terug
Royal Canin Veterinary natvoer hond

Royal Canin Veterinary natvoer hond

Kampt uw hond met gezondheidsproblemen? Royal Canin Veterinary natvoer is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld, om honden met gezondheidsklachten te ondersteunen.
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary natvoer hond

Royal Canin Veterinary natvoer hond

Iedere hond is anders. In de bouw van het lichaam en in de gevoeligheid voor aandoeningen kunnen er grote verschillen zijn per hond. Wanneer uw hond kampt met een gezondheidsprobleem is kwalitatief goede voeding extra belangrijk. Royal Canin heeft samen met dierenartsen een aantal Royal Canin natvoedingen voor honden ontwikkeld. Hieronder vindt u een beknopte toelichting op het assortiment Royal Canin Veterinary Diet natvoer hond. Producten die stuk voor stuk aansluiten op de specifieke behoeften van honden met gezondheidsklachten.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary natvoer voor de hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste hondenvoer van Royal Canin tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Royal Canin Veterinary nat hondenvoer

Puppy

De spijsvertering van jonge puppy's is nog volop in ontwikkeling en kan daarom erg gevoelig zijn. Wanneer het maag-darmkanaal van uw pup wel wat extra hulp kan gebruiken, kan Royal Canin Gastrointestinal Puppy uitkomst bieden. Dit smakelijke natvoer is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van opgroeiende pups tot 12 maanden te ondersteunen.

Cardiac

Royal Canin Veterinary Cardiac blik hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met hartaandoeningen. Dit dieetvoer heeft een verlaagd fosfor- en zoutgehalte waardoor de nier- en hartfuncties van uw hond minder worden belast. Het is geschikt voor honden van alle rassen.

Diabetic

Royal Canin Veterinary Diabetic Special nat hondenvoer helpt bij de stabilisatie van de bloedsuikerspiegel van honden met diabetes. Dit speciaal ontwikkelde natvoer helpt het kraakbeen te beschermen en stimuleert een verzadigd gevoel. Daarbij heeft het een laag caloriegehalte, wat helpt bij effectief afvallen.

Renal

Voor honden met nierinsufficiëntie heeft Royal Canin dierenartsvoer die de nierfunctie ondersteunen. Het heeft een laag fosforgehalte en bevat hoogwaardige eiwitten. Dit voer is beschikbaar in zakjes of blik en eveneens in vloeibare vorm.

Hepatic

Als er bij uw hond sprake is van een verminderde leverfunctie, is stabilisatie en herstel van de lever natuurlijk extra belangrijk. Royal Canin Veterinary Hepatic blik hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met een aandoening aan de lever. Het bevat een hoog energiegehalte en de speciaal geselecteerde antioxidanten vertragen de beschadiging van levercellen.

Urinary

Voor honden met urinewegproblemen vindt u bij Brekz een aantal soorten Royal Canin Urinary S/O dieetvoeding, die zorgen voor een goede vochtopname en de nierfunctie ondersteunen. De producten zijn er op gericht om de vorming van blaas- of nierstenen te beperken.

Gastrointestinal

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal biedt ondersteuning aan honden met spijsverteringsproblemen en maag- en darmaandoeningen. De speciale samenstelling stimuleert de eetlust en helpt de darmflora van uw hond te herstellen. In het assortiment vindt u eveneens een natvoeding met een verlaagd vetgehalte en een vloeibare dieetvoeding die te gebruiken is met sondes.

Allergenic of Sensitivity

Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hondenvoer is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen te verminderen. Het bevordert daarnaast de gezondheid van de huid, vacht en darmen. Als uw hond last heeft van een voedselintolerantie of een allergie, is Royal Canin Sensitivity Control Duck & Rice hondenvoer of Royal Canin Sensitivity Control Chicken with Rice hondenvoer een goede oplossing. Dit dieetvoer vermindert de kans op allergische reacties, bevordert de spijsvertering en bevat een unieke bron van eiwitten.

Overgewicht

Voor honden met (aanleg tot) overgewicht is Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management ideaal. Door een unieke combinatie van voedingsvezels heeft uw hond een verminderd hongergevoel, waardoor hij minder snel zal gaan bedelen. Het is verrijkt met mineralen en vitaminen en bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Zo geeft u het gerust voor langere tijd, om uw hond ook na het afvallen op een gezond gewicht te houden.

Herstel

Als uw hond herstelt van een operatie of ziekte kan een goede dieetvoeding het herstelproces versnellen. Daarom is Royal Canin Veterinary Diet Recovery ontwikkeld, in vloeibare vorm en blikvoer. Het beschermt gezonde cellen en weefsels en heeft een hoog energiegehalte.

Belangrijk voor gebruik van Royal Canin Veterinary nat hondenvoer

Elke hond met een gezondheidsprobleem heeft andere behoeftes. Het is daarom erg belangrijk dat u eerst met uw dierenarts overlegt welke behandeling en welk dieetvoer geschikt is voor uw hond. Daarnaast is het raadzaam om uw hond met een gezondheidsprobleem regelmatig voor controle naar de dierenarts te brengen. Wij adviseren u om direct contact op te nemen met uw dierenarts als de gezondheid van uw hond verslechtert in of na een periode dat u hem dieetvoer geeft of heeft gegeven.

Ander product?

Naast Royal Canin Veterinary natvoer kunt u ook eens een kijkje nemen bij de droogvoedingen van Royal Canin Veterinary Diet.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.