terug
Hill's hondenvoer

Hill's hondenvoer

Hill's Science Plan hondenvoer kent een ruim assortiment voeding dat wetenschappelijk is ontwikkeld. Voor iedere hond; groot of klein, pup of senior of een hond die wat extra ondersteuning kan gebruiken, is een perfecte variant te vinden. Koop nu hondenvoer van Hill's tot wel 40% goedkoper. 
Lees meer ..
Hill's hondenvoer

Hill's hondenvoer

Hill's hondenvoer dat ook wel bekend staat als Hill's Science Plan, is wetenschappelijk ontwikkelde voeding. Daarbij worden de laatste wetenschappelijke inzichten en de expertise van huisdier specialisten op de voet gevolgd. Hoogwaardige ingrediënten en een optimale balans aan voedingsstoffen zijn in ieder product afgestemd op de leeftijd, conditie en grootte van uw huisdier. Hill's hondenvoer is dan ook van eerste klas kwaliteit en heeft voor iedere hond het juiste product. 

Hill's missie is om de speciale band tussen mensen en dieren te verrijken en te verlengen. De juiste diervoeding is daarbij natuurlijk van groot belang. Naast Hill's Science Plan kunt u in het aanbod Hill's Prescription Diet hondenvoer ook therapeutische voedingsmiddelen voor uw hond vinden. Bij Brekz bestelt u Hill's hondenvoer vele malen voordeliger dan elders! Wij hebben regelmatig gratis kilo acties voor Hill's hondenvoer waardoor u nog voordeliger bestelt.

De houdbaarheidsduur van deze producten varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

      

Assortiment Hill's hondenvoer

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten Hill’s hondenvoer in ons assortiment. Hill's is verkrijgbaar in zowel droogvoer als in natvoer in blik.
      

Adult

Hill's Adult is hondenvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Dit voer is verkrijgbaar in verschillende smakelijke varianten: Lam en Rijst, Kip/Kalkoen en Tonijn en is er voor zowel kleine als grotere hondenrassen.
      

Puppy

Hill's Puppy is voeding voor hondenpups tot 12 maanden. Dit voer bevordert de ontwikkeling van de botten en spieren en een gezond immuunsysteem. Ook in blik en diverse smaken beschikbaar.
      

Senior

Gezonde hondenvoeding voor oudere honden vanaf 7 jaar vindt u onder de categorie Hill's Mature/Senior. Hill's Senior draagt bij aan een goede lichamelijke conditie en aan gezonde, organen, spieren en gewrichten van de ouder wordende hond.
    

Performance

Hill's Adult Performance is speciaal voer voor de actieve, werk- en jachthond. De samenstelling van dit voer zorgt voor vitale organen, gezonde spieren en voldoet aan de verhoogde energiebehoefte van actieve honden.
      

Mobility

Hill's Healthy Mobility biedt extra ondersteuning van gewrichten en spieren. Ook ondersteunt het de lichaamsconditie van honden met gewrichtsproblemen.
       

Light

Hill's Light en Hill's Perfect Weight is voeding voor honden met aanleg tot overgewicht, waaronder gecastreerde honden. Het zorgt voor een goede lichaamsconditie. Deze volledige voeding levert een nauwkeurig uitgebalanceerde hoeveelheid energie, eiwitten en vitaminen, maar met minder calorieën om een gezond gewicht te behouden. Hierdoor geeft het voer een vol en tevreden gevoel.
     

Sensitive

Hill's Sensitive biedt producten voor honden met een bepaalde gevoeligheid. Hill's Adult Sensitive Stomach is een volledige voeding voor honden met een gevoelige maag. Hill's Adult Sensitive Skin is voeding voor honden met een sensitieve huid. 
      

Oral Care

Hill's Oral Care helpt een gezond gebit behouden. Het vermindert tandplak en tandsteen, biedt goede gebitsbescherming en draagt bij aan een frisse adem.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.