terug
Farm Food hondensnacks

Farm Food hondensnacks

Farm Food hondensnacks zijn natuurlijke en hoogwaardige snacks voor honden. Met vele soorten snacks in het assortiment, zit de nieuwe favoriet van uw viervoeter er vast ook tussen.
Lees meer ..
Farm Food hondensnacks

Farm Food hondensnacks

Farm Food is een familiebedrijf dat vanuit een grote liefde voor honden hoogwaardige en natuurlijke voedingen en snacks ontwikkeld. De Farm Food hondensnacks zijn een perfecte traktatie voor uw hond. Door te kauwen op kauwsnacks reinigt uw hond namelijk zijn gebit. De wrijvende beweging van de tanden en het tandvlees langs het bot stimuleert de doorbloeding en verkleint de kans op tandplak en tandsteen. De traktaties bevatten geen kleur,- geur,- of smaakstoffen en bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn de kauwsnacks van Farm Food een functionele en gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Voor ieder formaat hond is er wel een geschikte snack in het assortiment.

De beste traktaties voor honden, zoals Farm Food hondensnacks, koopt u eenvoudig en voordelig online bij Brekz. De lekkerste hondensnacks voor de laagste prijzen.

Voordelen van Farm Food hondensnacks

  • Vrij van kleur-, geur-, smaakstoffen en bindmiddelen

  • Natuurlijke snacks voor honden

  • Draagt bij aan een gezond gebit

  • Bevat geen lichaamsvreemde stoffen

  • Hoogwaardige ingrediënten

  • Lang kauwen voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw hond

Assortiment Farm Food hondensnacks

Farm Food heeft snacks voor honden van ieder formaat. Zorg bij het bestellen dat u de goede maat voor uw hond kiest.

Dental Bones

De Dental Bones zijn smakelijke geknoopte kauwbotten gemaakt van rawhide. Dit is gedroogd onderhuids bindweefsel van rund. De botten worden bij gebruik niet plakkerig en slijmerig. Het kluiven op deze botten draagt bij aan het reinigen van het gebit van uw hond. De Dental Bones zijn te koop in vele maten, van XXS tot en met XXL.

Dental Donuts

Verkrijgbaar in de maten S, M en L heeft Farm Food ook een smakelijke Donut in het assortiment. Net als bij de Dental Bones, zijn deze donuts gemaakt van runderhuid. Door de verassende vorm is het een leuke traktatie voor uw hond. Voor nog meer uitdaging voor uw hond is er ook een Braided Donut.

Antlers

De Antler is een natuurlijke, hypoallergene snack voor de hond die werkt als een tandenborstel. Het product bestaat uit hertengewei en is 100% natuurzuiver. De mineralen in het gewei dragen bij aan de verzorging van het gebit. De snack is ook zeer geschikt voor honden met een allergie of voedselgevoeligheid. De Antlers zijn te koop in de maten S, M, L, XL en XXL. Is een compleet stuk gewei voor uw hond te moeilijk? Probeer dan eens de Farm Food Antler Easy. Bij deze variant zijn de stukken gewei in de lengte gehalveerd. Zo kan uw hond makkelijk bij het merg binnenin het gewei komen.

Let op! Het idee van de Antlers is dat honden er met de tanden langs schrapen en er niet hard in bijten. Is uw hond een stevige kauwer en twijfelt u of de antlers geschikt zijn voor uw hond? Houdt dan constant toezicht als u de snack geeft en haal deze weg als uw hond er te hard in probeert te bijten of kies bij voorbaat voor een andere snack.

Dental Munchie

Farm Food Rawhide Dental Munchie sticks zijn gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. De Munchie sticks zijn gemaakt van kleine stukjes runderhuid in combinatie met rijstbloem. Afhankelijk van de variant is de Munchie stick verrijkt met pens of u kiest voor de naturel variant. Tijdens het kauwen op de sticks komt er collageen vrij, wat tandplak oplost en zorgt voor een frisse adem bij de hond.

Dental Roll

Verkrijgbaar in de verschillende formaten voor langdurig kauwplezier voor uw hond. De Dental roll van runderhuid is een natuurlijke tandenborstel voor uw hond. De Dental Roll is vrij van kunstmatige toevoegingen en heeft geen chemische behandeling gehad. De roll krijgt daardoor geen onaangename geur tijdens het kauwen. Runderhuid kan volledig verteerd worden door vrijwel alle honden.

Overig

Farm Food Trainers rund zijn de ideale snack voor onderweg of tijdens een training. Deze hoogwaardige beloningen bestaan uit kleine stukjes gedroogde rund, zonder toevoegingen. Voor uw hond is deze smakelijke beloningen een hapje om flink zijn best voor te doen. De trainers worden vaak gebruikt tijdens hondencursus, agility training, gehoorzaamheidstraining en speurwerk.

Voor gebitsreinigende snacks van rawhide, kunt u ook nog kijken bij de Dental Chips, Dental Braided Stick of Dental Twist L. Deze snacks van runderhuid dragen bij aan een schoon gebit, zijn 100% natuurlijk en een gezonde en bevredigende traktatie voor uw hond.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt door het kauwen op kauwmateriaal.

De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is vaak voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Andere producten van Farm Food?

Naast de Farm Food hondensnacks zijn er ook lekkere droogvoedingen van Farm Food beschikbaar. Deze hondenbrokken zijn koud geperst, waardoor de smaak en voedingsstoffen maximaal behouden zijn gebleven. Net als de kauwsnacks is ook het hondenvoer volledig natuurlijk en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten zonder chemische toevoegingen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.