Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hill's natvoer hond

Hieronder vindt u ons assortiment Hill's natvoer voor uw hond. Van Hill's Science Plan tot Hill's Prescripton. Verkrijgbaar per Tray (12 blikken). Bekijk hieronder ons laag geprijsde assortiment.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Adult
Puppy
Mature
Urinewegen
Nieren
Overgewicht
Gewrichten
Diabetes
Lever
Allergie
Maag en darm
Herstel

Adult

Puppy

Mature

Urinewegen

Nieren

Overgewicht

Gewrichten

Diabetes

Lever

Allergie

Maag en darm

Herstel

Adult

Hill's Adult Light Kip blik hondenvoer

Hill's Adult Light Kip blik hondenvoer

Hill's Adult Light Kip blik hondenvoer is een heerlijk compleetvoer voor volwassen of oudere honden die minder calorieën nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld overgewicht hebben, minder actief zijn of gecastreerd zijn. De voeding bevat minder vet en veel ruwe vezels die ervoor zorgen dat het hongergevoel snel verdwijnt. De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een snelle omzetting van vet in energie. Antioxidanten in de voeding zorgen voor bestrijding van schadelijke stoffen in het hondenlichaam, zodat de weerstand verbetert. 

 • Compleet natvoer voor honden
 • Bevat minder vet en calorieën
 • Beperkt het hongergevoel
 • Vet wordt snel in energie omgezet
 • Weerstand verbetert

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenvoeding van Hill's kopen. Bestel bijvoorbeeld Hill's Adult Light Kip blik hondenvoer gemakkelijk en voordelig online en uw aankoop wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingadvies Hill's Adult Light Kip blik hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u welk deel u van een blik van deze voeding per dag aan uw hond kunt serveren op basis van zijn lichaamsgewicht. De aangegeven hoeveelheden voer zijn richtlijnen en moeten aan de individuele behoeften worden aangepast om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Zorg ervoor dat uw hond altijd over vers drinkwater beschikt.

Gewicht Deel van blik per dag
2,5 kg 1/2 - 2/3
5 kg 3/4 - 1 1/4
10 kg 1 1/2 - 2
20 kg 2 1/2 - 3 1/3
30 kg 3 1/4 - 4 1/2
40 kg 4 - 5 2/3
50 kg 4 3/4 - 6 2/3
60 kg+ 1 per 10 kg


Ingrediënten Hill's Adult Light Kip blik hondenvoer

Samenstelling
Maïs, varken, sojabonenschillen, lever, maïsgluten, proteïnehydrolysaat, cellulose, plantenolie, gedroogd ei, calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, gejodeerd zout en kaliumchloride.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (5%), ruw vet (2,2%), ruwe vezel (2,7%), ruwe as (1,3%), vocht (74,3%), calcium (0,16%), koolhydraten (14,5%), magnesium (0,03%), omega-3-vetzuren (0,09%), omega-6-vetzuren (0,95%), fosfor (0,12%), kalium (0,17%), proteïne (5%), sodium (0,08%), vitamine A (4.050 IE/kg), vitamine D (300 IE/kg) en vitamine E (55 IE/kg). 

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (400 IE/kg), ijzer (13,6 mg/kg), jodium(0,4 mg/kg), koper (1,7 mg/kg), mangaan (3,0 mg/kg), zink (43,3 mg/kg) en selenium (0,07 mg/kg).

Andere hondenvoeding dan Hill's Adult Light Kip blik hondenvoer?

Ook voor andere soorten hondenvoeding van Hill's kunt u bij Brekz terecht. Bestel voor honden met een gevoelige maag en huid bijvoorbeeld Hill's Adult Sensitive Stomach & Skin hondenvoer, voor honden met gewrichtsproblemen Hill's Adult Medium Mobility Kip hondenvoer en voor zeer actieve werk- of jachthonden Hill's Adult Performance Kip hondenvoer. Voor ons gehele aanbod aan voeding van Hill's bekijkt u ons overzicht.

https://www.brekz.nl/33061-home_default/hill-s-adult-light-kip-blik-hondenvoer.jpg
28.95 2019/01/01
alles oke goede service sterk tevreden over de service ge zult nog bestellingen krijgen van mij grtz Leon
26561
14200
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 55,95
Hill's Adult Kip blik hondenvoer

Hill's Adult Kip blik hondenvoer

Hill's Adult Kip hondenvoer blik is gemaakt om de spieren en organen van uw hond sterk en gezond te houden. Het lijf van een volwassen hond krijgt behoorlijk wat te verduren en daarom is het belangrijk om door middel van de juiste voeding de hond goed te ondersteunen. De opname van voedingsstoffen, het behoud van sterke spieren en vitale organen is afhankelijk van de juiste ingrediënten in het voer. Hill's Adult Kip (blikvoer) Hondenvoer bevat de juiste samenstelling om uw hond perfect te ondersteunen. Op deze manier blijft uw volwassen hond langer gezond en vitaal.

De aanwezige eiwitten zijn geselecteerd op basis van de hoogste kwaliteit om de spieren zo goed mogelijk te voeden. Hierdoor blijven deze gezond. Daarnaast bevat Hill's Adult Kip (blikvoer) Hondenvoer een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte om de organen gezond te kunnen houden. Door alleen maar gebruik te maken van hoog verteerbare ingrediënten is de opname van de voedingsstoffen optimaal. Dit komt de spijsvertering ook weer te goede. Op deze manier is dit voer de optimale basis voor een gezonde leven voor uw volwassen hond. Dankzij onze ruime ervaring in hondenvoer koopt u bij ons online altijd goedkoop uw Hill's Adult Kip (blikvoer) Hondenvoer.

De houdbaarheid van Hill's Adult Kip hondenvoer blik staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Hill's Adult Kip hondenvoer blik

Kip, varkenslever, parelgort, gemalen maïs, varken, sojameel, ijzeroxide, gedroogde wei, eiwithydrolysaat, plantaardige olie, calciumcarbonaat, gejodeerd zout, magnesiumoxide, kaliumchloride, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen

Calcium (0.15%), Eiwit (6%), Fosfor (0.13%), Kalium (0.16%), Koolhydraten (NFE) (12%), Koper (3.7 mg/kg), Magnesium (0.02%), Natrium (0.05%), Omega-3 vetzuren (0.08%), Omega-6 vetzuren (0.87 %), Ruwe celstof (0.3 %), Vet (3.8%), Vitamine A (7210 IU/kg), Vitamine D (300 IU/kg), Vitamine E (45 mg/kg), Vocht (74.5%)

Voedingsadvies Hill's Adult Kip hondenvoer blik

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Hill's Adult Kip hondenvoer blik
Gewicht in KG Voer per blik
2.5 ½ - 2/3
5 >¾ - 1¼
7.5 1¼ - 1¾
10 1½ - 2
20 21/3 – 31/3
30 3¼ - 4½
40 4 – 5½
50 4¾ - 6½
60+ 1 per 10 kg

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Adult Kip (blikvoer) Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Hill's Adult Lam & Rijst Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s kijkt u op de merkpagina!

Hill's
https://www.brekz.nl/25865-home_default/hill-s-adult-kip-blikvoer.jpg
28.95 2019/01/01
Heel degelijke kwaliteit. Onze cavalier is er gek op
Wij zijn heel tevreden van het product. Ook de levering was ok
de honden lusten dit echt wel en voor ons ruikt het zo niet
Onze hond is er helemaal zot van, likt zijn kom meermaals uit als hij van dit Adult kip blik hondenvoer krijgt. We zijn zeer tevreden van dit product.
Mijn hond heeft als pup een operatieaan de darmen gehad en is heel gevoelig aan zn ingewanden , vandaar de we de raad kregen om Hill's te geven.
Mijn hondjes zijn al van een behoorlijke leeftijd namelijk vijftien jaar had altijd droge voeding mijn hondjes hun tanden zijn niet meer te best om de droge voeding te Kouwen, daarom heb ik nu een alternatief gevonden voeding in blik en worstvorm nu genieten ze weer met vollen teugen van hun eten.
volgens mijn hondje zeer lekker voedsel, alleen de hoeveelheid aan verpakking +/_ 1.2 kg is overdodig
1371
735
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 54,95
Hill's Adult Rund blik hondenvoer

Hill's Adult Rund blik hondenvoer

Hill's Adult Rund Hondenvoer blik is een hoogwaardig, aanvullend natvoer voor honden van alle leeftijden. Hill's voer wordt ontwikkeld door voedingswetenschappers en is daarom van zeer hoge kwaliteit. Deze voeding bevat essentiële vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Hoogwaardige proteïnen zorgen voor behoud van de spiermassa. De evenwichtige balans van calcium en fosfor helpt het gebit van uw hond sterk en gezond te houden. Maak gebruik van de aanbieding of van onze grote verpakking voor een scherpe prijs.

 • Ontwikkeld door de voedingswetenschappers van Hill's
 • Met essentiële vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Bevat hoogwaardige proteïnen voor behoud van de spiermassa van uw hond
 • Een evenwichtige balans van calcium en fosfor, voor een sterk en gezond gebit
   

Bij Brekz kunt u het beste Hill's hondenvoer voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Adult Rund Hondenvoer blik tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Hill's Adult Rund Hondenvoer blik staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Hill's Adult Rund Hondenvoer blik

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingsadvies Hill's Adult Rund hondenvoer blik

 
Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid blikken
per dag
2,5 0,5 tot 0,66
5 0,75 tot 1
10 1,33 tot 1,66
20 2,25 tot 3
30 3 tot 4
40 3,75 tot 5
50 4,5 tot 6
60 5,25 tot 6,75

 


Ingrediënten Hill's Adult Rund Hondenvoer blik

Rund, varkenslever, gemalen maïs, parelgort, eiwithydrolysaat, ijzeroxide, plantaardige olie, calciumcarbonaat, dierlijk vet, kaliumchloride, gejodeerd zout, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6%), ruw vet (3,8%), ruwe vezel (0,3%), ruwe as (1,2%), calcium (0,15%), fosfor (0,13%), vocht (76%), kalium (0,17%), natrium (0,06%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Hill's droogvoer met kip? Kijk dan eens bij Hill's Adult Medium Kip Hondenvoer. Voor een overzicht van al ons Hill's hondenvoer kijkt u hier.

Hill's
https://www.brekz.nl/28360-home_default/hill-s-adult-rund.jpg
28.95 2019/01/01
Het beste eten voor mijn hond
Omdat de veearts het aanraad om Hill's voeding te geven.
bestelling binnen één dag geleverd, geen problemen ondervonden. prima toch
uitstekend voer voor mijn honden
Gezonde voeding tegen een voordelige prijs
Ik ben ontzettend blij met deze site als je besteld dan is het er ook binnen twee dagen en het is ook nog nooit fout gegaan ik doe dit nu al 5 a 6 jaar en het is fantasties en de hond is er gek op en heel goedkoop bij ons in de winkel is een blikje 1.50 euro duurder ik blijf gewoon hier bestellen gr
1373
736
Hill's Adult Rund (blikvoer) Hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 54,95
Hill's Adult Kalkoen blik hondenvoer

Hill's Adult Kalkoen blik hondenvoer

Hill's Adult Kalkoen hondenvoer blik is een volledige blikvoeding met kalkoensmaak. De voeding is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van de spieren en zorgt voor het behoud van gezonde vitale organen bij volwassen honden. Magere eiwitten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat er spieren gevormd kunnen worden en dat de huidige spiermassa goed onderhouden wordt, zonder dat uw hond te dik wordt. Een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte zorgt voor het behoud van gezonde vitale organen.

Omega-3 vetzuren uit visolie ondersteunen onder andere de vacht en huid van uw hond. Klinisch bewezen antioxidanten ondersteunen bovendien het immuunsysteem. Doordat Hill's Adult Kalkoen hondenvoer blik bestaat uit makkelijk verteerbare ingrediënten worden de voedingsstoffen uitstekend opgenomen. De ingrediënten zijn ten slotte van een hoge kwaliteit, wat de smaak van de voeding ten goede komt. U kunt goedkoop Hill's Adult Kalkoen (blikvoer) Hondenvoer online bestellen op Brekz.nl. 

De houdbaarheid van Hill's Adult Kalkoen hondenvoer blik staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Hill's Adult Kalkoen hondenvoer blik

Kalkoen (minstens 11%), parelgort, gemalen maïs, rund, varkenslever, weipoeder, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, plantaardige olie, calciumcarbonaat, kaliumchloride, gejodeerd zout, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen:

Calcium (0,15%), eiwit (6%), fosfor (0,13%), kalium (0,16%), koolhydraten (12%), magnesium (0,02%), natrium (0,05%), Omega-3 vetzuren (0,08%), Omega-6 vetzuren (0,87%), ruwe celstof (0,3%), vet (3,8%), vocht (74,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Koper (3,7 mg/kg), vitamine A (7210 IU/kg), vitamine D (300 IU/kg), vitamine E (45 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Hill's Adult Kalkoen hondenvoer blik
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Blikken(370 gram)
2,5 1/2 -  2/3
5 3/4 - 1 1/4
7,5 1 1/4 - 1 3/4
10 1 1/2 - 2
20 2 1/3 - 3 1/3
30 3 1/4 - 4 1/2
40 4 - 5 1/2
50 4 3/4 - 6 1/2
60+ 1 per 10 kg

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Hill's Adult Kalkoen (blikvoer) Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Hill's hondenvoer voor volwassen honden.

Hill's
https://www.brekz.nl/28361-home_default/hill-s-adult-kalkoen-blikvoer.jpg
28.95 2019/01/01
Zeer Kwalitatieve voeding. De hond eet deze zeer graag!
Mijn hond is dol op Hill's hondenvoer. :)
Heel goed en licht verteerbaar voor onze hond. Werd aangeraden en gegeven in de dierenkliniek en ben het blijven geven . :-)
Ziet er goed uit en mijn Kismo is er gek op.
Naar mijn mening is dit gewoon de beste voeding voor mijn hond.
Onze Franse buldog vindt het zeer lekker. blik is makkelijk te openen en ruikt fris. Onze hond is actiever sinds ze 1 a 2 x/ week zo'n blik krijgt. Ook een goed product / prijs verhouding.
Onze kieskeurige chihuahua heeft nog nooit zo snel gegeten! Hij vindt het heerlijk!
nooit problemen mee gehad de hond doet het goed hier op
1375
737
Hill's Adult Kalkoen (blikvoer) Hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 54,95

Puppy

Hill's Puppy Kip blik hondenvoer

Hill's Puppy Kip blik hondenvoer

Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer is een premium puppyvoer (uit blik) dat alle voedingsstoffen bevat die uw jonge hond tijdens de belangrijke groeifase nodig heeft. Puppies hebben een grote behoefte aan essentiële voedingsstoffen. Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer helpt uw puppy een gezonde levensstart te maken. Het bevat het klinisch bewezen antioxidanten en DHA uit visolie om zijn mobiliteit te ondersteunen, eiwit en fosfor om zijn botten sterk te maken en eiwitten van hoge kwaliteit voor de ontwikkeling van krachtige spieren. Zo is uw puppy gelukkig en gezond en kan hij uitgroeien tot een sterke volwassen hond.

Bij Brekz hebben we Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer voordelig te koop. U kunt het eenvoudig online bestellen en krijgt het thuisbezorgd. Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer, regelmatig met gratis kilo acties!

De houdbaarheid van Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer

 • Complete voeding: Een compleet natvoer dat volledig is afgestemd op de voedselbehoefte van opgroeiende puppies;
 • Sterke botten: Met omega-3 vetzuren en een optimaal gehalte aan mineralen, voor de ontwikkeling van botten en een goede mobiliteit;
 • Gezond immuunsysteem: Klinisch bewezen antioxidanten dragen bij aan de ontwikkeling van de natuurlijke afweer van uw puppy;
 • Hoge kwaliteit ingrediënten: Een zeer gezonde voeding, met een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.

Ingrediënten Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer

Kip (minstens 30%), gemalen maïs, parelgort, sojameel, varkenslever, ijzeroxide, dicalciumfosfaat, gejodeerd zout, calciumcarbonaat, kaliumchloride, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestandsdelen (in het voer)

Calcium (0.4%), Eiwit (8.4%), Fosfor (0.29%), Kalium (0.25%), Koolhydraten (11.9%), Magnesium (0.04%), Natrium (0.12%), Omega-3 vetzuren (0.11%), Omega-6 vetzuren (1.21%), Ruwe celstof (0.4%), Vet (7.1%), Vitamine A (4350 IU/kg), Vitamine C (300 mg/kg), Vitamine D (45 IU/kg), Vocht (69.9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine D3 [E 671] (400 IE/kg), ijzer [E1] (13,6 mg/kg), jood [E2] (0,4 mg/kg), koper [E4] (1,7 mg/kg), mangaan [E5] (3,0 mg/kg), zink [E6] (43,3 mg/kg), seleen [E8] (0,07 mg/kg). Kleurstof: ijzeroxide

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Hill's Puppy Kip (blikvoer) hondenvoer - hoeveelheid blikken per dag

Gewicht van de puppy 2-3 Maanden oud 4-9 Maanden oud 10-12 Maanden oud
1 kg 1/2 - -
3 kg - 3/4 -
5 kg 1 1/2 - 1
10 kg 2 1/2 2 2 1/4
20 kg - 3 1/2 -
25 kg - - 3 1/4

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar Hill's hondenvoer, maar niet voor puppies? Wij verkopen diverse Hill's hondenvoer producten, dus u vindt ongetwijfeld het juiste voer voor uw hond! Of als u wel puppyvoer zoekt, maar van een andere fabrikant, dan kunt u kijken bij ons aanbod puppyvoer.

Hill's
https://www.brekz.nl/25867-home_default/hill-s-puppy-kip-blikvoer.jpg
28.95 2019/01/01
Hills is gewoon 'n zeer goed voer vr mijn hondjes zo wel de brok als vlees. Het ruikt goed en vooral ontlasting is prima. Ruikt ook niet sterk.
Snelle en correcte levering. Onze hondjes zijn gek op dit voer.!
besteld, geleverd zoals afgesproken. Voor een goede prijs.
Perfect voor de pup !!! Super lekker
De hond vindt het erg lekker en het is betaalbaar goedkoper dan in de winkel
1369
734
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 54,95

Mature

Hill's Mature Kip blik hondenvoer

Hill's Mature Kip blik hondenvoer

Hill's Mature Kip hondenvoer blik is een premium voeding van Hill's, die speciaal is afgestemd op de voedselbehoefte van honden die een jaartje ouder worden. Wanneer honden ouder worden, vermindert over het algemeen hun nierfunctie. Voedsel met te veel zout, bijvoorbeeld door toegevoegde fosofor, kan hierdoor de nieren overbelasten. Hierdoor kan uw hond last krijgen van een hoge bloeddruk, wat ook gevaarlijk is voor zijn hart. Hill's Mature Kip (blikvoer) Hondenvoer heeft een uitgebalanceerde samenstelling die rekening houdt met uw ouder wordende hond. Het helpt om de gewrichten van uw hond gezond te houden en ondersteunt de nierfunctie. Ook bevat het antioxidanten, glucosamine en chodroïtine uit natuurlijke bronnen. Zo heeft uw hond een gelukkige en vitale oude dage.

Kijk voor meer informatie over Hill's Mature Kip (blikvoer) Hondenvoer op de verpakking. Bij Brekz hebben we de beste aanbiedingen voor Hill's Mature Kip (blikvoer) Hondenvoer. Bijvoorbeeld regelmatig gratis kilo acties! 

De houdbaarheid van Hill's Mature Kip hondenvoer blik staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Hill's Mature Kip hondenvoer blik

 • Ondersteunt de nierfunctie: Een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte draagt bij aan het gezond houden van de vitale organen van uw hond;
 • Soepele gewrichten: Glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van uw hond;
 • Goed verteerbaar: De ingrediënten zijn gemakkelijk te verteren, waardoor uw hond de voedingsstoffen optimaal opneemt.
 • Complete voeding: Een hoogwaardig en compleet natvoer, gemaakt met de beste ingrediënten. Uw hond proeft dit terug in de heerlijke smaak!

 

Ingrediënten Hill's Mature Kip hondenvoer blik

Kip (minstens 10%), parelgort, gemalen maïs, weipoeder, varkenslever, ijzeroxide, gedroogde bietenpulp, maïsglutenmeel, eiwithydrolysaat, plantaardige olie, vismeel, calciumcarbonaat, kaliumchloride, taurine, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestandsdelen (in het voer):

Calcium (0.4%), Eiwit (8.4%), Fosfor (0.29%), Kalium (0.25%), Koolhydraten (11.9%), Magnesium (0.04%), Natrium (0.12%), Omega-3 vetzuren (0.11%), Omega-6 vetzuren (1.21%), Ruwe celstof (0.4%), Vet (7.1%), Vitamine A (4350 IU/kg), Vitamine C (300 mg/kg), Vitamine D (45 IU/kg), Vocht (69.9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

vitamine D3 [E 671] (400 IE/kg), ijzer [E1] (16,3 mg/kg), jodium [E2] (0,5 mg/kg), koper [E4] (2,1 mg/kg), mangaan [E5] (3,6 mg/kg), zink [E6] (51,9 mg/kg), selenium [E8] (0,08 mg/kg). Kleurstof: ijzeroxide.


Voedingsadvies Hill's Mature Kip hondenvoer blik

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Hill's Mature Kip hondenvoer blik

Lichaamsgewicht van de hond
(kilogram)
Aantal blikken (van 370 gram)
2.5 1/2 - 2/3
5 3/4 - 1
7.5 1 - 1 1/2
10 1 1/3 - 1 3/4
20 1 1/4 - 3
30 3 - 4
40 3 2/3 - 5
50 4 1/3 - 6
60 + 1 per 10 kg lichaamsgewicht

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar voer voor uw oudere hond, maar wilt u de rest van ons aanbod bekijken? Op onze pagina voer voor senior honden vindt u ons aanbod. En als u een ander soort natvoer zoekt, kunt u kijken op onze pagina natvoer voor honden.

Hill's
https://www.brekz.nl/25869-home_default/hill-s-mature-kip-blikvoer.jpg
28.95 2019/01/01
Goed gemengd smeuïg en mijn hond is er dol op.
Sinds mijn hond deze voeding krijgt is zijn eetlucht met sprongen verbeterd .
Lekker en smeuïg voor de hond
Onze hond eet ze toch smakelijk op !
Ik ben in het bezit van een 13-jarige mini-malthezer, dewelke haar droge voeding niet zo graag meer eet... Door haar korreltjes te mengen onder een kleine hoeveelheid Hill's Mature Kip blik, gaat ze met plezier terug naar haar eetbakje !!!
prima voeder hoge kwaliteit ben zeer tevreden
Assortiment honden voeding is zeer uitgebreid
Mijn honden vinden het lekker om te eten. Stevig voer zonder al te veel water.
bestelling snel aangekomen en hond lust het graag
Mijn hondje is niet meer te houden zo lekker vindt ze het!!
Een goed product voor een hele schappelijke prijs. Snelle en gratis levering. (bij voldoende afname)
1377
738
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 54,95

Urinewegen

Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer

Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer

Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer is een smakelijk dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor honden met blaasstenen. De samenstelling is met grote zorgvuldigheid ontwikkeld om de ontwikkeling van oxalaat-, uraat- en cystinestenen af te remmen. Dankzij het lage eiwitgehalte, met eiwitten van hoge kwaliteit wordt de aanmaak van afbraakstoffen afgeremd. De voeding bevat verder een verlaagd zoutgehalte, zodat minder vocht wordt vastgehouden. Zo verminderd de overlast die uw hond ervaart van blaasstenen.

 • Helpt de ontwikkeling van oxalaat-, uraat- en cystinestenen af te remmen
 • Laag gehalte aan eiwitten van hoge kwaliteit vermindert de aanmaak van afbraakstoffen
 • Bevat een verlaagd zoutgehalte
 • Speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van blaasstenen

Bij Brekz kunt u het beste Hill's nat hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
     

Voedingsadvies Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer

Voedingstabel Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer

Gewicht van de hond (kg) Blikken van 370 gram
Aantal blikken
2,5 1/3 - 1/2
5 2/3 - 3/4
10 1 - 1 1/2
20 1 3/4 - 2 1/2
30 2 1/3 - 3 1/3
40 3 - 4
50 3 1/2 - 4 3/4
60+ 3/4 per 10 kg

      
Ingrediënten Hill’s Prescription Diet U/D blik 370 gram hondenvoer

Maïszetmeel, eipoeder, dierlijk vet, varkenslever, diverse suikers, rijst, mineralen, cellulose, lijnzaad, sporenelementen en vitaminen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (3,9%), ruwe celstof (0,5%), calcium (0,15%), fosfor (0,09%), kalium (0,16%), koolhydraten (16,2%), magnesium (0,04%), natrium (0,09%), Omega-3 vetzuren (1,42%), Omega-6 vetzuren (0,14%), vet (7,7%), vocht (70,9%). 
    

Andere voeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een dieetvoer voor honden met nieraandoeningen? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet K/D blikken hond.

https://www.brekz.nl/24704-home_default/hill-s-prescription-diet-canine-ud-370gr-tray-12-st.jpg
33.95 2019/01/01
Voor zover ik dit kan beoordelen eet mijn hond het bij tijd wel en dan wilt hij het niet maar het is een goede voeding
Binnen 2 dgn op de juiste tijd bezorgt .Al vaker besteld en blijf dat ook d oen want de prijs is goedkoper dan bij andere sites
Heel correct geleverd de dag nadien tiptop
Op advies van de dierenarts dit product gekocht. ivm nierstenen van onze hond
Makkelijk te bestellen, aan huis bezorgd en stukken goedkoper!!!
Mijn hond heeft dit produkt eerst in brokvorm gehad maar dat liet hij staan nu hij dit krijgt eet hij het wel dus wat mijn hond betreft is dit een prima produkt.
Product is prima ,de levering heeft wat lang geduurd (10 dagen)mijn hond was uitgehongerd
24873
13865
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95
Hill’s Prescription Diet C/D blik 370 gram hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Hill's Prescription Diet C/D blik 370 gram hondenvoer

Hill's Prescription Diet C/D blik 370 gram hondenvoer kan gegeven worden aan honden die blaasstenen hebben gehad. Blaasstenen zijn erg pijnlijk en kunnen na behandeling terugkeren. Het geven van speciaal dieetvoer aan uw hond kan het risico op het opnieuw ontwikkelen van blaasstenen verminderen. 

Dit speciale dieetvoer heeft een hoog antioxidantengehalte en bevordert de neutralisatie van vrije radicalen. Hierdoor helpt dit voer het risico op de vorming van calciumoxalaat- en struvietstenen verminderen bij uw hond. Hill's Prescription Diet C/D blik 370 gram hondenvoer heeft gecontroleerde gehalten aan magnesium, fosfor, calcium en vet en bevat weinig natrium. Daarnaast is het voer verrijkt met calciumcitraat & omega 3-vetzuren. Dit hondenvoer kas levenslang gevoed worden aan volwassen honden van alle rassen. 

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Brekz raadt altijd aan voor het gebruik van medicijnen en medicijnvoer de dierenarts te raadplegen.

Bestel uw Hill's Prescription hondenvoer voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet C/D blik 370 gram hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.
    

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D blik 370 gram hondenvoer

Een blik van 370 gram komt overeen met 120 gram droogvoer. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Lichaamsgewicht van uw hond (in kg) Blik(ken) van 370 gram
2,5 1/2
5 3/4 - 1
10 1+1/4 - 1+1/2
20 2 - 2 3/4
30 2+3/4 - 3+3/4
40 3+1/4 - 4+1/2
50 3+3/4 - 5+1/4
60+ 1 per 10 kg

Bewaar het voer op en droge plek. Bewaar het voer na openen op een droge en koele plek en sluit goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 
  

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D blik 370 gram hondenvoer

Samenstelling:

Rund, kip (11%), maïs, rijst, varken, cellulose, mineralen, sojameel, soja-olie, visolie, lijnzaad, vitaminen, sporenelementen, taurine.
 

Ander Voer?

Bent u opzoek naar een alternatief voor Hill's Prescription Diet C/D blikvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Hill's. Hier vindt u onder andere Hill's Prescription Diet C/D hondenvoer.

https://www.brekz.nl/24443-home_default/hills-prescription-diet-cd-blik-370-gram-hondenvoer-.jpg
33.95 2019/01/01
Na dat er blaastesten zijn verwijderd zit onze hond op dit voer , hij lust het en dat is al heel wat
Super kwaliteit
Snelle levering ,top
Super voeding voor onze hond
Onze hond heeft met dit voer geen gruis meer in de urine super product
Zeer snelle levering. Uitermate tevreden.
Een eerlijk prodrukt en prijs vriendelijk
Het is goedkoper dan bij de dierenarts en super makkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd! Super tevreden en aan te raden.
26512
14178
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95
Hill's Prescription Diet S/D 370 gram blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Hill's Prescription Diet S/D blik hondenvoer

Hill’s Prescription Diet S/D blik hondenvoer is samengesteld door dierenartsen om het oplossen van struvietkristallen en- stenen bij honden te ondersteunen. Aandoeningen aan de urinewegen worden vaak veroorzaakt door de vorming van minerale kristallen en stenen in de urinewegen, die onder andere bloed in de urine en blaasontsteking kunnen veroorzaken. Struviet ontstaat als resultaat van urine dat is verzadigd met eiwit, calcium, fosfor en magnesium, gecombineerd met een te hoge urine pH. Een verhoogd energiegehalte vermindert de voedselopname en hierdoor ook de opname van mineralen. Dit dieetvoer mag enkel worden gegeven op advies van de dierenarts en is niet geschikt voor katten, pups, drachtige of zogende teven.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet S/D blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet S/D blik hondenvoer

Samenstelling:
Maïszetmeel, dierlijk vet, eipoeder, varkenslever, sucrose, cellulose, gejodeerd zout, plantaardige olie, kaliumchloride, calciumcarbonaat, DL-methionine, taurine, vitaminen en sporenelementen. urine-aanzurende substanties:calcium sulfaatte 2g/kg, DL-Methionine 0.5 g/kg.

Analytische bestanddelen: 
Eiwit: 7.5, Vet: 26.2, Ruwe celstof: 2.3, Ruwe as: 4.8 

Toevoegingsmiddelen:
Koolhydraten (NFE) 59.2,Calcium 0.32, Fosfor 0.11, Natrium 1.22, Kalium 0.44, Magnesium 0.016, L-carnitine 2.4 ppm, Vitamine C 2 ppm, Vitamine E 597 IU/kg, Omega-3 vetzuren    0.42, Omega-6 vetzuren 5.67, Bèta-caroteen 2.39 ppm, Zwavel 0.21, Vitamine A 23816 IU/kg, Vitamine D 1870 IU/kg.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet S/D blik hondenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet S/D blik hondenvoer

Lichaamsgewicht (kg) Blikken (370 g)
2,5 kg 1/2
5 kg 4/5
10 kg 1 1/3
20 kg 2 1/4
30 kg 3
40 kg 3 3/4
50 kg 4 1/2
60+ 3/4 per 10 kg

De bovenstaande hoeveelheden dient u te verdelen over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende, vers drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant in de vorm van brokken? Kijk dan eens naar Hill's Prescription Diet C/D. Voor alle overige dieetvoedingen van Hill's kunt u kijken op de pagina van Hill's Prescription Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/24450-home_default/hill-s-prescription-diet-sd-370-gram-blik-hondenvoer.jpg
33.95 2019/01/01
Supergoede service, noodzakelijk medicinaal dieetvoer zoals beloofd op de site binnen twee dagen netjes bezorgd, nadat een andere webwinkel. Topdierenshop na bestelling en betaling helemaal niet bleek te kunnen leveren. Dank voor de snelle levering!
Na 5 dagen gebruik al resultaat. Mijn Franse Bull voelt zich weer geweldig. We zijn er nog niet, maar gaat helemaal goed komen. Wat een opluchting?!
Kende het product van bij de dierenarts.Is 6 euro goedkoper bij u. Dan is de keuze snel gemaakt. Zal zeker nog bij jullie kopen.
26515
14181
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95
Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 354 g blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 354 g hondenvoer

Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 354 g hondenvoer is een smakelijke voeding met zacht gestoofde stukjes kip, groenten, vitaminen en mineralen. Het vermindert de kans op calciumoxalaatstenen en struvietstenen en helpt bij het oplossen hiervan. Blaasstenen zijn samengeklonterde minerale kristallen in de urinewegen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en zorgen geleidelijk tot ernstigere problemen, wanneer dit niet wordt behandeld. Daarom hebben Hill's voedingsdeskundigen samen met dierenartsen de Prescription Diet C/D Multicare ontwikkeld. Deze klinische voeding is speciaal samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van de hond te ondersteunen en het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen aanzienlijk te verminderen.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 354 g hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 354 g hondenvoer

Samenstelling Kip & Groenten: kip (10%), varkenslever, rijstbloem, maïszetmeel, eiwithydrolysaat, cellulose, rijst, soja-olie, gedroogde erwten, gedroogde wortelen, mineralen, tarwegluten, lijnzaad, visolie, vitaminen en sporenelementen. Totaal aan groenten (1%).

Analytische bestanddelen: Eiwit 22,8%, vet 18,3%, ruwe celstof 5,1%, koolhydraten (NFE) 48,4%, calcium 0,9%, fosfor 0,54%, natrium 0,29%, kalium 1%, magnesium 0,051%, vitamine C 8 ppm, vitamine E 825 IU/kg, omega 3-vetzuren, 0,8 omega 6-vetzuren 4,42%.
   

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 354 g hondenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Multicare blikvoer

Gewicht van de hond (kg) Blikken (354 g)
2,5 kg 3/4
5 kg 1 1/2
10 kg 2 1/3
20 kg 4
30 kg 5 1/2
40 kg 6 2/3
50+ kg 1 1/2 per 10 kg

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Multicare blikvoer + droogvoer

Gewicht van de hond (kg) Blikken (354 g) Droogvoer (g)
2,5 kg 1/2 25 g
5 kg 1/2 65 g
10 kg 1 95 g
20 kg 1 210 g
30 kg 2 240 g
40 kg 2 330 g
50+ kg 2 8 per kg


Uw dierenarts kan u adviseren over deze Prescription Diet voeding en aangeven of deze voeding geschikt is voor uw hond. Zorg ervoor dat uw huisdier altijd voldoende, vers drinkwater heeft. Bewaar de overgebleven portie op een koele plek en dek het goed af. Serveer het de eerstvolgende maaltijd op kamertemperatuur. De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.
   

Ander voer?

Bent u op zoek naar droogvoer voor uw hond met urinewegproblemen? Kijk dan naar Hill's Prescription Diet C/D hondenvoer. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina van Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31624-home_default/hills-prescription-diet-cd-multicare-stoofpotje-354-g-blik-hondenvoer.jpg
42.95 2019/01/01
34087
16099
Hill’s Prescription Diet C/D Multicare Stoofpotje 354 g blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 42,95
2 trays (24 blikken)
€ 79,95

Nieren

Hill's Prescription Diet K/D 370 gr blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer

Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor de ondersteuning van honden met nierproblemen. Chronische nierinsufficiëntie is een chronisch nierprobleem waarbij de nier onherstelbaar beschadigd is. De symptomen hiervan worden pas merkbaar als 75% van de nier verloren is. Op dat moment zal de hond ziek worden. De oorzaak is vaan onbekend, maar ouderdom, ziekten en infecties of inname van giftige stoffen kan een oorzaak zijn. Het gebruik van de juiste voeding kan helpen bij het verminderen van de ziektesymptomen van uw hond. 

Het is klinisch bewezen dat Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer de levenskwaliteit van honden met een nieraandoening helpt te behouden. Het hoge gehalte aan antioxidanten bevordert de neutralisatie van vrije radicalen. Dit betekent dat aggresieve deeltjes minder cellen zulllen beschadigen. Daarnaast bevorderen antioxidanten het immuunsysteem. De voeding helpt ook de ziekteverschijnselen bij uw hond met chronische nierinsufficiëntie te beperken. Onze klanten hebben positieve ervaringen met Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer. Het natvoer is te koop op Brekz.nl. 

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer

Kip (5%), Maïszetmeel, varkenslever, kalkoen, dierlijk vet, sucrose, lijnzaad, gedroogd eiwit, weipoeder, eiwithydrolysaat, calciumcarbonaat, karamel, calciumsulfaat, kaliumchloride, magnesiumoxide, gejodeerd zout, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen:

Calcium (0,23%), eiwit (4,5%), fosfor (0,07%), kalium (0,11%), koolhydraten (16,1%), magnesium (0,04%), natrium (0,05%), Omega-3 vetzuren (0,57%), Omega-6 vetzuren (1,29%), ruwe celstof (0,1%), taurine (0,03%), vet (7,9%), vocht (70,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Bèta-caroteen (0,45 mg/kg), vitamine A (10000 IU/kg), vitamine C (21 mg/kg), vitamine D (490 IU/kg), vitamine E (165 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer

Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
blikken
2,5 1/2 - 2/3
5 3/4 - 1
10 1 1/4 - 1 3/4
20 2 - 3
30 2 3/4 - 4

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Hill's Prescription Diet K/D Blikken hondenvoer? U kunt op onze website ook droogvoeding voor honden met nierproblemen bestellen. Zo kunt u uw hond een gevarieerde maaltijd aanbieden.

https://www.brekz.nl/27329-home_default/hill-s-prescription-diet-k-d-blikken-hond.jpg
36.95 2019/01/01
Prima service. Prima voeding. Onze border collie is er gek op.
Snelle service ! Mijn hond moest uit noodzaak overschakelen op dit voer wegens nierfalen. Ze lust het mits ik er kip en rijst onder meng.
Goed product. Zou iets meer structuur mogen bevatten. Niet vergelijkbaar met hetzelfde product van royal canin.
Onze hond is inmiddels 18 jaar en er is geconstateerd dat hij een verminderde nierfunctie heeft. Sinds het gebruik van Hill's nierdieet gaat het niet verder achteruit. De levering van Brekz.nl verliep vlot en de prijs was net iets beter dan de concurrent.
Correct geleverd voldoende informatie in verband met tijdstip vanthuisbezorging. Vatbaar voor herhaling dank u.
Goed product M'n hond vind t heerlijk
Het produkt en prijs is ok, de levering was foutief maar is toch op een snelle manier opgelost.
Alles prima en op tijd ++++++++++
prima aflevering binnen vooropgestelde tijd
6024
3090
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 36,95
2 trays (24 blikken)
€ 67,95
3 trays (36 blikken)
€ 98,95
Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje 354 g blik hondenvoer

Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer

Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer met gestoofde, hapklare stukjes kip en groenten, zijn samen met de toegevoegde vitaminen en mineralen een heerlijke, gezonde maaltijd voor uw viervoeter. Een chronische nierziekte is een aandoening die vaak in verband wordt gebracht met een hogere leeftijd. Vaak ontwikkelen oudere honden ook andere leeftijdsgerelateerde aandoeningen, zoals een verminderde mobiliteit. Voeding kan een belangrijke rol spelen bij deze aandoeningen. Deze voeding ondersteunt het natuurlijke vermogen van het lichaam bij de opbouw van spieren.

Deze klinische voeding ondersteunt niet alleen een goedwerkende nierfunctie, het helpt ook de mobiliteit te verbeteren en alertheid en vitaliteit bij oudere honden te ondersteunen. Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility hondenvoer is speciaal ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen en verlengt en verbetert het leven van honden met een chronische nierziekte. 

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer

Samenstelling kip & groenten: kip (5%), rijstbloem, diverse suikers, varkenslever, rijstzetmeel, lijnzaad, visolie, eiwithydrolysaat, soja-olie, mineralen, rijst, eipoeder, cellulose, dierlijk vet, gedroogde erwten, vitaminen en sporenelementen. Totaal aan groenten (1%).

Analytische bestanddelen: Eiwit 15,9%, vet 24,7%, ruwe celstof 3,8%, koolhydraten (NFE) 51,4%, calcium 0,76%, fosfor 0,32%, natrium 177,62 mg, kalium 0,96%, magnesium 88,717 mg, omega 3-vetzuren 58%.

Voedingsadvies Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet K/D +Mobility Stoofpotje 354 g blikvoer

Lichaamsgewicht hond (kg) Aantal blikken (354 g)
2,5 kg 2/3
5 kg 1
10 kg 1 3/4
20 kg 3
30 kg 4
40 kg 5
50+ kg 1 per 10 kg

Voedingstabel Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje blikvoer + droogvoer

Lichaamsgewicht hond (kg) Blikken (354 g) Droogvoer (g)
2,5 kg 1/2 10 g
5 kg 1/2 50 g
10 kg 1 70 g
20 kg 1 180 g
30 kg 2 185 g
40 kg 2 270 g
50+ kg 2 7 per kg


Uw dierenarts kan u adviseren over deze Prescription Diet variant en aangeven of deze voeding geschikt is voor uw hond. Bedek en koel de ongebruikte portie en serveer deze vervolgens weer op kamertemperatuur. Verdeel bovenstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag en zorg voor voldoende, schoon drinkwater. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Zoekt u een bijpassende droogvoeding? Kijk dan naar Hill's Prescription Diet K/D + Mobility hondenvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31628-home_default/hills-prescription-diet-kd-mobility-stoofpotje-354-g-blik-hondenvoer.jpg
42.95 2019/01/01
34091
16103
Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility Stoofpotje 354 g blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 42,95
2 trays (24 blikken)
€ 79,95

Overgewicht

Hill's Prescription Diet Metabolic 370 gr blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Hill's Prescription Diet Metabolic in blik hond

Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond is blikvoer dat uw hond helpt om snel en verantwoord af te vallen. Overgewicht kan zorgen voor een extra belasting op de spieren en gewrichten van uw hond. Het is dan ook belangrijk om ene hond goed op gewicht te krijgen. Daarbij is het echter wel noodzakelijk om dit op een verantwoorde manier te doen. Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond helpt u om uw hond in korte tijd verantwoord op gewicht te krijgen.

De werking van het voer is klinisch bewezen, niet alleen het afvallen gaat gemakkelijk maar uw hond op gewicht houden is met dit voer ook mogelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat 96% van de honden in 2 maanden weer op zijn juiste gewicht zat dankzij dit voer. Daarnaast heeft 90% van de honden het volledige afvalprogramma voltooid. Door de samenstelling van dit voer is het niet noodzakelijk om het voer exact af te meten. Voor gewichtsafname of gewichtsbehoud geeft u uw hond dagelijks een bepaalde hoeveelheid uit het blik. Dankzij onze ruime ervaring met dierenvoeding profiteert u bij ons van mooie korting op verscheidene verpakkingen.

De houdbaarheid van Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic blik hond

Varken, maïs, kip (5%), cellulose, rijst, gedroogde tomatenpuree, lijnzaad, gedroogd ei, kokosnootolie, mineralen, vitaminen, gedroogde wortelen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (1 mg/kg), Calcium (0.2%), Eiwit (7.2%), Fosfor (0.15%), Kalium (0.21 %), Koolhydraten (NFE) (9.5%), L-Carnitine (90 mg/kg), L-Lysine (0.44%), Magnesium (0.02%), Natrium (0.1 %), Omega-3 vetzuren (0.23%), Omega-6 vetzuren (0.67%), Ruwe celstof (4%), Taurine (383 mg/kg), Total Dietary Vezels (5.9%), Vet (3.4%), Vitamine A (13860 IU/kg), Vitamine C (25 mg/kg), Vitamine D (93 IU/kg), Vitamine E (135 mg/kg), Vocht (74.5%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Hill's Prescription Diet Metabolic blik hond
Streefgewicht Gewichtsverlies Gewichtsbehoud
KG Blik 350 gram Blik 350 gram
2 1/3 ½
2.5 ½ 2/3
3 ½ 2/3
4 2/3 1
5 2/3 1
7.5 1 1 ½
10 1 1/3 2
15 1 2/3 2 2/3
20 2 3 1/3
30 2 2/3 4 ½
40 3 ½ 5 ½
50 4 6 ½
60+ 4 2/3 7 ½Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Metabolic Diet Metabolic blik hond op zoek naar droogvoer voor uw hond dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Metabolic Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s Prescription Diet kijkt u op de merkpagina!

https://www.brekz.nl/27135-home_default/hill-s-metabolic-diet-metabolic-blikken-hond-.jpg
2.99 2019/01/01
snel geleverd prima optijd. ga zo door en ik blijf klant.
vlot verloop van bestelling en zeer goed dat je de levering kan volgen op de site zeer goed van prijs ..... tot de volgende bestelling tevreden nieuwe klant
onze hond eet het graag en het moest voor over gewicht
het eten voor de hond is goed graag zou ik bij de volgende bestelling een afsluitdekseltje ontvangen verder was alles prima groet mien van outheusden
Prima product voor gewichtsverlies. Ruikt goed en hondje lust het graag. Wel wat duur maar kwaliteit moet betaald worden.
Ik ken het product omdat het door de dierenkliniek mij aangeraden werd. Het enige grote verschil is dat het een stuk goedkoper is bij Brekz.
Is een zeer goed produkt. Heeft al heel goed geholpen met de gezondheid van mijn hond
Goed product voor de hond
goede prijs. snelle levering. dus een goede service.
21950
13085
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
Beschikbaar 01 jan
Hill's Prescription Diet R/D 350 gr blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet R/D 350 gr blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet R/D Blikken voor de hond is voer dat uw hond helpt om zijn gewichtsproblemen aan te pakken. Daarnaast helpt het voer uw hond op gewicht te houden nadat deze zijn ideale gewicht heeft bereikt. Honden met overgewicht zijn gebaat bij goede voeding met de juiste samenstelling om het afvallen gemakkelijker maar verantwoord te laten verlopen.

Hill's Prescription Diet R/D Blikken voor de hond bevat de juiste ingrediënten voor gewichtsverlies bij uw hond. Door het lage vetgehalte en het lage aantal calorieën in het voer wordt de gewichtsafname bij uw hond bevordert. Daarnaast is het voer rijk aan voedingsvezels die zorgen dat uw hond sneller verzadigd is. Hierdoor heeft hij naast zijn hoofdmaaltijden minder trek in ander eten. Het voer bevat toegevoegde L-carnitine die de vetverbranding bevordert. Daarnaast helpt het om de spieren te behouden zodat de hond op een gezonde manier gewicht verliest. Hill's Prescription Diet R/D Blikken voor de hond  kunt u goedkoop online bestellen bij Brekz.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet R/D Blikken voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet R/D Blikken voor de hond

Varken, plantaardige vezels, gemalen rijst, varkenslever, cellulose, sojameel, ijzeroxide, eiwithydrolysaat, plantaardige olie, calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, gejodeerd zout, taurine, L-carnitine supplement, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (0.4 mg/kg), Calcium (0.16%), Eiwit (6.2%), Fosfor (0.13%), Kalium (0.18%), Koolhydraten (NFE) (9.5%), L-Carnitine (90 mg/kg), Magnesium (0.03%), Natrium (0.06%), Omega-3 vetzuren (0.08 %), Omega-6 vetzuren (0.68 %), Ruwe celstof (5.2%), Vet (2.1%), Vitamine A (4000 IU/kg), Vitamine C (17 mg/kg), Vitamine D (320 IU/kg), Vitamine E (122 mg/kg), Vocht (75.6%)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Hill's Prescription Diet R/D hondenvoer
Streefgewicht Gewichtsverlies Gewichtsbehoud
KG Blik 350 gram Blik 350 gram
2 1/3 2/3 – ¾
3 ½ ¾ - 1 ¼
4 ¾ 1 – 1 ½
5 1 1 ¼ - 1 ¾
6 1 1 ½ - 2
7 1 ¼ 1 2/3 – 2 ¼
8 1 1/3 1 ¾ - 2 ½
9 1 ½ 2 – 2 2/3
10 1 ½ 2 – 3
15 2 2 ¾ - 4
20 2 ½ 3 ½ - 4 ¾
25 3 4 ¼ - 5 ¾
30 3 ½ 4 ¾ - 6 ½
35 4 5 1/3 – 7 1/3
40 4 1/3 6 – 8 ¼
50 5 7 – 9 2/3
60 6 8 – 11
70+ 0.9 per 10 kg 1 ½ per 10 kg

 

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet R/D Blikken voor de hond op zoek naar droogvoer voor uw hond dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet R/D hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s Prescription Dietkijkt u op de merkpagina!

https://www.brekz.nl/27134-home_default/hill-s-prescription-diet-r-d-blikken-voor-de-hond.jpg
33.95 2019/01/01
Product ok maar niet tevreden over levering. Besteld op 7 jan. En geleverd op 18 Jan!!
Goed product. Onze hond houdt er alvast van.
goed product en ok super goed service ik ben blij voor mij hond bella ho ok voor bretz julli is super en vriendelijk bedankt voor de goed product gr gvs maassluis
Honden lusten het graag en de mijne (king charles) is op 3 maanden 3 kg afgevallen. Maar er moet een strikte discipline opgelegd worden. het product werk in elk geval als men tussen de maaltijden niets andres geeft.
7216
3617
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95
Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer

Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer

Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer is een voeding voor honden met overgewicht, oudere honden en gecastreerde honden. De voeding helpt de hond zijn ideale gewicht te bereiken en te behouden zodat hij een gezond en vitaal leven kan leiden. De voeding bestaat uit kip, kalkoen en groente en bevat een nauwkeurig samengestelde hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen. Daarnaast bevat de voeding L-carnitine voor een snellere stofwisseling en verbranding van vet. De opname van stoffen wordt gestimuleerd door prebiotische vezels. Daarnaast hebben de omega-3- en omega-6-vetzuren in de voeding een positief effect op de huid en vacht. De voeding bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen en is daarom een zeer gezonde en lekkere maaltijd voor uw dier!

 • Natvoer voor honden met overgewicht, oudere honden en gecastreerde honden
 • Helpt het ideale gewicht te bereiken en te behouden
 • Bevat kip, kalkoen en groenten
 • Bevat een nauwkeurig samengestelde hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen
 • Zorgt voor een snelle stofwisseling en vetverbranding
 • Stimuleert de opname van stoffen
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenvoeding van Hill's kopen. Bestel bijvoorbeeld Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer gemakkelijk en voordelig online en uw bestelling wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt. 

Voedingsadvies Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u welk deel van een blik Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer u per dag aan uw hond kunt geven. 

Gewicht van de hond Dagelijkse hoeveelheid in blikke (1 blik = 363g)
2,5 kg 1/2 - 3/4
5 kg 3/4 – 1 1/4
10 kg 1 1/2 - 2
20 kg 2 1/2 - 3 1/3
30 kg 3 1/2 – 4 1/2
40 kg 4 – 5 2/3
50 kg 4 3/4 - 6 2/3
60+ kg 1 per 10 kg


Ingrediënten Hill's Adult Perfect Weight blik hondenvoer

Samenstelling
Kip (6%), kalkoen, groene erwten, aardappelzetmeel, ei-eiwit, havervezel, cellulose, tomatenpulp, bietenpulp, erwt, eiwitconcentraat, lijnzaad, kokosolie, mineralen, kippenbouillon poeder, groene bonen, wortelen, wortelpoeder, DL-methionine, appeldroesem, L-lysine, vitaminen, sporenelementen, taurine en L-carnitine.

Analytische bestanddelen
Beta-caroteen (1,6 mg/kg), calcium (0,23%), koolhydraten (10,2%), vet (3,2%), ruwe vezel (3%), L-Carnitine (105 mg/kg), magnesium (0,04%), vocht (75%), omega-3-vetzuren (0,22%), omega-6-vetzuren (0,48%), fosfor (0,16%), kalium (0,2%) proteïne (7%), sodium (0,09%), vitamine A (10882 IE/kg), vitamine C (80 mg/kg), vitamine D (319 IE/kg) en vitamine E (170 mg/kg).


Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (4.760 IE/kg), vitamine D3 (370 IE/kg), vitamine E1 (56,2 mg/kg), vitamine E2 (1,1 mg/kg), vitamine E4 (6,6 mg/kg), vitamine E5 (5,3 mg/kg) en vitamine E6 (73,3 mg/kg). 

Andere hondenvoeding?

Ook voor diverse andere soorten voeding van Hill's kunt u bij Brekz terecht. Bestel bijvoorbeeld voor voeding zonder granen Hill's Ideal Balance Adult Medium Kip & Rijst hondenvoer, voor grote honden met gewrichtsproblemen Hill's Adult Large Mobility Kip hondenvoer en voor honden met een gevoelige maag en huid Hill's Adult Sensitive Stomach & Skin hondenvoer. Bekijk ook eens ons gehele overzicht aan hondenvoeding van Hill's en bestel snel de voeding die past bij uw hond!

https://www.brekz.nl/26845-home_default/hill-s-adult-perfect-weight-blik-hondenvoer.jpg
28.95 2019/01/01
Hills was ons al bekend van Frankrijk. Is een heel goed product en onze oude hond heeft het graag.
Niet compleet ontvangen, de service begint zich te achterhalen. In het verleden hele goede service de laatste 4 bestellingen veel niet meegeleverd erg jammer, hopelijk in 2019 weer beter !!!!
Voor onze borderkes oudere hond dik in orde lust het graag
26564
14202
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 54,95
Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 354 g blik hondenvoer

Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 354 g hondenvoer

Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 354 g hondenvoer werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van de hond. Het geeft de hond een verzadigd gevoel en ondersteunt de vitaliteit en algemene gezondheid. Overgewicht kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Door het extra gewicht worden de gewrichten meer belast en de algehele gezondheid van de hond negatief beïnvloed. 

Hill’s Prescription Diet Metabolic is speciaal samengesteld door voedingsdeskundigen en dierenartsen om de hond te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Dit stoofpotje met heerlijke, zacht gestoofde stukjes met kip, toegevoegde groenten, vitaminen en mineralen bieden uw viervoeter de belangrijkste voedingsstoffen om gezond te kunnen blijven.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 354 g hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 354 g hondenvoer

Samenstelling: Kip & Groenten: varken, cellulose, rijstbloem, maïszetmeel, tarwegluten, kip (1%), lijnzaad, gedroogde tomatenpuree, gedroogde wortelen, erwten, mineralen, rijst, visolie, wortelenpoeder, vitaminen en sporenelementen. Totaal aan groenten 3%.

Analytische bestanddelen: Eiwit 29,2%, vet 12%, ruwe celstof 12,4%, koolhydraten (NFE) 40,4%, calcium 1%, fosfor 0,67%, natrium 0,4%, kalium 0,94%, magnesium 0,078%, taurine 0,1%, vitamine C 178 ppm, vitamine E 934 IU/kg, DHA 0,108%, EPA 0,151%, omega 3-vetzuren, 1,57%, omega 6-vetzuren 2,09%.

Voedingsadvies Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 354 g hondenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Metabolic 354 g blikvoer

Voor gewichtsverlies Voor gewichtsbehoud
Ideaal lichaamsgewicht (kg) Aantal blikken (354 g) Aantal blikken (354 g)
2,5 kg 1/2 1
5 kg 1 1 1/2
10 kg 1 2/3 2 2/3
20 kg 2 3/4 4 1/3
30 kg 3 3/4 6
40 kg 4 1/2 7 1/3
50+ kg 1 per 10 kg 1 1/2 per 10 kg

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Metabolic blikvoer + droogvoer

Voor gewichtsverlies Voor gewichtsbehoud
Ideaal gewicht (kg) Blikken (354 g) Droogvoer (g) Blikken (354 g) Droogvoer (g)
2,5 kg 1/2 5 g 1/2 30 g
5 kg 1/2 35 g 1/2 80 g
10 kg 1 50 g 1 125 g
20 kg 1 123 g 1 260 g
30 kg 2 130 g 2 305 g
40 kg 2 220 g 2 415 g
50+ kg 2 5 per kg 2 10 per kg


Uw dierenarts kan u adviseren over deze Prescription Diet voeding en aangeven of het geschikt is voor uw hond. Verdeel de aanbevolen hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. Bedek en koel de ongebruikte porties en serveer het de eerstvolgende maaltijd op kamertemperatuur. Zorg dat uw hond altijd voldoende, vers drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op het blik vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een passende droogvoeding? Kijk dan naar Hill's Prescription Diet Metabolic hondenvoer. Voor het totaalaanbod kijkt u op de pagina van Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31629-home_default/hills-prescription-diet-metabolic-stoofpotje-354-g-blik-hondenvoer.jpg
38.69 2019/01/01
Keurig en netjes op tijd afgeleverd, hondjes zijn heel blij
34085
16104
Hill’s Prescription Diet Metabolic Stoofpotje 354 g blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 38,69
2 trays (24 blikken)
€ 72,02

Gewrichten

Hill's Prescription Diet J/D Blikken 370gr blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond

Speciaal voor honden met mobiliteitsproblemen is er Hill’s Prescription Diet J/D Blikken voor de hond. Aandoeningen aan bijvoorbeeld de gewrichten kunnen uw huisdier veel pijn of ongemak bezorgen. Als uw hond liever niet beweegt en/of pijn lijkt te hebben bij het bewegen kan dit duiden op een dergelijke aandoening. De productlijn Hill’s Prescription Diet hondenvoer is speciaal ontwikkeld dieetvoer voor honden met gezondheidsproblemen zoals overgewicht, maag-darmproblemen, nierziektes en dergelijke. Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond bieden uitkomst wanneer uw hond problemen heeft bij het bewegen. Om uw hond weer vrolijk te laten rennen en spelen is het dan ook aan te bevelen om uw trouwe viervoeter Hill’s Prescription Diet J/D blikken voor de hond geven. 

Hill’s Prescription Diet J/D blikken voor de hond:

 • Ondersteunt honden bij het lopen, rennen, spelen en traplopen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat uw hond al binnen 21 dagen zichtbaar vooruitgang zal tonen
 • Verzacht pijnlijke gewrichten en houdt het kraakbeen gezond 
 • Helpt gewrichtskraakbeen te behouden dankzij hoge gehaltes aan EPA (een speciaal omega-3 vetzuur uit visolie) en natuurlijk glucosamine- en chondroïtinesulfaat.
 • Dit blik bevat 370 gram hondenvoer
   

Onze klanten deden positieve ervaring op met Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond. Dit voer is goedkoop online te koop bij Brekz. 

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond

Lamslever, rijst, varken, maïs, lam, rijstmeel, weipoeder, lijnzaad, visolie, cellulose, eipoeder, sojameel, plantaardige olie, eiwithydrolysaat, mineralen, taurine, L-carnitine, vitaminen en sporenelementen, gekleurd met ijzeroxide.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond 
Lichaamsgewicht kg Blik(ken) 370 gram
2 1/3 - 1/2
3 1/3 - 1/2
4 1/2 - 3/4
5 2/3 - 3/4
7,5 3/4 - 1 1/4
10 1 - 1 1/2
15 1 1/2 - 2
20 1 3/4 - 2 1/2
30 2 1/3 - 3 1/3
40 3 - 4 1/4
50 3 1/2 - 5
60+ 1 per 10 kg gewicht

 

Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond 
Gemengde voeding blik- met droogvoer
Lichaamsgewicht kg Blik(ken) 370 gr Droog gr
2 1/4 20
3 1/3 25
4 1/2 20
5 1/2 35
7,5 1/2 70
10 1/2 105
15 1 100
20 1 155
30 1 260
40 2 220
50 2 310
60+ 1 9 per kg


Ander product?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet J/D Blikken voor de hond op zoek naar ander voer voor uw hond met gewrichtsproblemen, neemt u dan een kijkje in ons assortiment speciaalvoer voor honden met gewrichtsproblemen. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s kijkt u op de Hill's merkpagina.

https://www.brekz.nl/23246-home_default/hill-s-prescription-diet-j-d-blikken-hond.jpg
33.95 2019/01/01
Wat droog en lastig uit het blik te halen maar met wat water eet onze hond met smaak zijn bak leeg.
Alles is prima verlopen zoals het was verwacht
Stevig voedsel, de hond vindt het heerlijk.
Of het product zo gunstig is als geclaimed kunnen wij nog niet beoordelen. De hond vindt het wel lekker.
6021
3089
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95
Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Stoofpotje 354 g blik hondenvoer

Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer

Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer ontwikkeld om de hond te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Tevens helpt het de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen. Overgewicht kan serieuze gevolgen hebben voor de gezondheid van uw huisdier. Door overgewicht wordt spelen moeilijker, de gewrichten meer belast en de algehele gezondheid van de hond negatief beïnvloed. Het is klinisch bewezen dat de voeding van Prescription Diet Metabolic + Mobility de mobiliteit verbetert en het lichaamsgewicht vermindert. Hill's Prescription Diet Stoofpotje is een heerlijke voeding met zacht gestoofde, hapklare stukjes met tonijn, groenten, vitaminen en mineralen.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer

Samenstelling Tonijn & Groenten: varken, cellulose, maïszetmeel, tonijn (1%), lijnzaad, eiwithydrolysaat, gedroogd ei-wit, visolie, gedroogde wortelen, gedroogde tomatenpuree, rijst, mineralen, tarwegluten, kokosnootolie, spinazievlokken, vitaminen, sporenelmenten. Totaal aan groenten 2%.

Analytische bestanddelen: Eiwit 27,9%, vet 14,8%, ruwe celstof 14,9%, koolhydraten (NFE) 36,3%, calcium 0,89%, fosfor 0,57%, natrium 0,39%, kalium 1%, magnesium 96,333 mg, taurine 0,17%, L-carnitine 653,5 ppm, vitamine C 155 ppm, vitamine E 1204 IU/kg, omega 3-vetzuren 313,54%, omega 6-vetzuren 136,93%.

Voedingsadvies Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Stoofpotje 354 g hondenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility 354 g blikvoer

Voor gewichtsverlies Voor gewichtsbehoud
Ideaal lichaamsgewicht (kg) Aantal blikken (354 g) Aantal blikken (354 g)
2,5 kg 2/3 1
5 kg 1 1 3/4
10 kg 1 3/4 3
20 kg 3 5
30 kg 4 6 2/3
40 kg 5 8 1/4
50+ kg 1 per 10 kg 1 3/4 per 10 kg

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility blikvoer + droogvoer

Voor gewichtsverlies Voor gewichtsbehoud
Ideaal lichaamsgewicht (kg) Aantal blikken (354 g) Droogvoer (g) Aantal blikken (354 g) Droogvoer (g)
2,5 kg 1/2 10 g 1/2 35 g
5 kg 1/2 40 g 1/2 85 g
10 kg 1 55 g 1 130 g
20 kg 1 140 g 1 265 g
30 kg 2 145 g 2 315 g
40 kg 2 215 g 2 420 g
50+ kg 2 6 per kg 2 10 per kg


Uw dierenarts kan u adviseren over deze Prescription Diet voeding en aangeven of het geschikt is voor uw hond. De aanbevolen hoeveelheden dient u te verdelen over minstens 2 maaltijden per dag. Bedek en koel de ongebruikte portie en serveer het de eerstvolgende maaltijd op kamertemperatuur. Zorg dat uw hond altijd voldoende, vers drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op het blik vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Zoekt u de bijpassende droogvoeding van dit stoofpotje? Kijk dan naar Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility hondenvoer. Voor alle overige varianten kijkt u op de pagina van Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31630-home_default/hills-prescription-diet-metabolic-mobility-stoofpotje-354-g-blik-hondenvoer.jpg
42.95 2019/01/01
Het is net zo goed als de brokken mijn hond vind het heerlijk en zoals altijd snelle levering
34086
16105
Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility Stoofpotje 354 g blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 42,95
2 trays (24 blikken)
€ 79,95

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D 370 gram blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet W/D 370 gram blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet W/D 370 gram blik hondenvoer is een dieetvoer voor honden met diabetes mellitus en helpt het gezond gewicht te bereiken en behouden. Diabetes komt vaak samen met overgewicht. Deze voeding helpt uw hond om het gezonde gewicht weer te bereiken en behouden. Daarom bevat het een verlaagd gehalte calorieën. De vele voedingsvezels geven uw hond een vol gevoel, waardoor hij minder zal bedelen. En dankzij L-carnitine wordt de vetverbranding gestimuleerd en blijft de spiermassa tijdens afvallen behouden. Voor een optimale ondersteuning van diabetes.

 • Verlaagd caloriegehalte voor een gezond gewicht
 • Helpt na afvallen het gezonde gewicht te behouden
 • Voedingsvezels geven vol gevoel en verminderen bedelen
 • Stimuleert de vetverbranding
 • Geschikt voor honden met diabetes mellitus

Bij Brekz kunt u het beste Hill's Prescription Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet W/D 370 gram blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet W/D 370 gram blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet W/D 370 gram blik hondenvoer

Ideaal volwassen lichaamsgewicht (kg)

Voor gewichtsverlies Voor gewichtsbehoud
Blikken Blikken
2,5 2/3 3/4
5 1 1 1/4
10 1 3/4 2
20 3 3 1/2
30 4 4 2/3
40 5 5 3/4
50 6 7
60 + 0,1 per kg 0,13 per kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet W/D 370 gram blik hondenvoer

Varken, maïs, kip (6%), parelgort, cellulose, eiwithydrolysaat, lijnzaad, eipoeder, mineralen, sporenelementen en vitaminen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (19,2%), ruw vet (11,6%), ruwe celstof (13,8%), ruwe as (4,9%), calcium (0,72%), fosfor (0,53%), natrium (0,28%), kalium (0,9%), magnesium (0,1%), Omega-3 vetzuren (1,12%), Omega-6 vetzuren (2,87%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een natvoer voor honden met overgewicht? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet R/D Blikken hond.

https://www.brekz.nl/24451-home_default/hill-s-prescription-diet-wd-370-gram-blik-hondenvoer.jpg
33.95 2019/01/01
zeer snel gekregen ,super verpakt
26516
14182
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95

Lever

Hill's Prescription Diet L/D 370 gr blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet L/D Blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet L/D Blik hondenvoer is een natvoeding voor zowel puppy's als volwassen honden met een leveraandoening. Leveraandoeningen kunnen ontstaan door infecties, gifstoffen en aangeboren factoren. U kunt een leveraandoening bij uw hond herkennen aan bijvoorbeeld braken, sloomheid en een slechte conditie. Deze voeding helpt uw hond zijn lever gezond te houden en minder te belasten. De voeding bevat goed verteerbare koolhydraten en vetten, een verlaagd eiwitgehalte en een aangepaste aminozurenstructuur waardoor de opstapeling van ammoniak wordt voorkomen. De voeding helpt de productie van metabolische gifstoffen te verminderen. Extra vitamine K, zink, kalium, L-carnitine en oplosbare vezels dragen bij aan de gezondheid van de lever. 

 • Geschikt voor puppy's en volwassen honden met een leveraandoening
 • Zorgt voor een mindere belasting van de lever
 • Is goed verteerbaar
 • Vermindert de opstapeling van ammoniak
 • Helpt de productie van gifstoffen te verminderen
 • Bevat veel gezonde stoffen die goed zijn voor de lever
 • Een blik bevat 370 gram

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill's Prescription Diet gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet L/D Blik hondenvoer en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet L/D Blik hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de dagelijks aanbevolen hoeveelheid in blikken op basis van het lichaamsgewicht van uw hond. Deze hoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van honden variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden.

Lichaamsgewicht (kg)

Blik(ken) (370 g)

2.5

1/3 - 1/2

5

1/2 - 3/4

10

1 - 1 1/3

20

1 2/3 - 2 1/4

30

2 1/4 - 3

40

2 2/3 - 3 3/4

50

3 1/4 - 4 1/2

60 +

3/4 per 10 kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet L/D Blik hondenvoer

Samenstelling
Rijst, dierlijk vet, sojameel, plantaardige olie, eipoeder, maïszetmeel, maïsglutenmeel, eiwithydrolysaat, mineralen, cellulose, visolie, gedroogde bietenpulp, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (2,09 mg/kg), calcium (0,29%), eiwit (6,2%), fosfor (0,21%), kalium (0,32%), koolhydraten (16,4%), koper (1,5 mg/kg), L-Carnitine (121,3 mg/kg), magnesium (0,02%), natrium (0,08%), omega-3-vetzuren (0,53%), omega-6-vetzuren (2,29%), ruwe celstof (0,9%), taurine (413 mg/kg), vet (8,3%), vitamine A (10.920 IU/kg), vitamine C (72 mg/kg), vitamine D (612 IU/kg), vitamine E (259 mg/kg), zink (45 mg/kg) en vocht (66,3%).

Andere hondenvoeding?

Ook voor verschillende andere gezondheidsklachten kunt u voeding van Hill's kopen. Zo hebben ook voeding voor honden met een allergiediabetes en maag- of darmproblemen. Bekijk ook eens ons gehele assortiment van Hill's Prescription Diet om te zien welke voeding bij uw hond past.

https://www.brekz.nl/24517-home_default/hill-s-ld-blikvoer-hond-370-gram.jpg
32.95 2019/01/01
25023
13904
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 32,95
2 trays (24 blikken)
€ 63,95
3 trays (36 blikken)
€ 93,95
4 trays (48 blikken)
€ 121,95

Allergie

Hill's Prescription Diet Z/D 370 gr blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond

Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond is een dieetvoeding uit blik, die ontwikkeld is om te helpen bij het verminderen van huid- en spijsverteringsproblemen die veroorzaakt worden door voedselallergie of voedselintollerantie. Met de speciale ingrediënten wordt de kans op een allergische reactie verlaagd tot een minimum. Hill’s Prescription Diet Z/D blikken hond is het ideale voer voor voedingsgevoelige honden.

Als uw hond een allergie heeft, kan hij last hebben van zijn vacht (jeuk, haaruitval) of van zijn maag-darmkanaal (overgeven, diarree). Uw dierenarts kan u in dat geval adviseren om uw hond Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond te geven. Deze hypoallergene voeding helpt om allergische reacties op voeding te minimaliseren. Dankzij de unieke samenstelling, gebaseerd op sterk gehydroliseerde kip, is het een veilige oplossing voor vrijwel alle voedselallergieën. Daarnaast bevat de voeding extra antioxidanten om het afweersysteem van uw hond te ondersteunen, en omega-3 en -6 vetzuren om de huid en vacht gezond te houden.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond. Nu in een nieuwe verpakking! Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond: het beste voer, voordelig bij Brekz.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond 

 • Hypoallergeen: Zeer geschikt voor honden met voedselallergie of voedselintollerantie. Ook honden met overgewicht, maag-darmproblemen en nierziektes kunnen geholpen worden met deze voeding;
 • Unieke samenstelling: De voeding bevat sterk gehydroliseerde kip als enige dierlijke eiwitbron en is daarmee een veilige oplossing voor bijna alle voedselallergieën;
 • Bewezen werking:  Klinisch bewezen da de voeding helpt bij  het verminderen van huid- en spijsverteringssymptomen die veroorzaakt worden door allergieën; 
 • Gezonde huid en vacht: De voeding helpt de huid en vacht van uw hond te voeden.

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond

Kippenleverhydrolysaat, maïszetmeel, cellulose, plantaardige olie, mineralen, vitaminen, DL-methionine, sporenelementen, taurine, L-threonine, L-tryptofaan.

Analytische bestandsdelen (in het voer):

Bèta-caroteen (1 mg/kg), Calcium (0.2%), Eiwit (5%), Fosfor (0.14%), Kalium (0.16%), Koolhydraten (13.5%), Magnesium (0.02%), Natrium (0.05%), Omega-3 vetzuren (0.13%), Omega-6 vetzuren (0.98%), Ruwe celstof (1.2%), Taurine (430 mg/kg), Vet (3.5%), Vitamine A (8420 IU/kg), Vitamine C (25 mg/kg), Vitamine D (330 IU/kg), Vitamine E (160 mg/kg), Vocht (75.5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (17.500 IE/kg), vitamine D3 (420 IE/kg), ijzer (49,5 mg/kg), jodium (1,0 mg/kg), koper (8,1 mg/kg), mangaan (4,6 mg/kg), zink (64,7 mg/kg), selenium (0,2 mg/kg).
    

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Hill's Prescription Diet Z/D Blikken hond

Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Aantal Blikken
(370 g)
2.5 1/2 - 3/4
5 1 - 1/4
7.5 1 1/4 - 1 2/3
10 1 1/2 - 2
15 2 - 2 3/4
20 2 1/2 - 3 1/2
30 3 1/2 - 4 3/4
40 4 1/4 - 6
50 5-7
60+ 1 per 10 kg

    

Ander voer?

Heeft uw hond huid- en spijsverteringsproblemen (veroorzaakt door voedselallergie), maar geeft u hem liever droogvoer? Kijk eens naar Hill's Prescription Diet Z/D droogvoer. U vindt deze voeding en diverse Hill's Prescription Diet producten natuurlijk bij Brekz!

https://www.brekz.nl/23245-home_default/hill-s-prescription-diet-z-d-blikken-hond.jpg
36.95 2019/01/01
prima produkt, mijn bulldogje had aan zijkanten bijna geen haar meer.Op aanraden van de dierenarts 3 weken dit produkt gebruikt en u reeds het begin te zien van nieuw haar . Het was wel degelijk afkomstig van een voedselallergie.
Snelle levering en voordeligste prijs! Minpuntje: te grote verpakkingen: scheuren open en kan ik niet tillen. Ook voor de bezorgers niet zo fijn, heb ik gemerkt! Liever grotere bestellingen in meerdere dozen aub.
Snelle levering en een goede prijs.
Snelle levering van de juiste producten
Ons hondje eet dit vlees met smaak op in tegenstelling tot andere merken!
Mijn hond eet dit vlees uit blik Diet ZD - daarnaast krijgt hij Hills Dieet brokjes ZD. In het begin gaf ik mijn hond van beide produkten dezelfde hoeveelheid per dag. Daar ben ik op teruggekomen, vanwege dunnere ontlasting. k geef nu 1/3 vlees uit blik en 2/3 brokjes. Nu is de ontlasting redelijk vast.Misschien een goede tip voor de klanten. Groetjes, Jan Negerman Verder hardstikke tevreden over de vlotte wijze waarop mijn bestellingen worden behandeld.Alles perfect geregeld.
Heel tevreden. Gebruiksvriendelijke website (met historiek van reeds bestelde producten). Snelle levering.
Mijn hond doet het hier uitstekend op! Had gedoe met zijn ontlasting en is nu helemaal oké!
Mijn hondje vind het goed te eten .En ook een snelle levering.
Zeer snelle levering van een prima produkt. En natuurlijk voordelig!
mijn hond gebruikt dit op advies van de dierenarts mijn hond vind het erg lekker haar huid verbeterd en ze heeft minder last van jeuk ik bestel al jaren bij brekz goede sevice altijd op tijd geleverd
Fantastisch voer. Helpt erg goed bij maag en darm problemen. Brekz is goedkoop en levert snel. Prima service!
6026
3091
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 36,95
2 trays (24 blikken)
€ 67,95
3 trays (36 blikken)
€ 99,95
Hill's Prescription Diet D/D Eend 370 gr blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond

Hill's Prescription Diet Z/D Eend Blikken hond is een dieetvoeding uit blik, die helpt om huid- en spijsverteringsproblemen die veroorzaakt worden door voedselallergie of voedselintollerantie, te verminderen. Als uw hond last heeft van zijn vacht (jeuk, haaruitval) of van zijn maag-darmkanaal (overgeven, diarree), dan bestaat de kans dat dit door een allergie komt. Uw dierenarts kan u in dat geval adviseren om uw hond speciale voeding te geven.Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond zorgt ervoor dat de kans dat uw hond allergische reacties op voeding heeft minimaliseert, dankzij de unieke, hypoallergene samenstelling. Bovendien bevat de voeding extra antioxidanten om het afweersysteem van uw hond te ondersteunen, en omega-3 en -6 vetzuren om zijn huid en vacht extra te verzorgen.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond. Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond goedkoop online kopen.


De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond 

 • Onderdrukt symptomen: Dankzij een nauwkeurige bepaalde hoeveelheid omega-3 vetzuren worden symptomen van een allergische reactie op voedsel onderdrukt;
 • Unieke samenstelling: De voeding bevat Eend, waardoor het risico op een allergische reactie van uw hond op dit dieet aanzienlijk vermindert;
 • Bewezen werking: Van de voeding is klinisch bewezen dat het helpt huid- en spijsverteringssymptomen veroorzaakt door allergieën vermindert; 
 • Rijk aan antioxidanten: Het hoge antioxidantengehalte helpt de neutralisatie van vrije radicalen.

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond

Eend, gedroogde aardappelproducten, aardappelzetmeel, plantaardige olie, cellulose, dicalciumfosfaat, visolie, gejodeerd zout, DL-methionine, calciumcarbonaat, taurine, kaliumchloride, L-tryptofaan, vitaminen en spoorelementen.

Analytische bestandsdelen (in droge stof):

Calcium (0.81%%), Eiwit (17.4%), Fosfor (0.7%), Kalium (0.89%), Koolhydraten (58.3%), Magnesium (0.065%), Natrium (0.36%), Omega-3 vetzuren (0.81%), Omega-6 vetzuren (3.20%), Ruwe celstof (2.0%), Vet (16.6%), Vitamine C (182 mg/kg), Vitamine E (919 mg/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (17.500 IE/kg), vitamine D3 (420 IE/kg), ijzer (49,5 mg/kg), jodium (1,0 mg/kg), koper (8,1 mg/kg), mangaan (4,6 mg/kg), zink (64,7 mg/kg), selenium (0,2 mg/kg).


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Hill's Prescription Diet D/D Eend blikken hond

Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Aantal Blikken
(370 g)
2.3 1/2
4.5 1
6.8 1 1/4
9.1 1 1/2
14 2 1/4
18 2 2/3
23 3 1/4
27 3 2/3
32 4
36 4 1/2
45 5 1/4

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort dieetvoeding voor uw ? Kijk eens naar ons aanbod Hill's Prescription Diet producten, of bezoek onze Hondenapotheek!

https://www.brekz.nl/27136-home_default/hill-s-prescription-diet-d-d-blikken-hond.jpg
33.95 2019/01/01
Mijn hond reageert goed op dit eten. Hij heeft geen last van diarree en spugen meer!
ik ben zeer tevreden. mijn hond eet de brokken met een beetje gemengd met blik. hierop reageert ze goed en nu ik de brokken meng heeft ze weer een gezonde eetlust.
7205
3614
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95
Hill's Prescription Diet D/D Zalm 370 gr blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet D/D Zalm blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet D/D Zalm blik hondenvoer is een natvoeding voor honden met dermatose of overmatige haaruitval. Deze klachten kunnen voortkomen uit een voedselallergie of -intolerantie. Deze voeding zorgt ervoor dat huid- en vachtproblemen die ontstaan door voedselallergieën of -intoleranties te verminderen. De voeding bevat goed verteerbare koolhydraten en eiwitten en bestaat uit minimaal 19% zalm. Verder bevat de voeding veel gezonde omegavetzuren die de huid en vacht ondersteunen en alle benodigde vitaminen, mineralen en antioxidanten die de weerstand verhogen.

 • Geschikt voor honden met dermatose of overmatige haaruitval
 • Vermindert klachten die ontstaan door een voedselallergie of -intolerantie
 • Is goed verteerbaar
 • Bevat minstens 19% zalm
 • Bevat gezonde omegavetzuren
 • Ondersteunt huid en vacht
 • Bevat alle nodige vitaminen, mineralen en antioxidanten

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenvoeding gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet D/D Zalm blik hondenvoer en uw bestelling wordt razendsnel bij uw afgeleverd.

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet D/D Zalm blik hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid voeding in blikken per dag op basis van het lichaamsgewicht van uw hond. De voeding is een richtlijn en kan per hond verschillen.

Lichaamsgewicht (kg)

Blik(ken) (370 g)

2.5

1/3 - 1/2

5

2/3 - 1

10

1 - 1 1/2

20

2 - 2 2/3

30

2 1/2 - 3 1/2

40

3 1/4 - 4 1/3

50

3 3/4 - 5 1/4

60 +

1 per 10 kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet D/D Zalm blik hondenvoer

Samenstelling
Zalm en visnevenproducten, groente, plantaardige nevenproducten, sojaolie, visolie, sporenelementen, vet, plantaardige eiwitextracten, mineraalstoffen, aardappeleiwitextract, gedroogde aardappel en aardappelzetmeel.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (19%), ruw vet (14,7%), ruwe vezel (2,1%), koolhydraten (59,3%), calcium (0,84%), fosfor (0,63%), magnesium (0,081%), kalium (0,91%), natrium (0,24%), omega-3-vetzuren (1,81%), omega-6-vetzuren (3,56%) en vitamine E (983 IE/kg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (12.500 IE/kg), ijzer (61,9 mg/kg), jodium (1,2 mg/kg), koper (7,3 mg/kg), mangaan (5,8 mg/kg) en zink (80,8 mg/kg).

Andere hondenvoeding?

Deze voeding verkopen wij ook met eendenvlees. Voor honden met een allergie kunt u ook kiezen voor Hill's Prescription Diet Z/D Allergy & Skin Care Mini hondenvoer. Bekijk hier ook eens ons gehele aanbod aan dieetvoeding van Hill's.

https://www.brekz.nl/24446-home_default/hill-s-prescription-diet-dd-zalm-blik-hondenvoer.jpg
33.95 2019/01/01
goed product
Is heel goed meegevallen een aanrader
geen probleem met de hond
Snelle levering, correcte prijs en prima service. Altijd aan te bevelen.
de geur is Ok de honden vinden het goed. Als niet allergis voedsel doet het zijn werk, de hond heeft veel minder problemen. Spijtig is er maar een smaak voor handen. Een groot negatief punt, het is een harde klomp in het blik wat nogal moeilijk te verdelen of te pletten is in de bol van de hond. Vandaar de 3 sterren.
ik vond het erg klef maar de hond vond het lekker
26470
14175
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 33,95
2 trays (24 blikken)
€ 64,95
3 trays (36 blikken)
€ 94,95
4 trays (48 blikken)
€ 124,95
Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje 354 g blik hondenvoer

Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje 354 g hondenvoer

Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje 354 g hondenvoer is een overheerlijke maaltijd met zacht gestoofde, stukjes kip, toegevoegde groenten en belangrijke vitaminen en mineralen. Er kunnen stoffen in de omgeving zijn die irritaties kunnen veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan vlooien, pollen en huisstofmijten. Deze allergenen kunnen bij sommige honden leiden tot huidproblemen. Dit is te herkennen aan (overmatig) krabben en bijten. Hierdoor kunnen nare wondjes ontstaan, die uiteindelijk kunnen gaan ontsteken. De meeste honden met huidaandoeningen hebben baat bij de juiste voeding. Hill’s Prescription Diet Derm Defense is een klinische voeding die speciaal is ontwikkeld om honden met omgevingsallergieën te helpen. Het is ontwikkeld om de huidbarrière te versterken en de huid en vacht van binnenuit te voeden en te kalmeren.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje 354 g hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Ingrediënten Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje 354 g hondenvoer

Samenstelling kip & groenten: kip (8%), varkenslever, rijstbloem, rijstzetmeel, rijst, eiwithydrolysaat, gedroogde erwten, mineralen, soja-olie, eipoeder, lijnzaad, mineralen, visolie, gedroogde bietenpulp, cellulose, gedroogde spinazie, vitaminen en sporenelementen, gedroogde veenbessen, kokosnootolie, gedroogde appelen, gedroogde broccoli, gedroogde courgette. Totaal aan groenten (2%).

Analytische bestanddelen: Eiwit 22,9%, vet 18,8%, ruwe celstof 3,1%, koolhydraten (NFE) 50,6%, calcium 0,71, fosfor 0,57%, natrium 0,36%, kalium 0,86%, magnesium 0,065%, taurine 0,15%, L-carnitine 13,9 ppm, vitamine C 207 ppm, vitamine E 826 IU/kg, omega 3-vetzuren 1,81%, omega 6-vetzuren 3,9%.
    

Voedingsadvies Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje 354 g hondenvoer

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Derm Defense blikvoeding

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Blikken (354 g)
2,5 kg 3/4
5 kg 1 1/3
10 kg 2
20 kg 3 1/2
30 kg 5
40 kg 6
50+ kg 1 1/3 per 10 kg

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Derm Defense blikvoer + droogvoer

Lichaamsgewicht hond (kg) Blikken (354 g) Droogvoer (g)
2,5 kg 1/2  20 g
5 kg 1/2 60 g
10 kg 1 90 g
20 kg 1 200 g
30 kg 2 225 g
40 kg 2 315 g
50+ kg 2 8 per kg


Uw dierenarts kan u adviseren over deze variant van Prescription Diet en aangeven of deze voeding geschikt is voor uw hond. Verdeel de hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag en zorg dat uw hond altijd voldoende, schoon drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op het blik vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ander voer?

Zoekt u een passende droogvoeding? Kijk dan naar Hill's Prescription Diet Derm Defense hondenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Hill's Prescription Diet.

https://www.brekz.nl/31627-home_default/hills-prescription-diet-derm-defense-stoofpotje-354-g-blik-hondenvoer.jpg
42.95 2019/01/01
34090
16102
Hill’s Prescription Diet Derm Defense Stoofpotje 354 g blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 42,95
2 trays (24 blikken)
€ 79,95

Maag en darm

Hill's Prescription Diet I/D blik 360 g hondenvoer

Hill's Prescription Diet I/D blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet I/D hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met een maag- en darmaandoening. Vaak gaat het in dit geval om spijsverteringsproblemen. Om deze goed aan te kunnen pakken is het belangrijk dat u uw hond de juiste voeding geeft. Hill's Prescription Diet I/D Blikken hond is hiervoor geschikt. Het voer bevat de juiste ingrediënten om dergelijke problemen bij uw hond aan te pakken. Op deze manier kunt u uw hond helpen om maag- en darmproblemen aan te pakken. Met behulp van de juiste voeding gaat dit sneller en kan uw hond gezonder en gelukkiger door het leven gaan.

Hill's Prescription Diet I/D hondenvoer bevat een uiterst verteerbare formule aan ingrediënten die speciaal is samengesteld voor honden met een zogenoemde gastro-intestinale aandoening. De uiterst verteerbare ingrediënten zorgen voor een gezond maagdarmstelsel. Daarnaast bevat de voeding speciale vezels die de darmcellen helpen te voeden. Daarnaast is het hoge antioxidantengehalte in de voeding handig bij de neutralisatie van vrije radicalen. Natvoer voor uw hond zoals Hill's Prescription Diet I/D Blikken hond is gemakkelijk online te koop bij Brekz.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet I/D Blikken hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Hill's Prescription Diet I/D Blikken hond voer per dag
Gewicht in KG Voer in blikken
2.5 ½ - 2/3
5 ¾ - 1,¼
10 1,½ - 2
20 2,1/3 – 3,1/3
30 3,¼ - 4,½
40 4 – 5,2/3
50 4,¾ - 6,2/3
60+ 1 blik per 10 kg

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet I/D Blikken hond

Kalkoen (13%), gemalen rijst, varkenslever, varken, eipoeder, maïs,  rijstzetmeel, cellulose, eiwithydrolysaat, lijnzaad, mineralen, gedroogde bietenpulp, sporenelementen, vitaminen, taurine en havervezel. Gekleurd met natuurlijk karamel en ijzeroxide.

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (0.4 mg/kg), Bèta-caroteen (18.3 mg/kg), Calcium (73.9%), Eiwit (6.8%), Fosfor (0.26%), Kalium (0.11%), Koolhydraten (NFE) (13.4%), Magnesium (0.23%), Natrium (0.19%), Omega-3 vetzuren (0.03%), Omega-6 vetzuren (0.17%), Ruwe celstof (0.7 %), Taurine (0.8 %), Vet (3.7%), Vitamine A (500 mg/kg), Vitamine C (157 mg/kg), Vitamine D (7500 IU/kg), Vitamine E (220 IU/kg)
 

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet I/D Blikken hond op zoek naar droogvoer voor uw hond dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet I/D hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s Prescription Diet kijkt u op de merkpagina!

https://www.brekz.nl/24154-home_default/hill-s-prescription-diet-i-d-blik-hond.jpg
35.95 2019/01/01
Prima product voor de hond met maag-darmproblemen.
Zeer veel keuze, al wat je nodig hebt voor de gezondheid van het huisdier. Snelle levering en minder kosten dan hier in België! Sterk aan te raden voor mensen met huisdieren
Het voer werd door de dierenarts aanbevolen i.v.m. een allergie. De hond reageert er goed op, blijf het derhalve gebruiken.
Heel goed voer voor míjn main coon adult.
Onze Duitse Herder had last van overgeven en diaree. Met dit voor, wat zij erg lekker vond, heeft ze daar de laatste dagen van haar leven geen last meer van gehad. Op 12=03 j.l. hebben wij haar in moeten laten slapen op de leeftijd van 12 jaar en 8 maanden, doordat ze niet meer op haar poten kon staan. Het droog voer en de blikken die we over hebben doneren we aan het dieren asiel.
Een goed product voor een heel zieke hond. Bizar dat er in de wereld van de diergeneeskunde zo makkelijk de prijzen los gelaten worden. Mensen kijk aub verder dan alleen maar bij u eigen kliniek of dierenarts. Wij vonden brekz via internet met hetzelfde product voor 50% minder dan bij onze eigen kliniek. Dat noem ik profiteren van mensen die van dieren houden. 3,75/ 4,90 en bij Brekz 2,70 en een goede snelle service.
Goede prys kwaliteit En helpt bij slechte darmverteringen
Perfect, de behandeling van de bestellingen!
Het is een goed product super
gemakkelijke bestelling, vlotte levering, goekoper dan bij dierenarts.
Onze Max geeft heel gevoelige darmen met deze voeding heb ik geen probleem wij verbruiken ook de korrels
prima ondersteuning voor de hond
6020
3088
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 35,95
2 trays (24 blikken)
€ 68,95
3 trays (36 blikken)
€ 99,95
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat 360 gr blik hondenvoer

Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond

Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond is een natvoer dat speciaal ontwikkeld is voor honden die een gevoelig maag-darmkanaal hebben. Dit kan bijvoorbeeld komen door een gastro-intestinale aandoening. Uw dierenarts kan u adviseren om uw hond speciale voeding geven, die het spijsverteringskanaal verzacht en kalmeert. Dit kan bovendien de genezing van een ontsteking in het maag-darmkanaal of aan de alvleesklier ondersteunen. Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond bevat zeer makkelijk verteerbare ingrediënten en heeft een zeer laag vetgehalte, waardoor uw hond de voedingsstoffen eenvoudig op kan nemen. De werking van Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond is klinisch bewezen.    

Onze klanten hebben goede ervaringen met Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond. Bij ons kunt u bovendien altijd Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond goedkoop online kopen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet I/D Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond

 • Zeer verteerbare voeding: De complete voeding is bijzonder goed verteerbaar en heeft een laag vetgehalte. Dit helpt om de vertering te verbeteren en zorgt voor een eenvoudige opname van de voedingsstoffen;
 • Bevordert de microflora: Dankzij prebiotische vezels wordt een goede microflora (microbiotica in het darmkanaal) bevorderd;
 • Kalmeert en verzacht: De voeding bevat gember, die helpt om het spijsverteringskanaal van uw hond te kalmeren en te verzachten;
 • Zeer smakelijk: Een lekker en compleet natvoer, waar uw hond dol op zal zijn.

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond

Lever, rijst, varken, maïs, eipoeder, lijnzaad, gedroogde bietenpulp, havervezel, mineralen, eiwithydrolysaat, plantaardige olie, gemberwortelpoeder, vitaminen, sporenelementen, taurine, L-carnitine.

Analytische bestandsdelen (in het voer):

Bèta-caroteen (0.4 mg/kg), Calcium (0.19%), Eiwit (6.6%), Fosfor (0.14%), Gember (2500 mg/kg), Kalium (0.22%), Koolhydraten (15.2%), L-Carnitine (104 mg/kg), Magnesium (0.02%), Natrium (0.1%), Omega-3 vetzuren (0.21%), Omega-6 vetzuren (0.68%), Ruwe celstof (0.6%), Taurine (358 mg/kg), Vet (2.2%), Vitamine A (12589 IU/kg), Vitamine C (25 mg/kg), Vitamine D (106 IU/kg), Vitamine E (130 mg/kg), Vocht (74%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine D3 (250 IE/kg), ijzer (9,2 mg/kg), jodium (0,4 mg/kg), koper (1,6 mg/kg), E5 mangaan (2,7 mg/kg), zink (38,6 mg/kg), selenium (0,06 mg/kg). Kleurstof: ijzeroxide.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Hill's Prescription Diet I/D Low Fat blikken hond

Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Aantal blikken van 360g
2.5 1/2 - 3/4
5 1 - 1 1/4
10 1 1/2 - 2 1/4
20 2 1/2 - 3 1/2
30 3 1/2 - 5
40 4 1/2 - 6
50 5 1/4 - 7 1/4
60 + 1 per 10 kg

Ander voer?

Heeft uw hond liever een andere smaak, of eet hij liever droogvoer? Kijk dan eens bij onze andere Hill's Dieetvoedingen voor Maag en Darmproblemen. Wij verkopen diverse Hill's Prescription Diet producten, dus u vindt bij ons ongetwijfeld het juiste voer voor uw hond!

https://www.brekz.nl/24125-home_default/hill-s-prescription-diet-id-low-fat-blikken-hond.jpg
33.95 2019/01/01
Mijn hond heeft leverproblemen en exzeem door voedingmet kip. Dit hondenvier zou hem moeten helpen volgens de dierenarts maar nu heeft hij weer exzeem
Prima eten voor mijn hond!
Mijn hond vind het heel erg lekker
Heel correct gehandeld.goede prijs en snel geleverd
Perfect product voor de gezondheid van mijn viervoetertje. Perfecte levering en zal in de toekomst nog bestellingen plaatsen.
snelle levering helaas kan men h