terug
Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer

Royal Canin Veterinary hondenvoer is een speciale lijn klinisch hondenvoer voor honden met bijvoorbeeld spijsverteringsstoornissen, urinewegproblemen, voedselovergevoeligheid, nierproblemen of overgewicht. 
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer
Let op: Dit is dierenartsvoeding

Royal Canin Veterinary voor honden

Aandoeningen aan de gewrichten, urinewegproblemen, maag- en darmklachten en overgewicht zijn veelvoorkomende problemen bij honden. Daarom heeft Royal Canin samen met dierenartsen een uitgebreid assortiment dieetvoeding ontwikkeld onder de naam Royal Canin Veterinary. Royal Canin Veterinary is verkrijgbaar als droog- en natvoer.

Royal Canin Veterinary ter ondersteuning van diverse problemen

De specifieke behoefte kan per huisdier enorm verschillen. Ieder huisdier met een gezondheidsprobleem is anders. Wat de specifieke behoefte voor uw hond is en welke bijbehorende behandeling daarbij nodig is, kan het beste in overleg met uw dierenarts worden bepaald. Raadpleeg voor aanschaf van een product uit deze voedingslijn dan ook altijd eerst uw dierenarts.

Bij gezondheidsproblemen is een halfjaarlijkse controle bij de dierenarts aanbevolen. Wanneer de gezondheid van uw huisdier verslechtert, adviseren wij u om direct contact op te nemen met uw dierenarts.

Bij Brekz kunt u voer van Royal Canin Veterinary snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Royal Canin Veterinary hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Royal Canin Veterinary hondenvoer

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende soorten Royal Canin Veterinary hondenvoer. Van de meeste varianten van dit hondenvoer is zowel droog- als natvoer verkrijgbaar. Van veel varianten is er ook een passende optie voor kleine honden, met een aangepaste brokgrootte.

Spijsvertering

Royal Canin Sensitivity Control ondersteunt uw hond bij een overgevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen. Heeft uw hond regelmatig te kampen met verstopping of diarree? Geef dan Royal Canin Gastrointestinal High Fiber. Voor spijsverteringsproblemen of maag- en darmaandoeningen is er Royal Canin Gastro Intestinal of Gastro intestinal Moderate Calorie. Er is ook een speciale variant voor puppy's.

Spieren en gewrichten

Royal Canin Mobility Support is voor honden met pijnlijke gewrichten. Het voer biedt ondersteuning en bevordert een soepele mobiliteit.

Huid en vacht

Heeft uw hond vervelende jeuk, last van haaruitval of andere vervelende problemen met de huid of vacht? Geef dan Royal Canin Skin Care of Skin Care Small Dogs.

Nieren en urinewegen

Voor het verminderen van struvietvorming en blaasstenen, kunt u Royal Canin Urinary S/O geven. Voor senior honden is er een speciale Ageing 7+ variant. Het verminderen van blaasstenen, zoals uraat en cystine kunt u doen met Royal Canin Urinary U/C. Nierproblemen helpt u ondersteunen met Royal Canin Renal, Renal Special, Renal Select of Early Renal.

Gewicht

Overgewicht kan leiden tot veel gezondheidsproblemen. Met Royal Canin Satiety helpt u uw hond bij het verkrijgen van een gezond gewicht, terwijl de spierfunctie wordt behouden. Er is een variant voor kleine honden en voor middelgrote en grote honden.

Voedselovergevoeligheid

Voedselovergevoeligheid komt erg vaak voor bij honden. Met speciaal dieetvoer kunt u de kans op allergische reacties verkleinen. Royal Canin Veterinary Diet heeft hiervoor de varianten Hypoallergenic en Anallergenic voor ondersteuning bij overgevoeligheid. Royal Canin Sensitivity Control hondenvoer is voor honden met voedselovergevoeligheid. Met Hypoallergenic Moderate Calorie bewaakt u ook het gewicht van uw hond.

Diabetes

Help de bloedsuikerspiegel van uw hond te stabiliseren door onder andere Royal Canin Diabetic te voeren.

Lever

Royal Canin Hepatic is er ter ondersteuning van honden met chronische leveraandoeningen.

Hart

De hartfunctie van uw hond krijgt extra ondersteuning met Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer.

Royal Canin Veterinary bestellen bij Brekz

Royal Canin heeft ook nog de Royal Canin Expert voedingen voor minder drastische gezondheidsproblemen. Hier kunt u voer vinden voor gecastreerde/gesteriliseerde honden en onder andere viervoeters met gebitsproblemen. Voor bijpassende natvoedingen kunt u terecht op de pagina met al het Royal Canin Veterinary natvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.