terug
Royal Canin Expert hondenvoer

Royal Canin Expert hondenvoer

Royal Canin Expert hondenvoer is een complete dieetvoeding die beschikbaar is voor honden van alle leeftijden. De voeding is ontwikkeld voor honden met gezondheidsrisico's.
Lees meer ..
Royal Canin Expert hondenvoer

Royal Canin Expert hondenvoer

Royal Canin Expert hondenvoer is een complete dieetvoeding die beschikbaar is voor honden van alle leeftijden. De voeding is ontwikkeld voor honden met gezondheidsrisico's. Het is vaak de dierenarts die het juiste type voeding kiest, zodat specifiek rekening wordt gehouden met de behoeften van uw hond. Omdat honden in alle soorten en maten zijn, heeft Royal Canin de voeding speciaal toegesneden op basis van gewicht, grootte en leeftijd. 

De Junior voeding is gericht op pups tot 12 maanden oud en verzorgt de huid en vacht. De ingrediënten zorgen dat de weerstand en spijsvertering van uw hond worden ondersteund. 
De Adult voeding is bedoeld voor honden vanaf 12 maanden en bevat ingrediënten die bijdragen aan een optimale vertering. Ook bevat deze voeding Omega-6 vetzuren.
De Senior voeding tenslotte is speciaal ontwikkeld om ouderdomsklachten tegen te gaan bij honden vanaf een leeftijd van 5 jaar.

Gezondheidsrisico's waarbij gebruik van Expert een oplossing bieden kan.

  • Gevoelige spijsvertering
  • Gevoelige botten en gewrichten
  • Gevoeligheid voor een slechte mond- en tandhygiëne 
  • Gevoelige huid
  • Neiging tot overgewicht


Al uw Royal Canin Expert producten kunt u eenvoudig en voordelig online bestellen bij Brekz. Goedkoper uw hondenvoer kopen? Let ook eens op de aanbiedingen voor het scherpste aanbod.

De houdbaarheid van Royal Canin Expert hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment

Bij Brekz heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment aan Royal Canin Expert hondenvoer. Dit zijn de verschillen. 

Pediatric en Neutered 

Het verschil tussen Neutered en Pediatric voeding is dat de eerste bedoelt is voor gecastreerde en gesteriliseerde honden. Pediatric voeding is geschikt voor honden die niet zijn behandeld.

U vindt de volgende soorten van deze voeding in ons assortiment.

Small

De kleinste verpakking is verkrijgbaar als voeding voor neutered jonge honden tot 12 maanden oud. De verpakking bevat 8kg en is geschikt voor kleine soorten honden.

Medium

Medium verpakkingen zijn verkrijgbaar voor jongen honden (junior) en volwassen honden (adult). Bij deze verpakking kunt u ook kiezen tussen een variant voor neutered honden en honden die niet zijn behandeld (Pediatric). Alle soorten voeding zijn gericht op honden van een gemiddeld formaat (medium) en hebben een inhoud van 10kg. 

Large

De large verpakking is verkrijgbaar als voeding voor jonge, volwassen en oude honden. U kunt kiezen uit een variant voor neutered honden en honden die niet zijn behandeld. Deze verpakking is alleen beschikbaar voor honden van een groot formaat en heeft een inhoud van 12kg. 

Giant

Speciaal voor extra grote hondenrassen met een gewicht van meer dan 45kg is een Giant variant van de voeding ontwikkeld. Deze verpakking is er alleen als Pediatric (niet gesteriliseerde) variant. Het product komt in een verpakking van 14kg.


Ander voer?

Bent u op zoek naar ander voer, bijvoorbeeld Royal Canin Size voeding voor de hond? Kijk dan eens op de Royal Canin hondenvoerpagina.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.