terug
Hill's Prescription Diet natvoer hond

Hill's Prescription Diet natvoer hond

Hill's Prescription Diet nat hondenvoer is speciale dieetvoeding voor honden met gezondheidsproblemen. Deze voeding draagt klinisch bewezen bij aan het welzijn van uw trouwe viervoeter wanneer deze extra ondersteuning nodig heeft.
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet natvoer hond

Hill's Prescription Diet natvoer hond

Bij Hill's werken verschillende experts, zoals dierenartsen en voedingsdeskundigen aan het ontwikkelen van de beste voeding voor honden. Hill's Prescription Diet natvoer hond is specifiek ontwikkeld voor honden die extra ondersteuning kunnen gebruiken, vanwege een gezondheidsprobleem. Op basis van wetenschappelijk onderzoek streeft Hill's naar het aanbieden van hoogkwalitatieve voeding met de beste ingrediënten die nauwkeurig afgestemd worden op de behoeften van honden met een chronische of kortstondige aandoening. Alle soorten hondenvoer van Hill's worden klinisch getest.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet natvoer hond goedkoop bestellen. Tot wel 40% goedkoper dan bij de dierenarts. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Hill's Prescription Diet natvoer hond

Er zijn verschillende aandoeningen waarbij de dieetvoedingen van Hill's uitkomst kunnen bieden voor uw hond. Voor het vaststellen van de specifieke voedingsbehoefte en juiste behandeling voor uw hond, is het noodzakelijk dat u overleg pleegt met uw dierenarts. Wij raden u dan ook aan om deze voeding alleen op advies van een dierenarts aan uw hond te voeren. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van ons uitgebreide assortiment Hill's Prescription Diet natvoer voor de hond.

Nieren

Voor honden die last hebben van chronische nierinsufficiëntie of een nierziekte is Hill's Prescription Diet K/D natvoer ontwikkeld. Dit voer ondersteunt de nierfunctie en helpt bijvoorbeeld uremische episoden te verminderen. Kidney Care natvoeding is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er een stoofpotje met kip en groenten voor de kieskeurige eter. Ook is er K/D + Mobility voor honden die naast nierproblemen ook een gewrichtsaandoening hebben.

Diabetes & overgewicht

Voor honden met overgewicht is er Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management. Dit hondenvoer stimuleert gewichtsverlies en helpt met het behouden van een ideaalgewicht. Bij honden die kampen met diabetes mellitus en/of aanleg hebben voor obesitas zal Hill's Prescription W/D Diabetes Care blikvoer uitkomst kunnen bieden. Deze vleesvoeding bevat een laag suikergehalte en optimale combinatie van vezels om de bloedsuikerspiegel te helpen reguleren.

Lever & urinewegen

Kampt uw hond met een verminderde leverfunctie? Hill's Prescription Diet L/D is speciaal samengesteld voor honden met een leveraandoening. Het zorgt er onder andere voor dat de lever zo min mogelijk belast wordt en stimuleert het leverweefsel om zichzelf te herstellen. Hill's Prescription Diet C/D en U/D helpen uw hond bij urinewegproblemen, zoals struvietstenen in de urinewegen.

Herstel

Speciaal voor honden die herstellende zijn van een operatie of een zware ziekte heeft Hill's de Prescription A/D Urgent Care ontwikkeld. De voeding bevat een hoog energiegehalte en zit boordevol goed verteerbare ingrediënten.

Allergie

Honden met huidproblemen en/of omgevingsallergieën kunnen baat hebben bij Hill's Prescription Derm Complete. Dit smakelijke natvoer helpt de reactie van het immuunsysteem op omgevingsallergenen en overmatig haaruitval te verminderen. Bij maagdarm- en huidaandoeningen als gevolg van voedselintoleranties is Hill's Prescription Z/D een hele goede optie.

Gewrichten

Hill's Prescription Diet J/D is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met gewrichtsproblemen, zoals osteoartritis en honden met chronische hartinsufficiëntie. Dit uitgebalanceerde natvoer voorziet uw hond van alle noodzakelijke voedingsstoffen en ondersteunt de gewrichtsstofwisseling en de hartfunctie.

Maag en darm

Als uw hond last heeft van maag/darm problemen is er keuze uit verschillende soorten natvoeding. Hill's Prescription Diet I/D bevat licht verteerbare en gemakkelijk op te nemen voedingsstoffen om spijsverteringsproblemen te verminderen. Er is ook een speciale variant met een laag vet gehalte, namelijk I/D Low Fat. Voor honden waarbij de spijsverteringsproblemen veroorzaakt worden door stress is er I/D Stress.

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is samengesteld met behulp van de ActivBiome+ technologie, waarvan klinisch is aangetoond dat het de ontlasting binnen 24 uur steviger maakt.

Ander product?

Naast bovenstaande natvoer voor uw hond is er ook een groot assortiment aan Hill's Prescription Diet droogvoer. Zo kunt u brokken en vleesvoeding combineren of afwisselen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.