terug
Farm Food hondensnacks

Farm Food hondensnacks

Om het gebit en tandvlees van uw hond schoon te houden, is het belangrijk dat uw hond kan kauwen op een bot of rol. Farm Food hondensnacks speelt op deze behoefte van uw hond in door de productie van verschillende soorten kauwsnacks.
Lees meer ..
Farm Food hondensnacks

Farm Food hondensnacks

Om het gebit en tandvlees van uw hond schoon te houden, is het belangrijk dat uw hond kan kauwen op een bot of rol. Farm Food hondensnacks speelt op deze behoefte van uw hond in door de productie van verschillende soorten kauwsnacks. De producten van Farm Food zijn allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en ook geen kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten. Hierdoor zijn de kauwsnacks van Farm Food niet alleen een functionele, maar ook een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Bij Brekz verkopen wij drie verschillende lijnen van de hondensnacks van Farm Food: Farm Food Rawhide, Farm Food Antler en Farm Food Trainers.

  • Producten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten
  • Producten bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Producten zijn van hoge kwaliteit

Bij Brekz kunt u het veelzijdige aanbod van Farm Food hondensnacks gemakkelijk en goedkoop online bestellen!

Assortiment Farm Food hondensnacks

Farm Food Rawhide

De botten van Farm Food Rawhide worden gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. Ze zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Door te kauwen op dit taaie materiaal worden tandplak en tandsteen vermindert, verbetert de adem en blijft het tandvlees gezond.

Bij Brekz kunt u van Farm Food Rawhide kiezen uit de Dental Roll, de Dental Donut, de Dental Bone, de Dental Braided Stick, Dental Impressed, Dental Chips en Dental Twist mini

Farm Food Antlers

Farm Food Antlers zijn de hertengeweien van mannelijke herten. Dat dit ook echt natuurlijke producten zijn, kunt u zien aan de verschillen in kleur, vorm, grootte en gewicht tussen de botten. De botten hebben een milde en lekkere geur en bevatten veel calcium en andere mineralen. Door het kauwen op een hard en stevig hertengewei verwijdert uw hond tandplak en als het gewei voldoende versleten is, kan uw hond het smakelijke merg opeten. De Farm Food Antlers zijn zeer geschikt voor jonge honden die tanden wisselen, want ze gaan langer mee dan andere botten. Ook zijn de Farm Food Antlers geschikt voor honden met een allergie of een gevoelige spijsvertering. Voor honden met een overgewicht zijn ze uitermate geschikt, omdat het kauwen erop veel energie kost en het hongergevoel vermindert. Bij Brekz kunt u kiezen voor de Antler en de Antler Jumbo.

Farm Food Trainers

Van Farm Food Trainers kunt u het Runderhart bij ons bestellen. Dit is in de lucht gedroogd waardoor de natuurlijke geur en smaak van het vlees bewaard blijven. Het product is glutenvrij, goed verteerbaar, lekker en gezond als tussendoortje voor elke hond. Ook tijdens of na een hondentraining is het een goede snack.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.