terug
CaroCroc natvoer hond

CaroCroc natvoer hond

CaroCroc natvoer hond kunt u als volledige maaltijd aan uw viervoeter geven, maar ook als beloning of lekker gecombineerd met brokken.  
Lees meer ..
CaroCroc natvoer hond

CaroCroc nat hondenvoer

CaroCroc natvoer hond is een product van Hollandse bodem en 100% natuurlijk. Dat wordt ongetwijfeld smullen! Bij de productie van de natvoer worsten van CaroCroc komen geen kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen kijken. De worsten kunt u geven als volledige voeding. Uw hond zal het echter ook zeer op prijs stellen wanneer u kleine stukjes van de worst snijdt om te geven als beloning. Met een lekker stukje worst van CaroCroc is de kans groot dat uw viervoeter als snel het braafste hondje van de straat zal zijn. 

Bij Brekz kunt u online het beste natvoer voor honden bestellen tegen de scherpste prijzen. Het lekkere CaroCroc natvoer hond, is makkelijk en goedkoop te bestellen bij Brekz. 

Assortiment CaroCroc natvoer hond

De worsten van CaroCroc zijn er in verschillende smaken. Er is een smakelijke worst rijk aan lam (glutenvrij) en een variant met maar liefst 80% kip. Benieuwd hoe andere honden denken over CaroCroc natvoer? Kijk dan eens op onze website, of die van CaroCroc, naar de reviews die andere hondenbaasjes hebben geplaatst. Staat uw hond binnenkort net zo enthousiast te kwispelen als hond Bram wanneer u de worst uit de koelkast pakt? 

CaroCroc natvoer hond is een houdbare en complete voeding voor honden van alle leeftijden. Deze maaltijd is op basis van vlees met gezonde natuurlijke aanvullingen. Ongeopend en buiten de koelkast zijn deze worsten lang houdbaar en dus ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. 

Op zoek naar droogvoer? 

Voor een optimaal uitgebalanceerd dieet wordt sterk aanbevolen om CaroCroc natvoer hond af te wisselen met een hoogwaardige hondenbrok. Kijk eens op de pagina van CaroCroc naar de lekkere smaken droogvoer. Een voorbeeld van een lekkere brok is CaroCroc 23/11 Support hondenvoer, geschikt voor honden met een allergie. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.