terug
Prins hondenvoer

Prins hondenvoer

Prins hondenvoeding kent een uitgebreid assortiment uitgebalanceerd voer met varianten voor iedere hond. Hondenbrokken van Prins bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn proefdiervrij. Een hoogwaardig Nederlands kwaliteitsproduct! 
Lees meer ..
Prins hondenvoer

Prins, hoogwaardig hondenvoer

Prins hondenvoer is ontwikkeld vanuit een grote passie voor huisdieren. Prins heeft uit liefde voor honden een hoogwaardige voedingslijn samengesteld voor honden van ieder formaat. Door de hoogwaardige voeding willen ze de gezondheid van huisdieren naar een hoger niveau brengen. Om dat te bereiken werkt Prins al sinds 1963 onafgebroken aan het vergroten en bijhouden van alle wetenschappelijke kennis over hondenvoeding.

Prins hondenvoer is 100% natuurlijk, zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Alleen de ingrediënten van de beste en meest betrouwbare partners worden gebruikt. Tijdens het produceren van deze brokken werkt Prins zo duurzaam mogelijk. Er wordt bovendien geen gebruik gemaakt van proefdieren.

Prins heeft hondenvoer voor iedere soort hond. Er zijn bijvoorbeeld speciale voedingen voor honden met gezondheidsrisico's. Naast de regulieren voedingsvarianten voor volwassen honden, zijn er voor puppy's en oudere honden ook specifieke varianten. Iedere hond heeft zijn eigen behoeften, met Prins hondenvoer kunt u als baasje hier perfect op inspelen.

Bij Brekz kunt u Prins hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete Prins hondenvoeding tegen de scherpste prijzen!

Voordelen Prins hondenvoer

  • Uitsluitend bereid met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten

  • Samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek

  • Duurzaam en dierproefvrij

  • Verpakking bevat minder zuurstof, wat de houdbaarheid vergroot

  • Voor iedere hond een passende variant

Assortiment Prins hondenvoer

Prins heeft een erg groot assortiment in hondenbrokken. Om eenvoudiger te kiezen, benoemen we hier onder de grootste verschillen. Houdt uw hond bijvoorbeeld meer van een krokante brok? Kies dan voor een van de Croque varianten. Liever een licht verteerbare geperste brok? Dan kan ProCare of ProCare Protection wellicht zijn wat u zoekt. Voor elke levensfase is er een specifieke brok. Daarnaast zijn er voor verschillende gezondheidsrisico's speciale varianten. Er zit vast een heerlijke variant tussen voor uw hond.

Dieetvoedingen: Dieetvoedingen van Prins zijn speciale voedingen voor dieren met gezondheidsproblemen. Uw dierenarts kan adviseren om dieetvoeding aan uw hond te geven. Prins heeft speciaalvoer voor honden met pijnlijke spieren en gewrichten, voor huid- en darmproblemen door allergieën en voor gewichtscontrole en diabetes.

Fit Selection: De speciale vorm van de brok stimuleert uw hond om goed te kauwen en draagt bij aan een gezonde spijsvertering. Er is een speciale Senior en Puppy variant en voor volwassen honden kunt u kiezen tussen de smaken zalm, kip of lam & rijst.

Hypoallergeen: Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer is een volledige, geperste brok voor volwassen honden van grote en middelgrote rassen. Bevat haring als enkele dierlijke eiwitbron en is bij uitstek geschikt voor honden met allergieën.

ProCare: Een heerlijke geperste brok van Prins, met voor iedere hond wel een passende variant. Voor actieve honden is er Super Active. Er is een brok die de juiste ondersteuning biedt aan senior honden of puppy's in de groei. Of misschien kan uw hond wat ondersteuning gebruiken bij stress met Resist Calm brokken? Ook voor honden die veel sporten of honden met overgewicht is er een lekkere Prins ProCare brok.

ProCare Croque: Een heerlijke krokante voeding voor puppy's, oudere honden, volwassen honden, sportievelingen en honden met een voedselovergevoeligheid.

ProCare Grain free: Een allergie voor granen komt regelmatig voor bij honden. Deze lijn bevat geen granen en is dus geschikt voor honden met een intolerantie voor graan. Ook de Grain Free voeding heeft een variant voor puppy, adult en senior. Daarnaast is er een speciale variant voor extra actieve honden of honden met huid en vachtproblemen.

ProCare Mini: Van de hoogwaardige ProCare varianten is er ook speciaal voor kleine hondenrassen een passende brok. Zo zijn de brokjes qua formaat aangepast aan het gebit en kleine bekje van uw hond.

ProCare Protection: Geperste hondenbrok die speciaal ontwikkeld is om extra ondersteuning te bieden bij verschillende levensfasen. Er is een variant die ondersteuning geeft aan de gewrichten van opgroeiende grote honden, een brok voor puppy's in ontwikkeling, senior honden die extra ondersteuning nodig hebben of een brok die aangepast is op de energiebehoefte van een gesteriliseerde hond.

Protection Croque: Deze knapperige brok zorgt ervoor dat uw hond goed op de brokjes zal kauwen, waar een geperste brok sneller uit elkaar valt als die nat wordt in de bek van uw hond.

Let op! Overweegt u een dieetvoeding aan uw hond te geven? Overleg dan altijd even met uw dierenarts.

Andere producten van Prins

Behalve droog hondenvoer kunt u ook kiezen voor Prins natvoer. Neem gauw een kijkje in de voordelige webshop van Brekz!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.