Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Royal Canin Veterinary natvoer hond

Elke hond is anders. In de bouw en werking van het lichaam én in de gevoeligheid voor aandoeningen zijn er grote verschillen. Royal Canin heeft daarom, in samenwerking met dierenartsen, speciale dieetvoeding ontwikkeld voor honden. Deze vindt u onder meer in ons  assortiment Royal Canin Veterinary natvoer hond. 
Lees meer ..
Puppy
Cardiac
Diabetic
Renal
Hepatic
Urinary
Gastro-Fibre
Allergie
Overgewicht
Herstel

Puppy

Cardiac

Diabetic

Renal

Hepatic

Urinary

Gastro-Fibre

Allergie

Overgewicht

Herstel

Veterinary Diet

Puppy

Royal Canin VCN Pediatric Starter Mousse 195 gram blik hond

Dierenartsvoeding waarschuwing

Productinformatie Royal Canin Veterinary Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog hondenvoer

Royal Canin Veterinary Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog  hondenvoer (blik 195 gram) is een volledige voeding voor honden tijdens de dracht- en zoogperiode en pups tot een leeftijd van 2 maanden. Als uw hond zwanger is of net pups heeft gekregen kan ze wel wat hulp gebruiken. Dit smakelijke natvoer is speciaal ontwikkeld om uw drachtige- of zogende hond de perfecte ondersteuning te bieden. Daarnaast is hij geschikt voor puppy's tot een leeftijd van 2 maanden. De voeding ondersteunt de natuurlijke weerstand en bevordert een gezonde spijsvertering. Ook helpt het pups in de beginfase van hun leven om onbezorgd en weldoorvoed op te groeien.

 • Ontwikkeld ter ondersteuning van uw drachtige- of zogende hond en pups tot een leeftijd van 2 maanden
 • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
 • Bevordert een gezonde spijsvertering
 • Biedt de volledige voedingsbehoefte van uw pup

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog blikken hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog blikken hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ingrediënten Royal Canin Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk en -bijproducten, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (6%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1%), vochtgehalte (79%), Omega-6 vetzuren (0,9%), Omega-3 vetzuren (0,15%),linolzuur (0,84%), EPA/DHA (0,08%). 


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (120 IE/kg), [E1] ijzer (4 mg/kg), [E2] jodium (0,17 mg/kg), [E4] koper (1,4 mg/kg), [E5] mangaan (1,3 mg/kg), [E6] zink (13 mg/kg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld babymelk voor pups? Kijk dan eens bij Royal Canin Babydog milk 1st Age. Een overzicht van al ons Royal Canin hondenvoer vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/26812-home_default/royal-canin-starter-mousse-blikken-hond.jpg
24.25 2019/01/01
Prima product!
Prima product om u pups van de moeder melk af te wennen en om te mengen met de startersbrokjes zodat ze kunnen wennen aan de brokjes voor hun verdere leven
Super top thanks
Sehr gut und preiswert immer wieder gerne
25847
14111
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 195 gr)
€ 24,25 (€ 10,36/kg)
2 trays (24 x 195 gr)
€ 46,49 (€ 9,93/kg)
3 trays (36 x 195 gr)
€ 67,95 (€ 9,68/kg)
4 trays (48 x 195 gr)
€ 89,49 (€ 9,56/kg)

Cardiac

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer is een dieetvoer voor honden met een hartaandoening en is geschikt voor honden van alle rassen. Honden kunnen via hun voeding net die ondersteuning krijgen die ze bij een lichamelijk defect nodig hebben. Deze voeding helpt honden met hartproblemen om langdurig gezond te blijven. De specifieke ingrediënten ondersteunen de hartfunctie van uw hond. Om het hart minder te belasten is onder meer het zoutgehalte verlaagd. Voor een lagere belasting van de nierfunctie is het aandeel van fosfor geminimaliseerd. De voeding is smakelijk en zeer compleet en helpt tevens om gezonde cellen en weefsels te beschermen. 

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met hartproblemen
 • Verlaagd zoutgehalte zorgt voor verminderde belasting van het hart
 • Verlaagd fosforgehalte vermindert de belasting van de nierfunctie
 • Beschermd gezonde cellen en weefsels, voor een langdurig gezonde hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, groenten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,1%), ruw vet (7,1%), ruwe celstof (1%), ruwe as (1,3%), vocht (73,5%), overige koolhydraten (9%), zetmeel (8,4%), voedingsvezels (1,6%), mineralen (1,6%), EPA/DHA (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (225 IE/kg), [E1] ijzer (12 mg/kg), [E2] jodium (0,5 mg/kg), [E4] koper (3,5 mg/kg), [E5] mangaan (3,7 mg/kg), [E6] zink (37 mg/kg), cassiagom, antioxidanten.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met stress? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/38864-home_default/royal-canin-veterinary-diet-cardiac-blik-hondenvoer.jpg
32.39 2019/01/01
25996
14112
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 410 gr)
€ 40,49 (€ 8,23/kg)
€ 32,39 (€ 6,58/kg)
2 trays (24 x 410 gr)
€ 79,75 (€ 8,10/kg)
€ 63,80 (€ 6,48/kg)
3 trays (36 x 410 gr)
€ 117,95 (€ 8,02/kg)
€ 94,36 (€ 6,42/kg)
4 trays (48 x 410 gr)
€ 154,49 (€ 7,88/kg)
€ 123,59 (€ 6,31/kg)

Diabetic

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hond

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer is een volledige voeding, speciaal aangepast op het dieet van honden met Diabetes Mellitus. Het ondersteunt uw hond bij de regulering van glucose en helpt bij het behouden van een gezond gewicht. Honden met diabetes hebben namelijk sneller last van overgewicht. Deze voeding helpt met afvallen op een effectieve manier, door het lage caloriegehalte. Het grote aantal eiwitten helpt hier ook aan mee, eiwitten geven namelijk een verzadigd gevoel, wat uw stimuleert dat uw hond minder eet. Ook kunnen honden met diabetes sneller last krijgen van gewrichtsproblemen. De ingrediënten zoals glucosamine en chrondoïtinesulfaat helpen het kraakbeen beschermen. Het belangrijkste voor honden met diabetes is dat de bloedsuikerspiegel stabiel is. De voeding bevordert dit, dankzij de specifieke koolhydraten en het zetmeel dat deze bevat. Één blik is 410 gram.

 • Volledige voeding voor honden met diabetes mellitus
 • Helpt de bloedsuikerspiegel stabiliseren
 • Bevordert het behoud van een ideaal en stabiel gewicht 
 • De eiwitten stimuleren een verzadigd gevoel
 • Helpt het kraakbeen beschermen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Let op: Veterinary Diet Diabetic Special is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht, lacterende honden en honden met een verhoogde energiebehoefte. Deze voeding verbetert de gevoeligheid voor insuline. Bij overgang naar Royal Canin Diabetic hond wordt geadviseerd het bloedsuiker gehalte regelmatig te laten controleren zodat de dosering van insuline kan worden aangepast.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer  

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen (maïs), mineralen, oliën en vetten.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3, IJzer, Jodium, Koper, Mangaan, Zink.
 

Ander hondenvoer? 

Bent u op zoek naar voeding voor honden met een andere aandoening? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere voeding voor honden met een aandoening aan de nieren. Een voorbeeld hiervan is het Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer. Deze ondersteunt de nieren en belast ze niet.

https://www.brekz.nl/35600-home_default/royal-canin-veterinary-diet-diabetic-special-blik-hond.jpg
38.49 2019/01/01
Alles was in orde, alleen waren er verschillende dozen met deuk erin, maar is niet te vermijden denk ik. Bijzondere was ze waren niet open. Verder alles correct op tijd geleverd, zoals opgegeven.
Mijn honden vinden het heel lekker en de leveringen zijn altijd tiptop !
heb al meermaals bestellingen gedaan bij brekz , en altijd als ze in voorraad zijn ,worden ze steeds binnen de 2 dagen bij mij in belgie geleverd ,en het leuke er aan is dat je uw bestelling ,van verzending tot bestemming goed kunt opvolgen ,prima!!!!
Product is OK, alleen spijtig dat de levering door DPD op niks trekt ; 3 dagen voor de levering!
mijn hond vindt het best lekker
God, og overskuelig hjemmeside, samt fine status opdateringer frem til levering af bestillingen. Mvh O. Larsen.
Gerne wider Danke.
Perfekt system, super produkter, jeg har kun købt en gang, men det har virket fantastisk. Bestilte søndag aften og modtag leveringen onsdag som lovet. Jeg bestiller snart igen, fortsætter det sådan her, vil jeg bestille ca. hver 24. dag.
roduit excellent, mon chien de 15 ans est satisfait et moi aussi
NETTER KONTAKT .. SCHNELLER VERSAND ... VIELEN DANK !!!!!
Das Produkt wurde termingerecht geliefert -ich werde wieder hier bestellen... Vielen Dank!!!
Royal Canin ist für Diabetikerhunde sehr gut verträglich und schmeckt ihnen auch.
25997
14113
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 410 gr)
€ 38,49 (€ 7,82/kg)
2 trays (24 x 410 gr)
€ 74,95 (€ 7,62/kg)
3 trays (36 x 410 gr)
€ 109,95 (€ 7,48/kg)
Op 31 okt weer verkrijgbaar
4 trays (48 x 410 gr)
€ 144,49 (€ 7,37/kg)
Op 31 okt weer verkrijgbaar

Renal

Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond

Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond is een vloeibare dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de nierfunctie in geval van nierinsufficiëntie. De voeding is ontwikkeld om het herstel te bespoedigen na ziekte of een operatie. Het bevat hoogwaardige eiwitten en een beperkt fosforgehalte om de nierfunctie te ondersteunen. Dankzij de aanwezigheid van antioxidanten worden vrije radicalen geneutraliseerd. Het hoge energiegehalte maakt dat minder voeding hoeft te worden ingenomen voor een vol gevoel. De voeding is geschikt voor de hond en kan tevens worden gebruikt als sondevoeding.

 • Speciaal ontwikkeld om de nieren te ondersteunen in tijden van herstel
 • Verlaagd fosfor en eiwitgehalte
 • Door hoge energieconcentratie is minder voer nodig
 • Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen
 • Te gebruiken als sondevoeding

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond staat op de verpakking vermeld. Goed schudden voor gebruik en na opening van de verpakking koel bewaren en binnen 24 uren gebruiken.

Gebruik Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond

De voeding is aanbevolen om 2 tot 4 weken te gebruiken in het geval van tijdelijke nierinsuffiëntie en 6 maanden in geval van chronische nierziekte.

Voedingsadvies Royal Canin Renal Liquid

Gewicht hond in kg Voeding in ml per dag Gewicht hond in kg Voeding in ml per dag
2 80 14 335
4 130 16 370
6 180 20 440
8 220 40 740
10 260 60 1005
12 300 80 1245

   

Ingrediënten Royal Canin Renal Liquid

Melk en melkbestanddelen, granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bestanddelen. Eiwitbron: Melk met laag lactose gehalte, caseïnaat. 

Vitamine A 6700 IU, vitamine D3 220 IU, E1 IJzer 40 mg, E2 Iodine 1 mg, E4 Koper 4 mg. E5 Manganese 3 mg, E6 Zink 63 mg,E8 Selenium 0,2 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 5 mg, vet 8 gram, ruwe as 1 gram, ruwe vezel 0 gram, vocht 79,2 gram, calcium 0,16 gram, fosfor 0,11 gram, potassium 0,17 gram, sodium 0,13 gram, vetzuren 2,2 gram, EPA en DHA 0,17 gram.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere hondenvoeding voor uw hond met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28998-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-liquid-hond.jpg
28.49 2019/01/01
32677
15629
Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 x 200 ml
€ 28,49 (€ 47,48/l)
Royal Canin Veterinary Renal Special nat hondenvoer blik

Productinformatie Royal Canin Veterinary Renal Special nat hondenvoer  

Royal Canin Veterinary Renal Special nat hondervoer (blik 410 gram) is een volledige dieetvoeding voor volwassen honden in patévorm. Dit hondenvoer ondersteunt de nieren bij chronische nierinsufficiëntie, dankzij hoogwaardige eiwitten, een beperkt fosforgehalte en een verlaagd ruw eiwitgehalte. 

Nierziekte bij uw hond kan nare gevolgen hebben. Chronische nierziekte kan zogenoemde metabole acidose veroorzaken. Dit betekent dat de zuurbalans van uw hond niet in evenwicht is. Van dit verstoorde evenwicht kan uw hond in een later stadium last krijgen. Royal Canin Renal hondenvoer is zo samengesteld dat de nieren zo min mogelijk worden belast. Het helpt daardoor ook om de gevolgen van nierziekte bij uw hond te verkleinen. 
 
 Bij Brekz bestelt u gemakkelijk en snel online. Bekijk ons assortiment en bestel Royal Canin Veterinary Diet Renal Special nat hondenvoer blik voor de scherpste prijs!

Samenstelling Royal Canin Veterinary Renal Special nat hondenvoer  

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers. Bronnen van eiwitten: kip, varken.

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit: 5,4% Ruw vet: 9,0% Ruwe as: 1,7% Ruwe celstof: 1,0% Vochtgehalte: 66,0%  Calcium: 0,17%  Fosfor: 0,11%  Kalium: 0,28%  Natrium: 0,17%  Essentieel vetzuur (Linolzuur): 2,9%.

Toevoegingsmiddelen (per kg): 

Vitamine D3: 430IE, IJzer (3b103): 13mg, Jodium (3b202): 0,5mg, Koper (3b405, 3b406): 4,1mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 3,9mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 39mg.  Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 0,4g

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Renal Special nat hondenvoer 

Aanvankelijk is de gebruiksduur van Royal Canin Veterinary Diet Renal Special nat hondenvoer blik bij chronische nierinsufficiëntie ten hoogste 6 maanden. Wij raden u aan om vóór gebruik en vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. Zorg er daarnaast voor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is voor uw hond. 

Raadlpleeg voor het voeren eerst het voedingstabel op de verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een bijpassend droogvoer voor uw hond met nierproblemen? Deze vindt u ongetwijfeld in het assortiment  Royal Canin Veterinary hondenvoer. Hier vindt u bijvoorbeeld Royal Canin Renal Special voor de hond.

https://www.brekz.nl/37791-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-special-blik-hondenvoer.jpg
41.49 2019/01/01
Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt. Eten van goede kwaliteit.
38098
16931
Royal Canin Veterinary Diet Renal Special blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 410 gr)
€ 41,49 (€ 8,43/kg)
2 trays (24 x 410 gr)
€ 80,95 (€ 8,23/kg)
3 trays (36 x 410 gr)
€ 118,95 (€ 8,09/kg)
4 trays (48 x 410 gr)
€ 155,95 (€ 7,96/kg)
Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer is volledige voeding voor honden met een chronische nierinssufficiëntie. Het voer ondersteunt de nierfunctie van uw hond. Nieraandoeningen komen vaak voor bij oudere honden, maar jonge dieren kunnen er ook last van hebben. De aandoeningen zijn meestal chronisch en progressief. Herstel is dan vaak niet mogelijk. Daarom is het belangrijk om de bijkomende problemen zo goed mogelijk onder controle te houden met behulp van speciale dieetvoeding.

Het voer helpt de terugkeer van nier-, oxalaat- of blaasstenen voorkomen. Ook het fosforgehalte is beperkt, want honden met een nieraandoening kunnen dit minder goed uitscheiden. De aanwezige flavanolen vertragen celveroudering en verbeteren de doorbloeding van de nieren. De omega-3 vetzuren hebben een ontstekingremmende werking en vertragen afname van de filterfunctie van de nieren. Het voer is gemakkelijk te mengen met droogvoer. De voeding is extra smakelijk, zodat ook honden met een verminderde eetlust het lusten. 

 • Volledige voeding voor honden met nierinssufficiëntie 
 • Helpt nier-, oxalaat en blaasstenen voorkomen
 • Verlaagd fosforgehalte
 • Vertraagt de celveroudering
 • Voor een goede doorbloeding van de nieren
 • Omega-3 vetzuren vertragen de afname van de filterfunctie 
 • Te mengen met droogvoer
 • Extra smakelijk, ook voor honden met een verminderde eetlust


Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Let op: Diet Renal hondenvoer is niet geschikt voor honden met hyperlipidemie, (Historie van) pancreatitis, drachtige en zogende teven.

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (kip, varken), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten (maïsgluten), suiker.

Nutritionele toevoegingsmiddelen (per kg)

Vitamine D3 120 IE, E1 (ijzer) 9 mg, E2 (jodium) 0,36 mg, E4 (koper) 2,9 mg, E5 (mangaan) 2,7 mg, E6 (zink) 27 mg.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 3,9 %, Ruw vet 6 %, Ruwe as 1,2 %, Ruwe celstof 0,7 %, Vochtgehalte 80 %, Calcium (%) 15 %, Fosfor (%) 0,08 %, Kalium (%) 0,17 %, Natrium (%) 0,12 %, Essentiële vetzuren 1,6 %, EPA en DHA 0,09 %.

Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar andere voeding voor honden met een nieraandoening? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Royal Canin Veterinary Diet Renal Special hondenvoer. Deze is net iets anders en het zijn brokken in plaats van natvoer.

https://www.brekz.nl/38606-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-zakjes-hondenvoer-150-g.jpg
14.25 2019/01/01
Makkelijk te bestellen. Vlotte levering!
Prima spul, hond is er blij mee
Viel in de smaak bij mijn hondje.
Gemakkelijk en lekker.
Mijn hond heeft nierfalen, met deze voeding en de aangepaste medicatie is hij terug levendiger en heeft hij terug energie
is een goed produkt
HEEL FIJN DAT JULLIE DEZE VERKOPEN DIE ZIJN N.L. NERGENS ANDERS TE KRIJGEN VOLGENDE BESTELLING KOMT ZEKER EN VAST
Goede kwaliteit, gemakkelijk mee te nemen, snel geleverd, helaas is het prijzig.
Hij vind het lekker ,dan zijn we content.hoop dat hij wat bij komt
Goed product voor hond met nierproblemen Goede, snelle levering
Onze Flor is er dol op, eet nu weer zelf omdat het zo lekker is.
Onze 5 jarige boxer staat nu al meer dan 4 jaar op deze brokken wegens haar nierproblemen en dank zij deze voeding blijven haar bloedwaarden Ok
Frisst meine kleine wählerische echt gerne.
Prima product! Niet dat onze hond er gek op is, maar als hij er eenmaal aan begint rijdt hij met zijn kom de hele living rond! Dus:Hij lust het echt!
Mijn hond wil niets anders eten dan dit produkt. Alleen de bezorging door DPD is slecht, woensdag wel na 14.00 uur besteld, werd pas de volgende maandag bezorgd. Nu weer op Woensdag voor 14.00 uur besteld,heb bericht gehad dat de bestelling is verzonden, en nu Donderdag niets ontvangen., ben benieuwd of ik het deze week nog krijg..Dus als Brekz de levering binnen 24 uur wil waarmaken dan kunnen ze beter overstappen naar een andere bezorgdienst.,
Ik ben heel tevreden! Goede prijzen en snelle levering. Ik heb 4 honden en sommige hebben dieetvoer nodig. Dankzij deze site blijft het allemaal betaalbaar.
Mijn hondje vind het super lekker...
Heel tevreden, meng het tussen de brokken , en eet het smakelijk op.
Handig om mee te nemen en mijn hond vindt het heel lekker!
Smakelijk dieetvoer voor een hondje met nierproblemen.
Très bon produit
Meine kleine shitzu Hündin hat eine chronische Nierenbeckenentzündung. Die Blutwerte sind, seitdem sie dieses Futter bekommt, viel besser geworden. Und sie futtert es sehr sehr gerne mit Genuss. Foto Plautze voll und ab in die horizontale
Ne fais que 100 gr au lieu de 150 gr
Alles is perfect gelopen .
Sehr zufrieden mit dem Produkt . Mein kleiner Hund mag es sehr gern . Hier zu einem sehr guten Preis
Keine Beanstandungen
bon produits mon chien aime
Alles super
Mon caniche souffrant d’un Insuffisance rénale, le vétérinaire lui a prescrit cette alimentation. Ce produit convient bien à mon chien.
Produits livrés dans les temps; Conformes à ma commande, mais mon caniche n'aime pas les croquettes. De ce fait je les mélange avec les sachets. Je recommande.
Super schnelle Lieferung!Danke dafür
Parfait ! Je recommanderais c'est sûr.
super toll hat alles einwandfrei funktioniert
GOEDE SITE EN SNELLE LEVERING
26048
14123
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes (12 x 100 gr)
€ 11,49 (€ 9,58/kg)
2 x (12 x 100 gr)
€ 22,25 (€ 9,27/kg)
3 x (12 x 100 gr)
€ 32,75 (€ 9,10/kg)
4 x (12 x 100 gr)
€ 42,95 (€ 8,95/kg)
Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 410 gram

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer is voer voor honden met chronische nierinsufficiëntie (CNI). Het ondersteunt de nierfunctie op een efficiënte manier. De werking berust op een antioxidantencomplex en een laag fosforaandeel. Nieren van honden met deze aandoening raken snel overbelast. Daarom bevat het voer hoogwaardige eiwitten die de nierfunctie niet belasten. Een chronische nierziekte kan een metabole acidose geven. Dit is een te lage pH-waarde van het bloed, waardoor de zuurgraad van het lichaam van uw hond niet optimaal is. Dit voer helpt de optimale zuurgraad behouden. Ook het smaakprofiel is aangepast op de voorkeur van uw hond. Het voer stimuleert de eetlust van uw trouwe viervoeter dankzij de unieke geur en smaak. Dit helpt de voedingsinname te verhogen. Een blik bevat 410 gram. 

 • Voer voor honden met CNI
 • Het ondersteunt de nierfunctie
 • Bevat hoogwaardige eiwitten, die de nieren niet belasten
 • Helpt optimale zuurgraad behouden
 • Helpt de eetlust te bevorderen

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Contra-indicates

 • Hyperlipidaemie
 • Lactatie
 • Pancreatitis of herstel na een acute pancreatitis
 • Drachtige honden
 • Groeiende honden


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer


Vroegtijdige dieetmaatregelen worden aanbevolen. De dieetbehandeling bij chronische nierziekten van het dier dient levenslang te worden doorgevoerd. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 125 110 95
3 170 149 129
4 210 185 160
5 249 219 189
6 285 251 217
7 320 282 243
8 354 311 269
9 387 340 294
10 418 368 318
15 567 499 431
20 704 619 535
25 832 732 632
30 954 839 725
35 1071 942 814
40 1183 1041 899


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, gevogelte), granen, oliën en vetten, mineralen, ei en eiproducten, plantaardige bijproducten, gist, suiker

Toegevoegde voedingsmiddelen


Nutritionele toevoegingsmiddelen (mg /  kg): Vitamine D3 285 IE, E1 (ijzer) 11 mg, E2 (jodium) 0,5 mg, E4 (koper) 2,7 mg, E5 (mangaan) 3,3 mg, E6 (zink) 33 mg.

Technologische additieven: Cassiagom 4,5 g.


Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 7 %, Ruw vet 9,2 %, Ruwe as 2 %, Ruwe celstof 0,5 %, Vochtgehalte 63 %, Calcium (%) 0,25 %, Fosfor (%) 0,5 %, Kalium (%) 0,35 %, Natrium (%) 0,07 %, Essentiële vetzuren 3,6 %, EPA en DHA 0,5 %.


Ander hondenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor honden met een afwijking aan de nieren, maar aan de lever? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer Lever assortiment. Een voorbeeld hiervan is het Royal Canin Veterinary Diet Hepatic hondenvoer. Deze ondersteunt de leverfunctie. 
 

https://www.brekz.nl/38808-home_default/royal-canin-renal-blikvoer-voor-de-hond.jpg
41.49 2019/01/01
Erg goed!!
de hond eet het graag en ik hoop dat het helpt.
onze hond heeft dit wel graag,wij vinden hem wel erg plakkerig,ze kan het moeilijk van de tanden af krijgen, en uit haar voederbak heefzij regelmatig hulp bij nodig!!
Snelle en correcte levering, door Brekz.
Alles ok geen problemen of vertraging!
Mijn hond heeft sinds kort serieuze nierproblemen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat hij speciale voeding eet, en daarom heeft de dierenarts in de dierenkliniek ons Royal Canin Renal aanbevolen. Dit vraagt heel wat aanpassing voor onze hond. Wij geven nu de natte en de droge voeding van Royal Canin Renal. Nog iets te vroeg om een beoordeling te geven dus.
Op zich goed spul denk ik. Wel wat kleffig en plakkerig. Lastig deksel. Je kunt het blik moeilijk afsluiten en er wordt ook geen plastic deksel bijgeleverd om het blikje na gebruik af te sluiten en in de koelkast te zetten.
prima service ondanks foutje van mij bij de bestelling toch de juiste voeding geleverd na een telefoontje
Onze hond smult ervan. Zijn bak wordt helemaal uitgelikt, en vindt het volgens mij jammer dat het op is.
***** ***** ***** ***** *****
Prima voer alleen een heel vieze geur
Lo uso da oltre un anno , sia secco che umido , ottimo e appetibile .
Prodotto appetibile
Une fois l'ouverture, 1 couvercle hermétique serait plus appréciable pour garder le reste de la boîte
Très bon produit .Je recommande .
mon caniche n'apprécie pas trop, mais il n'a pas le choix; royal canin est une très bonne marque. Mes chats aiment les croquettes "chats stérilisés. Livraison rapide. Rien à signaler
Alles perfekt, vielen Dank!
Perfecte service, snelle levering. Alles correct.
Makkelijk te bestellen en te betalen + snelle levering
23151
13465
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 410 gr)
€ 41,49 (€ 8,43/kg)
2 trays (24 x 410 gr)
€ 80,95 (€ 8,23/kg)
3 trays (36 x 410 gr)
€ 118,95 (€ 8,09/kg)
4 trays (48 x 410 gr)
€ 155,49 (€ 7,93/kg)

Hepatic

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer is een dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor honden met een verminderde leverfunctie. De voeding bevat een speciale samenstelling waardoor de lever de kans krijgt om te stabiliseren en herstellen. Dankzij het lage kopergehalte en het hoge zinkgehalte worden koperstapeling en celbeschadiging in de lever zo veel mogelijk tegengegaan. Speciaal geselecteerde antioxidanten vertragen de beschadiging van levercellen. Een ander belangrijk punt is het energiegehalte; honden met leverproblemen kunnenn last hebben van verminderde eetlust en daardoor ook van gewichtsverlies. Ze hebben daarom veel energie nodig. Het verhoogde energiegehalte in deze voeding levert die energie en helpt zo afbraak van lichaamseiwitten voorkomen. De kans dat uw hond hepatische encephalopathie ontwikkelt wordt zo tevens verkleind. 

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer

Granen (maïs, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (kip), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, ei en eiproducten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6,5%), ruw vet (4,2%), ruwe celstof (2%), ruwe as (1,5%), vocht (64%), zetmeel (20,8%), voedingsvezels (3%), mineralen (1,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (248 IE/kg), [E1] ijzer (30 mg/kg), [E2] jodium (1,5 mg/kg), [E4] koper (0,8 mg/kg), [E5] mangaan (14 mg/kg), [E6] zink (55 mg/kg). 
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer voor honden met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 410 gram blik hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/36796-home_default/royal-canin-veterinary-diet-hepatic-blik-hondenvoer.jpg
39.49 2019/01/01
We hebben dit product op aanraden van onze dierenarts gekocht omdat onze hond verhoogde leverwaarden had.
Ik ben tevreden over het product.
De hond (11j) heeft een lever probleem. Met Hepatic voer voelt hij zich lekkerder en heeft nu een goede ontlasting. Even afwachten wat er op langere termijn gebeurd.
Zoals gewoonlijk prima afgehandeld en keurig verpakt bezorgd
op tijd geleverd en nu aangepaste verpakking
Mijn Maltezer heeft het syndroom van Cushin en reageert ontzettend goed op deze voeding. Nog voordat zij haar medicatie kreeg van de dierenarts begon ze al veel minder te drinken.
Goed hondenvoer dat onze dierenarts aangeraden heeft en in deze webshop terug te vinden aan een goedkopere prijs.
ALs de dierenarts dit voorschrijft als beste voeding voor de klachten die je trouwe viervoeter heeft... dan is het snel beslist! En heb goede ervaringen met meerdere producten van Royal Canin.
Op en top kwaliteit aan een zeeeeer voordelige prijs en geleverd in een handomdraai
Goede producten en snelle leveringen! Heel tevreden !
De hond doet het geweldig op het voer en kbapt helemaal op. Acceptatie van het voer is ook hoog.
Zeer goed produkt wat de honden graag eten.
super aanrader
Très bon produit
Das Futter ist für unseren leberkranken Hund perfekt. Die Lieferzeit von 12 Tagen war enttäuschend.
Zügige Lieferung, alles bestens geklappt,
Schneller Versand!.. alles Super
Alles gut, bestellt und sehr schnell angekommen.
C'est tellement bon que j'en donne même à mon chien. Et vous savez quoi ? : il adore ! Et ça nous permet de continuer la picole sans trop s'abimer le foie.
super. Hund schmeckt es gut. Schnelle Lieferung. Daumen hoch
26002
14114
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 420 gr)
€ 39,49 (€ 7,84/kg)
2 trays (24 x 420 gr)
€ 76,95 (€ 7,70/kg)
3 trays (36 x 420 gr)
€ 112,95 (€ 7,48/kg)
4 trays (48 x 420 gr)
€ 149,49 (€ 7,44/kg)

Urinary

Royal Canin Veterinary Urinary S/O 100 gr nat hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Veterinary Urinary S/O nat hondenvoer

Royal Canin Veterinary Urinary S/O nat hondenvoer (zakjes 100 gram) is dieetvoer ontwikkeld voor honden met blaasstenen en -gruis en is geschikt voor volwassen honden. Als uw hond moeite heeft met plassen kan het zo zijn dat hij last heeft van blaasstenen of -gruis. De voeding helpt met het oplossen van deze zogenaamde struvietstenen en vermindert de vorming van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen. Daarnaast wordt een betere vochtopname gestimuleerd, waardoor de urine van uw hond minder geconcentreerd kan worden. Dit maakt plassen minder pijnlijk en vervelend. Omdat u graag wilt dat uw hond op een gezond gewicht blijft, bevat het voer een aangepast energiegehalte. Royal Canin Veterinary Diet voer wordt veelal voorgeschreven na diagnose door een dierenarts.

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 100 gr hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Urinary hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.
  

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Urinary S/O natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8.0%), ruw vet (5.5%), ruwe as (1.5%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (7.9%), taurine totaal (0.12%), calcium (0.15 gram), fosfor (0.14 gram), natrium (0.27%), magnesium (0.01%), kalium (0.15%), chloride (0.37%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.25 g/kg), DL-methionine (0.03%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine D3 (210 IE/kg), E1 (ijzer) (3.5 mg/kg), E2 (jodium) (0.25 mg/kg), E4 (koper) (2 mg/kg), E5 (mangaan) (1.1 mg/kg), E6 (zink) (11 mg/kg), natriumbisulfaat (1.11 gram).
   

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Urinary S/O 100 gr hondenvoer

Voedingstabel:

Lichaamsconditie Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Dun Normaal Dik
2 207 gram 182 gram  157 gram 
348 gram 306 gram  264 gram 
471 gram 415 gram  358 gram 
8 585 gram  515 gram  444 gram
10  691 gram 608 gram  525 gram 
15 937 gram 824 gram  712 gram 
20 1162 gram  1023 gram  883 gram 
25 1374 gram  1209 gram  1044 gram 
30 1576 gram  1386 gram  1197 gram 
35  1769 gram  1556 gram  1344 gram 
40 1955 gram 1720 gram  1486 gram 


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en is veelal genoeg wanneer u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, zoals dieetvoer voor allergische honden? Probeer dan bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Hypoallergenic (blik) hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/30835-home_default/royal-canin-urinary-so-pouch-100-gr-hondenvoer.jpg
11.95 2019/01/01
Alles prima verlopen
Ik heb altijd al Royal Canin voor mijn honden gebruikt. Nu heb ik urinary s/o voor mijn hond nodig . En ik ben voor deze zakje tevreden samen met de brokjes
Goed eten voor honden met blaasgruis problemen, werkt goed
De hond vind het heerlijk, makkelijke kleine porties
Zelfde product als voorheen alleen de verpakking is 33% kleiner gemaakt door Royal Canin Van 150 gram naar 100 gram. Prima product , nette prijs. zoals gewoonlijk keurig op tijd bezorgd !!!!!!!!!!!!!
super produit
Bon produit pour mon petit chien de 16 ans qui souffre d’un calcul rénal et a peu d’appétit !
Alles Bestens, immer wieder,Danke
Alles schnell und wunderbar
Qualité parfaite quantité parfaite merci pour votre accueil et vos prix raisonnable.
Produit tout à fait adapté à mon chien. Satisfaite de ma commande, de la livraison dans des délais très courts, ainsi que du prix de ce produit.
Conseiller après son opération des calculs vessie donc prudence pas d autre choix elle préfère les sachets aux croquettes
Parfait, très rapide, et top prix ! Je recommande
Sehr leckeres Futter, mein Hund liebt es!!
Malheureusement mon chien est décédé le jour même de la réception le vétérinaire m'a dit que je pouvais le donner à mon autre chien qui n'a pas de problème de calcul il avait mangé quelques sachets que j'avais acheté chez le vétérinaire il avait apprécié
Ottimo per cani con problemi di calcoli
Unser kleine Hündin sehr zufrieden damit.
Très bon produit
ras bon produit
Wie immer alles super, schnelle Lieferung und spitzen Preis!
Es wurde alles perfekt abgewickelt, zählen inzwischen zu den Stammkunden.
33609
15937
Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 100 gr
€ 11,95 (€ 9,96/kg)
2 x (12 x 100 gr)
€ 21,95 (€ 9,15/kg)
4 x (12 x 100 gr)
€ 42,95 (€ 8,95/kg)
8 x (12 x 100 gr)
€ 81,95 (€ 8,54/kg)
Royal Canin Veterinary Urinary S/O Ageing 7+ 85 gr zakjes hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Veterinary Urinary S/O Ageing 7+ zakjes 85 g hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Ageing 7+ hondenvoer (zakjes 85 gram) is natvoer speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende hond die kampt met problemen met de urinewegen. Heeft u het idee dat uw hond moeite heeft met plassen? Dan kan de dierenarts voeding voorschrijven die de urinewegen van uw hond ondersteunt. Problemen met de urinewegen komen bij honden regelmatig voor. Blaasstenen zijn een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen en ontstaan door de vorming van kristallen in de urine van honden.

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ 85 gr hondenvoer is speciaal gemaakt voor het zoveel mogelijk laten verdwijnen van deze kristallen. Naarmate uw hond meer vocht opneemt, ontstaat er meer urine waardoor de ontwikkeling van kristallen geremd wordt. Uw hond krijgt hierdoor weer een gezonde blaas. Hiernaast is Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer in zijn algemeenheid ondersteunend voor de hond die last heeft van ouderdomsverschijnselen.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ 85 gr hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Urinary S/O Ageing 7+ hondenvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers, groenten

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit (8.7%), ruw vet (5.9%), ruwe as (2.0%), ruwe celstof (1.7%), vochtgehalte (77.5%), calcium (0.19 g), fosfor (0.14 g), natrium (0.1%), magnesium (0.01%), kalium (0.41%), chloride (0.4%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.28 g/kg), DL-Methionine (0.05%).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (210 IE/kg), E1 (ijzer) (4 mg/kg), E2 (jodium) (0.2 mg/kg), E4 (koper) (1.5 mg/kg), E5 (mangaan) (1.3 mg/kg), E6 (zink) (13 mg/kg).
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Urinary S/O Ageing 7+ 85 gr zakjes hondenvoer

Voedingstabel:

Lichaamsconditie Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Dun Normaal Dik
2 203 gram 178 gram 154 gram
4 341 gram 300 gram 259 gram
6 462 gram 406 gram 351 gram
8 573 gram 504 gram 435 gram
10 677 gram 596 gram 515 gram
15 918 gram 808 gram 698 gram
20 1139 gram 1002 gram 866 gram
25 1346 gram 1185 gram 1023 gram
30 1544 gram 1358 gram 1173 gram
35 1733 gram 1525 gram 1317 gram
40 1915 gram 1868 gram 1456 gram


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Urinary S/O Ageing 7+ 85 gr zakjes hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
  

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product? Voor katten met urinewegenproblemen is er Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw hond, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/30839-home_default/royal-canin-urinary-so-ageing-7-pouch-85-gr-hondenvoer.jpg
8.95 2019/01/01
Mijn hondje vind het lekker en dat is voor mij belangrijk want de meeste soorten lust hij niet
Tolle Produkt, schnelle Lieferung!
Wurde vom Tierarzt gegen Kristalablagerungen in der Blase empfohlen. Mops nimmt es gut an. Gut verpackte Ware.
Super produit
Buon prodotto. Il mio cane ne và pazzo. Spedizione veloce
super, mais aurai préférais des bouchés au lieux de la pâté.
Ottimo cibo, molto appetibile.
33615
15939
Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 8,95 (€ 8,77/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 17,25 (€ 8,46/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 33,49 (€ 8,21/kg)
8 x (12 x 85 gr)
€ 60,75 (€ 7,44/kg)
Royal Canin Veterinary Urinary S/O Moderate Calorie 100 gr nat hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Veterinary Urinary S/O Moderate Calorie nat hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Moderate Calorie natvoer hond (zakjes 100 gram) is natvoer dat speciaal is bereid voor volwassen honden met urinewegproblemen en een neiging tot overgewicht c.q. na castratie/sterilisatie. Heeft u het idee dat uw hond het lastig vindt om te plassen? Dan kan het dat uw dierenarts u speciaal voer voorschrijft dat de urinewegen van uw hond ondersteunt en het makkelijker maakt om te plassen.

Urinewegproblemen komen bij honden regelmatig voor en ontstaan door de vorming van blaasstenen. Blaasstenen ontstaan door kristallen in de urine en kunnen voor irritatie zorgen bij het plassen. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie ondersteunt de urineweg van uw hond en stimuleert dat blaasstenen verdwijnen door het gehalte kristallen in de urine te helpen verminderen. Het voer is geschikt voor ouder wordende honden en honden die een neiging hebben tot overgewicht. Het voer is bereid met hoogwaardige eiwitten.

Bij Brekz kunt Royal Canin Veterinary Urinary S/O Moderate Calorie 100 gr nat hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.   

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Urinary S/O Moderate Calorie natvoer hond

Samenstelling: 
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (8.0%), ruw vet (3.6%), ruwe as (1.5%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (80.0%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.14 gram), fosfor (0.13 gram), natrium (0.24%), magnesium (0.01%), kalium (0.15%), chloride (0.35%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.3 g/kg).

Toevoegingsmiddelen: 
Vitamine D3 (180 IE/kg), E1 (ijzer) (2 mg/kg), E2 (jodium) (0.2 mg/kg), E4 (koper) (1.8 mg/kg), E5 (mangaan) (0.8 mg/kg), E6 (zink) (8.0 mg/kg), Natriumbisulfaat (1.1 gram).
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Urinary S/O Moderate Calorie natvoer 100 gr

Voedingstabel: 

Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Normaal Overgewicht
2 181 gram 152 gram 
4 304 gram 256 gram
6 412 gram 347 gram
8 512 gram 431 gram
10 605 gram 509 gram
15 802 gram 691 gram 
20 1018 gram  857 gram 
25 1203 gram  1013 gram
30  1379 gram  1161 gram 
35 1548 gram 1304 gram 
40 1711 gram 1441 gram


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie 100 gr hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer? 


Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin Veterinary Urinary S/O Moderate Calorie 100 gr natvoer hond? Voor katten met urinewegenproblemen zie Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw hond, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/30841-home_default/royal-canin-urinary-so-moderate-calorie-pouch-100-gr-hond.jpg
11.49 2019/01/01
perfecte en snelle levering
heel goed voor mijn hondje want hij heeft last van nierstenen
Ik vind het prettig om bij jullie een bestelling te doen...………...geweldig en snel...………...
Er perfekt mod blæresten hos hunde, der er lidt overvægtige. Min hund elsker det!
Très bon profuits
Excellent produit
il mio Diego molto soddisfatto.
De super sachets d'humides pour agrémenter de temps en temps son repas
33619
15941
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 100 gr
€ 11,49 (€ 9,58/kg)
2 x (12 x 100 gr)
€ 21,49 (€ 8,95/kg)
4 x (12 x 100 gr)
€ 41,25 (€ 8,59/kg)
Royal Canin Veterinary Urinary S/O 410 g blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Urinary S/O blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Urinary S/O blik hondenvoer is een dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen. Problemen met de lagere urinewegen zijn bij honden niet zeldzaam. Vaak is het de vorming van blaasstenen die problemen veroorzaakt. Stelt uw dierenarts dit bij uw hond vast, dan kan een voeding als deze van Royal Canin Veterinary een uitkomst zijn. Dankzij de speciale samenstelling helpt deze voeding de samenstelling van de urine veranderen en daarmee struviet- en calciumoxalaatstenen op te lossen. Daarnaast wordt de vorming van nieuwe struvietkristallen en de vorming van blaasstenen en bacteriën zo veel mogelijk tegengegaan. Een verhoogd natriumgehalte in het voer zal stimuleert de neiging van uw hond meer vocht op te willen nemen. Het gevolg kan een minder geconcentreerde urine zijn en een kleinere kans op aanhoudende urinewegproblemen. Bovendien bevat dit natvoer zelf ook veel vocht, waardoor uw hond dat automatisch meer binnenkrijgt. Het energiegehalte is opzettelijk laag gehouden, wat de voeding extra geschikt maakt voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht.

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen, zoals blaasstenen
 • Verandert de samenstelling van de urine en helpt struviet- en calciumoxalaatstenen oplossen
 • Verhoogd natriumgehalte bevordert meer drinken, helpt voor minder geconcentreerde urine
 • Bevat veel vocht, een belangrijke factor bij het verminderen van urinewegproblemen
 • Lager energiegehalte, extra geschikt voor honden met neiging tot overgewicht

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Urinary S/O blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Urinary S/O blik hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (kip), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maisgluten), mineralen, suiker.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6%), ruw vet (8%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (1,5%).
Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (190 IE/kg), ijzer (11 mg/kg), jodium (0,33 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (3,5 mg/kg), zink (33 mg/kg). 
Cassia-Gum (2,5 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor honden met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Urinary U/C hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/30862-home_default/royal-canin-urinary-so-blikvoer-voor-de-hond.jpg
37.49 2019/01/01
Speciale voeding tegen struvietstenen, alsook de brokken, hond eet het graag.
De hond is er niet echt weg van. Wij stappen weer over op Hill's.
goede service en klantgericht.
Goedkoper dan via de dierenarts
Ik heb dit voor de hond van m’n vader besteld, ze zit nu drie weken aan dit voer, dus het is nog te vroeg om te zeggen of het helpt tegen blaasgruis. Maar ze vindt het wel heerlijk en eet haar bakje elke x leeg. Wordt wel gecombineerd met de brokken uit dezelfde serie, dan heeft ze ook nog wat te kauwen.
Ben hier zeer tevreden van. En blijkbaar vindt de hond het lekker.
Zoals gewoonlijk, bestelling zonder problemen in goede orde ontvangen.
Goed alleen jammer dat ik geen antwoord meer heb gehad op een vraag via de mail.
Hond is er blij mee, hij vind het heel lekker laat nu niks staan.
mijn hond mag niet anders dan dit voer en zulke brokken en gelukkig lust hij het graag.
Goed product en Max. vind het lekker!
DA heeft deze voeding voorgeschreven voor urinegruis. En na een paar maaltijden was het % in zijn urine sterk gedaald !
hurtig levering alt super
Mein mag dieses Dosenfutter!
Très bon produit
Gerne wider danke.
parfait livraison rapide*****
Uso questo prodotto già da tempo, molto valido.
Sehr gutes Produkt. Schnelle Lieferung, vorbildlich verpackt. Wir sind voll zufrieden. Weiter so. A.B.
Produit connu, prix Ok, j ai choisi le site pour la possibilité de se faire livrer en point relais
23153
13466
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 410 gr)
€ 37,49 (€ 7,62/kg)
2 trays (24 x 410 gr)
€ 72,75 (€ 7,39/kg)

Gastro-Fibre

Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond

Productinformatie - Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond

Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond is een vloeibare dieetvoeding voor volwassen honden met spijsverteringsproblemen. De vloeibare voeding kan onder meer worden gegeven tijdens herstel na ziekte of operatie, acute en chronische diaree. Dankzij de hoge verteerbaarheid ondersteunt het de spijsvertering. De voeding is verrijkt met elektrolyten en essentiële voedingsstoffen en beschikt over een verlaagd vetgehalte. Het product is gemakkelijk te gebruiken met sondes.

 • Stimuleert de eetlust
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Te gebruiken bij herstel na ziekte of een operatie
 • Verlaagd vetgehalte
 • Te gebruiken met sondes

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin voeding goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Na opening gekoeld beperkt houdbaar. 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond

Melk en melkproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen. Uiterst verteerbare ingrediënten: lactosearme melk, caseïnaat, gehydrolyseerde wei-eiwitten, maltodextrine.
Vitamine A 5000 IU, vitamine D3 480 IU, E1 IJzer 40 mg, E2 Iodine 1 mg, E4 Koper 4,1 mg. E5 Mangaan 3 mg, E6 Zink 60 mg,E8 Selenium 0,3 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 9 mg, vet 7 gram, ruwe as 1,4 gram, ruwe vezel 2 gram, vocht 77,9 gram, sodium 0,19 gram, potassium 0,29 gram, omega 6 vetzuren 1,8 gram, omega 3 vetzuren 0,52 gram, L-arginine 1 gram.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Royal Canin voor honden met spijsverteringsproblemen? Kijk dan eens bij Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond.

https://www.brekz.nl/28995-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gi-high-energy-liquid-hond.jpg
28.49 2019/01/01
32668
15626
Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid Hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 x 200 ml
€ 28,49 (€ 47,48/l)
Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid hond

Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond

Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond is een vloeibare dieetvoeding die de spijsvertering ondersteunt en is geschikt voor de volwassen hond. De voeding is zeer geschikt voor tijdens de herstelperiode na ziekte of een operatie. Het stimuleert de eetlust en ondersteunt de spijsvertering van uw hond. Dankzij de hoge energieconcentratie is slechts een kleine hoeveelheid voer nodig voor een vol gevoel. De aanwezige antioxidanten helpen om vrije radicalen te neutraliseren. Het product is geschikt voor gebruik met sondes.

 • Vetarme formule ondersteunt de herstellende hond
 • Hoge energieconcentratie, waardoor minder voer nodig is
 • Stimuleert de eetlust
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Antioxidanten helpen vrije radicalen neutraliseren

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin voeding goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Na opening gekoeld en beperkt houdbaar.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond

Melk en melkproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, plantaardige bijproducten. Uiterst verteerbare ingrediënten: lactosearme melk, caseïnaat, soja-eiwitconcentraat, maltodextrine.

Vitamine A 3700 IU, vitamine D3 224 IU, E1 IJzer 29 mg, E2 Iodine 0,6 mg, E4 Koper 2,6 mg. E5 Mangaan 1,7 mg, E6 Zink 42 mg,E8 Selenium 0,1 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 9 mg, vet 2 gram, ruwe as 1,2 gram, ruwe vezel 0 gram, vocht 84,2 gram, omega 6 vetzuren 0,4 gram, omega 3 vetzuren 0,12 gram, L-arginine 0,55 gram.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Royal Canin voor honden met spijsverteringsproblemen? Kijk dan eens bij Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond.

https://www.brekz.nl/28996-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gi-low-fat-liquid-hond.jpg
26.49 2019/01/01
32671
15627
Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 x 200 ml
€ 26,49 (€ 44,15/l)
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond is een dieetvoer speciaal ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen en maag- darmaandoeningen. Hiermee is zij uitermate geschikt wanneer uw hond last heeft van een maag- darmaandoening, die zich uit in symptomen als braken en diaree. De combinatie van goed verteerbare eiwitten, rijst, visolie en speciale voedingsvezels herstelt de evenwichtige darmflora bij uw hond. Dankzij een hoge energiedichtheid is er maar weinig voer nodig voor een volledige maaltijd. Hierdoor vermindert de belasting van het maag-darmkanaal. Het smakelijke karakter van de voeding bevordert de eetlust, wat het herstel eveneens ten goede komt. Ook de gezonde EPA en DHA vetzuren dragen bij aan een gezonder maag-darmkanaal.
Een blik Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer bevat 200 gram. 

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met een maag-darmaandoening of spijsverteringsproblemen
 • Bevat zeer goed verteerbare eiwitten
 • Met een hoge energiedichtheid, waardoor de belasting van het maag-darmstelsel verlaagd wordt
 • Bevordert de eetlust dankzij uitstekende smaak en geur
 • Met EPA en DHA vetzuren (Omega-3) voor een gezonder maag-darmkanaal
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Dieetvoer van Royal Canin wordt veelal voorgeschreven na diagnose door een dierenarts. Indicaties waarbij het voer kan worden gebruikt zijn:

 • Acute en chronische diaree
 • Spijsverteringsproblemen
 • Bacteriële overgroei
 • Herstel
 • Colitis 
 • Gastritis
 • Chronische Enteriris 
 • Exocriene pancreasinsufficientie
 • Anorexie
   

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijprodukten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (6,5%), ruwe celstof (1,5%), ruwe as (2%), vocht (75%), mineralen (2%), voedingsvezels (1,9%), EPA/DHA (0,08%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (380 IE/kg), [E1] ijzer (7 mg/kg), [E2] jodium (0,35 mg/kg), [E4] koper (2,3 mg/kg), [E5] mangaan (2 mg/kg), [E6] zink (21 mg/kg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit voer, bijvoorbeeld een droogvoer voor honden met spijsverteringsproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/36785-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gastro-intestinal-blik-hond.jpg
36.75 2019/01/01
Eerst werd het transport om onduidelijke redenen uitgesteld en laat bleek dat tijdens het transport er meerdere blikjes flink ingedeukt waren. Ik heb een "kleine" tegemoetkoming gehad, maar een aantal blikjes zou onverkoopbaar zijn.
Helpt echt voor honden die maagproblemen hebben en/of een maagoperatie gehad hebben. Licht verteerbaar. Bij mijn hond, met een erg ontstoken maag heeft het echt geholpen. Hij gaf niet meer over en hij vindt het kei lekker!
2 producten besteld, 1 aangekomen. Na zelf contact te hebben opgenomen is het snel hersteld. Foutjes kunnen zolang het adequaat opgelost wordt. Voelde mij als klant serieus genomen.
Snel, juiste prijs, stipt.
Zeer goed .
Goedkoper als bij de dierenarts en hoogwaardige qualiteit
Een geweldig product bij herstel van een vergiftiging. Aan bevolen door dierenartsen van Dierenkliniek Hochmoor Duitsland. Was al gebruiker van Royal Canin brokken. Dit vlees is zeer ligt verteerbaar en geeft je Hond een geweldige ondersteuning bij ziekte aan de maag en darm stelsel. Geef het voer in kleine hoeveelheden verdeeld over de dag / avond. Blijf het voorlopig een tijdje gebruiken op advies van de Dierenarts. Groetjes, Hedy
Smakelijke voeding voor mijn hond met akvleesklier ontsteking.
Valt na een tijdje niet meer in de smaak van hond
Goed en heel snel geleverd, en het scheelde vergeleken de dierenarts 4 euro per blik
Prima product. Super voer voor dieren met darm problemen
mijn hond heeft aan zijne pancreias en moet speciaal eten hebben moet zeggen vanaf hij Royal Canin Veterinary eet voelt hij hem zeer goed en hij lust het heel goed en altijd een heel goede bediening
Heel Goede kwalitijd en Perfekte aan huis levering en zo goedkoop top
heel goed mijne hond is er zot van mooie kleine brokjes en natvoer ook top
mijn hond is er zot van geweldig heeft geen last meer van zijne pancreas
Onze hond vindt het smakelijk en haar darmen blijven goed op orde!!
Beste voeding voor honden met darmproblemen .
Dit voer ruikt lekker, mijn hond, de Zwitserse Witte Herder wil dit helaas niet eten,maar hij is altijd erg kieskeurig, nou meng ik dit met een ander voer en de ontlasting is ook iets beter, maar nog steeds aan de zachte kant.
Snelle levering . Had de bestelling binnen 24 uur binnen
Wegens ziekte moet mijn Duitse dog dit eten.Hij doet het er wel goed op.Enig nadeel,gewicht gaat maar tot 40kg,dus ik weet eigenlijk niet hoeveel hij moet eten.Voordeel,hij is al heel oud en versleten,dus met 3-4 blikken op een dag,heeft hij al genoeg. In 1 pallet zat wel in ieder blik een deuk,de één al wat erger dan de ander.
Alles prima !! Niets op aan te merken. Puike levering !!
De hond reageert er goed op
Ik vind de Royal Canin Veterinary idiaal voor een hond met darmklachten het enige wat ontbreek bij de tray met voer zijn de dekseltjes voor het blik af te sluiten
Als altijd snel en goed! Ook mijn vraag voor een betere behandeling van mijn pakket werd direct ingewilligd.
Schnell Lieferung, Super!
Depuis de longues années mon chien shi-tzu mange cette pâtée qui convient très bien à ses désordres digestifs et intestinaux.
Alles lief problemlos und schnell
Unsere Schäferhündin (Greta) ist erst zweieinhalb Jahre alt und es wurde von unserern Tierarzt festgestellt das sie eine Bauchspeicheldrüseinsuffitiens hat .Nach Rat das Tierarztes sind wir komplett mit dem Futter auf Royal Canin Gastro-Intestinal Diet Veterinary umgestiegen.Wir mischen Trockenfutter und Nassfutter von Royal Canin und geben Enzyme (sehr wichtig bei Bauchspeicheldrüseinsuffitiens) dazu.Nach zwei-drei Tagen war der Durchfall kein Thema mehr und ist jetzt seit 8 Wochen Durchfall frei.Werde auf jeden Fall dabei bleiben den jetzt geht es Greta wieder richtig gut.Lieferung und Preis bei Brekz ist unschlagbar.
Sehr gutes Produkt. Der Durchfall meines Hundes, der durch Giardien verursacht war hat sich erheblich gebessert. Dem Hund schmeckt es hervorragend. Ersetzt allerdings kein Medikament.
Gut verträglich bei iritation des Magens
Schlägt sofort an. Preiswert und schnelle Lieferung
Il est trop tôt pour donner une appréciation sérieuse. En tout cas, mon chien adore !
tres bonne qualite digestive
Ma chienne, grâce à ce produit, a arrêté les diarrhées hémorragiques dont elle souffrait. Mais produit peu nourrissant, il faut 4 boites/jour pour un CN >30kg.
Das Produkt ist super jedoch sollte sich die Versandfirma Gedanken wegen ihrer Verpakung mach. Es ist ein weiteres mal passiert das die Verpackung gerissen ist mehrfach geklebt und viele Dosen lose und zerbeult in den Kartons herum fallen. Roswitha
Schnelle Lieferung.gerne wieder
bon produit, livraison rapide, ma petite malade apprécie beaucoup
Unser Hund leidet seit 1 1/2 Jahren an einer Form von Morbus Chron und mit diesem Futter haben wir - nach der medikamentösen Behandlung - die Krankheit bestens im Griff.
Bien adapté pour digestion fragile
Donne de très bon résultat
Prima prijs en snelle levering
Produits excelent​ de bonne qualité la livraison est très rapide rien à dire de négatif
23312
13491
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 400 gr)
€ 36,75 (€ 7,66/kg)
2 trays (24 x 400 gr)
€ 71,49 (€ 7,45/kg)
3 trays (36 x 400 gr)
€ 105,95 (€ 7,36/kg)
Op 31 okt weer verkrijgbaar
4 trays (48 x 400 gr)
€ 139,49 (€ 7,27/kg)
Op 31 okt weer verkrijgbaar
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer blik 410g

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat nat hondenvoer (blik 410 gram)

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat nat hondenvoer (blik 410 gram) is een speciale dieetvoeding die de spijsvertering van uw hond ondersteunt. Regelmatig braken en diarree kunnen duiden op maag-darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. Het verlaagde vetgehalte in de voeding bevordert de spijsvertering en reguleert de opbouw en afbraak van vetten in het lichaam. Het helpt zo acute absorptiestoornissen te voorkomen. Het verlaagde vezelgehalte maakt de voeding gemakkelijker te verteren.

Andere zeer goed verteerbare voedingsstoffen, waaronder goed verteerbare eiwitten, prebiotica (FOS), bietenpulp en rijst, dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora. Bovendien is de voeding rijk aan energie, waardoor uw hond maar een klein beetje hoeft te eten om al zijn benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. De antioxidanten in de voeding helpen ten slotte gezonde cellen en weefsels te beschermen. Deze smakelijke voeding is geschikt voor iedere hond, kan een leven lang worden gegeven en wordt zelfs door honden met een verminderde eetlust graag gegeten.

 • Laag vetgehalte
 • Bevordert de spijsvertering
 • Verlaagd vezelgehalte
 • Helpt ter bescherming van gezonde cellen en weefsels

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat (blik) hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
        
  

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat nat hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
     

Voedingsadvies 

Blik  Mager Normaal Overgewicht
Gewicht van de hond (kg) Gram brokken Blik Gram brokken Blik Gram brokken Blik
2 230 1 1/4 202 1 174 3/4
4 386 2 340 1 3/4 293 1 1/2
6 523 2 1/2 460 2 1/4 398 2
8 649 3 1/4 571 2 3/4 493 2 1/2
10 767 3 3/4 675 3 1/2 583 3
12 880 4 1/2 774 3 3/4 669 3 1/4
14 988 5 869 4 1/4 751 3 3/4
15 1 040 5 1/4 915 4 1/2 790 4

     
Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat (blik) hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7.5%), Ruw vet (1.7%), Ruwe as (1.5%),  Ruwe celstof (1.7%).

Toevoeingsmiddelen (per kg)
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3 200 IE, E1 (ijzer) 4 mg, E2 (jodium) 0,3 mg, E4 (koper) 2 mg, E5 (mangaan) 1,3 mg, E6 (zink) 13 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong 2,5 g.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 8,1 %, Ruw vet 1,7 %, Ruwe celstof 1,5 %, Ruwe as 1,7 %, Vochtgehalte 73,6 %, Omega-3 vetzuren (%) 0,04 %, Essentiële vetzuren: Linolzuur 0,35 %.      

Andere hondenvoeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer. Hier vindt u onder andere Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie hondenvoer en Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat hondenvoer.

https://www.brekz.nl/36789-home_default/royal-canin-gastro-intestinal-low-fat-blikvoer-voor-de-hond.jpg
37.49 2019/01/01
Mijn hondje is er dol op .
Zeer goede aanvullende voeding bij de droge korrels. Zeer goed verteerbaar en mooie vaste stoelgang van ons hondje (levenslang op vetvrije voeding).
Mijn hond heeft pancreatitis
Bij Brekz altijd goedkoper als ergens anders
gewoon alles goed , makkelijk te bestellen, betalen, en perfect geleverd...
Was een probleem bij de levering, is heel vlug en eerlijk opgelost
De honden houden ervan en de levering is perfect verlopen!
Heel uitstekend product voor een hondje met maagproblemen.
Onze hond was herstellende van een zware operatie, en lustte zijn 'low fat' droogvoer van hetzelfde merk ineens niet meer, ook al vanwege gastro-intestinale problemen vanwege de pijnstillers. De DA gaf, naast gepaste medicatie, de tip om het ook maar eens te proberen met 'low fat' blikvoer van hetzelfde merk als zijn korrels, en dit dan nadien te gaan mengen met zijn korrels. Fido was er meteen weg van, en we moeten opletten of hij eet het met blik en al op
Goed eten, niet te droog, en onze hond eet het zonder problemen
Prima snelle levering dus de hond kan weer gaan smullen
Goede service ! Mijn hondje heeft pancreatitis gehad en doet het nu heel goed met dit voer !
ik bestel al langer dan een jaar hier mijn hondenvoer en heb nooit problemen gehad , ik bestel en heb het twee dagen later al in huis , Brekz.nl is voor mij een top oplossing en redelijke prijzen en hoop dat het zo blijft , ik heb niks verkeerds over deze bedrijf te melden gaat altijd top
Gut verträglich - und es schmeckt unserem Hund
Très bien. Digeste
Good as always!
Genaugenommen muss ja unser Hund dieses Produkt bewerten. Er tut sich allerdings mit dem Schreiben etwas schwer so dass ich es für ihn übernehme. Aus dem Tempo, mit dem er das Zeug wegschafft entnehme ich, es muss wohl schmecken. Und sonst war alles prima. Vielen Dank!
Perfekte Ware
Schnelle Lieferung Leider viele Dosen verbeult
Ottimo prodotto. Consigliato da una clinica veterinaria dopo un importante intervento chirurgico gastro intestinale alla mia dobermann ormai tredicenne. Ora in netta ripresa grazie anche a questa alimentazione.
Super mad til hund med bugspytkirtelbetændelse.
Ich bin mit dem Futter sehr zufrieden vor allen Dingen schätze ich auch die freundliche Geschäftsgebaren der Firma Prätz. Aber auch negatives muss ich berichten es ist sind immer Dosen dabei die sehr stark kaputt sind und ich kann doch nicht immer reklamieren das geht doch nicht vielleicht kann die Firma etwas machen dass die Dosen besser gehalten sind und man keine Sorge haben muss dass sie schon kaputt gegangen Bis man sie dem Tier bietet. Aber vielen Dank
Das Hundefutter ist toll für unseren kleinen. Aber die Lieferung war sehr schlecht. Die Ware wurde vor der Tür abgestellt und jeder hätte das klauen können. Schade.............
satisfait de la commande et de la livraison
Pour le bien être de ma petite York Doreen car c'est aujourd'hui une nécessité "médicale". Cde internet et livraison super rapide. Tout est OK !
je suis satisfaite de mes achats chez vous. Merci
Imbattable pour le prix de la boîte! Vraiment moins chère que chez le vétérinaire ! Commande reçue très rapidement pour un premier achat je suis très satisfaite
Da meine Hündin an einer Pankreatitis erkrankt war, gab der TA mir den Rat mit dem LOW Fat Dosenfutter zu ernähren. Es schmeckt ihr gut und es geht Ihr prima.
mon chien a des problèmes de santé et ma vétérinaire Valérie a recherché sur son catalogue ce qui allait le mieux pour lui.Elle m'a proposé ce produit ainsi que les croquettes Low Fat 22 et je peux dire que je suis étonné de la facon qu'il dévore.Merci.
Ich füttere unseren Hund (15) seit Jahren mit diesem Futter und ne kann bis heute nichts negatives schreiben!
Zu teuer - nur gekauft , da die andere Firma lieferschwierigkeiten hatte.
Als Diät bei Welpen vorzüglich geeignet .Auch mischbar mit Trockenfutter zum eingewöhnen auf noemales Welpenfutter!!! Sehr empfehlenswert.
très bon produit , malheureusement les boites sont presque toutes déformées ( avec des coups )
schnelle Lieferung gute Qualität
Produit Royal Canin toujours de bonne qualité. Commande et livraison par le site Brekz sont toujours faciles et rapides
Es hat alles super mit Bestellung und Lieferung geklappt!
23314
13492
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 410 gr)
€ 37,49 (€ 7,62/kg)
2 trays (24 x 410 gr)
€ 72,75 (€ 7,39/kg)
Op 31 okt weer verkrijgbaar
3 trays (36 x 410 gr)
€ 107,95 (€ 7,34/kg)
Op 31 okt weer verkrijgbaar
4 trays (48 x 410 gr)
€ 141,95 (€ 7,24/kg)
Op 31 okt weer verkrijgbaar
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer 195 gr

Productinformatie Royal Canin Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer (blik 195 gram) is geschikt voor puppy's tot 12 maanden oud. De spijsvertering van jonge puppy's is natuurlijk nog volop in ontwikkeling en kan daarom gevoelig zijn. Wanneer het maag-darmkanaal van uw pup wel wat extra hulp kan gebruiken, kan de dierenarts uw Royal Canin Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer adviseren. Ter ondersteuning van de spijsvertering bevat dit natvoer aangepaste gehaltes eiwit en calcium. Dankzij het hoge energiehalte krijgt uw puppy ook met een kleine portie genoeg energie binnen, zodat het maagdarmkanaal minder belast hoeft te worden. Dus moet uw pup regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Royal Canin Gastrointestinal Puppy hondenvoer kan dan zeker uitkomst bieden. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, melk en -bijproducten, oliën en vetten, gist, bijproducten van gevogelte en varken, rijstmeel, caseïnaat.

Toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3 130 IE, E1 (ijzer) 6 mg, E2 (jodium) 0,3 mg, E4 (koper) 2,4 mg, E5 (mangaan) 1,8 mg, E6 (zink) 18 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong 2,1 g.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 10 %, Ruw vet 5,8 %, Ruwe as 2,2 %, Ruwe celstof 0,8 %, Vochtgehalte 78,5 %, Calcium  0,32 %, Natrium 0,24 %, Kalium 0,19 %, Omega-3 vetzuren 0,2 %, Omega-6 vetzuren 1,2 %.

Voedingsadvies

Zie verpakking.

Ander voer?

Is Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Puppy nat hondenvoer niet helemaal wat u zoekt? Brekz biedt een groot assortiment Royal Canin droog dierenartsvoer en Royal Canin nat dierenartsvoer. 

https://www.brekz.nl/38191-home_default/royal-canin-veterinary-gastro-intestinal-puppy-nat-hondenvoer.jpg
20.25 2019/01/01
36642
16579
Royal Canin Veterinary Gastro intestinal puppy nat hondenvoer 195 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 195 gr)
€ 20,25 (€ 8,65/kg)
2 trays (24 x 195 gr)
€ 38,25 (€ 8,17/kg)
3 trays (36 x 195 gr)
€ 56,49 (€ 8,05/kg)
4 trays (48 x 195 gr)
€ 73,75 (€ 7,88/kg)

Allergie

Royal Canin Hypoallergenic 200 gram blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Royal Canin Hypoallergenic 200 gram hondenvoer

Royal Canin Hypoallergenic 200 gram hondenvoer bevat unieke soja-eiwitten die zijn gehydrolyseerd, waardoor de kans op een allergische reactie bij honden zeer klein is. Het voedt de huid, draagt bij aan een gezonde, glanzende vacht en helpt de barrièrefunctie te versterken. De specifieke goed verteerbare voedingsstoffen dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora. Royal Canin Hypoallergenic helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen en te behouden.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Hypoallergenic 200 gram hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Hypoallergenic 200 gram hondenvoer

Samenstelling:
Plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, concentraat van gehydrolyseerd soja-eiwit, hydrolysaat van gevogelte bijproducten, erwtenzetmeel.

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit 6,4 %, Ruw vet 3,5 %, Ruwe as 2 %, Ruwe celstof 1,5 %, Vochtgehalte 74 %

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

Vitamine A 3000 IE, Vitamine D3 320 IE, E1 (ijzer) 11 mg, E2 (jodium) 1 mg, E4 (koper) 3,8 mg, E5 (mangaan) 15 mg, E6 (zink) 36 mg

Essentiële vetzuren: Linolzuur 1,4 %, EPA en DHA 0,12 %

Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong 2,5 g.

Voedingsadvies Royal Canin Hypoallergenic 200 gram hondenvoer

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden staan op het blik vermeld. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende, vers drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op het blikje vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een bijpassende droogvoeding? Kijk dan naar Royal Canin Hypoallergenic droogvoer. Voor alle andere dieetvoedingen kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31846-home_default/royal-canin-veterinary-diet-hypoallergenic-blik-hond-200-g.jpg
23.49 2019/01/01
Bestelling en levering gebeurt correct
Heel snel geleverd aan huis
Top product mijn hond mag alleen maar dit voer omdat hij allergisch is, bij de DA stuk duurder
Zeer tevreden over het product en de snelle levering
in afwachting ben ik tevreden tot nu toe
Goed bedrijf altijd goed op tijd geleverd tegen mooie prijzen
Super snelle levering
Mijn teckel is er gek op, na jaren ellende met buikpijn, onjuiste voeding voor hem heb ik eindelijk iets gevonden dat werkt!
Zeer goed, wij doen 2 soeplepels blik van dit door zijn Royal Canin Hypoallergenic brokken. Zo geurt het nog beter en eet hij alles met smaak op. En het heeft net dezelfde gehydroliseerde eiwitten. Is nodig voor zijn voedsel allergie, vacht nu terug mooi en glanzend. Ook een goede ontlasting, en veel minder jeuk...
Als aanvulling op de veterinaire die brokken is dit n prima aanvulling. Puk krijgt de brok en blikvoer gemengd als variatie op alleen de brok. Ze vindt t lekker. Bezorging prima verzorgd
Mousse appétissante. Petit format, bien pour petit chien.
BON PRODUIT BIEN ADAPTE AUX PROBLEMES D'ALLERGIE DE MON ANIMAL
Gutes Futter in leider katastrophale Verpackung. Die paar Dosen waren in einer kompletten Rolle frischhaltefolie verpackt was wirklich unnötig war. Plastik wo man nur gucken konnte. Definitiv meine letzte Bestellung hier.
Prodotto arrivato in poco tempo. Tutto ok. Mi trovo bene a comprare da loro. Unica pecca il Servizio clienti telefonico che purtroppo è praticamente inesistente perché non rispondono mai, invece molto efficienti se contatti via mail. Per ora molto soddisfatta. Ricomprerò sicuramente da loro.
Ottimo prodotto e prezzi vantaggiosi.
Très bon produit pour compléter les croquettes hypoallergenic. Ma petite chienne yorkshire adore. De plus, le service chez Brekz. fr est très sérieux. Je recommande !!!!
Parfait. Site très sérieux et livraison rapide.
Ça convient à mon chien alergique , qui a des problèmes digestifs
Diese Hundekost ist hervorragend und unser Hündlein fühlt sich schon viel besser
26038
14119
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 200 gr)
€ 23,49 (€ 9,79/kg)
2 trays (24 x 200 gr)
€ 42,75 (€ 8,91/kg)
3 trays (36 x 200 gr)
€ 63,25 (€ 8,78/kg)
Op 30 sep weer verkrijgbaar
4 trays (48 x 200 gr)
€ 83,49 (€ 8,70/kg)
Op 30 sep weer verkrijgbaar
Royal Canin Veterinary Hypoallergenic 400 gram blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hondenvoer blik

Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hondenvoer (400 gram blik) is een natvoeding voor honden met een intolerantie- of allergie voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. Het vermindert de klachten en kan helpen bij het behouden van een gezond maag-darmkanaal. Maag- en darmklachten zijn veelvoorkomende klachten bij honden met een allergie. Ze hebben vaak last van braken of diarree. Ander voer kan deze ongemakken snel verminderen. Verdere symptomen van een voedselallergie of -intolerantie zijn jeuk en huidontstekingen.

Wanneer u dit bij uw huisdier opmerkt is het aan te bevelen om naar de dierenarts te gaan voor een onderzoek. Wanneer het blijkt dat deze klachten inderdaad voortkomen uit een allergie, dan kan deze voeding bijdragen aan de behandeling van uw viervoeter. De werking van Royal Canin Hypoallergenic berust op de gehydrolyseerde eiwitten die in een goed verdraagbaar recept hypo-allergeniteit verzekeren. B-vitaminen en aminozuren ondersteunen de barrièrefunctie van de huid. Ten slotte kunnen vrije radicalen door een antioxidantencomplex worden geneutraliseerd.

 • Voer voor honden met voedselallergie of -intolerantie
 • Ondersteunt een gezond maag-darmkanaal
 • Helpt tegen jeuk en huidontstekingen
 • Goed verteerbaar
 • Ondersteunt de huidbarrièrefunctie
 • Neutraliseert vrije radicalen

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Hypoallergenic 400 gram blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Indicaties Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hondenvoer

 • Bacteriële overbevolking van de dunne darm
 • Dysbacterie
 • Uitsluitdieet
 • Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI)
 • Voerallergie
 • Voedselintolerantie
 • Ontstoken darmziekte (IBD)
 • Bacteriële overwoekering (SIBO/Dysbiose)

Contra-indicaties Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hondenvoer

 • Pups
 • Drachtige en zogende honden
 • Pancreatitis
 • Hyperlipidemie

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hondenvoer blik

Bij vermoeden van een allergie of intolerantie dient de voeding van de hond te worden aangepast. Gebruik de voeding eerst gedurende 3 tot 8 weken. Wanneer dit niet genoeg is mag de voeding langdurig of blijvend gebruikt worden. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Hypoallergenic 400 gram hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Hypoallergenic 400 gram blik hondenvoer

Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid bij ondergewicht (g) Hoeveelheid bij normaal gewicht (g) Hoeveelheid bij overgewicht (g)
2 kg 220 g 195 g 170 g
3 kg 300 g 365 g 230 g
4 kg 370 g 330 g 285 g
5 kg 440 g 385 g 335 g
6 kg 505 g 445 g 385 g
8 kg 625 g 550 g 475 g
10 kg 740 g 650 g 560 g
15 kg 1005 g 885 g 760 g
20 kg 1245 g 1095 g 945 g
25 kg 1470 g 1295 g 1120 g

                      
Ingrediënten Royal Canin Veterinary Hypoallergenic nat hondenvoer

Samenstelling:
Plantaardige nevenproducten (erwtenzetmeel), plantaardige eiwitextracten (soja-eiwit, gehydrolyseerd), olie en vet, mineralen, vlees en dierlijke nevenproducten (gevogeltelever, gehydrolyseerd), suiker.

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (5.000 IE/kg), vitamine D3 (340 IE/kg), ijzer (25 mg/kg), jodium (2 mg/kg), koper (6 mg/kg), mangaan (32 mg/kg), zink (120 mg/kg) pentanatriumtrifosfaat (3 g/kg).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (6,0%), ruw vet (3,5%), ruwe vezel (2,0%), ruwe as (1,6%), vocht (74,5%)

Ander voer?

Bent u op zoek naar een bijpassende droogvoeding? Kijk dan naar Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hondenvoer. Voor alle overige dieetvoedingen kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31844-home_default/royal-canin-hypo-allergeen-blikvoer-voor-de-hond.jpg
40.49 2019/01/01
Product prima, wordt lekker bevonden. Gevoelige darmen nu ook weer goed hersteld.
ik geef deze nu ongeveer 14 dagen samen met dezelfde droogvoer mini onze Sami krabt en bijt zen huid niet meer kapot .ben er heel tevreden mee. M.B.G. Hoefnagels Annemie
Voorgeschreven door de dierenarts Werkt goed kan het verschil goed merken
Goed, ik ken het product, de hond is er content mee. Keurig binnen 48 uur in huus
Onze hond eet het graag, na veel te hebben geprobeerd, we gebruiken ook de brokvariant hierbij
Mijn hond vind het heerlijk. Het is allee wel een beetje hard, had een wat zachtere paté verwacht.
Het is goed product en vrij snelle levering
onze hond vindt dit voer lekker door de hypoallergenic brokjes.
dit meng ik door de brokken van het zelfde produtk en ze bak is zo leeg !
Onze hond doet het er zeer goed op en het is hier goedkoper dan bij de dierenarts
Es hilft dabei, dass es unserem Hund gut geht.
Ottimo prodotto per cani con intolleranze
Hat wirklich alles sehr gut und sehr schnell geklappt -Daumen hoch. Fairer Preis - bald wieder.
schnelle Lieferung,immer vollständig und pünktlich,sehr kostengünstigerVersand,ich bin sehr zufrieden
Mag gut sein kommt aber für uns nicht mehr in Frage da der Hund rapide an Gewicht verloren hat....liegt vieleicht daran das sie Geflügel nicht verträgt
Sehr sehr gut für Allergiegeplagte Hunde
Prima blikvoer en goede kwaliteit prijs verhouding
23157
13463