Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Prins NatureCare Lam worst voor de hond

Productinformatie
250 gram
€ 2,50 (€ 10,00/kg)
€ 2,50 (€ 10,00/kg)
2 x 250 gram
€ 4,39 (€ 8,78/kg)
Meest verkocht
€ 4,39 (€ 8,78/kg)

Prins NatureCare Lam worst voor de hond is een volledige, graanvrije vleesvoeding met 70% lam. Het is geschikt voor alle honden als gezonde variatie op droogvoeding. Deze worst ondersteunt een gezonde darmflora en draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. De voordelen van dit product:

  • Ondersteunt een gezonde vacht
  • Helpt de darmflora gezond blijven
  • Volledige voeding met lam

Meer informatie

Prins NatureCare Lam worst voor de hond

Prins NatureCare Lam worst voor de hond is een volledige vleesvoeding met lam en bijzonder geschikt voor overgevoelige volwassen honden en pups. De worst bevat alleen lam als dierlijke eiwitbron, wat de kans op voedselgevoeligheid vermindert. Ook ondersteunt deze voeding honden met huid- en vachtproblemen. Niet in de laatste plaats wordt dit bespoedigd door de aanwezigheid van zalmolie, die met gezonde visvetzuren de huid en vacht nog een zetje geeft. De aanwezige voedingsvezels helpen ook de darmflora helpen gezond te blijven. De worst is een volledige voeding maar kan ook worden gevoerd als tussendoortje of beloningssnack. Het product is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. 

  • Ondersteunt honden met huid- en vachtproblemen
  • Helpt de darmflora gezond te blijven
  • Volledige voeding met lam (70%)
  • Met zalmolie, voor een gezonde huid en stralende vacht
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u de beste hondenworsten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Lam Hypoallergic tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Lam worst voor de hond​​​​​​​ staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Lam worst voor de hond

Lam (70%), zalmolie, aardappeleiwit, aardappelzetmeel, gedroogde chicorei, inuline, zeewier, dicalciumfosfaat, natriumtripolyfosfaat, calciumcarbonaat.

Analytische bestanddelen

Vocht (70%), ruw eiwit (15%), ruw vet (6,5%), ruwe as (1%), ruwe celstof (1,5%), koolhydraten (6%), calcium (0,4%), fosfor (0,3%). Energiewaarde: 1425 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een worst met eend van Biofood? Kijk dan eens bij onze Biofood Vleesvoeding Worst Eend.