Prins hondenvoer

Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer is een volledige, geperste voeding voor volwassen honden van grote en middelgrote rassen. Bevat haring als enkele dierlijke eiwitbron en is geschikt voor honden met allergieën.

  • Ondersteunt een gezonde huid, vacht en spijsvertering
  • Verrijkt met zalmolie voor omega-3 vetzuren
  • Met voedingsvezels voor een gezonde darmwerking

Meer informatie

Productinformatie Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer

Veel honden hebben te maken met een allergie of intolerantie voor bepaalde eiwitten. Prins heeft speciaal voor deze viervoeters Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer ontwikkeld. Deze volledige en hoogwaardige brok bevat als dierlijke eiwitbron alleen haring. Daardoor kan deze brok veilig gegeven worden wanneer een hond allergisch is voor andere dierlijke eiwitbronnen, zoals bijvoorbeeld kip of rund*. Let op, dit product bevat wel dierlijk vet van rund. Door specifiek geselecteerde ingrediënten geeft deze voeding minder kans op allergische reacties zoals jeuk, diarree en andere ontstekingsreacties van binnenuit.

De samenstelling van de brok draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Met toegevoegde zalmolie wordt uw hond voorzien van de nodige omega-3 vetzuren. Met voldoende voedingsvezels wordt de spijsvertering en de darmwerking ondersteund.

*Dit product bevat vet uit rund, waarin geen eiwitten meer aanwezig zijn. Honden kunnen daarom niet allergisch reageren op deze vetten.

Bij Brekz kunt u Prins hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Gebruiksadvies Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer

VoedingsadviesDe voedingstabel vindt u links bovenaan deze pagina bij de afbeeldingen. Dit voedingsadvies is een algemene richtlijn. Pas de juiste hoeveelheid voer aan aan de leeftijd, mate van activiteit en gezondheid van uw huisdier. Niet-actieve huisdieren hebben minder voer nodig dan actieve viervoeters. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Bewaren: Bewaar de voeding koel en droog en sluit de verpakking na gebruik goed af. Een goed afsluitbare voerton die u voor het openmaken van een nieuwe verpakking schoonmaakt, zorgt ervoor dat de voeding goed bewaard kan blijven. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Prins Procare Hypoallergenic met haring en rijst hondenvoer

Ingrediënten: Haring (22%), maïs, rijst (18%), erwt, maisgluten, dierlijk vet (rund), gedroogde chicorei (3%), maltodextrine, zalmolie (0,5%), inuline (0,3%), gehydrolyseerde gist, zonnebloemolie.

Analytische bestanddelen: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 25.0%, Ruw vet 12.0%, Ruwe as 6.5%, Ruwe celstof 4.0%

Toevoegingen: Calcium 1.0%, Fosfor 0.7%, Kalium 0.5%, Magnesium 0.5%, Natrium 0.5%

Ander product?

Prins heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige hondenvoeding. Geeft u uw hond ook wel eens lam? Dan is dit voer ter afwisseling misschier te combineren met Prins NatureCare Lam worst. Deze worsten zijn ook ideaal om in stukjes mee te nemen tijdens een wandeling of training. Het volledige aanbod van Prins hondenvoeding vindt u in de Brekz webshop tot wel 40% goedkoper!Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.