terug
Schesir natvoer hond

Schesir natvoer hond

Schesir staat bekend om zijn zeer natuurlijke voedingen en wordt gemaakt met respect voor natuur en milieu. Bekijk het smakelijke Schesir nat hondenvoer hieronder.
Lees meer ..
Schesir natvoer hond

Schesir nat hondenvoer 

Schesir staat bekend om zijn natuurlijke voedingen met hoogwaardige ingrediënten. Alle Schesir producten worden gemaakt met respect voor natuur en milieu. De smakelijke voedingen zitten boordevol vlees en vis en zijn vrij van conserveringsmiddelen en andere chemische toevoegingen. Dankzij de uitzonderlijk goede smaak zijn veel Schesir producten ook zeer geschikt voor moeilijke eters. U kunt kiezen tussen de volgende voedingen, met vlees en vis. Alle zijn aanvullende voedingen.

Natvoer met vlees

Natvoer met vis

Is uw hond een visliefhebber? Kijkt u dan eens bij ons Schesir Tonijn hondenvoer, een heerlijke aanvullende voeding met wel meer dan 50% tonijn. 

Bij Brekz kunt u het beste Schesir nat hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Schesir nat hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir nat hondenvoer, bijvoorbeeld nat hondenvoer van Hill's? Kijk dan eens bij ons Hill's nat hondenvoer. Een overzicht van al ons Nat hondenvoer vindt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.