Hondenworsten

Hondenworsten

Al eeuwenlang is de worst de favoriete snack honden. Door het hoge vleesgehalte en de handige vorm kunnen viervoeters deze overheerlijke snack vaak amper weerstaan. Bij Brekz vindt u alleen snack worsten voor de hond van een hoge kwaliteit.
Lees meer ..
Hondenworsten

Hondenworsten

Hondenworsten zijn heerlijke, speciale hondensnacks die een hoog vleesgehalte hebben en daarom erg voedzaam en geliefd zijn bij honden. Niets maakt uw hond zo blij. Daarom doet u uw hond een groot plezier door hem van tijd tot tijd te verwennen met een heerlijke worst. U kunt bijvoorbeeld de hoofdmaaltijd vervangen door een hondenworst, of de worst in meerdere plakjes snijden en uw hond zo nu en dan een plakje geven. Bij ons vindt u uitsluitend worsten voor honden, die speciaal voor honden gemaakt zijn. Deze worsten zijn van hoge kwaliteit en bevatten het beste vlees. Zo kunt u uw hond op een verantwoorde manier laten genieten van een heerlijke worst.

Bij Brekz kunt u de lekkerste worsten voor honden goedkoop online kopen. Bestel de alle soorten hondenworsten voordelig bij ons en krijg ze comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheidsduur van worsten voor honden varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking van de worst vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Aanbod hondenworsten

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte worsten voor honden die wij verkopen:

Rodi worsten voor honden

  • Rodi Worst: De Rodi Worst is een heerlijke en voedzame worst die gemaakt wordt van vers vlees. De worst kan als maaltijd gegeven worden, maar is ook gemakkelijk in stukjes te verdelen. Rodi worsten zijn geschikt voor alle volwassen honden en bevatten belangrijke vitaminen en mineralen. Verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals Rodi Worst Lam/RijstRodi Worst Kip/Kaas en Rodi Worst Kip/Rund.

Biofood worsten voor honden

  • Biofood vleesvoeding: Een natuurlijke, complete en houdbare vleesvoeding op basis van vers vlees. De Biofood worstjes kunnen gegeven worden als volledige maaltijd, of u kunt uw hond belonen met kleine stukjes worst. Wij verkopen drie soorten Biofood worsten voor honden: Biofood Vleesvoeding Eend, Biofood Vleesvoeding Lam en Biofood Vleesvoeding Zalm.


Bij Brekz bestelt u de lekkerste worsten voor honden, voor de laagste prijs!
 

Ander product? 

Misschien wilt u ons totaalaanbod hondensnacks bekijken? Hier vindt u bijvoorbeeld ook hondenkoekjes of kauwsnacks voor uw hond.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.