terug
Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer

Bij Brekz vindt u een zeer uitgebreid assortiment Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer tegen schappelijke prijzen. Deze producten sluiten aan bij de speciale behoeften van uw hond met een gezondheidsprobleem. Dit voer wordt aangeraden door dierenartsen.
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer
Let op: Dit is dierenartsvoeding

Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer

Aandoeningen zoals gewrichtsziekten, urinewegproblemen, maag- en darmziekten of obesitas zijn veelvoorkomende problemen bij honden. Daarom heeft Royal Canin in samenwerking met dierenartsen een uitgebreid assortiment dieetvoeding ontwikkeld. In ons aanbod Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u een veelheid aan producten die aansluiten bij de speciale behoeften van uw hond. Stuk voor stuk speciaalproducten die de gezondheid en het welzijn van uw zieke huisdier helpen te bevorderen.

Bij Brekz bestelt u het beste hondenvoer goedkoper dan bij de dierenarts!

Een aantal soorten Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer zoals Obesity, Gastro Intestinal, Urinary en Renal zijn verkrijgbaar in zowel droogvoer, als in blik. De houdbaarheidsduur van Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

 

Assortiment Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende soorten Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer in ons assortiment. Van de meeste varianten is zowel Royal Canin Veterinary Diet droog hondenvoer, als Royal Canin Veterinary Diet nat hondenvoer te koop.

Overgewicht

Overgewicht of obesitas verhoogt de kans op hartziekten en verkort de levensverwachting van uw hond. Royal Canin Obesity Management, Royal Canin Satiety Weight Management en Royal Canin Weight Control zijn speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht. Het helpt bij het veminderen van overgewicht en het behouden van een gezond gewicht.

Gewrichten

Royal Canin Mobility Diet C2P+ is speciale voeding voor volwassen en oudere honden die de beweeglijkheid van de gewrichten helpt te behouden en bijdraagt aan de ondersteuning van de gewrichten. Dit voer is verkrijgbaar is zowel droogvoer als natvoer.

Allergie

Om allergische reacties te verzachten en intoleranties te helpen voorkomen, kunt u uw hond Royal Canin Hypoallergenic, Royal Canin Sensitivity Control SC 21 en Royal Canin Anallergenic geven.

Maag en Darm

Heeft uw hond spijsverteringsproblemen zoals diarree en braken? Vaak moet er dan een streng dieet worden gevolgd. Royal Canin Gastro Intestinal en Royal Canin Fibre Response kunnen helpen bij het herstellen van maag- en darmziekten.

Urinary

Royal Canin Urinary is door dierenartsen ontwikkeld om uw hond te helpen bij het voorkomen van urinewegproblemen en het oplossen van struviet of blaasstenen.

Lever

Bij een leveraandoening is het van belang dat uw viervoeter een juist dieet volgt. Royal Canin Hepatic helpt de leverfunctie te ondersteunen.

Nieren

Wanneer uw hond een nierprobleem heeft moet deze een speciaal dieet volgen. Royal Canin Renal is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van of ondersteuning bij (chronisch) nierfalen. 

Huid en Vacht

Skin Care van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid. Dit hondenvoer ondersteunt de behandeling van huidaandoeningen en overmatige haaruitval.

Diabetes

Voor een hond met diabetes is het van belang dat het dieet uit weinig koolhydraten bestaat. Royal Canin Diabetic is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld en afgestemd op de behoefte van honden met diabetes.

Dental

Gebitsproblemen komen vooral bij oudere honden regelmatig voor. Tandproblemen kunnen leiden tot problemen met kauwen en minder eetlust, waardoor er weer andere aandoeningen kunnen ontstaan. Royal Canin Dental is speciaalvoer voor honden met een probleem- of gevoelig gebit. 

Hart

Cardiac van Royal Canin is dieetvoeding die speciaal ontwikkeld is voor honden ter ondersteuning van een gezonde hartfunctie bij chronische hartinsufficiëntie.
 

Belangrijk voor gebruik van Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer

De specifieke behoefte van ieder huisdier met een gezondsheidsprobleem is anders. Wat de specifieke behoefte voor uw hond is en welke bijbehorende behandeling daarbij nodig is, kan het beste in overleg met uw dierenarts worden bepaald. Wij raden u dan ook aan om eerst uw dierenarts te raadplegen voordat u een product uit het Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer assortiment bestelt.

Wij raden u bovendien aan om uw hond met een gezondheidsprobleem iedere 6 maanden voor controle naar de dierenarts te brengen. Wanneer de gezondheid van uw huisdier gedurende het gebruik van Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer slechter wordt, adviseren wij u om direct contact op te nemen met uw dierenarts. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.