terug
Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer is een 100% natuurlijke, licht verteerbare en energierijke hondenbrok, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Koop nu één van uw favoriete varianten en krijg vanaf €28 uw bestelling gratis thuisbezorgd!
Lees meer ..
Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer is een 100% natuurlijke, licht verteerbare en energierijke hondenbrok, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Farm Food gelooft in één soort voer voor alle honden. Farm Food brokken zijn dan ook geschikt voor iedere viervoeter van iedere leeftijd. Al sinds 1982 maakt het familiebedrijf hondenvoer. Farm Food bevat geen conserveringsmiddelen, bindmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Anders dan andere merken gelooft Farm Food in één soort voer voor alle honden, ongeacht leeftijd en prestaties. Farm Food gaat er van uit dat gezonde honden net zoveel eten als nodig is om in hun eigen specifieke behoefte te voorzien. 

Dit voer voldoet aan de dezelfde hoogwaardige kwaliteitseisen als voeding voor menselijke consumptie. Het is geschikt voor iedere viervoeter; van pup tot senior, van klein ras tot groot en van werkend tot rustend. Farm Food onderscheidt zich verder door de hoge mate van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen. Dit leidt tot een zeer goede verteerbaarheid. Een ander voordeel van Farm Food hondenvoer is dat het geperst wordt en niet geëxtrudeerd. De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat ingrediënten worden aangetast. Farmfood geperste brok biedt uw viervoeter dus alle essentiële stoffen voor een optimale gezondheid.

Aanbieding Farm Food 

In ons assortiment vindt u regelmatig gratis kilo acties, zoals bijvoorbeeld tijdens een Farm Food Classic aanbieding. We raden u aan om onze website goed in de gaten te houden voor aantrekkelijke acties! 

Assortiment Farm Food hond

Farm Food heeft één soort voer die qua samenstelling geschikt is voor alle honden. Voor de kleine hond is er wel een kleiner formaat brok, maar de samenstelling is hetzelfde. Ook is er een aparte glutenvrije variant voor honden met een glutenallergie. Farm Food HE Classic is een volwaardige voeding voor alle honden van alle leeftijden. Volgens Farmfood hebben honden van verschillende leeftijden en/of verschillende omstandigheden geen ander voer nodig, maar meer of minder van een biologisch, goed uitgebalanceerde voeding. Daarom kunt u al uw honden voeren met Farm Food HE. Ook is er een variant Farmfood Zalmolie verkrijgbaar met Schotse Zalmolie in plaats van plantaardige olie. Farm Food Classic Mini HE is de variant van Farm Food voor kleine honden. Dit zijn complete, energierijke hondenbrokken van dezelfde hoogwaardige samenstelling als de reguliere Farm Food. Naast Farmfood Classic heeft Farmfood ook varianten als Farmfood Schaap en Farmfood Zalm. 

Farm Food hondenvoer glutenvrij

Farmfood HE Glutenvrij heeft dezelfde voedingsanalyse als de Classic variant, maar heeft een speciale (tarwe)glutenvrije samenstelling. Hierbij is de tarwe vervangen door sorghum en rijst. Farm Food HE Glutenvrij is zeer geschikt voor honden met gevoelige darmen. Ook snacks zoals Farmfood Antlers en Farmfood Trainers zijn zeer geschikt voor honden met een intolerantie of allergie.

Farm Food puppymelk

Farmfood Puppymelk is een complete melkvoeding voor pups én kittens. Het is bedoeld als vervanging voor en aanvulling op de moedermelk vanaf de geboorte. Farm Food Puppy is gemaakt van geitenmelk. Geitenmelk is lichter verteerbaar dan koeienmelk en kent vele darm stimulerende en beschermende factoren. 

Goedkoop Farm Food kopen?

Bij Brekz kunt u Farm Food kopen voor een gegarandeerd lage prijs! Van Farm Food Classic tot Farm Food Glutenvrij, ons assortiment bevat alles voor uw geliefde viervoeter. Tevens krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd vanaf slechts €28!

Betaal veilig door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over uw bestelling of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.