Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schesir natvoer hond 

Schesir staat bekend om zijn zeer natuurlijke voedingen en wordt gemaakt met respect voor natuur en milieu. Bekijk het smakelijke Schesir nat hondenvoer hieronder.
Lees meer ..
Schesir Kipfilet Hondenvoer

Schesir Kipfilet hondenvoer

Schesir Kipfilet hondenvoer is vervaardigd van speciaal geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten en is bedoeld als aanvullende voeding voor uw hond. De voeding is gebaseerd op de beste delen van kip en tonijn en geeft uw hond de gebalanceerde voeding die hij nodig heeft om gezond en vitaal te blijven. Eet uw viervoeter niet gemakkelijk? De onweerstaanbare smaak en het aroma maken deze voeding in het bijzonder geschikt voor moeilijke eters. 

 • Bevat onverzadigde vetzuren omega 3 en omega 6, die onmisbaar zijn voor een uitgebalanceerde voeding
 • vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen
 • alleen de beste delen van kip en tonijn geselecteerd
 • gestoomd en met de hand bereid
 • vrij van graten, huid en ingewanden
 • milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt in 80% gerecycled papier


Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop online het beste hondenvoer kopen. Dankzij de voordeelverpakking koopt u Schesir Kipfilet hondenvoer bovendien altijd voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer uit zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingredienten Schesir Kipfilet hondenvoer

Kipfilet (67%), Rijst (1%)

Analytische bestanddelen
Eiwit 12%, ruwe vet 0,8%, ruwe celstof 0,1%, ruwe as 1,5%, Vocht 86%, 70,2 kcal/100 g”

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vit. A 1650 IE, Vit. E 10 mg

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere aanvullende voeding voor uw hond? Kijk dan eens bij de andere producten van Schesir hondenvoer. Hier vindt u onder andere Schesir Kip met Rund hondenvoer.

Schesir
https://www.brekz.nl/20944-home_default/schesir-kipfilet-hondenvoer.jpg
16.99 2019/01/01
Prima onze hond die al al ouder is dan 15 jaar vind dit product super. ze eet nu opnieuw zoals vroeger en vooral met volle goesting.
aangename geur-volgens onze bulldog erg lekker-prijs/kwaliteit zeer goed.
Perfect product mijn hondje vind het heerlijk en t is puur vlees
De bestelling was prima in orde, maar voordat het afgeleverd was duurde een aantal dagen. Dit ging minder snel dan ik had verwacht.
Erg geliefd door onze windhond.
21013
12716
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 blikken)
€ 16,99
Schesir Tonijn hondenvoer

Schesir Tonijn hondenvoer

Schesir Tonijn hondenvoer is een smakelijke aanvullende blikvoeding op basis van tonijn voor volwassen honden. Deze hoogwaardige voeding bevat geen graten, huid of ingewanden. Alleen de beste delen van de vis worden verwerkt in het voer. Hiervoor wordt de vis gestoomd en met de hand bereid. De uitgebalanceerde voeding is gezond en voldoet aan de behoeften van uw hond. Door de heerlijke smaak kan zelfs de moeilijkste eter van deze voeding genieten!

Vis, waaronder tonijn, is rijk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren, zoals linolzuur. Deze vetzuren dragen onder andere bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is ook rijk aan eiwitten. Deze zorgen voor sterke en gezonde spieren. Schesir Tonijn hondenvoeris zoutloos, waardoor het ook geschikt is voor honden met nier- of blaasproblemen. Ook bevat de voeding geen toegevoegde conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Hierdoor behoudt de voeding zijn pure smaak. 

 • Bevat tonijn van hoge kwaliteit
 • Rijk aan Omega 3 en 6
 • Een heerlijke en pure smaak
 • Bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen
   

Bent u op zoek naar een smakelijke en pure blikvoeding voor uw hond? Koop dan nu Schesir Tonijn hondenvoer goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere overheerlijke blikvoeding voor honden.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn hondenvoer

Tonijn (Euthynnus Affinis, 51%). 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (12.0%), Ruw vet (1.5%), Ruwe vezel ( 0.1%), Ruwe as (1.0%), Vocht (85.0%), Vitamine E (3.0 mg/kg).

Toegevoegde voedingsstoffen:
Vitamine A (1.650 IE/kg), Vitamine D3 (180IE/kg), Vitamine E [alfa-tocopherol] (10 mg/kg).
 

Andere hondenvoeding?

Zoekt u een alternatief voor Schesir Tonijn hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Schesir nat hondenvoer. Hier vindt u deze overheerlijke blikvoeding in nog meer heerlijke smaken. Wat dacht u van Schesir Kipfilet hondenvoer of Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer? Door regelmatig tussen de verschillende blikvoedingen te varieren kunt u uw hond een afwisselende maaltijd aanbieden.

https://www.brekz.nl/20454-home_default/schesir-tonijn-hondenvoer.jpg
16.99 2019/01/01
Mijn hond is zot van vis en vindt dit dan ook geweldig!
7555
3749
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 blikken)
€ 16,99
Schesir Kip met Rund hondenvoer

Schesir Kip met Rund hondenvoer

Schesir Kip met Rund hondenvoer is een aanvullend natvoer met kip en rund en is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is op basis van kip en rund en de overige ingrediënten zijn nauwkeurig uitgebalanceerd. De smaak, het aroma en de structuur van de voeding zijn voor iedere hond onweerstaanbaar. Het is daarom ook een geschikte keuze voor moeilijke eters en delicate huisdieren. Ook bevat de voeding geen zout, wat het geschikt maakt voor dieren die nier- en blaasproblemen hebben. Schesir hondenvoer is vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Wel bevat het alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om vitaal en gezond te blijven. 

 • Een aanvullend natvoer met kip en rund voor de volwassen hond
 • Dankzij onweerstaanbaar recept een geschikte voeding voor moeilijke eters
 • Vrij van chemische toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen en kleurstoffen
 • Geen zout toegevoegd, dus geschikt voor honden met nier- en blaasproblemen


Bij Brekz kunt u het beste natvoer voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Schesir Kip met Rund hondenvoer nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!


De houdbaarheid van Schesir Kip met Rund hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Een blikje bevat 150 gram.
 

Ingrediënten Schesir Kip met Rund hondenvoer 

Rund, kip.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (12%), ruw vet (1%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1%), vocht (86%). 

Voedingsadvies Schesir Kip met Rund hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk eens bij Schesir Kipfilet hondenvoer. Voor een overzicht van het gehele assortiment natvoer voor honden kijkt u op Merkenpagina natvoer

https://www.brekz.nl/20452-home_default/schesir-kip-met-rund-hondenvoer.jpg
16.99 2019/01/01
Beste Naar onze mening zou er meer variatie mogen zijn, niet enkel met kip. Mvg, Rudi
Prima natvoer. Mijn hond is er gek op
Hond is er dol op.
aangenaam verrast over de puurheid van het product. kip in heldere gelei.
7552
3747
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 blikken)
€ 16,99
Schesir Kip met Ham hondenvoer

Schesir Kip met Ham

Schesir Kip met Ham hondenvoer is een aanvullende gezonde voeding voor honden. Voor deze variant is de beste kip en ham uitgekozen. Het product is gemaakt van verse ingrediënten en bevat geen graten, huid of ingewanden. Ook bevat het onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6. Deze stoffen zijn onmisbaar in een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor uw hond. Maar Schesir Kip met Ham Hondenvoer is niet alleen gezond, het is ook erg smakelijk voor uw huisdier. De smaak en structuur zijn onweerstaanbaar, zelfs voor de meest kieskeurige honden. Bij de productie van het hondenvoer wordt zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is namelijk voor 80% gerecycled. 

 • Een aanvullende, gezonde voeding voor volwassen honden
 • Gemaakt van de beste ingrediënten en bevat geen graten, huid of ingewanden
 • Bevat onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6
 • Ook geschikt voor de meest kieskeurige honden vanwege de smaak en structuur
 • Gemaakt van papier dat voor 80% is gerecycled 
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Kip met Ham Hondenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kip met Ham Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Kip met Ham Hondenvoer

Maximaal 2 blikjes per dag toedienen en serveren in combinatie met volledig droog- of natvoer. 
Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Schesir Kip met Ham Hondenvoer

Kipfilet (61%), Ham (4%), Rijst (1%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13.0%), ruw vet (2.0%), ruwe vezet (0.1%), ruwe as (2.0%), vocht (83%)

Additieven 
Vitamine A (1.650 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg)
 

Ander hondenvoer? 

Bent u niet op zoek naar een tray van 10 blikken van 150 gram, maar naar verpakking met nog meer blikken tegelijk? Bekijk dan onze Hill's hondenvoer pagina. Hier vindt u onder andere de Hill's Mature Kip (blikvoer) Hondenvoer. Deze is verkrijgbaar in een verpakking van in totaal 36 blikken. 

https://www.brekz.nl/20453-home_default/schesir-kip-met-ham-hondenvoer.jpg
16.99 2019/01/01
Prima voeding voor mijn huisdier, naar onze mening zoals aangegeven op natuurlijke manier klaargemaakt. Bovendien heel snelle levering.
7554
3748
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 blikken)
€ 16,99
Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer is een heerlijk natuurlijk natvoer voor volwassen honden van alle rassen. Bij de bereiding worden enkel en alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt. De heerlijk kipfilet wordt aangevuld met voedzame aloe, wat het voer bovendien een unieke smaak geeft. Daarnaast is de aloe rijk aan gezonde antioxidanten. Ook bevat het voer toegevoegde vitamine A en E. Deze vitamines ondersteunen de natuurlijke afweer van uw hond en houden zijn vitale organen gezond.

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer is een heerlijke aanvullende voeding voor uw hond. Dankzij de onweerstaanbare smaak van de hoogwaardige ingrediënten en de heerlijke vlezige structuur zullen zelfs de meest kieskeurige honden volop smullen!

 • Een aanvullende, lekkere en gezonde voeding voor volwassen honden
 • Een pure smaak, dankzij de natuurlijke ingrediënten
 • Rijk aan antioxidanten, dankzij de Aloe
 • Nauwkeurige controles garanderen de hoogste kwaliteit
 • Zeer goed verteerbaar
 • Verrijkt met Vitamine A en E
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Kipfilet met Aloe hondenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Maximaal 2 blikjes per dag toedienen en serveren in combinatie met volledig droog- of natvoer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond.

Bewaar het voer op een koele, droge plek. Na het openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren. Het voer blijft dan 48 uur houdbaar. 
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

Kipfilet (51%), aloë (4,7%), rijst (1,5%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10.5%), ruw vet (1.0%), ruwe celstof (0.1%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
vitamine A (1650 UI/kg),vitamine E [alfa-tocoferol] (10 mg/kg).
 

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer? Wij verkopen diverse smaken Schesir nat hondenvoer, bijvoorbeeld Schesir Tonijn hondenvoer. Of bent u op zoek naar droogvoer voor uw hond? Bekijk dan eens onze merkenpagina droog hondenvoer.

https://www.brekz.nl/20451-home_default/schesir-kipfilet-met-aloe-hondenvoer.jpg
16.99 2019/01/01
Voer ruikt goed en ziet er lekker uit.
7551
3746
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 blikken)
€ 16,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Schesir nat hondenvoer 

Schesir staat bekend om zijn natuurlijke voedingen met hoogwaardige ingrediënten. Alle Schesir producten worden gemaakt met respect voor natuur en milieu. De smakelijke voedingen zitten boordevol vlees en vis en zijn vrij van conserveringsmiddelen en andere chemische toevoegingen. Dankzij de uitzonderlijk goede smaak zijn veel Schesir producten ook zeer geschikt voor moeilijke eters. U kunt kiezen tussen de volgende voedingen, met vlees en vis. Alle zijn aanvullende voedingen.

Natvoer met vlees

Natvoer met vis

Is uw hond een visliefhebber? Kijkt u dan eens bij ons Schesir Tonijn hondenvoer, een heerlijke aanvullende voeding met wel meer dan 50% tonijn. 

Bij Brekz kunt u het beste Schesir nat hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Schesir nat hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir nat hondenvoer, bijvoorbeeld nat hondenvoer van Hill's? Kijk dan eens bij ons Hill's nat hondenvoer. Een overzicht van al ons Nat hondenvoer vindt u hier.

Terug