Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Royal Canin Veterinary natvoer hond

Royal Canin Veterinary natvoer hond
Lees meer ..
Puppy
Cardiac
Diabetic
Renal
Hepatic
Urinary
Gastro-Fibre
Allergie
Mobility
Overgewicht
Herstel

Puppy

Cardiac

Diabetic

Renal

Hepatic

Urinary

Gastro-Fibre

Allergie

Mobility

Overgewicht

Herstel

Puppy

Royal Canin VCN Pediatric Starter Mousse 195 gram blik hond

Dierenartsvoeding waarschuwing

Royal Canin VCN Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog blik hondenvoer

Royal Canin VCN Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog blik hondenvoer is een volledige voeding voor honden tijdens de dracht- en zoogperiode en pups tot een leeftijd van 2 maanden. Als uw hond zwanger is of net pups heeft gekregen kan ze wel wat hulp gebruiken. Dit smakelijke natvoer is speciaal ontwikkeld om uw drachtige- of zogende hond de perfecte ondersteuning te bieden. Daarnaast is hij geschikt voor puppy's tot een leeftijd van 2 maanden. De voeding ondersteunt de natuurlijke weerstand en bevordert een gezonde spijsvertering. Ook helpt het pups in de beginfase van hun leven om onbezorgd en weldoorvoed op te groeien.

 • Ontwikkeld ter ondersteuning van uw drachtige- of zogende hond en pups tot een leeftijd van 2 maanden
 • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
 • Bevordert een gezonde spijsvertering
 • Biedt de volledige voedingsbehoefte van uw pup

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin VCN Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog blikken hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin VCN Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog blikken hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ingrediënten Royal Canin VCN Pediatric Starter Mousse Mother & Babydog blikken hon

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk en -bijproducten, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (6%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1%), vochtgehalte (79%), Omega-6 vetzuren (0,9%), Omega-3 vetzuren (0,15%),linolzuur (0,84%), EPA/DHA (0,08%). 


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (120 IE/kg), [E1] ijzer (4 mg/kg), [E2] jodium (0,17 mg/kg), [E4] koper (1,4 mg/kg), [E5] mangaan (1,3 mg/kg), [E6] zink (13 mg/kg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld babymelk voor pups? Kijk dan eens bij Royal Canin Babydog milk 1st Age. Een overzicht van al ons Royal Canin hondenvoer vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/26812-home_default/royal-canin-starter-mousse-blikken-hond.jpg
25.95 2019/01/01
Prima product om u pups van de moeder melk af te wennen en om te mengen met de startersbrokjes zodat ze kunnen wennen aan de brokjes voor hun verdere leven
25847
14111
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 25,95
2 trays (24 blikken)
€ 47,95
3 trays (36 blikken)
€ 65,95
4 trays (48 blikken)
€ 86,95

Cardiac

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer is een dieetvoer voor honden met een hartaandoening en is geschikt voor honden van alle rassen. Honden kunnen via hun voeding net die ondersteuning krijgen die ze bij een lichamelijk defect nodig hebben. Deze voeding helpt honden met hartproblemen om langdurig gezond te blijven. De specifieke ingrediënten ondersteunen de hartfunctie van uw hond. Om het hart minder te belasten is onder meer het zoutgehalte verlaagd. Voor een lagere belasting van de nierfunctie is het aandeel van fosfor geminimaliseerd. De voeding is smakelijk en zeer compleet en helpt tevens om gezonde cellen en weefsels te beschermen. 

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met hartproblemen
 • Verlaagd zoutgehalte zorgt voor verminderde belasting van het hart
 • Verlaagd fosforgehalte vermindert de belasting van de nierfunctie
 • Beschermd gezonde cellen en weefsels, voor een langdurig gezonde hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Cardiac blik hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, groenten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,1%), ruw vet (7,1%), ruwe celstof (1%), ruwe as (1,3%), vocht (73,5%), overige koolhydraten (9%), zetmeel (8,4%), voedingsvezels (1,6%), mineralen (1,6%), EPA/DHA (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (225 IE/kg), [E1] ijzer (12 mg/kg), [E2] jodium (0,5 mg/kg), [E4] koper (3,5 mg/kg), [E5] mangaan (3,7 mg/kg), [E6] zink (37 mg/kg), cassiagom, antioxidanten.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met stress? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/24996-home_default/royal-canin-veterinary-diet-cardiac-blik-hondenvoer.jpg
38.95 2019/01/01
25996
14112
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 38,95
2 trays (24 blikken)
€ 76,95
3 trays (36 blikken)
€ 113,95
4 trays (48 blikken)
€ 148,95

Diabetic

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hond

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer is een volledige voeding, speciaal aangepast op het dieet van honden met Diabetes Mellitus. Het ondersteunt uw hond bij de regulering van glucose en helpt bij het behouden van een gezond gewicht. Honden met diabetes hebben namelijk sneller last van overgewicht. Deze voeding helpt met afvallen op een effectieve manier, door het lage caloriegehalte. Het grote aantal eiwitten helpt hier ook aan mee, eiwitten geven namelijk een verzadigd gevoel, waardoor uw hond minder eet. Ook kunnen honden met diabetes sneller last krijgen van gewrichtsproblemen. De ingrediënten zoals glucosamine en chrondoïtinesulfaat beschermen het kraakbeen. Het belangrijkste voor honden met diabetes is dat de bloedsuikerspiegel stabiel is. Hier zorgt de voeding voor door de specifieke koolhydraten en het zetmeel dat erin zit. Één blik is 410 gram.

 • Volledige voeding voor honden met diabetes mellitus
 • Houdt de bloedsuikerspiegel stabieler
 • Voor een ideaal en stabiel gewicht 
 • De eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel
 • Beschermt het kraakbeen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Let op: Veterinary Diet Diabetic Special is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht, lacterende honden en honden met een verhoogde energiebehoefte. Deze voeding verbetert de gevoeligheid voor insuline. Bij overgang naar Royal Canin Diabetic hond wordt geadviseerd het bloedsuiker gehalte regelmatig te laten controleren zodat de dosering van insuline kan worden aangepast.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Diabetic Special blik hondenvoer  

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen (maïs), mineralen, oliën en vetten.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3, IJzer, Jodium, Koper, Mangaan, Zink.
 

Ander hondenvoer? 

Bent u op zoek naar voeding voor honden met een andere aandoening? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere voeding voor honden met een aandoening aan de nieren. Een voorbeeld hiervan is het Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer. Deze ondersteunt de nieren en belast ze niet.

https://www.brekz.nl/35600-home_default/royal-canin-veterinary-diet-diabetic-special-blik-hond.jpg
36.95 2019/01/01
Mijn honden vinden het heel lekker en de leveringen zijn altijd tiptop !
heb al meermaals bestellingen gedaan bij brekz , en altijd als ze in voorraad zijn ,worden ze steeds binnen de 2 dagen bij mij in belgie geleverd ,en het leuke er aan is dat je uw bestelling ,van verzending tot bestemming goed kunt opvolgen ,prima!!!!
Product is OK, alleen spijtig dat de levering door DPD op niks trekt ; 3 dagen voor de levering!
mijn hond vindt het best lekker
25997
14113
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 36,95
2 trays (24 blikken)
€ 71,95
3 trays (36 blikken)
€ 105,95
4 trays (48 blikken)
€ 138,95

Renal

Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond

Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond

Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond is een vloeibare dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de nierfunctie in geval van nierinsufficiëntie. De voeding is ontwikkeld om het herstel te bespoedigen na ziekte of een operatie. Het bevat hoogwaardige eiwitten en een beperkt fosforgehalte om de nierfunctie te ondersteunen. Dankzij de aanwezigheid van antioxidanten worden vrije radicalen geneutraliseerd. Het hoge energiegehalte maakt dat minder voeding hoeft te worden ingenomen voor een vol gevoel. De voeding is geschikt voor de hond en kan tevens worden gebruikt als sondevoeding.

 • Speciaal ontwikkeld om de nieren te ondersteunen in tijden van herstel
 • Verlaagd fosfor en eiwitgehalte
 • Door hoge energieconcentratie is minder voer nodig
 • Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen
 • Te gebruiken als sondevoeding

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond staat op de verpakking vermeld. Goed schudden voor gebruik en na opening van de verpakking koel bewaren en binnen 24 uren gebruiken.

Gebruik Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond

De voeding is aanbevolen om 2 tot 4 weken te gebruiken in het geval van tijdelijke nierinsuffiëntie en 6 maanden in geval van chronische nierziekte.

Voedingsadvies Royal Canin Renal Liquid

Gewicht hond in kg Voeding in ml per dag Gewicht hond in kg Voeding in ml per dag
2 80 14 335
4 130 16 370
6 180 20 440
8 220 40 740
10 260 60 1005
12 300 80 1245

   

Ingrediënten Royal Canin Renal Liquid

Melk en melkbestanddelen, granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bestanddelen. Eiwitbron: Melk met laag lactose gehalte, caseïnaat. 

Vitamine A 6700 IU, vitamine D3 220 IU, E1 IJzer 40 mg, E2 Iodine 1 mg, E4 Koper 4 mg. E5 Manganese 3 mg, E6 Zink 63 mg,E8 Selenium 0,2 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 5 mg, vet 8 gram, ruwe as 1 gram, ruwe vezel 0 gram, vocht 79,2 gram, calcium 0,16 gram, fosfor 0,11 gram, potassium 0,17 gram, sodium 0,13 gram, vetzuren 2,2 gram, EPA en DHA 0,17 gram.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere hondenvoeding voor uw hond met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28998-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-liquid-hond.jpg
27.95 2019/01/01
32677
15629
Royal Canin Veterinary Diet Renal Liquid Hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 x 200 ml
€ 27,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal (blik) hondenvoer 200 gr

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer is een speciaal dietvoer voor honden die nierproblemen hebben, zoals chronische nierinsufficiëntie (CNI). Wanneer uw hond nierproblemen heeft, kan uw dierenarts speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer ondersteunt de nierfunctie van uw hond dankzij een uniek antioxidantencomplex en een laag gehalte aan fosfor. Ook bevat het voer hoogwaardige eiwitten die de nierfunctie minder belasten. Een chronische nierziekte kan een metabole acidose geven. De toevoeging van alkaliserende ingrediënten ondersteunt een gezonde zuurbase balans. Ook het smaakprofiel is aangepast op de voorkeur van uw hond. Ook is het voer zeer smakelijk, waardoor honden met een verminderde eetlust met smaak blijven eten. Ieder blik bevat 200 gram voer.

 • Voer voor honden die kampen met nieraandoeningen
 • Speciale receptuur die optimale ondersteuning biedt
 • Beperkt belasting van de nieren door hoogwaardige eiwitten
 • Stimuleert de eetlust van uw hond
 • Verbetert de kwaliteit van leven

Bij Brekz kunt u de dieetvoer voor uw hond goedkoop online bestellen. Kijk verder in ons assortiment, of koop Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer tegen de scherpste prijs. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de het gebruik van Royal Canin Veterinary Diet Renal, het te volgen dieet, de dagelijkse benodigde hoeveelheden, en de specifieke behoeften van uwhond. De dieetbehandeling bij chronische nierziekten van het dier dient levenslang te worden doorgevoerd.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 125 110 95
3 170 149 129
4 210 185 160
5 249 219 189
6 285 251 217
7 320 282 243
8 354 311 269
9 387 340 294
10 418 368 318
15 567 499 431
20 704 619 535
25 832 732 632
30 954 839 725
35 1071 942 814
40 1183 1041 899

    
Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, kip), granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Toegevoegde voedingsmiddelen
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine D3 (265 IE/kg), ijzer (14 mg/kg), jodium (0,53 mg/kg), koper (4,2 mg/kg), mangaan (4,3 mg/kg), zink (43 mg/kg).

Technologische additieven:
Cassia-Gum (4 mg/kg), clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (0,4 g/kg)

Anaylitische bestanddelen
Ruw eiwit (5,4%), ruw vet (9,0%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1,3%), vocht (66,0%)
     

Ander hondenvoer?

Koopt u liever een groter blik? Kijk dan bij Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer blik 410 gram. Of geeft u misschien liever droogvoer? Kijk dan bij Royal Canin Veterinary Diet Renal hondenvoer.

https://www.brekz.nl/23669-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-blik-hondenvoer-200-g.jpg
21.95 2019/01/01
Aangepast voor hondje met nierproblemen
Vlugge levering, dadelijk antwoord gekregen op een vraag die ik had. Zeer tevreden.
Onze hond is er zot van
Het is goed voor mijn hondje
prima zoals gewoonlijk,doe zo voort mensen
Ik kende die product marr ik heb het besteld bij jullie omdat het goedkoper wa. Vergeet niet mijn e-mail te lezen over mijn nieuw bestelling.
onze hond voelt zich veel beter met deze voeding en hij eet het graag !
Snelle levering, zonder veel poespas :)
Perfect aangekomen. Mooi verpakt
Het ruikt heel goed en mijn hond die een nierproblemen heeft is er dol op
Mijn hond vindt dit gelukkig lekker door haar brokken of op brood. Het eten gaat de laatste tijd slecht omdat ze een speciaal nuerdieet heeft. Gelukkig eet ze nu wel weer met smaak
26017
14116
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 21,95
2 trays (24 blikken)
€ 41,95
3 trays (36 blikken)
€ 61,95
4 trays (48 blikken)
€ 80,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer is volledige voeding voor honden met een chronische nierinssufficiëntie. Het voer ondersteunt de nierfunctie van uw hond. Nieraandoeningen komen vaak voor bij oudere honden, maar jonge dieren kunnen er ook last van hebben. De aandoeningen zijn meestal chronisch en progressief. Herstel is dan vaak niet mogelijk. Daarom is het belangrijk om de bijkomende problemen zo goed mogelijk onder controle te houden met behulp van speciale dieetvoeding.

Het voorkomt terugkomende nier-, oxalaat- of blaasstenen. Ook het fosforgehalte is laag, want honden met een nieraandoening kunnen dit minder goed uitscheiden. De aanwezige flavanolen vertragen celveroudering en verbeteren de doorbloeding van de nieren. De omega-3 vetzuren hebben een ontstekingremmende werking en vertragen afname van de filterfunctie van de nieren. De voeding is extra smakelijk, zodat ook honden met een verminderde eetlust het lusten. 

 • Volledige voeding voor honden met nierinssufficiëntie 
 • Voorkomt nier-, oxalaat en blaasstenen
 • Met een verlaagd fosforgehalte
 • Vertraagt de celveroudering
 • Voor een goede doorbloeding van de nieren
 • De omega-3 vetzuren vertragen de afname van de filterfunctie 
 • Extra smakelijk, ook voor honden met een verminderde eetlust


Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Let op: Dier Renal hondenvoer is niet geschikt voor honden met hyperlipidemie, (Historie van) pancreatitis, drachtige en zogende teven.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal zakjes hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, kip), granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Toegevoegde voedingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine D3, ijzer, jodium, koper, mangaan, zink.
Technologische toevoegingsmiddelen: cassiagon, clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong.
 

Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar andere voeding voor honden met een nieraandoening? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Royal Canin Veterinary Diet Renal Special hondenvoer. Deze is net iets anders en het zijn brokken in plaats van natvoer.

https://www.brekz.nl/24796-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-zakjes-hondenvoer-150-g.jpg
13.95 2019/01/01
Viel in de smaak bij mijn hondje.
Gemakkelijk en lekker.
Mijn hond heeft nierfalen, met deze voeding en de aangepaste medicatie is hij terug levendiger en heeft hij terug energie
is een goed produkt
HEEL FIJN DAT JULLIE DEZE VERKOPEN DIE ZIJN N.L. NERGENS ANDERS TE KRIJGEN VOLGENDE BESTELLING KOMT ZEKER EN VAST
Goede kwaliteit, gemakkelijk mee te nemen, snel geleverd, helaas is het prijzig.
Hij vind het lekker ,dan zijn we content.hoop dat hij wat bij komt
Goed product voor hond met nierproblemen Goede, snelle levering
Onze Flor is er dol op, eet nu weer zelf omdat het zo lekker is.
Onze 5 jarige boxer staat nu al meer dan 4 jaar op deze brokken wegens haar nierproblemen en dank zij deze voeding blijven haar bloedwaarden Ok
Frisst meine kleine wählerische echt gerne.
Prima product! Niet dat onze hond er gek op is, maar als hij er eenmaal aan begint rijdt hij met zijn kom de hele living rond! Dus:Hij lust het echt!
Mijn hond wil niets anders eten dan dit produkt. Alleen de bezorging door DPD is slecht, woensdag wel na 14.00 uur besteld, werd pas de volgende maandag bezorgd. Nu weer op Woensdag voor 14.00 uur besteld,heb bericht gehad dat de bestelling is verzonden, en nu Donderdag niets ontvangen., ben benieuwd of ik het deze week nog krijg..Dus als Brekz de levering binnen 24 uur wil waarmaken dan kunnen ze beter overstappen naar een andere bezorgdienst.,
Ik ben heel tevreden! Goede prijzen en snelle levering. Ik heb 4 honden en sommige hebben dieetvoer nodig. Dankzij deze site blijft het allemaal betaalbaar.
Mijn hondje vind het super lekker...
Heel tevreden, meng het tussen de brokken , en eet het smakelijk op.
Handig om mee te nemen en mijn hond vindt het heel lekker!
Smakelijk dieetvoer voor een hondje met nierproblemen.
26048
14123
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 zakjes
€ 13,95
20 zakjes
€ 26,95
30 zakjes
€ 39,95
40 zakjes
€ 52,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 410 gram

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer is voer voor honden met chronische nierinsufficiëntie (CNI). Het ondersteunt de nierfunctie op een efficiënte manier. De werking berust op een antioxidantencomplex en een laag fosforaandeel. Nieren van honden met deze aandoening raken snel overbelast. Daarom bevat het voer hoogwaardige eiwitten die de nierfunctie niet belasten. Een chronische nierziekte kan een metabole acidose geven. De toevoeging van alkaliserende ingrediënten ondersteunt een gezonde zuurbase balans. Ook het smaakprofiel is aangepast op de voorkeur van uw hond. Hij zal geen verminderde eetlust hebben en het voer gegarandeerd lekker vinden. Een blik bevat 410 gram. 

 • Voer voor honden met CNI
 • Het ondersteunt de nierfunctie
 • Bevat hoogwaardige eiwitten, die de nieren niet belasten
 • Voorkomt een metabole acidose
 • Helpt de eetlust te bevorderen

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Contra-indicates

 • Hyperlipidaemie
 • Lactatie
 • Pancreatitis of herstel na een acute pancreatitis
 • Drachtige honden
 • Groeiende honden


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer


Vroegtijdige dieetmaatregelen worden aanbevolen. De dieetbehandeling bij chronische nierziekten van het dier dient levenslang te worden doorgevoerd. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 125 110 95
3 170 149 129
4 210 185 160
5 249 219 189
6 285 251 217
7 320 282 243
8 354 311 269
9 387 340 294
10 418 368 318
15 567 499 431
20 704 619 535
25 832 732 632
30 954 839 725
35 1071 942 814
40 1183 1041 899


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, kip), granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Toegevoegde voedingsmiddelen
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine D3 (265 IE/kg), ijzer (14 mg/kg), jodium (0,53 mg/kg), koper (4,2 mg/kg), mangaan (4,3 mg/kg), zink (43 mg/kg).

Technologische additieven:
Cassia-Gum (4 mg/kg), clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (0,4 g/kg)

Anaylitische bestanddelen
Ruw eiwit (5,4%), ruw vet (9,0%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1,3%), vocht (66,0%)


Ander hondenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor honden met een afwijking aan de nieren, maar aan de lever? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer Lever assortiment. Een voorbeeld hiervan is het Royal Canin Veterinary Diet Hepatic hondenvoer. Deze ondersteunt de leverfunctie. 
 

https://www.brekz.nl/24795-home_default/royal-canin-renal-blikvoer-voor-de-hond.jpg
39.95 2019/01/01
Erg goed!!
de hond eet het graag en ik hoop dat het helpt.
onze hond heeft dit wel graag,wij vinden hem wel erg plakkerig,ze kan het moeilijk van de tanden af krijgen, en uit haar voederbak heefzij regelmatig hulp bij nodig!!
Snelle en correcte levering, door Brekz.
Alles ok geen problemen of vertraging!
Mijn hond heeft sinds kort serieuze nierproblemen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat hij speciale voeding eet, en daarom heeft de dierenarts in de dierenkliniek ons Royal Canin Renal aanbevolen. Dit vraagt heel wat aanpassing voor onze hond. Wij geven nu de natte en de droge voeding van Royal Canin Renal. Nog iets te vroeg om een beoordeling te geven dus.
Op zich goed spul denk ik. Wel wat kleffig en plakkerig. Lastig deksel. Je kunt het blik moeilijk afsluiten en er wordt ook geen plastic deksel bijgeleverd om het blikje na gebruik af te sluiten en in de koelkast te zetten.
prima service ondanks foutje van mij bij de bestelling toch de juiste voeding geleverd na een telefoontje
Onze hond smult ervan. Zijn bak wordt helemaal uitgelikt, en vindt het volgens mij jammer dat het op is.
***** ***** ***** ***** *****
Prima voer alleen een heel vieze geur
23151
13465
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 39,95
2 trays (24 blikken)
€ 77,95
3 trays (36 blikken)
€ 114,95
4 trays (48 blikken)
€ 149,95

Hepatic

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer is een dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor honden met een verminderde leverfunctie. De voeding bevat een speciale samenstelling waardoor de lever de kans krijgt om te stabiliseren en herstellen. Dankzij het lage kopergehalte en het hoge zinkgehalte worden koperstapeling en celbeschadiging in de lever een halt toegeroepen. Speciaal geselecteerde antioxidanten vertragen de beschadiging van levercellen en dankzij het lage natriumgehalte wordt een hoge bloeddruk bestreden. Een ander belangrijk punt is het energiegehalte; honden met leverproblemen hebben veel energie nodig. Het verhoogde vetgehalte in deze voeding levert die energie en voorkomt zo afbraak van lichaamseiwitten. De kans dat uw hond hepatische encephalopathie ontwikkelt wordt zo tevens verkleind. 

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met een verminderde leverfunctie
 • Een laag kopergehalte en een hoog zinkgehalte beperken koperstapeling en celbeschadiging in de lever
 • Antioxidanten vertragen beschadiging van levercellen
 • Bestrijdt een hoge bloeddruk
 • Hoog energiegehalte voorkomt afbraak van lichaamseiwitten
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer

Granen (maïs, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (kip), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, ei en eiproducten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6,5%), ruw vet (4,2%), ruwe celstof (2%), ruwe as (1,5%), vocht (64%), zetmeel (20,8%), voedingsvezels (3%), mineralen (1,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (248 IE/kg), [E1] ijzer (30 mg/kg), [E2] jodium (1,5 mg/kg), [E4] koper (0,8 mg/kg), [E5] mangaan (14 mg/kg), [E6] zink (55 mg/kg). 
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer voor honden met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 410 gram blik hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/36795-home_default/royal-canin-veterinary-diet-hepatic-blik-hondenvoer.jpg
37.95 2019/01/01
Ik ben tevreden over het product.
De hond (11j) heeft een lever probleem. Met Hepatic voer voelt hij zich lekkerder en heeft nu een goede ontlasting. Even afwachten wat er op langere termijn gebeurd.
Zoals gewoonlijk prima afgehandeld en keurig verpakt bezorgd
op tijd geleverd en nu aangepaste verpakking
Mijn Maltezer heeft het syndroom van Cushin en reageert ontzettend goed op deze voeding. Nog voordat zij haar medicatie kreeg van de dierenarts begon ze al veel minder te drinken.
Goed hondenvoer dat onze dierenarts aangeraden heeft en in deze webshop terug te vinden aan een goedkopere prijs.
ALs de dierenarts dit voorschrijft als beste voeding voor de klachten die je trouwe viervoeter heeft... dan is het snel beslist! En heb goede ervaringen met meerdere producten van Royal Canin.
Op en top kwaliteit aan een zeeeeer voordelige prijs en geleverd in een handomdraai
Goede producten en snelle leveringen! Heel tevreden !
De hond doet het geweldig op het voer en kbapt helemaal op. Acceptatie van het voer is ook hoog.
Zeer goed produkt wat de honden graag eten.
26002
14114
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 37,95
2 trays (24 blikken)
€ 73,95
3 trays (36 blikken)
€ 108,95
4 trays (48 blikken)
€ 143,95

Urinary

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O blik 200 gram blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Urinary S/O hondenvoer blik 200 gram

Royal Canin Urinary S/O hondenvoer blik 200 gram is een dieet voeding (veterinary diet) voor honden vanaf 1 jaar met urinewegproblemen. Door een ziekte in de blaas of nieren kunnen blaasstenen of nierstenen ontstaan. Royal Canin Urinary zorgt ervoor dat deze worden voorkomen of opgelost door de urine te laten verdunnen. Daarnaast bevat het product een lage RSS-waarde en een laag magnesiumgehalte waardoor de stoffen in de urine die de stenen veroorzaken, worden verminderd. De voeding is ook geschikt voor honden met een blaasontsteking.

 • Geschikt voor honden met blaasontsteking en blaas- of nierstenen
 • Lost blaas- en nierstenen op en voorkomt deze
 • Bevat lage RSS-waarde en laag magnesiumgehalte

Bij Brekz kunt u verschillende soorten hondenvoeding kopen voor honden met lichamelijke klachten. Royal Canin Urinary S/O hondenboer blik 200 gram is bij ons gemakkelijk en voordelig te bestellen!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O hondenvoer

Voor het behandelen van de blaas- en/of nierproblemen dient u uw hond ongeveer 5 tot 12 weken de voeding te geven. Overleg hierover eerst met uw dierenarts. Bij urineweginfecties dient het dieet nog minstens een maand na het eerste negatieve urineonderzoek te worden gegeven. 

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding (in gram) die u uw hond per dag kunt geven op basis van zijn gewicht. 

Lichaamsgewicht Mager Normaal Overgewicht
2 kg 195 155 115
5 kg 380 305 230
10 kg 630 505 380
15 kg 850 680 510
20 kg 1045 835 630
25 kg 1230 985 740
30 kg 1405 1125 845
35 kg 1575 1260 945
40 kg 1735 1390 1040

 

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O hondenvoer blik

Ingrediënten
Vlees en dierlijke bijproducten (kip), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maisgluten), mineralen en suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6%), ruw vet (8%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (1,5%), calcium (0,24%), fosfor (0,25%), magnesium (0,02%), arachidonzuur (0,04%), vitamine B8 (0,09 mg), chloride (0,2%), choline (555 mg), ijzer (25 mg), vocht (72%), vitamine B9 (0,03 mg), jodium (0,35 mg), kalium (0,24%), koper (4 mg), linolzuur (2%), mangaan (6 mg), natrium (0,15%) vitamine B3 (10 mg), omega-3-vetzuren (0,45%), omega-6-vetzuren (2,5%), vitamine B5 (10 mg), selenium (0,05 mg), zetmeel (10,2%), taurine (1900 mg), zink (40 mg), vitamine A (3.500 IU), vitamine B (14 mg), vitamine B12 (0,03 mg), vitamine B2 (3 mg), vitamine B6 (1 mg), vitamine C (75 mg), vitamine D3 (210 mg), vitamine E (200 mg), metaboliseerbare energie (1.334 kcal), dieetvezels (2,3%) EPA + DHA vetzuren (0,34 mg), luteïne (6 mg), araginin (0,27%), l-lysin (0,14%) en stikstofvrije extractstoffen (11 mg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (190 IE/kg), ijzer (11 mg/kg), jodium (0,33 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (3,5 mg/kg), zink (33 mg/kg) en cassia-gum (2,5 mg/kg).

Andere hondenvoeding?

Voor honden met blaas- en nierproblemen verkopen wij ook droogvoeding, zoals Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O hondenvoer en Royal Canin Veterinary Diet Urinary U/C hondenvoer. Kijk hier voor ons gehele aanbod aan voeding voor ondersteuning van de nieren.

https://www.brekz.nl/30987-home_default/royal-canin-veterinary-diet-urinary-so-blik-hond-200-g.jpg
21.95 2019/01/01
Kan niet beoordelen,pakket terug door mijn foute bestelling.
Snelle levering, duidelijke afspraak
De bestelling wordt vlot geregeld alleen heb ik liever dat het per post.nl verzonden gaat worden , ik heb het niet zo met DSL !
ons hondje vind het heerlijk dus een aanrader
De levering is correct gebeurd.
het is prima ik ken het al een tijdje via de dierenarts. Bij Brekz .be is het een pak goedkoper.
Mijn hond moest overschakelen naar urinary,ging eerste niet zo vlot maar nu is ze er zot van.
26024
14117
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 21,95
2 trays (24 blikken)
€ 41,95
3 trays (36 blikken)
€ 61,95
4 trays (48 blikken)
€ 80,95
Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer is dieetvoer ontwikkeld voor honden met blaasstenen en -gruis en is geschikt voor volwassen honden. Als uw hond moeite heeft met plassen kan het zo zijn dat hij last heeft van blaasstenen of -gruis. De voeding helpt met het oplossen van deze zogenaamde struvietstenen en vermindert de vorming van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen. Daarnaast wordt een betere vochtopname gestimuleerd, waardoor de urine van uw hond minder geconcentreerd wordt. Dit maakt plassen minder pijnlijk en vervelend. Omdat u graag wilt dat uw hond op een gezond gewicht blijft bevat het voer een aangepast energiegehalte. Royal Canin Veterinary Diet voer wordt veelal voorgeschreven na diagnose door een dierenarts.

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Urinary hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.
  

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8.0%), ruw vet (5.5%), ruwe as (1.5%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (7.9%), taurine totaal (0.12%), calcium (0.15 gram), fosfor (0.14 gram), natrium (0.27%), magnesium (0.01%), kalium (0.15%), chloride (0.37%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.25 g/kg), DL-methionine (0.03%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine D3 (210 IE/kg), E1 (ijzer) (3.5 mg/kg), E2 (jodium) (0.25 mg/kg), E4 (koper) (2 mg/kg), E5 (mangaan) (1.1 mg/kg), E6 (zink) (11 mg/kg), natriumbisulfaat (1.11 gram).
   

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Voedingstabel:

Lichaamsconditie Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Dun Normaal Dik
2 207 gram 182 gram  157 gram 
348 gram 306 gram  264 gram 
471 gram 415 gram  358 gram 
8 585 gram  515 gram  444 gram
10  691 gram 608 gram  525 gram 
15 937 gram 824 gram  712 gram 
20 1162 gram  1023 gram  883 gram 
25 1374 gram  1209 gram  1044 gram 
30 1576 gram  1386 gram  1197 gram 
35  1769 gram  1556 gram  1344 gram 
40 1955 gram 1720 gram  1486 gram 


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en is veelal genoeg wanneer u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, zoals dieetvoer voor allergische honden? Probeer dan bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic (blik) hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/30835-home_default/royal-canin-urinary-so-pouch-100-gr-hondenvoer.jpg
9.95 2019/01/01
Ik heb altijd al Royal Canin voor mijn honden gebruikt. Nu heb ik urinary s/o voor mijn hond nodig . En ik ben voor deze zakje tevreden samen met de brokjes
Goed eten voor honden met blaasgruis problemen, werkt goed
De hond vind het heerlijk, makkelijke kleine porties
Zelfde product als voorheen alleen de verpakking is 33% kleiner gemaakt door Royal Canin Van 150 gram naar 100 gram. Prima product , nette prijs. zoals gewoonlijk keurig op tijd bezorgd !!!!!!!!!!!!!
33609
15937
Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 9,95
2 x 12 zakjes
€ 18,95
4 x 12 zakjes
€ 34,95
8 x 12 zakjes
€ 63,95
Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer is natvoer speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende hond die kampt met problemen met de urinewegen. Heeft u het idee dat uw hond moeite heeft met plassen? Dan kan de dierenarts voeding voorschrijven die de urinewegen van uw hond ondersteunt. Problemen met de urinewegen komen bij honden regelmatig voor. Blaasstenen zijn een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen en ontstaan door de vorming van kristallen in de urine van honden.

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer is speciaal gemaakt voor het laten verdwijnen van deze kristallen. Naarmate uw hond meer vocht opneemt, ontstaat er meer urine waardoor de ontwikkeling van kristallen geremd wordt. Uw hond krijgt hierdoor weer een gezonde blaas. Hiernaast is Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer in zijn algemeenheid ondersteunend voor de hond die last heeft van ouderdomsverschijnselen.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers, groenten

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit (8.7%), ruw vet (5.9%), ruwe as (2.0%), ruwe celstof (1.7%), vochtgehalte (77.5%), calcium (0.19 g), fosfor (0.14 g), natrium (0.1%), magnesium (0.01%), kalium (0.41%), chloride (0.4%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.28 g/kg), DL-Methionine (0.05%).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (210 IE/kg), E1 (ijzer) (4 mg/kg), E2 (jodium) (0.2 mg/kg), E4 (koper) (1.5 mg/kg), E5 (mangaan) (1.3 mg/kg), E6 (zink) (13 mg/kg).
 

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer

Voedingstabel:

Lichaamsconditie Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Dun Normaal Dik
2 203 gram 178 gram 154 gram
4 341 gram 300 gram 259 gram
6 462 gram 406 gram 351 gram
8 573 gram 504 gram 435 gram
10 677 gram 596 gram 515 gram
15 918 gram 808 gram 698 gram
20 1139 gram 1002 gram 866 gram
25 1346 gram 1185 gram 1023 gram
30 1544 gram 1358 gram 1173 gram
35 1733 gram 1525 gram 1317 gram
40 1915 gram 1868 gram 1456 gram


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
  

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr Hondenvoer? Voor katten met urinewegenproblemen zie Royal Canin Urinary S/O kattenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw hond, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/30839-home_default/royal-canin-urinary-so-ageing-7-pouch-85-gr-hondenvoer.jpg
7.95 2019/01/01
Mijn hondje vind het lekker en dat is voor mij belangrijk want de meeste soorten lust hij niet
33615
15939
Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 7,95
2 x 12 zakjes
€ 14,95
4 x 12 zakjes
€ 28,95
8 x 12 zakjes
€ 52,95
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond

Productinformatie - Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch hond

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond is natvoer dat speciaal is bereid voor volwassen honden met urinewegproblemen en een neiging tot overgewicht c.q. na castratie/sterilisatie. Heeft u het idee dat uw hond het lastig vindt om te plassen? Dan kan het dat uw dierenarts u speciaal voer voorschrijft dat de urinewegen van uw hond ondersteunt en het makkelijker maakt om te plassen.

Urinewegproblemen komen bij honden regelmatig voor en ontstaan door de vorming van blaasstenen. Blaasstenen ontstaan door kristallen in de urine en kunnen voor irritatie zorgen bij het plassen. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond ondersteunt de urineweg van uw hond en zorgt ervoor dat blaasstenen verdwijnen door het gehalte kristallen in de urine te verminderen. Het voor is geschikt voor ouder wordende honden en honden die een neiging hebben tot overgewicht. Het voer is bereid met hoogwaardige eiwitten.

Bij Brekz kunt Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary Moderate Calorie hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.   

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond 

Samenstelling: 
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (8.0%), ruw vet (3.6%), ruwe as (1.5%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (80.0%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.14 gram), fosfor (0.13 gram), natrium (0.24%), magnesium (0.01%), kalium (0.15%), chloride (0.35%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.3 g/kg).

Toevoegingsmiddelen: 
Vitamine D3 (180 IE/kg), E1 (ijzer) (2 mg/kg), E2 (jodium) (0.2 mg/kg), E4 (koper) (1.8 mg/kg), E5 (mangaan) (0.8 mg/kg), E6 (zink) (8.0 mg/kg), Natriumbisulfaat (1.1 gram).
 

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond 

Voedingstabel: 

Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Normaal Overgewicht
2 181 gram 152 gram 
4 304 gram 256 gram
6 412 gram 347 gram
8 512 gram 431 gram
10 605 gram 509 gram
15 802 gram 691 gram 
20 1018 gram  857 gram 
25 1203 gram  1013 gram
30  1379 gram  1161 gram 
35 1548 gram 1304 gram 
40 1711 gram 1441 gram


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer? 


Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond? Voor katten met urinewegenproblemen zie Royal Canin Urinary S/O kattenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw hond, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/30841-home_default/royal-canin-urinary-so-moderate-calorie-pouch-100-gr-hond.jpg
10.95 2019/01/01
Ik vind het prettig om bij jullie een bestelling te doen...………...geweldig en snel...………...
33619
15941
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95
Royal Canin Urinary S/O 410 gram blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer is een dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen. Problemen met de lagere urinewegen zijn bij honden niet zeldzaam. Vaak is het de vorming van blaasstenen die problemen veroorzaakt. Stelt uw dierenarts dit bij uw hond vast, dan kan een voeding als deze van Royal Canin Veterinary een uitkomst zijn. Dankzij de speciale samenstelling verandert deze voeding de samenstelling van de urine en lost zo effectief struviet- en calciumoxalaatstenen op. Daarnaast wordt de vorming van nieuwe struvietkristallen en de vorming van blaasstenen en bacteriën tegengegaan. Dankzij een verhoogd natriumgehalte in het voer zal uw hond tevens geneigd zijn meer vocht op te willen nemen. Het gevolg is een minder geconcentreerde urine en een kleinere kans op aanhoudende urinewegproblemen. Bovendien bevat dit natvoer zelf ook veel vocht, waardoor uw hond dat automatisch meer binnen krijgt. Het energiegehalte is opzettelijk laag gehouden, wat de voeding extra geschikt maakt voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht.

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen zoals blaasstenen
 • Verandert de samenstelling van de urine en lost effectief struviet- en calciumoxalaatstenen op
 • Verhoogd natriumgehalte doet meer drinken, goed voor minder geconcentreerde urine
 • Bevat veel vocht, een belangrijke factor in het oplossen van urinewegproblemen
 • Lager energiegehalte, extra geschikt voor honden met neiging tot overgewicht
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (kip), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maisgluten), mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6%), ruw vet (8%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (1,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (190 IE/kg), ijzer (11 mg/kg), jodium (0,33 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (3,5 mg/kg), zink (33 mg/kg). 
Cassia-Gum (2,5 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor honden met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Urinary U/C hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/30862-home_default/royal-canin-urinary-so-blikvoer-voor-de-hond.jpg
35.95 2019/01/01
De hond is er niet echt weg van. Wij stappen weer over op Hill's.
goede service en klantgericht.
Goedkoper dan via de dierenarts
Ik heb dit voor de hond van m’n vader besteld, ze zit nu drie weken aan dit voer, dus het is nog te vroeg om te zeggen of het helpt tegen blaasgruis. Maar ze vindt het wel heerlijk en eet haar bakje elke x leeg. Wordt wel gecombineerd met de brokken uit dezelfde serie, dan heeft ze ook nog wat te kauwen.
Ben hier zeer tevreden van. En blijkbaar vindt de hond het lekker.
Zoals gewoonlijk, bestelling zonder problemen in goede orde ontvangen.
Goed alleen jammer dat ik geen antwoord meer heb gehad op een vraag via de mail.
Hond is er blij mee, hij vind het heel lekker laat nu niks staan.
mijn hond mag niet anders dan dit voer en zulke brokken en gelukkig lust hij het graag.
Goed product en Max. vind het lekker!
DA heeft deze voeding voorgeschreven voor urinegruis. En na een paar maaltijden was het % in zijn urine sterk gedaald !
23153
13466
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 blikken)
€ 35,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 103,95
4 trays (48 blikken)
€ 136,95