terug
Hill's natvoer hond

Hill's natvoer hond

Hill's natvoer voor de hond is verkrijgbaar voor honden van jong tot oud! Bekijk het assortiment Hill's nat hondenvoer en bestel de favoriete smaak van uw hond tot wel 40% goedkoper!
Lees meer ..
Hill's natvoer hond

Hill's natvoer, een hoogwaardige maaltijd voor elke hond

Hill's heeft een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardig hondenvoer. Hill's natvoer voor de hond is een evenwichtige voeding, waar zelfs de moeilijkste eters van zullen smullen. Het kiezen van de juiste voeding kan soms ingewikkeld zijn, want alle honden zijn verschillend. Daarom heeft Hill's diverse varianten natvoer ontwikkeld. Elke variant is afgestemd op de behoeften van honden van jong tot oud.

Voordelen Hill's natvoer voor de hond

  • De ingrediënten worden samengesteld op basis wetenschappelijke inzichten. Hill's kiest voor combinaties die niet alleen het lekkerst smaken, maar die ook de beste voedingswaarde leveren naar leeftijd, grootte en behoefte van de hond.

  • Hill's wordt aanbevolen door veel dierenartsen. Dat komt doordat Hill's de feedback van de deskundigen en dierenartsen gebruikt om de producten te verbeteren en te verfijnen.

  • Hill's maakt gebruik van 'predictive biology'. Voortdurend onderzoek naar het effect van voeding op het welzijn van onze huisdieren, maakt de ontwikkeling van voer dat bijdraagt aan een langer en gezonder leven mogelijk.

  • Hill's denkt dat de gezondheid van de hond van binnenuit komt. Door jarenlang onderzoek kwam Hill's tot de conclusie dat het darmmicrobioom niet alleen van invloed is op een gezonde spijsvertering, maar ook op de algehele gezondheid van honden.

Bij Brekz kunt u het allerbeste hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Hill's natvoer voor de hond tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Hill's nat hondenvoer

Hill's heeft een uitgebreid assortiment natvoer voor honden. De producten in de webshop kunt u grofweg onderverdelen in de Hill's Science Plan varianten en de Hill's Prescription Diet varianten. Om het zoeken wat makkelijker te maken volgt een korte omschrijving van de diverse varianten.

Hill's Science Plan

  • Hill's Puppy: Dit smakelijke natvoer is speciaal voor puppy's tot 1 jaar. Ook geschikt voor honden die drachtig of lacterend zijn. Met een verhoogd energiegehalte om goed te groeien. De gebruikte ingrediënten dragen bij aan een evenwichtige groei en een gezond microbioom.

  • Hill's Adult: Dit is hoogwaardig natvoer met veel gezonde eiwitten. De ingrediënten dragen bij aan een gezonde spijsvertering en mooie vacht. Dit natvoer bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Speciaal voor honden van 1-6 jaar. Verkrijgbaar in de smaken kip, kalkoen en met rund

  • Hills Adult No Grain: Ideaal voor honden met een allergie of intolerantie voor graan. Geschikt voor volwassen honden van 1-6 jaar en verkrijgbaar in varianten met zalm en met kip.

  • Hill's Adult Light: Een smakelijk natvoer met een verlaagd energiegehalte. Dit voer is zeer geschikt voor honden met (neiging tot) overgewicht en kan helpen bij het behouden van een gezond gewicht. Geschikt voor honden van 1-6 jaar.

  • Hill's Mature Adult: Heerlijk natvoer voor senior honden vanaf ongeveer 7 jaar. Draagt bij aan spierbehoud en zorgt voor alle essentiële voedingsstoffen om de oudere hond te ondersteunen op zijn oude dag.

  • Hill's Perfect Digestion: Heerlijk natvoer met kip voor honden die ondersteuning kunnen gebruiken bij hun spijsvertering. Voor honden vanaf 1 jaar.

Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet voeding is speciaal ontwikkeld voor honden met gezondheidsproblemen of gezondheidsrisico's. Voordat u deze varianten gaat geven aan uw hond, dient u dit te overleggen met uw dierenarts. De samenstelling van het voer is namelijk speciaal afgestemd op de behoeften die horen bij bepaalde aandoeningen.

Hill's hondenbrokken

Hiil's heeft naast natvoer ook vele hoogwaardige varianten droogvoer. De brokken van Hill's zijn uitstekend te combineren met het natvoer. Zo geeft u uw hond een uitgebalanceerd dieet. Ook voor de lekkerste tussendoortjes kunt u kijken op de pagina met Hill's hondensnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.