terug
Schesir natvoer hond

Schesir natvoer hond

Schesir natvoer voor de hond is een hoogwaardig natvoer dat wordt bereid met natuurlijke ingrediënten. Het hondenvoer van Schesir wordt gemaakt met de beste zorg en met duurzaamheid en diervriendelijkheid hoog in het vaandel. Schesir natvoer is een aanvulling op de hoofdmaaltijd van uw hond.
Lees meer ..
Schesir natvoer hond

Schesir natvoer voor de hond

Schesir natvoer voor de hond is een geweldige keuze voor huisdiereigenaren die hun trouwe metgezellen de beste aanvulling willen bieden. Schesir natvoer is niet alleen een smakelijke aanvulling op de hoofdmaaltijd voor uw hond, maar ook een voedingskeuze die voldoet aan hun diverse behoeften. Met de nadruk op hoogwaardige ingrediënten, natuurlijkheid en variatie in smaken, is Schesir de juiste keuze voor zowel puppy's als volwassen honden. Schesir natvoeding stimuleert niet alleen de smaakpapillen van uw huisdier, maar levert ook een bijdrage aan hun algehele gezondheid en welzijn. Natvoer is van belang in het dagelijkse dieet, omdat het de vochtinname kan bevorderen.

Schesir staat onder andere bekend om hun duurzame productie. Ze bereiden het natvoer met de hand en maken gebruik van ingrediënten die van oorsprong geschikt zouden zijn voor menselijke consumptie. Dit betekent dat uw hond profiteert van een voeding van de hoogste kwaliteit, zonder onnodige toevoegingen of kunstmatige ingrediënten. Daarnaast hecht Schesir  veel waarde aan duurzaamheid. Ze zetten zich in voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen en werken aan milieuvriendelijke verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen het beste voor uw hond koopt, maar ook bijdraagt aan een betere planeet

Bij Brekz kunt u Schesir natvoer voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Schesir nat hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

Voordelen van Schesir natvoer voor de hond

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Zeer geschikt om moeilijke eters te stimuleren
  • Het zachte stomen behoudt de voedingswaarde en smaak van de ingrediënten, waardoor uw hond kan genieten van hoogwaardige voeding met veel smaak
  • Schesir maakt de voeding met de hand, wat getuigt van zorg en aandacht voor elk product
  • Schesir gebruikt uitsluitend ingrediënten van menselijke consumptiekwaliteit
  • Het natvoer is vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakversterkers
  • Verkrijgbaar in verschillende smaken en texturen

Assortiment Schesir natvoer voor de hond

Schesir natvoer is verkrijgbaar in verschillende smaken. Het natvoer is een perfecte smaakmaker om te combineren met de brokken van uw hond. Moeite met kiezen? Dan kan het helpen om te weten wat de verschillen zijn tussen de varianten.

Puppy

Is uw puppy een moeilijke eter of wilt u uw pup simpelweg van een heerlijke aanvulling voorzien? Een smaakmaker zoals Schesir natvoer kan de sleutel zijn tot een hond die met enthousiasme het bakje leeg eet. De kip met Aloë variant combineert malse stukjes kip met de kalmerende eigenschappen van Aloë Vera. Deze combinatie bevordert niet alleen een gezonde spijsvertering bij puppy's, maar ondersteunt ook nog eens hun glanzende vacht. Voor degenen die liever vis verkiezen, biedt Schesir tonijn met Aloë. Tonijn, rijk aan essentiële eiwitten en omega-vetzuren, ondersteunt tevens de groei en ontwikkeling van pups.

Adult

Schesir natvoer als aanvulling op de brokken zal uw hond kunnen overhalen zijn maaltijd op te eten. Schesir natvoer voor volwassen honden is verkrijgbaar in heerlijke smaken, zoals bijvoorbeeld Schesir Tonijn, met hoogwaardige tonijn als bron van magere eiwitten is. Ideaal om de spieren van volwassen honden te ondersteunen.
Voor liefhebbers van gevogelte is er de Schesir Kipfilet. Kipfilet is mager en voorziet volwassen honden van de benodigde eiwitten om hun spieren in topvorm te houden. Voor degenen die van een beetje variatie houden, biedt Schesir ook Kip met Ham en Kip met Rund.

De Kipfilet met Aloë variant combineert kipfilet met Aloë Vera. Dit helpt bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering en draagt bij aan het algehele welzijn van volwassen honden. Aloë Vera staat bekend om de ontstekingsremmende eigenschappen en kan de spijsvertering bevorderen, maagirritaties helpen verminderen en een glanzende vacht ondersteunen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir natvoer voor de hond? Kijk dan eens bij het complete overzicht van al het droogvoer en natvoer voor honden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.