Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hondenworsten 

Al eeuwenlang is de worst de favoriete snack van de hond. Door de hoge vleesgehalte en de handig vorm kan onze viervoeter deze overheerlijke snack amper weerstaan. Brekz.nl verkoopt alleen worsten van een hoge kwaliteit.
Lees meer ..

Worsten

Rodi Worst Lam & Rijst voor de hond

Rodi Worst Lam/Rijst voor de hond

Rodi Worst Lam/Rijst voor de hondis een lekkere snackworst voor uw volwassen hond. Hij is gemaakt van lamsvlees, rijst en kip. De worst is in de verpakking gestoomd waardoor alle voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen behouden zijn gebleven. De voeding past binnen een hypoallergeen dieet en helpt tegen huid-, vacht- en spijsverteringsproblemen U kunt de worst gebruiken als beloning tijdens of na het trainen, als smaakmaker door de reguliere voeding en als middel om medicijnen in te nemen. Bij warm weer kunt u de worst invriezen en hem als verkoelend ijsje aan uw hond geven. U kunt de worsten van 400 gram per stuk, per 5, per 10 of per 15 bij Brekz bestellen. 

 • Snackworst met lamsvlees, rijst en kip
 • Geschikt voor volwassen honden
 • Bevat vers gestoomd vlees
 • Geschikt voor honden met huid-, vacht en spijsverteringsproblemen
 • Geschikt als beloning
 • Geschikt als smaakmaker van voeding
 • Geschikt om medicijnen mee in te nemen
 • Lekker als ijsje in de zomer
 • Verkrijgbaar per stuk of per 5, 10 of 15 stuks

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenworsten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Rodi Worst Lam/Rijst voor de hond en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Rodi Worst Lam/Rijst voor de hond is na opening nog vijf dagen houdbaar in de koelkast als deze goed is verpakt. Het overige deel van de worst kunt u na opening ook tijdelijk invriezen.

Voedingsadvies Rodi Worst Lam/Rijst voor de hond

Geef uw hond maximaal 25 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag.

Ingrediënten Rodi Worst Lam/Rijst voor de hond

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (75% waarvan 35% lam), granen (6% rijst), oliën en vetten (1,5% schapenvet), mineralen en suiker.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), ruwe celstof (0,5%), vet (7%), ruwe as (4%) en vocht (63%). 

Andere hondenworst?

Ook voor diverse andere hondenworsten kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u ook kiezen voor Rodi Worst Kip/Kaas en Beeztees Gedroogde Worstjes Rund voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod aan worsten en hondensnacks

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,89
Per 5
€ 8,29
Per 10
€ 15,49
Per 15
€ 22,49
Rodi Worst Kip/Kaas voor de hond

Rodi Worst Kip/Kaas voor de hond

Rodi Worst Kip/Kaas voor de hond is een smakelijke worst met kip en kaas en is geschikt voor iedere hond. Deze heerlijke worst bevat wel 75% kip en combineert dit met een lekkere kaassmaak. Alle ingrediënten die worden gebruikt zijn uiterst vers en de worst bevat diverse waardevolle vitaminen en mineralen. U kunt hem inzetten als volledige maaltijd of combineren met droogvoer. Hij doet het overigens ook prima als snack of als beloning voor goede prestaties. Het voordeel is dat het product ook buiten de vriezer nog relatief lang vers blijft. De Rodi Worst Kip/Kaas voor de hond is geschikt voor iedere volwassen hond.

 • Smakelijke worst met wel 75% kip
 • Met een heerlijke kip-kaassmaak
 • Bevat diverse waardevolle vitaminen en mineralen
 • Geschikt naast de brokken, als beloning of gewoon als tussendoortje
 • Blijft lang vers, ook buiten de vriezer
 • Geschikt voor iedere volgroeide/volwassen hond

Bij Brekz kunt u de beste worsten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rodi Worst Kip/Kaas voor de hond tegen de scherpste prijzen. Gemakkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Rodi Worst Kip/Kaas voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ingrediënten Rodi Worst Kip/Kaas voor de hond

Vlees en dierlijke bijproducten (75% kip, 4% kaas), granen, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. 

Analytische bestanddelen
Vocht (63%), eiwit (15%), vetgehalte (8%), ruwe as (5%), ruwe celstof (1%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een worst die past in een hypoallergeen dieet? Kijk dan eens bij de Roti TTT met Eend & Konijn. Een overzicht van al onze Worsten voor de hond vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,79
Per 5
€ 7,99
Per 10
€ 14,99
Per 15
€ 21,95
Rodi Worst Kip/Rund voor de hond

Rodi Worst Kip/Rund voor de hond

Rodi Worst Kip/Rund voor de hond is een smakelijke snackworst met kip en rundvlees voor uw volwassen hond. De worst is in de verpakking gestoomd en daardoor zijn alle voedingsstoffen behouden gebleven. U kunt de voeding gebruiken als beloning tijdens of na een training, als smaakmaker door het voer bij moeilijk etende honden en als middel om pillen gemakkelijk naar binnen te krijgen bij uw hond. Bij warm weer kunt u de worst invriezen en hem als verkoelend ijsje aan uw hond geven. U kunt de worsten van 400 gram per stuk, per 5, per 10 of per 15 bij Brekz bestellen. 

 • Snackworst met kip en rundvlees
 • Geschikt voor volwassen honden
 • Bevat vers gestoomd vlees
 • Geschikt als beloning
 • Geschikt als smaakmaker van voeding
 • Geschikt om pillen mee te geven
 • Lekker als ijsje in de zomer
 • Verkrijgbaar per stuk of per 5, 10 of 15 stuks

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondensnacks, zoals Rodi Worst Kip/Rund voor de hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt dan razendsnel bij u afgeleverd!

Rodi Worst Kip/Rund voor de hond is na opening nog vijf dagen houdbaar in de koelkast als deze goed is verpakt. Het overige deel van de worst kunt u na opening ook tijdelijk invriezen.

Voedingsadvies Rodi Worst Kip/Rund voor de hond

Geef uw hond maximaal 25 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag.

Ingrediënten Rodi Worst Kip/Rund voor de hond

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten  (81% verse kip, 4% rund), granen en mineralen

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16%), ruwe celstof (0,5%), vet (10%), ruwe as (4%) en vocht (63%).

Ander hondensnack?

Bij Brekz kunt u terecht voor diverse snackworsten van Rodi. Zo verkopen wij ook Rodi Lam en Rijst en Rodi Kip/Kaas en hypoallergene worsten, zoals Rodi TTT met Eend en Konijn. Kijk hier voor ons gehele overzicht aan hondenworsten. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,49
Per 5
€ 6,75
Per 10
€ 12,99
Per 15
€ 18,75

Natvoer

Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 800 gr hondenvoer

Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 800 gr hondenvoer

Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 800 gr hondenvoer is een natuurlijke gestoomde hondenvoeding voor honden van alle rassen en leeftijden. Hij is gemaakt van zalm, vers vlees, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. De voeding is geschikt als traktatie en bij omschakeling naar ander voer. Ook voor honden die moeite hebben met droogvoeding is deze vleesvoeding geschikt. De worst bevat gezonde omegavetzuren, vitaminen en mineralen. Er zijn geen tarwe, gluten, chemische antioxidanten, zout, conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd.

 • Natuurlijk en gestoomd
 • Met vlees, vis en kruiden
 • Met omegavetzuren
 • Met vitaminen en mineralen
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Zonder zout en gluten
 • Geschikt als traktatie

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Biofood gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u ook Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 800 gr hondenvoer met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. Bewaar geopende verpakkingen maximaal 2 tot 3 dagen in de koelkast.

Voedingsadvies Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 800 gr hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw hond per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Pas de hoeveelheid voeding aan de leeftijd en mate van beweging van uw hond aan en verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden. Geef dragende en zogende honden de dubbele hoeveelheid. Geef ook jonge honden vanaf 4 weken tot 5 maanden twee keer de hoeveelheid voor volwassen honden en geef honden van 5 tot 10 maanden 1,5 keer de hoeveelheid. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater bij het eten en bewaar de voeding op een koele en droge plaats.
 

Gewicht van uw hond Hoeveelheid voeding per dag
 Tot 3 kg  90 gram
 Tot 8 kg  180 gram
 Tot 13 kg  270 gram
 Tot 19 kg  360 gram
 Tot 25 kg  450 gram
 Tot 32 kg  540 gram
 Tot 39 kg  630 gram
 Tot 47 kg  720 gram
 Tot 55 kg  810 gram

 

Ingrediënten Biofood Vleesvoeding Worst Zalm 800 gr hondenvoer

Samenstelling
Vlees (51% kip, 10% schapenvetkanen) en dierlijke bijproducten (orgaanvlees: hart en lever), rijst (15%), vis (11% zalm) en -bijproducten (orgaanvlees), plantaardige eiwitextracten (van aardappel), vitaminen en mineralen en plantaardige bijproducten (0,1% kruiden).

Analytische bestanddelen
Vocht (59,3%), ruw eiwit (14%), ruw vet (9,3%), ruwe celstof (0,2%), ruwe as (2,9%), calcium (0,6%) en fosfor (0,4%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (5.000 IE/kg), vitamine D3 (500 IE/kg), vitamine E (75 mg/kg), ijzer (25 mg/kg), jodium (0,75 mg/kg), koper (2,5 mg/kg), mangaan (5 mg/kg), zink (50 mg/kg) en selenium (75g/kg). 

Andere voeding van Biofood?

Bij ons kunt u ook Biofood Vleesvoeding Worst Lam 800 gr met lam, kip en schapenvlees bestellen en met eend, kip en schapenvlees. Daarnaast zijn er van Biofood ook diverse bonbons te koop, zoals de bonbons met zeewier. Bekijk ook ons gehele aanbod van Biofood en bestel de beste producten snel bij Brekz!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer

Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer

Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer is een smakelijke, volledige vleesvoeding met eend en is geschikt voor iedere hond. Deze heerlijke maaltijd zit boordevol vlees en is dan ook rijk aan dierlijke eiwitten. De verse, hoogwaardige ingrediënten zorgen dat uw hond zeker zal genieten van deze worst met eend. U kunt de worst voeren als maaltijd, snack of bijvoeding en hij is geschikt voor iedere hond.

 • Tarwe- en glutenvrije worst met smakelijke eend
 • Natuurlijk product
 • Volledige voeding, tevens te voeren als snack
 • Geschikt voor honden van alle leeftijden

Bij Brekz kunt u het beste Biofood hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Voedingsadvies Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer

De dagelijkse hoeveelheid varieert op basis van de leeftijd, beweging, conditie en prestatie van uw hond. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer

Gewicht van de hond (max. kg) Normale activiteit
Gram
6 200g
15 400g
25 600g
37 800g
49 1000g
63 1200g

        

Ingrediënten Biofood Vleesvoeding Worst Eend 800 gr hondenvoer

Vers vlees* (51% kip, 10% schapenvetkanen, 8% eend) en dierlijke bijproducten** (orgaanvlees: hart en lever), rijst (15%), verse vis (10%) en -bijproducten (orgaanvlees), plantaardige eiwitextracten (van aardappel), vitaminen en mineralen, plantaardige bijproducten (0,1% kruiden). 

Analytische bestanddelen
Vocht (59,3%), ruw eiwit (14%), ruw vet (9,3%), ruwe celstof (0,2%), ruwe as (2,9%), calcium (0,6%), fosfor (0,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (5.000 IE/kg), Vitamine D3, (500 IE/kg), Vitamine E (75 mg), E1 [IJzer] (25 mg), E2 [jodium] (0,75 mg), E4 [Koper] (2,5 mg), E5 [Mangaan] (5 mg), E6 [Zink] (50 mg), E8 [Selenium] (75 mcg).
       

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een maaltijdverpakking vleesvoeding met eend? Kijk dan eens bij onze Biofood Vleesvoeding Eend hondenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95

Worsten

Fokker Bio worst Dog 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
350 gram
€ 3,79
800 gram
€ 5,95
€ 4,95
3 x 350 gram
€ 10,75
3 x 800 gram
€ 16,75
5 x 350 gram
€ 16,95
5 x 800 gram
€ 26,75
Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Fokker Meat Roll Kip en Zalm is een complete maaltijd op basis van verse kip en is geschikt voor iedere hond. De smakelijke worst is gemaakt op basis van kip en is verrijkt met verse zalm. Hierdoor zit hij niet alleen boordevol eiwitten, maar bevat hij ook de gezonde visvetzuren Omega-3 en Omega-6. Zo blijven huid en vacht optimaal verzorgd. Tevens is het product vrij van conserveermiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. U kunt de worst voeren als volledige voeding, als beloning of gewoon als aanvullende voeding. 

 • Smakelijke, volledige voeding voor iedere hond
 • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 visvetzuren, voor een gezonde huid en glanzende vacht
 • Vrij van conserveringsmiddelen
 • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Ook te voeren als beloning of aanvullende voeding

Bij Brekz kunt u de beste hondenworsten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Meat Roll Kip en Zalm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Fokker Meat Roll Kip en Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Serveren op kamertemperatuur
Aanbevolen hoeveelheid: 30 tot 40 gram per kg lichaamsgewicht voeren.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Op basis van verse kip en zalm.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,8%), ruw celstof (2,5%), ruwe as (5,3%), calcium (1,7%), fosfor (1%), vocht (58,6%), ruw vet (11,1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A [E672] (5.000 IU/kg), vitamine D3 [E671] (500 IU/kg), ijzer [E1] (25 mg), jodium [E2] (0,75 mg), koper [E4] (2,5 mg), mangaan [E5] )(5 mg), zink [E6] (50 mg). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Bio worst van Fokker? Kijk dan eens bij onze Fokker Bio worst Dog.

Fokker Meat Roll Kip en Zalm > Meer informatie
Verpakking Prijs
350 gram
€ 2,29
800 gram
€ 3,79
3 x 350 gram
€ 6,49
5 x 350 gram
€ 10,49
3 x 800 gram
€ 10,75
5 x 800 gram
€ 16,95

NatureCare

Verpakking Prijs
250 gram
€ 2,25
2 x 250 gram
€ 4,39

Snacks

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Per 2
€ 8,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Per 2
€ 8,49

Huid en Vacht

Biofood Vloeibaar Schapenvet voor de hond

Biofood Vloeibaar Schapenvet

Biofood Vloeibaar Schapenvet is een gezonde mix van zalmolie, zonnebloemolie en schapenvet. Deze vloeibare olie van Biofood is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Door het vet met het voer te vermengen, worden de brokken aantrekkelijker voor de moeilijker eter. Daarbij zal het hondenvoer ook beter verteerbaar worden en tevens zal de hoeveelheid ontlasting verminderen en verbeteren. Biofood Vloeibaar Schapenvet is rijk aan omega 3-, 6 en 9 vetzuren, wat de voedselopname en vertering helpt te verbeteren. Daarnaast draagt het bij aan een gezond hart- en bloedvaten en een betere ontwikkeling van de organen. De vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht.  Bij Brekz kunt u supplementen voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Vloeibaar Schapenvet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Biofood Vloeibaar Schapenvet ingrediënten

Samenstelling: Zonnebloemolie, zalmolie (30%), schapenvet (10%), glucose

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (0.9%), Ruw vet (98.0%), ruwe celstof (0.3%), ruw as (0.2%), vocht (0.1%), Vitamine A I.E. 29700, Vitamine D3 I.E. < 800.

Natuurlijk conserveringsmiddel: (rozemarijn E-392)

Dit product bevat: Omega-3: 21.0 % (m/m), Omega-6: 34.7 % (m/m).

Voedingsadvies Biofood Vloeibaar Schapenvet

Starten met 5ml per dag (=1 theelepel), vervolgens overgaan op 15ml per dag (=3 theelepels) per 20kg lichaamsgewicht.

Ander product?


Heeft u liever de vaste variant van Biofood Schapenvet voor uw hond? Kijk dan naar Biofood Schapenvet Bonbons. Voor al onze overige varianten en formaten kunt u kijken op de pagina met onze supplementen voor honden.

Biofood Vloeibaar Schapenvet voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 4,95
500 ml
€ 8,95
5 liter
€ 59,95

NatureCare

Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond

Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond

Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond is een graanvrije worst en geschikt voor de volwassen hond en pups. Deze smakelijke worst bevat kalkoen (70%) als enige dierlijke eiwitbron. Hiermee is hij niet alleen heel lekker, maar helpt hij ook overgevoeligheidsreacties verminderen. Bovendien bevat de snack gezonde zalmolie, waarmee het de huid en vacht verzorgt en glanzend houdt. U kunt de worst voeren als volledige voeding, als beloning of gewoon als tussendoortje. 

 • Smakelijke worst op basis van kalkoen
 • Geschikt voor de voedselgevoelige hond
 • Met zalmolie voor een verzorgde huid en vacht
 • Volledige voeding, maar ook geschikt als beloning of tussendoortje

Bij Brekz kunt u het beste hondenworsten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond

Kalkoen (70%), zalmolie, aardappeleiwit, aardappelzetmeel, mineralen dicaliumfosfaat, calciumcarbonaat, natriumtripolyfosfaat, inuline, zeewier, gedroogde chicorei. 

Analytische bestanddelen
Vocht (63%), ruw eiwit (17,5%), ruw vet (9,5%), ruwe as (0,9%), ruwe celstof (0,4%), koolhydraten (8,7%), calcium (0,5%), fosfor (0,4%). Energiewaarde: 1903 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hondenworst met kip en rund? Kijk dan eens bij onze Rodi Worst Kip/Rund voor de hond.

Prins NatureCare Eend Hypoallergic worst voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 gram
€ 2,25
2 x 250 gram
€ 4,39
Verpakking Prijs
250 gram
€ 2,25
2 x 250 gram
€ 4,39
Boon Gedroogde Worstjes Kip voor honden

Boon Gedroogde Worstjes Kip voor honden

Boon Gedroogde Worstjes Kip voor honden zijn een overheerlijke traktatie voor iedere hond. Deze gedroogde worstjes zijn eveneens een gezonde beloning of tussendoortje voor uw hond. Boon Gedroogde Worstjes Kip voor honden zijn glutenvrij en bevatten kippenvlees van premium kwaliteit. Deze kippenworstjes zijn daarnaast zacht om op te kauwen. Dit product van Boon is verkrijgbaar in een verpakking van 55 gram. Met deze gedroogde worstjes zult u uw hond zeker een ware tractatie voorzetten!

 • Geschikt voor alle honden
 • Met kipsmaak
 • Glutenvrij
 • Heerlijk tussendoortje of snack
 • Verkrijgbaar in verpakking van 66 gram (6 worstjes)


Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Boon Gedroogde Worstjes Kip voor honden tegen de voordeligste prijzen. Eenvoudig en snel besteld!

Let op! Het geven van kauwproducten is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen. 

Ander tussendoortje?

Bent u op zoek naar een alternatief product als tussendoortje of snack, bijvoorbeeld Boon Gedroogde Worstjes Rundvlees voor honden? Bekijk gerust eens ons assortiment beloningsnacks. Ook voor een totaaloverzicht aan allerlei soorten hondensnacks kunt terecht op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,99
Per 2 verpakkingen
€ 3,82
Per 3 verpakkingen
€ 5,62
Boon Gedroogde Worstjes Rund voor honden

Boon Gedroogde Worstjes Rund voor honden

Boon Gedroogde Worstjes Rund voor honden zijn een smakelijke snack  voor iedere hond. Naast dat deze gedroogde runder saucijsjes een overheerlijke beloning zijn voor uw hond, is deze snack ook supergezond voor uw viervoeter: de worstjes zijn glutenvrij en bevatten rundvlees van premium kwaliteit. Boon Gedroogde Worstjes Rund voor honden zijn bovendien zacht om op te kauwen. Dit product van Boon is verkrijgbaar in een verpakking van 60 gram. Met deze gedroogde worstjes zult u uw hond zeker op een heerlijke en gezonde wijze verwennen!

 • Geschikt voor alle honden
 • Met rundsmaak
 • Glutenvrij
 • Heerlijk tussendoortje of snack
 • Verkrijgbaar in verpakking van 60 gram (6 worstjes)


Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Boon Gedroogde Worstjes Rund voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Het geven van kauwproducten is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kluiven. 

Ander tussendoortje of snack?

Bent u op zoek naar een alternatief product als tussendoortje of snack, bijvoorbeeld Boon Gedroogde Worstjes Kip voor honden? Bekijk gerust eens ons assortiment beloningsnacks. Ook voor een totaaloverzicht aan allerlei soorten hondensnacks kunt terecht op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 1,99
Per 2 verpakkingen
€ 3,82
Per 3 verpakkingen
€ 5,62
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Worsten voor de hond

Hondenworsten zijn heerlijke, speciale hondensnacks die een hoog vleesgehalte hebben en daarom erg voedzaam en geliefd zijn door honden. Niets maakt uw hond zo blij als een sappige en vlezige worst. Daarom doet u uw hond een groot plezier door hem van tijd tot tijd te verwennen met een heerlijke worst. U kunt bijvoorbeeld de hoofdmaaltijd vervangen door een hondenworst, of de worst in meerder plakjes snijden en uw hond zo nu en dan een plakje geven. Bij ons vindt u uitsluitend worsten voor honden, die dus speciaal voor honden gemaakt zijn. Deze worsten zijn van hoge kwaliteit en bevatten het beste vlees. Zo kunt u uw hond op een verantwoorde manier laten genieten van een heerlijke worst.

Bij Brekz kunt u de lekkerste worsten voor honden goedkoop online kopen. Bestel de alle soorten hondenworsten voordelig bij ons en krijg ze comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheidsduur van worsten voor honden varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking van de worst vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Aanbod worsten voor honden

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte hondenworsten die wij verkopen:

Rodi worsten voor honden

 • Rodi Worst: De Rodi Worst is een heerlijke en voedzame worst die gemaakt wordt van vers vlees. De worst kan als maaltijd gegeven worden, maar is ook gemakkelijk in stukjes te verdelen. Rodi worsten zijn geschikt voor alle volwassen honden en bevatten belangrijke vitaminen en mineralen. Verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals Rodi Worst Lam/RijstRodi Worst Kip/Kaas en Rodi Worst Kip/Rund.
 • Rodi TTT: Rodi TTT staat voor Rodi Treat, Train & Travel. Deze vleesvoeding in de vorm van een worstje is 100% natuurlijk en compleet en is uitermate geschikt als traktatie of volledige maaltijd tijdens vakanties. Verkrijgbaar in de smaken Rodi TTT met Kip & RijstRodi TTT met Eend & Konijn en Rodi TTT met Zalm & Rijst.

Biofood worsten voor honden

Naast de uitgelichte producten hierboven, verkopen wij diverse andere snacks voor honden. Bekijk gauw ons totaalaanbod.

Bij Brekz bestelt u de lekkerste worsten voor honden, voor de laagste prijs!

 

Andere product? 

Misschien wilt u ons totaalaanbod hondensnacks bekijken? Wij verkopen namelijk ook hondenkoekjes, of kauwsnacks voor uw hond. Of bent u op zoek naar hondenvoer? Bij ons vindt u het beste hondenvoer, voor de laagste prijs!

Terug