Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Royal Canin natvoer hond

Royal Canin nat hondenvoer is een zeer volledig en smakelijk natvoer en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Het merk heeft reguliere voedingen in het assortiment, maar beschikt ook over een uitgebreide lijn aan dierenartsvoedingen. Meer informatie over het assortiment vindt u hieronder.
Lees meer ..
Mini
Medium
Maxi
Overgewicht
Urinary
Gastro-Fibre
Chihuahua
Teckel
Shih Tzu
Labrador
Yorkshire Terrier
Babydog
Overige

Mini

Medium

Maxi

Overgewicht

Urinary

Gastro-Fibre

Chihuahua

Teckel

Shih Tzu

Labrador

Yorkshire Terrier

Babydog

Overige

Mini

Royal Canin Mini Puppy natvoer

Productinformatie Royal Canin Mini Puppy natvoer

Royal Canin Mini Puppy natvoer is geschikt voor pups tot een leeftijd van 10 maanden, met een volwassen gewicht tot maximaal 10 kilogram. Het voer is speciaal ontwikkeld om de groeifase van pups zo optimaal mogelijk te ondersteunen. De groei is een essentiële fase in het leven van uw puppy. In deze tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen, is het van groot belang uw pup te voorzien van een hoogwaardige voeding. Een goede voeding moet de gezondheid van uw puppy bevorderen en ondersteunen tijdens de groeifase. Tijdens de groei ontwikkelt het immuunsysteem zich geleidelijk. Daarom bevat Royal Canin Mini Puppy een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat de natuurlijke afweer van uw kleine maatje versterkt.

Daarnaast bevat Royal Canin voedingsstoffen die een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora bevorderen. Pups van kleine rassen groeien ongelooflijk snel en om die reden moet hun voeding voldoende energie bevatten. Royal Canin Mini Puppy is zeer energierijk en draagt bij aan een optimale ontwikkeling van uw pup. Royal Canin Mini Puppy is ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als u van plan bent om de hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Puppy natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Mini Puppy natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, graan, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (6%), ruwe vezel (1%), ruwe as (2%), vocht (79%), vitamine E (150mg)

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (140 IE/kg), ijzer [E1] (5 mg/kg), jood [E2] (0,3 mg/kg), koper [E4] (2,4 mg/kg), mangaan [E5] (1,6 mg/kg), zink [E6] (16 mg/kg).

Technologische toevoegingsstoffen:
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong

Voedingsadvies Royal Canin Mini Puppy natvoer

 Leeftijd van
   de hond
         Natvoeding    Natvoeding & droogvoer
     Streefgewicht          Streefgewicht
     2 kg      5 kg     10kg     2 kg     5 kg     10kg
    2 m     2+1/2     4+1/2       7     1+28 g     1+72 g     1+125 g
    4 m     2+3/4     5+1/4     8+3/4     1+35 g     1+89 g     1+161 g
    6 m     2+1/4     4+3/4       9     1+27 g     1+79 g     1+164 g
    8 m        2     3+3/4     7+1/4     1+19 g     1+58 g     1+129 g
   10 m        2     3+3/4     6+1/2     1+18 g     1+57 g     1+112 g


Royal Canin Mini Puppy is een natvoeding voor kleine pups en jonge honden tot 10 kg. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende, vers drinkwater bij zijn voer heeft. De houdbaarheid van Royal Canin Mini Puppy natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw pup? Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Puppy hondenvoer. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze merken droogvoeding.

https://www.brekz.nl/36990-home_default/royal-canin-mini-puppy-natvoer.jpg
10.75 2019/01/01
Helemaal top
Goede prijs
vlotte levering
De bestelling was in orde maar er waren problemen met de verzending, later dan verwacht
Hond tevreden, ik tevreden
Alles Gut
trés bonne croquettes pour un petit chien et le prix aussi
delai de livraison trop longs
Très bien mon chien adore
JE VOUS REMERCI MES PETIT CHIOTS LES ADORES PAR CONTRE DECU DU TRANSPORTEUR
Top! Super!
Es hat meinem Welpen gut geschmeckt.Ich werde das Tierfutter weiter empfehlen.
Super verträglich.. Unser Hund liebt es total. Riecht gut.
32611
15605
Royal Canin Mini Puppy natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 10,75 (€ 10,54/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 19,75 (€ 9,68/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 37,95 (€ 9,30/kg)
Royal Canin Mini Adult natvoer

Productinformatie Royal Canin Mini Adult natvoer

Royal Canin Mini Adult natvoer is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van uw kleine volwassen hond (tot 10 kg) in het achterhoofd en is geschikt vanaf een leeftijd van 10 maanden tot 12 jaar. Uw kleine maatje heeft een goede voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid tijdens zijn volwassen leven. De specifieke voedingsstoffen in Royal Canin Mini Adult bevorderen een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora.

Aangezien de stofwisseling langzamer verloopt dan tijdens de groeifase, is het belangrijk te voorkomen dat uw viervoeter overgewicht ontwikkeld. Het aangepaste energieniveau in deze voeding helpt uw kleine hondje zijn ideale gewicht te behouden. Daarnaast is dit voer verrijkt met belangrijke voedingsstoffen, zoals de omega-3 vetzuren EPA en DHA, die de gezondheid van de huid en vacht helpen behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Mini Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Mini Adult natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, graan, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (1,1%), ruwe as (1,6%), vocht (81%), EPA + DHA vetzuren (0,115mg)

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (150 IE/kg), ijzer (6,5 mg/kg), jood (0,2 mg/kg), koper (1,7 mg/kg), mangaan (2 mg/kg), zink (20 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen:
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (2 g/kg).

Voedingsadvies Royal Canin Mini Adult natvoer

Gewicht van de hond (kg)  Natvoer Natvoer + Droogvoer
2 kg 1 + 27 g
4 kg 4 1 + 58 g
5 kg 1 + 73 g
6 kg 1 + 86 g
8 kg 1 + 112 g
10 kg 1 + 136 g

Voor een optimaal voedingsevenwicht wordt aangeraden om af te wisselen tussen natvoer en droogvoer en de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat uw huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater. De houdbaarheid van Royal Canin Mini Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit voer aan bij kennissen en familie.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een passende, complete droogvoeding. Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Adult droogvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/36988-home_default/royal-canin-mini-adult-natvoer.jpg
10.49 2019/01/01
Altijd zeer tevreden over de levering.
Makkelijk te openen zakjes die ook zonder problemen helemaal leeg gaan
De hond geniet er van
Hat alles super geklappt.
Conveniente e consegna rapida!
Super
Ma chienne en raffole et je suis très contente de lui donner ces sachets en complément de ses croquettes ! Les composants sont bien équilibrés, et sûrement très apppétant s car elle dévore littéralement sa gamelle! en plus le rapport qualité prix est excellent !
Alles in Ordnung, mein Hund frisst das Futter gerne.
Je donne au chien 15/20g dans chaque gamelle, histoire de parfumer les croquettes médicales.Il refusait de manger auparavant et maintenant il dévore tout.
Nice small packets easy to open My dog doesn't like really like ready-made food but royal canin is an exception He loves it :)
32614
15606
Royal Canin Mini Adult natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 10,49 (€ 10,28/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 19,49 (€ 9,55/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 37,75 (€ 9,25/kg)
Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer

Productinformatie Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer

Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer is geschikt voor kleine honden van 12 jaar en ouder, met een volwassen gewicht tot 10 kilogram en is aangepast aan de voedingsbehoefte van uw kleine viervoeter. Ook nu uw kleine maatje een senior is, blijft het belangrijk dat ook tijdens het ouder worden zijn voeding de gezondheid blijft ondersteunen. Deze natvoeding bevat een exclusieve samenstelling van antioxidanten, dat vrije radicalen helpt te neutraliseren. Het aangepast fosforgehalte in dit voer van Royal Canin draagt bij aan een gezonde nierfunctie bij oudere honden. Een gezonde huid en vacht is belangrijk voor uw hond. Deze samenstelling is dan ook verrijkt met voedingsstoffen, zoals de omega-3 vetzuren EPA en DHA, die de gezondheid van de huid en vacht bevorderen.

Ter afwisseling heeft Royal Canin ook de Mini Ageing 12+ variant beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Wanneer u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, wordt het aangeraden om de voedingsrichtlijnen van Royal Canin te volgen, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer Ingrediënten

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, groenten, suiker

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (5,5%), ruwe as (1,3%), ruwe celstof (1,1%), vocht (80%), fosfor (0,16g), EPA/DHA (0,12g)

Voedingsadvies Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer

Gewicht van de hond (kg) Natvoeding (zakjes) Natvoeding + Droogvoeding
2 kg 1 + 26 g
4 kg 1 + 59 g
5 kg 1 + 74 g
6 kg 5 1 + 88 g
8 kg 1 + 115 g
10 kg 1 + 140 g

Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om natvoer en droogvoer af te wisselen. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden. Zorg ervoor dat uw hond voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft. De houdbaarheid van Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw oudere hond? Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Ageing 12+ droogvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/36989-home_default/royal-canin-mini-ageing-12-natvoer.jpg
10.75 2019/01/01
Top! Mijn teckel Jules is er gek op!
produit super pour les chiens agés
Schmeckt meine Bichon Frise Seniorin Bestens und scheint gut bekömmlich zu sein. Weniger Verdauungsstörungen und Hautprobleme.
Uitstekend en lekker voer!!
32617
15607
Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 10,75 (€ 10,54/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 19,75 (€ 9,68/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 37,95 (€ 9,30/kg)

Medium

Royal Canin Medium Puppy natvoer

Productinformatie Royal Canin Medium Puppy natvoer

Royal Canin Medium Puppy natvoer is geschikt voor pups tot een leeftijd van 12 maanden, met een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram. Het is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van uw puppy in het achterhoofd. De groei is een essentiële fase in het leven van de hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze groei en ontwikkeling heeft uw pup een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid. 

Een exclusief complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, helpt de natuurlijke afweer van uw kleine vriend te versterken. De specifieke voedingsstoffen dragen bij aan de gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Puppy’s van middelgrote rassen hebben een relatief korte groeiperiode. Om uw hond daarin tegemoet te komen voldoet Royal Canin Medium Puppy natvoer aan de hoge energiebehoefte die hij nodig heeft. Royal Canin Medium Puppy is ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Medium Puppy natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Medium Puppy natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, graan, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8,3%), ruw vet ( 6%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1,9%), vocht (78,5%), Vitamine E (150 mg/kg)

Nutriotionele toevoegingen:
Vitamine D3 (100 IE/kg), ijzer (6 mg/kg), jood (0,35 mg/kg), koper (2,8 mg/kg), mangaan (1,9 mg/kg), zink: (19 mg/kg).

Voedingsadvies Royal Canin Medium Puppy natvoer

Leeftijd van de hond

Volwassen gewicht van
11kg

Volwassen gewicht van
14kg

Volwassen gewicht van
18kg

Volwassen gewicht van
22kg
Volwassen gewicht van
25kg
Maanden Gram Gram Gram Gram Gram
2 153 181 214 242 238
3 179 213 256 293 292
4 191 229 275 317 318
5 194 233 281 326 339
6-7 194 233 281 328 361
8-9 157 201 244 294 325
10-11 139 167 202 236 261
12 - - 199 232 257

Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om af te wisselen tussen natvoer en droogvoer. Verdeel de hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden per dag. Zorg voor voldoende vers drinkwater voor uw kleine vriend. De houdbaarheid van Royal Canin Medium Puppy natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander product?

Deze voeding is goed te combineren met Royal Canin Medium Puppy Hondenvoer.

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw pup? Kijk dan eens naar Royal Canin Medium Puppy droogvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/33549-home_default/royal-canin-medium-puppy-natvoer.jpg
13.49 2019/01/01
Het smaakt mijn pup als zoete koek
32620
15608
Royal Canin Medium Puppy natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 x 140g
€ 13,49 (€ 9,64/kg)
2 x (10 x 140g)
€ 26,49 (€ 9,46/kg)
4 x (10 x 140g)
€ 50,49 (€ 9,02/kg)
Royal Canin Medium Adult natvoer

Productinformatie Royal Canin Medium Adult natvoer

Royal Canin Medium Adult natvoer is geschikt voor honden tussen de 12 maanden en 10 jaar oud, met een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram en is aangepast aan de voedingsbehoeften van uw volwassen viervoeter. Bij een leeftijd van 12 maanden heeft uw middelgrote hond lichamelijk de volwassenheid bereikt. Een goede voeding blijft echter belangrijk voor uw hond om zijn gezondheid ook tijdens zijn volwassen leven te blijven ondersteunen. Het voer bevordert een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Ondanks dat het immuunsysteem van uw hond inmiddels volledig is ontwikkeld, kan hij nog steeds extra hulp gebruiken.

Het specifieke complex van antioxidanten en prebiotica in deze voeding, versterken de natuurlijke weerstand van uw huisdier. Royal Canin Medium Adult natvoer is tevens verrijkt met omega 3 vetzuren (EPA-DHA), ter bevordering van een gezonde huid en vacht. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Het wordt aangeraden om de voedingsrichtlijnen van Royal Canin op te volgen als u van plan bent om de hond gemengd te voeren. Zo weet u zeker dat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Medium Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Medium Adult natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, graan, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, gist, suiker.

Nutritionele toevoegingen:
Vitamine D3 (200 IE/kg), ijzer (3 mg/kg), jood (0,26 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (1 mg/kg), zink (10 mg/kg).

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit (7.5%), ruw vet (5.5 %), ruwe vezel (1.1 %), ruwe as (1.6 %), vocht (81 %), omega 3 vetzuren (0.1 %), EPA + DHA vetzuren (0.08 mg).

Voedingsadvies Royal Canin Medium Adult natvoer

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Natvoer + droogvoer
12 kg 1 + 151 g
14 kg 6 1 + 173 g
18 kg 1 + 216 g
20 kg 8 1 + 237 g
23 kg 9 1 + 267 g
25 kg 1 + 286 g

Voor een optimale voedingsevenwicht wordt het aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoer. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden en zorg voor voldoende vers drinkwater. De houdbaarheid van Royal Canin Medium Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander product?

Bent u op zoek naar de complete droogvoeding voor uw volwassen hond? Kijk dan naar Royal Canin Medium Adult droogvoer. Is uw hond ouder dan 10 jaar? Dan kunt u kijken naar Royal Canin Medium Ageing 10+ hondenvoer.

https://www.brekz.nl/36984-home_default/royal-canin-medium-adult-natvoer.jpg
13.49 2019/01/01
32623
15609
Royal Canin Medium Adult natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 x 140g
€ 13,49 (€ 9,64/kg)
2 x (10 x 140g)
€ 25,75 (€ 9,20/kg)
4 x (10 x 140g)
€ 49,25 (€ 8,79/kg)
Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Productinformatie Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer is geschikt voor middelgrote honden van 10 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilogram. De voeding is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van uw hond van middelbare leeftijd in het achterhoofd. Terwijl de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden bij uw middelgrote hond, is ook in deze fase van zijn leven een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het gezond ouder worden van uw viervoeter. 

Het voer bevat een exclusief antioxidantencomplex die helpen vrije radicalen te neutraliseren en de gezondheid van uw hond te bevorderen tijdens zijn seniorjaren. De essentiële vetzuren, als EPA en DHA, helpen de botten en gewrichten sterk te houden en daarmee een hoge kwaliteit van leven te kunnen behouden. De voeding draagt bij aan een optimale spijsvertering door middel van een exclusieve formule van voedingsstoffen, zoals een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels en een optimale hoeveelheid van kwalitatief hoogwaardige eiwitten. 

Daarnaast is deze heerlijke natvoeding rijk aan specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Ter afwisseling is Royal Canin Medium Ageing 10+ ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, graan, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, groente, suiker, week- en schaaldieren

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (0,9%), ruwe as (1,5%), vocht (80,5%), EPA + DHA vetzuren (0,12mg)

Nutritionele toevoegingen:
Vitamine D3 (190 IE/kg), ijzer [E1] (6 mg/kg), jood [E2] (0,2 mg/kg), koper [E4] (1,9 mg/kg), mangaan [E5] (1,9 mg/kg), zink [E6] (19 mg/kg)

Voedingsadvies Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Voedingstabel

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Nat- en droogvoer
12 kg 1 + 149 g
14 kg 6 1 + 171 g
18 kg 1 + 214 g
20 kg 8 1 + 234 g
23 kg 9 1 + 264 g
25 kg 1 + 283 g


Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om regelmatig af te wisselen tussen droog- en natvoer. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Royal Canin Medium Ageing 10 + natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding om deze natvoeding mee af te wisselen? Kijk dan naar Royal Canin Medium Ageing 10+ droogvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/36985-home_default/royal-canin-medium-ageing-10-natvoer.jpg
13.49 2019/01/01
Is een super goed product voor honden die sensor zijn. Het kan voor grote en kleine rassen gegeven worden en zeer goede prijs
32626
15610
Royal Canin Medium Ageing 12+ natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 x 140g
€ 13,49 (€ 9,64/kg)
2 x (10 x 140g)
€ 26,49 (€ 9,46/kg)
4 x (10 x 140g)
€ 50,49 (€ 9,02/kg)

Maxi

Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Productinformatie Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Royal Canin Maxi Puppy natvoer is geschikt voor pups tot een leeftijd van 15 maanden, met een volwassen gewicht tussen de 26 en 45 kilogram. Het voer is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van uw pup in het achterhoofd. De groei is een essentiële fase in het leven van de hond. Tijdens deze groei en ontwikkeling heeft uw pup een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid.

Royal Canin Maxi Puppy natvoer bevat een complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat de natuurlijke afweer van de pup versterkt. Daarmaast draagt deze natvoeding bij aan een optimale gezondheid van de spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Pups van grote rassen hebben een lange groeifase en hebben een voeding nodig die hiermee rekening houdt. Royal Canin Maxi Puppy heeft daarom een energiegehalte dat is aangepast aan de matige energiebehoefte, maar doet niet tekort aan een optimale ondersteuning tijdens deze belangrijke groeifase. Royal Canin Maxi Puppy is tevens beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Maxi Puppy natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, graan, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, suikers.

Nutritionele toevoegingen:

Vitamine D3 (110 IE/kg), E1 (ijzer) (5 mg/kg), E2 (jodium) (0,35 mg/kg), E4 (koper) (2,8 mg/kg), E5 (mangaan) (1,7 mg/kg), E6 (zink) (17 mg/kg)

Technologische toevoegingsmiddelen:

Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (2g).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (8,3%), ruw vet (5%), ruwe vezel (1,4%), ruwe as (2,2%), vocht (79,5%), vitamine E (150mg/kg)

Voedingsadvies Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Voedingstabel

  Leeftijd hond            Natvoer    Natvoer & droogvoeding
       Streefgewicht          Streefgewicht
    26 kg     34 kg     45 kg     26 kg     34 kg     45 kg
     2 m        8     8+1/2       9     231 g     250 g     276 g
     5 m       11       13      16     348 g     413 g     503 g
     8 m       11    13+1/2      18     341 g     427 g     574 g
   11 m     8+1/2    10+1/2    14+1/2     257 g     324 g     451 g
   14 m     8+1/2    10+1/2      13     252 g     316 g     401 g

Het is aan te raden om natvoer en droogvoer regelmatig af te wisselen, zodat uw pup een goede evenwichtige voedingsbalans heeft. Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid van Royal Canin Maxi Puppy natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een goede, complete droogvoeding voor uw pup? Kijk dan naar Royal Canin Maxi Puppy droogvoeding. Wilt u de overstap maken naar een volwassen hondenvoeding? Kijk dan naar Royal Canin Maxi Adult.

https://www.brekz.nl/36983-home_default/royal-canin-maxi-puppy-natvoer.jpg
13.49 2019/01/01
Snelle en verzorgde levering
Onze Golden Retriever van 6 maanden oud is er gek op!!!
32629
15611
Royal Canin Maxi Puppy natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 x 140g
€ 13,49 (€ 9,64/kg)
2 x (10 x 140g)
€ 26,49 (€ 9,46/kg)
4 x (10 x 140g)
€ 50,49 (€ 9,02/kg)
Royal Canin Maxi Adult natvoer

Productinformatie Royal Canin Maxi Adult natvoer

Royal Canin Maxi Adult natvoer is geschikt voor grote honden van 15 maanden tot 8 jaar oud, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Het voer is zo samengesteld dat het voldoet aan de voedingsbehoeften van uw volwassen hond. Een hond van een groot ras heeft een voeding nodig die specifieke voedingsstoffen bevat ter ondersteuning van zijn gezondheid. Hierbij moet u denken aan de ondersteuning van botten en gewrichten. Aangezien grote honden meer lichaamsgewicht met zich meedragen dan kleinere honden, bevat Royal Canin Maxi Adult voedingsstoffen die optimale steun bieden aan botten, gewrichten en spieren.

Het voer bevat hoogkwalitatieve eiwitten die goed verteerbaar zijn en bevat tevens omega 3 vetzuren (EPA-DHA), die helpen om de huid en vacht van de hond gezond te houden. De uitgebalanceerde voedingsvezels in de voeding helpen een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Maxi Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Maxi Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Maxi Adult natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, graan, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, suiker, week- en schaaldieren.

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (200 IE/kg), ijzer (3 mg/kg), jood (0,26 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (1 mg/kg), zink (10 mg /kg).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (1,4%), ruwe as (1,5%), vocht (81%), omega 3 (0,1%), EPA + DHA vetzuren (0,08mg)

Voedingsadvies Royal Canin Maxi Adult natvoer

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Nat- en droogvoer
26 kg 10 1 + 287 g
29 kg 11 1 + 314 g
32 kg 11½ 1 + 341 g
34 kg 12 1 + 358 g
42 kg 14 1 + 425 g
45 kg 15 1 + 449 g

Voor een optimaal voedingsevenwicht wordt het aangeraden om regelmatig af te wisselen tussen een complete droog- en natvoeding. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden per dag en zorg voor voldoende vers drinkwater. De houdbaarheid van Royal Canin Maxi Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een geschikte droogvoeding voor uw volwassen hond? Kijk dan naar Royal Canin Maxi Adult droogvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/36981-home_default/royal-canin-maxi-adult-natvoer.jpg
13.49 2019/01/01
32632
15612
Royal Canin Maxi Adult natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 x 140g
€ 13,49 (€ 9,64/kg)
2 x (10 x 140g)
€ 25,75 (€ 9,20/kg)
4 x (10 x 140g)
€ 49,25 (€ 8,79/kg)
Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Productinformatie Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer is geschikt voor grote honden van 8 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Het voer is aangepast aan de voedingsbehoeften van grote, oudere honden. Tijdens het ouder worden heeft uw viervoeter een voeding nodig die specifieke voedingsstoffen bevat ter bevordering van zijn gezondheid. Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer is ontwikkeld om het gezond ouder worden van grote honden te ondersteunen en bevat een exclusieve samenstelling van antioxidanten en omega-3 vetzuren (EPA en DHA), om vrije radicalen te neutraliseren. 

Aangezien uw grote hond meer lichaamsgewicht met zich meedraagt dan kleinere honden, heeft Royal Canin voedingsstoffen toegevoegd die zorgen voor sterke botten en gewrichten. De hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels bevorderen een optimale spijsvertering en dragen bij aan een evenwichtige darmflora. Tevens heeft Royal Canin Maxi Ageing 8+ ook een overheerlijke brok beschikbaar. Hierdoor krijgt uw maatje gegarandeerd alle belangrijke voedingsstoffen binnen, die hem helpen bij het hebben van een gezonde, oude dag.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, groenten, suiker, schaal- en weekdieren.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (5,5%), ruwe as (1,4%), ruwe celstof (14%), vochtgehalte (81%), EPA/DHA (0,12g)

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (200 IE/kg)    
E1 (ijzer) (6 mg/kg)
E2 (jodium) (0,2 mg/kg)
E4 (koper) (1,9 mg/kg)
E5 (mangaan) (1,9 mg/kg)
E6 (zink) (10 mg/kg)

Technologische toevoegingsmiddelen:
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (2 g/kg)

Voedingsadvies Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Voedingstabel met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Nat- en droogvoer
26 kg 10 1 + 293 g
29 kg 10½ 1 + 321 g
34 kg 12 1 + 366 g
35 kg 12½ 1 + 374 g
42 kg 14 1 + 434 g
45 kg 15 1 + 459 g


Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. Het wordt sterk aangeraden om uw hond zowel droog- als natvoer te geven. De houdbaarheid van Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer taat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Product of the year 2020

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie natvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft Royal Canin Size Health Nutrition natvoeding het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. 91,2% van de deelnemende respondenten beveelt dit product aan bij kennissen en familie.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een bijpassende, complete droogvoeding? Kijk dan eens naar Royal Canin Maxi Ageing 8+ hondenvoer. Is uw hond jonger dan 8 jaar en zoekt u een geschikte natvoeding? Dan kunt u kijken naar Royal Canin Maxi Adult natvoeding.

https://www.brekz.nl/36982-home_default/royal-canin-maxi-ageing-8-natvoer.jpg
13.49 2019/01/01
32635
15613
Royal Canin Maxi Ageing 12+ natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 x 140g
€ 13,49 (€ 9,64/kg)
2 x (10 x 140g)
€ 26,49 (€ 9,46/kg)
4 x (10 x 140g)
€ 50,49 (€ 9,02/kg)

Overgewicht

Royal Canin Light Weight Care natvoer

Productinformatie Royal Canin Light Weight Care natvoer

Royal Canin Light Weight Care natvoer is speciaal dierenvoeding voor volwassen honden vanaf 10 maanden van alle rassen. Heeft uw geliefde hond neiging tot gewichtstoename? Misschien is hij of zij gecastreerd of gesteriliseerd, leeft uw hond veel binnen waardoor hij of zij minder lichaamsbeweging krijgt, of misschien heeft uw hond wel genetisch neiging tot overgewicht. Het is belangrijk dat uw hond niet meer energie binnenkrijgt dan dat hij verbruikt. Voor uw hond is dit natvoer nauwkeurig uitgebalanceerd. Dit natvoer is namelijk laag in vet en laag in calorieën.

Het natvoer is een volledige voeding voor volwassen honden. Het bevat de juiste hoeveelheid oplosbare en onoplosbare vezels, wat een vol gevoel bij uw lieve hond bevordert. Voor het behouden van een gezond gewicht is het belangrijk dat uw hond minder calorieën binnenkrijgt. Daarnaast bevat Royal Canin Light Weight Care natvoer hoog verteerbare eiwitten ter bevordering van spierbehoud en -vorming. Ook is de voeding verrijkt met omega 3-vetzuren die bijdragen aan het behouden en ondersteunen van gezonde gewrichten. Royal Canin Light Weight Care natvoer is ook beschikbaar als een heerlijke brok. 

Bestel uw Royal Canin natvoer goedkoop online. Bekijk ons uitgebreide assortiment natvoer en bestel Royal Canin Light Weight Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 
     

Voedingsadvies Royal Canin Light Weight Care natvoer

Bewaar het voer op een droge plek en sluit goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Royal Canin Light Weight Care natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Zakjes
5 kg 6
10 kg 10 + 1/2
20 kg 17 + 1/2

    
Ingrediënten Royal Canin Light Weight Care natvoer

Samenstelling:
Vees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg):
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 130IE, E1 (IJzer): 6mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,7mg, E5 (Mangaan): 1,7mg, E6 (Zink): 17mg -
Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.

Analytische bestandsdelen:
N: Ruw eiwit: 8,7% - Ruw vet: 2,3% - Ruwe as: 1,7% - Ruwe celstof: 1,7% - Vochtgehalte: 81,0%.
    

Ander natvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Light Weight Care natvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Medium Light Weight Care hondenvoer

https://www.brekz.nl/31259-home_default/royal-canin-light-weight-care-natvoer.jpg
12.95 2019/01/01
Prefect en vlot geleverd
Ich habe schon das vierte Mal bestellt und war rundum zufrieden. Dank vielmals und ich werde weiterhin bestellen. Ich kann diesen Versand nur wärmstens empfehlen. Dem ganzen Team und deren Familien, ein wunderschönes Weihnachtsfest und einen guten und gesunden Rutsch ins neue Jahr. Hoffen wir, dass es ein besseres wird.
Det er et rigtig godt produkt og min hund er meget glad for det, jeg blander det med tørfoder af samme mærke
Schnelle Lieferung
33812
16037
Royal Canin Light Weight Care natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 12,95 (€ 12,70/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 24,49 (€ 12,00/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 46,95 (€ 11,51/kg)
Royal Canin Sterilised natvoer

Productinformatie Royal Canin Sterilised natvoer

Royal Canin Sterilised natvoer is speciaal ontwikkeld is voor gesteriliseerde of gecastreerde honden vanaf 10 maanden. Dit natvoer is geschikt voor honden van alle rassen. Na castratie of sterilisatie zal de hormoonhuishouding van uw hond veranderen. Uw hond zal hierna minder energie nodig hebben. Het is dan nodig om zijn voedsel aan te passen, zodat u uw hond helpt zijn ideale gewicht te behouden. 

Royal Canin Sterilised natvoer is verrijkt met goed verteerbare eiwitten, wat een gevuld gevoel bij uw hond stimuleert en hij toch in vorm kan blijven. De eiwitten dragen bij aan het behouden van zijn spiermassa. Verder bevat het natvoer een laag vetgehalte en een ideale combinatie van voedingsvezels, waardoor het optimale gewicht wordt ondersteund bij uw trouwe viervoeter. 

Bestel uw Royal Canin natvoer voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Royal Canin Sterilised natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 

Voedingsadvies Royal Canin Sterilised natvoer

Bewaar Royal Canin Sterilised natvoer op een koele en droge plek en sluit het goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Dosering
5 kg 4 + 1/2 zakje
10 kg 7 + 1/2 zakje
20 kg 12 + 1/2 zakje


De houdbaarheid van Royal Canin Sterilised natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Sterilised natvoer 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers, oliën en vetten. TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 190IE, E1 (IJzer): 2mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,4mg, E5 (Mangaan): 0,6mg, E6 (Zink): 6mg.

Analytische bestandsdelen:
uw eiwit: 8,4% - Ruw vet: 4,0% - Ruwe as: 1,5% - Ruwe celstof: 1,3% - Vochtgehalte: 81,0%.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Sterilised natvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Mini Adult Light 195 gr blik hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31263-home_default/royal-canin-sterilised-natvoer.jpg
12.95 2019/01/01
33820
16040
Royal Canin Sterilised natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 12,95 (€ 12,70/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 24,49 (€ 12,00/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 46,95 (€ 11,51/kg)

Urinary

Royal Canin Urinary Care natvoer

Productinformatie Royal Canin Urinary Care natvoer

Royal Canin Urinary Care natvoer helpt bij het oplossen van struvietstenen. In onverzadigde urine kunnen kristallen niet groeien. Dergelijke urine is dus niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van struviet- en calciumoxalaatkristallen. Royal Canin Urinary Care is ontwikkeld om struvietstenen/-kristallen (blaasgruis) zo veel mogelijk op te lossen en helpt de vorming van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen verminderen. De voeding bevordert een grotere vochtopname, waardoor de hond meer urine kan produceren, wat helpt bij het tegengaan van kristalvormende stoffen in de urine. 

Meer urine zorgt voor meer plassen, waardoor de blaas vaker schoongespoeld wordt. Naast de hoeveelheid urine wordt ook de zuurgraad van de urine beïnvloed. Dit zorgt voor minder bacteriën, die vermoedelijk bijdragen aan het vormen van de blaaskristallen. De uitgebalanceerde samenstelling bevordert tevens dat er minder magnesium vrijkomt, welke bijdraagt aan het vormen van de struviet.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Indicaties :

 • Bacteriële cystitis
 • Struvietstenen
 • Recidiverende urolithiasis (struviet en calciumoxalaat)

Contra-indicaties:

 • Dracht, lactatie, groei
 • Chronische nierinsufficiëntie, metabole acidose
 • Pancreatitis of voorgeschiedenis van pancreatitis
 • Hyperlipidemie
 • Hartinsufficiëntie
 • Gebruik van urine-verzurende medicatie

Ingrediënten Royal Canin Urinary Care natvoer

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg): 
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 4mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,4mg, E5 (Mangaan): 1,4mg, E6 (Zink): 14mg. 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,7%, ruw vet: 6,0%, ruwe as: 1,6%, ruwe celstof: 1,4%, vochtgehalte: 79,0%. 

Voedingsadvies Royal Canin Urinary Care natvoer

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid staat op de verpakking vermeld en dient u te verdelen over minstens twee maaltijden per dag. Bewaar Royal Canin op een koele, droge plek en zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater voor uw hond beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op advies van de dierenarts op zoek naar een bijpassende, veterinaire droogvoeding van Royal Canin? Kijk dan naar Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O hondenvoer. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31273-home_default/royal-canin-urinary-care-natvoer.jpg
11.95 2019/01/01
Ben tevreden over dit product
Mijn kritische hondje vindt dit erg smaakvol en het verdunt haar urine. Hopelijk komen de blaasontekingen niet terug
Esperienza positiva, assistenza ottima, contentissima di questo sito affidabile e disponibile.
Total zufrieden mit der Lieferung und mit dem Produkt. Vor allem geht es unserem vierbeinigen Liebling seit der Futterumstellung besser und bis zur nächsten Bestellung liebe Grüße.
33872
16051
Royal Canin Urinary Care natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 11,95 (€ 11,72/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 22,49 (€ 11,02/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 42,75 (€ 10,48/kg)

Gastro-Fibre

Royal Canin Digestive Care natvoer

Productinformatie Royal Canin Digestive Care natvoer

Royal Canin Digestive Care natvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden vanaf 10 maanden van alle rassen met een onrustige spijsvertering. Heeft uw hond vaak last van veel windjes, een borrelende buik en of wisselende ontlasting? Dan zou uw geliefde hond zijn darmflora in de war kunnen zijn. Het is niet alleen vervelend om de ontlasting op te ruimen door de sterke geur, maar dit geeft ook aan dat de spijsvertering van uw viervoeter wat extra zorg kan gebruiken. De juiste voeding kan hierbij helpen. Dit natvoer ondersteunt de spijsvertering door een mix van prebiotica en vezels. Hierdoor bevordert het een evenwichtige darmflora en een optimale kwaliteit van de ontlasting.

De juiste voeding van hoge kwaliteit kan bijdragen aan de gezondheid van de spijsvertering en zo helpen bij de algemene gezondheid van uw hond. Royal Canin Digestive Care natvoer bevat extra goed verteerbare eiwitten. Daarnaast beschikt het natvoer over een uitgebalanceerde mix van oplosbare en niet-oplosbare vezels ter ondersteuning van een optimale stoelgang van uw hond. Naast het voeren van Royal Canin natvoer wordt aangeraden Royal Canin Digestive Care droogvoer te voeren om de optimale spijsvertering te ondersteunen.

Bestel bij Brekz Royal Canin natvoer voordelig online. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en koop Royal Canin Digestive Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.

Voedingsadvies Royal Canin Digestive Care natvoer

Bewaar Royal Canin Digestive Care natvoer op een koele en droge plek en sluit goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen.

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Zakjes
5 kg 4 + 1/2
10 kg 7+ 1/2
20 kg 12 + 1/2


Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Digestive Care natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg):

 • Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 190IE, E1 (IJzer): 5mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,4mg, E5 (Mangaan): 1,4mg, E6 (Zink): 14mg 
 • Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2,2g.

Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 8,6% - Ruw vet: 5,7% - Ruwe as: 1,9% - Ruwe celstof: 1,3% - Vochtgehalte: 79,0%.

Ander voer?

Bent u opzoek naar een alternatief voor Royal Canin hondenvoer? Bekijk dan eens ons uitgebreide totaalaanbod Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Medium Digestive Care hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31261-home_default/royal-canin-digestive-care-natvoer.jpg
12.95 2019/01/01
Super bestelling
Uns hat das Produkt wunderbar geholfen! Nach einer langwierigen Darminfektion hat sich, dank des Futters, alles wieder wunderbar bei meinem Tibetspaniel-Mix eingestellt! Ich kann es bei Darmproblemen nur empfehlen!
Venditore affidabile
33817
16039
Royal Canin Digestive Care natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 12,95 (€ 12,70/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 24,49 (€ 12,00/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 46,95 (€ 11,51/kg)

Chihuahua

Royal Canin Adult Chihuahua natvoer

Productinformatie Royal Canin Chihuahua Adult natvoer

Royal Canin Chihuahua Adult natvoer is een smakelijke natvoeding van Royal Canin en is speciaal ontwikkeld voor Chihuahua’s vanaf 8 maanden oud. Hoewel de Chihuahua tot het kleinste hondenras ter wereld behoort, heeft hij een pittig, levendig karakter en veel energie. Zijn voeding dient dan ook genoeg eiwitten en energie te bevatten om aan te vullen wat hij heeft verbruikt. De voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw kleine vriendje nodig heeft voor een goede gezondheid. Het bevat omega 3- en 6 vetzuren, die zorg dragen voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Dankzij de aanwezige voedingsvezels draagt het natvoer bovendien bij aan een optimale darmpassage. De zachte, fijne textuur van Royal Canin is aangepast aan de kaken van de Chihuahua en vergemakkelijkt het kauwen. Tevens is de voeding extra smakelijk, waardoor zelfs de meest kieskeurige Chihuahua deze maaltijd niet zal kunnen weerstaan. Voor een optimale voedingsbalans heeft Royal Canin ook een heerlijke krokante brok voor uw Chihuahua.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Chihuahua Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Chihuahua Adult natvoer

Samenstelling: 
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (5,6%), ruwe as (1,9%), ruwe celstof (1,4%), vochtgehalte (79%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine D3 (179 IE/kg), E1 [ijzer] (27 mg), E2 [jodium] (0,16 mg). E4 [koper] (1,3 mg), E5 [mangaan] (8,4 mg), E6 [zink] 84 mg)
Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (2 mg)

Voedingsadvies Royal Canin Chihuahua Adult natvoer

Gewicht hond (kg) Hoeveelheid bij enkel natvoer Hoeveelheid bij natvoer + droogvoer (g)
1 kg 1½ zakje ½ zakje + 17 g droogvoer
2 kg 2½ zakje ½ zakje + 37 g
3 kg 3 zakjes ½ zakje + 54 g

Een verpakking bevat 12 maaltijdzakjes van 85 gram. Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om zowel droogvoeding als natvoeding aan uw hond te voeren. Zorg dat er altijd voldoende drinkwater voor uw hond klaarstaat. 
De houdbaarheid van Royal Canin Chihuahua Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige droogvoeding voor uw Chihuahua? Kijk dan eens naar Royal Canin Chihuahua Adult hondenvoer. Voor uw Chihuahua pup kunt u kijken naar Royal Canin Chihuahua Puppy hondenvoer.

https://www.brekz.nl/33518-home_default/royal-canin-chihuahua-adult-wet.jpg
10.75 2019/01/01
chiwawa eet het zeer graag
Alles was snel geleverd en in orde. Bedankt.
Ze vinden het kekker
minn Hond vond dit product heel lekker hij eet alles op er was niets over,dank je wel zegt hij tegen ons. de volkende bestellen komt er aan
Mijn chihuahua's zijn er echt verlekkerd op. Dit samen nu en dan met wat brokjes voor de chihuahua van royal Canin en ze zijn zeer tevreden.
Het is het enige wat mijn chiuaua lust. Het werd snel bezorgd en heel fijn werd vermeld van te voren hoe laat.
JE RECHERCHEZ DEPUIS LONGTEMPS UNE PÂTEE QUI CORRESPONDRAIT A MES CHIHUAHUA . JE L'AI TROUVE GRACE A A EUX MERCI
Mein Chi ist ein kleines heikles Monster, aber dieses Futter liebt er.
Alles fijn in orde
Lever fuldstændig op til min forventning.
Wurde gut angenommen und ist verträglich
très bon produit reçu rapidement mon chien adore ce produit et je le trouve que sur ce site très satisfaite
La livraison a été très rapide et soignée. Ces sachets Royal Canin sont appréciés par chacun de mes chiens et le prix est particulièrement avantageux chez Brekz ! ... D'ailleurs je viens d'en commander de nouveau.
Meget tilfreds med mit køb
30495
15013
Royal Canin Chihuahua Adult Wet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 10,75 (€ 10,54/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 20,75 (€ 10,17/kg)
3 x (12 x 85 gr)
€ 30,49 (€ 9,96/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 39,95 (€ 9,79/kg)

Teckel

Royal Canin Adult Dachshund (Teckel) natvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Dachshund (Teckel) natvoer

Royal Canin Adult Dachshund (Teckel) natvoer is geschikt voor Teckels van 10 maanden en ouder. De Dachshund of Dashond, ook wel bekend als de Teckel, is een vriendelijke, intelligente en loyale viervoeter, die bekend staat als een ideale familiehond. Deze honden op korte pootjes hebben een lang lichaam dat compact en zeer gespierd is. Ondanks zijn korte pootjes is de Dachshund zeer actief en behendig. Om lekker actief te kunnen blijven, heeft de volwassen Dachshund een voeding nodig met specifieke voedingsstoffen die voldoen aan de energiebehoefte van het ras.

Het voer is speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan het behoud van een goede spierspanning. De essentiële voedingsstoffen in deze natvoeding dragen ook bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten. Tevens heeft het voer een aangepaste textuur om de smakelijkheid te verhogen en de eetlust te stimuleren. Met de geur en zachte textuur van deze smakelijke voeding, zal zelfs de meest kieskeurige Dashond deze maaltijd niet kunnen weerstaan. Voor een optimale voedingsbalans heeft Royal Canin ook een heerlijke droogvoeding met krokante brokjes voor uw volwassen Dachshund ontwikkeld. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Dachshund Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.        

Ingrediënten Royal Canin Adult Dachshund natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker, oliën en vetten, week- en schaaldieren.

Voedingsfysiologische additieven:
vitamine D3 (188 IE/kg), ijzer (7 mg/kg), jodium (0,23 mg/kg), koper (1,9 mg/kg), mangaan (2,1 mg/kg), zink (21 mg/kg).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8.5 %), ruw vet (5.9 %), ruwe vezel (1.2 %), ruwe as (1.8 %), vocht (79.0 %)        

Voedingsadvies Royal Canin Dachshund Adult natvoer

Voedingstabel

Gewicht hond (kg) Hoeveelheid bij enkel natvoer Hoeveelheid bij natvoer + droogvoer (g)
4 kg 3½ zakje 1 zakje + 61 g
6 kg 5 zakjes 1 zakje + 90 g
8 kg 6 zakjes 1 zakje + 118 g

Het is aan te raden om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Voor de optimale gezondheid van uw huisdier is het aan te bevelen om regelmatig af te wisselen tussen een complete droog- en natvoeding. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende water tot zijn beschikking heeft. De houdbaarheid van Royal Canin Dachshund Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.        

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw teckel? Kijk dan naar Royal Canin Adult Dachshund (Teckel) droogvoer. Heeft u een teckel pup en zoekt u de ideale voeding die hem helpt om gezond op te groeien? Kijk dan naar Royal Canin Puppy Dachshund (Teckel) droogvoer.

https://www.brekz.nl/33514-home_default/royal-canin-dachshund-adult-natvoer.jpg
10.75 2019/01/01
Makkelijke porties om te geven.
Mijn teckel is er dol op. Handige & hygiënische verpakking
Super goede levering en prijs kwaliteit top
Alles super der Hund freut sich. :-)
Unser Dackel ist ganz begeistert von dem Futter. Gerne wieder
30491
15012
Royal Canin Teckel/Dachshund Adult Wet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 10,75 (€ 10,54/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 20,75 (€ 10,17/kg)
3 x (12 x 85 gr)
€ 30,49 (€ 9,96/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 39,95 (€ 9,79/kg)

Shih Tzu

Royal Canin Adult Shih Tzu natvoer (12 x 85 gr)

Productinformatie Royal Canin Adult Shih Tzu natvoer

Royal Canin Adult Shih Tzu natvoer (zakjes 85 gram) leent zich heel goed als lekkere afwisseling op de droogvoeding die u uw volwassen Shih Tzu geeft. Deze natvoeding is specifiek afgestemd op de behoeften van uw Shih Tzu. De Shih Tzu is een rustige, kleine hond, die soms wat kieskeurig kan zijn met eten. Dit notvoer kan dan een fijne aanvulling zijn op de brokjes. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw kleine viervoeter voldoende voeding binnenkrijgt.

Uw Shih Tzu is volgroeid en volwassen vanaf de leeftijd van 10 maanden. De Shih Tzu heeft een langharige vacht, waardoor het extra belangrijk is dat de huid goed verzorgd wordt. Een gezonde vacht heeft veel baat bij een gezonde huid. Royal Canin Adult Shih Tzu natvoer is verrijkt met Omega-3 en -6 vetzuren EPA en DHA die helpen om de huid en vacht in goede conditie te houden.

Dit natvoer heeft een sterkere geur dan het gemiddelde hondenvoer. Dit kan uw Shih Tzu stimuleren om goed te eten. Ook de zachte textuur van het natvoer kan daaraan bijdragen. 

Samenstelling Royal Canin Adult Shih Tzu natvoer 

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg):
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, IJzer (3b103): 14mg, Jodium (3b202): 0,3mg, Koper (3b405, 3b406): 2,6mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 4,3mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 43mg.

Analystische bestanddelen:
Ruw eiwit: 8,0% - Ruw vet: 6,0% - Ruwe as: 1,4% - Ruwe celstof: 1,4% - Vochtgehalte: 79,5% - Per kg: EPA/DHA: 1,3g, Taurine: 1,2g.

Voedingsadvies Royal Canin Adult Shih Tzu natvoer 

Volg de Royal Canin-voedingsrichtlijnen op de verpakkingen als u van plan bent om uw Shih Tzu gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding k8rijgt. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van dit Shih Tzu natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw volwassen Shih Tzu? Kijk dan eens naar Royal Canin Shih Tzu Adult hondenvoer. Of neemt u een kijkje in ons totaalaanbod Royal Canin rassenhondenvoer.

https://www.brekz.nl/38101-home_default/royal-canin-adult-shih-tzu-natvoer.jpg
10.25 2019/01/01
37308
16729
Royal Canin Adult Shih Tzu natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 zakjes
€ 10,25 (€ 0,85/ct)
2 x 12 zakjes
€ 19,49 (€ 0,81/ct)
3 x 12 zakjes
€ 28,79 (€ 0,80/ct)
4 x 12 zakjes
€ 37,95 (€ 0,79/ct)

Labrador

Royal Canin Adult Labrador Retriever natvoer (10 x 140 gr)

Productinformatie Royal Canin Adult Labrador Retriever natvoer

Vanaf de leeftijd van 15 maanden kunt u uw Labrador Retriever als volwassen hond beschouwen. Dit is het moment dat uw hond volgroeid is en u hem/haar Royal Canin Adult Labrador Retriever nat hondenvoer kunt gaan geven. Dit extra smakelijke natvoer kan een prettige afwisseling zijn op de brokken die u wellicht al van Royal Canin aan uw Retriever geeft. Royal Canin Labrador Retriever Adult natvoer is specifiek samengesteld naar de voedingsbehoeften van uw volwassen Labrador Retriever. Dit voer is verpakt is zakjes van 140 gram).

De Labrador Retriever is actieve hond met meestal een gezonde eetlust. Royal Canin Adult Labrador Retriever-voeding heeft een aangepast caloriegehalte om het behoud van het ideale gewicht van de Labrador Retriever te ondersteunen. Omdat deze natvoeding uit zo’n 80% water bestaat, krijgt de hond sneller een voldaan gevoel, terwijl hij minder calorieën binnenkrijgt.

Bovendien is Adult Labrador Retriever natvoer verrijkt met EPA en DHA om de botten te ondersteunen en een goede conditie van de gewrichten te bevorderen. Een exclusieve combinatie van voedingsstoffen ondersteunt een gezonde huid en vacht.

Samenstelling Royal Canin Adult Labrador Retriever natvoer

Ingrediënten: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, mineralen, suikers, schaal- en weekdieren.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 180IE, IJzer (3b103): 13mg, Jodium (3b202): 0,2mg, Koper (3b405, 3b406): 0,4mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 4,5mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 34mg, Selenium (3b801, 3b811): 0,01mg -

Technologische toevoegingsmiddelen:  Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2,2g.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,7% - Ruw vet: 3,3% - Ruwe as: 1,6% - Ruwe celstof: 1,25% - Vochtgehalte: 79,0% - EPA/DHA: 1,0g/kg.

Voedingsadvies Royal Canin Adult Labrador Retriever natvoer

Het beste kunt u uw hond een combinatie geven van droogvoer en natvoer. Zo is de kans het grootst dat u uw Labrador Retriever de meest optimale voeding geeft. Raadpleeg voor het voedingsadvies de richtlijnen op de verpakking. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Het is aan te bevelen om de dagelijkse benodigde hoeveelheid voer over minstens twee porties te verdelen.

Ander Adult Labrador Retriever voer?

Bent u op zoek naar droogvoer om uw natvoer van Royal Canin mee te mengen? Kijk dan eens naar Royal Canin Adult Labrador Retriever hondenvoerOf neem een kijkje in ons assortiment Rassenhondenvoer.

https://www.brekz.nl/38107-home_default/royal-canin-adult-labrador-retriever-natvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Ze vinden het heerlijk
37312
16730
Royal Canin Adult Labrador Retriever natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 zakjes
€ 13,95 (€ 1,40/ct)
2 x 10 zakjes
€ 26,95 (€ 1,35/ct)
3 x 10 zakjes
€ 39,75 (€ 1,33/ct)
4 x 10 zakjes
€ 51,95 (€ 1,30/ct)

Yorkshire Terrier

Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Royal Canin Yorkshire Terriër Adult natvoer is geschikt voor Yorkshire Terriërs van 10 maanden en ouder. Het voer is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van uw Yorkshire Terriër in het achterhoofd. Yorkshire Terriër of ‘Yorkies’ zijn van nature gelijkmatige, actieve en intelligente honden, vol met energie en levenslust. De Yorkshire Terriër staat daarnaast bekend om zijn prominente vacht. Deze vacht is uitzonderlijk fijn en lang en blijft doorgroeien. De vacht ruit niet en heeft specifieke voedingsstoffen nodig om het zacht en glanzend te houden. Royal Canin Yorkshire Terriër natvoer draagt bij aan het behoud van de gezondheid van de huid en lange vacht van de Yorkshire Terriër, dankzij een exclusieve combinatie van voedingsstoffen. Deze voeding ondersteunt ook de spijsvertering en is specifiek aangepast aan de voedingsbehoeften van uw Yorkie. 

De aangepaste textuur verhoogt de smakelijkheid en stimuleert de eetlust. Door de geur en zachte textuur van deze smakelijke voeding, zal zelfs de meest kieskeurige Yorkshire Terriër deze maaltijd niet kunnen weerstaan. Royal Canin Yorkshire Terriër is ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Het wordt aangeraden om de voedingsrichtlijnen te volgen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. 

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Royal Canin Yorkshire Terriër Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.    

Voedingsadvies Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Voedingstabel

Gewicht van de hond (kg) Enkel natvoeding Natvoeding + droogvoeding
2 kg 2 ¼ + 41 g
3 kg 3 ½ + 52 g
4 kg ½ + 67 g

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Royal Canin Yorkshire Terriër Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.     

Ingrediënten Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (6%), zetmeel (3,4%), overige koolhydraten (4%), voedingsvezels (2,2%), mineralen (1,9%), ruwe celstof (1,6%), Omega-6 vetzuren (1,05%), Linolzuur (0,95%), Omega-3 vetzuren (0,2%), EPA/DHA (0,12%), arachidonzuur (0,05%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (189 IE/kg), E1 [ijzer] (27 mg), E2 [jodium] (0,15 mg), E4 [koper] (1,2 mg), E5 [mangaan] (8,4 mg), E6 [zink] (8,4 mg).
    

Ander product?

Deze voeding is goed te combineren met Royal Canin Yorkshire Terrier Hondenvoer. Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw Yorkshire Terriër? Kijk dan eens naar Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer. Voor uw Yorkie pup kijkt u naar Royal Canin Puppy Yorkshire Terriër hondenvoer.

https://www.brekz.nl/33510-home_default/royal-canin-yorkshire-terrier-adult-wet.jpg
10.75 2019/01/01
30487
15011
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Wet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 10,75 (€ 10,54/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 20,75 (€ 10,17/kg)
3 x (12 x 85 gr)
€ 30,49 (€ 9,96/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 39,95 (€ 9,79/kg)

Babydog

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog 195 gr blik hond

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog blikvoer

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog blikvoer biedt optimale ondersteuning aan drachtige- of zogende teefjes en pups. Drachtige of zogende teefjes hebben hondenvoer nodig die aan hun speciale behoeften is aangepast. Teefjes hebben tijdens deze periode extra energie nodig om haar pups goed te kunnen voeden, zonder dat zij zelf tekort komt aan voedingsstoffen. Ook opgroeiende pups vanaf 4 weken hebben een aangepaste voeding nodig die hun ondersteunen tijdens de groeifase en bij de overstap naar vast voedsel. Royal Canin Starter Mother & Babydog vergemakkelijkt de voedselopname, dankzij de fijne, unieke textuur. Royal Canin Starter Mousse biedt de optimale ondersteuning aan zowel de moeder als de pups. Het ondersteunt de spijsvertering en natuurlijke afweer van jonge pups en geeft ze een goede start.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog blikvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog blikvoer

Samenstelling
vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, olie en vetten, melk en zuivelproducten, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 10.0 %, ruw vet: 6.0 %, ruwe vezel: 1.0 %, ruwe as: 1.9 %, vocht: 78.5%.

Toegevoegde stoffen
Vitamine D3 (120 IE/kg), E1 [ijzer] (4 mg/kg), E2 [jodium] (0,17 mg/kg), E4 [koper] (1,4 mg/kg), E5 [mangaan] (1,3 mg/kg), E6 [zink] (13 mg/kg).

Voedingsadvies Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog blikvoer

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog is een complete voeding. Deel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in meerdere porties per dag op:

 • teefjes: minstens 2 maaltijden per dag
 • pups: minstens 4 maaltijden per dag

De exacte aanbevolen hoeveelheid en houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Bedek de overgebleven voeding met een dun laagje water en sluit vervolgens het aangebroken blik goed af met vershoudfolie. Bewaar dit maximaal 24 uur in de koelkast. Verwarm Starter Mother & Babydog op kamertemperatuur, voordat u deze opnieuw serveert. Zet altijd voldoende, vers drinkwater klaar voor uw huisdieren. 

Ander product?

Bent u op zoek naar puppymelk voor pasgeboren pups tot 3 weken oud? Kijk dan eens naar Royal Canin Babydog Milk. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.


https://www.brekz.nl/30123-home_default/royal-canin-starter-mousse-mother-babydog-195-gr-blik-hond.jpg
20.75 2019/01/01
Alles was in orde
prima voer
Is het beste voor puppys die alleen beginnen te eten maar is overal verkrijgbaar
Zeer tevreden over dit product
Fijn voer, de puppys heerlijk gegeten ervan. Maar zou deze graag in groot verpakking kunnen bestellen!! (Misschien een tip voor RC) Met 11 pups is het 4 blikken per voerbeurt.
Bijvoeding dat kleine pup heel lekker vind, zeer goede kwaliteit
Ruim assortiment, redelijk vlotte levering (ik hou nogal van vandaag besteld, morgen in huis)...
Het is een prima product, de puppies begonnen meteen te eten ! Ze zijn 3 en halve week oud. DE mousse heeft wel een doordringende geur, dat vind ik een nadeel.
Superprodukt kombineret med alm. hvalpefoder
Ottimo acquisto....veloci nella consegna
Duidelijke site en snelle levering
Super produit ma chienne en raffole elle est gestante et je lui associe les croquettes quo vont avec supet produit je le recommande vivement
Vlot geleverd, en de voeding valt in de smaak!
30380
14998
Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog 195 gr blik hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (12 x 195 gr)
€ 20,75 (€ 8,87/kg)
2 trays (24 x 195 gr)
€ 40,25 (€ 8,60/kg)
4 trays (48 x 195 gr)
€ 72,49 (€ 7,74/kg)

Overige

Royal Canin Dermacomfort natvoer

Productinformatie Royal Canin Dermacomfort natvoer

Royal Canin Dermacomfort natvoer is overheerlijke complete voeding voor volwassen honden van alle rassen van 10 maanden. Dit natvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid. Wist u dat de huid het grootste orgaan is van uw hond? Een gevoelige en geïrriteerde huid kan dus voor veel overlast zorgen bij uw hond. Dat is natuurlijk vervelend. Een gevoelige huid is de voornaamste reden voor een bezoek aan de dierenarts. Het overmatig krabben kan de huid van uw geliefde viervoeter beschadigen. Door uw hond speciale voeding van hoge kwaliteit voor te schotelen, zoals dit natvoer, helpt u de huid van uw hond gezond te houden. 

De zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen van Royal Canin Dermacomfort natvoer dragen bij aan de ondersteuning van de huid. Deze eiwitten zijn goed verteerbaar en sluiten aan bij de specifieke behoeften van uw hond met een gevoelige huid. Een gezonde huid draagt ook bij aan het behoud van een dichte, glanzende en gezonde vacht. Dit natvoer is geschikt voor honden van alle maten en alle rassen. Naast dit heerlijke natvoer zijn er ook de krokante brokken van Royal Canin Dermacomfort hondenvoer. Beiden vormen een complete voeding en zijn perfect te combineren. 

Bestel nu uw Royal Canin natvoer voordelig online bij Brekz. Bekijk ons uitgebreide assortiment hondenspullen en koop Royal Canin Dermacomfort natvoer tegen de laagste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.

Voedingsadvies Royal Canin Dermacomfort natvoer

Bewaar Royal Canin Dermacomfort natvoer op een koele droge plek en sluit goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Zakjes
5 kg 4
10 kg 7
20 kg 11 + 1/2

De houdbaarheid van Royal Canin Dermacomfort natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Dermacomfort natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg):

 • Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 10mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,1mg, E5 (Mangaan): 3,1mg, E6 (Zink): 30mg.
 • Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2,2g.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 8,6% - Ruw vet: 6,6% - Ruwe as: 1,9% - Ruwe celstof: 1,3% - Vochtgehalte: 78,0%.

Ander voer?

Bent u opzoek naar een alternatief voor Royal Canin natvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Dermacomfort hondenvoer.

Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer
 

https://www.brekz.nl/31265-home_default/royal-canin-dermacomfort-natvoer.jpg
12.25 2019/01/01
Gezond dieet voer, ideaal om te mixen met de korrels.
Alles perfekt, vielen Dank
Bien apprécié par mon chien.
C’est un produit que je connais bien avec l’allergie cutanée de mon chien et j’en suis satisfaite
33823
16041
Royal Canin Dermacomfort natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 12,25 (€ 12,01/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 22,49 (€ 11,02/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 43,95 (€ 10,77/kg)
Royal Canin Exigent natvoer

Productinformatie Royal Canin Exigent natvoer

Royal Canin Exigent natvoer is een zeer smakelijke natvoeding voor de kieskeurige eter. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen, zoals eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen, die bijdragen aan de algemene gezondheid van uw hond. EPA en DHA bevorderen een gezonde huid en glanzende vacht en L-carnitine stimuleert de hartfunctie. De zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen, smaak en textuur helpen voor de allerhoogste acceptatie, zelfs bij de meest kieskeurige honden. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Exigent natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Exigent natvoer

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg): 
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 170IE, E1 (IJzer): 4mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,5mg, E5 (Mangaan): 1,2mg, E6 (Zink): 12mg. 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,5%, ruw vet: 5,9%,  ruwe as: 1,7%, ruwe celstof: 1,3%, vochtgehalte: 79,5%. 

Voedingsadvies Royal Canin Exigent natvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Gewicht van de hond Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
2 kg 2 zakjes
4 kg 3,5 zakjes
10 kg 7,5 zakjes


Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Royal Canin bewaren op een droge en koele plek. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een passende droogvoeding voor uw kieskeurige eter? Kijk dan eens naar Royal Canin Exigent droogvoer. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31267-home_default/royal-canin-exigent-natvoer.jpg
12.95 2019/01/01
33863
16048
Royal Canin Exigent natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 12,95 (€ 12,70/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 24,49 (€ 12,00/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 46,95 (€ 11,51/kg)
Royal Canin Relax Care nat hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Relax Care nat hondenvoer

Royal Canin Relax Care natvoer helpt honden beter te ontspannen in veranderende situaties. Er kunnen diverse situaties zijn waar uw hond nerveus van wordt. Een verhuizing, de komst van een baby of een rit naar de dierenarts kunnen uw hond een ongemakkelijk gevoel geven. Royal Canin Relax Care is een smakelijke natvoeding die de hond helpt om beter te kunnen ontspannen. De hoog verteerbare eiwitten in de voeding hebben een rustgevend effect op uw huisdier. Tevens bevorderen de hoogkwalitatieve eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen voor een optimale gezondheid van uw hond.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Relax Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Relax Care natvoer voor de hond

Samenstelling
vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers, vis en visbijproducten. 

Toevoegingsmiddelen (per kg) / Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine D3: 180IE, E1 (IJzer): 4mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,7mg, E5 (Mangaan): 1,1mg, E6 (Zink): 11mg. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 8,4%, ruw vet: 5,5%, ruwe as: 1,6%, ruwe celstof: 1,3%, vochtgehalte: 79,5%. 

Voedingsadvies Royal Canin Relax Care natvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid
5 kg 4,5 zakjes
10 kg 7,5 zakjes
20 kg 12,5 zakjes


Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Royal Canin Relax Care dient u te bewaren in een droge en koele omgeving. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een voedingssupplement met een kalmerend effect? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Biofood Relax Tabletten. Voor andere varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/31269-home_default/royal-canin-relax-care-natvoer.jpg
12.95 2019/01/01
33866
16049
Royal Canin Relax Care natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 12,95 (€ 12,70/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 24,49 (€ 12,00/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 46,95 (€ 11,51/kg)
Royal Canin Coat Care natvoer

Productinformatie Royal Canin Coat Care natvoer

Royal Canin Coat Care natvoer is een speciale, gezonde natvoeding ter ondersteuning van de vacht van kleine honden tot 10 kg. De vacht is de eerste bescherming tegen schadelijke invloeden van buiten. Daarom is het erg belangrijk dat de conditie van de huid en vacht optimaal is. De vacht regelt ook de temperatuur en helpt de hond te beschermen tegen de zon. Royal Canin Coat Care is een uitgebalanceerde voeding voor kleine honden en draagt bij aan de algehele gezondheid van uw viervoeter. Het voer bevat tevens stoffen die een positief effect hebben op de intensiteit van de vachtkleur. De essentiële omega 3- en 6- vetzuren bevorderen de gezondheid van vacht en huid. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Coat Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Ingrediënten Royal Canin Coat Care natvoer

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suikers. 

Toevoegingsmiddelen (per kg): 
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 190IE, E1 (IJzer): 9mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,1mg, E5 (Mangaan): 2,8mg, E6 (Zink): 28mg.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,5%, ruw vet: 6,5%, ruwe as: 1,8%, ruwe celstof: 1,3%, vochtgehalte: 78,0%. 
    

Voedingsadvies Royal Canin Coat Care natvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Gewicht van de hond Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
2 kg 2 portiezakjes
4 kg 3,5 portiezakjes
10 kg 7 portiezakjes

Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Royal Canin Coat Care bewaren op een droge en koele plek. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw kleine rakker? Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Adult hondenvoer. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31271-home_default/royal-canin-coat-care-natvoer.jpg
12.95 2019/01/01
33869
16050
Royal Canin Coat Care natvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 85 gr
€ 12,95 (€ 12,70/kg)
2 x (12 x 85 gr)
€ 24,49 (€ 12,00/kg)
4 x (12 x 85 gr)
€ 46,95 (€ 11,51/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Royal Canin nat hondenvoer online kopen?

Goedkoop Royal Canin nat hondenvoer online kopen? Dat kan bij Brekz, wij hebben een ruim assortiment aan Royal Canin voedingen voor uw viervoeter! Dat is snel én eenvoudig de beste Royal Canin natvoer voor de hond bestellen tegen de meest scherpe prijzen. Van Royal Canin Mini Puppy natvoer tot Royal Canin Renal hondenvoer, voor dieren met een nieraandoening. Bij Brekz kunt u tot wel 40% goedkoper uit zijn en krijgt u uw bestelling snel thuisbezorgd! 

Het Royal Canin natvoer assortiment

Royal Canin heeft een ruim assortiment aan diverse varianten natvoedingen voor honden. Zowel de droog- als natvoedingen van Royal Canin zijn compleet en bieden uw viervoeter alle essentiële voedingsstoffen voor een lang en gezond leven. Desondanks wordt het aangeraden om regelmatig af te wisselen tussen de droog- en natvoedingen van Royal Canin, zodat de voedingsbalans optimaal wordt benut. Royal Canin werkt nauw samen met universiteiten, fokkers en dierenartsen om de gezondheid van honden te verbeteren en te behouden. Al meer dan 50 jaar lang ontwikkeld Royal Canin voeding op maat, omdat iedere viervoeter anders is. Royal Canin heeft veel geleerd over de voorkeuren en behoeftes van onze huisdieren. Dankzij hun samenwerkingen en jarenlange ervaring weet Royal Canin als geen ander wat onze dieren nodig hebben om gezond te blijven.


Royal Canin natvoer is zowel afgestemd op de levensfase, als op de grootte, activiteit en gevoeligheden, zoals intoleranties en allergieën. Zo heeft Royal Canin bijvoorbeeld de variant Royal Canin Medium Puppy, een heerlijke natvoeding speciaal voor pups van middelgrote rassen. Wilt u er zeker van zijn dat uw geliefde Teckel alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, die speciaal zijn afgestemd op het ras? Dan is Royal Canin Dachshund Adult natvoer de ideale variant!

Royal Canin natvoer voor honden met specifieke behoeften

Heeft uw geliefde maatje urinewegproblemen of een gevoelige maag? Royal Canin heeft een speciale lijn ontwikkeld voor huisdieren met bepaalde aandoeningen. Of uw huisdier nou last heeft van overgewicht, pijnlijke gewrichten of een verminderde leverfunctie, Royal Canin heeft voor iedere viervoeter een passende natvoeding.
Royal Canin Urinary S/O Pouch is een natvoeding die is ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen, zoals struvietstenen en blaasgruis. 
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic is een smakelijke voeding in blik voor honden met een intolerantie voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. 
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic is speciaal ontwikkeld voor honden met een verminderde leverfunctie.
Heeft uw huisdier last van overgewicht, dan kan Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management de oplossing bieden. Voor honden met gewrichtsproblemen is Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ een geschikte variant. Dit is slechts een greep uit het Royal Canin assortiment. 
Deze speciale lijn van Royal Canin dient u enkel op advies van uw dierenarts te voeren. De speciale voedingen van Royal Canin koopt u bij Brekz voordeliger dan bij de dierenarts.

Goedkoop nat hondenvoer Royal Canin bestellen? 

Ons ruime assortiment biedt u Royal Canin natvoer voor een scherpe prijs. Daarbij krijgt u uw bestelling gratis bij u thuisbezorgd bij een bestelling vanaf € 28! Regelmatig heeft Brekz speciale aanbiedingen, waarbij u Royal Canin nat hondenvoer extra goedkoop in huis kunt halen. We raden u daarom aan om onze website goed in de gaten te houden, zodat u geen van onze scherpe acties hoeft te missen!


U kunt bij ons veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Terug