Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hondenkoekjes 

Honden zijn dol op hondenkoekjes. Deze heerlijke kleine hondensnacks zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. U kunt ze bijvoorbeeld geven als beloning of als tussendoortje. Brekz heeft een ruim assortiment aan hondenkoekjes.
Lees meer ..

Biscuits

Farmbone Lam en Rijst hondenkoekjes

Farmbone Lam en rijst voor de hond

Farmbone Lam en rijst voor de hond is een heerlijke botvormige snack met lam en rijst en is geschikt voor iedere hond. Deze smakelijke snacks van Farmbone zijn gevormd als kleine botjes en zijn ideaal als tussendoortje of voor bij de hondentraining. Daarbij zijn ze gebitsverzorgend en hebben ze een heerlijke lamssmaak. Ook zijn de snacks rijk aan vitaminen en mineralen. Zo geeft u uw hond niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde snack. Lengte: 6 cm

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu farmbone lam en rijst voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ingrediënten Farmbone Lam en rijst voor de hond

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (100% lam), mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (22%), ruw vet (5%), ruwe celstof (3%), ruwe as (7%), calcium (1%), fosfor (0,8%).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld strips met lam en rijst? Kijk dan eens bij Yerkeys Lam & Rijst voor de hond. Een overzicht van al onze koekjes voor honden vindt u op de Productpagina.

Farmbone Lam en rijst > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,75 (€ 3,75 /kg)
3 x 1 kg
€ 9,95 (€ 3,32 /kg)
Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst hondenkoekjes

Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond

Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond zijn heerlijke koekjes in de vorm van een bot voor iedere hond. Deze koekjes zijn gemaakt op basis van zalm en rijst. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor honden met allergieën voor bepaalde dierlijke ingrediënten. Daarnaast zijn de koekjes rijk aan zalm. Zalm bevat Omega 3 en -6-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

De aanwezigheid van calcium en vitamine D en de knapperige consistentie van de koekjes zorgen voor gezonde tanden en gezond tandvlees. Ook wordt tandsteenvorming voorkomen. De voeding bevat speciaal geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen die zorgen voor een goede spijsvertering. Deze gezonde koekjes zijn rijk aan vitamine C en E. Zo stimuleren ze het immuunsysteem en dragen ze bij aan een sterke weerstand. De snack zit verpakt in een handig hersluitbaar zakje waardoor de koekjes lang knapperig blijven. 

 • Voor een gezonde huid en vacht
 • Geschikt voor honden met allergieën
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Voor een goede weerstand en sterk immuunsysteem
 • Draagt bij aan een gezond gebit
 • In een handig hersluitbaar zakje

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Biscuits Zalm&Rijst voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoeveelheid hoofdvoeding aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond

 Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voeding
Aantal koekjes
<10 1-4
10-25 4-8
>25 8-16

Ingrediënten Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond 

Tarwebloem (30%), rijst (14%), gedehydreerd zalmeiwit (7%*), maïsglutenmeel, tarwe (4%), digest, tarweglutenmeel, dierlijk vet, mineralen, sojaolie, gist
* Gelijk aan 14% gerehydrateerde zalm

Analytische bestanddelen
Eiwit: 22,8%
Vetgehalte: 8,0%
Ruwe as: 7,0%
Ruwe celstof: 1,2%
Calcium: 1,0%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
IE/kg: VitA: 28600; VitD3: 930; VitE: 625
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 340; Calciumjodaat, watervrij: 4,4; Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 65, Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 160; Zinksulfaat-monohydraat: 580; Natriumseleniet: 0,40
Antioxidanten

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Proplan hondenvoer. Hier vindt u onder andere Pro Plan Biscuits Lam & Rijst voor de hond en Pro Plan Optiderma Medium Adult Sensitive Skin hondenvoer.

Proplan Biscuits Zalm&Rijst voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 3,39
Per 4
€ 10,95
Per 8
€ 20,49
Pro Plan Biscuits Lam & Rijst hondenkoekjes

Pro Plan Biscuits Lam & Rijst voor de hond

Pro Plan Biscuits Lam & Rijst voor de hond zijn smakelijke snacks van biscuit en zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Deze heerlijke krokante hondensnacks bevatten diverse voedingsstoffen die uw hond ook aantreft in zijn dagelijkse voeding. Zo bevatten de biscuits granen, lam en rijst en zijn ze rijk aan essentiële vitaminen. Uw hond snoept hierdoor niet alleen lekker maar ook verantwoord en gezond.

 • Smakelijke snack voor de hond
 • Rijk aan granen en lamsvlees
 • Eiwitrijke snack, voor een energieke dag
 • Rijk aan vitaminen, waaronder vitamine B12 en C
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste Pro Plan hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Biscuits Lam&Rijst voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Pro Plan Biscuits Lam & Rijst voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Pro Plan Biscuits Lam & Rijst voor de hond

Dit is een aanvullende voeding en een uitstekende snack of beloning voor uw hond. Aangeraden wordt om 2 tot 4 stuks Pro Plan Biscuits Lam&Rijst voor de hond per dag te voeren voor het beste resultaat.
 

Ingrediënten Pro Plan Biscuits Lam & Rijst voor de hond

tarwebloem (30%), rijst (14%), gedehydreerd lamseiwit (7%*), maïsglutenmeel, tarwe (4%), digest, tarweglutenmeel, dierlijk vet, mineralen, sojaolie, gist
* Gelijk aan 14% gerehydrateerd lam

Analytische bestanddelen
Eiwit: 21,0%
Vetgehalte: 8,0%
Ruwe as: 6,7%
Ruwe celstof: 1,3%
Calcium: 1,0%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
IE/kg: VitA: 28600; VitD3: 930; VitE: 625;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 345; Calciumjodaat, watervrij: 4,4; Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 65, Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 160; Zinksulfaat-monohydraat: 580; Natriumseleniet: 0,40
Antioxidanten

Dagelijkse voedingshoeveelheid
Houd u voor de gezondheid van uw hond aan de voedingsrichtlijnen, pas de hoeveelheid van de hoofdmaaltijd hier op aan en zorg voor dagelijkse beweging van uw hond. Gewicht per stuk: circa 10 gram.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack met zalm en rijst? Kijk dan eens bij Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond. Een overzicht van al ons Pro Plan hondenvoer vindt u hier.

Proplan Biscuits Lam&Rijst voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 3,39
Per 4
€ 10,95
Per 8
€ 20,49
Jack Doggies Mergkoekjes Rund (groot) hondenkoekjes

Ingrediënten Jack Doggies Mergkoekjes Rund

Samenstelling

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, glucose en mineralen.

Analyse

Ruw eiwit 11%, ruw vet 9%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as 9%, vocht 9%, kleurstoffen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Minimix hondenkoekjes

Minimix hondenkoekjes

De Minimix hondenkoekjes is een grote snackemmer, gevuld met diverse heerlijke hondensnacks. De snacks zijn in de vorm van gekleurde botjes en hebben de smaken kip, zalm en lam. Ze bevatten een scala aan voedingsstoffen, zodat uw hond niet alleen lekker maar ook gezond snackt. Een heerlijke beloning, traktatie of gewoon als tussendoortje.

 • Botjes in verschillende kleuren en smaken
 • Smaken kip, zalm en lam
 • Een ideale beloning of gewoon als tussendoortje
 • Rijk aan voedingsstoffen
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackemmer Groot voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Snackemmer Groot voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Snackemmer Groot voor de hond

Vlees en dierlijke bijproducten (minimaal 4% kip, minimaal 4% lam), vis- en bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Vocht (22%), ruw eiwit (16,5%), ruw vet (2,5%), ruwe as (1%), ruwe celstof (0,5%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld snack rolls gemaakt van pens? Kijk dan eens bij onze Beeztees Delisnacks Tripe Rolls. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.

> Meer informatie
Minimix hondenkoekjes 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
500 gram
€ 5,25
Jack Doggies Midi Grote Kluif hondenkoekjes

Jack Doggies Midi Grote Kluif hondenkoekjes

Jack Doggies Midi Grote Kluif hondenkoekjes zijn smakelijke hondensnacks in de vorm van een echte kluif. Met dit heerlijke tussendoortje van biscuit beloont u werkelijk uw hond. Daarnaast zijn de biscuitkoekjes ook goed voor de gezondheid van uw hond. Met Jack Doggies Midi Grote Kluif hondenkoekjes zorgt u ervoor dat het gebit van uw hond gezond blijft. Door het kauwen op deze snack vermindert uw hond tandplak in het gebit waardoor er minder kans is op tandsteen. Ook wordt het tandvlees van uw hond tijdens het kauwen gemasseerd. De gezondheid van uw hond wordt extra ondersteund door toevoeging van vitamine A, D3 en E. Met deze traktatie garandeert u dan ook een gezond tussendoortje! De hondenkoekjes zijn verkrijgbaar in een verpakking van 2,5 kg.

 • Geschikt voor elke hond
 • Gezonde snack van granen, oliën, en mineralen, in de vorm van een echte kluif
 • Ondersteunt het gebit en gaat tandplak en tandsteen tegen
 • Rijk aan vitaminen A, D3 en E
 • Verkrijgbaar in verpakking van 2,5 kg


Bij Brekz bestelt u de lekkerste hondenkoekjes voor uw hond goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Jack Doggies Midi Grote Kluif voor een voordelige prijs. Snel en makkelijk geleverd!

De houdbaarheid van Jack Doggies Midi Grote Kluif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Midi Grote Kluif hondenkoekjes

Deze snack is geschikt als beloning of als tussendoortje. Pas eventueel de hoofdvoeding hierop aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen.  Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Jack Doggies Midi Grote Kluif hondenkoekjes

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groente, gist, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (3%), ruwe celstof (1%), as (3%), calcium (1%), fosfor (0,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A, Vitamine D3, Vitamine E.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Jack Doggies, bijvoorbeeld Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes? Bekijk gerust ons assortiment Jack Doggies hondenhoekjes. Heeft u toch liever een ander kauwproduct voor uw hond, check ons assortiment kauwproducten op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 6,95 (€ 2,78 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 12,95 (€ 2,59 /kg)
4 x 2,5 kg
€ 23,95 (€ 2,40 /kg)
Jack Doggies Jack Cracks Lam & Rijst hondenkoekjes

Jack Doggies Jack Cracks Lam & Rijst voor honden

Jack Doggies Jack Cracks Lam & Rijst voor honden zijn lekkere en krokante hondenkoekjes in de vorm van kussentjes, geschikt voor iedere hond. Met deze kleine koekjes kunt u uw hond op een gezonde manier belonen. Deze koekjes op basis van lam en rijst zijn lichtverteerbaar en geschikt voor honden met een gevoelige huid, vacht of spijsvertering. Ze zijn ook een goed alternatief wanneer uw hond last heeft van overgevoeligheid voor bepaalde koolhydraat- of eiwitbronnen. Uw hond zal kunnen genieten van dit heerlijke tussendoortje.

 • Op basis van lam en rijst
 • Geschikt als beloning of tussendoortje
 • Lichtverteerbaar
 • Voor honden met een gevoelige huid, vacht of spijsvertering

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Jack Cracks Lam  & Rijst voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Jack Cracks Lam & Rijst voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Jack Cracks Lam & Rijst voor honden

U kunt dit product geven als snack of tussendoortje. Pas eventueel de hoeveelheid hoofdvoeding hierop aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Jack Doggies Jack Cracks Lam & Rijst voor honden

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën, vetten, mineralen, groente, gist en suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), Ruwe as (3%), Ruw vet (3%), Ruwe celstof (1%), Calcium (1%), Fosfor (0.5%), Vitamine A, D3 en E.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Jack Doggies Jack Cracks Lam&Rijst voor honden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenkoekjes. Hier vindt u onder andere Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden en Jack Doggies Puppy Kluifjes Bruin voor honden

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Mini Merg Rund hondenkoekjes

Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden

Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden zijn heerlijke koekjes met merg voor iedere hond. De koekjes bevatten merg en zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen, zoals (rund)vlees, granen, oliën en mineralen. Dankzij hun compacte vorm zijn ze zeer geschikt als beloning tijdens de hondentraining. De voedzame ingrediënten maken deze snack de ideale manier om lekker te combineren met gezond. 

 • Heerlijke snack met merg
 • Rijk aan ruwe oliën en vetten
 • Voedzame ingrediënten voor de gezonde trek
 • Ook ideaal voor gebruik tijdens de hondentraining

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Ingrediënten Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden

(Rund)vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers. 

Analytische bestanddelen
Eiwit (11%), vocht (9%), ruwe oliën en vetten (9%), ruwe as (9%), ruwe celstof (0,5%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hondenkoekjes met lam en rijst? Kijk dan eens bij Jack Doggies Jack Cracks Lam&Rijst voor honden. Een overzicht van al onze hondenkoekjes vindt u hier.

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 400 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 400 gram
€ 9,95
€ 8,95
Jack Doggies Puppy Kluifjes Bruin hondenkoekjes

Jack Doggies Puppy Kluifjes Bruin voor honden

Jack Doggies Puppy Kluifjes Bruin voor honden zijn smakelijke hondenkoekjes en zijn dankzij hun formaat uitermate geschikt voor puppy's. Maar deze koekjes hebben natuurlijk ook fans onder honden van wat kleinere rassen. De kluifjes zijn een lekkere snack, maar kunnen ook worden gebruikt als smakelijke beloning tijdens de training.

 • Smakelijke kleine snack in de vorm van kluifjes
 • Uitermate geschikt voor puppy's en honden van de wat kleinere rassen
 • Als snack of belong tijdens de training
 • Kwaliteit zoals u van Jack Doggies gewend bent

Bij Brekz kunt u de beste Hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Puppy Kluifjes Bruin voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Jack Doggies met lam en rijst? Kijk dan eens bij Jack Doggies Jack Cracks Lam&Rijst voor honden. Een overzicht van al onze Hondenkoekjes vindt u hier.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Puppy kluifjes 3-mix hondenkoekjes

Jack Doggies Puppy kluifjes 3-mix voor de hond

Jack Doggies Puppy kluifjes 3-mix voor de hond is een voordelige mix van hondenkluifjes. Ze zijn erg klein en daarom geschikt voor puppy's en kleine hondenrassen. Het biscuit is lekker zacht om op te kauwen, wat het ook perfect maakt voor het jonge gebit van pups. De diverse kleuren maken het een vrolijke mix, die daarnaast ook nog eens een lekkere smaak hebben. Maar de koekjes zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens erg gezond. Ze kunnen als beloning of tussendoortje gegeven worden. 

Bij Brekz kunt u de beste koekjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Puppy kluifjes 3-mix voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Jack Doggies Puppy kluifjes 3-mix voor de hondstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Jack Doggies Puppy kluifjes 3-mix voor de hond

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Jack Doggies Puppy kluifjes 3-mix voor de hond

Granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten, speculaaskruiden, gist en suiker

Anaylitische bestanddelen
Ruw eiwit (11,0%), ruwe vet (3,0%), ruwe celstof (1%), ruwe as (3,0%) calcium (1,0%), fosfor (0,5%), vitamine A (3500 IE/kg), vitamine D3 (350 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg)


Andere hondenkoekjes?

Bent u op zoek naar grotere koekjes voor uw hond? Bekijk dan ons Hondenkoekjes assortiment. Hier verkopen we onder andere de Pro Plan Biscuits Zalm & Rijst voor de hond. Deze kunnen gebruikt worden bij honden met een gevoelige huid. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Engels Koekje voor honden

Jack Doggies Engels Koekje voor honden

Jack Doggies Engels Koekje voor honden is een fleurige, smakelijke hondensnack van biscuit voor iedere hond. De koekjes in deze fleurige mix hebben allemaal hun eigen vorm en kleur meegekregen. Ze zijn gemaakt van heerlijk biscuit en zijn uitermate geschikt als beloning of als tussendoortje voor uw hond. Ook verkrijgbaar in een scherp geprijsde voordeelverpakking!

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Engels Koekje voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Engels Koekje staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Engels Koekje Jack Doggies

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, glucose en mineralen.

Analyse

Ruw eiwit 10%, olie 5%, calcium 1%, ruwe celstof 2%, ruwe as 4,5 % en  kleurstoffen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainingssnack? Kijk dan eens bij Boxby for dogs Duck Trainers. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 500 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 500 gram
€ 9,95
€ 8,95
Jack Doggies Mergkluifjes hondenkoekjes

Jack Doggies Mergkluifjes voor honden

Jack Doggies Mergkluifjes voor honden is een lekker tussendoortje voor uw hond in de vorm van een bot. Deze populaire koekjes van Jack Doggies hebben een rundsmaak. Dit is een populaire smaak bij honden en deze zullen daarom ook gegarandeerd lekker gevonden worden. Ook is rund een goede bron van eiwitten. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. Daarnaast zijn de gezonde voedingsstoffen in de juiste verhouding aanwezig. Jack Doggies staat niet voor niets bekend als merk dat zich met name richt op het maken van hondenkoekjes van hoge kwaliteit. De buitenkant is gemaakt van merg. Aan de binnenkant zit een zachte vulling. Een verpakking bevat 400 gram, maar we verkopen ook een voordeelverpakking van 3 x 400 gram. 

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Mergkluifjes voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Jack Doggies Mergkluifjes voor hondenstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Mergkluifjes Jack Doggies

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, glucose en mineralen.

Analyse

Ruw eiwit 10%, ruw vet 5%, ruw celstof 0,5%, as 9%, vocht 9%, kleurstoffen.

Voedingsadvies Jack Doggies Mergkluifjes voor honden

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een kauwproduct dat in het bijzonder goed is voor het gebit van uw hond? Bekijk dan ons Farm Food hondenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Farm Food Rawhide Dental Roll L

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
3 x 400 gram
€ 6,49
5 x 400 gram
€ 9,95
Jack Doggies Mergrondjes hondenkoekjes

Jack Doggies Mergrondjes voor honden

Jack Doggies Mergrondjes voor honden zijn lekkere snacks met een zachte vulling voor iedere hond. Deze smakelijke snacks bijten heerlijk weg. Dankzij hun harde buitenkant en hun zachte, heerlijke binnenkant worden ze binnen no-time de favoriete snack van uw hond. En behalve lekker zitten ze ook nog eens boordevol gezonde voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo snoept uw hond niet alleen lekker, maar ook gezond.

 • Knapperige buitenkant
 • Smakelijke, zachte vulling
 • Rijk aan eiwitten
 • Vol bouwstoffen zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Mergrondjes voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Mergrondjes voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Jack Doggies Mergrondjes voor honden

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, suiker, zalm, plantaardige eiwitextracten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruwe as (9%), vocht (9%), ruw vet (6%), vitamine A/D3/E,  koper.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Antioxidanten, kleurstoffen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld snacksticks? Kijk dan eens bij Rollstix voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
3 x 400 gram
€ 6,49
5 x 400 gram
€ 9,95
Jack Doggies Mergkip Kluifjes hondenkoekjes

Jack Doggies Mergkip Kluifjes

Jack Doggies Mergkip Kluifjes is een heerlijk tussendoortje voor uw hond in de vorm van een bot. Deze populaire hondenkoekjes van Jack Doggies bevatten grotendeels kip, wat een perfecte bron van eiwitten is. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. Daarnaast zijn in deze kluifjes granen, oliën en vetten aanwezig in de juiste verhouding. Een gezonde snack dus! Jack Doggies staat niet voor niets bekend als merk dat zich met name richt op het maken van hondenkoekjes van hoge kwaliteit. De Mergkip Kluifjes zijn niet alleen gezond, ze zijn ook nog eens erg lekker. De binnenkant is gemaakt van merg met een vulling van kip. De buitenkant is lekker krokant. Uw hond zal er van kunnen genieten! Een verpakking bevat 400 gram, maar we verkopen ook een voordeelverpakking van 3 x 400 gram. 

 • Gezond tussendoortje van hoge kwaliteit, in de vorm van een bot
 • Grotendeels gemaakt van kip, wat een goede bron van eiwitten is
 • Bevat granen, oliën en eiwitten in de juiste verhouding
 • Lekkere vulling met een krokante buitenkant

Bij Brekz kunt u de beste tussendoortjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Mergkip Kluifjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Mergkip Kluifjes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Jack Doggies Mergkip Kluifjes

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Jack Doggies Mergkip Kluifjes

Kip, plantaardige bijproducten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, suikers, mineralen

Analytische bestanddelen
Vocht (9,0%), ruwe as (9,0%), ruwe oliën en vetten (6,0%), eiwit (1,0%), ruwe celstof (0,5%)


Andere hondensnacks?

Bent u op zoek naar een tussendoortje, waar uw hond gedurende een langere tijd op kan kauwen? Bekijk dan ons Kauwproducten assortiment. Hier verkopen we onder andere de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Deze verkopen we ook in kleinere formaten. Bekijk bijvoorbeeld de Beeztees Buffelhuidstaaf Klein (10 stuks) voor de hond

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 400 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 400 gram
€ 9,95
€ 8,95
Jack Doggies Mini Mergshapes hondenkoekjes

Jack Doggies Mini Mergshapes

Jack Doggies Mini Mergshapes zijn hondenkoekjes met een heerlijke vleesvulling voor iedere hond. De koekjes zijn bijzonder geschikt voor na de training of gewoon als tussendoortje. Ze zijn geliefd vanwege hun onweerstaanbare vleesvulling en bevatten een scala aan gezonde voedingsstoffen, zoals eiwitten, granen, glucose en mineralen. Zo vormen Mini Merghapes de ideale snack voor zowel hond als baasje. 

 • Smakelijke vleesvulling
 • Compacte snack, ideale beloning na de training of als tussendoortje
 • Geschikt voor iedere hond
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen, zoals eiwitten, granen, glucose en mineralen

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Mini Mergshapes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Mini Mergshapes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.


Ingrediënten Jack Doggies Mini Mergshapes

Plantaardige oliën en vetten, granen, dierlijke bijproducten, glucose, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (9%), ruwe as (9%), vocht (9%), ruwe celstof (0,5%), door de EU toegestane kleurstoffen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld trainingssnacks met eend? Kijk dan eens bij Boxby for dogs Duck Trainers. Een overzicht van al onze hondenkoekjes vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
3 x 400 gram
€ 6,49
5 x 400 gram
€ 9,95
Jack Doggies Kluifjes 4 Mix hondenkoekjes

Jack Doggies Kluifjes 4 Mix 

Jack Doggies Kluifjes 4 Mix is een lekkere, gekleurde snackmix in de vorm van kluifjes en is geschikt voor iedere hond. De kluifjes zijn gemaakt van biscuit en bevatten diverse gezonde voedingsstoffen voor uw hond. Voer ze uw hond als tussendoortje of als beloning voor goede (trainings)prestaties. Ieder zakje bevat 500 gram.

 • Smakelijke snack van biscuit
 • Rijk aan dierlijke voedingsstoffen, granen, vitaminen en mineralen
 • Gewoon als tussendoortje of als beloning voor goed prestaties
 • Geschikt voor iedere hond

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Kluifjes 4 Mix tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Jack Doggies Kluifjes 4 Mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Jack Doggies Kluifjes 4 Mix

Dierlijke bijproducten, granen, plantaardige oliën en vetten, mineralen, glucose.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), olie (5%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (2%), calcium (1%). Met door de EU toegestane kleurstoffen


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld bullepeespuntjes voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Bullepeespuntjes voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Gerookte Kluifjes hondenkoekjes

Jack Doggies Gerookte Kluifjes voor de hond

Jack Doggies Gerookte Kluifjes voor de hond zijn een smakelijke snack van gerookte kluifjes en zijn geschikt voor iedere hond. Deze overheerlijke snack heeft een sterke, rooksmaak en een sterke geur. In combinatie met zijn compacte formaat maakt dit hem een zeer geschikte beloning voor tijdens de hondentraining.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Gerookte Kluifjes voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Jack Doggies Gerookte Kluifjes

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, aroma en mineralen.

Analyse

Ruw eiwit 23%, ruw vet 8%, ruw celstof 2,5%, ruwe as 7%, vocht 10%, kleurstoffen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld mergkoekjes met rund? Kijk dan eens bij de Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden. Een overzicht van al onze Hondenkoekjes vindt u hier.

Gerookte Koekjes voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Micro Trainer Mix hondenkoekjes

Micro Trainer mix voor de hond

De Snackemmer (Micro Trainer) voor de hond is een emmer met een inhoud van 200 gram die rijkelijk gevuld is met vrolijk gekleurde hondensnacks. Deze snacks hebben de vorm van een botje, en hebben in totaal vier verschillende smaken. Zo heeft een botje de smaak van kip, een ander botje de smaak van rund en weer een ander de smaak van lam. Ten slotte zijn er botjes die de heerlijke smaak van zalm hebben. De hondensnacks uit de Snackemmer Mini (Micro Trainers) voor de hond bevatten een breed scala aan voedingsstoffen, zodat u uw hond op een verantwoorden manier kunt belonen. Deze snacks zijn ideaal om uw hond mee te trainen, gezien het kleine formaat en de grote hoeveelheid waarmee ze in de emmer zitten. 

 • Botjes in verschillende kleuren en smaken
 • Smaken kip, rund, lam en zalm
 • Een ideale beloning of gewoon als tussendoortje
 • Verantwoorde snacks
 • Geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen
   

Bij Brekz kunt u de lekkerste kauwsnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop de Micro Trainer mix voor de hond tegen de scherpste prijs. Gemakkelijk besteld en snel thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Micro Trainer mix voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Snackemmer Groot voor de hond

Vlees en dierlijke bijproducten (elke snack bevat minimaal 4% lam, 4% kip, of 4% rund), vis en bijproducten (elke snack bevat minimaal 4% zalm), granen, mineralen, plantaardig eiwitconcentraat.

Analytische bestanddelen
Vocht (20%), ruw eiwit (15,5%), ruw vet (4,2%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1,0%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatieve snack om uw hond mee te belonen? Wij verkopen ook de Snackemmer Groot voor de hond, een emmer van 500 gram waarvan de hondensnacks iets groter zijn. Ideaal voor als u een grotere hond heeft! Bekijk daarnaast eens ons totale assortiment aan kauwsnacks voor honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
200 gram
€ 3,75
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Merg Gold Mix hondenkoekjes

Jack Doggies Merg Gold Mix voor honden

De Jack Doggies Merg Gold Mix is een smakelijke mix van 3 soorten hondenkoekjes voor uw hond. Deze combipack bestaat uit een variatie van biscuitkoekjes in de smaken rund, kip en zalm. Door het kauwen op deze snack vermindert uw hond tandplak in het gebit waardoor er minder kans is op tandsteen. Ook wordt het tandvlees van uw hond tijdens het kauwen gemasseerd. Met deze traktatie garandeert u dan ook een gezond tussendoortje voor uw hond! De hondenkoekjes zijn verkrijgbaar in een verpakking van 400 gram. Probeer ook eens de andere varianten combipack hondenkoekjes van Jack Doggies. Een overheerlijke en gezonde beloning voor uw hond!

 • Overheerlijke combinatie van verschillende soorten biscuitkoekjes met merg
 • Een combinatie van de smaken rund, kip en zalm
 • Geschikt voor elke hond
 • Gezonde snack
 • Ondersteunt het gebit en gaat tandplak en tandsteen tegen
 • Verkrijgbaar in verpakking van 400 gram


Bij Brekz bestelt u de lekkerste hondenkoekjes voor uw hond goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Jack Doggies Merg Cold Mix voor honden voor een voordelige prijs. Snel en makkelijk geleverd tot aan uw voordeur! 

De houdbaarheid van Jack Doggies Merg Cold Mix voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Merg Gold Mix voor honden

Deze snack is geschikt als beloning of als tussendoortje. Pas eventueel de hoofdvoeding hierop aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen.  Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Jack Doggies Merg Gold Mix voor honden

(Rund)vlees, kaas, zalm en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), vocht (9%), ruw vet (6%), as (9%), ruwe celstof (0,5%).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Jack Doggies, bijvoorbeeld Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes? Bekijk gerust ons assortiment Jack Doggies hondenhoekjes. Heeft u toch liever een ander kauwproduct voor uw hond, check ons assortiment kauwproducten op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
3 x 400 gram
€ 6,49
5 x 400 gram
€ 9,95
Jack Doggies Merg Hartjes hondenkoekjes

Jack Doggies Merg Hartjes voor honden

Jack Doggies Merg Hartjes zijn heerlijke biscuitkoekjes en een smakelijke snack voor uw hond. Deze onweerstaanbare biscuitkoekjes bevatten een hoeveelheid aan gezonde voedingsstoffen, zoals eiwitten, granen en mineralen. Jack Doggies Merg Hartjes voor de hondkunt u gebruiken als beloning tijdens trainingen of als tussendoortje. Met deze overheerlijke hondenkoekjes beloont u uw hond in ieder geval op gezonde wijze en draagt u op verantwoorde wijze bij aan de gezondheid van uw hond! De hondenkoekjes zijn geschikt voor elke hond en zijn te verkrijgen in een verpakking van 400 gram.

 • Geschikt voor elke hond
 • Gezond(e) beloning/tussendoortje
 • Biscuitkoekjes met rundsmaak
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 400 gram

Bij Brekz bestelt u de lekkerste hondenkoekjes voor uw hond goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Jack Doggies Merg Hartjes voor honden tegen de scherpste prijzen. Zo garandeert u dat uw bestelling snel en makkelijk wordt geleverd!

De houdbaarheid van Jack Doggies Merg Hartjes voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Merg Hartjes voor honden

Deze snack is geschikt als beloning of als tussendoortje. Pas eventueel de hoofdvoeding hierop aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras, en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Jack Doggies Merg Hartjes voor honden

Granen, oliën en vetten, zalm, suiker, plantaardige eiwitextracten en mineralen

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (9%), vocht (9%), as (9%), ruwe celstof (0,5%)

Ander product? 

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Jack Doggies, bijvoorbeeld Jack Doggies Mergpijpjes Zalm voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment Jack Doggies hondenkoekjes. Heeft u toch liever een ander snackproduct voor uw hond, check ons assortiment hondenkoekjes op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 400 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 400 gram
€ 9,95
€ 8,95
Jack Doggies Merg Vierkantjes hondenkoekjes

Jack Doggies Merg Vierkantjes hondenkoekjes

Jack Doggies Merg Vierkantjes hondenkoekjes zijn heerlijke biscuitkoekjes, geschikt voor iedere hond. De koekjes bevatten merg en zitten boordevol eiwitten, vitaminen en mineralen. Hierdoor geeft u uw hond niet alleen een lekkere maar ook een heel gezonde snack. Ideaal dus als beloning, of gewoon als dagelijks tussendoortje.

 • Heerlijke hondenkoekjes met merg
 • Ondersteunt de gezondheid
 • Ideaal als beloning of tussendoortje
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Merg Vierkantjes hondenkoekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Merg Vierkantjes hondenkoekjes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Jack Doggies Merg Vierkantjes

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, rund, oliën en vetten, suiker, plantaardige eiwitextracten en mineralen.

Analyse

Ruw eiwit 10%, ruw vet 6%, ruw celstof 0,5%, as 9%, vocht 9%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een combipack met mergkoekjes en nog twee smaken? Kijk dan eens bij ons Jack Doggies Combipack D hondenkoekjes.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 2,49
3 x 400 gram
€ 6,49
5 x 400 gram
€ 9,95
Jack Doggies Mergshapes (Groot) hondenkoekjes

Jack Doggies Mergshapes (Groot) voor de hond

Jack Doggies Mergshapes (Groot) voor de hond zijn smakelijke hondensnacks. Deze overheerlijke hondenkoekjes van biscuit zijn uitermate geschikt als tussendoortje of als beloning na een hondentraining. Daarnaast zijn Jack Doggies Mergshapes (Groot) voor de hond goed voor de gezondheid van uw hond. De koekjes zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen, zoals eiwitten, granen, mineralen en glucose. Hiermee zorgt u voor een gezonde vacht en een gezond lijf van uw hond. De hondensnack is verkrijgbaar in een verpakking van(af) 500 gram. Met deze snack in huis beloont u uw hond op een goede en gezonde wijze!

 • Gezonde snack en/of beloning voor grotere honden
 • Met smakelijke vleesvulling
 • Ondersteunt het gebit en gaat tandplak en tandsteen tegen
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen, zoals eiwitten, granen, mineralen en glucose
 • Verkrijgbaar in verpakking vanaf 500 gram


Bij Brekz bestelt u de lekkerste hondenkoekjes voor uw hond goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Jack Doggies Mergshapes (Groot) voor de hond voor een voordelige prijs. Snel en makkelijk geleverd tot aan de voordeur.

De houdbaarheid van Jack Doggies Mergshapes (Groot) voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Voedingsadvies Jack Doggies Mergshapes (Groot) voor de hond

Deze snack is geschikt als beloning of als tussendoortje. Pas eventueel de hoofdvoeding hierop aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen.  Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Jack Doggies Mergshapes (Groot) voor de hond

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, rund, zalm, kaas, suiker, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (9%), as (9%), vocht (9%), ruwe celstof (0,5%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Jack Doggies, bijvoorbeeld Jack Doggies Mini Mergshapes? Bekijk gerust ons assortiment Jack Doggies hondenhoekjes. Heeft u toch liever een ander kauwproduct voor uw hond, check ons assortiment kauwproducten op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Mergkoekjes Zalm voor de hond

Jack Doggies Mergpijpjes Zalm voor de hond

Jack Doggies Mergpijpjes Zalm voor de hond zijn smakelijke snack voor uw hond.  Deze onweerstaanbare biscuitkoekjes bevatten een hoeveelheid aan gezonde voedingsstoffen, zoals eiwitten, granen en mineralen. Jack Doggies Mergpijpjes Zalm voor de hond kunt u gebruiken als beloning tijdens trainingen of als tussendoortje. Met deze overheerlijke hondenhoekjes beloont u uw hond in ieder geval op gezonde wijze en draagt u op een verantwoorde wijze bij aan de gezondheid van uw hond! De hondenkoeksjes zijn geschikt voor elke hond en zijn te verkrijgen in een verpakking van(af) 500 gram.

 • Geschikt voor elke hond
 • Gezonde beloning of tussendoortje
 • Biscuitkoekjes met zalmsmaak
 • Rijk aan gezonde voedingstoffen
 • Verkrijgbaar in een verpakking van(af) 500 gram


Bij Brekz bestelt u de lekkerste hondenkoekjes voor uw hond goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Jack Doggies Zalm voor de hond voor de scherpste prijs online. Zo garandeert u dat uw bestelling snel en makkelijk wordt geleverd!

De houdbaarheid van Jack Doggies Mergpijpjes Zalm voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Mergpijpjes Zalm voor de hond

Deze snack is geschikt als beloning of als tussendoortje. Pas eventueel de hoofdvoeding hierop aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen.  Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Jack Doggies Mergpijpjes Zalm voor de hond

Zalm, plantaardige bijproducten, granen vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, suikers, mineralen

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruwe as (9%), ruw oliën en vetten (6%), eitwit (1,0%), ruwe celstof (0,5%)
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Jack Doggies, bijvoorbeeld Jack Doggies Mergkoekjes Rund (groot) hondenkoekjes? Bekijk gerust ons assortiment Jack Doggies hondenhoekjes. Heeft u toch liever een ander snackproduct voor uw hond, check ons assortiment hondenhoekjes op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 500 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 500 gram
€ 9,95
€ 8,95
Jack Doggies Mergkoekjes Kaas voor de hond

Jack Doggies Mergkoekjes Kaas voor de hond

Jack Doggies Mergkoekjes Kaas voor de hond zijn smakelijke koekjes met merg en kaas en zijn geschikt voor iedere hond. Deze hondenkoekjes zien er niet alleen onweerstaanbaar uit, dat zijn ze ook! De snack van Jack Doggies combineert merg met kaas en is geliefd bij honden van alle rassen. Dankzij de natuurlijke ingredienten snackt uw hond behalve lekker ook gezond.

 • Natuurlijk product
 • Heerlijke combinatie van merg en kaas
 • Geschikt voor iedere hond
 • Gezonde snack voor verantwoord snoepen

Bij Brekz kunt u de beste Jack Doggies hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Jack Doggies Mergpijpjes Kaas voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Jack Doggies Mergkoekjes Kaas voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Mergkoekjes Kaas Jack Doggies

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, kaas, suiker, plantaardige eiwitextracten en mineralen.

Analyse

Ruw eiwit 11%, ruw vet 9%, ruw celstof 0.5%, as 9%, vocht 9%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hondenkoekje met lam en rijst? Kijk dan eens bij onze Antos Lam & Rijst Sticks Groot hondensnack.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Runners met Zemelen voor de hond

Jack Doggies Runners met zemelen voor de hond

Jack Doggies Runners met zemelen voor honden zijn lekkere en gezonde hondenkoekjes met zemelen. De zemelen bevatten veel vezels waardoor je hond snel zijn hongergevoel verliest. De de koekjes zijn daarom een verantwoord tussendoortje of beloning.

 • Bevat zemelen
 • Vermindert hongergevoel
 • Geschikt als tussendoortje of beloning

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenkoekjes, zoals de Jack Doggies Runners met Zemelen voor de hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 

 

Samenstelling

Granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groente, gist en suiker.

Analyse

Ruw eiwit 11%, ruw vet 3%, ruw celstof 1%, as 3%, calcium 1%, fosfor 0,5%, vitamine A 3,500 IE/kg, vitamine D3 350 IE/kg, vitamine E 30 mg/kg.

Andere hondenkoekjes?

Bij Brekz kunt ook kiezen uit vele andere koekjes van Jack Doggies, zoals de Jack Doggies Engelse Koekjes voor honden in verschillende vormen en kleuren. Bekijk ook ons gehele assortiment aan hondenkoekjes en bestel de lekkerste koekjes snel!
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel voor de hond

Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel voor de hond

Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel zijn heerlijke biscuitkoekjes in de vorm van een kluifje. Deze snacks zijn klein en daardoor uiternate geschikt voor uw pup. De biscuitkoekjes hebben een zachte structuur dat afgestemd is op de ontwikkeling van het gebit van uw jonge hond. Met Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel zorgt u voor een gezond tussendoortje voor uw hond. Naast granen, oliën en mineralen zijn deze koekjes rijk aan vitaminen A, D3 en E. Met dit overheerlijke gezonde tussendoortje zorgt u er ook voor dat uw pup bij de les blijft bij puppytrainingen. Deze hondenkoekjes zijn verkrijgbaar in een verpakking vanaf 500 gram.

 • Biscuitkoekjes in de vorm van een kluifje
 • Geschikt voor puppy's
 • Gezonde snack als tussendoortje of als beloning tijdens trainingen
 • Zachte structuur
 • Ondersteunt het gebit
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 500 gram.


Bij Brekz bestelt u de lekkerste hondenkoekjes voor uw hond goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel voor een voordelige prijs. Snel en makkelijk geleverd!

De houdbaarheid van Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel voor de hond

Deze snack is geschikt als beloning of als tussendoortje. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Jack Doggies Puppy Kluifjes Geel voor de hond

Granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten, gist, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (3,0%), ruwe celstof (1%),ruwe as (3,0%), calcium (1,0%), fosfor (0,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (IE/kg), vitamine D3 (350 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg)
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Jack Doggies, bijvoorbeeld Jack Doggies Puppy Kluifjes Wit voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment Jack Doggies hondenhoekjes. Heeft u toch liever een ander kauwproduct voor uw hond, check ons assortiment kauwproducten op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Biscuit Turbo Mix voor honden

Jack Doggies Biscuit Turbo Mix voor honden

De Jack Doggies Biscuit Turbo Mix voor honden is een mix van smakelijke koekjes in verschillende vormen waar uw hond van zal smullen! Deze hondensnacks zijn perfect te gebruiken als tussendoortje of beloning voor uw trouwe viervoeter. Jack Doggies is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het produceren van kwalitatief hoogwaardige en voordelige snacks voor de hond.

Bij Brekz kunt u de beste natuurlijke kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Biscuit Turbo Mix voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Extra informatie Jack Doggies Biscuit Turbo Mix voor honden

 • rijk aan voedingsstoffen
 • makkelijk in gebruik
 • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • te bestellen in drie verschillende hoeveelheden: 500 gram, 3 x 500 gram en 5 x 500 gram

Samenstelling

Granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groente, gist en suiker.

Analyse

Ruw eiwit 11%, ruw vet 3%, ruw celstof 1%, as 3%, calcium 1%, fosfor 0,5%, vitamine A 3,500 IE/kg, vitamine D3 350 IE/kg, vitamine E 30 mg/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de overzichtspagina van de hondenkoekjes. Zoekt u naar andere producten van Jack Doggies? Bekijk dan bijvoorbeeld de Jack Doggies Biscuit Kluifjes Wit hondenkoekjes.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Jack Jackers voor de hond

Ingrediënten Jack Doggies Mini Mergshapes

Dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, granen, glucose, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (3%), ruwe as (3%), ruwe celstof (1%), calcium 1%, fosfor 0,5% en door de EU toegestane kleurstoffen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Boerderijmix Vanille voor de hond

Jack Doggies Boerderijmix Vanille voor de hond

Jack Doggies Boerderijmix Vanille voor de hond bestaat uit lekkere biscuitkoekjes met vanillesmaak voor uw hond. De koekjes bevatten diverse vitaminen en hebben de vorm van verschillende boerderijdieren. Ze zijn lekker als tussendoortje, snack of beloning na bijvoorbeeld een training. 

 • Gemaakt van biscuit
 • In diverse vormen
 • Met vanillesmaak
 • Geschikt als tussendoortje
 • Geschikt als beloning
 • Geschikt als snack
 • Met diverse vitaminen

Bij Brekz kunt u de lekkerste hondenkoekjes van Jack Doggies gemakkelijk en voordelig online bestellen. De Jack Doggies Boerderijmix Vanille voor de hond wordt zeer snel geleverd! 

De houdbaarheid van de koekjes staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Jack Doggies Boerderijmix Vanille voor de hond

Samenstelling
Granen, plantaardige bijproducten, vlees, dierlijke bijproducten, oliën, vetten, mineralen, groente, gist en suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (11%), ruw vet (3%), ruwe celstof (1%), as (3%), calcium (1%) en fosfor (0,5%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A, vitamine D3 en vitamine E.

Andere koekjes dan Jack Doggies Boerderijmix Vanille voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook Jack Doggies Mergkip Kluifjes hondenkoekjes en Jack Doggies Tutti Frutti Mix hondenkoekjes kopen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondensnacks en ontdek welke snacks het beste bij uw hond passen! Kunt u niet kiezen? Dan hebben wij ook nog verschillende combipacks.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 500 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 500 gram
€ 9,95
€ 8,95
Jack Doggies Mini Mini Kluifjes

Jack Doggies Mini Mini Kluifjes

Jack Doggies Mini Mini Kluifjes is een heerlijk klein kluifje van Jack Doggies en is de ideale trainingssnack voor kleine honden. De mini mini kluifjes zijn zeer compact en zijn daardoor goed geschikt voor honden van kleinere rassen. Ondanks hun formaat beschikken ze over de onvervalste smaak die Jack Doggies zo geliefd maakt. Zo zijn ze de ideale metgezel voor tijdens de training, of om gewoon als smakelijk tussendoortje.

 • Smakelijke kleine kluifjes van Jack Doggies
 • Ideaal voor honden van kleinere rassen
 • Handig voor tijdens de training
 • Ook ideaal als tussendoortje
 • Onvervalste Jack Doggies smaak

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Mini Mini Kluifjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Jack Doggies Mini Mini Kluifjes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Jack Doggies Mini Mini Kluifjes

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, glucose, mineralen, gist.

Analyse

Ruw eiwit 25,5%, ruw vet 8%, ruw as 4%, kleurstoffen.

Voedingsadvies Jack Doggies Kluifjes

Zorg altijd voor voldoende drinkwater. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld botjes met lam en rijst? Kijk dan eens bij Farmbone Lam en rijst voor de hond. Een overzicht van al onze hondenkoekjes vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden

Jack Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden

De Jack Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden zijn heerlijke hondenkoekjes waar uw hond van zal smullen. De koekjes zijn perfect te gebruiken als tussendoortje of als beloning bij het trainen. Dankzij het handige formaat zijn ze goed mee te nemen, bijvoorbeeld dus naar de puppycursus of tijdens het wandelen. De Jack Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden zien er vertrouwd uit, zijn gemakkelijk in gebruik en kwalitatief hoogwaardig. Dit alles ook nog eens tegen een scherpe prijs!

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden in een notendop

 • heerlijke hondenkoekjes 
 • de Jack Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden zijn makkelijk in gebruik
 • heerlijke tussendoortjes waar u uw hond mee kunt verwennen
 • snacks van goede kwaliteit
 • scherp geprijsd

 

Ingrediënten Doggies Biscuit Kluifjes Bruin voor honden

Granen, vlees, dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen en vitaminen. 
 

Ander product?

Vergelijkt u dit product graag met vergelijkbare artikelen? Kijk dan op de pagina van de botten en rollen. Wanneer u op zoek bent naar nog meer lekkernijen voor uw hond, kijk dan snel op de overzichtspagina van de hondensnacks.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Hartjes met Kip voor honden

Ingrediënten Jack Doggies hartjes met kip

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

Analyse

Ruw eiwit 18,5%, ruw vet 7%, ruw celstof 2%, ruwe as 7%, kleurstoffen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 500 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 500 gram
€ 9,95
€ 8,95
Premio Lamb Chicken Bagels hondensnack

Premio Lamb Chicken Bagels hondensnack

Premio Lamb Chicken Bagels hondensnack is een snack die eruit ziet als een bagel. De samenstelling van ingrediënten en voedingsstoffen is ideaal voor de behoeften van uw hond. De bagels zijn gemaakt van mals lamsvlees en goed verteerbaar kippenvlees. De snack bevat weinig vet, geen suiker en veel proteïne en is daarmee een verantwoord tussendoortje. Door de hersluitbare verpakking blijft de snack langer vers.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

 • Snack in de vorm van bagel
 • Gemaakt van lamsvlees
 • Bevat goed verteerbare kip
 • Bevat weinig vet en geen suiker
 • Bevat veel proteïne
 • Geschikt als tussendoortje
 • Verpakt in hersluitbare verpakking

Voedingsadvies Premio Lamb Chicken Bagels hondensnack

Geef u hond maximaal één bagel per dag.

Ingrediënten Premio Lamb Chicken Bagels hondensnack

Samenstelling 
Lamsvlees (28%), kip (28%), tarwemeel, rijstmeel, glycerine, olie, vet en sesam.

Analytische bestanddelen
Proteïne (23%), vet (5,5%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (2%) en vocht (18%)

Toegevoegde voedingsstoffen
Conserveringsmiddelen

Andere snack voor uw hond?

Bij Brekz kunt u van het merk Trixie ook kiezen voor diverse andere lekkere snacks. Zo verkopen wij ook Trixie Melk Drops, Trixie Choco Drops en Trixie Beef Coins. Kijk hier voor een uitgebreid aanbod van verrassende snacks van Trixie en bestel snel de lekkerste snack voor uw hond!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,49
Per 3 verpakkingen
€ 8,99
Jack Doggies Vanille Kluifjes

Jack Doggies Vanille Kluifjes voor honden

Jack Doggies Vanille Kluifjes voor honden zijn lekkere hondenkluifjes met een vanillesmaak. De kluifjes zijn gemaakt van biscuit en dierlijke producten en bevatten diverse vitaminen en mineralen. De kluifjes zijn daarom niet alleen lekker, maar ook gezond als beloning en tussendoortje of handig voor onderweg.

 • Gemaakt van granen en dierlijke producten
 • Met lekkere vanillesmaak
 • Bevatten vitaminen en mineralen
 • Geschikt als beloning
 • Geschikt als tussendoortje
 • Handig voor onderweg

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenkluifjes gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Jack Doggies Vanille Kluifjes en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de kluifjes staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Jack Doggies Vanille Kluifjes voor honden

Samenstelling
Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige olie en vetten, glucose,vanille-extracten en mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), olie (5%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (2%), calcium (1%) en kleurstoffen.

Andere hondenkluifjes?

Van Jack Doggies kunt u nog diverse andere soorten hondenkluifjes bestellen. Wij verkopen ook Jack Doggies Puppy Kluifjes Wit voor honden. Deze zijn vooral voor puppy’s en kleine honden geschikt. Of u kiest voor Jack Doggies Mergkluifjes voor honden met een lekkere rundsmaak. Bekijk ook ons gehele assortiment van Jack Doggies.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Jack Doggies Gecoate Kluif Kip/Rund voor de hond

Jack Doggies Gecoate Kluif Kip/Rund voor de hond

Jack Doggies Gecoate Kluif Kip/Rund voor de hond is een smakelijk biscuitkoekje met kip en rund en is geschikt voor iedere hond. De Jack Doggies zijn rijk aan eiwitten en bieden de nodige ondersteuning voor een gezonde huid- en vacht en bij spijsverteringsproblemen. Ook bevatten de koekjes diverse vitaminen en mineralen. Zo geeft u uw hond niet alleen een lekker tussendoortje, maar is deze ook nog eens erg gezond.

 • Heerlijke smaak
 • Gezonde snack
 • Ideaal als tussendoortje of beloning
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Gecoate Kluif Kip/Rund voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Gecoate Kluif Kip/Rund voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Jack Doggies Gecoate Kluif Kip/Rund

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, glucose, mineralen.


Anaylitische bestanddelen
Ruw eiwit (8%), ruw vet (7%), ruwe celstof (2,5%), ruwe as (3,5%) en in de EU toegestane kleurstoffen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze snack, bijvoorbeeld een combipack met verschillende smaken Jack Doggies hondenkoekjes? Kijk dan eens bij onze Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 2,49
€ 2,24
3 x 500 gram
€ 6,49
€ 5,84
5 x 500 gram
€ 9,95
€ 8,95
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 6,95 (€ 2,78 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 12,95 (€ 2,59 /kg)
4 x 2,5 kg
€ 23,95 (€ 2,40 /kg)
Jack Doggies Combipack A hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack A hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack A hondenkoekjes is combipack van verschillende soorten mergkoekjes, Deze combipack bestaat uit 1x Mergkoekjes Kaas 500 gram + 1x Mergkoekjes Zalm 500 gram + 1x Mergkoekjes Rund 500 gram. Met dit heerlijke tussendoortje van biscuit beloont u werkelijk uw hond met smaak. Daarnaast zorgt u met de Jack Doggies Combipack A hondenkoekjes ervoor dat het gebit van uw hond gezond blijft. Door het kauwen op deze snack vermindert uw hond tandplak in het gebit waardoor er minder kans is op tandsteen. Ook wordt het tandvlees van uw hond tijdens het kauwen gemasseerd. Met deze traktatie garandeert u dan ook een gezond tussendoortje! De hondenkoekjes zijn verkrijgbaar in een verpakking van 1,5 kg. Probeer ook eens de andere varianten combipack hondenkoekjes van Jack Doggies.

 • Overheerlijke combinatie van verschillende soorten mergkoekjes (kaas, zalm en rund)
 • Geschikt voor elke hond
 • Gezonde snack
 • Ondersteunt het gebit en gaat tandplak en tandsteen tegen
 • Verkrijgbaar in verpakking van 1,5 kg


Bij Brekz bestelt u de lekkerste hondenkoekjes voor uw hond goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Jack Doggies Combipack A hondenkluif voor een voordelige prijs. Snel en makkelijk geleverd!

De houdbaarheid van Jack Doggies Combipack A hondenkluif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Combipack A hondenkoekjes

Deze snack is geschikt als beloning of als tussendoortje. Pas eventueel de hoofdvoeding hierop aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid koekjes nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Jack Doggies Combipack A hondenkoekjes

(Rund)vlees, kaas, zalm en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen
Eiwit (11%), vocht (9%), ruwe oliën en vetten (9%), ruwe as (9%), ruwe celstof (0,5%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product van Jack Doggies, bijvoorbeeld Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes? Bekijk gerust ons assortiment Jack Doggies hondenhoekjes. Heeft u toch liever een ander kauwproduct voor uw hond, check ons assortiment kauwproducten op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 6,49
Jack Doggies Combipack B hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack B hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack B hondenkoekjes is een combiverpakking vol heerlijke snackkluifjes en is geschikt voor iedere pup. Met deze grote verpakking krijgt u in een keer drie verschillende soorten puppykluifjes in huis. Zo kunt u deze lekkere hondenkoekjes afwisselen en uw pup elke keer weer verrassen. Een verpakking bevat:

 • 1 x puppykluifjes 3-mix 500 gram
 • 1 x puppykluifjes bruin 500 gram
 • 1 x puppykluifjes geel 500 gram

De voordelen van dit product:

 • Heerlijke snack
 • Geschikt voor iedere pup
 • 3 verschillende soorten kluifjes
 • Grote verpakking en lekker afwisselen

Bij Brekz kunt u de beste Jack Doggies hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Jack Doggies Combipack B hondenkoekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Jack Doggies Combipack B hondenkoekjes​ staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar merg rund hondenkoekjes van Jack Doggies? Kijk dan eens bij onze Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund voor honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 6,49
Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes zijn een combipack met drie verschillende smaken heerlijke hondenkoekjes voor iedere hond. Met dit combipack kunt u iedere dag afwisselen. Zo kunt u uw hond iedere dag weer verrassen met een smakelijk tussendoortje of een lekkere beloning. De Jack Cracks bevatten lam en rijst en bieden ondersteuning bij huid-, vacht- en spijsverteringsproblemen. Bovendien beschikken de snacks over diverse vitaminen en mineralen, zodat lekker altijd samen komt met gezond.

 • Heerlijke smaak
 • 3 smaken voor iedere dag afwisselen
 • Ideaal als tussendoortje of beloning
 • Jack Cracks helpen huid-, vacht- en spijsvertering ondersteunen
 • Combineert smakelijk en gezond

Bij Brekz kunt u de beste Hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Jack Doggies Combipack C hondenkoekjes

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groente, gist en suiker.

Analytische bestanddelen
Grote Kluif:
Ruw eiwit (11%), ruw vet (3%), ruwe celstof (1%), ruwe as (3%), calcium (1%), fosfor (0,5%).

Jack Cracks:
Ruw eiwit (10,5%
), ruw vet (2,5%), ruwe as (4%), ruwe celstof (2%)

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (4500 IE/kg), vitamine D3 (3450 IE/kg), vitamine E (45 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze hondensnack, bijvoorbeeld mergkoekjes van rund voor de hond? Kijk dan eens bij onze Jack Doggies Mergkoekjes Rund (groot) hondenkoekjes.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 6,49
Jack Doggies Combipack D hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack D hondenkoekjes

Jack Doggies Combipack D hondenkoekjes is een smakelijke mix met drie soorten hondenkoekjes. Deze combipack bevat drie smaken hondenkoekjes, zodat u iedere dag lekker kunt afwisselen. De koekjes met de smaken rund en merg bevatten ieder hun eigen samenstelling die een bijdrage levert aan de gezondheid van uw hond. Ideaal dus als dagelijkse beloning, of gewoon als tussendoortje.

 • Heerlijke hondenkoekjes
 • Drie verschillende smaken voor lekker afwisselen
 • In de smaken rund en merg
 • Ondersteunt de gezondheid van uw hond
 • Ideaal als tussendoortje of als beloning

Bij Brekz kunt u de beste Hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Combipack D hondenkoekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Combipack D hondenkoekjes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Jack Doggies Combipack D hondenkoekjes

Kluifjes Vier Mix

Granen, vlees & dierlijke bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12,5%), vocht (10%), ruwe oliën en vetten (3,5%), ruwe as (3,5%), ruwe celstof (1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Antioxidanten, kleurstoffen, vitamine A (5000 IE/kg), vitamine D3 (500 IE/kg), vitamine E (50 mg), koper (1,8 mg).

Jack Doggies Mini Mergkoekjes Rund

Granen, oliën en vetten, rund, suiker, plantaardige eiwitextracten en mineralen

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (9%), ruwe celstof (0,5%), ruwe as (9%), vocht (9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Mineralen, vitaminen A, vitamine D3, vitamine E.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar Jack Doggies met lam en rijst? Kijk dan eens bij onze Jack Doggies Jack Cracks Lam & Rijst hondenkoekjes.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 6,49
Premio Beef Coins hondensnack

Premio Beef Coins hondensnack

De Premio Beef Coins hondensnack is een heerlijke kauwsnack gemaakt van rundvlees. Trixie is een merk dat al jaren koploper is op het gebied van huisdierproducten- en accessoires. Daarom kunt u van een Trixie product kwaliteit verwachten. In de verpakking zit 100 gram aan lekkere gedroogde rundvlees rondjes. Kortom: wilt u uw huisdier verwennen met een hoogwaardig, lekker en gezond product? Dan is de Premio Beef Coins hondensnack voor u!

 • heerlijke kauwsnacks
 • 100 gram per verpakking
 • verpakt in een hersluitbare zak

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Premio Beef Coins hondensnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Premio Beef Coins hondensnack

 • 57% rund
 • rijk aan eiwitten
 • gluten vrij
 • zonder toegevoegde suikers

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Ander product?

Zoekt u vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de pagina van de hondenkoekjes. Hier kunt u bijvoorbeeld de Premio Chicken Penne Pasta hondensnack of de Premio Chicken Penne Pasta hondensnack vinden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,49
Per 3 verpakkingen
€ 8,99
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,49
Per 3 verpakkingen
€ 8,99
Premio Chicken Penne Pasta hondensnack

Premio Chicken Penne Pasta hondensnack

De Premio Chicken Penne Pasta hondensnack is een heerlijke kauwsnack gemaakt van rundvlees. Trixie is een merk dat al jaren koploper is op het gebied van huisdierproducten en accessoires. Daarom kunt u van een Trixie product kwaliteit verwachten. In de verpakking zit 100 gram aan lekkere pennen (pasta) gevuld met vlees en vis. Kortom: wilt u uw huisdier verwennen met een hoogwaardig, lekker en gezond product? Dan is de Premio Chicken Penne Pasta hondensnack voor u!

 • heerlijke kauwsnacks
 • 100 gram per verpakking
 • verpakt in een hersluitbare zak

Bij Brekz kunt u de beste hondensnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Premio Chicken Penne Pasta hondensnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Premio Chicken Penne Pasta hondensnack

 • 36% vlees en 8% vis
 • rijk aan eiwitten
 • gluten vrij
 • zonder toegevoegde suikers

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Ander product?

Zoekt u vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de pagina van de hondenkoekjes. Hier kunt u bijvoorbeeldf de Premio Lamb Chicken Bagels hondensnack vinden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 2,99
Per 3 verpakkingen
€ 8,25
Vitakraft Treaties Bits hondensnack

Vitakraft Treaties Bits hondensnack

Vitakraft Treaties Bits hondensnack is een heerlijke tussendoortje voor uw hond dat verkrijgbaar is in twee lekkere smaken. Deze onweerstaanbare vleeshapjes zijn licht gebakken in de oven, waardoor ze lekker krokant van buiten zijn en zacht van binnen. Dankzij het extra hoge aandeel aan vlees is uw hond er ongetwijfeld dol op. Welke zal hij het lekkerst vinden, het zachte hapje met kippensmaak, of de Vitakraft Treaties Bits hondensnack gevuld met leverworst?

 • Een vleesgehalte van boven de 70%
 • Zachtjes gebakken in de oven
 • Zonder toegevoegde suiker
   

Bij Brekz kunt u Vitakraft Treaties Bits hondensnack gemakkelijk en voordelig bestellen. De lekkerste snacks voor uw hond koopt u eenvoudig online bij ons, en wij bezorgen ze bij u thuis!

De houdbaarheid van Vitakraft Treaties Bits hondensnack staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Vitakraft Treaties Bits hondensnack

 • Een hond van 2 tot 5 kg kunt u tot 1 stuk per dag geven
 • Een hond van 5 tot 15 kg kunt u 2 tot 3 stuks per dag geven
 • Een hond van 15 tot 25 kg kunt u 3 tot 5 stuks per dag geven
 • Een hond van 25 tot 35 kg kunt u 5 tot 7 stuks per dag geven


Samenstelling Vitakraft Treaties Bits hondensnack

Ingrediënten Vitakraft Treaties Bits hondensnack Kip

Vlees en dierlijke bijproducten 72,2% ( Kip 44,3% ), groente, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen, plantaardige bijproducten.

Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Ingrediënten Vitakraft Treaties Bits hondensnack Leverworst

Vlees en dierlijke bijproducten 72,8% ( lever 24%, leverworst 1,4% ), groente, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen, plantaardige bijproducten.

Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.
 

Andere snack?

Zoekt u een andere snack of lekkernij voor uw hond? Bij Brekz vindt u de heerlijkste traktaties voor uw hond, zoals bijvoorbeeld hondenkoekjes, kauwproducten of heerlijke worsten.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Leverworst
€ 2,95
€ 2,49
Kip
€ 2,95
€ 2,49
Verpakking Prijs
Per 3
€ 4,79
€ 4,31
per 6
€ 8,49
€ 7,64
Adventuros Strips met hertsmaak hondensnack

Adventuros Strips met hertsmaak hondensnack

Adventuros Strips met hertsmaak hondensnack is een zachte beloningssnack met de smaak van hertenvlees. De strips zijn geschikt voor volwassen honden. Ze zijn rijk aan vlees, bevatten weinig vet en er zijn geen kunstmatige kleurstoffen aan toegevoegd. U kunt de strips makkelijk in stukken verdelen. Door de hersluitbare verpakking zijn ze ook handig voor onderweg.

 • Zachte beloningssnack
 • Met hertenvleessmaak
 • Voor volwassen honden
 • Bevat weinig vet
 • Zonder kunstmatige kleurstoffen
 • Gemakkelijk te portioneren
 • Handig voor onderwerg

Bij Brekz kunt u verschillende soorten snacks van Adventuros eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Adventuros Strips met hertsmaak hondensnack en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de strips staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Adventuros Strips met hertsmaak hondensnack

In onderstaande tabel vindt u het aantal strips dat u uw hond maximaal per dag mag geven. Pas de hoofdmaaltijd aan de hoeveelheid snacks die uw geeft aan. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater en bewaar de snacks op een koele en droge plaats.
 

Gewicht van uw hond Aantal stuks per dag
7 kg 1 strip
15 kg 2 strips
30 kg 4 strips


Ingrediënten Adventuros Strips met hertsmaak hondensnack

Samenstelling
Granen, glycerol, vlees en dierlijke bijproducten (8%), suiker, gist, mineralen, oliën en vetten. 

Analytische bestanddelen

Eiwit (13,5%), vetgehalte (2%), ruwe as (4,8%), ruwe celstof (0,7%) en vocht (19%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (13.200 IE/kg), vitamine D3 (900 IE/kg), calciumjodaat, watervrij (3,4 mg/kg), mangaan(II)sulfaat-monohydraat (19 mg/kg), zinksulfaat-monohydraat (438 mg/kg), natriumseleniet (0,47 mg/kg), hertsmaak (3.000 mg/kg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere snack dan Adventuros Strips met hertsmaak hondensnack

Bij ons kunt u ook Adventuros Nuggets met zwijnsmaak en Mini Sticks met buffelsmaak bestellen. Bekijk ook ons gehele assortiment aan beloningssnacks en ontdek ook welke snacks u van de merken Pedigree en Boxby kunt kopen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 3
€ 4,79
€ 4,31
per 6
€ 8,49
€ 7,64
Verpakking Prijs
Per 3
€ 4,79
€ 4,31
per 6
€ 8,49
€ 7,64

Snacks

Verpakking Prijs
500 gram
€ 4,50
Verpakking Prijs
500 gram
€ 1,79
Per 3
€ 4,95
per 6
€ 9,45
Verpakking Prijs
400 gram
€ 1,75
Per 3
€ 4,95
per 6
€ 9,25
Verpakking Prijs
130 gram
€ 1,69
Per 3
€ 4,79
per 6
€ 8,99