Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Farm Food hondensnacks

Om het gebit en tandvlees van uw hond schoon te houden, is het belangrijk dat uw hond kan kauwen op een bot of rol. Farm Food hondensnacks speelt op deze behoefte van uw hond in door de productie van verschillende soorten kauwsnacks.
Lees meer ..
Rawhide
Trainers

Rawhide

Trainers

Deerhide

Rawhide

Farm Food Rawhide Dental Roll L

Productinformatie Farm Food Rawhide Dental Roll L

Farm Food Rawhide Dental Roll L is een natuurlijke, veilige en zuivere kauwkluif waar u uw hond een groot plezier mee doet! Alle honden hebben een natuurlijke behoefte om hun tanden ergens in te zetten en flink te gaan kauwen. Hiermee reinigen ze hun tanden en kiezen, waardoor gebitsproblemen voorkomen kunnen worden. Wolven en wilde honden kauwen bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. De Farm Food Rawhide Dental Roll L wordt volledig gemaakt van frisse, goedgekeurde koeienhuiden. De witte kauwkluif is volledig te verteren door uw hond en is daarom nuttig en gezond genot voor uw hond. Bovendien stinkt, plakt, slijmt of vlekt de Farm Food Dentall Roll L niet. De Farm Food Dental Roll producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kunt u een kauwkluif kopen die is afgestemd op de grootte en bijtkracht van uw hond, zodat hij optimaal kan genieten!

Bij Brekz kunt u Farm Food Rawhide Dental Roll L voordelig bestellen. Bij ons vindt u de beste producten voor uw hond, voor de laagste prijs!

De houdbaarheid van de Farm Food Rawhide Dental Roll L staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Roll L

 • Zeer hoge kwaliteit: Strenge kwaliteitscontroles garanderen dat alleen de beste koeienhuiden gebruikt worden voor de Farmfood Rawhide Dental Rolls;
 • Volledig verteerbaar: Uw hond kan de Dental Roll volledig verteren; 
 • Geen lichaamsvreemde stoffen: Voor, tijdens en na de productie worden geen chemische stoffen gebruikt. Ook is het product volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Schoon en veilig geproduceerd: De huiden worden uitvoerig gewassen, waardoor bacteriën gedood worden en een product overblijft dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
 • Geen allergische reacties: De bovenstaande voordelen maken dat de Farmfood Rawhide Dentall Roll geen allergische reacties veroorzaakt (tenzij uw hond allergisch is voor rund);
 • Geen vlekken: Omdat de Dentall Roll zo schoon is en en witte kleur heeft, ontstaan er geen hinderlijke vlekken op de plaats waar uw hond gaat kauwen.

 

Natuurlijke gebitsverzorging

Wanneer uw hond kauwt op een Farm Food Rawhide Dental Roll L zorgt hij er zelf voor dat het tandplak op de tanden van uw hond afneemt. Ook heeft het kauwen een schurende werking, waardoor uw hond als het ware zijn tanden poetst. Zo wordt het gebit van uw hond van een grondige en zichtbare reiniging voorzien. Daarnaast verbetert hierdoor de adem van uw hond.

Ander product?

Misschien zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide Dental Roll, bijvoorbeeld een medium of small variant? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of kijk eens bij ons totaalaanbod hondensnacks.

 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

https://www.brekz.nl/20880-home_default/farmfood-rawhide-dental-roll-8.jpg
3.89 2019/01/01
Zeer goed product, onze honden zijn er gek op. Veel knabbelplezier.
Honden vonden het lekker
veel beter dan andere veel langer kauwplezier
Hij is er hardstikke dol op die dental rolls
Ben zeer tevreden over de bestelling en de snelle bezorging. Volgende keer zeker weer bij Brekz
Goede grote, voor zo tussendoor te geven. Newfoundlander heeft er toch 5 tot 10 min. kauw plezier van. Voor langer kauw plezier bij xl hond koop je best de xl versie. Doch bij deze had hij genoeg grip om te kunnen kauwen. Snel en goed geleverd.
Snel besteld en geleverd, mijn hond is zeer tevreden over het voer
Trop gros pour un petit chien & trop dur à couper
20812
1543
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,89 (€ 3,89/ct)
Per 3
€ 11,25 (€ 3,75/ct)
Per 5
€ 17,75 (€ 3,55/ct)
Per 10
€ 32,25 (€ 3,23/ct)
Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm is een smakelijk bot en is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. Het bot is vanwege zijn afmetingen extra geschikt voor honden van kleinere rassen. Het product is niet chemisch behandeld en stinkt, plakt of slijmt daardoor niet na gebruik. Dankzij de reinigende werking helpt het de vorming van tandplak en tandsteen op het gebit van uw hond te voorkomen.
De maat en afmetingen van dit product zijn: Small - 20 tot 22 cm lang.

 • Extra geschikt voor honden van wat kleinere rassen
 • Smakelijk bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel
 • Reinigend voor het gebit, helpt de vorming van tandsteen en tandplak te voorkomen
 • Niet chemisch bewerkt, slijmt, stinkt en plakt niet na gebruik

 

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Farm Food Rawhide Dental Bone Small 20-22cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleinere Dental Bone? Kijk dan eens bij de Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/21897-home_default/farmfood-rawhide-dental-bone-small-8-9.jpg
6.59 2019/01/01
Heerlijke kauwbotten voor onze honden. Ze kunnen zich er uren mee vermaken! :-)
Snelle en correcte levering
22747
13322
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,59 (€ 6,59/ct)
Per 3
€ 18,49 (€ 6,16/ct)
Per 5
€ 29,25 (€ 5,85/ct)
Farm Food Dental Braided Donut

Productinformatie Farm Food Dental Braided Donut

Met zijn unieke vorm en natuurlijke samenstelling is de Farm Food Dental Braided Donut het ultieme kauwproduct voor de hond. Deze kauwdonut kenmerkt zich door een puur natuurlijke samenstelling van natuurlijke runderhuid, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Daarnaast is de samenstelling van de Farm Food Dental Braided Donut ook nog eens erg prettig voor het baasje. Dit kauwproduct plakt namelijk niet, het geeft geen onaangename geurtjes of vlekken af en het wordt niet slijmerig. De Farm Food Dental Braided Donut is verkrijgbaar in drie handige maten:

 • S met een diameter van circa 10 - 12 cm 
 • M met een diamter van circa 13 - 15 cm
 • L met een diameter van 15 - 18 cm.

Dit zijn de voordelen van de Farm Food Dental Braided Donut op een rijtje:

 • Bevordert een schoon gebit en een frisse adem
 • Dieetvriendelijk; bevat weinig calorieën
 • Gemaakt van puur natuurlijk runderweefsel, zonder schadelijke toevoegingen

Bij Brekz kunt u de beste, natuurlijke kauwproducten voor uw hond goedkoop bestellen. Koop nu voordelig Farm Food Dental Braided Donut gemakkelijk online en ontvang uw bestelling snel in huis.

Productadvies Farm Food Dental Braided Donut

Dental kluiven werken als een soort natuurlijke tandenborstel voor uw hond; ze ondersteunen een schoon gebit, gezond tandvlees en een frisse adem. Als uw hond op de Farm Food Dental Briaded Donut kauwt, komt er extra speeksel vrij, wat bevorderlijk werkt voor een gezond gebit. Daarnaast bevat Farm Food Dental Briaded Donut weinig calorieën, waardoor het uitermate geschikt is voor honden die op dieet zijn.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond tijdens het kluiven. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Ander product? 

Op zoek naar iets anders? Kijkt u dan bijvoorbeeld  een naar Farm Food Antlers Fallow, een puur natuurlijke hondensnack die bestaat uit stukjes hertengewei. Of kijk verder naar het volledige assortiment tandverzorgende hondensnacks.

https://www.brekz.nl/28855-home_default/farm-food-dental-braided-donut.jpg
3.89 2019/01/01
Mijn hond is er gek op
prima bot. hond is er lekker lang mee bezig. (dwergteckel)
Je ne pensais que le format était aussi gros mais c'est parfait pour ma chienne de 35kgs
32767
15658
Farm food Dental Braided Donut > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 3,89 (€ 3,89/ct)
M
€ 4,89 (€ 4,89/ct)
Maat S - Per 3
€ 11,25 (€ 3,75/ct)
L
€ 12,25 (€ 12,25/ct)
Beschikbaar 01 jan
Maat M - Per 3
€ 13,95 (€ 4,65/ct)
Maat S - Per 5
€ 17,75 (€ 3,55/ct)
Maat M - Per 5
€ 22,25 (€ 4,45/ct)
Maat L - Per 2
€ 23,25 (€ 11,63/ct)
Beschikbaar 01 jan
Maat L - Per 3
€ 33,25 (€ 11,08/ct)
Beschikbaar 01 jan
Farm Food Rawhide Dental Donut

Productinformatie Farmfood Rawhide Dental Donut 

Farmfood Rawhide Dental Donut is een hoogwaardig en smakelijk kauwproduct voor uw hond en is gemaakt van onderhuids bindweefsel van rund. Door het kauwen zal de vorming van tandsteen en tandplak worden beperkt en helpt u uw hond zo zijn gebit gezond te houden. Dankzij het ontbreken van chemische toevoegingen slijmt, plakt en stinkt het bot niet bij gebruik en laat het geen plekken achter op de ondergrond. Bij het kauwen op de Farmfood Rawhide Dental Donut zal uw hond dan ook geen lichaamsvreemde stoffen binnenkrijgen. Het bot is verkrijgbaar in twee verschillende maten, medium (M) en large (L). Bij M krijgt u een bot van circa 12cm doorsnede, een L heeft een doorsnede van 18cm. 

Bij Brekz kunt u Farmfood Rawhide Dental Donut eenvoudig en voordelig online kopen. Dankzij de keuze uit twee verschillende maten koopt u Farmfood Rawhide Dental Donut altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Farmfood Rawhide Dental Donut staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Farmfood Rawhide Dental Donut 

Onderhuids bindweefsel van rund 100%
 

Voedingsadvies

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op dit product. Wij adviseren u om toezicht te houden wanneer uw hond kluift.
 

Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een ander kauwproduct? Kijk voor ons volledig assortiment eens bij onze kauwproducten.

https://www.brekz.nl/2196-home_default/farmfood-rawhide-dental-donut.jpg
4.99 2019/01/01
Correcte , snelle levering.
Hondjes zijn er dol op !
Goede donut, de hond er er erg blij mee
Fijne kauwdonut voor mijn labrador pup
Goed product. Onze hond is er maar druk mee.
de honden vinden het heel erg lekker
De hondjes vinden dit heel lekker .
de hond vindt het erg lekker.
einfach toll
Mein sieben Monate alter Eurasier findet den Donut klasse, und ist gut damit beschaftigt.
sehr gute Ware, wird von unserem Hund begeistert angenommen
Correcte levering en product
bin sehr zufrieden, ein hervorragendes Mittel, um Hundezähne zu putzen
Preis Leistung Service 1A
Lieferung und Ware top, danke.
22167
1599
Farmfood Rawhide Dental Donut 5" > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 2,09 (€ 2,09/ct)
M
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Maat S - Per 3
€ 5,89 (€ 1,96/ct)
Maat S - Per 5
€ 9,09 (€ 1,82/ct)
L
€ 9,39 (€ 9,39/ct)
Beschikbaar 21 sep
Maat M - Per 3
€ 14,25 (€ 4,75/ct)
Maat S - Per 10
€ 16,25 (€ 1,63/ct)
Maat L - Per 2
€ 17,95 (€ 8,98/ct)
Beschikbaar 21 sep
Maat M - Per 5
€ 22,49 (€ 4,50/ct)
Maat L - Per 3
€ 26,25 (€ 8,75/ct)
Beschikbaar 21 sep
Farm Food Rawhide Dental Roll M

Productinformatie Farm Food Rawhide Dental Roll M

Farm Food Rawhide Dental Roll M is een heerlijke kauwkluif die volledig natuurlijk, veilige en zuiver is. Als u uw hond echt een plezier wilt doen, dan geeft u hem zo'n lekkere Dentall Roll!  Alle honden hebben van nature namelijk de behoefte om regelmatig hun tanden ergens in te zetten en flink te kauwen. Op deze manier reinigen ze hun gebit, waardoor problemen aan hun tanden of kiezen voorkomen kunnen worden. In het wild kauwden honden vroeger bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. De Farm Food Rawhide Dental Roll M bestaat volledig uit frisse, goedgekeurde koeienhuiden. Zo kan hun natuurlijke kauwgedrag nagebootst worden. De witte kluif is volledig verteerbaar en is daarom nuttig en gezond genot voor uw hond. Bovendien vlekt, slijmt, stinkf of plakt de Farm Food Dentall Roll M niet. De Farmfood Dental Roll kluiven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kunt u een kauwkluif kopen die precies past bij de grootte en bijtkracht van uw hond, waardoor hij optimaal van het kluiven kan genieten!

Bij Brekz hebben we regelmatig een aanbieding voor de Farm Food Rawhide Dental Roll M. Het beste voor uw hond, kunt u bij ons goedkoop online kopen. Dus ook de Farm Food Rawhide Dentall Roll M!

De houdbaarheid van de Farm Food Rawhide Dental Roll M staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Roll M

 • Zeer hoge kwaliteit: Dankzij strenge kwaliteitscontroles kan Farm Food garanderen dat alleen de beste koeienhuiden worden gebruikt;
 • Volledig verteerbaar: De Dental Roll is volledig te verteren door uw hond; 
 • Schoon en veilig geproduceerd: Alle bacteriën op de koeienhuiden worden gedood, doordat de huiden uitvoerig gewassen worden. Hierdoor blijft een product over dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
 • Geen lichaamsvreemde stoffen: Tijdens en na het volledige productieproces worden er geen chemische stoffen gebruikt.  Ook bevat het product geen van kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Geen allergische reacties: De Farm Food Rawhide Dentall Roll veroorzaakt geen allergische reacties (tenzij uw hond allergisch is voor rund);
 • Geen vlekken: De Dentall Roll is een zeer schoon kwaliteitsproduct, waardoor er geen hinderlijke vlekken ontstaan op de plaats waar uw hond gaat kauwen.

 

Natuurlijke gebitsverzorging

Terwijl uw hond volop geniet van een Farmfood Rawhide Dental Roll M, maakt hij speeksel aan waardoor het tandplak op de tanden van uw hond helpt te verminderen. Bovendien heeft het kauwen een schurende werking, waardoor uw hond met de Farm Food Dentall Roll als het ware zijn tanden poetst. Hierdoor wordt het gebit van uw hond van grondig en zichtbaar gereinigd. Ook verbetert hierdoor de adem van uw hond.

Ander product?

Zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide Dental Roll, bijvoorbeeld een large of small variant? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of wilt u de andere hondensnacks die wij verkopen bekijken? Bezoek dan onze pagina totaalaanbod hondensnacks.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

https://www.brekz.nl/2197-home_default/farmfood-rawhide-dental-roll-6.jpg
2.59 2019/01/01
Gewoon prima.
Prima voor elkaar
Puur, echt, beste voor gebit en hond
ik moet nog starten met deze voeding maar heb deze in het verleden al gebruikt was hier tevreden over
prima product...zeker omdat dit het gebit van de hond schoon maakt.
Steeds de juiste bestelling gekregen en zeer vlug ontvangen, de prijs is natuurlijk ook een pluspunt.
Deze gekocht omdat ze van alle andere botjes buikpijn krijgt. Hiermee geen last gehad en ze vinden het heerlijk.
Goed product tegen redelijke prijs alleen te groot voor mijn hondjes
Mon chien aime beaucoup ce produit à mâcher
21567
1600
Farmfood Rawhide Dental Roll 6" > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,59 (€ 2,59/ct)
Per 3
€ 7,09 (€ 2,36/ct)
Per 5
€ 11,25 (€ 2,25/ct)
Per 10
€ 20,25 (€ 2,03/ct)
Farm Food Rawhide Dental Munchie met pens en rijst - 35 stuks

Productinformatie Farmfood Rawhide Dental Munchie Pens - 35 stuks

Farm Food Rawhide Dental Munchie sticks zijn een smakelijke snack voor uw hond, gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. de Munchie sticks zijn gemaakt van bindweefsel, dat niet chemisch wordt behandeld en niet wordt gebleekt. Dit zorgt er voor dat uw hond op een gezonde manier het gebit kan reinigen en helpt afzettingen van tandplak en tandsteen te voorkomen.

Deze verpakking Farmfood Rawhide Dental Munchie pens bevat 35 sticks van 8 gram. 

 • Gemaakt van onderhuids bindweefsel
 • Niet chemisch behandeld, dus plakt, slijmt en stinkt niet
 • Reinigende werking voor het gebit
 • Helpt tandsteen en tandplak te voorkomen

Samenstelling Farm Food Dental Munchie Tripe & Rice

73% puur gedroogd bindweefsel van runderen zonder toevoegingen, 14% runderpens, 13 % rijst. 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 82,6 %, ruw vet 3,1 %, ruwe celstof 0,5 %, ruwe as 3,4 %, vocht 10,9 %. 

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farmfood Rawhide Dental Munchie Pens - 35 stuks tegen de scherpste prijzen.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van kauwen op kauwmateriaal.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kauwproduct in de vorm van een donut? Kijk dan eens bij de Farm Food Rawhide Dental Donut. Voor een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/33918-home_default/farmfood-rawhide-dental-munchie-pens-35-stuks.jpg
4.59 2019/01/01
Elke avond een zo’n “stokje” is een waar geestje voor ons hondje!
Alles ok Stavros had alles binnen dus..scherp prijs!
Prima, mein Hund liebt sie...
Sehr gute Sticks für unseren Welpen. Er knabbert sehr gerne und lange daran. Schont unsere Möbel, Schuhe usf
35575
16519
Farm Food Rawhide Dental Munchie Pens - 35 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Zak
€ 4,59 (€ 4,59/ct)
3 Zakken
€ 12,75 (€ 4,25/ct)
5 Zakken
€ 20,25 (€ 4,05/ct)
Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm is een bot van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor honden van kleine rassen. Dit smakelijke bot is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van de rund. Het bot is niet chemisch behandeld, waardoor het niet stinkt, slijmt en plakt bij gebruik. Het Rawhide Dental Bone blinkt uit om zijn reinigende gebitsverzorging. Zo helpt het kauwen ervan te voorkomen dat tandplak en tandsteen zich op de tanden kunnen afzetten. 
Dit product is in de maat XS (Extra Small) en is daarom extra geschikt voor honden van wat kleinere rassen. De afmetingen van het bot zijn: circa 15-17 cm.

 • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel (rund)
 • Zeer schoon product, want niet chemisch behandeld
 • Slijmt, stinkt en plakt niet na gebruik
 • Reinigende werking voor het gebit, helpt tandplak en tandsteen te voorkomen
 • Geschikt voor honden van kleine rassen
   

Bij Brekz kunt u de beste Kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bot van buffelhuid? Kijk dan eens bij de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.

Farm Food
https://www.brekz.nl/2036-home_default/farmfood-rawhide-dental-bone-xs-15-17-cm.jpg
3.79 2019/01/01
De honden vinden het lekker en hebben er hun bezigheid mee.Voor de honden ok en dus ook voor bazinnetje.
deze knaagbenen gaan veel langer mee dan deze van de supermarkten
Goed kauwprodukt , de bot versplintert niet , waardoor het een veilig bot is voor darmen en maag van de hond.
Produit satisfait a ma demande, comme les croquettes Royal Canin mini adult. Livraison gratuite et rapide.
2617
1498
Farmfood Rawhide Dental Bone 6-7" > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,79 (€ 3,79/ct)
Per 3
€ 10,75 (€ 3,58/ct)
Per 5
€ 16,95 (€ 3,39/ct)
Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm is een bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor iedere hond. Het bot is heel schoon, want hij is niet chemische behandeld. Hierdoor zal het bot na gebruik niet plakken, slijmen en stinken. Kauwen van het Farm Food Rawhide Dental Bone heeft een reinigende werking op de tanden. Zo helpt het de vorming van tandplak en tandsteen op het gebit van uw hond te voorkomen.
De afmetingen van dit medium bot zijn: 24 tot 26 cm lang.

 • Smakelijk bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel
 • Niet chemisch bewerkt en dus zeer schoon; plakt, slijmt en stinkt niet na kauwen
 • Reinigende werking op het gebit, helpt zo de vorming van tandplak en tandsteen te voorkomen
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter Dental Bone? Kijk dan eens bij Farm Food Dental Bone Large L 26-28cm. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/2038-home_default/farmfood-rawhide-dental-bone-11-12.jpg
8.39 2019/01/01
Bones van verschillende maten geleverd
is ok spijtig na tijdje begint het te plakken
Eerlijke site, snel geleverd, geen schade aan de levering, kortom : je kan met een gerust kwalitatief bestellen.
Bout is breder uitgevallen dan verwacht dus eigenlijk wa te groot voor mijn hond. Ze is gek op bouten maar deze laat ze links liggen.
Product is goed en de afhandeling bij bretz is ook goed maar het bedrijf wat de levering doet niet. Ik bestel niet meer zolang er op deze manier geleverd wordt.
Parfait pour le prix, et surtout livraison des Pays Bas jusqu'en France en 3 à 4 jours après une commande. C'est ma quatrième commande et je suis hyper satisfait. Mieux que Zooplus qui se trouve en France mais la livraison c'est plus d'une semaine.
Hinterlässt keine Spuren auf Sofa und co. M ist wirklich sehr groß
22745
1500
Farmfood Rawhide Dental Bone 11-12" > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,39 (€ 8,39/ct)
Per 3
€ 23,25 (€ 7,75/ct)
Per 5
€ 36,49 (€ 7,30/ct)
Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm

Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm is een smakelijk bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en is geschikt voor de wat grotere hond. Het bot van is heel schoon en niet chemische behandeld, waardoor hij niet plakt, slijmt of stinkt na gebruik. Kluiven ervan heeft een reinigende werking op het gebit, zodat afzettingen van tandplak en tandsteen kunnen worden voorkomen. 

De afmetingen van dit product zijn: 26 - 28 cm lang.

 • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel
 • Groot bot, geschikt voor honden van wat grotere rassen
 • Niet chemisch behandeld, dus plakt, slijmt en stinkt niet
 • Reinigende werking voor het gebit
 • Helpt tandsteen en tandplak te voorkomen
   

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Bone Large L 26-28cm tegen de scherpste prijzen.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van kauwen op kauwmateriaal.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kauwproduct in de vorm van een donut? Kijk dan eens bij de Farm Food Rawhide Dental Donut. Voor een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/2039-home_default/farmfood-rawhide-dental-bone-13-14.jpg
13.95 2019/01/01
Mijn dobermann is erg blij mee.
Satisfait mais de taille un peu grande, mon chien de race Eurasier apprécie cet os au point qu'il est difficile de lui enlever de la bouche.
22743
1501
Farmfood Rawhide Dental Bone 13-14" > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,95 (€ 13,95/ct)
Per 2
€ 26,25 (€ 13,13/ct)
Per 3
€ 38,25 (€ 12,75/ct)
Per 5
€ 59,95 (€ 11,99/ct)
Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

Farmfood Rawhide Dental Bone XXS is een heerlijke kauwkluif speciaal voor honden van kleine rassen. Alle honden hebben van nature de behoefte om regelmatig flink te kauwen, ook honden van kleine rassen. In het wild kauwen honden bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. Op deze manier reinigen ze hun gebit, waardoor problemen aan hun tanden of kiezen voorkomen kunnen worden. Ook uw kleine hondje doet u een groot plezier door hem lekker te laten kluiven. Met de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS geeft u hem een volledig natuurlijke, veilige en zuivere kauwkluif. De farm Food Rawhide Dental Bone XXS heeft een lengte van 10-12cm.

De Farm Food Rawhide Dentall Bone XXS  bestaat volledig uit frisse, goedgekeurde koeienhuiden. Het resultaat is een witte kluif die volledig verteerbaar is en daarom een nuttige en gezonde snack is voor uw hond. Het bijzondere aan deze kluif is bovendien dat hij niet vlekt, slijmt, stinkt of plakt. Heeft u geen kleine hond, maar een middelgrote of grote? De Farm Food Dental Bone kluiven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kunt u altijd de juiste kauwkluif voor uw hond aanschaffen!

Bij Brekz kunt u de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Vervolgens krijgt u de Farmfood Rawhide Dental Bone XXS comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de Farmfood Rawhide Dental Bone XXS staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

 • Zeer hoge kwaliteit: Strenge kwaliteitscontroles garanderen dat Farm Food alleen de beste koeienhuiden gebruikt;
 • Volledig verteerbaar: Uw hond kan de Dental Bone XXS volledig verteren;
 • Schoon en veilig geproduceerd: De koeienhuiden worden uitvoerig gewassen, waardoor alle bacteriën worden gedood. Hierdoor blijft een product over dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
 • Geen kunstmatige toevoegingen: Tijdens en na het productieproces worden er geen chemische stoffen gebruikt.  Ook bevat het product geen van kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Geen allergische reacties: Honden krijgen geen allergische reacties van de Farm Food Rawhide producten (tenzij ze allergisch zijn voor rund);
 • Vlekvrij: De Dentall Bone is een zeer schoon kwaliteitsproduct, waardoor er geen hinderlijke vlekken ontstaan wanneer uw hond gaat kluiven.

 

Natuurlijke gebitsverzorging

Terwijl uw hond lekker aan het kluiven is op de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS zorgt hij ervoor dat het tandplak op de tanden van uw hond vermindert. Bovendien schuurt de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS tijdens het kauwen langs de tanden van uw hond, waardoor hij als het ware zijn tanden poetst. Hierdoor wordt het gebit van uw hond grondig en zichtbaar gereinigd. Ook verbetert hierdoor zijn adem.

 

Ander product?

Zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide product, zoals bijvoorbeeld de Dentall Roll? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of wilt u de andere hondensnacks die wij verkopen bekijken? Bezoek dan onze pagina totaalaanbod hondensnacks.


Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

https://www.brekz.nl/25580-home_default/farmfood-rawhide-dental-bone-xxs.jpg
1.99 2019/01/01
zeer goede prijs en snelle levering al meerder malen besteld en nooit problemen gehad blijf trouwe klant bij brekz
wij hebben een kleinkeesje en voor haar is het net iets te groot. ze moet ferm werken om het mals te krijgen.
Prijs kwaliteit is prima. Levering snel. Een heel tevreden klant.
23512
13534
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3
€ 4,75 (€ 1,58/ct)
Beschikbaar 17 oct
Per 5
€ 7,75 (€ 1,55/ct)
Beschikbaar 17 oct
Farm Food Rawhide Dental Bone XL 38-40 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XL 38-40 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XL 38-40 cm is een natuurlijk bot gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en is gericht op honden van wat grotere rassen. Het betreft een natuurproduct dat zonder chemische behandeling is vervaardigd. Hierdoor plakt, slijmt en stinkt het bot niet bij gebruik. Behalve een plezierig kluifproduct, is zijn Rawhide Dental Bone botten ook verzorgend voor het gebit. Zo helpt het kauwen ervan de afzet van tandplak en tandsteen te voorkomen.

De maat van dit bot is XL, waardoor het extra geschikt is voor honden van wat grotere rassen. De afmetingen zijn: circa 38 - 40 cm.

 • Natuurlijk product, vervaardigd van gedroogd onderhuids bindweefsel 
 • Stinkt en plakt niet bij gebruik, want is niet chemisch behandeld
 • Reinigende werking op het gebit, helpt de afzet van tandplak en tandsteen te voorkomen 
 • Maat XL, dus extra geschikt voor honden van wat grotere rassen
 

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Farm Food Rawhide Dental Bone XL 38-40 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner rawhide bot? Kijk dan eens bij het Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23516-home_default/farm-food-rawhide-dental-bone-xl-38-40-cm.jpg
15.49 2019/01/01
25582
14051
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 15,49 (€ 15,49/ct)
Per 2
€ 30,25 (€ 15,13/ct)
Per 3
€ 43,49 (€ 14,50/ct)
Farm Food Rawhide Dental Bone XXL 48-50 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XXL 48-50 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XXL 48-50 cm is een natuurlijk en veilig bot voor uw hond. Het vervangt de oorspronkelijke manier waarop de hond zijn gebit schoonmaakt. Honden en wolfachtigen kauwen namelijk van nature op prooidieren. Dit jagen doen huisdieren niet meer zelf en daarom biedt Farm Food Rawhide hiervoor goede alternatieven. Deze botten bevredigen de behoefte om ergens op te kauwen en ze maken tegelijkertijd het gebit schoon. Dit komt doordat tijdens het kauwen er speeksel vrijkomt. Speeksel zorgt er voor dat tandplak minder kans krijgt. Daarnaast wordt het gebit grondig gereinigd door het schuren van de tanden tegen het bot. Gebitsproblemen zullen minder snel ontstaan. Ook zal uw hond een betere adem krijgen. De ingrediënten in het bot zijn volledig verteerbaar, veilig en lichaamseigen. Voor langdurig kauwplezier! 

 • Natuurlijk en veilig bot met slechts lichaamseigen stoffen
 • Reinigt het gebit op een natuurlijke wijze
 • Werking berust op het vrijkomen van collageen door speeksel
 • Lost tandplak op en reinigt grondig door het schuren
 • Helpt gebitsproblemen te voorkomen en ondersteunt een frissere adem
   

Let op: het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste botten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Bone XXL 48-50 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Farm Food Rawhide Dental Bone XXL 48-50 cmstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Specificaties Farm Food Rawhide Dental Bone XXL 48-50 cm

 • Hypoallergeen
 • Zonder chemische antioxidanten
 • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Maat: XXL (48 - 50 cm)
   

Ingredienten Farm Food Rawhide Dental Bone XXL 48-50 cm

Onderhuids bindweefsel van runderhuid
 

Ander Farm Food product?

Bent u op zoek naar een kleiner bot van Farm Food Rawhide? Bekijk dan onze Farm Food hondenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere de Farm Food Rawhide Dental Bone XS 15-17 cm. Dit is hetzelfde bot, alleen dan veel kleiner. Ook verkopen we op deze pagina de Farm Food Rawhide Dental Whey M. Dit zijn kauwsnacks, gemaakt van onderhuids bindweefsel. Er is wei-eiwit aan toegevoegd, wat de vorming van schadelijke bacteriën in de mond helpt tegen te gaan.

https://www.brekz.nl/23517-home_default/farm-food-rawhide-dental-bone-xxl-48-50-cm.jpg
20.75 2019/01/01
25583
14052
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 20,75 (€ 20,75/ct)
Per 2
€ 38,75 (€ 19,38/ct)
Farm Food Rawhide Dental Braided Stick

Productinformatie Farm Food Rawhide Dental Braided Stick

Farm Food Rawhide Dental Braided Stick is een smakelijke kauwkluif voor de hond en is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. De smakelijke kauwkluif is in de vorm van een vlecht en is geheel natuurlijk. Dankzij het ontbreken van een chemische behandeling slijmt, plakt en stinkt het bot niet bij gebruik. Rawhide Dental botten hebben een reinigende werking op het gebit. Zo helpt het te voorkomen dat tandplak en tandsteen zich op de tanden kunnen afzetten. 
Het bot is verkrijgbaar in de maten L (Large: 20 cm) en XL (Extra Large: 35 cm).

 • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel van rund
 • Niet chemisch behandeld, dus slijmt, plakt en stinkt niet bij gebruik
 • Reinigende werking op het gebit, ondersteunt het tegengaan van de vorming van tandplak en tandsteen
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Farm Food Rawhide Dental Braided Stick tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Dental bot in de vorm van een rol? Kijk dan eens bij de Farm Food Rawhide Dental Roll L. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23518-home_default/farm-food-rawhide-dental-braided-stick.jpg
3.59 2019/01/01
Superfijn bot wat onze hond gerust op knauwt/op eet zonder problemen
"Foutieve" bestelling werd vlot en snel afgehandeld.
Honden zijn er zot van!
Honden zijn er gek op !
Door torsie kunnen de honden niet zo gemakkelijk stuk bijten
een tof kauwbeen voor mijn hond!!
De hond vindt dit erg lekker. Spullen van farmfood koop ik graag voor het beest.
Deze was redelijk snel op..
ik heb als bijprodukt gekocht bij Frontline Combo om de verzendkosten te laten vervallen. de gehele bestelling was prima. snel bezorgd en prima geprijsd. top
Meine junge Hündin (Dogge/Labrador-Mischling) liebt diese Knochen.
My dog simply loves these bones
Snel afgeleverd en keurig verpakt
Parfait. Mes chiens aiment beaucoup les bâtons tressées à mâcher
Mon chien adore. Et il peut le machouiller longtemps contrairement à d'autres produits de ce type qui ne dure que 3 secondes.
25585
14053
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Maat S - Per 2
€ 3,49 (€ 1,75/ct)
Maat M - Per 2
€ 4,69 (€ 2,35/ct)
Maat M - Per 3
€ 7,39 (€ 2,46/ct)
Maat S - Per 5
€ 7,59 (€ 1,52/ct)
Maat L - Per 3
€ 8,95 (€ 2,98/ct)
XL
€ 9,59 (€ 9,59/ct)
Maat M - Per 5
€ 11,75 (€ 2,35/ct)
Maat L - Per 5
€ 13,75 (€ 2,75/ct)
Maat XL - Per 2
€ 18,25 (€ 9,13/ct)
Maat XL - Per 3
€ 26,95 (€ 8,98/ct)
Farm Food Rawhide Dental Chips

Productinformatie: Farm Food Rawhide Dental Chips

De Farm Food Rawhide Dental Chips zijn 100 % natuurlijk en bevorderen een schoon gebit en een frisse adem van uw hond. Bij honden zorgt het kauwen ervoor dat er endorfine in de hersenen wordt aangemaakt, een stofje dat ook wel bekend staat als het gelukshormoon. Het geeft de hond een goed gevoel en zorgt voor rust. De botten plakken en stinken niet tijdens het kauwen. Ze hebben een reinigende werking op de tanden tijdens het kauwen, waardoor tandplak en tandsteen voorkomen kunnen worden. Farm Food Rawhide Dental Chips zijn verkrijgbaar in 150 gr., 500 gr. en 1 kg.

Bij Brekz kunt u kauwsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Far Food Rawhide Dental Chips tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Farm Food Rawhide Dental Chips

 • Collageen ondersteunt de aanpak van tandplak
 • Volledig verteerbaar
 • Stinkt niet en wordt niet kleverig tijdens het kauwen
 • Natuurlijke kauwsnack voor honden

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Farm Food Rawhide? Kijk dan eens naar Farm Food Rawhide Dental Donut. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Farm Food.

https://www.brekz.nl/23519-home_default/farm-food-rawhide-dental-chips.jpg
4.69 2019/01/01
Mooie en zuivere kauwchips. Elke dag een voor een schoon gebit.
Kauwt er graag op
Geef deze dagelijks. Mijn hond is er verzot op! Na iedere maaltijd zit ze al te wachten om er een te krijgen! Het werkt echt! Het stinkt niet en het plakt niet! En bovendien ze verdikken er niet van! TOP!
Wel mijn lab heeft diabetes en heeft altijd honger dus geef ik hem dat als tussen Doortje en het helpt hem toch
De hond is er dol op!!Prima!!
Verdoet aan mij verwachtingen Prima kwaliteit en snelle bezorging
Zeer goed product en ze lusten het heel graag
snelle bezorging...……………………...
Heerlijk tussendoortje voor je hond en goed om tandsteen te voorkomen! Ik blijf er wel bij als hij deze eet i.v.m stik gevaar doordat hij te gulzig is
honden vinden het lekker, niet te groot, blijft niet slingeren
Onze hond is er dol op. Hij kan er een hele tijd op kauwen .
Onze Spikey vind ze heerlijk
Ik kende dit product al via de reguliere winkel , het bevalt goed .
Ik vind die produckt prima en ben dik
perfecte service! vast adresje
Hond is niet mega wild ervan maar eet het wel graag.
Zeer tevreden, prima verpakking en snelle levering.
Prima product, mijn hond vindt ze lekker
De hondjes zijn er niet zo dol op. Dit kan komen door de hoge leeftijd van de beestjes. Het kost ze duidelijk veel moeite om er een begin aan te maken
Onze hond vind deze chips heerlijk en hondebrokken ook .
Prima Chewies
Produit bien aimé par mon petit chien
Super Qualität...unser Hund begrüsst schon das Paket!!!! Gerne immer wieder...
super snelle levering. Enn aanrader!
Goede prijzen goeie merken vlotte levering
alles spitze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snel en netjes bezorgd. Goede prijs.
25587
14054
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 gram
€ 4,69 (€ 31,27/kg)
2 x 150 gram
€ 9,09 (€ 30,30/kg)
3 x 150 gram
€ 13,25 (€ 29,44/kg)
500 gr
€ 14,25 (€ 28,50/kg)
3 x 500 gram
€ 39,49 (€ 26,33/kg)
Farm Food Rawhide Dental Roll S

Farm Food Rawhide Dental Roll S

Farm Food Rawhide Dental Roll S zijn smakelijke botten gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en zijn geschikt voor honden van kleine rassen. Deze botten van Farm Food zijn heel schoon, want ze zijn niet chemisch behandeld. Hierdoor zullen ze ook bij gebruik niet gaan slijmen, stinken en plakken. De botten hebben bij het kauwen een reinigende werking op het gebit en helpen zo tandplak en tandsteen voorkomen. 
De Farm Food Rawhide Dental Roll S komt in de maat Small en is hierdoor extra geschikt voor honden van kleine rassen. Het bot is circa 10 cm lang.

 • Natuurlijk product, niet chemisch behandeld
 • Slijmt, stinkt en plakt niet bij en na gebruik
 • Reinigt het gebit en helpt zo tandplak en tandsteen voorkomen
 • Geschikt voor honden van kleine rassen
 • Circa 10 cm lang
Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

 

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Farm Food Rawhide Dental Roll S tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.  


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld kalfspeesjes voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Kalfspeesjes voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/23596-home_default/farm-food-rawhide-dental-roll-s.jpg
1.49 2019/01/01
25609
14058
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 1,49 (€ 1,49/ct)
Per 3
€ 3,99 (€ 1,33/ct)
Per 5
€ 6,39 (€ 1,28/ct)
Per 10
€ 11,25 (€ 1,13/ct)

Trainers

Farm Food Trainers Runderhart

Farm Food Trainers Runderhart

Farm Food Trainers Runderhart is een heerlijke snack van 100% runderhart en is geschikt voor iedere hond. Dit is de ideale snack voor tijdens het uitlaten, bij puppytrainingen of als tussendoortje. Dankzij de onweerstaanbare geur en smaak is hij ook geschikt voor kieskeurige eters. Het product is vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en bevat geen chemische antioxidanten. Daarnaast is het ook nog eens glutenvrij en gemakkelijk te verteren. Een heerlijk puur product voor iedere hond.

 • Onweerstaanbare geur en smaak van runderhart
 • Ideaal voor tijdens de puppy- of hondentraining, of gewoon als tussendoortje
 • Vrij van chemische toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Glutenvrij en licht verteerbaar
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Trainers Runderhart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Farm Food Trainers Runderhart staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ingrediënten Farm Food Trainers Runderhart

Gedroogd runderhart (100%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Farmfood hondenvoer? Kijk dan eens bij Farm Food HE Classic Hondenvoer. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier

https://www.brekz.nl/23585-home_default/farm-food-trainers-runderhart.jpg
4.79 2019/01/01
lekkere gezonde snoep
mijn hond is er DOL op dus namens hem 5 sterren
Prima om te leren .
Geweldig product!
Onze hond lust ze niet, wat natuurlijk niet betekent dat t een slecht product is.
super service
Het product is goed! De levering van het product is slecht
Ideale kleine stukjes om als beloning te gebruiken bij een pup. Goed verpakt. Natuurlijke beloning zonder enige toevoeging. Veel beter dan de " normale hondensnoepjes" en de pup doet alles voor zo'n lekkere kleine beloning. Ik heb 3 potten tegelijk gekocht omdat dit stukken voordeliger is. Ben er zeer tevreden over en zal ze zeker weer kopen.
hond is er gek van,en niet alleen de mijne.
de honden zijn er dol op. Gemakkelijk in gebruik en goed te bewaren in de goed afsluitbare emmertjes.
Prima ,honden vinden dit erg lekker, ik gebruik het om de hond bij mij te laten komen , kleine droge stukjes die niet vet zijn.
Onze schotse collie die echt geen enkele vorm van snoepjes lust, is hier echt dol op.
Mijn mondje vind het heerlijk en het is ook het enige waar zij tegen kan. Nadeel is dat ze er enorm van uit haar bekkie gaat stinken! Net zoals het product zelf. Maar goed... We kunnen niet anders vandaar dat we het blijven gebruiken.
prima, ze vindt het erg lekker
Een mij bekend product wat gelijk met het Royal Canin voer is geleverd tegen een concurrerende prijs.
Ivm trainen puppy grootverpakking gekocht. Helaas zijn die stukken ook grover. Verder mankeert er natuurlijk niks aan
soms te kleine stukjes. kwaliteit top
Onze hond vindt deze gezonde trainingssnoepjes heerlijk en wat zo fijn is, je kunt ze in je broekzak meenemen zonder dat ze breken of kruimelen.
De hond vind het lekker en zijn huid ziet er perfect uit
Dogs love it!
Prima beloning
Lekkere snelle bestelling en levering
Das Produkt ist - wie die anderen, die wir bereits erhalten haben - sehr gut. Unsere Hunde sind begeistert! Wir werden es demnächst wieder bestellen.
Très apprécié par mon chien Rien à reprocher sauf l'odeur
Farm Ford Trainer Rinderherzen sind kl. getrocknete Leckerlis, die sich gerade für kl. Hunde hervorragend für das Training eigen. Unser kl. Rüde frisst sie liebend gern, was das tägliche Training mit ihm erheblich erleichtert.
25629
14069
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
90 gram
€ 4,79 (€ 53,22/kg)
2 x 90 gram
€ 9,49 (€ 52,72/kg)
333 gram
€ 13,49 (€ 40,88/kg)
2 x 333 gram
€ 25,95 (€ 38,73/kg)

Deerhide

Farm Food Antler voor de hond

Farm Food Antler voor de hond

Farm Food Antler voor de hond is de natuurlijke, hypo-allergene snack voor de hond die werkt als een tandenborstel. Het product bestaat uit hertengewei, is 100% natuurzuiver en is dus vrij van toevoegingen. De vele aanwezige mineralen verzorgen het gebit van uw hond en zorgen dat deze schoon, gezond en sterk blijft. U kunt het zien als een soort tandenborstel. Het hertengewei is hypo-allergeen, waarmee het ook zeer geschikt is voor voedselgevoelige honden. Het wordt niet kleverig na het kluiven.
Dit product wordt per stuk verpakt en is verkrijgbaar in vijf maten, van 'small' tot 'extra extra large'.

 • De natuurlijke tandenborstel voor de gebitsverzorging van uw hond
 • 100% natuurlijk product, dus vrij van toevoegingen
 • Hypo-allergeen, waardoor het ook geschikt is voor voedselgevoelige honden
 • Rijk aan mineralen

Hierbij de gewichten van alle maten:

<73 gram
M 73 - 125 gram
L 126 - 230 gram
XL 231 - 325 gram
XXL 326 - 400 gram
Jumbo >400 gram

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Antler voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

         

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hertengewei voor grote honden? Kijk dan eens bij de Farm Food Antler voor de hond Jumbo XXL. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/4427-home_default/farmfood-hertengewei-voor-de-hond.jpg
19.95 2019/01/01
Ik had de Farm Food Antler groter en anders ingeschat, niet enkel een recht tipje.
Stevig bot. Hond moet er nog wel even aan wennen.
Mijn hond is een echte knauwer (hij knauwt echt overal op) En bij deze food Antler is hij wel even bezig voordat het helemaal "op" is. Hij neemt het overal mee naar toe. En het gaat lang mee.
Gewoon goed!
Hebben er veel kauwplezier van,zelfs de dierenarts zei dat ze een mooi gebit heeft
Perfecte levering door Brekz.nl en Spike(labrador retriever) is erg blij mee. Een hertengewei is beter, na mijn mening dan een gewone kluif.
Onze hond begon meteen te knagen. Sterk materiaal, gaat ‘eeuwig’ mee!
Onze 8mnd rottweiler pup begon opeens aan onze meubelen. Dit bot gekocht. Hij vindt het geweldig. Moet er echt voor werken om er iets af te krijgen.Meubels gered.
Zoals altijd weer dik in orde
De antler is heel populair bij onze honden, deze heb ik dan ook altijd op voorraad voor als er één zoek raakt of op is.
goede prijs, altijd snel geleverd
Mijn Duitse herder mag niet alles eten echter de rendier bones zijn geweldig ! Lekker lang op kauwen. En bij Brekz ook stuk goedkoper. Plus de levertijd is altijd even stipt. Je krijgt zelfs een mailtje van tevoren!!
De verzending heeft wat langer dan verwacht geduurd doordat er een bepaald artikel niet aanwezig was. Ik werd hier direct van op de hoogte gebracht! Het product is in goede staat ontvangen en mijn hond is er nog altijd heel blij mee dus ik ook :D
Had een L besteld en het voldeed aan de verwachtingen.
Mijn hond is er zot van! Snel geleverd en scherpe prijs!
Ideaal voor kauwers en ze doen er lang mee!!
onze hond is allergisch mag ook niet veel qua kluiven. Het hertengewei is ideaal hij is er dagelijks op aan het knagen waardoor hij mooie witte tanden heeft. Doordat dit gewei wel een aantal maanden meegaat vinden wij de prijs heel acceptabel.
Heel snelle service levering doorgaans volgende dag Direct antwoord via mail Regelmatig interressante aanbiedingen
Mon chien adore le ronger !!
Rigtig gode tygge ben ikke sidste gang jeg køber dem
Mine hunde kan lide dem og de holder længe
Un site réactif et efficace, bravo !!!
Très bon produit naturel Il convient bien a ma jeune York qui est fragile de l'estomac !! Elle adore jouer et le ronger!
Ich habe schon sehr oft für meinen Bearded Collie bestellt. Ich bin sehr zufrieden,kaufe nur Diätfutter, der Preis ist OK, ich habe Ihn noch nicht günstiger gefunden. Es gibt auch oft Angebote. Die Verpackung ist immer ordentlich. MfG Sir Henry
Super produit ! 1er jeu qui dur plus de qqs jours... (3 mois et + avec notre chien pour une taille M) il ne se casse pas en 1000 morceaux, le chien peut donc jouer tanquillement avec sans que l'on se demande q'il va se faire mal.
Expédition très rapide, bois de grosse taille
C'est un truc très bien pour les chiens! La mienne l'adore :-)
Mes chiens adorent - Très bien
Alles was Oke,alles was piepfyn en snel geleverd.
Excellent produit - délais de livraison respectés - excellent suivi de commande
Bon produit pour la mastication de mes chiens
Produit de qualité et correspondant à mes attentes. J'ai 4 chiens et elles adorent.
Très bien," jouet"efficace pour les dents
Très satisfaite. Mes chiens adorent . La taille et le poids me convient parfaitement. La taille xl résiste à mon labrador de 31kilo et la taille m diminue progressivement avec mon chiot de 9 mois de 15 kilos.
Envoi rapide et payement securisé ! super
Bon rapport qualité prix , très satisfaite .
Qualité des produits, prix , sérieux, je recommande. JMS
Mooi formaat, hond is blij
Je trouve qu'ils sont très durs à un point que les chiens ne les rognent pas
6174
3113
Farmfood Hertengewei voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
Beschikbaar 22 sep
M
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Beschikbaar 07 nov
L
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Maat S - Per 3
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
Beschikbaar 22 sep
Maat M - Per 2
€ 19,25 (€ 9,63/ct)
Beschikbaar 07 nov
XL
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
Maat S - Per 5
€ 26,95 (€ 5,39/ct)
Beschikbaar 22 sep
Maat M - Per 3
€ 27,95 (€ 9,32/ct)
Beschikbaar 07 nov
Maat L - Per 2
€ 29,25 (€ 14,63/ct)
XXL
€ 29,25 (€ 29,25/ct)
Maat XL - Per 2
€ 35,95 (€ 17,98/ct)
Maat L - Per 3
€ 42,95 (€ 14,32/ct)
Maat XXL - Per 2
€ 55,49 (€ 27,75/ct)
Farm Food Antler Easy voor de hond

Productinformatie Farm Food Antler Easy voor de hond

Farm Food Antler Easy voor de hond is een hypo-allergene en glutenvrije snack voor de hond en werkt als een natuurlijke tandenborstel. Door het kluiven van het hertengewei wordt het gebit schoon, sterk en gezond gehouden. Het product bestaat uit 100% zuiver hertengewei en is vrij van toevoegingen. Het bevat diverse mineralen die helpen het gebit te ondersteunen en wordt na het kluiven niet plakkerig. Tevens is het gewei natuurlijk, hypo-allergeen en vrij van gluten. Dit product wordt per stuk verpakt en is verkrijgbaar in de maten: small, medium, large en extra large.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

 • Vrij van gluten en hypo-allergeen
 • 100% natuurlijk hertengewei
 • Zonder toevoegingen maar rijk aan mineralen
 • Helpt het gebit van uw hond gezond en sterk te houden
 • Wordt niet plakkerig na het kluiven

Bij Brekz kunt u het beste Farm Food hondenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Antler Easy voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander bot voor het gebit van uw hond? Kijk dan eens bij Farm Food Rawhide Dental Bone Medium 24-26cm. Een overzicht van al ons Farm Food hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/4351-home_default/farmfood-hertengewei-easy-voor-de-hond.jpg
9.95 2019/01/01
Om dat het goed is voor de honden
goed voor tanden
Uren lang knaag plezier
goede snack waar onze witte herder even mee weg kan
Een natuurlijke snak waar onze honden weken plezier van hebben. Verdwijnt ten minste niet in de maag na een half uur kauwen, maar is wekenlang resistent tegen de grote tanden van onze lievelingen. Ze zijn er allebei gek op!
Goede service Netjes geleverd Farmfood producten zijn top
Bobbie vind het lekker en doet er heel lang mee
Maat S en maat M besteld. Beide zijn exact even groot maar maat M is duurder dan maat S
Prima prijs kwaliteit vethouding, snelle levering.
Zeer snel en niet duur en vertrouwbaar
Veel merg. Dus snel op bij kauwlustige hond.
Niet direct goedkoop, maar voor een hond met voedsel intolerantie een goed alternatief voor een kluif. De hond is er dagelijks veel op aan het kluiven en heeft er lange tijd wat aan. Het doorsnijden van het gewei was een goede oplossing. Nu is de hond dapper bezig het merg er uit te halen.
Goed prijs kwaliteit snelle levering
Product lijkt mij zeer goed maar mijn chihuahua gebruikt het nog niet.
snelle en correcte levering Zowel onze King Charles als onze Mechelse herder zijn verzot op de Farm Food Antler's
Alle bestelde produkten altijd mooi op tijd thuis geleverd. Eénmaal onvolledige levering geweest maar direct recht gezet geweest . Prima service. Mvg Filip
Mijn hond is er dol op. Hij kan er op blijven knauwen. Ondanks het een berner pup is, is een S formaat nog Ok.
Half open hertengewei , prima product prijs/ kwaliteit . Onze hond heeft ze veel plezier van
Zeer lang kauwplezier voor de hondjes. Zeer goed om tandbederf tegen te gaan. Ons honden zijn er gek op.
De hond vindt het lekker en er zit als het klopt geen rotzooi in.
Mes chiens sont ravis. De bonne qualité. Ça leurs tient longtemps. En plus c’est naturel, le top !
Parfait, je connaissais cet article.
Ottimo prodotto ed assistenza da parte del sito (italiana)
Toujours rapide,mon chien apprécie,mais je n’ ai pas poussé la curiosité jusqu’à...goûter !!!
lekker lang kauwplezier...
Mehr als perfekte Lieferung und die Qualität der Produkte... einfach alles top.
Bonne taille en xxl. Mes dobermanns adorent.
Excellente idée la coupe en longueur car les bois entiers sont trop durs à grignoter, même pour mon Beauceron de 5 ans. Là, c'est top. Bois de belle taille même en taille M. Petit plus qui marque l'excellente qualité du produit : le fabricant a pris soin de poncer les bordures. Belle attention pour chiens délicats. Je recommande ce produit qui dure bien dans le temps.
Taille impressionnante par rapport au prix et à ce que j’avais pris l’habitude de payer pour de moins bonne prestations dans le commerce, rien à dire
Article très intéressant et naturel pour notre chien qui a tout de suite adopté ce nouveau "jouet". Livraison rapide. Très satisfait.
Produit parfait Identique à la description Je conseille
Conforme à la description
Produits conformes et délais de livraison respectés
Excellent produit, naturel et sain . Très adapté pour nettoyer les dents, la taille M convient tout à fait à mon chien de 15kg. Je recommande cet article ....
6083
3114
Farmfood Hertengewei Easy voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
M
€ 8,09 (€ 8,09/ct)
L