terug
Bonzo natvoer hond

Bonzo natvoer hond

Bonzo nat hondenvoer is een zorgvuldig samengestelde, smakelijke natvoeding voor uw hond. Met de verschillende smaken schotelt u uw hond elke keer weer een smakelijke verrassing voor!
Lees meer ..
Bonzo natvoer hond

Bonzo natvoer voor de hond

Bonzo natvoer voor de hond is een smakelijk en kwalitatieve voeding voor honden van alle rassen. Bonzo is één van de merken van Purina. En met tientallen jaren ervaring en expertise, produceren zij hondenvoeding van uitstekende kwaliteit. Zorgvuldige professionals selecteren nauwkeurig de beste ingrediënten en experts voeren dagelijks honderden kwaliteitscontroles uit. Alles om er voor te zorgen dat u uw hond een smakelijke maaltijd van hoge kwaliteit voorschotelt!

Bij Brekz kunt u Bonzo natvoer voor de hond voordelig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Bonzo natvoer voor de hond

Bonzo nat hondenvoer is een complete hondenvoeding voor de volwassen hond. Het bevat smakelijke, hoogwaardige ingrediënten zodat uw hond een heerlijke en verantwoorde maaltijd krijgt!

  • Bevordert een glanzende vacht en een gezonde huid.

  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

  • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen.

In ons assortiment vindt u 2 verschillende soorten Bonzo natvoer varianten met elk 12 maaltijdzakjes. Bonzo Vitafit Adult maaltijdzakjes in saus bevat maaltijdzakjes met: Rund en aardappelen, Kip en wortelen en Lam met wortelen.
In Bonzo Vitafit Adult maaltijdzakjes in gelei zitten de smaken: Rund en wortelen, Kip en erwten en Lam met sperziebonen. Zo wisselt u makkelijk af en verrast u uw hond telkens met een andere smaak!

De houdbaarheidsdatum van Bonzo nat hondenvoer varieert en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Meer van Bonzo?

Naast Bonzo natvoeding hebben wij ook smakelijk droogvoer van Bonzo in ons assortiment. Op de pagina Bonzo hondenvoer vindt u ons volledige aanbod. Wilt u uw hond een lekker tussendoortje geven of belonen voor zijn goede gedrag? Kijkt u dan een naar alle Bonzo hondensnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.