Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Heerlijk blikvoer en smakelijke menu's voor uw hond. In het assortiment van Brekz vindt u natvoer voor honden van vrijwel alle bekende en minder bekende merken zoals Hill's, Schesir, Royal Canin, Taste of the Wild en Renske.
Lees meer ..

Natvoer hond

Nat hondenvoer is een heerlijke hondenvoeding uit blik of uit zakjes, waar uw hond volop van zal smullen! Er zijn maar weinig honden die de verleiding van natvoer kunnen weerstaan. Vergeleken met droogvoer is de smaak een stuk verfijnder en de geur veel intenser. Bovendien is het heerlijk vlezig en sappig: een echte verwennerij!

Eén van de grootste voordelen van natvoer voor de hond is dat de smaak van de ingrediënten beter bewaard blijft vergeleken met droog hondenvoer. Daarnaast zijn de voedingsstoffen van nat hondenvoer gemakkelijker op te nemen door uw hond, wat er voor zorgt dat hij meer energie uit zijn maaltijd haalt. Verder bevat natvoer voor honden vaak meer pure grondstoffen. Hierdoor blijven mineralen, vitaminen en proteïnen die nat hondenvoer bevat beter bewaard. Ook bevat natvoer meer vers vlees vergeleken met droogvoer.

Bij Brekz hebben we diverse soorten natvoer hond te koop. Alle producten kunt u eenvoudig online bestellen. Nagenoeg iedere viervoeter is dol op nat hondenvoer!
  

Assortiment nat hondenvoer

Brekz verkoopt in de categorie natvoer hond maaltijden van diverse merken. Bovendien heeft ieder merk verschillende soorten smaken. U kunt dus volop kiezen waarmee u uw hond wilt verwennen! Zo is er hondenvoer van Hill's, Schesir en Royal Canin.

 
Hill's natvoer hond

Hill's natvoer hond is er in twee varianten. De gewone variant is er voor jongen honden en puppies (Hill's Puppy), voor volwassen honden (Hill's Adult) en oude(re) honden (Hill's Mature). Daarnaast is er Hill's dieetvoeding verkrijgbaar: Hill's Prescription Diet hondenvoer. Deze voeding is speciaal voor honden die gevoelig of allergisch zijn voor bepaalde typen voedsel of die een bepaalde aandoening hebben. Hill's Prescription Diet natvoer hond mag u uitsluitend voeren nadat u de dierenarts heeft geraadpleegd!

Schesir natvoer hond

Schesir natvoer hond is een aanvullend premium voer dat speciaal geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten bevat. De voeding is geschikt voor volwassen honden en is volledig vrij van graten, huid en ingewanden. Zelfs de meest kieskeurige honden zullen de smaak van Schesir hondenvoer onweerstaanbaar vinden!

Royal Canin natvoer hond

Royal Canin natvoer hond is een dieetvoer voor honden. Deze voeding onder andere te gebruiken wanneer uw hond urinewegproblemen, spijsverteringsstoornissen, voedselovergevoeligheid of overgewicht heeft. Royal Canin Veterinary Diet nat hondenvoer mag u uitsluitend voeren nadat u de dierenarts heeft geraadpleegd.

 
Liever droogvoer?

Wij raden u aan om nat hondenvoer af te wisselen met droogvoer. Zo krijgt uw hond altijd het beste. Neemt u een kijkje op de overzichtspagina voor droog hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.