Hondenkoekjes

Hondenkoekjes

Honden zijn dol op hondenkoekjes. Deze heerlijke kleine hondensnacks zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. U kunt ze bijvoorbeeld geven als beloning of als tussendoortje. Brekz heeft een ruim assortiment aan hondenkoekjes.
Lees meer ..
Hondenkoekjes

Hondenkoekjes

Uw hond verdient weleens een koekje. Soms omdat hij of zij een geweldig trucje doet, of soms gewoon als een lekker tussendoortje. Brekz biedt u allerlei verschillende soorten hondenkoekjes aan zodat u altijd genoeg voorraad heeft om uw geliefde viervoeter lekker te verwennen. Zo vindt u bijvoorbeeld biscuitkoekjes die u als een klein tussendoortje aan kunt bieden. Ook zijn er sticks te krijgen die uw hond een wat langere tijd bezig houden.

Wanneer u bezig bent met het trainen van uw hond, bijvoorbeeld tijdens het aanleren van trucjes of bij activiteiten zoals behendigheid kunnen de trainers die Brekz aanbiedt een grote hulp zijn. U wilt natuurlijk dat uw hond naar u leert luisteren en hoe kan dat nou beter dan door hem of haar eens goed te belonen! Er zijn verschillende soorten hondenkoekjes verkrijgbaar van een grote variatie aan merken. 

Bij Brekz kunt u de beste en lekkerste hondenkoekjes eenvoudig en goedkoop online kopen. Bestel de alle soorten hondenkoekjes voordelig bij Brekz en krijg ze comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de verscheidene hondenkoekjes staat op de verpakking vermeld. Deze informatie is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Assortiment hondenkoekjes

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons zeer ruime assortiment hondenkoekjes. Er is een zeer grote variatie aan hondenkoekjes te vinden waardoor u er zeker van bent dat er ook voor uw hond iets lekkers bij zit!

  • Munchy biedt bijvoorbeeld verschillende soorten korte staafjes die u als beloning aan uw hond kan geven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Munchy Rood voor de hond. Deze kauwsticks zijn gemaakt van ongelooide runderhuid. Dit geeft ze een stevige textuur en zorgt voor lang kauw- en eetplezier. De hond krijgt een sterker gebit door het kauwen en zal zich niet vervelen. De proteïnen in de kauwsticks zijn belangrijke bouw-en energiestoffen voor de hond.
     
  • Jack Doggies biedt een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende brokjes om uw hond te verwennen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Jack Doggies Jack Cracks Lam&Rijst voor honden. Deze kleine hondenkoekjes zijn lekker krokant. Ze hebben de vorm van kleine kussentjes. Deze koekjes zijn uitstekend geschikt om uw hond te verwennen of te belonen, bijvoorbeeld tijdens het trainen. 
     
  • Orijen biedt u een variatie met allerlei verschillende smaken in brok vorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Orijen Wild Boar hondensnacks. Deze hondensnacks van Orijen zijn bereid van 100% wildzwijnenvlees en bevatten geen conserveringsmiddelen. De voedingsstoffen worden geleverd door lokale boeren en vervolgens worden deze zorgvuldig gevriesdroogd in eigen keukens zodat alle natuurlijke voedingsstoffen behouden blijven. De snacks zijn niet alleen zeer smakelijk, maar ook nog eens voedzaam en gezond.
     

Andere hondensnacks?

Wanneer u op zoek bent naar hondensnacks voor uw gevoelige hond kunt u bijvoorbeeld onze Hypoallergene hondensnacks bekijken. Om een overzicht van alle hondensnacks die Brekz u biedt te bekijken kunt u de pagina hondensnacks bezoeken.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.