terug
Royal Canin Expert natvoer hond

Royal Canin Expert natvoer hond

Royal Canin Expert nat hondenvoer is een complete natvoeding met specifieke eigenschappen voor honden. Ook dit natvoer koopt u makkelijk en goedkoop online bij Brekz. Er zijn verschillende varianten natvoer om aan te sluiten bij de specifieke kenmerken of behoeften van uw hond.
Lees meer ..
Royal Canin Expert natvoer hond

Royal Canin Expert natvoer voor de hond

Royal Canin Expert nat hondenvoer is een voedingslijn van Royal Canin met complete natvoedingen voor honden met specifieke dieetbehoeften. De samenstelling van deze maaltijden is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Voeding van Royal Canin Expert nat hondenvoer wordt vaak door dierenartsen geadviseerd. Dit natvoer kunt u ook bij Brekz bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Let wel op dat u Expert voeding, net als Veterinary voeding alleen na overleg met of op advies van uw dierenarts mag voeren. 

Het lekkerste natvoer voor honden zoals Royal Canin Expert nat hondenvoer koopt u makkelijk en goedkoop online bij Brekz. Tot wel 40% goedkoper dan elders en snel bij u thuisbezorgd. 

Royal Canin, authentiek hondenvoer

Al sinds 1968 produceert Royal Canin hoogwaardig hondenvoer. Royal Canin is opgericht door een Franse dierenarts, Jean Cathary. In zijn praktijk zag hij regelmatig huisdieren langskomen met o.a. huidproblemen, overgewicht en voedselallergie. Zo begon deze dierenarts vanuit zijn eigen praktijk hypoallergeen dierenvoeder te ontwikkelen om deze dieren te kunnen helpen. Dit was de basis voor de wetenschappelijke onderzoeken en het verkrijgen van inzicht over de behoeften van huisdieren.

Iedere hond is uniek en verdient het om gelukkig te zijn. Daarom is het belangrijk dat alle honden de juiste voeding krijgen. Dit heeft geleid tot specifiek gerichte voerlijnen, waar Expert er een van is. Deze Expert voedingslijn is een speciaal ontwikkelde hoogwaardige dieetvoeding om honden te ondersteunen wanneer ze wat extra hulp kunnen gebruiken. 

Assortiment Royal Canin Expert nat hondenvoer

Wanneer volwassen honden gecastreerd of gesteriliseerd zijn kan de voedingsbehoefte veranderen. Vaak hebben deze honden minder energie nodig, maar hebben ze nog evenveel (of zelfs meer) eetlust. Royal Canin Expert Neutered Adult heeft een aangepast energieniveau, om te helpen uw hond op een gezond gewicht te houden. 

Voor volwassen honden die wat ondersteuning kunnen gebruiken bij huidaandoeningen is er Royal Canin Expert Adult. Deze variant bevat stoffen die helpen bij het gezond houden van de huid, vacht en spijsvertering van uw hond. Daarnaast draagt dit natvoer bij aan gezonde urinewegen, door de urine van uw hond minder geconcentreerd te laten worden.

Royal Canin Expert Mature Consult Loaf is een heerlijke natvoeding speciaal voor de oudere hond. De samenstelling is speciaal gemaakt om de vitaliteit van uw oudere hond te ondersteunen. 

De houdbaarheid van Royal Canin Expert nat hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Bij Brekz zijn er regelmatig goede aanbiedingen voor Royal Canin Expert natvoer voor honden. Kijk daarom regelmatig op de website om geen aanbieding te missen! 

Ander voer van Royal Canin?

Het natvoer van Royal Canin Expert is uitstekend te combineren met de hondenbrokken van Royal Canin Expert. Bekijk ook eens het volledige overzicht met o.a. droog- en natvoer voor de hond.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.