Prins hondenvoer

Prins ProCare Resist Calm hondenvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Prins ProCare Resist Calm hondenvoer is hondenvoeding voor honden vanaf 12 maanden, die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij ziekte of herstel.

  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Helpt de weerstand verhogen
  • Bevordert een optimale spijsvertering

Meer informatie

Productinformatie Prins ProCare Resist Calm hondenvoer

Prins ProCare Resist Calm Hondenvoer is geschikt voor honden van 12 maanden of ouder. Het voer is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden die last hebben van een verminderde weerstand. Er zijn allerlei omstandigheden waardoor de weerstand van uw hond af zou kunnen nemen. Angst of stress kunnen een belangrijke factor spelen, maar ook ziekte of een operatie kunnen de weerstand verlagen. Door de juiste voeding kunt u uw hond helpen zijn weerstand te versterken en hem gezonder en gelukkiger door het leven te laten gaan. Prins ProCare Resist Hondenvoer bevat allerlei ingrediënten die helpen om de weerstand van uw volwassen hond te verbeteren en te ondersteunen.

Door de aanwezigheid van kruidenextracten en vitaminen wordt het immuunsysteem van uw hond ondersteunt. Daarnaast is er zink en selenium aanwezig die nog eens extra helpen het immuunsysteem te verbeteren. De toevoeging van omega-3 vetzuren verzorgen de huid en de vacht van uw hond. Op deze manier is uw hond niet alleen gezonder, maar straalt hij dit ook naar buiten uit. Daarnaast zullen honden met een gezonde weerstand lekkerder in hun vel zitten en ook dat is vaak van buitenaf al te zien. Als laatste zijn er kruidenextracten, FOS en zalmolie aanwezig die de weerstand ondersteunen en de gevolgen van stress helpen verminderen. Op deze manier biedt Prins ProCare Resist Hondenvoer de compleetvoeding die uw hond nodig heeft. Prins ProCare Resist Hondenvoer is dankzij onze scherpe acties het beste goedkoop via onze website te bestellen.

De houdbaarheid Prins ProCare Resist Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins ProCare Resist Calm Hondenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten (kruiden 500mg*, Fructo-Oligo-Sacchariden 400mg), oliën en vetten (zalmolie 0.5%), suiker, gist. (*kruiden: siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/polygonum).

Analytische bestandsdelen

Vocht (9%), Ruw eiwit (23%), Ruw vet (13%), Ruwe as (7%), Ruwe celstof (3%).

Voedingsadvies Prins ProCare Resist Calm Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Prins ProCare Resist Calm Hondenvoer

Gewicht van de hond in KG Hoeveelheid voer in gram
2,5 60
5 100
10 165
15 225
20 280
25 330
30 380
35 425
40 470
45 515
50 555
60 640
70 715
80 790

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Prins ProCare Resist op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Prins ProCare Protection Super Active. Voor een compleet overzicht van al het voer van Prins kijkt u op de merkpagina.


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (4)
06-06-2019
1
2
3
4
5
Al jaren doen onze border collies het er goed op
08-08-2017
1
2
3
4
5
Mijn herder doet het goed em ze vind het lekker!! En de levering is meestal netjes op tijd !
25-02-2017
1
2
3
4
5
Uitstekend voer voor de hond alles zit erin wamt hij nodig heeft
14-01-2019
1
2
3
4
5
Vlug, veilig en voordelig.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.