terug
Hill's Prescription Diet hondenvoer

Hill's Prescription Diet hondenvoer

Hill's Prescription Diet hondenvoer is een lijn met enkel gespecialiseerde dieetvoeding voor honden met gezondheidsproblemen. Het is klinisch bewezen dat Hill's Prescription Diet hondenvoer kan helpen problemen te verminderen en de gezondheid te bevorderen!
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet hondenvoer
Let op: Dit is dierenartsvoeding

Hill's Prescription Diet hondenvoer

Het assortiment Hill's Prescription Diet hondenvoer bestaat uit een groot aantal voedingsproducten. Het dieetvoer kan helpen om gezondheidsproblemen bij uw hond te verminderen en hiermee de gezondheid en het welzijn van uw hond te ondersteunen. Hill's streeft ernaar om de producten continu te verbeteren. Daarbij combineren zij de laatste wetenschappelijke inzichten met de expertise van diverse specialisten. 

Assortiment Hill's Prescription Diet hondenvoer

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de verschillende soorten Hill’s Prescription Diet hondenvoer en de aandoeningen waarbij dit voer de behandeling kan ondersteunen. Hill's verkoopt naast droogvoer ook natvoer die mogelijk passen bij het aangepaste dieet van uw viervoeter.

Gewrichten

Hill's Prescription Diet J/D helpt de beweeglijkheid van de gewrichten van uw hond te verbeteren. Het product bevat het juiste evenwicht van gezonde voedingsstoffen en omega-3 vetzuren om de gewrichten te ondersteunen. Het J/D aanbod omvat meerdere producten, waaronder ook Reduced Calorie, Mini en Metabolic + Mobility.

Overgewicht of obesitas

Overgewicht is ongezond en kan andere kwalen veroorzaken. Hill's Prescription Diet R/D en Hill's Prescription Diet Metabolic zijn innovatieve producten die uw hond helpen om af te vallen en op gewicht te blijven. Dit voer is er ook in een Mini variant voor de kleinere hondenrassen.

Allergie

Huisdieren kunnen een allergische reactie vertonen op hun voedsel of een ingrediënt hiervan. Braken of diarree kan dan een gevolg zijn. Wanneer u voeding met slechts één eiwit zoals Hill's Presciption Diet D/D of een dieetvoeding zoals Hill's Prescription Diet Z/D gebruikt, kan dit een positieve bijdrage leveren en symptomen verminderen of zelfs doen verdwijnen.

Maag en Darm

Hill's Prescription Diet I/D helpt bij het herstellen van maag- en darmproblemen. Dit dieetvoer is geschikt voor aandoeningen die een goede spijsvertering verstoren of die de snelheid veranderen waarmee voedsel door het spijsverteringskanaal gaat. 

Urinewegen

Wanneer uw hond last heeft van blaasstenen kan dit irritatie veroorzaken. Hill's Prescription Diet C/D en U/D zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling via voeding van urinewegaandoeningen. Dit speciaalvoer helpt om de blaasstenen op te lossen en de kans op hervorming te verkleinen.

Nieren

Gezonde nieren zijn belangrijk omdat ze afvalstoffen uit het bloed verwijderen. Hill's Prescription Diet K/D helpt bij de behandeling van nierkwalen. Dit voer helpt om te symptomen te verminderen, de levenskwaliteit van uw hond te verbeteren en de levensverwachting te verhogen.   

Lever

De lever heeft een belangrijke rol bij de vertering, opname, omzetting en opslag van voedingsstoffen. Hill's Prescription Diet L/D ondersteunt de leverfunctie en helpt de lever van uw hond herstellen wanneer deze niet gezond is.

Ouderdom

Wanneer een hond ouder wordt kan het dier symptomen van hersenveroudering vertonen, zoals een onregelmatig slaappatroon, desoriëntatie of onzindelijkheid. Hill’s Prescription Diet B/D helpt om het leervermogen en het positief gedrag van uw ouder wordende hond te behouden.

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D is ontwikkeld en afgestemd op de behoefte van honden met diabetes of suikerziekte. Deze dieetvoeding uit de Hill's Prescription Diet hondenvoer lijn helpt de glucosegehalten te reguleren.

Gebit

Gebitsproblemen zoals tandsteen en ontstoken tandvlees komen bij veel honden voor. Wanneer dit niet behandeld wordt, kan uw hond in het ergste geval tanden verliezen. Hill's Prescription Diet TD is samengesteld voor honden met een probleemgebit.  

Belangrijk om te weten voor het gebruik van Hill's Prescription Diet hondenvoer

Wat de specifieke behoefte van uw hond is en welke behandeling uw huisdier nodig heeft, kunt u het beste in overleg met uw dierenarts bepalen. Wij adviseren u dan ook om eerst uw dierenarts te raadplegen, voordat u besluit een product uit het Hill's Prescription Diet hondenvoer assortiment te bestellen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.