terug
BF Petfood natvoer hond

BF Petfood natvoer hond

BF Petfood heeft natuurlijke, gezonde vleesvoedingen voor honden van alle leeftijden. U kunt kiezen uit glutenvrije maaltijden of de biologische Organic voedingen bestaande uit 100% vlees.
Lees meer ..
BF Petfood natvoer hond

BF Petfood nat hondenvoer

BF Petfood nat hondenvoer is een natuurlijke, premium vleesvoeding voor honden van alle leeftijden. Deze graan- en glutenvrije voedingen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van chemische toevoegingen. Het GROEN-garantie label laat zien dat het product puur, veilig en gezond is. De verschillende varianten en smaken zorgen voor een gevarieerd menu voor de hond. BF Petfood natvoer kan gegeven worden als deel van de hoofdmaaltijd, maar ook als lekker tussendoortje. Kenmerken van BF Petfood nat hondenvoer*:

  • Op basis van vers vlees en vis
  • Aangevuld met onder andere rijst en kruiden
  • Met vitaminen en mineralen
  • Bevat meerdere eiwitbronnen
  • Zonder suiker, zout en gluten
  • Zonder chemische toevoegingen

* Deze kenmerken zijn niet van toepassing op de Organic varianten. 

Bij Brekz kunt u verschillende soorten BF Petfood nat hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment met o.a. BF Petfood Organic 100%, BF Petfood vleesvoeding en BF Petfood worst.

BF Petfood Biofood Organic

Biofood Organic is een biologische natvoeding met verse biologische kip, kalkoen of rund. Deze lekkere en gezonde aanvullende voeding is verkrijgbaar in varianten voor alleen honden of voor zowel honden als katten. Biofood Organic Sensitive kalkoen bestaat uit 100% vers kalkoenvlees en biologisch geselecteerd orgaanvlees van kalkoen. Deze hypoallergene voeding is goed verteerbaar en geschikt voor iedere hond.
Biofood Organic 100% kippenvlees is een variant voor zowel honden als katten. Deze gezonde, smakelijke aanvulling is vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en bevat ook geen kunstmatige vitaminen, vulstoffen en bindmiddelen. De verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal en de voeding is CO²-neutraal geproduceerd.
Biofood Organic Rund bevat biologisch rundvlees en is aangevuld met groenten en fruit. Deze licht verteerbare, hypoallergene voeding is tevens vrij van toevoegingen als zout, suiker en geur-, kleur- en smaakversterkers.

BF Petfood Vleesvoeding

BF Petfood Vleesvoeding is verkrijgbaar in de smaken kip met eend, kip met lam en kip met zalm. Deze natuurlijke, complete natvoeding bestaat uit vers vlees en orgaanvlees en is aangevuld rijst, kruiden, vitaminen en mineralen. BF Petfood Vleesvoeding is een houdbare voeding, dankzij de speciale productiemethode. De ingrediënten worden gestoomd, waardoor de essentiële voedingsstoffen optimaal behouden kunnen blijven.

BF Petfood worsten

BF Petfood worsten zijn houdbare en complete voedingen voor honden van alle leeftijden. Deze maaltijd is op basis van vers vlees of vis, orgaanvlees en gezonde aanvullingen als rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. Ongeopend en buiten de koelkast zijn deze worsten lang houdbaar en daarmee ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Neemt u hierboven eens een kijkje in ons aanbod!

Op zoek naar droogvoer?

Voor een optimaal uitgebalanceerd dieet wordt het sterk aangeraden om natvoer af te wisselen met een hoogwaardige droogvoeding. Kijk eens op de pagina van BF Petfood voor alle droogvoedingen. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.