braided Donut.

Puur natuur kauwsnacks: In ons assortiment vindt u ook gedroogde dierlijke, volledig natuurlijke producten, die doorgaans onweerstaanbaar zijn voor honden en tegelijkertijd een natuurlijke tandenborstel zijn voor uw hond. Bijvoorbeeld gedroogde kalfspees of oren met vachtDoor het regelmatig kauwen op deze snacks, zal de vorming van tandsteen en tandplak beperkt blijven. Uw hond zal dol zijn op deze natuurlijke snacks! 

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt door het kauwen op kauwmateriaal.

Hondensnacks bij Brekz

Brekz heeft naast tandverzorgende snacks ook een uitgebreid assortiment in andere soorten hondensnacks. Hier vindt u bijvoorbeeld snackjes als beloning voor tijdens trainingen. Bekijk gauw het complete aanbod met al het lekkers om uw trouwe vriend op te trakteren.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.