terug
Hill's Prescription Diet natvoer hond

Hill's Prescription Diet natvoer hond

Hill's Prescription Diet nat hondenvoer is speciale dierenarts voeding voor honden met gezondheidsproblemen. Deze voeding draagt klinisch bewezen bij aan het welzijn van uw trouwe viervoeter wanneer deze extra ondersteuning nodig heeft.  
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet natvoer hond

Hill's Prescription Diet natvoer hond

Bij Hill's werken verschillende experts zoals dierenartsen, voedingsdeskundigen aan het ontwikkelen van de beste voeding voor honden en katten. Hill's Prescription Diet natvoer hond is een assortiment natvoeding die specifiek is ontwikkeld voor honden die extra ondersteuning kunnen gebruiken omdat ze een gezondheidsprobleem hebben. Op basis van wetenschappelijk onderzoek streeft Hill's naar het aanbieden van hoogkwalitatieve voeding met de beste ingrediënten die nauwkeurig afgestemd worden op de behoeften van honden met een chronische of kortstondige aandoening. Alle soorten hondenvoer van Hill's worden klinisch getest. De houdbaarheidsdatum van de verschillende soorten voeding is op de verpakking te vinden en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan de aanbevolen gebruiksduur. We adviseren u om dieetvoeren alleen aan uw hond te geven na overleg met uw dierenarts. 

Assortiment Hill's Prescription Diet natvoer hond

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de verschillende soorten Hill's Prescription Diet natvoer. Er zijn verschillende aandoeningen waarbij de dieetvoedingen van Hill's uitkomst kunnen bieden voor uw hond. Naast dit natvoer is er ook een groot assortiment aan Hill's dierenarts droogvoer waarmee u deze natvoedingen zou kunnen combineren.  

Nieren 

Voor honden die last hebben van chronische nierinsufficiëntie of een nierziekte is Hill's Prescription Diet K/D natvoer ontwikkeld. Dit voer ondersteunt de nierfunctie en helpt bijvoorbeeld uremische episoden verminderen. Een voorbeeld is  Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care,  

Diabetes

Voor honden met diabetes mellitus of voor honden die de aanleg hebben obesitas te ontwikkelen, zal Hill's Prescription W/D Digestive/Weight/Diabetes blikvoer uitkomst kunnen bieden. Deze voeding bevat een lage hoeveelheid glucoseafgevende koolhydraten en is caloriearm waardoor het helpt bij het behoud van een ideaal lichaamsgewicht. 

Lever

Kampt uw hond met een verminderde leverfunctie? Hill's Prescription Diet L/D Liver Care hondenvoer is speciale voeding met zeer licht verteerbare eiwitten, koolhydraten en vetten waardoor het de belasting op de lever beperkt.

Herstel

Speciaal voor honden die herstellende zijn van een operatie of een zware ziekte heeft Hill's de Prescription A/D Restorative Care ontwikkeld. De voeding bevat een hoog energiegehalte en helpt bij het bevorderen van het genezingsproces.  

Allergie

Huidproblemen en/of omgevingsallergieën kunnen worden aangepakt met Hill's Prescription Derm Defense Skin Care. Dit smakelijke voer versterkt onder meer het immuunsysteem. Bij voedselintoleranties is Hill's Prescription D/D Food Sensitives een hele goede optie. Het ondersteunt de huidfunctie en helpt de symptomen van een allergische reactie op bepaalde voedingsstoffen te verminderen. 

Gewrichten

Als uw hond last heeft van gewrichtsklachten of een aanleg heeft voor zwaarlijvigheid kunt u kijken naar Hill's Prescription Metabolic + Mobility Weight + Joint Care. Het bevat een verlaagde hoeveelheid energie, voedingsstoffen die de gewrichten extra ondersteuning bieden en stimuleert een verzadigd gevoel.

Maag en darm

Hill's Prescription I/D Digestive Care kalkoen is licht verteerbaar voedsel voor honden die last hebben van maag-darmaandoeningen. Als uw hond door stress spijsverteringsproblemen ontwikkelt, is Hill's Prescription Diet I/D Stress Mini Digestive Care geschikte voeding. 

Urinewegen

Hill's Prescription C/D Multicare Urinary hondenvoer is voeding voor honden die kampen met blaasstenen. Het bevat hoogwaardige eiwitten in een lagere dosis en een gecontroleerd vetgehalte. Hill's Prescription Diet S/D Urinary Care is een ander voorbeeld van een voeding die de vorming van struvietstenen en -kristallen helpt verminderen en bevat onder meer een verlaagd magnesium gehalte.

Overgewicht

Hill's Prescription Metabolic Weight Management bevordert gewichtsverlies en helpt bij het behouden van een ideaalgewicht. Voor honden die last hebben van overgewicht kunt u ook Hill's Prescription R/D Weight Reduction overwegen. Het heeft ook een laag caloriegehalte en is vetarm. 

Belangrijk bij het gebruik van Hill's Prescription Diet natvoer hond 

Voor het vaststellen van de specifieke voedingsbehoefte en juiste behandeling voor uw hond is het noodzakelijk dat u overleg pleegt met uw dierenarts. Wij raden u dan ook aan om deze voeding alleen op advies van een dierenarts aan uw hond te voeren. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.