terug
Puppy hondensnacks

Puppy hondensnacks

Wilt u uw pup lekker belonen voor zijn goede gedrag? Bij Brekz hebben we een ruim aanbod aan heerlijke en gezonde snacks in verschillende smaken en maten om uw pup een extra motivatie boost te geven!
Lees meer ..
Puppy hondensnacks

De beste puppy snacks

Wanneer u uw pup eens een keer wilt verwennen of regelmatig wil belonen voor zijn goede gedrag, dan is een lekker tussendoortje natuurlijk onmisbaar. Bij Brekz kunt u diverse soorten snacks voor puppies bestellen. Een lekkere kauwstick voor na de wandeling omdat hij zich zo keurig gedragen heeft of kleine beloningssnoepjes om direct te kunnen belonen tijdens de puppycursus? Wij bieden u een ruim aanbod snacks in verschillende, heerlijke smaken om uw pup een extra motivatie boost te geven!

Beloningssnacks

Het assortiment biedt verschillende soorten puppysnacks voor de kleinste viervoeters. De Brekz Soft Treats Micro trainers of Brekz Soft Treats Candy Mix zijn ideaal om uw kleine vriend te belonen tijdens de puppycursus of wanneer u hem of haar zelf commando's wilt aanleren. Deze kleine puppy snoepjes zijn zeer geschikt als beloningssnack tijdens een training, omdat ze hier over het algemeen niet te lang op hoeven kauwen. Zo kunnen u en uw kleine viervoeter extra goed 'bij de les blijven' tijdens de puppytraining!

Kauwsnacks

Wanneer uw puppy zich buiten keurig gedragen heeft tijdens het uitlaatrondje, kunt u hem natuurlijk ook eens uitgebreid verwennen met een heerlijke kauwstrip. Brekz Snack Sticks voordeelpakket met Lam/Rund/Kip/Zalm zijn heerlijke kauwsnacks met diverse heerlijke smaken en zijn de ideale traktatie voor uw puppy. De sticks zijn niet hard en in kleinere stukjes te breken. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om de snack over de dag te verdelen en uw pup af en toe een stukje te geven.

Graanvrije snacks

Heeft uw pup last van een intolerantie of allergie? Renske Gezonde Beloning Kip en Renske Gezonde Vlees Repen Kip zijn graanvrije tussendoortjes en bevatten slechts één eiwitbron. Vaak worden deze snacks goed geaccepteerd door honden met een bepaalde voedselovergevoeligheid.

Bij Brekz kunt u de lekkerste, beste snacks voor puppy's goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu onweerstaanbare tussendoortjes voor uw pup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.