terug
Royal Canin Veterinary natvoer hond

Royal Canin Veterinary natvoer hond

Elke hond is anders. In de bouw en werking van het lichaam én in de gevoeligheid voor aandoeningen zijn er grote verschillen. Royal Canin heeft daarom, in samenwerking met dierenartsen, speciale dieetvoeding ontwikkeld voor honden. Deze vindt u onder meer in ons  assortiment Royal Canin Veterinary natvoer hond. 
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary natvoer hond

Royal Canin Veterinary natvoer hond 

Iedere hond is anders. In de bouw en werking van het lichaam en in de gevoeligheid voor aandoeningen zijn er grote verschillen per ras en per hond. Wanneer uw hond kampt met een gezondheidsprobleem is kwalitatief goede voeding daarom extra belangrijk. Royal Canin heeft samen met dierenartsen een groot aantal Royal Canin nat dierenartsvoer voor honden ontwikkeld. Hieronder vindt u een beknopte toelichting op het assortiment Royal Canin Veterinary Diet natvoer hond dat u goedkoop kunt bestellen bij Brekz. Producten die stuk voor stuk aansluiten op de specifieke behoeften van honden met gezondheidsklachten. 

Assortiment Royal Canin Veterinary natvoer hond 

Puppy

Het is van belang dat uw zwangere hond de dracht- en zoogperiode zo goed en gezond mogelijk doorkomt en dat uw puppy of pups goed kan/kunnen  opgroeien. Een extra steuntje in de vorm van een complete voeding is daarom extra belangrijk. In het assortiment van Brekz vindt u speciaal voor uw pup (tot twee maanden) of zwangere hond de Royal Canin Veterinary Pediatric Starter Mousse. Het bevordert de spijsvertering en ondersteunt de weerstand. 

Cardiac

Royal Canin Veterinary Cardiac blik hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met hartaandoeningen. Dit dieetvoer heeft een verlaagd fosfor- en zoutgehalte waardoor de nier- en hartfuncties van uw hond minder worden belast. Het is geschikt voor honden van alle rassen. 

Diabetic 

Royal Canin Veterinary Diabetic Special nat hondenvoer helpt bij de stabilisatie van de bloedsuikerspiegel van honden met diabetes. Dit speciaal ontwikkelde natvoer helpt het kraakbeen te beschermen en stimuleert een verzadigd gevoel. Daarbij heeft het een laag caloriegehalte, wat helpt bij effectief afvallen.

Renal

Voor honden met nierinsufficiëntie heeft Brekz verschillende soorten Royal Canin dierenartsvoer die de nierfunctie ondersteunen. Het heeft een laag fosforgehalte en bevat hoogwaardige eiwitten. Dit voer is beschikbaar in zakjes of blik en eveneens in vloeibare vorm. 

Hepatic

Als er bij uw hond sprake is van een verminderde leverfunctie, is stabilisatie en herstel van de lever natuurlijk extra belangrijk. Royal Canin Veterinary Hepatic blik hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met leverfalen. Het bevat een hoog energiegehalte en de speciaal geselecteerde antioxidanten vertragen de beschadiging van levercellen. 

Urinary

Voor honden met urinewegproblemen vindt u bij Brekz een aantal soorten Royal Canin dieetvoeding die zorgen voor een goede vochtopname en de ondersteuning van de nierfunctie. De producten zijn er op gericht om de vorming van blaas- of nierstenen te beperken.  

Gastro-Fibre

Royal Canin Veterinary Gastro biedt ondersteuning aan honden met spijsverteringsproblemen. Het stimuleert de eetlust en u kunt het ook voeren bij herstel na een operatie of ziekte. Brekz heeft eveneens een vloeibare dieetvoeding die te gebruiken is met sondes. 

Allergenic of Sensitivity

Royal Canin Hypoallergenic hondenvoer (Veterinary) is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen te verminderen. Het bevordert daarnaast de gezondheid van de huid, vacht en darmen. Als uw hond last heeft van voedselintolerantie of een allergie, is Royal Canin Sensitivity Control Duck & Rice hondenvoer of Royal Canin Sensitivity Control Chicken with Rice hondenvoer een goede oplossing. Dit dieetvoer vermindert de kans op allergische reacties, bevordert de spijsvertering en is een unieke bron van eiwitten.

Overgewicht 

Voor honden met overgewicht is Royal Canin Veterinary Satiety ideaal. Door een unieke combinatie van voedingsvezels heeft uw hond een verminderd hongergevoel, waardoor afvallen gemakkelijker gaat. Voor behoud van het gezonde gewicht biedt Brekz Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management aan. Het is verrijkt met mineralen en vitaminen en mag voor langere tijd gegeven worden. 

Herstel 

Als uw hond herstelt van een operatie of ziekte kan goede dieetvoeding het herstelproces versnellen. Daarom biedt Brekz Royal Canin Veterinary Recovery aan, in vloeibare vorm, poedervorm en blikvoer. Het beschermt gezonde cellen en weefsels en heeft een hoog energiegehalte. 

Mobility

Royal Canin Veterinary Mobility CP2+ blik hondenvoer is volledige voeding voor honden met gewrichtsproblemen. Het is geschikt voor honden van elk ras, elke grootte en ook voor oudere honden. 

Belangrijk voor gebruik van Royal Canin Veterinary nat hondenvoer

Elke hond met een gezondheidsprobleem heeft andere behoeftes. Het is daarom van belang dat u met uw dierenarts overlegt welke behandeling en welk dieetvoer geschikt is voor uw hond. Daarnaast is het raadzaam om uw hond met een gezondheidsprobleem iedere zes maanden voor controle naar de dierenarts te brengen. Wij adviseren u om direct contact op te nemen met uw dierenarts als de gezondheid van uw hond verslechtert in of na de periode dat u hem dieetvoer geeft.

Ander product? 

Naast deze selectie nat dieetvoer van Royal Canin, kunt u ook eens een kijkje nemen bij de droogvoedingen van Royal Canin Veterinary hondenvoer. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.