Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Heerlijk blikvoer en smakelijke menu's voor uw hond. In ons assortiment hebben we natvoer van Hill's, Schesir en Royal Canin. Hieronder vindt u de categorieën waarin u alle producten kunt vinden.
Lees meer ..

Categoriebeschrijving Nat hondenvoer

Nat hondenvoer is een heerlijke hondenvoeding uit blik of uit zakjes, waar uw hond volop van zal smullen! Er zijn maar weinig honden die de verleiding van natvoer kunnen weerstaan. Vergeleken met droogvoer is de smaak een stuk verfijnder en de geur veel intenser. Bovendien is het heerlijk vlezig en sappig: een echte verwennerij zo'n maaltijd.

Een van de grootste voordelen van nat hondenvoer is dat de smaak van de ingrediënten beter bewaard blijft vergeleken met droog hondenvoer. Daarnaast zijn de voedingsstoffen van nat hondenvoer gemakkelijker op te nemen door uw hond, wat er voor zorgt dat hij meer energie uit zijn maaltijd haalt. Verder bevat natvoer voor honden vaak meer pure grondstoffen. Hierdoor blijven mineralen, vitaminen en proteïnen die nat hondenvoer bevat beter bewaard. Ook bevat natvoer meer vers vlees vergeleken met droogvoer.

Bij Brekz hebben we diverse soorten nat hondenvoer te koop. Alle producten kunt u eenvoudig online bestellen. Nat hondenvoer: iedere hond is er dol op!
  

Assortiment nat hondenvoer

Brekz verkoopt nat hondenvoer van diverse merken. Bovendien heeft ieder merk verschillende soorten smaken. U kunt dus volop kiezen waarmee u uw hond wilt verwennen! Zo is er hondenvoer van Hill's, Schesir en Royal Canin.

 
Hill's nat hondenvoer

Hill's nat hondenvoer is er in twee varianten. De gewone variant is er voor jongen honden en puppies (Hill's Puppy), voor volwassen honden (Hill's Adult) en oude(re) honden (Hill's Mature). Daarnaast is er Hill's dieetvoeding verkrijgbaar: Hill's Prescription Diet hondenvoer. Deze voeding is speciaal voor honden die gevoelig of allergisch zijn voor bepaalde typen voedsel of die een bepaalde aandoening hebben. Hill's Prescription Diet hondenvoer mag u uitsluitend voeren nadat u de dierenarts heeft geraadpleegd!

Schesir nat hondenvoer

Schesir nat hondenvoer is een aanvullend premium voer dat speciaal geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten bevat. De voeding is geschikt voor volwassen honden en is volledig vrij van graten, huid en ingewanden. Zelfs de meest kieskeurige honden zullen de smaak van Schesir hondenvoer onweerstaanbaar vinden!

Royal Canin nat hondenvoer

Royal Canin nat hondenvoer is een dieetvoer voor honden. Deze voeding onder andere te gebruiken wanneer uw hond urinewegproblemen, spijsverteringsstoornissen, voedselovergevoeligheid of overgewicht heeft. Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer mag u uitsluitend voeren nadat u de dierenarts heeft geraadpleegd.

 
Liever droogvoer?

Wij raden u aan om nat voer af te wisselen met droogvoer. Zo krijgt uw hond altijd het beste. U kunt op de overzichtspagina voor droog hondenvoer kijken wanneer u zoekt naar droogvoer in plaats van natvoer.

Terug