terug
Prins natvoer hond

Prins natvoer hond

Met Prins natvoer voor honden kiest u voor een graanvrije en natuurlijke vleesmaaltijd voor uw hond. Bestel Prins hondenvoeding tot wel 40% goedkoper bij Brekz!
Lees meer ..
Prins natvoer hond

Prins natuurlijk natvoer voor honden

Bij Prins werken mensen met een echte passie voor huisdieren. Daarom hebben ze het maken van hoogwaardige hondenvoeding tot hun specialiteit gemaakt. Het welzijn van huisdieren naar een hoger niveau tillen is hun missie. Hiervoor werkt Prins Petfoods al sinds 1963 aan het opdoen van zoveel mogelijk kennis en ervaring met betrekking tot de juiste voeding voor honden en katten.

Prins natvoer voor de hond is 100% natuurlijk. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Er wordt alleen gewerkt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners. In het productieproces maakt Prins graag duurzame en verantwoorde keuzes. Zo wordt er bij voor Prins nat hondenvoer geen gebruik gemaakt van proefdieren om de kwaliteit te testen.

Voordelen Prins natvoer voor de hond

  • De worsten zijn graanvrij
  • Natuurlijke vleesmaaltijd voor honden
  • Duurzaam en proefdiervrij
  • Geschikt voor pups en volwassen honden
  • Ter ondersteuning van de darmflora
  • Draagt bij aan een glanzende vacht door toegevoegde zalmolie
  • Makkelijk als maaltijd voor mee op reis
  • Ook zeer geschikt tijdens de hondentraining of als lekkere traktatie

Assortiment Prins natvoer hond

Deze volledige vleesvoeding voor pups en volwassen honden is in drie heerlijke smaken te koop. Welke variant wordt de favoriet van uw hond?

Prins NatureCare Kip is een volledige graanvrije worst met wel 70% kip. Deze licht verteerbare worst is als volledige maaltijd te geven, maar ook zeer geschikt als aanvulling of om af te wisselen met brokken. De worst is vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en 100% natuurlijk. De toegevoegde zalmolie draagt bij aan een glanzende vacht.

Prins NatureCare Lam bevat wel 70% lam. Deze hartige worst is een onweerstaanbare versnapering voor uw hond. Doordat de worst lam bevat als dierlijke eiwitbron, is deze variant ook geschikt voor honden met een intolerantie voor bijvoorbeeld kip of rund.

Prins NatureCare Kalkoen bevat 70% kalkoen en is een geschikte worst voor honden en pups met een gevoelige maag. Deze licht verteerbare hondenworst is een gezonde variatie op droogvoeding.

Het lekkerste natvoer voor honden zoals Prins natvoer hond, koopt u eenvoudig en goedkoop online bij Brekz. Makkelijk besteld en snel bij u thuis geleverd!

Ander product?

Prins heeft ook een uitgebreid assortiment met uitgebalanceerde droogvoeding. Deze hondenbrokken zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en zijn net als de worsten van hoge kwaliteit. Bekijk het overzicht van Prins hondenvoer om de juiste variant voor uw hond te kiezen. Nieuwsgierig naar alle andere merken in ons assortiment? Bekijk dan ook eens onze natvoer en droogvoer pagina met al het hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.